abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169503265
quote:
3s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 10:05 schreef Stien_Struis het volgende:

[..]

Jij snapt het niet helemaal, de oorspronkelijke bevolking die heeft te weinig nakomelingen en voor economische groei heb je verse arbeidskrachten nodig.
Alleen importeer je uit gebieden waar ze ons niveau niet hebben en dus in de bijstand terecht komen.
pi_169503266
Dat het land dan beetje overbevolkt raakt met mensen net zoals de aardkloot dat boeit niet zo.
pi_169503283
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 10:03 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Omdat uit de context blijkt dat die bureaus zijn bedoeld om illegale immigratie tegen te gaan. Hij wil mensen die vervolgd worden en mensen die willen immigreren een legale een eerbiedige route geven. Over de benodigde zes miljoen immigranten zegt hij verder niets.

De opmaak van die tekst is nogal misleidend: uit de punt blijkt dat die kerel daar is gestopt met zijn ene verhaal (over de zes miljoen) en het volgende verhaal begint. Maar ja, zulke stukkies zijn veel interessanter als je een verband tussen de twee suggereert, dus hebben ze die zinnen maar naast elkaar gezet.
Illegale immigratie ga je tegen door grenzen te sluiten/bewaken. Dit gaat erom dat migratie door kan zetten, onafhankelijk van de zeeroute en de bijbehorende weerstand (xenofobie, etc).
Dat laatste lijkt hij ook te benadrukken. Maar of je het nou bij elkaar plakt of niet, beide uitspraken komen van hem af. Ik ken de betreffende krant verder ook niet, maar het was in elk geval niet Breitbart die ze in eerste instantie achterelkaar plakte.

Als een boer zegt; ik heb 6 miljoen kippen nodig, en dan even later (weet de tijdsspanne niet) aangeeft een kippenmigratieplan in werking te stellen, dan is dat verband toch niet vergezocht?
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
pi_169503312
Kinderen zijn je oude dag voorziening in Afrika maar dat is inmiddels al uit elkaar gevallen.
pi_169503326
@TS:

Breitbart alleen als (Engelse) bron doen we in dit geval maar niet... graag een andere, betrouwbare bron aandragen en Breitbart kan/mag er dan best naast. Ook graag een eigen inbreng van het topic, die ontbreekt namelijk
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')