abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 26 april 2017 @ 17:52:43 #1
406777 Victuss
Tally-ho, chaps.
pi_170503734
Dag heren, dames,

Ik ben op zoek naar een co-host voor een podcast over de Nederlandse politiek en maatschappij. Ik wil daarmee een intellectueel eerlijke aanpak gebruiken gelijk aan de gespreksstijl van Sam Harris om verschillende onderwerpen uit te pakken en te analyseren. Onderwerpen welke ik wil behandelen liggen binnen de ethiek, religie, filosofie en wetenschap en bestaan onder andere uit de opkomst van regressief links, populisme, het functioneren van onze media, het functioneren van het politiek bestel, de veranderingen in het politieke landschap en actuele thema's zoals (het lidmaatschap van) de Europese Unie, klimaatverandering, migratie, Islam, racisme en feminisme. Maar ook besprekingen van prominente individuen en hun uitspraken in het publieke debat.

Als je geïnteresseerd bent om bij te dragen aan het publieke debat kunnen wij een keer via een Skype gesprek kennis maken en praten over bovengenoemde onderwerpen! Informeer mij dan even over jouw achtergrond (studie, werkervaring relevant aan het hosten van een podcast etc.), de thema's welke jou interesseren en waar je veel van weet, je huidige verantwoordelijkheden en opname apparatuur.

Ik ben een student Rechtsgeleerdheid (bijzonder Europees Recht) met een brede interesse in de politiek, geschiedenis, sociale wetenschappen, popular science en technologie.

Hoor graag van je!

Wesley
If only Africa had more mosquito nets, then every year we could save millions... of mosquitoes from dying needlessly of aids.
  vrijdag 28 april 2017 @ 12:04:32 #2
406777 Victuss
Tally-ho, chaps.
pi_170540577
Ik heb reeds wat reacties ontvangen, maar zou er graag meer krijgen!
If only Africa had more mosquito nets, then every year we could save millions... of mosquitoes from dying needlessly of aids.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')