abonnementen ibood.com bol.com
  donderdag 6 april 2017 @ 14:31:28 #226
62913 Blik
The one and Only!
pi_170041494
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 12:32 schreef heite het volgende:

[..]

Ik lees dit van meer mensen en ik begrijp het sentiment absoluut, maar hoe zie je dat in de praktijk voor je? Je laat jezelf na enorm veel gedoe op een vliegtuig terug zetten vanwege een Facebook wachtwoord? Waarbij je ook nog je vakantie aan je voorbij laat gaan en al het tot dan toe uitgegeven geld in rook op ziet gaan. En waarschijnlijk de VS voor lange tijd niet meer in komt.

Ik denk dat verreweg de meeste mensen eieren voor hun geld zullen kiezen en dat wachtwoord maar geven, en het te wijzigen zodra ze het vliegveld af zijn. De enige manier is simpelweg niet meer naar de VS reizen, anders heb je niet bijzonder veel keus.

Wat niet wegneemt dat ik het een absoluut belachelijke regel vind, en ik hoop dat er ook flink wat protest komt als ze dit ook echt gaan doen. Wellicht wordt het tijd om Amerikanen die Europa binnen komen hetzelfde te behandelen als andersom, eens kijken hoe lang het dan nog duurt.
Mocht dit echt een actieve policy zijn, gaat bovenstaande dikgedrukte natuurlijk wel gebeuren. Dan gaat Amerika wel een knauw krijgen qua toerisme, want er zijn er genoeg die dat niet zien zitten.

Ik geloof echter niet dat het zover gaat komen dat het een standaard policy wordt, hooguit bij verdachte personen. Maar niet bij een gemiddeld Europees (blank) gezin
pi_170042652
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 12:05 schreef AlwaysHappy het volgende:

Never nooit niet dat ik ze inloggegevens van banken/social media accounts ga geven _O-
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 14:26 schreef AlwaysHappy het volgende:

Het gaat mij ook niet tegen houden om naar de VS gaan en ja, als we er eenmaal zijn, dan zal ik inderdaad wel toegeven
Jij bent snel bijgedraaid. :+
pi_170043427
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 15:29 schreef heite het volgende:

[..]


[..]

Jij bent snel bijgedraaid. :+
:D
I hope your day is as nice as your butt.
-
Please consider the environment before printing this post.
  donderdag 6 april 2017 @ 18:06:43 #229
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_170045876
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 15:29 schreef heite het volgende:

[..]

[..]

Jij bent snel bijgedraaid. :+
:D Heel soms zeg ik wel eens iets....iets te snel :o Wilde er ook meer mee zeggen dat ik het gewoon een kut plan vind :P
Favorite TV Shows: Gilmore Girls | Grey's Anatomy | The Good Wife | One Tree Hill | Everwood | Brothers & Sisters | Bones | The Closer | Damages | Desperate Housewives | Veronica Mars | & More. * Wii U: ''Alwayshappyz''-- Xbox One: ''Alwayshappyz
pi_170045892
Een jaar geleden reden we nu gewoon richting Death Valley ;( Huuu -O- ik wil terug!
Well done Baku!!
  zondag 9 april 2017 @ 19:27:29 #231
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_170112595
zoals met elke controle maakt het wel iets uit of je uit Nederland komt en bekende vingerafdrukken hebt of dat je El-Mhrab heet en een Syri of Somali verleden hebt.
pi_170448433
registreer om deze reclame te verbergen
Gisteren kaartjes gekocht voor een rondleiding in de Boeing fabriek bij Seattle. dat lijkt me nou echt een bijzondere ervaring.
Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.
- Rudyard Kipling
pi_170457299
quote:
5s.gif Op zaterdag 18 maart 2017 17:41 schreef Its_Muppet het volgende:
Na in 2013 met het gezin (nu 14jarige dochter en 11 jarige zoon) 5 weken met de camper door California, Utah, Nevada getrokken te zijn, willen we volgend jaar juli-augustus Florida eens onveilig gaan maken. In principe willen we max. 25 dagen van huis zijn.

Ik heb nu dit rondje in gedachten
[ code verwijderd ]

Hebben jullie tips / aanmerkingen waar we langer, korter, ook naar toe zouden moeten?

Daarnaast nog wat vragen:

• Het is verplicht om bij een intercontinentale vlucht een hotelovernachting te nemen. Maar als ik in Orlando land en daar een huis huur, moet dit dan ook? Het liefst zou ik vanuit het vliegveld rechtstreeks (OV / taxi) naar mijn onderkomen willen.

• Disney en Universal zijn "verplicht", echter best prijzig met zijn 4en. Heeft iemand ervaringen met hoe lang de rijen zijn en of die fastpassen een beetje werken?

• Uit economische overwegingen en omdat ik het leuk vind, kook ik graag zelf. In Orlando huren we een gewoon huis, met keuken. Voor de andere locaties zullen we vastzitten aan hotels, vanwege het beperkt aantal nachten. Zijn er mogelijkheden om niet iedere avond uit eten te hoeven en toch een (warme) maaltijd te hebben? (Hotels met kitchenette oid)

• Ik denk denk er aan om na Orlando niets vast te leggen, maar gewoon een hotel ter plaatse te bepalen. Mede omdat we dan de vrijheid hebben om ergens langer te blijven (of eerder weg te gaan als het niet bevalt). Is dat verstandig?

Dit waren mijn eerste vragen. Er zullen er vast nog een aantal volgen. Alvast bedankt voor het meedenken!
Ik zou eigenlijk wel e.e.a. vastleggen na Orlando. Toen ik een halfjaar in (de buurt van) Orlando woonde is mijn familie me komen opzoeken en we hadden soms niet van tevoren een camping vastgezet. Vervolgens toch moeilijkheden gehad met het vinden van een slaapplaats :) . Zeker in die tijd van het jaar zou ik als ik jullie was wel wat gaan boeken :)
pi_170457562
Ik ga net van de watervallen weg en ga zo naar de 5 finger lakes! Leuk dat rondreizen door de usa zeg
  dinsdag 25 april 2017 @ 05:45:11 #235
314372 Goddelijker
Zonder grootheidswaanzin!
pi_170469746
Ik zit nu in Canada en zojuist willen inchecken voor m'n vlucht van morgen naar San Francisco. En overmorgen door naar Amsterdam. Krijg ik geen boarding passen met online inchecken omdat ik een bewijs moet laten zien dat ik doorreis. Dus morgen maar op tijd naar 't vliegveld van Vancouver, voor ik straks een ondervraging krijg.

Ik ben 3 weken geleden geland in SF en toen twee weken door Amerika gereist. En toen door naar Canada voor ruim een week.

Ik ben benieuwd.
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')