fixedquote:Op maandag 24 april 2017 12:10 schreef nogeenoudebekende het volgende:
In de magnetron is optioneel. Beste is gewoon even warm maken in een droge koekenpan. in de prullenbak gooien
Eerst je penis erin steken, dan de pannekoek om je penis wikkelen, en dan je helemaal uitleven.quote:Op maandag 24 april 2017 12:12 schreef CrashO het volgende:
[..]
Dat past toch heul niet. Die gaten zijn veel te groot
Dit heb je vaker gedaan.... nog tips mbt tot eventuele toevoegingen? Stroop ofzo?quote:Op maandag 24 april 2017 12:14 schreef LurkJeRot het volgende:
[..]
Eerst je penis erin steken, dan de pannekoek om je penis wikkelen, en dan je helemaal uitleven.
Wel lekkerder als je pannenkoek eerst een beetje opwarmt.
Suiker werkt als je graag een lekker zacht penisje hebt, maar is op het moment zelf niet zo aangenaam.quote:Op maandag 24 april 2017 12:15 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Dit heb je vaker gedaan.... nog tips mbt tot eventuele toevoegingen? Stroop ofzo?
schenkstroop? schenkstroop? dat is een uitvinding van de duivel! Gewoon stroop uit zo'n kartonnen beker ja!quote:Op maandag 24 april 2017 14:47 schreef magnetronkoffie het volgende:
Overigens is het een kleine moeite om ze zelf te bakken (er is gewoon een mix waar je alleen maar water aan hoeft toe te voegen). Dan heb je gelijk geen gaten en krijg je niet zoveel schenkstroop op je bord (scheelt ook weer met de afwas! )
Dat was de kerk toch ook?quote:Op maandag 24 april 2017 15:02 schreef vaarsuvius het volgende:
[..]
schenkstroop? schenkstroop? dat is een uitvinding van de duivel! Gewoon stroop uit zo'n kartonnen beker ja! [ afbeelding ]
wat voor schudfles?quote:Op maandag 24 april 2017 12:15 schreef Tja..1986 het volgende:
Die dingen zijn niet te eten en de stroop lekt er door inderdaad. Poffertjes voor in de magnetron gaan nog wel. Maar pannenkoeken heb je ook in minuten zelf gemaakt (met zo'n luie schudfles).
zelf beslag maken kost echt wel wat meer tijd hoorquote:Op maandag 24 april 2017 18:00 schreef Frozen-assassin het volgende:
In de tijd dat je naar supermarkt ging had je net zo goed pannenkoekbeslag kunnen maken. 5 minuten werk en duizendmaal lekkerder
quote:Op maandag 24 april 2017 18:01 schreef Eenskijken het volgende:
[..]
zelf beslag maken kost echt wel wat meer tijd hoor
Maar dan zit je dus wel met 40 pannenkoeken...quote:Op maandag 24 april 2017 18:43 schreef Farenji het volgende:
8 stuks magnetron pannenkoeken: 2 euro. 25c per pannenkoek.
400 gram pannenkoekenmix + 1l melk + 2 eieren (voor 12 pannenkoeken): ongeveer 2 euro 50. Iets meer dan 20c per pannenkoek.
1kg bloem, 2l melk, 8 eieren (voor ongeveer 40 pannenkoeken): ongeveer 5 euro. 12,5c per pannenkoek.
Zelf maken met gewoon bloem is dus twee keer zo goedkoop als magnetrondingen en minstens tien keer lekkerder. En met pannenkoekenmix word je genaaid. Niet lekkerder, makkelijker of sneller; wel bijna twee keer zo duur.
Ja, of gewoon de hoeveelheden door 2 of 4 delen... Die bloem wordt per kilo verkocht maar blijft echt wel even goed.quote:Op maandag 24 april 2017 18:54 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Maar dan zit je dus wel met 40 pannenkoeken...
Dat begrijp ik best. Het is maar waar je je prioriteiten legt. Ga je voor gemak, of voor smaak? Ik ga zelf bijna altijd voor het laatste. De gemakkelijkste/snelste weg is zelden de beste weg, vind ik eigenlijk, vooral als je het over koken/bakken hebt.quote:Op maandag 24 april 2017 18:56 schreef Eenskijken het volgende:
Pannenkoeken bakken kost zeker een halfuur, vergeet niet dat je ook alles weer moet opruimen, de pan moet afwassen etc.
ik ben het met jullie eens dat zelf bakken natuurlijker lekkerder is, maar het is zeker niet sneller of makkelijker. het is gewoon een redelijk goedkope (zoveel verschilt het niet qua prijs) en snelle hap. even in de magnetron en klaar. Ik ben er wel blij mee.
Het flippen is wel altijd lachequote:Op maandag 24 april 2017 18:56 schreef Eenskijken het volgende:
Pannenkoeken bakken kost zeker een halfuur, vergeet niet dat je ook alles weer moet opruimen, de pan moet afwassen etc.
ik ben het met jullie eens dat zelf bakken natuurlijker lekkerder is, maar het is zeker niet sneller of makkelijker. het is gewoon een redelijk goedkope (zoveel verschilt het niet qua prijs) en snelle hap. even in de magnetron en klaar. Ik ben er wel blij mee.
Dat zeggen ze in Belgiė ook over hun wegenquote:Op maandag 24 april 2017 21:51 schreef HSG het volgende:
Die gaten kun je negeren. Het gaat om de pannenkoek.
Want jij eet hun asfalt?quote:Op maandag 24 april 2017 22:07 schreef Barrah het volgende:
[..]
Dat zeggen ze in Belgiė ook over hun wegen
Wat een gesmeer.quote:Op maandag 24 april 2017 15:02 schreef vaarsuvius het volgende:
[..]
schenkstroop? schenkstroop? dat is een uitvinding van de duivel! Gewoon stroop uit zo'n kartonnen beker ja! [ afbeelding ]
Die vul je aan met melk (je hebt ook waar je alleen water hoeft toe te voegen, maar dat is minder lekker), minuutje schudden en je hebt beslag voor 5 pannenkoeken. En geen rommel (alleen de pan dan).quote:
Deze troep vreten. Rinze Appelstroopquote:Op maandag 24 april 2017 15:02 schreef vaarsuvius het volgende:
[..]
schenkstroop? schenkstroop? dat is een uitvinding van de duivel! Gewoon stroop uit zo'n kartonnen beker ja! [ afbeelding ]
nee hoor, je hebt ook de suikerstroop/keukenstroop (glucose-stroop) van friesche vlag. Die komen tegenwoordig ook in kartonnnen verpakking.quote:Op zaterdag 29 april 2017 10:23 schreef Nikonlover het volgende:
[..]
Deze troep vreten. Rinze Appelstroop
Appelstroop vind ik minder lekkerquote:Op zaterdag 29 april 2017 10:23 schreef Nikonlover het volgende:
[..]
Deze troep vreten. Rinze Appelstroop
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |