Oestersaus.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:14 schreef Harvest89 het volgende:
Kalfsoester met een lekkere saus (weet de naam van de saus niet meer helaas).
quote:
Tonnato?quote:Op woensdag 5 april 2017 19:29 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
De saus had een of andere Italiaanse naam. Het was een vrij dikke romige saus.
Dat is tonijn toch? Het was zeker geen tonijn.quote:
Gorgonzola.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:32 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Dat is tonijn toch? Het was zeker geen tonijn.
Naam van saus weet ik echt niet meer.
Maar het gerecht was in elk geval heerlijk. Ik had het toen gegeten in een vrij duur Italiaans restaurant. Je mag me trouwens s'nachts wakker maken voor Italiaans eten, dat is godenvoedsel.
Dat is kaas, ik haat kaas.quote:
Bij tonnato is de smaak niet heel tonijn-achtig, het is wel heel umami en je proeft de wijn goed.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:32 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Dat is tonijn toch? Het was zeker geen tonijn.
Naam van saus weet ik echt niet meer.
Maar het gerecht was in elk geval heerlijk. Ik had het toen gegeten in een vrij duur Italiaans restaurant. Je mag me trouwens s'nachts wakker maken voor Italiaans eten, dat is godenvoedsel.
Dat klinkt echt hemelsquote:
Dat dus. Zo veel en vaak zo lekker gegeten.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:40 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou het echt niet weten, het lekkerste.
is ook echt lastigquote:Op woensdag 5 april 2017 19:40 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou het echt niet weten, het lekkerste.
In dat andere topic vonden ze oesters juist vreseljjk.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:55 schreef Thezappa het volgende:
[..]
is ook echt lastig
vind varkentje / lammetje van spit heel lekker
goede Cha Sieuw
oesters
kreeft
roti
vindaloo alles
Wow, wat gek. Zeggen je hersentjes nu boem?quote:Op woensdag 5 april 2017 22:33 schreef SecretPret het volgende:
[..]
In dat andere topic vonden ze oesters juist vreseljjk.
Hoe kun je dat eten?quote:
Haha true.quote:
Geweldig als je ergens met een groep gaat eten, van iedereen de levertjes uit de mixed grill pikken. .quote:Op donderdag 6 april 2017 10:30 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Haha true.
Ontzettend veel mensen die lever eten.
Ik vraag me af hoe ze het wegkrijgen.
Zoals ze vaak zeggen, draagt de situatie ook bij aan perceptie/herinnering.quote:Op donderdag 6 april 2017 15:33 schreef Remqo het volgende:
Wat me het meest is bijgebleven was eigenlijk vrij simpel.
Een vers stokbroodje met roomboter en een dikke plak ham, ergens in zuid Frankrijk, het was gewoon perfect.
waarom met een broodjequote:Op zaterdag 8 april 2017 02:41 schreef -PesteNoire- het volgende:
Broodje haring met of zonder uitjes. Daar mogen ze mij 's nachts wakker voor maken.
Wat een anti-climax en niet eens Turks, wat er al helemaal voor zorgt dat dit topic niet aan de vooraf geschepte verwachtingen voldoet.quote:Op woensdag 5 april 2017 18:27 schreef SecretPret het volgende:
TS begint:
Pizza margharita van de Italiaan.
Bloedsinaasappels of wat bedoel je?quote:Op donderdag 13 april 2017 13:07 schreef vaduz het volgende:
Ontopic: rode sinaasappels. Oké het is misschien een gedeelde eerste plaats, maar die dingen smaken dus echt beduidend beter dan hun oranje broeders.
Die sinaasappels die rood van binnen zijn.quote:Op zaterdag 22 april 2017 09:38 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Bloedsinaasappels of wat bedoel je?
Dat was mijn lekkerste pasta ookquote:Op zondag 9 april 2017 12:13 schreef Maarten het volgende:
De lekkerste pasta:
[ afbeelding ]
In de keuken op smaak gebracht, daarna de Parmezaanse kaas aangestoken met alcohol en vervolgens de pasta erdoor geroerd.
(Verso in Enschede)
Voor de rest nog wel 1000 dingen die het lekkerst waren.
Heb jij daar ook gegeten? Waarom weet ik dit nu pas.quote:
Precies dit!quote:Op dinsdag 2 mei 2017 09:56 schreef Scootmobiel het volgende:
Zelfgekookte rundertong.
Zo'n hele bonk, van de slager. Moet erg lang koken, maar dan heb je ook wat. Beetje peper en zout erop, bij voorkeur meteen eten als het nog warm is en het smelt op je tong. Ook lekker voor op de boterham.
.
Ander restaurantquote:Op maandag 8 mei 2017 12:00 schreef Maarten het volgende:
[..]
Heb jij daar ook gegeten? Waarom weet ik dit nu pas.
wat is dat?quote:
Rijpe mango.quote:
quote:
Koolmees haantje ofwel een gegrild haantje en daarvan het velletje.quote:
Kan enorm lekker zijn. Zo staat voor mij een vers gekocht brood na een hike van een kat dagen in de Alpen ook nog op mijn lijst van lekkerste eten ooit.quote:Op donderdag 6 april 2017 15:33 schreef Remqo het volgende:
Wat me het meest is bijgebleven was eigenlijk vrij simpel.
Een vers stokbroodje met roomboter en een dikke plak ham, ergens in zuid Frankrijk, het was gewoon perfect.
quote:Op vrijdag 2 juni 2017 08:01 schreef magnetronkoffie het volgende:
tamme eend smaakt gewoon net kip (kip )
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |