Blues | zondag 5 februari 2017 @ 12:39 |
| |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 12:40 |
@ mini True Lies kan natuurlijk ook, als je ze liever jong hebt Of Bring it on. Of, als je echt een briljante film zoekt waar Eliza niet per se in zit: But I'm a cheerleader. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:40 |
Acapella. Mannen die met alleen hun stem hele soundtracks nadoen. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:40 |
@ Vanyel, ik vind háár niet zozeer , maar de serie zelf wel | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 12:41 |
Drop maken poging 1 300 cc water 100 gram bruine basterd suiker 100 gram kristalsuiker 10 gram zoute zwart op wit 20 gram blokdrop 25 gram arabische gom Heb de suiker, de blokdrop en de zoute zwart op wit gekookt tot 104 graden , toen de gom toegevoegd. Ondanks het continue roeren is de bodem van de pan gitzwart geworden. Keuken ruikt aangebrand. Dropmassa is aan het afkoelen maar beschouw het als mislukt. Denk dat ik eens een masterclass moet volgen. Volgende keer eerst de suikermassa koken tot hardball (warmer dus) en dan pas de blokdrop in poedervorm, zwart op wit en gom toevoegen. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:41 |
De vissen lijken gewoon blij met hun nieuwe aquarium inrichting. Alleen hun OCD maakt wel dat ze alle steentjes aan het terugleggen zijn... | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:41 |
Allemaal al gezien. Ik was trouwens niet op zoek naar suggesties hoor, maat niettemin bedankt Ik kies gewoon iets uit de momenteel 189 meest prominente zaken op mijn IMDB-kijklijst. | |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 12:41 |
Aanvulling gepost. | |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 12:42 |
Zegt ze nu Heb jij but Im a cheerleader gezien? | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:42 |
Dat klinkt ongeveer exact als mijn dropmaakexperiment van ooit. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:43 |
Ik heb net wat dingen aangezet maar ik ga er gierend van over mijn nek! Sorry! | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:43 |
Ik heb wel een keer een poging gedaan zwart-wit te maken. Maar durfde niet te proeven | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:44 |
Gheghe maar dan is PTX ook niet jouw ding? | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:44 |
Uiteraard! Campy klassieker | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:45 |
Inderdaad. Wat muziek betreft zijn jouw dingen geloof ik heel erg niet mijn dingen. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:45 |
Gheghe dus jij zet Chaka Kahn ook niet op als je een depri momentje hebt Of een goede Soul plaat | |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 12:45 |
Nog nooit iemand ontmoet die die film kende (die ik m niet eerst zelf had aangeraden). In een heel ander genre vond ik overigens (voor cullers die van docu's houden) for the Bible tells me so ook een aanrader. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:48 |
Ik doelde meer op je kitscherige acapella zanggroepjes en commerciele cellistentroep. Libellelezermuzak! Mag er ook zijn hoor, maar ik vind het persoonlijk verschrikkelijk. | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 12:48 |
Misschien wel overheen gelezen, maar minilot, hoe vond je de Ashton Brothers? | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:49 |
Wut?! Serieus? Maar hij is zo gaaf en lollig en volkomen over the top en verplicht kijkvoer voor elke zichzelf respecterende jonge pot, waar jij er vast bergen meer van kent dan ik! | |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 12:49 |
Daarom heb ik m aan ze allemaal laten zien | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:50 |
Dat heb ik nou weer met bandjes die met gitaren alleen hoge tonen produceren en drummers die het druk hebben met hun cymbals. Of bandjes waar de tekst er toe doet.... | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:50 |
Oh ja! Nou. Hm. Ik heb The Ashton Brothers tot nu toe vooral in wat meer compacte festivalsetting gezien en dat format staat ze mijns inziens beter dan een lange show, waarbij de scènes toch wat te traag en uitgemolken leken.. En het gemis van Pepijn is toch wel voelbaar hoor. Maar wel een lollige avond gehad hoor en de Kunstmin is in al z'n barokke lelijkheid ook altijd leuk! [ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 05-02-2017 13:10:40 ] | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 12:51 |
Huh? Doet Pepijn niet meer mee? | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:53 |
Jij neigt volgens mij wel heel erg naar zaken die qua uitvoering op muziektechnisch vlak heel indrukwekkend zijn maar op mij verder overkomen als volkomen zielloos en gespeend van eigen creativiteit Ieder z'n ding hoor. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:53 |
Al sinds 2015 geloof ik. En ik vond het merkbaar. Edit: eind 2014 zelfs! | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:55 |
Zoals ik al eerder postte: ik luister naar de vaardigheden, niet naar het soort, genre of de inhoud van de muziek. En ga al helemaal niet naar woordjes zitten luisteren... | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:56 |
Kortom, wat wij zoeken in muziek ligt mijlenver uit elkaar. | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 12:56 |
Oh ja, nu je het zegt...even nakijken wanneer wij naar deze show zijn geweest. edit: 16 maart 2016. Toen deed ie ook al niet meer mee. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 12:57 |
Ik denk ook niet dat jij bent opgevoed met Bigband, Nina Simone en Cohen (Iets anders kwam er niet uit mijn pa zijn radio) | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 12:58 |
Zeg! Die twee gelijktrekken met die gezapige acapella- en cellomeuk van je, dat kan niet hè? En dáár had ik het over. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 13:00 |
Toen ik klein was klonk er in huis een mix van Black Sabbath en Iron Maiden (mijn ouders) en Lekturama Luistersprookjes (ik). | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 13:01 |
Ik wil best wel eens een uitdraai van mijn playlist hier maken hoor, alleen dan gaat het eng op meervoudig persoonlijkheids syndroom lijken | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 13:04 |
Ach, volgens Spotify heb ik in 2016 schaamtelijk vaak naar Robin Thickes Blurred Lines geluisterd, dus een eclectische smaak is mij niet vreemd. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 13:04 |
Goed. Dingen doen. | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 13:06 |
Maar dat is toch raar? Als een maaltijd heel kundig of gekunsteld gemaakt is maar het is niet te vreten, dan zeg je toch ook niet "maar het is zo knap gemaakt"? | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 13:07 |
Nu je het voor de tweede keer doet moet ik je toch even verbeteren. De schouwburg heet Kunstmin, niet de Kunstmin | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 13:10 |
Al die penisgrappen in dat Spidermanstukje, ik ging kapot | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 13:12 |
Ja, dat wéét ik ergens ook wel, maar toch zeg en zet ik er altijd 'de' voor. Maar je hebt gelijk | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 13:13 |
Dit is ongeveer de helft. Ik ben nog niet begonnen aan Pop en Rock... | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 13:22 |
Neuh daar heb ik een andere blik op dan op muziek. | |
Isabeau | zondag 5 februari 2017 @ 13:29 |
Gut, je vertelt je vader dat een voormalig vriendje is overleden, gaat hij allemaal foto's van betreffend vriendje op mijn fb tijdlijn plaatsen (foto's die hij weer van de fb pagina van betreffend vriendjes kind had gehaald) | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 13:32 |
Facebook faciliteert soms vreemde interacties.. | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 13:33 |
Mooi toch? Want jij was ze kwijt. | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 13:40 |
Schilderkunst dan? Als het heel knap gemaakt is, dan vind je het bijna per definitie ook mooi? Maakt verder niet uit waar het over gaat, wat eraan vooraf ging of het wat bij je oporept, alleen maar "mooi" is genoeg? | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 13:41 |
zo bijgelezendan hou ik voorlopig gewoon 25 aan!!!! en op tijd tellen hoeveel mensen ivm hoeveelheid eten etc | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 13:42 |
Maar als er obviously allemachtig veel werk in een schilderij zit kan het alleen daarom al bewonderen, ook al oogt het me niet prettig ja. (Daarom heb ik ook vaak veel moeite met moderne kunst; zeker het geflanste gebeuren of onzin als pindakaas op de vloer) | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 13:43 |
Mini, ik kreeg die spotify 2016 lijst tevoorschijn gekregen. Er staan nummers in die ik zeker weten niet heb afgespeeld in de bovenste 10. Wrs door iemand anders gebruikt. Maar goed voor wat het waard is 1 Achter de schuur (Normaal) 2 Radar Love 3 Prachtig mooie dag (Lohues) | |
Isabeau | zondag 5 februari 2017 @ 13:43 |
...nee, dit zijn foto's van de facebook pagina van de zoon van mijn overleden ex. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 13:44 |
Achter de schuur ja? Is dat een soort instructiefilmpje, de clip? | |
Lonaa | zondag 5 februari 2017 @ 13:53 |
Nest uit. man, het achtervolgd me nog. Ik heb me nog nooit zo geschaamd. De meeste mensen waren wel lief, gelukkig. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 13:56 |
Mjah jij hoeft je toch niet te schamen, da's iets voor de jas-schapen? | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 13:58 |
Ik blijf even hangen bij een muts op npo2 die een goedkope maaltijd maakt. En die is nog duurzaam ook. Ik schoot in de lach, want zie voor me hoe over 100 jaar die maaltijd er nog steeds is. Vervolgens verhit ze een wok voor, met olie (kokosolie ) en al en hem daarna tot de nok toe vult met groenten. Om te roerbakkken, haha. Oh man, ze had de paprika al in "zo dun mogelijke reepjes" gesneden waarbij ik dacht, "nou, kan je dat niet dunner dan?". Nou ja, het hele recept is al helemaal yuk. Ik zap maar gauw verder. PS Pindakaaskunst vind ik juist leuk! Het lijkt me alleen zo meuren. [ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 05-02-2017 14:09:55 ] | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 14:00 |
soms heb ik spijt dat ik volgende maand weer tv heb.... | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 14:04 |
Waarom denken mensen als ze mijn naam lezen/horen dat ik een vrouw ben ?
| |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 14:04 |
En voor mij zou het de basis moeten zijn voor ontslag voor alle betrokkenen bij de besluitvorming om er meer dan een eurocent aan te besteden. Smaken verschillen. | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 14:04 |
Heb het net geproefd, smaak en structuur is die van lange jan kauwbonbons drop, maar dan duidelijk intensiever van dropsmaak en met een heel klein beetje verbrand smaak in de achtergrond. | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 14:05 |
Ik denk dan meestal "zonde van al dat werk". Ik snapte vroeger die uitdrukking "nou ja, je hebt je best gedaan" nooit. Ik vind dat geen troost. Wat maakt het uit, als het resultaat er niet is had je net zo goed al die moeite niet hoeven doen.... Of je moet het zien als een goede oefening voor de volgende keer. | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 14:08 |
Ik denk het ook. Ik onthou ook slecht dat jij de fokmatroos bent. Moet er altijd bij nadenken. Maar gelukkig verwar ik je nu niet meer met mjan. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 14:16 |
Wellicht dat mobiele Fokkers last hebben van het gemis van het icoontje van een menneke? | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 14:16 |
Gaat niet om Fok maar om het echte leven | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 14:17 |
Maar in real life kunnen ze toch zien dat je een grote neger bent? | |
Lonaa | zondag 5 februari 2017 @ 14:18 |
Ja, maar ik loop er wel voor het bedrijf. Plus, die mensen weten niet dat het niet mijn schuld was. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 14:21 |
Snap ik wel, maar jij weet dat wel. | |
zeefje | zondag 5 februari 2017 @ 14:21 |
Is dit weer binnenstebuiten? | |
Lonaa | zondag 5 februari 2017 @ 14:22 |
Ja, ik weet dat wel. En uiteindelijk hebben we het tot een goed einde gebracht Veel geknuffeld na afloop. Maar oi oi oi. | |
Maarten | zondag 5 februari 2017 @ 14:22 |
Kun je alsnog wel zien aan het blauw/rood aan de rechterkant van iemands post. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 14:22 |
Wel lekker geslapen vannacht? Beeetje rust gekregen? | |
Lonaa | zondag 5 februari 2017 @ 14:23 |
Joah, veel te kort. Nu even 100 kg vlees verpakken | |
Blues | zondag 5 februari 2017 @ 14:24 |
Die vind ik ook leuk hoor | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 14:25 |
Nou zeg... dat zeg je toch niet over iemand die zich nog moet aankleden? | |
Blues | zondag 5 februari 2017 @ 14:26 |
Je wilde het toch allemaal zelf maken? Wat kunnen wij meenemen? En bijdrage in de kosten voor de boskippen horen we ook wel he! | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 14:28 |
Ja, maar deze keer niet die baard maar die troela. | |
Blue_Panther_Ninja | zondag 5 februari 2017 @ 14:30 |
hey hoi | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 14:42 |
ik denk dat ik gewoon de "drank" aan de gasten overlaat en afhankelijk van de hoeveelheid mensen wellicht iets van servies hahahaha (nee komt denk ik wel goed, van de meeste borden ensjo maar 3 die matchen, maar LB), en niks niet kosten.... gezelligheid ennuh jezelf meenemen ofzo | |
Kaatje1 | zondag 5 februari 2017 @ 14:55 |
Whaha,
| |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 14:58 |
Nieuwe toffe serie op Netflix gevonden: Frontier. | |
borisz | zondag 5 februari 2017 @ 14:58 |
Nieuw fietspad uitgeprobeerd . Op het oude spoor en naast de nieuwe busbaan in Driehuis. Mooi fietspad. Je kan nu fijn achterlangs naar Santpoort-Noord fietsen En uiteindelijk via de duinen terug . Was erg fijn. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 14:59 |
vast ook het enige goeie aan die miljoenen verslindende OV oplossing | |
Isabeau | zondag 5 februari 2017 @ 15:08 |
Zeg, Lonaa, wat ik je nog vragen wilde, maar wat even niet ging, waarom werk je niet op 5 mei in Wageningen? | |
Myraela | zondag 5 februari 2017 @ 15:14 |
Zo. Dat was chill in de Fenix Food Factory. | |
Blues | zondag 5 februari 2017 @ 15:27 |
Oh ja daar dacht ik toevallig gisteren nog aan! In de zomer op weg naar het werk op de scooter kwam ik er een paar keer langs, toen waren ze nog volop bezig. Binnenkort maar eens ff langsfietsen idd! | |
LeeHarveyOswald | zondag 5 februari 2017 @ 15:30 |
| |
Isabeau | zondag 5 februari 2017 @ 15:32 |
Oh, en wat ik nog tegen LHO wilde zeggen: jouw versie van een kapsalon zou ik wel proberen Dat klonk geweldig. | |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 15:39 |
Mobiele fokkers hebben een blauw lijntje naast de post. Werkt prima. Spuit 11.. | |
Lonaa | zondag 5 februari 2017 @ 15:39 |
Het uitzendbureau doet het niet meer, ze willen het intern proberen op te lossen. | |
Isabeau | zondag 5 februari 2017 @ 15:47 |
ow en als je daar direct solliciteert? | |
Lonaa | zondag 5 februari 2017 @ 15:53 |
Ik waag er wel even een belletje aan van de week ja | |
Isabeau | zondag 5 februari 2017 @ 15:55 |
Succes Ik hoop echt dat dat wat wordt. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 16:05 |
Ik hoop met Isa mee | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 16:07 |
Zo. Dat waren kaasstengels, wodka en een aflevering Lemony Snicket op Netflix Nu maar eens naar mijn mams wandelen voor wat administratie en daarna met haar wat eten in het dorp. Traaaaage zondag | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 16:09 |
Zo, planten verhuisd. Nu freewheelen.. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 16:13 |
Frontier is gewoon tof. Lekker veel bloed. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 16:21 |
Idd heerlijk trage zondag, me likes!!! tijd om ikan pepesan eens in elkaar te flansen en dan weer een hele tijd niks gok ik zo.... *lui is | |
Kaatje1 | zondag 5 februari 2017 @ 16:27 |
Ik ben hier de hele dag aan het rondrommelen. Ook zo lekker, beetje koken, keuken opruimen. De balkondeur staat wijd open, t begint nu iets frisser te worden, maar het is zo lekker. Rare vogels hier op het balkon hoor. Alle netjes met lekkers negeren ze, maar een reserve bolletje vet, rollen ze over het balkon om er wat uit te halen. Heb nu maar weer een tafeltje voor ze ingericht, mes en vork en servetje klaargelegd | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 16:28 |
OK. Ik heb kippedijtjes. Op bot. Ik kan ze zachtjes stoven met veel knoflook en ui. Of? | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 16:29 |
of wat niet? met of zonder vel? | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 16:30 |
Ohne. Van die blote billetjes in een pak | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 16:35 |
sja..... waar heb je zin in? je kan er altijd nog sate van maken hahahah | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 16:36 |
Nou dat is nog niet eens zo gek. Uitbenen en garen. En dan sate saus erbij, en wat rijst voor de dames. | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 16:40 |
Een keer geprobeerd... Ik haal wel kippendijfilet. Vond dat ik iets teveel verlies had | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 16:44 |
Mijn enige angst qua verlies is (delen van) vingers. Mijn schoonpa heeft mijn messen geslepen | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 16:56 |
Keukenrommelmiddagje hier. Maisbrood gebakken, venkel-sinaasappel salade gemaakt, varkenshaas gerookt, gevacumeerd en in de sous vide. | |
Blues | zondag 5 februari 2017 @ 17:13 |
Nah, vervelend soundje | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 17:14 |
Doet me een beetje denken aan een leerling die wij aan boord hadden. Hij was vernoemd naar de vader van Miley Dus de country muziekjes en 'covers' kwamen ook aardig voorbij | |
Blues | zondag 5 februari 2017 @ 17:16 |
Mijn zondag was schandalig lang uitslapen, brunchen, krant lezen, tuinkamer + binnen en buiten daar gezeemd en ontdaan van veel overtollig natuur, half uur wandelen, anderhalf uur gitaarspelen en wat hier en daar online zijn. | |
z80 | zondag 5 februari 2017 @ 17:20 |
Bij "El Poncho" in Kleve gegeten. Maar dit was het dus niet. Krabben-Cocktail die verzoop in de Cocktailsaus en geen smaak aan zat. De Argentinisches Hüftsteak had wat roder gemogen, de smaak was wel goed. En de gebakken aardappel in alufolie was droog en niet roodgloeiend heet. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 17:24 |
zonde om voor zoiets uit eten te gaan dan | |
z80 | zondag 5 februari 2017 @ 17:28 |
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro" Een tent met een inrichting uit het jaar 0, maar ze weten wel hoe een lekker maaltijd op tafel te krijgen. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 17:34 |
sja entourage leuk, maar het moet ook lekker zijn | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 17:41 |
Ik eet vanavond Zanger Rinus pasta van Bertolli. Heerlijk inspiratieloos vandaag | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 17:42 |
que? ik ken rinus van heel slechte filmpjes, maar heeft die pasta? | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 17:47 |
Dank! Het was lekkah. | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 17:47 |
Ook wel eens geweest, is het allemaal net niet, dan ga ik liever naar Korfu aan de dijk tegenover Emmerich. Is geen culi restaurant, maar hebben uitstekend lamsvlees. | |
Kaatje1 | zondag 5 februari 2017 @ 17:49 |
Jongens ik lees net op NOS nieuws dat de neef van Lot is overleden. Lieve Lot, heel veel sterkte voor jou en je familie. | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 17:50 |
Wat ik zo aan recensies lees is het eten daar goed, maar de zaak totaal overlopen, zo druk dat ze het niet aankunnen met de drukte om te gaan. | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 17:52 |
He gadver, wat erg Heel veel sterkte Lot, ook voor je familie. | |
HaverMoutKoekje | zondag 5 februari 2017 @ 17:53 |
lees het net ook | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 17:55 |
Ik heb sowieso niet zulke grote bakjes (die Chinese bakjes bewaar ik ook altijd inderdaad). De koek heeft namelijk een diameter van 24cm . Ik heb hem laten afkoelen en vandaag alsnog in aluminiumfolie gestopt . Hij voelde nog prima/niet oud aan, dus het zal wel goed zijn! Het is overigens de eerste keer dat ik gevulde speculaas heb gemaakt, dus ik hoop dat ie uberhaupt te eten is . We zullen zien morgen! Hij ruikt in ieder geval wel echt heerlijk! | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 17:57 |
Zo'n inrichting hebben elke tentjes in Kleve, Goch, Kranenburg en omstreken, toch ? | |
Myraela | zondag 5 februari 2017 @ 17:59 |
Rook jij hem eerst en doe je hem daarna pas in de sous vide? Ik heb ook nog varkenshaas liggen, ga ik ook een proberen binnenkort. | |
Maarten | zondag 5 februari 2017 @ 17:59 |
Overal in Duitsland. Het eten maakt het vaak goed. En de prijs. | |
Lienekien | zondag 5 februari 2017 @ 18:00 |
Lot, gecondoleerd en sterkte. | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 18:03 |
Nee joh! In bijvoorbeeld een Berlijn heb je genoeg hipster-zaakjes, zonder dat zo'n beetje alles hout (grenen?) is, met groene kleedjes en gordijntjes en nepbloemen op tafel. | |
#ANONIEM | zondag 5 februari 2017 @ 18:03 |
Bah, zelfs binnen een kliniek kunnen die losers nog mensenlevens verwoesten. | |
#ANONIEM | zondag 5 februari 2017 @ 18:04 |
Lekker generaliserend of baseer je dit op de skivakanties met je ouders 25 jaar terug in Sauerland? [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2017 18:07:42 ] | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 18:05 |
Oef.. superjong ook nog. Gecondoleerd en sterkte Lot. | |
z80 | zondag 5 februari 2017 @ 18:06 |
Ik had zin in een steak van rundvlees. En deze tent zit op fiets afstand. Je moet er niet komen als de plaatselijke brandweer "even" langs komt. Het is echt een dorps tent waar de fanfare, sportclub en brandweer op het terras gaan zitten. Ga je buiten de spits tijden dan is het er goed vertoeven. De Korfu kan de drukte eigenlijk ook niet goed aan. Rennen alle kanten op en tijd voor de gasten is er niet. | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 18:08 |
Na, laten we eerlijk zijn, de wat niet zo modern ingerichte restaurants waar je een portie krijgt voor een hongerige man zijn hier in D een flink percentage van de horeca. Zoals je in UK de Indiase restaurants hebt en de Tong Ah Rode Muur chinees in NL heb je in D de door Kroaten en Grieken bedreven horeca. | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 18:09 |
Mja, dat was rond de kerst extreem, dat klopt. Komen er ook nooit in het Weekeinde. | |
Maarten | zondag 5 februari 2017 @ 18:12 |
Ik woon 3km van de Duitse grens. Dus ik kom er nogal eens. En idd, Anne. In de grote steden is het wel anders/modern. Ik doelde op al die grensplaatsen. | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 18:13 |
Kip a la Romana | |
borisz | zondag 5 februari 2017 @ 18:14 |
Kaasfondue vanavond | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 18:14 |
Ooh, ik wil ook Er ligt nog een pakket van een kerstpakket in de kast die op moet. Vervelend | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:17 |
hahah *got it! en lot wat een naar nieuws! Fiets fijn dat ie lekker was, snap alleen niet hoe je dat zo snel fixed, bij mij moet het altijd minimaal (en das echt omdat laatste gedachte en geen tijd) marineren | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 18:17 |
Ik vind kaasfondue echt smerig, en dat terwijl ik toch wel een kaasfreak ben. Gewone kaas, oude kaas, schimmelkaas, blauwgeaderde kaas. Mmmmm! | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 18:18 |
Ftfy Gecondoleerd Lot, wat ontzettend klote dit. | |
FutureFairytale | zondag 5 februari 2017 @ 18:18 |
Wat knap Piet dat je drop maakt. Wat is Rinus pasta Frantic de grote neger? Ik heb eindelijk Holtkamp bitterballen geproefd (oude kaas en kalfs). Vulling niet lekkerder/even lekker als Van Dobben, maar de korst is speciaal. Heel dun en mooi. In de auto op weg naar m'n ouders hoorde ik t nieuws over zeefje's neefje. Fuck! Ook al sprak je hem niet veel, gecondoleerd en sterkte zeef! | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 18:18 |
Zelfs Duitse kaas is te eten. | |
FutureFairytale | zondag 5 februari 2017 @ 18:19 |
hoe jong was hij eigenlijk? | |
FutureFairytale | zondag 5 februari 2017 @ 18:19 |
Ik vind het wel dom dat de meeste mensen denken dat zijn vrouw echt Romana heet. Hij had ook liedjes over Marlous, Chantal en Sharon met zijn vrouw in de clips. | |
Kaatje1 | zondag 5 februari 2017 @ 18:19 |
25 nog maar en hij werkte daar nog maar kort | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:20 |
zeef? | |
FutureFairytale | zondag 5 februari 2017 @ 18:22 |
stom. Hoe kwam ik daarbij... | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 18:22 |
Diep inscoren, extra knoflook, beetje selderiezout, flink laos. Vers gekneusde peper. Kip in zak in emmer kokend water om snel op te warmen, daarna de pan in | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 18:23 |
Na, ik probeer het, gelukt is het nog niet. | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 18:23 |
Geen luie zondag hier. 1001 Kleine klusjes gedaan. Van het bijvullen van de ruitenwisservloeistof tot wat isolatiewerkzaamheden tot boodschappen, visite en het stofzuigen van het dak aan de binnenkant. Ja echt, na het fohnen van de ramen kan ik nu ook dit op mijn lijst van dingen die ik nooit had kunnen voorspellen zetten. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:23 |
geeft niks, ik begon gewoon bijna aan mezelf te twijfelen dat was het meer | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:23 |
ahh zo, ja zou ik nooooit voor kiezen, sate in een pan is not done | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 18:24 |
http://nos.nl/artikel/215(...)iniek-overleden.html Sterkte lot en familie | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 18:25 |
Ramen föhnen? Waarom ? | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:25 |
laat me raden....... uhh nee geen idee, dak aan de binnenkant stofzuigen vind ik o gek niet, ooit op redelijk kaal dakbeschot isolatie gekregen, nou dan wil je wel | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 18:26 |
Ik draai het om: kind van bijna 7 moet gewoon op tijd eten ivm bedtijd. Dus bereidingsmethode ondergeschikt aan tijdstip van opdienen. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:27 |
alles leuk en aardig maar dan had ik er s middags gewoon al wat meegedaan, zeker om dat je wist dat het kippendij zou worden, last minute twijfelde je nog aan stoven (dat gaat bij mij ook niet in een kwartier) | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 18:28 |
Toen stond ik het aquarium weer tot leven te wekken | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 18:28 |
Hier in de stacaravan hadden we last van veel toch en vocht door de ramen. Daar hebben we een soort dubbel glas van plastic voor geplakt maar dan moest alles eerst droog zijn. Dus heb ik aardig wat uren zitten fohnen En dakbeschot stofzuigen zodat het stof niet tussen de isolatie terecht komt. Vies idee. | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 18:29 |
Als ik zou weten dat mijn kip in een zak in heet water heeft gelegen, smaakt het me niet meer denk ik. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 18:30 |
Jouw kip scharrelt toch nog gewoon ? | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:30 |
psies dat! kwee nie maar zo bereid je geen kip en al helemaal niet saté | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:31 |
ahhh right, was verfstripper op standje 1 dan niet beter geweest? | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 18:32 |
Gaat hartstikke prima om de kou van de koelkast eraf te krijgen. Ik ga het natuurlijk niet zo -garen- he... | |
LeeHarveyOswald | zondag 5 februari 2017 @ 18:32 |
Lot, sterkte met het overlijden van je neef. Goed kut. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:33 |
maar das toch gewoon een kwestie van ff eerder uit de koelkast halen, zeker als je weet dat spruit vroeg moet eten? | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 18:34 |
Toen was ik daar ff niet mee bezig,en dit werkt hartstikke prima. | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 18:34 |
if you say so! | |
Myraela | zondag 5 februari 2017 @ 18:36 |
We vergeten toch allemaal weleens iets uit de vriezer te halen? | |
Myraela | zondag 5 februari 2017 @ 18:37 |
Overigens zou ik het niet ontdooien in kokend water, dat snap ik niet helemaal. Maar achja. | |
HaverMoutKoekje | zondag 5 februari 2017 @ 18:37 |
ik snap de inquisitie ook niet zo | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 18:37 |
Ontdooien gaat het best in koud water. En sterkte Lot! | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 18:37 |
Jeetje. Heel veel sterkte voor Lot en de familie. | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 18:38 |
| |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 18:39 |
Ja, lichte rooksmaak eraan geven voordat ik hem vacumeer en in de sous vide doe. | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 18:40 |
Ik zat toevallig op mijn knieën met de bouwzuiger dus heb een deel het dak maar even meegenomen. Verfbrander is misschien geen slecht idee. | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 18:40 |
Waarom niet? Is hardstikke hip, de wereld noemt dat sous vide bereiden. | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 18:43 |
Eerlijk gezegd zat ik te wachten tot een ander zou gaan koken... | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 18:46 |
Tijd voor burgers van de bbq | |
z80 | zondag 5 februari 2017 @ 18:46 |
Die is bezig met een rode lijst rijst. | |
Anne | zondag 5 februari 2017 @ 18:47 |
Lekker! Smakelijk! | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 18:50 |
Tijd voor burgers van de bbq Smakelijk! | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 18:51 |
Nee, ik heb het zojuist opgegeven. Toch te ingewikkeld om er zomaar een stukje over uit te knallen. Was mijn enige, echte to-do op de to-do-lijst en niet gehaald. Ach ja..... Maar die kippenbouten staan al wel anderhalf uur te sudderen. Geheel tegen eigen principes/gewoonten in in een bij elkaar geïmproviseerde boemboe/curry/saus. We zullen zien. Met Chinese kool, waar ik ook al mee gaan improviseren. Wat trouwens wel dommer is, want ik maak nooit Chinese kool roerbakdingen.... Third world problems. Gelukkig leven we nog. Volgens mijn (al enigzins gedateerde) inside information is die kliniek de Kijvenlanden een zootje.. | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 18:51 |
Eet jij die ook al? | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 18:52 |
Ik krijg een Aeroccino van m'n zus | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 18:54 |
Zit ingebouwd in ons apparaat. | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 18:55 |
Nee Golfer. Maar Lucky heeft er kennelijk plezier van. | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 18:56 |
Oh, je kon de quoteknop weer eens niet vinden? | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 18:56 |
Ik heb een Pixie | |
HaverMoutKoekje | zondag 5 februari 2017 @ 18:57 |
wekelijks fenomeen | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 18:59 |
| |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 19:03 |
Mensen wat een drama's. Iedereen zit tof te doen over sous vide maar als je het kip in een zak in heet water noemt is het opeens superranzig? | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 19:04 |
Ik ga ook graag even over de grens heen te eten. Een van m'n favoriete tenten wordt toevallig ook uitgebaat door een Kroat. Galante gastheer, lekker eten. Absoluut geen vreetschuur ofzo. Erg lekker lamsvlees en ook hun runderstaartstuk (tenminste, dat is de "Hüftsteak" volgens mij) is heerlijk. Over restaurants gesproken. M'n Ma was bij Brechtje geweest. Ze heeft thuis nog maar wat boerenkool opgewarmd, het zouden porties voor 80 jarigen zijn geweest. | |
golfer | zondag 5 februari 2017 @ 19:05 |
Wij een DeLonghiNespresso Lattissima Pro EN750.MB | |
Vanyel | zondag 5 februari 2017 @ 19:05 |
Ah, iemand had het al gezegd. | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 19:06 |
Weet je dat uit je hoofd? | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 19:07 |
Ik zeg niet dat ranzig is. Maar de snelste manier om te ontdooien is in een bak koud water. | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 19:07 |
Daar zat ik over na te denken.. Maar aardig aan de prijs. En zoveel koffie drink ik niet Ik heb die Pixie bij de MM vandaan met de btw weg ermee actie, dus heb er 84 euro voor betaald (+30e koffie tegoed dus effectief 54e voor de machine). | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 19:12 |
Ik drink graag koffie extract met melk. ik heb er geen machine voor nodig en ik heb altijd koffie als iemand dat wil drinken. | |
Lot_1 | zondag 5 februari 2017 @ 19:14 |
Lieve Cullers, heel lief dat jullie meeleven. Vanochtend hoorde ik dat het niet goed meer zou komen. Ik vind het intens verdrietig voor zijn vrouw, ouders en broers en zussen. | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 19:15 |
Veel sterkte gewenst voor jou en de familie. | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 19:20 |
Wat verdrietig, echt sneu. | |
Kaatje1 | zondag 5 februari 2017 @ 19:28 |
Wat een verdriet, echt afschuwelijk. | |
FutureFairytale | zondag 5 februari 2017 @ 19:42 |
Tis ook verschrikkelijk lot. Om stil van te worden. | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 19:49 |
ik heb een recept. | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 19:51 |
Hoi FFT! | |
krakkemieke | zondag 5 februari 2017 @ 20:10 |
| |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 20:13 |
ja stomend lpud water of de oven op alleen lucht is dan de oplossing, warm water werkt dan echt niet | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 20:14 |
ahhh there you go, had al het idee dat er iets anders was | |
liedetector | zondag 5 februari 2017 @ 20:16 |
nee hoor maar sous vide sate lijkt me echt matig | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 20:16 |
Maar dat valt dus prima mee | |
Pietverdriet | zondag 5 februari 2017 @ 20:26 |
Hoor het graag | |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 20:34 |
Tering. Wat een helderheid. Ik kreeg opeens geen geluid meer uit m'n laptop (testend met youtube). Updates installeren. 3x herstarten. Niks hielp. Staat de volumebalk op youtube op dempen | |
fietsie | zondag 5 februari 2017 @ 20:35 |
| |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 20:36 |
| |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 21:05 |
Mijn inspiratieloze kippenbouten, suffe Chinese kool en zakje kleefrijst waren gewoon lekker. Niks mis mee. Maar koken naar recept vind ik toch leuker. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 21:13 |
Een berg liefs voor Lot, wat een huiveringwekkende gebeurtenis.. (Is het dezelfde 'kant' van de familie als de zwager van een paar maanden geleden?) | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 21:14 |
| |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 21:16 |
Oh en Lie! Ik werd er tijdens het eten met J. en mijn moeder net op gewezen dat het zusje van J. op 25 februari jarig is. Ik ben nogal slecht in verjaardagen onthouden, dus dat was me even ontschoten... Maarrrrr, de kans zit er wel in dat ze het op een andere dag viert, dus wie weet kan ik alsnog. De 26e kwam voor de rest hier niet handig uit geloof ik hè? | |
AnneX | zondag 5 februari 2017 @ 21:27 |
Ach lot toch. Wat een narigheid voor de directe familie en verderweg. Gecondoleerd en veel sterkte. | |
emmyemmy2 | zondag 5 februari 2017 @ 21:43 |
Veel sterkte Lot. Ik heb ook ooit eens drop gemaakt, op de middelbare school bij scheikunde Het was niet te vreten. | |
Kaatje1 | zondag 5 februari 2017 @ 21:52 |
mij maakt de datum niet uit. | |
#ANONIEM | zondag 5 februari 2017 @ 22:11 |
Zeg dan inderdaad dat het om grensplaatsen gaat. Ik verwacht ook geen culinaire uitspattingen als ik in een uitspanning zit aan de andere kant van de grens, zoiets als Bellingwolde of Nieuweschans | |
#ANONIEM | zondag 5 februari 2017 @ 22:14 |
Duitsers zijn ook nog wel eens van tenten die tegelijkertijd snackbar snacks, 'Turks' voer en 'Aziatische' noodles serveren. | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 22:14 |
Mij ook niet. Iets liever op zaterdag maar zondag is ook ok. B&G kunnen niet op die zondag dacht ik. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 22:31 |
Zusje J. viert verjaardag inderdaad op zaterdagavond, dus pech voor mij. Ik ga wel een keer los een sateetje eten bij Lie | |
Lonaa | zondag 5 februari 2017 @ 22:35 |
Lot. | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 22:37 |
In Nederland toch iets anders? Shoarmatenten waar je terecht kunt voor een broodje kebab, een biefstuk en een pizza... | |
Myraela | zondag 5 februari 2017 @ 22:40 |
Pizza en kebab wel, maar biefstuk? Dat heb ik echt nog nooit gezien. | |
#ANONIEM | zondag 5 februari 2017 @ 22:41 |
Dat is zo maar noodles en kebab vind ik wel een apartere combi. Je ziet best veel plekken waar je dan zo'n bakkie noodles kan krijgen maar ook kebab. | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 22:45 |
Hoezo raar? Da's toch keihandig, al da buitenlands eten bij elkaar. | |
#ANONIEM | zondag 5 februari 2017 @ 22:45 |
Alsof jij daar ooit heen zou gaan | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 22:49 |
*pakt bestellijst er bij* biefstuk, ossenhaas, entrecote en T-bone zie ik hier staan. Ook allerlei soorten pasta. | |
minilot | zondag 5 februari 2017 @ 22:52 |
Ik zat er net nog bij eentje hoor. http://www.steakhouse-montana.nl/menu (mét fenomenaal leuk serveerstermeisje ) | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 22:53 |
Zal wel iets dorps zijn. "Er is verder niets" | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 22:53 |
| |
FranticDJ | zondag 5 februari 2017 @ 22:54 |
blijft goed | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 22:54 |
De leuke serveerster dan weer niet | |
derLudolf | zondag 5 februari 2017 @ 22:55 |
Als het niet uit blik komt lust je het niet toch? | |
RobinOok | zondag 5 februari 2017 @ 22:56 |
Jonguh, ik "lust" alles! | |
Blues | zondag 5 februari 2017 @ 23:16 |
Wij kunnen idd de 26e niet. | |
Lucky_Strike | zondag 5 februari 2017 @ 23:38 |
Nope, ook in Dordt zie je het vaak. Hier ook trouwens. Ik vraag me af hoe lang de shoarma/pizzatent het hier in het dorp nog volhoudt. Ik zie er zelden iemand binnen. Best zielig voor die mannen. Maar ja, alle drie de keren dat ik daar was zei men niets dus ik voelde me ook niet welkom. Ze hebben ook een suffig menu, zijn duur en het eten is ook niet lekker eigenlijk. Een dorp verder is men vrolijk en goedgeprijsd met serieus goede en gevarieerde gerechten tegen een fatsoenlijke prijs. | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 07:21 |
Vanyel | maandag 6 februari 2017 @ 07:24 |
valt bij mij vandaag eindelijk weer eens mee. Nachtje doorgeslapen, altijd fijn. | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 07:26 |
Ja, hier ook ruim zeven uur als een blok geslapen, maar als de wekker gaat en het is nog donker buiten, dan toch altijd een Fijn dat je lekker geslapen hebt, V! | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 07:29 |
Zo. First things first: Lady Gaga @ Superbowl terugkijken! | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 07:49 |
Sterrenhemel van drones, Born This Way, keytar, de gecoördineerde lichtjes in het publiek, Bad Romance, wieeeeeeeeee! We zijn meteen wakker Nu uit bed. | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 08:10 |
Voor het eerst in twee jaar te laat gekomen op 't werk. En dat terwijl ik er twee minuten vanaf woon | |
Lucky_Strike | maandag 6 februari 2017 @ 08:13 |
Ben zeer benieuwd, straks gelijk kijken. | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 08:15 |
Moggeh Straks ff mee op huizenbezichtiging.. Verder allemaal dingen regelen vandaag.. | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 08:31 |
Het plan hier is toch nog de trap stofzuigen, boodschappen en dan werken. Niet heel spannend | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 08:34 |
Het plan is hier werken , bij thuiskomst koken en even naar mn ouders. Daarna vroeg slapen want moe van t weekend | |
Lonaa | maandag 6 februari 2017 @ 08:39 |
Anthraxx | maandag 6 februari 2017 @ 08:48 |
Sterkte | |
Pietverdriet | maandag 6 februari 2017 @ 09:22 |
Behalve opgebakken aardappels, meirapen, koolraap, etc etc | |
Kaatje1 | maandag 6 februari 2017 @ 09:29 |
Maar Ludolf lust ze dan weer rauw | |
Maarten | maandag 6 februari 2017 @ 10:28 |
Hier zou dan ook de doodstraf op moeten staan. . | |
fietsie | maandag 6 februari 2017 @ 10:54 |
Want? Meest briljante gerecht ooit. | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 11:06 |
gebakken aardappels Ik heb er zin in want honger | |
fietsie | maandag 6 februari 2017 @ 11:10 |
Fluffy for President! Echt, die man is zo geniaal Humor zonder mensen te beschadigen, lieve grapjes, hilarisch. | |
Maarten | maandag 6 februari 2017 @ 11:13 |
Gebakken aardappels is wel lekker, maar gekookte aardappels van gisteren opbakken, waardoor je zo'n zachte brij krijgt in de pan en niets fatsoenlijk wil bakken....dat vind ik niks. | |
fietsie | maandag 6 februari 2017 @ 11:18 |
Maar draaien ze ook op de verkoop van shoarma? De oude shoarmashop in Joure (hij is nu niet meer) draaide alleen op de kleine plasticzakjes die van hand tot hand gingen. | |
fietsie | maandag 6 februari 2017 @ 11:20 |
Pan iets heter, en een beetje pindaolie gebruiken tot het kruimige een korstje is geworden, en dan klontje boter voor de lekker & bruin... | |
Maarten | maandag 6 februari 2017 @ 11:24 |
Ja, dat is dus het gedeelte dat ik niet lekker vind. Doe mij maar gewoon normaal gebakken aardappels. | |
Kaatje1 | maandag 6 februari 2017 @ 11:25 |
Mijn moeder kon dat zo geweldig, knapperige gebakken aardappels #heimwee naar moeders | |
fietsie | maandag 6 februari 2017 @ 11:25 |
Ah ok, ik zou juist specifiek en expres dat korstje gaan zitten maken | |
Maarten | maandag 6 februari 2017 @ 11:31 |
Mijn moeder is juist de reden dat ik het niet lekker vind. Ik vond als kind altijd dat ze ontzettend goed kon koken, maar hoe ouder ik werd en hoe meer ik zelf kook, hoe meer ik merk dat ze eigenlijk alles deed wat ik nu niet wil. (Biefstuk ultra-well done, groente/rijst/pasta allemaal doodkoken, te weinig/waterige saus, te weinig/geen kruiden, etc etc) | |
Lonaa | maandag 6 februari 2017 @ 11:32 |
Dit is wel heel erg waar ja. | |
Myraela | maandag 6 februari 2017 @ 11:35 |
Ik schijn vreemd te zijn, maar ik vind aardappels sowieso een tweede dag niet meer lekker. De smaak van de hele aardappel vind ik dan anders en vies. | |
Kaatje1 | maandag 6 februari 2017 @ 11:36 |
Mijn moeder maakte altijd lekkere maaltijden klaar. Ik dacht vroeger ook dat ze koken leuk vond, maar het bleek dat ze er een bloedhekel aan had (bakken vond ze wel leuk). Bij nader inzien, heeft ze waarschijnlijk overal best veel suiker etc. ingedaan. Want haar rode kool/hachee etc. waren veel zoeter dan dat ik het krijg. Maar haar gehaktballen waren onnavolgbaar. En geen idee wat ze daarmee deed, ik krijg het niet nagemaakt. Zelfs eens uit de supermarkt "oma's gehaktballen" meegenomen. Die kwamen redelijk in de buurt maar toch ook niet. Maar ja, snotgekookte groenten, bloemkool met zo'n papje, andijvie net zo brrrrrr maar dat was denk ik normaal in die tijd. Nu moet ik er niet aan denken, weet dat het veel lekkerder kan. | |
fietsie | maandag 6 februari 2017 @ 11:37 |
Mijn moeder en groenten: " De bacterien zijn nu wel dood, dus gaar" na 3 minuten in kokend water Mijn moeder en pasta: "Ik doe gewoon 1 deel pasta op 8 delen groenten, da's lekker gezond" Mijn moeder en rijst: "O, dan pluk ik een koude gerookte makreel, en roer ik die vlokken door de rijst, dat is vast een gerecht!" Mijn moeder en vlees: "35 gram per volwassene is echt wel heel veel!" Mijn moeder en saus: "Saus?" Mijn moeder en ijs: " Graag 1 liter per persoon, minstens 7 verschillende smaken, en slagroom en fruit en vuurwerk erop en chocola !" Ze is wel lief | |
gcjoel | maandag 6 februari 2017 @ 11:39 |
opgebakken aardappel, heerlijk! Soms doe ik gewoon eerst aardappels koken en daarna bakken gewoon omdat het lekker is Mijn moeder is vooral van het snelle koken. Prima te eten maar geen hoogstandjes. | |
fietsie | maandag 6 februari 2017 @ 11:40 |
U is er weer! | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 11:41 |
hoi! 4 afspraken gemaakt, huisbezichtiging gedaan, vanmiddag ff met hond fietsen, verder nog ff schoonmaken. | |
gcjoel | maandag 6 februari 2017 @ 11:42 |
Ja ik las wel mee maar ik had niks te melden | |
Myraela | maandag 6 februari 2017 @ 11:43 |
Mijn moeder was nooit zo van het koken. Meestal kookte haar ex, die kon wel okay koken. Hij maakte echt de lekkerste vispotjes. En zijn pastasaus was ook erg lekker. Mijn moeder is vooral van de simpele AVG'tjes. Met potjes groenten, liefst erwten en wortelen. Mijn oma kan echt niet koken. Omdat ze in Limburg woont, gingen we altijd maar gewoon vroeg naar huis. Dan maakte ze een uitgebreide lunch met gehaktballetjes, dat was nog wel lekker. Maar de rest was echt om te huilen. Runderlappen die kort aangebakken waren, bloemkool met een kilo nootmuskaat en macaroni met knakworstjes. | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 11:44 |
Hier precies net zo | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 11:46 |
Team Myraela, ik vind gekookte aardappelen na een dag altijd een zweem van prullenbakgeur hebben. | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 11:46 |
Ik vind pastasalades wel altijd de dag erna lekkerder net als pannnekoeken(heb er van gisteren nog 8 liggen thuis) | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 11:46 |
Vanavond geen piepers in elk geval, maar http://www.aziatische-ingredienten.nl/kip-kung-pao-recept/ met kipstuckjes van de Vegetarische Slager, en courgettenoedels erbij. Zwarte rijstazijn blijft toch wel één van de meest geniale ingrediënten evah! | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 11:47 |
Ik vind koude pastasalade sowieso doorgaans niet te vreten. Als in, indien honger en uit beleefdheid krijg ik het heus wel weg, maar lekker vind ik het nooit. | |
derLudolf | maandag 6 februari 2017 @ 11:48 |
En pakjes... | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 11:49 |
Vanavond left over Rinus pasta | |
gcjoel | maandag 6 februari 2017 @ 11:49 |
Pannekoeken lunch! | |
Myraela | maandag 6 februari 2017 @ 11:49 |
Yes! Het ligt niet aan mij. | |
minilot | maandag 6 februari 2017 @ 11:49 |
Eens. Zit ook meer smaak en textuur aan dan aan jouw diners van gekookte worteltjes en kipfilet, Fiets! | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 11:50 |
en ontbijt | |
derLudolf | maandag 6 februari 2017 @ 11:50 |
Rinus pasta? SpongeBob pasta ken ik wel... | |
gcjoel | maandag 6 februari 2017 @ 11:51 |
Boh helemaal lekker! | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 11:52 |
Kip a la Romana | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 11:59 |
ik lees nu al voor de tweede keer pasta ala rinus. Wasdadan? | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 12:02 |
| |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 12:02 |
Is dat lekker? | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 12:03 |
Een van de weinige pakjesmaaltijden die ik 'lekker' vind Ideaal voor een inspiratieloze dag. | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 12:05 |
Als ik een inspiratieloze dag heb maak ik altijd aardappelpuree met rookworst | |
Lucky_Strike | maandag 6 februari 2017 @ 12:06 |
Hey Zeef, wat is je verhuissituatie nou? | |
Myraela | maandag 6 februari 2017 @ 12:06 |
Mijn inspiratieloze maaltijd is pasta, champignons en kruidenroomkaas. | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 12:07 |
Damn. Dat is wel heel inspiratieloos Alhoewel. ik doe sooms ook een brooddag | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 12:07 |
Nou over drie weken mag ik weg op de plek waar ik nog maar zes weken zit. Ik heb geen zin meer in verhuizen dus ga voorlopig weer naar mn moedertje en om me heen blijven kijken voor huurwoning. Dus geen antikraak/tijdelijke huur meer. | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 12:07 |
Maar wel lekker | |
FranticDJ | maandag 6 februari 2017 @ 12:08 |
Alleen puree en rookworst? Hmm, ik vind puree lekker hoor.. Maar ik zou er wel iets door meoten hebben om 't echt weg te krijgen | |
Lucky_Strike | maandag 6 februari 2017 @ 12:10 |
Wat matig! Ik had gedacht dat juist die lokatie wel voor langere tijd zou zijn. Gaan ze al beginnen met afbreken ofzo? Hoe zou het eigenlijk met de woonsituatie van de moeder van Minilot zijn? | |
zeefje | maandag 6 februari 2017 @ 12:10 |
Nu even eten | |
Lucky_Strike | maandag 6 februari 2017 @ 12:10 |
Eet smakelijk! |