abonnement Unibet Coolblue
pi_171695116
Bedankt voor t warme welkom allemaal!
Pff vond t wel warm hoor vandaag. Thuis gekomen met toch wel harde buiken geloof ik (ik twijfel altijd, is dit nou een harde buik of niet?)

Straks verlof met een dreumes is wel anders lees ik hier zo. Wij hebben geen opvang, schoonmoeder komt twee keer in de week bij ons thuis. Maar eens bedenken wat handig is dan.
pi_171695656
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juni 2017 17:39 schreef FlyingFish het volgende:
Nanuke, verwachten ze ook een ziekenhuisbevalling? Want in dat geval zou ik proberen om het van de positieve kant te zien, dan heb je nu iig tijd om vast kennis te maken met mensen zodat je straks juist niet met wildvreemden naast je bed bevalt. En geef dat ook gewoon aan bij je afspraak daar. Ik zou iig ook niet blij worden van het continue heen en weer geschuif. Heb je geen familie die het leuk vindt om een keer mee te gaan en daardoor mooi taxi kan spelen?
Dat maakt het nou dus juist zo dubieus. Ik mag nog altijd gewoon thuis bevallen. :') Het zijn voornamelijk de controles die ze in het ziekenhuis willen doen. Nou wilde ik zelf altijd al in het ziekenhuis bevallen, en ga ik er ook van uit dat ze het daar uiteindelijk ook graag zo zien, nodig is dat dus nu blijkbaar nog niet. Ze doen de controles dus ook vrijwel altijd bij dezelfde persoon, zodat je wel persoonlijke behandeling hebt. Echter zit daar de kanttekening aan dat je dus in hún schema wordt gepland en dat de bevalling niet perse datzelfde patroon volgt.

En helaas heb ik in mijn omgeving geen mensen met zoveel vrije tijd dat ze een keer meekunnen. Mijn ouders wonen op 5 kwartier rijden, mijn schoonouders zijn vrijwel heel de zomer op vakantie. Ik ga wel even kijken of ik toevallig van kennissen af en toe een auto kan lenen, dat zou al veel schelen. Maar ideaal is het niet.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_171695783
Lemijn, wat heerlijk dat je zo in de verlofstemming komt. Ik vind de dagen dat ik een echo/afspraak heb gehad bij de vk ook altijd het fijnst. De bevestiging dat hij het goed doet en groeit doet echt wat voor mij.

FF, ik kan me helemaal voorstellen dat je het maar een raar idee vindt om over minder dan een week gewoon al 3 kindjes te hebben. Een kindje erbij is al heel anders, laat staan 2! O+

Ldg, wat fijn dat je zo'n goede echo had.

Sara, misschien moet je vast seks hebben en ananas eten en trappen gaan lopen om je lijf ook dat idee te geven, haha. Lijkt me wel een vreemde gewaarwording als het echt zo blijkt te zijn. :P
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_171696129
Pfoe, Nanuke, wat een gedoe met het ziekenhuis zo! Dat haalt de lol er wel vanaf. Aan de andere kant: ik kreeg een volkomen vreemde verloskundige uit het ziekenhuis aan mijn bed toen S. in het vruchtwater gepoept bleek te hebben, maar op dat moment kon het me nog maar weinig schelen.

FF, nog maar heel even, dan ben je in een klap moeder van 3! Nog wel een _O_ voor hoeveel je nog doet.

LDG *O* fijn van je goede echo!

Ik heb mijn week geloof ik gewoon niet. Alles doet zeer en is teveel, en nou moet ik waarschijnlijk zaterdag extra werken omdat een collega haar teen heeft gebroken }:| heel sneu voor haar, maar ik heb zo weinig zin in extra uren maken, ik vind dit pittig genoeg. /klaagpost
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171696142
Welkom Tangerine! :)

Wow FF, dan heb ik het nog heel relax. Fijn dat de injectie meeviel. Lijkt me inderdaad erg lastig dat je nu de controle overslaat, terwijl dat misschien nog even wat info kan geven over de ligging. Hoe komt het dat de controle niet doorgaat?

LDG een sticker van de verloskundige, wat fijn! & Lemijn ook *O* !

Begrijpelijk dat dat moeilijk is Nanuke! Ik had bij mijn eerste bevalling ook allemaal onbekenden aan het bed (ook in zkh i.v.m. stuitligging dochter) & ik heb het helemaal niet als vervelend ervaren, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders! Dat heen en weer is erg rot en geeft veel onrust. Naast dat het praktisch ook nog eens lastig is. Even een :* ! Hopelijk kan je nog een beetje een fijne oplossing vinden.

Sara ga jij ook onder begeleiding van het zkh bevallen? Is dit in verband met de suikers of in verband met de keizersnee bij mister T? Vaderdag is wel een mooie dag ja!

Hier vannacht een beetje onrustig/slecht geslapen (ik had echt het gevoel dat de baby zich misschien zou melden en kon toen door de zenuwen niet meer slapen). & daarna vroegen de mannen die de schutting aan het zetten zijn via het (dichte) raam of ik geen koffie voor hen kon zetten, terwijl ik me al een beetje verdrietig voelde en helemaal geen zin had om een praatje met hen te maken. & mezelf ondertussen ook een beetje schuldig/aso voelend dat ik het zelf niet had aangeboden, om dezelfde reden. (Ze zijn bij onze hele rij buren de schutting aan het plaatsen vandaar dat ik me niet helemaal verplicht voelde). Eigenlijk zou ik weg gaan en dat gaf ik ook aan, maar ze waren een beetje drammerig, dus maar koffie gezet. Die ze toch niet binnen wilden opdrinken, maar buiten.
Verder was de dag wel oké. Even met mijn moeder op pad geweest en een paar tijdschriften gekocht ter afleiding. Daar ga ik zo maar eens mee beginnen :).

[ Bericht 1% gewijzigd door Vieve6 op 14-06-2017 20:05:50 ]
pi_171696170
Ook even een :* voor LeSage en de pechweek! Ik kan me goed voorstellen dat zo'n extra dag werken erg pittig is!
  woensdag 14 juni 2017 @ 20:10:36 #257
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_171696353
quote:
1s.gif Op woensdag 14 juni 2017 19:58 schreef LeSage het volgende:
Pfoe, Nanuke, wat een gedoe met het ziekenhuis zo! Dat haalt de lol er wel vanaf. Aan de andere kant: ik kreeg een volkomen vreemde verloskundige uit het ziekenhuis aan mijn bed toen S. in het vruchtwater gepoept bleek te hebben, maar op dat moment kon het me nog maar weinig schelen.

FF, nog maar heel even, dan ben je in een klap moeder van 3! Nog wel een _O_ voor hoeveel je nog doet.

LDG *O* fijn van je goede echo!

Ik heb mijn week geloof ik gewoon niet. Alles doet zeer en is teveel, en nou moet ik waarschijnlijk zaterdag extra werken omdat een collega haar teen heeft gebroken }:| heel sneu voor haar, maar ik heb zo weinig zin in extra uren maken, ik vind dit pittig genoeg. /klaagpost
Ik heb totaan mijn verlof kunnen werken omdat ik een fractie minderde met de uren, en de extra dagen niet meer deed. Als je nu al lichamelijk en mentaal aan je tax zit, hoe voel je je dan volgende week als je én meer werkt én daardoor minder tijd hebt om te herstellen?
Dus eigenlijk kan je niet extra werken. Helaas. Het is uiteindelijk niet jouw probleem, al snap ik totaal dat het wel zo voelt.

Ha Vieve, ik heb net voor het eerst in 100 jaar ook een Viva gelezen, omdat een lief iemand me die gaf. Normaal besteed ik geen tijd aan dat soort dingen, maar het leek me een typisch verlof-activiteit. Hopelijk heb je iets leuks gekocht. En hopelijker ga je binnenkort echt bevallen!

Lastig, Nanuke. Misschien vind je het een gek idee, maar zou je niet kunnen kijken of er een vrijwilligerscentrale is waar jij woont? Die rijden vaak met ouderen naar ziekenhuisafspraken etc, maar zou net zo goed met een zwangere kunnen natuurlijk.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_171699389
LeSage, je bent niet verplicht tot overwerk als je zwanger bent. Niet jouw probleem nu!

Vieve, nah, wat brutaal zeg. Neem lekker je eigen drinken mee zeg.
Ik beval idd in het ziekenhuis ivm eerdere KS. (En anders was ik daar ook aan komen waaien hoor, voel me tijdens de bevalling relaxter in een omgeving waar ze alle eventuele benodigdheden 'bij de hand' hebben dan thuis. :@ )

@nanuke: ik ga morgen meteen ff naar de groenteboer. (Voor een zooi ananassen he, niet voor seks ;) )
pi_171700014
Mijn afspraak was gecanceld omdat de tweeling in principe dan al gehaald zou worden, maar uiteindelijk is dat (door een misrekening van de gyn die ik niet verbeterd heb) nog wat uitgesteld. Ik heb vanmorgen nog even gebeld of het 'nodig' was (en omdat ik moest vragen of het erg onhandig was als ik O mee nam voor de prik) maar toen zeiden ze van nee, enkel als er reden toe was. En in principe kan ik er ook weinig mee als ze nog 'fout' liggen, het enige voordeel is als ze opeens wel goed liggen dat ik me dan wat beter (geestelijk) voor kan bereiden op een inleiding, vooral omdat het waarschijnlijk weer een meerdaagse gaat worden dan.

Nanuke, hier dezelfde ervaring als Vieve. Het maakte me echt niet meer uit wie er bij mijn bed stond toen het daadwerkelijk los ging. Ik baalde in eerste instantie een beetje omdat me niet verteld was dat bij een inleiding je gelijk medisch wordt met een verloskundige vanuit het ziekenhuis, maar uiteindelijk maakte me het totaal niet uit, en hadden ze me bij een reguliere bevalling ook alsnog overgedragen vanwege niet vorderende uitdrijving/vacuümpomp.

LeSage, als je baas echt zo aardig is als je hier vaker gezegd hebt dan heeft ze er vast alle begrip voor dat je een extra dienst niet gaat trekken (en zou ze het eigenlijk überhaupt niet hebben durven vragen...) Ik zou in dit geval duidelijk mijn grenzen aangeven, anders zit jij én zij uiteindelijk met de gebakken peren omdat je dan misschien eerder uitvalt.

Sara, met welke termijn is jouw eerste geboren? Nu al extra traplopen, seks hebben en ananashart eten lijkt me redelijk aan de vroege kant namelijk. Of ben je er al echt helemaal klaar mee?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_171703854
Ff spannend dat het bijna zover is!

lesage, je vertelt idd altijd over je meelevende baas dus als ze je zou vragen geef dan aan dat je je week niet hebt en graag goed uitgerust aan de volgende week wil beginnen.

gisteren op zoek geweest naar roosvicee ferro. In de (niet kleine) plus en jumbo helaas niet kunnen vinden. Weet iemand waar ze het wel verkopen?
pi_171703897
Het staat in het zonnaturaschap Nolita. Niet bij de gewone roosvice.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_171704303
Meh, ik weet dat jullie gelijk hebben, en mijn baas zal vast ook niet moeilijk doen, dat ben ik zelf. Ergens voelt het toch als inleveren en dat doe ik nu eenmaal niet graag.
Maarrrr... ik ga vandaag een berichtje sturen dat het niet verstandig is!

Lekker, al die verlofactiviteiten! Inderdaad, tijdschriften lezen, series kijken, gewoon nutteloos voor je uit staren O+

Ik vind het plaatsvervangend spannend hoe je bevalling gaat zijn, FF!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171706135
Welkom nog, Tangerine!

Nolita, ik heb in het verleden ook wel eens Floradix aangeraden gekregen, werkte erg goed voor mij. Is ook gewoon te koop bij Kruidvat en De Tuinen. Maar Roosvicee is waarschijnlijk iets smakelijker ;)

LeSage, heb je dat berichtje al gestuurd? ;) Goed dat je voor jezelf opkomt, is niet altijd makkelijk!

Ik heb vandaag het ziekenhuis gebeld voor een eerste afspraak. Nog drie weken wachten! Hoop dat de tijd een beetje vlug gaat. :)
pi_171706627
Ik werd net al geappt door de baas zelf ;) zaterdag wel werken, maar vrijdag dan maar een half dagje. Dat is een stuk beter te doen :)

Spannend, Olivia. Die eerste afspraak duurt zo lang hè?
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171706886
FF, ik ben zo benieuwd naar je duo! O+

LeSage, fijn dat je een tussenweg hebt kunnen vinden! Pas goed op jezelf hè? :*

Plopjes voor Kris, wat heerlijk! O+

Olivials, ik duim dat de tijd snel gaat! Heb je dingen om je een beetje af te leiden?

Nanuke, ik snap dat je er van baalt zo ja! Niet om dat te bagatelliseren, maar puur om mijn ervaring te delen: ik werd uiteindelijk tijdens mijn bevalling nog opeens medisch en heb serieus wel 6 'setjes' met vk's en vpk's aan m'n bed gehad en het interesseerde me helemaal niks :D
Niet gezegd dat dat bij jou ook zo is of dat je er alsnog niet van mag balen, maar het kan dus ook echt meevallen ;)

Nou, tot zover het geen "last" hebben van m'n lage bloeddruk :{
Stond vanmorgen bij de kapper te wachten met m'n zus (kapper was nog dicht), voel ik me duizelig worden. En toen lag ik dus opeens op de grond, midden in een winkelstraat... flauw gevallen.
Schaamde me kapot :@ gelukkig vingen m'n zus en een bekende daarvan me nog enigszins op, dus verder niks aan de hand gelukkig. Man meteen overbezorgd natuurlijk, de lieverd ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_171707193
Fijn dat je je hier beter bij voelt, LeSage!

Mijn dreumes is goede afleiding! En ik neem op het moment lekker veel opdrachten aan, dus ben veel aan het werk.
Aan de ene kant duurt drie weken best lang, maar aan de andere kant zou het wel geweldig zijn als ik echt dan pas mijn eerste afspraak heb. Ik keek het van de week toevallig na, en mijn vorige eerste afspraken waren allebei rond de 6,5 week (wegens bloedverlies). Ik heb tot nu toe nog helemaal nergens last van dus hopelijk blijft dat zo!

En jeetje, dat is toch even eng, dat flauwvallen! Fijn dat er verder niks aan de hand is maar het is wel even schrikken! Kun je het vandaag een beetje rustig aan doen? Is er verder iets te doen tegen een lage bloeddruk trouwens? Zout eten o.i.d.?
pi_171708247
Twist doe voorzichtig met jezelf! :*

Ik werd ook medisch tijdens de bevalling, totaal geen idee wie er allemaal rond m'n bed hebben gestaan. Er was een arts assistent die de baby heeft aangepakt, want ze staat op de foto. Mijn verloskundige is wel tot het einde er bij gebleven ( laatste 2 uurtjes), dat was wel fijn.

Kan je ook een doula ofzo meevragen voor een medische bevalling?
pi_171708279
Oh bah, Twist! Dat is schrikken! Let je goed op? :*
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171709293
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juni 2017 10:46 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Welkom nog, Tangerine!

Nolita, ik heb in het verleden ook wel eens Floradix aangeraden gekregen, werkte erg goed voor mij. Is ook gewoon te koop bij Kruidvat en De Tuinen. Maar Roosvicee is waarschijnlijk iets smakelijker ;)

LeSage, heb je dat berichtje al gestuurd? ;) Goed dat je voor jezelf opkomt, is niet altijd makkelijk!

Ik heb vandaag het ziekenhuis gebeld voor een eerste afspraak. Nog drie weken wachten! Hoop dat de tijd een beetje vlug gaat. :)
Floradix heeft sinds n tijdje capsules hoorde ik op de pufclub :P iemand die het daar gebruikte had er veel baat bij en dr ijzer was omhoog geschoten
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_171709317
Fijn dat je baas uit zichzelf al een goed plan had LeSage. En kalm aan!

Twist, oei! Hoe voel je je nu?

@FF, de vorige keer bij 39+6 ( :') ) Maar bij de meting gisteren zat ie op 40, dus ik vind 'm mooi geweest. (Een mens mag hopen he )
pi_171709356
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juni 2017 12:23 schreef ingee het volgende:
Twist doe voorzichtig met jezelf! :*

Ik werd ook medisch tijdens de bevalling, totaal geen idee wie er allemaal rond m'n bed hebben gestaan. Er was een arts assistent die de baby heeft aangepakt, want ze staat op de foto. Mijn verloskundige is wel tot het einde er bij gebleven ( laatste 2 uurtjes), dat was wel fijn.

Kan je ook een doula ofzo meevragen voor een medische bevalling?
Ja een doula kan sowieso :Y Die blijft dan gewoon naast de verloskundige/gyneacoloog in het ziekenhuis
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_171710811
Ja, nu gaat het eigenlijk wel weer hoor. Was denk ik de combinatie van lang stil staan en de zon.
Morgen gaan we op vakantie, dus eigenlijk nog flink wat te doen, maar ik mag voorlopig alleen zittend op bed wat was opvouwen geloof ik :P

En de zoute drop komt nu m'n neus al weer uit :6 ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_171711370
Hoi!

De baby is er! :) Een meisje, F.ien! Gisteravond nog een onverwachte wending, want ik voelde minder leven. Voor de zekerheid naar het zkh gestuurd en daar bleek ctg niet goed. Uiteindelijk geboren via keizersnede! Nu ligt ze helaas op de couveuse afdeling ivm een veel te laag HB... Later meer... Nu weer gauw naar onze baby!
pi_171711407
Gefeliciteerd! En wat een leuke, vrolijke naam! O+
pi_171711500
Vieve gefeliciteerd! *O*

Wauw, dat klinkt als een aardige rollercoaster zo! :o
Hopelijk knapt ze snel op! :* Met jou alles goed, afgezien van de keizersnede?
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')