abonnement Unibet Coolblue
pi_174778367
Nog een update over mijn eerste SC maaltijd.
Iet geheel zoals verwacht, ik denk dat de wijn niet goed was. Vlees was botermals, maar de saus smaakte zurig. En de saus was toch nog te dun. Ik heb daarom het vlees eruit gehaald en de saus nog eens flink laten koken en dat hielp. Maar dit wordt geen favorietje.

Vanavond nieuwe poging die (nog) meer foolproof is: kippensoep!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_174778371
En mijn theezakje had het prima overleefd :+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 13:29:25 #278
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174778581
Ja, saus blijft dun. In de sc kookt het niet in zoals op het vuur. Je kunt het dan idd alsnog inkoken op het vuur of je bindt de saus met bijv. tapioca.
The love you take is equal to the love you make.
pi_174779331
Ff een vraagje, ik ga deze chili maken: http://allrecipes.nl/recept/1187/slowcooker-chili-con-carne.aspx

Moeten de bonen uitgelekt zijn of in het nat toevoegen?

Oh, en smaakt de bleekselderij erg naar bleekselderij als het klaar is of valt dat mee?
Ik haat bleekselderij namelijk :P
Twiddel
pi_174779451
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:14 schreef summer2bird het volgende:
Ff een vraagje, ik ga deze chili maken: http://allrecipes.nl/recept/1187/slowcooker-chili-con-carne.aspx

Moeten de bonen uitgelekt zijn of in het nat toevoegen?

Oh, en smaakt de bleekselderij erg naar bleekselderij als het klaar is of valt dat mee?
Ik haat bleekselderij namelijk :P
Ik zou het zelf (haat ook bleekselderij) het of niet gebruiken of heel en het in een paar grote stukken snijden en er later uithalen
We have far more in common than that which devides us..
pi_174779502
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:21 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Ik zou het zelf (haat ook bleekselderij) het of niet gebruiken of heel en het in een paar grote stukken snijden en er later uithalen
Goeie tip, ga ik doen :)
Twiddel
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 14:30:09 #282
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174779573
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:14 schreef summer2bird het volgende:
Ff een vraagje, ik ga deze chili maken: http://allrecipes.nl/recept/1187/slowcooker-chili-con-carne.aspx

Moeten de bonen uitgelekt zijn of in het nat toevoegen?

Oh, en smaakt de bleekselderij erg naar bleekselderij als het klaar is of valt dat mee?
Ik haat bleekselderij namelijk :P
Uitgelekt. :)
The love you take is equal to the love you make.
pi_174779594
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:30 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Uitgelekt. :)
Weet jij waarom er in het recept staat "vocht bewaren" ?
Moet ik iets met dat vocht doen? De tomatensaus is toch vocht genoeg?

Tis nogal onduidelijk voor mij :P
Twiddel
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 14:36:38 #284
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174779696
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:31 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Weet jij waarom er in het recept staat "vocht bewaren" ?
Moet ik iets met dat vocht doen? De tomatensaus is toch vocht genoeg?

Tis nogal onduidelijk voor mij :P
Nee, geen idee. Wordt verder nergens meer genoemd, dus ik zou het gewoon weggooien.
The love you take is equal to the love you make.
pi_174779715
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:36 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Nee, geen idee. Wordt verder nergens meer genoemd, dus ik zou het gewoon weggooien.
Ga ik doen.
Misschien is het geschreven door zo'n iemand die echt alles gebruikt van producten :P
Twiddel
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 14:39:30 #286
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174779761
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:37 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Ga ik doen.
Misschien is het geschreven door zo'n iemand die echt alles gebruikt van producten :P
Je kunt dit recept prima gebruiken, maar ik vind dit over het algemeen niet de beste site voor recepten.

Ik kom vaak weer uit op uitgebreide blogs, waar de bloggers echt meer werk maken van de beschrijving en met foto’s erbij.
The love you take is equal to the love you make.
pi_174779891
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:39 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Je kunt dit recept prima gebruiken, maar ik vind dit over het algemeen niet de beste site voor recepten.

Ik kom vaak weer uit op uitgebreide blogs, waar de bloggers echt meer werk maken van de beschrijving en met foto’s erbij.
Weet ik. Ik ben nog best nieuw in het online recepten gedoe dus ik ken nog niet zoveel sites en blogs daarvoor. Hoe vind je die?
Twiddel
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 14:49:52 #288
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174779976
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:45 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Weet ik. Ik ben nog best nieuw in het online recepten gedoe dus ik ken nog niet zoveel sites en blogs daarvoor. Hoe vind je die?
Google. :7

De recepten in de OP heb je al wel eens bekeken, neem ik aan?

Ik wil wel even een lijstje maken van blogs waar ik zelf vaak kijk. Daar kom ik dan nog even op terug.
The love you take is equal to the love you make.
pi_174780002
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 14:49 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Google. :7

De recepten in de OP heb je al wel eens bekeken, neem ik aan?

Ik wil wel even een lijstje maken van blogs waar ik zelf vaak kijk. Daar kom ik dan nog even op terug.
Is goed, bedankt :*
Twiddel
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 16:42:22 #290
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174783503
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 13:16 schreef Cat-astrophe het volgende:
En mijn theezakje had het prima overleefd :+
*O*
We have far more in common than that which devides us..
pi_174790363
Ik heb een slowcooker te leen van mn moeder (die hem ook nog maar net heeft), ga morgen een poging doen hachee te maken aangezien ik dan vrij ben en het een beetje in de gaten kan houden :@. Maar hoe doen jullie dat als je overdag werkt? Doe je de voorbereiding dan s ochtends voor je weg gaat of kan dat ook s avonds al en dan in de koelkast oid?

En iemand een goede tip voor een slowcooker receptenboek? Dat lijkt me wel een goed kadootje voor sinterklaas (voor mn moeder, ik gebruik liever websites denk ik).
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 21:41:45 #294
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_174791256
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 21:12 schreef FlyingFish het volgende:
Ik heb een slowcooker te leen van mn moeder (die hem ook nog maar net heeft), ga morgen een poging doen hachee te maken aangezien ik dan vrij ben en het een beetje in de gaten kan houden :@. Maar hoe doen jullie dat als je overdag werkt? Doe je de voorbereiding dan s ochtends voor je weg gaat of kan dat ook s avonds al en dan in de koelkast oid?
.
het kan beide, gewoon wat jou het beste uitkomt
pi_174792597
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 21:12 schreef FlyingFish het volgende:
Ik heb een slowcooker te leen van mn moeder (die hem ook nog maar net heeft), ga morgen een poging doen hachee te maken aangezien ik dan vrij ben en het een beetje in de gaten kan houden :@. Maar hoe doen jullie dat als je overdag werkt? Doe je de voorbereiding dan s ochtends voor je weg gaat of kan dat ook s avonds al en dan in de koelkast oid?

En iemand een goede tip voor een slowcooker receptenboek? Dat lijkt me wel een goed kadootje voor sinterklaas (voor mn moeder, ik gebruik liever websites denk ik).
Als ik 'm overdag aan heb staan (doe ik vrij weinig ivm 2 zeer nieuwsgierige katten) maak ik alles 's avonds in orde en zet het in de koelkast. Maar wat ik ook vaak doe is om het ding 's avonds al aan te zetten en in de ochtend is het klaar. Ik kom niet altijd 's avonds thuis om te eten en dan zou het misschien wel heel lang aan staan.

Kookboekje 500 slowcooker recepten. Er zijn nog veel meer boeken maar hier staat veel leuks en lekkers in.
We have far more in common than that which devides us..
pi_174799803
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 22:24 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Als ik 'm overdag aan heb staan (doe ik vrij weinig ivm 2 zeer nieuwsgierige katten) maak ik alles 's avonds in orde en zet het in de koelkast. Maar wat ik ook vaak doe is om het ding 's avonds al aan te zetten en in de ochtend is het klaar. Ik kom niet altijd 's avonds thuis om te eten en dan zou het misschien wel heel lang aan staan.

Kookboekje 500 slowcooker recepten. Er zijn nog veel meer boeken maar hier staat veel leuks en lekkers in.
Maar ik neem aan dat je het niet 's ochtends al op eet. Laat je het dan warm houden of zet je het gewoon uit en vlak voor het eten weer aan? Het kookboek ga ik even bekijken, thanks voor de tip!

Mijn hachee staat in ieder geval al een tijdje aan, ik ben benieuwd naar het resultaat!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_174800130
quote:
0s.gif Op woensdag 1 november 2017 11:28 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Maar ik neem aan dat je het niet 's ochtends al op eet. Laat je het dan warm houden of zet je het gewoon uit en vlak voor het eten weer aan? Het kookboek ga ik even bekijken, thanks voor de tip!

Mijn hachee staat in ieder geval al een tijdje aan, ik ben benieuwd naar het resultaat!
Ìk zet 'm dan uit. Maar de sc moet je nooit aanzetten (heb ik gehoord) voor het weer opwarmen. Alleen als de binnenpan op een fornuis kan (sauteer of sauté heeft hij als extra naam) dan verwarm je het daarop. Maar anders doe ik het over in een andere pan.
We have far more in common than that which devides us..
  woensdag 1 november 2017 @ 12:51:47 #298
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174801627
quote:
0s.gif Op woensdag 1 november 2017 11:28 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Maar ik neem aan dat je het niet 's ochtends al op eet. Laat je het dan warm houden of zet je het gewoon uit en vlak voor het eten weer aan? Het kookboek ga ik even bekijken, thanks voor de tip!

Mijn hachee staat in ieder geval al een tijdje aan, ik ben benieuwd naar het resultaat!
Uitzetten, vlot afkoelen en in de koelkast of de vriezer doen. Op het vuur opwarmen kort voordat je het gaat eten. (Vanuit de vriezer de avond van tevoren in de koelkast doen om te ontdooien.)

Ik zet ‘m nooit aan als ik de hele dag van huis ga. Vind ik niet zo prettig, hoewel ik het apparaat wel vertrouw. Ik ga ook gerust wel een paar uur de deur uit, maar geen werkdag, zeg maar. Ik doe het er op een vrije dag ‘s ochtends in, we eten er dan meestal ‘s avonds rechtstreeks uit de sc van en de rest gaat de vriezer in.

Oh, en ‘s avonds aanzetten doe ik ook nooit.
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 1 november 2017 @ 14:00:39 #299
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_174802861
Opgewarmd vind ik altijd net minder lekker. Ik zet sommige dingen echt wel eens laat in de nacht aan tot de volgende avond. Ga ook gewoon weg of slapen als ie aan staat.
Ik werk 's nachts, echt ideaal. Kom om 7 uur thuis, eten in de sc,naar bed en als ik dan wil eten is het klaar. Ik maak geen eenpansgerechten. En kip doe ik ook niet op die dagen. Maar runder/varkensstoof echt wel.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  woensdag 1 november 2017 @ 14:55:20 #300
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_174803741
quote:
1s.gif Op woensdag 1 november 2017 12:51 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Uitzetten, vlot afkoelen en in de koelkast of de vriezer doen. Op het vuur opwarmen kort voordat je het gaat eten. (Vanuit de vriezer de avond van tevoren in de koelkast doen om te ontdooien.)

Ik zet ‘m nooit aan als ik de hele dag van huis ga. Vind ik niet zo prettig, hoewel ik het apparaat wel vertrouw. Ik ga ook gerust wel een paar uur de deur uit, maar geen werkdag, zeg maar. Ik doe het er op een vrije dag ‘s ochtends in, we eten er dan meestal ‘s avonds rechtstreeks uit de sc van en de rest gaat de vriezer in.

Oh, en ‘s avonds aanzetten doe ik ook nooit.
Dit.

Ik wil 'm vooral niet aan hebben staan als ik (lang) van huis ben vanwege de honden en katten die rondlopen en alles nogal interessant vinden. Zeker als 't naar eten ruikt.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')