fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:22 |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:25 |
Meevallert. Ik hoef niet voor een immigratieofficier te verschijnen Dus mag m'n spulletje gewoon aangetekend verzenden. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:25 |
Nope nope nope. Dat neigt naar wedstrijdjes. En zulks duld ik niet op mijn kantoor. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:26 |
Ondanks dat je uit het mysterieuze landje Other komt? Wauw! En mooi. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:26 |
Idd Valt me nog mee met de snelheid waarmee alles gaat. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:28 |
Zulke sportieve collega's? | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:38 |
Vanavond mijn fantasievolle lunches voor woensdag & donderdag in elkaar schroeven... | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:39 |
Nee, ik wil gewoon geen enkele vorm van competitiedrang tussen mijn meisjes. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:40 |
Details graag! | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:43 |
Spercieboontjes, gekookt. Worteltjes uit eigen tuin, geblancheerd en diepgevroren, meegekookt. Duits biefstukje medium gaar, en dan in blokjes. Beetje mostersausje maken en die mee in een potje. Het geheel in kunststof bakjes die meegaan in een koelbox. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:49 |
Oh. Je loog gewoon over fantasievol. Snif. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:50 |
Hey! Vorige week had ik toch echt gewoon -echte- Duitse biefstuk., en toen met spinazie erbij! | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 08:59 |
Ach. Mijn lunch is 1 banaan en een tupperwaredoosje met hazelnoten. Ook niet dat je zegt: wat een wonderschone culinaire finesse! | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:16 |
Waarom kunnen alle koeriersdiensten behalve GLS tot op 2 uur nauwkeurig aangeven wanneer ze verschijnen :S. Heb nog meer te doen op een dag.. | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:23 |
Joe! | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:28 |
Heel irritant altijd, GLS! Mee eens. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:28 |
Wat eet jij vandaag allemaal, Lonaabeest? | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:29 |
Nou. Uh Kwark met awesome granola (die overigens bijna op is ) Rookvlees met ei. Lunch is uh, I dunno. Chocoladeshake na het sporten. Varkenshaas sate met gebakken boontjes met tauge en satesaus Dat. In ieder geval. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:33 |
http://minimalistbaker.com/simple-grain-free-granola/ ? | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:36 |
Ja, die. Wel iets getweakt, natuurlijk. Sinds je me op die link wees maak ik m met regelmaat, heb m eigenlijk altijd in huis en refereer er altijd aan als 'awesome granola' | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:37 |
Tevens ben ik in het bezit van flavdrops Die hebben 0 voedingswaarde of kcal, maar zijn een awesome aroma wat, in mijn geval, maakt dat mijn kwark naar witte chocola smaakt. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 09:55 |
Mooi, lunch maken hoeft niet. Docent is stuk. In ziekenhuis enzo. (Mooi refereert niet aan de stukke docent, maar aan het niet hoeven koken van boontjes. Ik besef heus dat het wat bot gelezen kon worden). | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:06 |
Zo, net even een halve auto aan spullen afgeleverd op het postkantoor.. Nu wachten op GLS en DPD en PostNL (waarvan de laatste twee keurig aangeven binnen 13 en 14u te komen) | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:09 |
Neal Stephenson schrijft al zijn boeken aan zo een bureau, De hele dag in wandeltempo lopend. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:26 |
Ja doei, ik loop momenteel al tussen de acht en de tien kilometer per dag. Ik vind het wel best! | |
Jagärtrut | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:26 |
nou, ik heb m'n beweging ook wel weer gehad. Kom op kantoor aan, geen internet. Werken zonder internet werkt niet, helaas. Dus weer thuis...Anderhalf uur verspild.. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:27 |
Ugh.. Dat dat niet even aan jou gemeld is dan! | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:28 |
Oh Jagar, wat ik nog wilde vragen: hoe bevalt je instapotdinges? | |
Bramito | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:29 |
Ik denk dat ik dan zeeziek zou worden. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:30 |
Zeeziekte is een keuze | |
Jagärtrut | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:30 |
ik ben er blij mee! Gebruik hem bijna elke dag. Soms alleen om havermout te maken, soms uitgebreidere dingen. Het fijne vind ik dat het handsoff is. Het is niet altijd sneller (hoewel, snert in 40 minuten), maar je hoeft niet te roeren enzo, en dat is met een aandachtvragende dreumes wel fijn... | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:34 |
Ah, mooi te horen dat -ie nog steeds goed bevalt Jagar! Had natuurlijk met zo'n ding best zo kunnen wezen dat -ie al na twee weken ergens in een kast verdween, maar tot nu toe lijkt het er dus op dat de recensies gelijk hebben.
| |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:58 |
Straks broodjes eten met rosbief | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 10:59 |
Ik ga voor een gebakken ei . | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 11:02 |
Overigens, is zo'n sous-vide dinges een goede investering? Zo eentje met Wifi en the works? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 11:03 |
Ik had hier laatst ook naar gevraagd, maar ben er niet meer op terug gekomen Maar idd, hoe vaak gebruik je het nu eigenlijk? | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 11:05 |
En hoe doe je dat met afdekken van de pan / bak enz? Want het ding klemt aan de rand enzo. | |
Jagärtrut | dinsdag 31 januari 2017 @ 11:22 |
niet, denk ik? Waar zijn voordelige te kopen? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 11:31 |
https://anovaculinary.com(...)-W7NECFcIp0wodmSIETg valentijns sale -20 euro | |
Jagärtrut | dinsdag 31 januari 2017 @ 11:46 |
thanks! | |
Kaatje1 | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:05 |
Nu ik ook geveld en in bed. Vanochtend niets aan de hand maar ik werd opeens heel misselijk etc toen maar naar huis en ik lig te bibberen in bed met dikke trui en broek aan. Er is iets niet goed denk ik | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:07 |
Hm. ik ga toch maar heel snel bellen voor mn griep prik | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:13 |
Ik weet niet eens wat een sous-vide is . | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:14 |
Daar maken ze pulled pork in. | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:15 |
Ben je daar niet heel laat mee? Dingen werken toch pas over een paar weken, dan is het ergste griepseizoen hopelijk over. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:15 |
Alleen maar pulled pork? | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:15 |
Nee | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:17 |
Tja als je niet eerder thuis bent.. Mijn huisarts mailt me altijd dat ik er om mag komen en ook wanneer 't niet meer hoeft voor dit jaar. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:17 |
Blijkbaar is het een methode om onder vacuum voedsel te bereiden. Nice. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:17 |
Sous vide koken wil zeggen dat je iets in een bak water bereidt op lage temperatuur. Daarbij seal je meestal hetgeen je wilt garen in bv een zip loc zak of een gevacumeerd zakje. | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:18 |
Ok, ik heb ze ook wel eens aangeboden gekregen ivm werk maar die troep moet ik niet in m'n lijf. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:18 |
I googled . | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:19 |
Ok ok | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:22 |
Het is koud buiten venijnig kut windje.. | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:23 |
Koud? Het is heerlijk mild | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:24 |
Mja ik heb afgelopen weekend iets te fanatiek in mn t-shirt verhuisd denk ik | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:26 |
Er staat nauwelijks wind? | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:31 |
blegh|!!! dat doe ik toch echt op een BBQ of in de oven | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:31 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:33 |
Ach joh, geen aandacht aan schenken. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:34 |
Hier achter best wel op de een of andere manier.. Was net ff met de hond rond, dan loop je door zo'n enorm tocht gat. | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:34 |
http://hasrichardspencerbeenpunchedinthefacetoday.com/ | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:34 |
dit | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:36 |
Duh, een echte hipster doet dat op de BBQ maar kant en klare supermarkt pulled pork wordt ook wel in de sous vide gemaakt, althans zo zag ik het bij keuringsdienst van waarde vorige week. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-01-2017 12:37:34 ] | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:37 |
De 'bakjes' beginnen ook betaalbaarder te worden. Met een thermometer en een zware pan (eventueel in oven geplaatst) of -geloof Robin haar methode- met een gluhweinketel werkt ook. | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:38 |
Toen ik die suggestie hier deed kreeg ik toch echt de wind van voren, was dat pretentieus en hield niet iedereen van BBQ, en was stukgekookte ham ineens ook pulled pork | |
AnneX | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:39 |
Affijn, 1. de sch.ouwechies bellen dat er een lamp stuk is. 2. een afstandsbediening doet het weer na wisselen van batterijen. en 3. van de leeslamp bleek het lampje stuk. All fixed. Oeioei, kaatje: Beterschap en geef je maar over. Hier nog steeds beiden lamlendig en initiatiefloos. En ik moet vanmiddag wel even het tweede huishouden draaien inclusief bedden verschonen etc. | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:41 |
Ik heb een sous vide waterbak en gebruik hem minstens 1x per week. Ideaal om lekkere rosbief, biefstuk, ossenhaas, varkenshaas etc. langzaam te garen op een constante temperatuur. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:42 |
Bak je de biefstuk daar na nog ff? Voor de Maillard reactie? | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:44 |
Ja. Even heel hard 30 seconden per kant. Soms nog even er overheen met de (crème brullee) brander. | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:44 |
Is je oven stabiel op lage temperaturen? Dan is Hestons' 24-uurs steak ook wel een aanrader om eens te proberen | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:45 |
Geen idee, maar dat heeft niet echt met sous vide te maken, toch? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:46 |
Dan laat je je biefstuk in de sous vide 2 graden onder de gewenste temperatuur garen of..? | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:49 |
Meestal 1 graad minder. Dus i.p.v. 56 graden voor medium-rare doe ik ze op 55 graden. Doordat je de maillard-reactie vooral alleen aan de buitenkant hebt, blijft de kern mooi zoals je die wilt hebben. | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:49 |
Niet vacuüm nee, maar je houdt wel dezelfde temperatuurranges aan, alleen vééél langer. Vlees rijpt dan ook door. | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:51 |
Enige nadeel van die sous vide waterbak is dat ie veel plek inneemt. Heb dat nu opgelost door een aparte stellage te maken voor de rookoven, het vacumeer-apparaat en de sous vide gaarbak. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:51 |
Ok. Klinkt niet als iets dat ik veel ga gebruiken. Geen keukenprinses hier . | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:52 |
Jij hebt vast wel weer andere kwalitieten. | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:56 |
In het kader daarvan ga ik vandaag een Captains Dinner maken met kapucijners, ui, augurken, zilveruitjes, uitgebakken spekblokjes, gehakt van saucijzen en mosterd. Met piccalilly en appelmoes erbij. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 12:57 |
Aka groninger rijsttafel (zoals t bij ons op de vloot heet). Flippen serveren er dan nog rijst bij, maar dat vind ik niet nodig. Picallily zelfgemaakt? Staat hier nog op de todo lijst. Enne, genoeg wc papier ingeslagen ? | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:00 |
Hier ook zonder rijst. Dit keer niet. Gewoon uit een potje van Kesbeke. Haha, altijd voldoende voorraad in huis. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:01 |
Ik moet t zonder piccalilly overigens niet hebben | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:01 |
Daarom dacht ik dus aan zo'n rvs pleerol met WiFi | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:03 |
Ik heb wel al van RVS zeep gehoord.. Is RVS pleerol dan het zelfde maar dan voor je achterwerk ? | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:03 |
Dikke kans dat je zo'n ding als Golfer al in huis hebt. Sommige frituurpannen kunnen ook op lage temperaturen. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:04 |
| |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:04 |
Ik ken de anova's hoor | |
Jagärtrut | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:05 |
appelmoes? Met stroop moet dat. Lekker, al jaren niet gehad... | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:05 |
Een frituurpan is wel het laatste wat er bij mij in komt.. Friet van het frietkot | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:05 |
Met stroop? Ieuw Dat heb ik nog nooit gehoord eigenlijk. Maarja k vind pannenkoeken met spek en/of kaas en/of iets ander hartigs ook heiligschennis | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:06 |
Ik heb zo'n RVS ding van Philips, kan helaas maar 160graden. Ik had die Sous-vide bij de Lidl gezien, maar damn, wat een apparaat. Dat kan ik gewoon nergens kwijt. Ik moest laatst mijn heet-water-warmhoud-bakken (hoe heten die dingen ookalweer) met zo'n vuurpotje eronder van zolder halen... uur werk om ze uit te bouwen.. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:07 |
Stroop over de bruine bonen en capucijners En zoveel uitgebakken uien dat je wel 2 dagen thuis moet werken | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:09 |
das dan ook geen pulled pork | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:10 |
niet van mij wel van minsen die er een slowcooker voor gebruiken (niet eens sous vide want dat lijkt me nog goorder omdat het vet nergens heen kan) | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:11 |
Wateetons was ook niet zo positief over dat lidl ding enne au bain marie's? | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:11 |
prima Smeg hier en gebruik de oven idd meerdere keren per week voor allerlei bereidingen, van laag tot hoog | |
RobinOok | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:11 |
Sous vide is vacuum, dus "een sous vide" zal een vacumeerapparaat zijn. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:11 |
Als je t varken uit elkaar kan trekken, waarom niet? | |
RobinOok | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:13 |
Oja, gratis af te halen, gebruikte, electrische weckketel. | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:14 |
sja pulled pork, chicken salmon etc, das gewoon een hype | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:28 |
Kan iemand mij vertellen of dit artikel humoristisch bedoeld is of zijn ze heel serieus want ik snap het niet http://www.parool.nl/amst(...)60c0e4f3a2a56ec377a7 [ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 31-01-2017 13:32:49 ] | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:35 |
Hebben we ook nog in huis. Stroop. Het is trouwens appelcompote geworden. | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:36 |
Die heb ik dus. Inderdaad een groot ding. | |
Isabeau | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:38 |
Beterschap | |
Isabeau | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:41 |
Het zou prima passen bij The Onion of De Speld idd | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:41 |
GLS is er zowaar als eerste (binnen de timeslot van postnl/dpd ) | |
Bramito | dinsdag 31 januari 2017 @ 14:00 |
Ik hoop dat het een grapje is, maar is vrees dat ze bloedserieus zijn.... | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 14:27 |
Dat speelt hier ook. Ivm ontbreken van snelle " ontsnappingsroute " is bevallen op Terschelling iets wat zeer zeer zeer streng afgeraden wordt. Met als gevolg: de geboren Terschellingers sterven uit. Tot een bepaald jaar mochten wij hier 1 verloskamer tot Terschellinger grondgebied verklaren met aanwezigheid van een ambtenaar van burgerlijke stand, maar dat mag nu niet meer. | |
Maarten | dinsdag 31 januari 2017 @ 14:28 |
Dit moet wel een grap zijn want de meeste "echte" Amsterdammers die ik ken, zijn niet echt trots meer op hun stad. | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 31 januari 2017 @ 14:37 |
OMG | |
Bramito | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:12 |
Hoe bekrompen kun je zijn. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:15 |
Die arrogantie verbaasd me niets van ze. Willen de Amstelvemers wel Amsterdammers worden? | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:22 |
(Op de wijs van Ring my Bell) Binnen de ring is he-he-hel Ring is Hel! Ring is Hel! | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:23 |
Dit is satire toch ? | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:24 |
Der Postillon is ook leuk http://www.der-postillon.(...)-gesprungen.html?m=1 | |
zeefje | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:34 |
* strekt vingers* Zo dat was mn dagje wel | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:34 |
Auw, mijn portemonee. Ik heb net voor 1079 euro hout gekocht. | |
zeefje | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:35 |
kusje op je portomonee | |
Maarten | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:37 |
Hout is zo schandalig duur. Vooral bij de bouwmarkt. Ik verbaas me elke keer opnieuw over die prijzen. | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:40 |
Ja, echt absurd. Ik heb nu wel een goede koop gesloten. 5 balken van 5.40, 15 grote dikke osb platen en 270 rachels in diverse maten (meeste 22*50*4800). | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:41 |
Voor de voorzetwanden? | |
borisz | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:42 |
Namens de Bond van Belastingbetalers. Dank. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:43 |
Verbouwen is gewoon duur... De manier van isoleren welke je nu kiest is qua materiaal het goedkoopste. | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:44 |
Voorzetwanden, balken om het plafond te verstevigen, osb om de vloer in de slaapkamer te verstevigen, en rachels voor de isolatie van het dak. | |
Vanyel | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:44 |
Van Amsterdammers geloof ik het nog ook. | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:45 |
Deels steenwol en deels pir. Het is niet anders. Ben al lang blij dat we dit niet door de aannemer laten doen, dan was het heel wat duurder geworden. | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:46 |
Ik heb niet meer zo'n dikke kop | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:46 |
Zomaar ineens? | |
zeefje | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:47 |
Ik wou dat ik geen dikke kop meer had | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:49 |
Het viel me vooral zomaar ineens op.
| |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:52 |
Oh, dan valt het best nog mee. Het is een flink bedrag ja, maar goed ook een investering in woongenot. @andere reactie: ik bedoelde hout is stuk goedkoper dan metalstud of van die geïsoleerde gipsplaten met pir erachter. Maar wel veel meer arbeid | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:53 |
Nou zeg, dat scheelt inderdaad veel | |
zeefje | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:54 |
Ik vind lonaa er altijd zo lief uitzien <3 | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:54 |
En een investering in een lagere energierekening. Al zullen we nooit weten hoeveel het zal schelen omdat we nooit voor de maatregelen in het huis woonden. | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:55 |
je weet het he nu komen de rimpels *on a serious note,...looking good | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:57 |
Die zijn er al | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:57 |
| |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:57 |
wacht maar tot je de 40 gepasseert bent kijk je met weemoed terug | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 15:58 |
Ja, nou, dat. Het viel me ineens op. Het was een niet-geposeerde sportschool foto van mn rooie boei, en toen dacht ik ; humz, dit is best prima. | |
Maarten | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:00 |
Ik zie het verschil ook wel ja. Goed bezig! | |
zeefje | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:00 |
rawr | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:16 |
I kben wel nog wel net zo zwaar. | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:17 |
je weet het he, spiermassa weegt meer dan vet en vocht.. maja ik ga ook nooit meer i nde broeken passen die ik tot mn 40ste aan kon...argh | |
Duderinnetje | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:21 |
Niet 'welke' zeggen. Alsjeblieft, niet 'welke' zeggen. !! Stand up to 'Welke'. Make 'die/dat' great again. | |
Anne | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:28 |
Ken jij ook mensen die "Welk?" zeggen, wanneer ze iets niet hebben verstaan. Dat vind ik minstens zo irritant . Sorry wanneer ik nu iemand tegen zijn schenen schop. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:28 |
*Kruipt in een hoekje* ja duderinnetje, is goed duderinnetje, zal ik niet weer zeggen | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:29 |
Dat zal wel Limbabwaans zijn | |
Anne | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:29 |
Dat is Wablief. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:31 |
Eerder oostgrens' volgens mij | |
Anne | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:31 |
Of meer; wableeeeeeeeeeeeeef? | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:32 |
Dat zeggen ze in het noorden ook wel. Net als het wat minder beleefde heeeehhhhhh? Waarbij de eerste h al dan niet stom is. | |
liedetector | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:33 |
serieus nog nooooit gehoord, vast ook dialect | |
Duderinnetje | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:35 |
Nee, die ken ik niet. Klinkt ergens nog wel schattig, denk ik? Maar 'welke' in plaats van dit/dat is gewoonweg een schande. Over-correct taalgebruik dat de plank misslaat. Net zo ergerlijk als 'me moeder' en mijn vriendin 'der vader' en zo. | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:37 |
'Me vriendin der vader' dan he Moeilijk hoor trouwens om met fouten te schrijven. | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:38 |
Welk? | |
Duderinnetje | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:38 |
Lul niet, dat ga je nog wel 100 keer zeggen, want het interesseert je geen lor om de wereld een beetje mooier te maken met fraai, rijk en correct taalgebruik. Daar gaat het mis tegenwoordig, in juist díe kiem van beschaving!! | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:40 |
Mja, meestal wordt dat uitgesproken als Muh vrindin dur vaahdur | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:41 |
Wulk :p? | |
Anne | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:46 |
Ik ken gelukkig ook maar drie mensen (die niks met elkaar te maken hebben) die het zeggen. | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:47 |
You say Aardappel, I say potato | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:47 |
Lonaafotofap! | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:47 |
patato Zo maar even noodlesiets maken.. | |
minilot | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:48 |
Een korte want geen tijd, nu boodschappen, zo Lonaafapdouchen, dan gauw naar bios en dan meteen slapen want morgen vroege dienst, dus fijne avond iedereen! -x- | |
Vanyel | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:49 |
Niet Limburgs. Wel raar. | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:49 |
Ik heb geen zin meer. Ik zit al uren en uren achter de laptop. Nu moet ik wandelen en boodschappen doen. Ik weet dat ik opknap als ik de deur uit ga maar het kost wel heel veel moeite vandaag.... | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:50 |
Eerpels | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:50 |
Ksss, scheer hier weg. | |
Vanyel | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:51 |
Doe je alleen even je schoenen en jas aan. Wie weet wat er van komt. | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:54 |
| |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:55 |
Ik ga wel. Heus wel. Anders hebben we geen eten en kan ik vanavond alsnog friet halen en dus de deur uit. Ik kreeg wel een folder van het cafetaria met een overheerlijk uitziende burger van de maand er op. Maar er is verderop in de week vast hogere nood voor junkfood. Ergo, ik ga de deur uit want dat kan ik. | |
Pietverdriet | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:55 |
Patatten, toffelkes, smoorkes. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 16:58 |
We hadden een keer twee Macedoniërs hier met een uitwisseling. Victoria en Nicola. Wij (NL'ers) noemden ze steeds Bintje en Bildstar. Ze vonden het een goede grap toen ik ze aardalpelzakken liet zien | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 17:05 |
Upcoming steekt even de draak met het artikel van het Parool http://www.upcoming.nl/m/(...)in-beetje-aanstellen | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 17:08 |
| |
Bramito | dinsdag 31 januari 2017 @ 17:35 |
su sijn so sielug | |
borisz | dinsdag 31 januari 2017 @ 17:39 |
Nou mensen 31, nou ja met blanco 32, opties om op te stemmen. | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 31 januari 2017 @ 17:54 |
Ik ervaar wel een zeker Amsterdam-antipathie hier zo | |
Isabeau | dinsdag 31 januari 2017 @ 17:55 |
Nee hoor, alleen een snowflake antipathie | |
Duderinnetje | dinsdag 31 januari 2017 @ 17:58 |
boris! Jou wilde ik twee drie dingen vragen: - hoe bevalt je je leven zonder de gemeentepolitiek? Gemis? Of valt het mee? Wat zijn je verdere eventuele ambities binnen D'66, mocht je dat willen delen? - hoe gaat het met de huizenjacht? Heb je al woningen bezichtigd in Haarlem? Of is het lastig iets geschikts te vinden? - hoe is het met wiske. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:08 |
Typisch.
| |
Bramito | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:10 |
Goh, nou vind ik het bijna jammer dat ik nooit stem. | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:23 |
Secial snowflake | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:36 |
Ik ben maar wat blij dat ik in mijn paspoort als geboorteplaats Amsterdam heb staan. | |
uniekhoorn | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:47 |
Dit | |
uniekhoorn | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:49 |
FFT wat leuk vannacht! Trek je het vandaag? Kaatje. Beterschap | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:54 |
Het is erwtensoepavond. | |
#ANONIEM | dinsdag 31 januari 2017 @ 18:56 |
Jij vindt dat belangrijk? | |
borisz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:04 |
Er zal maar Almere of Zoetermeer in staan. | |
borisz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:11 |
Zolang ik niet weg ben ben ik gewoon volop betrokken bij de campagne. Echter niet meer vanuit de hoofdrol, maar wel belangrijke bijrol. Dus nog volop bezig en pas na de verkiezingen zal het rustiger worden. Ik zal ook voor die tijd nog niet verhuizen. Het staat een beetje stil. Na de verkiezingen. Nog niets bezocht. Weet wel wat ik wil. Maar financieel gezien zal het ook pas dan kunnen worden opgelost. Dus daarom nu nog niet echt wezen kijken. Prima. Is buiten momenteel | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:13 |
Lekker . Ik had witlofsalade gemaakt, want zin in witlof . | |
Maarten | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:15 |
Ik zit echt te vol. . Ik bestel nooit meer. Fucking thuisbezorgd. . | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:16 |
Wat had je? | |
Lonaa | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:16 |
Alle studiestof is een beetje een warboel geworden in mijn hoofd | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:18 |
Luxepaard , wij kunnen niet eens thuisbezorgden hier. | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:21 |
Ik kijk een filmpje over aquaponics. Zou je die vissen ook kunnen eten? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:21 |
Yep! Als je bv forel (of een andere eetbare vis) gebruikt. Een kameraad van me doet dat namelijk Edit: en ik was op zoek naar een linkje naar een of andere landbouw school in NL die een grote aquaponics kas gebouwd had om zowel de vis als de gewassen te verkopen. Maar kan 't niet meer vinden. [ Bericht 8% gewijzigd door FranticDJ op 31-01-2017 19:29:00 ] | |
Maarten | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:24 |
Kip van "broasted chicken". Niks aan. Soort KFC. Ergste is dat ik het de vroige keer ook al niks aan vond. Maar dat was ik vergeten. . | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:25 |
Jawel. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:26 |
Oh? | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:26 |
Ramses. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:27 |
Ja nog 2 clubs trouwens.. 1 in B en 1 in A | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:27 |
Oh, en La Casa. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:27 |
Hm, er gaat een wereld voor me open. Al zou ik er niet heel snel wat gaan halen. Behalve misschien bij La Casa | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:29 |
Lijkt me best geinig voor ooit. Neem aan dat die vissen zich ook voortplanten dus dan heb je gratis vis toch? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:29 |
yep en mij ook haha. Je hebt zo bv ook geen gedoe met onkruid. nagoed ik heb nog zo'n halve 'droom' (:')) om een of ander volkstuin idee ofzo te stichten A la Sigme. Maar zo heb ik wel meer wilde ingevingen. En voor de meeste moet ik eerst eens ziek van de zee worden (of ander werk zoeken)
| |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:34 |
Ik hou echt van witlof. Maar rauw lust ik het niet. | |
Lucky_Strike | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:35 |
Of parttime gaan varen, alleen in de winter. | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:35 |
Ik laat bijna nooit thuisbezorgen, maar als ik het doe, ga ik bijna altijd voor Indiaas. Of kapsalon, maar dan ben ik eigenlijk altijd dronken. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:37 |
Hmm dan moet ik alsnog werk voor erbij zoeken Meh. Ga wel proberen om loods te worden over een aantal jaar | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:40 |
Pizza's van Ramses zijn okay. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:41 |
Oh, ik lust het op alle manieren . | |
Maarten | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:41 |
4x per week kapsalon dus? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:46 |
Hmm ja dat klopt wel | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:48 |
Zit te denken om er dit weekend een kapsalon te bestellen . | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:50 |
Dan moet je oa appel- en perenbomen snoeien Kalk strooien Compost strooien | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:50 |
Al lijkt dat me van La Casa weer beter.. | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:51 |
Jij snapt het. | |
Isabeau | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:52 |
Ik vind dat wel zo'n vies prutje hè, kapsalon Heb het een paar keer een kans gegeven omdat ik dan te horen kreeg dat ik 'nooit goede kapsalon' had gehad, maar mijn oordeel is dat het allemaal voedsel is wat je alleen naar binnen krijgt als je idd dronken bent. En dat ben ik zelden Ik weet zelfs alle keren dat ik dronken ben geweest nog | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:52 |
Laten bezorgen doe ik überhaupt niet aan, als ik het al doe haal ik het zelf op. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:53 |
Oh die hebben dat ook idd... Hmmm. La Casa heeft goede pizza's. | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:53 |
Neejoh. Patat die lekker zompig is door de hele fles knoflooksaus die ik er tussendoor op blijf spuiten. Die plak half gesmolten goedkope kaas die je er bij de eerste hap in één keer uit trekt in combinatie met de niet te herkennen stukjes vlees. Er is niets beter dan dat. | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:54 |
Want? Als ik er de deur voor uit moet, zie ik geen enkele reden om te bestellen. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:55 |
Dit idd. | |
Vanyel | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:56 |
| |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 19:59 |
Enige wat ik regelmatig bij een afhaal toko haal is friet Mn pa zweert bij zelf friet bakken (maar die zijn niet te nassen ) Hooguit 1 keer per verlof haal ik pizza/brootje döner ding | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:01 |
Ik heb laatst die nieuwe in de Groe geprobeerd. Meh . | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:01 |
Gewoonte en goedkoper. Ook niet iedereen bezorgt. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:03 |
Hmm ja daar ben ik langs gereden, las ergens dat ze ook niet de juiste vergunning hadden ofzo.. Achja ik zweer bij die bij ons op de markt | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:05 |
Hier is bezorgen gratis, al zou dat me niet eens uitmaken. Ik wil op zulke dagen gewoon languit op de bank kunnen liggen totdat m'n eten er is. Als ik zelf moeite moet doen, kan ik ook wel koken. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:06 |
Ik hou nog eerder een brooddag dan dat ik laat/zou laten bezorgen eigenlijk | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:06 |
Geen idee. Het was niet te nassen. De patat was slap . Welke is dat op de markt? Die in t midden bij de Etos? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:07 |
Yup, die ronde. was even vergeten dat we er 3 hebben ondertussen ;+ | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:07 |
Brooddagen bestaan niet bij mij. Dan eet ik liever niet. Ik vind brood heerlijk als lunch, maar als avondeten word ik er echt een beetje verdrietig van. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:07 |
Eens proberen dan. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:09 |
Boh was goed te eten; broccoli en biefstuk | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:10 |
Ik had boekweit noodles met chinese kool, wortel en een pittige bouillon. Maar as usual heb ik 2 uur later alweer honger. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:13 |
Come and think of it. Ik ben op zoek naar een recept voor een amusehapje. Simpel, maar lekker. Mag vlees, vis of vegetarisch zijn. Ik heb in maart een proeverij en ben alvast wat aan t snuffelen. Iemand een tof idee? | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:14 |
Of zelf even de frituur aanslingeren. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:15 |
Ik heb geen friteuse. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:15 |
Er komt bij mij geen frituur in huis. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:15 |
Iets met coquille en zalm-eitjes ofzo? Om het in een zoutig zee thema te houden? | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:16 |
Dan zou ik geen oliebollen meer kunnen bakken | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:16 |
Pan met olie op 't fornuis? | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:16 |
Is dat simpel te maken? Ik ben echt rampzalig in de keuken. Zalm-eitjes klinkt vies, trouwens. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:16 |
Dan kan je ook gewoon je huis in de brand steken? | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:17 |
Dan kun je beter iets anders proberen (Niet voor het moeilijk, maar het is gewoon leuker iets te maken waar je zelf blij van gaat kijken) http://amuse-recepten.nl/ | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:17 |
Balletjes van geitenkaas met wat gehakte noten? Supersimpel, maar ik vind het wel lekker. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:17 |
Kan met een frituurpan ook.. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:18 |
Coquilles zijn heel eenvoudig te maken, heel kort bakken (ze kunnen wel snel te gaar zijn). Eventueel met spek er rond ofzo? | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:19 |
Ik zou zelf mosselen koken, ze dan met grof gesneden kruiden en een handje broodkruim knapperig bakken en die in een grote lepel serveren. Evt met een druppel chilisaus erop. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:19 |
Oh dat klinkt goed. Ik had zelf o.a. mini geitenkaasjes in spek gerold en gekarameliseerd in honing in gedachten. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:20 |
Is een optie. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:20 |
Mosselen . Zelfde geldt voor oesters . | |
FutureFairytale | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:21 |
Me 2. Zelfs brood met iets warms zoals gebakken ei of panini. Ik laat ook niks bezorgen maar kan wel afhalen. Dan is t hier (op 150m) vis, toko of pizza van een echte Italiaan. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:21 |
ik ben dus niet de enige in zeeland | |
FutureFairytale | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:21 |
Isabeau; helemaal gemist ws maar hoe was je skivakantie? Ging het goed? Was het gezellig en lekker weer? | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:23 |
Ik walg ervan . Ben sowieso geen groot fan van zeevruchten en vis. | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:24 |
Oow... sjah. Ik ben er dol op | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:24 |
Oh dat is ook lekker! Ik doe ook wel eens dadels met spek. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:26 |
Oh walgen is een groot woord. Een handje vol mosselen lukt nog wel en een gegratineerde oester lust ik ook wel.. Maar dingen als wulken/kreukels (alikruiken)/escargots hoef ik niet.. Scheermessen/coquilles/kokkels/venusschelpen enzo vind ik dan weer wel lekker En vis | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:26 |
kan ik niet zeggen. Maar zoveel werk voor iets wat echt niet bijzonder smaakt en discutabele structuur snap ik niet Oesters heb ik nog nooit gehad, maar ik heb eerlijk gezegd ook niet zo'n behoefte het te proberen | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:27 |
Oow man, echt. Laat ze maar over voor mij dan. Zalig.. En niets mis met de structuur of textuur. | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:27 |
CUL / [FOK!-kookboek] Amuses, voor- en bijgerechten | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:28 |
Kan er een combi van maken . | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:29 |
Oesters vind ik soms wel lekker, maar geen hele schaal. Gewoon een of twee. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:29 |
Thanks! | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:29 |
Ik krijg t niet weg . Zalm en witvis lust ik. | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:31 |
Plus met wat ik de laatste keer heb gemaakt: http://www.smulweb.nl/rec(...)elliseerde-sjalotjes en http://www.foody.nl/extern/recept/30721 en http://www.foody.nl/extern/recept/18353 | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:33 |
Ooh die coquilles zien er goed uit golfer! | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:34 |
Zalm heb ik afgeleerd door te varen.. De zalm lag om 10.00 in de pan en zodra je aan tafel komt werd ie er uit gehaald. (11.30 of 12.30) | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:36 |
Ik vind de meeste kweekzalm niet echt smakelijk; als er iets anders is neem ikdat wel... | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:36 |
Iewl . | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:38 |
Die pancetta klinkt goed . | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:42 |
Is ook altijd een geslaagd hapje en als je iets meer puree maakt en 2 coquilles pp maakt kan je het ook oprekken tot een klein voorgerecht ipv een amuse. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:45 |
Hmm toolnation is mn bestelling in afzonderlijke pakketjes aan t versturen.. Handig Vooral handig dat er elke dag 1'tje lijkt te komen.. edit: verkeerd topic naja boeiend | |
Isabeau | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:46 |
Fantastisch weer Elke dag stralend zonnetje. Geen extra sneeuw gevallen, dat was aan de ene kant ook wel weer jammer. Skiën ging boven verwachting. Reuze gezellig gehad met mijn nichtje die ook mee was. Alleen nu ik terug ben zit ik weer flink te hoesten, terwijl ik daar amper moest hoesten Iets met Alpenlucht, denk ik dan maar | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:47 |
Maar de ribbenolifant is wel daar gebleven? | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:47 |
Witvis zijn de karperachtigen die in de binnenwateren zwemmen | |
Isabeau | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:48 |
yup en daar ben ik héél blij mee. Echt, enorm blij. Als je veel pijn hebt zit je soms op een punt dat je je afvraagt of dat ooit weer weg gaat en het antwoord tot nu toe is ja | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:48 |
En hier in het aquarium | |
Maarten | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:49 |
Goed nieuws! | |
fietsie | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:49 |
Fijn Zou het kunnen dat iets thuis je longen meer prikkelt dan normaal? Antihistamine een route die al is bekeken? | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:51 |
Wat. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:54 |
Wat wat? Een rietvoorn heeft de gemiddelde visboer niet liggen hoor | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:55 |
Ik snap niet wat je bedoelt. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:58 |
Nu wel. Flauw. | |
Kaatje1 | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:59 |
Wat fijn voor je. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 20:59 |
Je zegt dat je witvis lust. Witvis zijn vissen als brasem, karper, zeelt, voorn. Die worden in Nederland maar beperkt gegeten. Jij doelt denk ik op spul zoals platvissen en kabeljauwachtigen | |
Isabeau | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:00 |
Hoe is het nu met jou, kaatje? | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:00 |
Wat ook gewoon witvis genoemd wordt. Dus. Flauw. | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:00 |
Oh je had het zelf ook al door | |
derLudolf | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:01 |
Ik noem het niet zo. Is mi ook foutief. Maar tonijn lust je dan ook niet? | |
Myraela | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:01 |
HHAHAAHAAHA JIJ ZEGT DAT JE ALLES LUST, LUST JE DAN OOK POEP!??!?!?! HAHAHA Dat niveau. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:02 |
Ok. | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:04 |
misschien heb je allergie/astma er bij gekregen? | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:04 |
Ik dacht even dat t aan mij lag. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:05 |
Dit. | |
golfer | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:05 |
Witvis is vooral kabeljauw,heek, koolvis etc. Meestal wordt er geen zoetwatervis mee bedoeld. | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:06 |
Over witvis gesproken ik ga denk ik dit weekend gewoon weer mezelf vadsig eten aan sliptongetjes.. | |
Samzz | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:07 |
Niet eens aan brasem? | |
FranticDJ | dinsdag 31 januari 2017 @ 21:08 |
Misschien ga ik gewoon voor stekelbaarsjes.. |