En wouwe die weiben ook weer thuis de koffie nuttigen?quote:Op zondag 26 maart 2017 00:17 schreef Maarten het volgende:
Hallo fok. Het was fantastisch. Top 3 eten aller tijden.
Veel wijb ook.
Puik verjaardagscadeau dus. Foto's?quote:Op zondag 26 maart 2017 00:17 schreef Maarten het volgende:
Hallo fok. Het was fantastisch. Top 3 eten aller tijden.
Veel. Kijk straks ff. Imgur doet kut.quote:
Zeker!quote:Op zondag 26 maart 2017 01:37 schreef golfer het volgende:
We gaan geitenbokjes eten. Op 16 april. 3-gangen geitenbokmenu. Bij het intussen met een Michelinster beloonde RIJKS restaurant in Amsterdam.
Zal Pietverdriet aanspreken.
[..]
De tuin winterklaar maken was ook een uitdrukking die van hun komt. Dat is gewoon Nederlands geworden.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 23:50 schreef golfer het volgende:
[..]
Scheurgras. Echt ook een klassieker van Jacobse en Van Es.
Wat zou helpen is als de EU het gewoon verbiedt om die arme bokjes (en alle andere boerderijdieren) over een langere afstand dan die naar het dichtsbijzijnde slachthuis levend te vervoeren. Dan kunnen ze gewoon hier in Nederland vetgemest en geslacht worden en als bout vervoerd.quote:Op zondag 26 maart 2017 09:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zeker!
Het is en blijft alleen lastig geitbokje te kopen, leverbaarheid is slecht. Jammer. Er zouden een paar TV koks en een supermarkt keten dit moeten promoten. Schat dat veel mensen die dit voor het eerst eten het vaker willen eten, en verreweg de meeste mensen die het best eens zouden willen eten hebben het nog nooit gegeten omdat je het vrijwel nooit ziet.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vermoed dat men ze in zuideuropa nog een paar maanden van de bergen laat etenquote:Op zondag 26 maart 2017 09:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wat zou helpen is als de EU het gewoon verbiedt om die arme bokjes (en alle andere boerderijdieren) over een langere afstand dan die naar het dichtsbijzijnde slachthuis levend te vervoeren. Dan kunnen ze gewoon hier in Nederland vetgemest en geslacht worden en als bout vervoerd.
quote:Op zondag 26 maart 2017 09:31 schreef Maarten het volgende:
Foto's gaat niet echt lekker, dus dan maar matige kwaliteit.Dus je denkt dat ze hun sauzen wel zelf maken?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fijn dat het zo lekker was.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
Je bedoelt "wil laten eten"? Daarom dus die wet, dat dat niet meer kan/mag.quote:Op zondag 26 maart 2017 09:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vermoed dat men ze in zuideuropa nog een paar maanden van de bergen laat eten
Het smaakte naar Knor wereldgerechten-sausjes dus dat bekende maakte het extra lekker. .quote:Op zondag 26 maart 2017 09:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dus je denkt dat ze hun sauzen wel zelf maken?
Fijn dat het zo lekker was.
Restaurant hier in de buurt heeft (nog even, nieuwe kaart komt er bijna aan) bok op de kaart staan. Ze halen het hier vandaan las ik.quote:Op zondag 26 maart 2017 09:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zeker!
Het is en blijft alleen lastig geitbokje te kopen, leverbaarheid is slecht. Jammer. Er zouden een paar TV koks en een supermarkt keten dit moeten promoten. Schat dat veel mensen die dit voor het eerst eten het vaker willen eten, en verreweg de meeste mensen die het best eens zouden willen eten hebben het nog nooit gegeten omdat je het vrijwel nooit ziet.
Dank jequote:Op zondag 26 maart 2017 10:09 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Restaurant hier in de buurt heeft (nog even, nieuwe kaart komt er bijna aan) bok op de kaart staan. Ze halen het hier vandaan las ik.
staat toch gewoon onderaan? logische plek voor een adres in mijn belevingquote:Op zondag 26 maart 2017 10:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dank je
Mooie website, valt me alleen op dat je vreselijk moet zoeken voor je er achter komt waar ze zitten.
quote:Op zondag 26 maart 2017 09:31 schreef Maarten het volgende:
Foto's gaat niet echt lekker, dus dan maar matige kwaliteit.Nog meer dan van het eten, ben ik onder de indruk van de uitgebreide beschrijvingen van de gerechtenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
teveel weib hequote:Op zondag 26 maart 2017 10:59 schreef mjan het volgende:
[..]
Nog meer dan van het eten, ben ik onder de indruk van de uitgebreide beschrijvingen van de gerechten
Na 2 gerechten weet je het niet meer.quote:Op zondag 26 maart 2017 10:59 schreef mjan het volgende:
[..]
Nog meer dan van het eten, ben ik onder de indruk van de uitgebreide beschrijvingen van de gerechten
Fixed.quote:Op zondag 26 maart 2017 11:16 schreef Maarten het volgende:
[..]
Na 2 gerechten weet je ik het niet meer.
Ik zal de volgende keer het menu fotograferen en net doen of ik het onthouden heb.quote:
Goed idee!quote:Op zondag 26 maart 2017 11:20 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik zal de volgende keer het menu fotograferen en net doen of ik het onthouden heb.
Ja hoi Ik ben die laatste categorie. Wáárom verkopen Nederlandse slagers en supermarkten het niet (nauwelijks?). Heel hip, lokaal eten. En idd, tv-koks en de Libelle en zo zouden dat op moeten pikken. Maar die doen dat waarschijnlijk alleen als er poen poen poen poen van het Algemeen Nederlands Geitenvlees Bureau tegenover staat.quote:Op zondag 26 maart 2017 09:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Zeker!
Het is en blijft alleen lastig geitbokje te kopen, leverbaarheid is slecht. Jammer. Er zouden een paar TV koks en een supermarkt keten dit moeten promoten. Schat dat veel mensen die dit voor het eerst eten het vaker willen eten, en verreweg de meeste mensen die het best eens zouden willen eten hebben het nog nooit gegeten omdat je het vrijwel nooit ziet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |