Alleen die paaseitjesquote:Op woensdag 12 april 2017 16:52 schreef Isabeau het volgende:
Ik moet komend weekend werken. Dus Pasen. Heb er eigenlijk ook helemaal niks mee.
Ik skip die Niet veel zin om deel 1 t/m 7 te kijken voor de ongetwijfeld noodzakelijke kennis van de boeiende verhaallijn.quote:Op woensdag 12 april 2017 16:59 schreef PdeHoog het volgende:
Alleen die paaseitjes
Vanavond Fast & Furious 8. Lekker op tijd van kantoor en eerst ff snacken in de snackbar Morgen weer chill doen
Ik vind shoarma een creatief gebruik van je andijvie trouwens.quote:Op woensdag 12 april 2017 16:40 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Moest lachen.
Als ik straks terug ben uit Glanebrug (yo) dan maak ik shoarma.
Rul gebakken gehakt. Restjes kaas geraspt / fijngesneden. Aardappelrestjes (kort aangezet in pan) Bruin gebakken ui. Gekookte bleekselderij.quote:Op woensdag 12 april 2017 16:57 schreef liedetector het volgende:
[..]
met wat dan? (kan me er niks bij voorstellen)
Wat hebben jullie toch een bijzondere smaak Eet smakelijk!quote:Op woensdag 12 april 2017 17:08 schreef fietsie het volgende:
[..]
Rul gebakken gehakt. Restjes kaas geraspt / fijngesneden. Aardappelrestjes (kort aangezet in pan) Bruin gebakken ui. Gekookte bleekselderij.
Mengen. In de oven. Klaar.
okay..... niet mijn ding ben ik bang.....quote:Op woensdag 12 april 2017 17:08 schreef fietsie het volgende:
[..]
Rul gebakken gehakt. Restjes kaas geraspt / fijngesneden. Aardappelrestjes (kort aangezet in pan) Bruin gebakken ui. Gekookte bleekselderij.
Mengen. In de oven. Klaar.
Mijn moeder maakt hem zo:quote:Op woensdag 12 april 2017 17:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat hebben jullie toch een bijzonders smaak Eet smakelijk!
Dat klinkt al beter ja. Doe je er helemaal geen kruiden door? Paprika of kerriepoeder of desnoods oregano?quote:Op woensdag 12 april 2017 17:12 schreef fietsie het volgende:
[..]
Mijn moeder maakt hem zo:
Bleekselderij koken
250 gram gehakt rulbakken
1 verpakking salami (plakjes voor op brood) in stukjes meebakken
Laagje kruimige aardappels
Rest erop
2 handjes kaas.
En dan 20 mins oven.
Die variant heeft wel meer smaak.
lastig als je niet precies weet waar wat komt lijkt me......quote:Op woensdag 12 april 2017 17:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het is tijd voor een moeilijk moment. Ik moet gaan beslissen waar ik spotjes in het plafond wil. Zo meteen krijg ik spijt van mijn beslissing
sowieso bleekselderij koken en dan nog eens in de oven...brrrrquote:Op woensdag 12 april 2017 17:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat klinkt al beter ja. Doe je er helemaal geen kruiden door? Paprika of kerriepoeder of desnoods oregano?
Nope.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat klinkt al beter ja. Doe je er helemaal geen kruiden door? Paprika of kerriepoeder of desnoods oregano?
met als kleine aanvulling, waarom allerlei dingendie al gaar zijn nog eens in de oven stoppen? is toch dubbel op?quote:
Dat weet ik inmiddels wel. En ik ga ook zorgen dat ze niet allemaal tegelijk aan gaan. Ze komen in de woonkamer rondom in het vierkant maar verdeeld in twee groepen. Alles sowieso dimbaar en kantelbaar.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:14 schreef liedetector het volgende:
[..]
lastig als je niet precies weet waar wat komt lijkt me......
dan hoef je je al net minder druk te maken denk ik... (fotos tijdens progress in je topic?)quote:Op woensdag 12 april 2017 17:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat weet ik inmiddels wel. En ik ga ook zorgen dat ze niet allemaal tegelijk aan gaan. Ze komen in de woonkamer rondom in het vierkant maar verdeeld in twee groepen. Alles sowieso dimbaar en kantelbaar.
Om de kaas te smelten en het geheel warm te hebben en houden tot iedereen in huis is en aan tafel kan.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:15 schreef liedetector het volgende:
[..]
met als kleine aanvulling, waarom allerlei dingendie al gaar zijn nog eens in de oven stoppen? is toch dubbel op?
Kan je het niet ongekruid kopen?quote:Op woensdag 12 april 2017 17:18 schreef fietsie het volgende:
[..]
Om de kaas te smelten en het geheel warm te hebben en houden tot iedereen in huis is en aan tafel kan.
Kanttekening: rundergehakt in Friesland is standaard gekruid met oa kruidnagelen en zout.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |