Yum!!quote:Op zondag 9 april 2017 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, porterhouse steak van de grill, daarbij dikke frieten met zure mayo, koolsla en kwamkwammersloeg
patatje vlaflip?quote:Op zondag 9 april 2017 20:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Jam jam! Ik had een wagyu burger en een patatje flip met ui.
Toe aardbeiensoep.
Dat klinkt erg goed en lekker.quote:Op zondag 9 april 2017 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, porterhouse steak van de grill, daarbij dikke frieten met zure mayo, koolsla en kwamkwammersloeg
Tis een prima pilsje voor op zijn tijd. In deze was het dit of een ander soort pils dat minder was dat de WS. Ander bier van de tap had men niet helaas.quote:Op zondag 9 april 2017 17:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Warsteiner is geen goed pils, laf en weinig hop.
zou weleens een zelf gemaakte foto van hem willen zien met deze pagina op de achtergrond (CUL) en datzelfde horloge en zijn eigen sigaar en dus zijn acclimatiseringsmoment. Tot dan is het gewoon bewust trollen in CUL zoals Golfer al eerder zei.quote:
Dat ziet er beter uit dan de pasta bij de Happy Italy in Kerkrade. Daar is de grote gemene deler van alle pasta's toch wel 'Heel.Veel.Saus.'. Dat je echt tussen de saus op zoek moet naar je pasta zegmaar.quote:Op maandag 10 april 2017 17:11 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Italiaanse toer met dit pasta "del padrone" gerecht.Bwah.
[b]
Dat komt door mensen zoals mijn vrouw. Die verklaart me voor gek als ik met zoiets thuis zou komen en kiest rundvlees uit op de kleur zo dicht mogelijk bij 'brandweerwagenrood'.quote:Op maandag 10 april 2017 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Op weg naar huis stopte ik even bij de Aldi in Zevenaar, zag in de vleeskoeling twee pakken riblappen liggen die er uit zagen als beste kwaliteit Kobe beef, prachtig gemarmerd. Ze waren met een THT datum van vandaag dus 30% afgeprijst. Thuis even een stukje aangebraden en het smaakt dus ook zo goed. Goddelijk lekker, boterachtig van smaak.
Vanavond dus anderhalf kilo faux kobe beef steak voor 6,30 de kilo...
Het ziet er ongeveer zo uit
[ afbeelding ]
Mensen kopen dat dus niet, want het is zo vet...
Het is puur toeval, zeker niet vast in assortiment. Heel af en toe zie ik zulk vlees bij de supermarkt, en geen hond die het koopt. Gewoon altijd even kijken en héél af en toe vind je wat moois.
Soms is er gewoon een vette koe die geslacht wordt en blijkbaar grijpt dan niemand de kans.
Als je dit soort vlees a la kobe koopt bij de vlees juwelier mag je 130-160 euro de kilo neertikken.
Heeft echt voordelen het vak te kennen.
Eet je dat dan als een biefstuk bijv? Met peper en zout, medium rare gebakken bijvoorbeeld?quote:Op maandag 10 april 2017 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Op weg naar huis stopte ik even bij de Aldi in Zevenaar, zag in de vleeskoeling twee pakken riblappen liggen die er uit zagen als beste kwaliteit Kobe beef, prachtig gemarmerd. Ze waren met een THT datum van vandaag dus 30% afgeprijst. Thuis even een stukje aangebraden en het smaakt dus ook zo goed. Goddelijk lekker, boterachtig van smaak.
Vanavond dus anderhalf kilo faux kobe beef steak voor 6,30 de kilo...
Het ziet er ongeveer zo uit
[ afbeelding ]
Mensen kopen dat dus niet, want het is zo vet...
Het is puur toeval, zeker niet vast in assortiment. Heel af en toe zie ik zulk vlees bij de supermarkt, en geen hond die het koopt. Gewoon altijd even kijken en héél af en toe vind je wat moois.
Soms is er gewoon een vette koe die geslacht wordt en blijkbaar grijpt dan niemand de kans.
Als je dit soort vlees a la kobe koopt bij de vlees juwelier mag je 130-160 euro de kilo neertikken.
Heeft echt voordelen het vak te kennen.
Persoonlijk vind ik dat eigenlijk iedereen die ooit voor de Libelle of Margriet heeft gewerkt dient te worden opgepakt en te verdwijnen wegens misdaden tegen de mensheidquote:Op maandag 10 april 2017 18:24 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Dat komt door mensen zoals mijn vrouw. Die verklaart me voor gek als ik met zoiets thuis zou komen en kiest rundvlees uit op de kleur zo dicht mogelijk bij 'brandweerwagenrood'.
Ja en nee, een stuk vlees als dit bak ik medium, zodat het vet mooi gesmolten is. Dat geeft de mooie boterachtige smaak.quote:Op maandag 10 april 2017 18:28 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Eet je dat dan als een biefstuk bijv? Met peper en zout, medium rare gebakken bijvoorbeeld?
Als ik jou naam zie krijg ik altijd zin in iets met bananenquote:
Jij met je dirty mindquote:Op maandag 10 april 2017 18:54 schreef zeefje het volgende:
[..]
Als ik jou naam zie krijg ik altijd zin in iets met bananen
Ah, dus meer goed aanbraden maar niet helemaal doorgaar.quote:Op maandag 10 april 2017 18:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja en nee, een stuk vlees als dit bak ik medium, zodat het vet mooi gesmolten is. Dat geeft de mooie boterachtige smaak.
Niet smakelijkquote:Op maandag 10 april 2017 19:46 schreef Gesloten het volgende:
[ afbeelding ]
Farro, met miso geroosterde pompoen, paprika en prei met een zelfgemaakte Thaise worst.
Zekers. Jammer dat ik zo lui als de pest ben en zelden bij de Aldi kom, laat staan weleens in de 'bakken' kijk, want ik had geheid dit mee naar huis genomen en er een lekker hapje van gemaakt. En voor dat geld voel jij je de koning te rijk!quote:Op maandag 10 april 2017 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Op weg naar huis stopte ik even bij de Aldi in Zevenaar, zag in de vleeskoeling twee pakken riblappen liggen die er uit zagen als beste kwaliteit Kobe beef, prachtig gemarmerd. Ze waren met een THT datum van vandaag dus 30% afgeprijst. Thuis even een stukje aangebraden en het smaakt dus ook zo goed. Goddelijk lekker, boterachtig van smaak.
Vanavond dus anderhalf kilo faux kobe beef steak voor ¤ 6,30 de kilo...
Mensen kopen dat dus niet, want het is zo vet...
Het is puur toeval, zeker niet vast in assortiment. Heel af en toe zie ik zulk vlees bij de supermarkt, en geen hond die het koopt. Gewoon altijd even kijken en héél af en toe vind je wat moois.
Soms is er gewoon een vette koe die geslacht wordt en blijkbaar grijpt dan niemand de kans.
Als je dit soort vlees a la kobe koopt bij de vlees juwelier mag je 130-160 euro de kilo neertikken.
Heeft echt voordelen het vak te kennen.
Tja, het kobe beef is natuurlijk erg lekker, net als het prachtige pata negra varken. Maar het hoeft helemaal niet van ver te komen, ook hier kan je een koe of een varkensras nemen wat het vet in het spierweefsel opslaat ipv eromheen of nog erger, niet, en ze goed vetmesten.quote:Op maandag 10 april 2017 20:23 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zekers. Jammer dat ik zo lui als de pest ben en zelden bij de Aldi kom, laat staan weleens in de 'bakken' kijk, want ik had geheid dit mee naar huis genomen en er een lekker hapje van gemaakt. En voor dat geld voel jij je de koning te rijk!
Btw; Mensen zouden ook eens dit moeten lezen. inzake het hele Kobe gebeuren in Nederland en waar ze de hoofdprijs voor durven te vragen elke keer op grond van.."het is Kobe dus terecht duur voor jou als consument."
On topic:
[ afbeelding ]
Lekker ijsje gehaald alvorens huiswaarts te keren.
eerst proeven, dan pas zeiken en beoordelenquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |