Joah een heel zakje.quote:
Nee. . Het lijkt er niet op. Smaakte ook nergens naar.quote:Op zondag 29 januari 2017 17:30 schreef minilot het volgende:
Dat ziet er ook helemaal niet uit als quesadillas!
Ik heb vandaag 1 was opgehangen, 2 tshirts gekocht en gekookt. Verder op de bank gehangen. .quote:
naast het sporten heb ik de was aangezet en wat boodschappen gedaan. En een dutje.quote:Op zondag 29 januari 2017 17:32 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik heb vandaag 1 was opgehangen, 2 tshirts gekocht en gekookt. Verder op de bank gehangen. .
Koppijn sucks. Sterkte.quote:Op zondag 29 januari 2017 17:46 schreef Pietverdriet het volgende:
Wilde drop gaan maken vandaag, maar de hele dag al knallende koppijn ondanks de pijnstillers.
Ben rundvlees aan het stoven met rode wijn en tomaat.
Oh zonde! Wat was er niet lekker aan?quote:Op zondag 29 januari 2017 17:24 schreef Maarten het volgende:
[..]
Joah een heel zakje.
Was niet te eten trouwens. .
De pannenkoekjes waren niet lekker. De guac was vies. Er was geen zure room.quote:Op zondag 29 januari 2017 17:53 schreef Myraela het volgende:
[..]
Oh zonde! Wat was er niet lekker aan?
Ik vind ze het lekkerste uit de pan. En de guacamole en zure room er koud naast.
Hoe krijg je dat voor elkaar met allemaal lekkere ingrediėnten?quote:
Nou. Zo dus. .quote:Op zondag 29 januari 2017 18:02 schreef mjan het volgende:
[..]
Hoe krijg je dat voor elkaar met allemaal lekkere ingrediėnten?
Oh, spuit 11.
Ik vind het een prestatie.quote:
Owh wat lekker!quote:Op zondag 29 januari 2017 18:15 schreef Myraela het volgende:
Ik had lotus broodjes met buikspek en zoutzure komkommer. Alleen de volgende keer doe ik buikspek gewoon weer in de oven. Dat vind ik toch lekkerder dan sous vide.
Zoutzure komkommer klinkt echt zooo lekker .quote:Op zondag 29 januari 2017 18:15 schreef Myraela het volgende:
Ik had lotus broodjes met buikspek en zoutzure komkommer. Alleen de volgende keer doe ik buikspek gewoon weer in de oven. Dat vind ik toch lekkerder dan sous vide.
Wat miste? 't Knapperige?quote:Op zondag 29 januari 2017 18:15 schreef Myraela het volgende:
Ik had lotus broodjes met buikspek en zoutzure komkommer. Alleen de volgende keer doe ik buikspek gewoon weer in de oven. Dat vind ik toch lekkerder dan sous vide.
Dat. Maar normaal smelt het vet ook door het vlees heen. En het geeft wat meer smaak. Nu had ik de hele rand met vet er sowieso afgehaald, want die structuur vind ik dan vies.quote:
En voor serveren even opbakken?quote:Op zondag 29 januari 2017 18:15 schreef Myraela het volgende:
Ik had lotus broodjes met buikspek en zoutzure komkommer. Alleen de volgende keer doe ik buikspek gewoon weer in de oven. Dat vind ik toch lekkerder dan sous vide.
Ga ik met de rest wel doen, maar het was nu al droger dan uit de oven. Niet echt droog, maar gewoon niet zoals ik buikspek lekker vind.quote:
Prima toch?quote:Op zondag 29 januari 2017 18:19 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Owh wat lekker!
Hier vanavond pannenkoeken! Ook wel weer eens lekker
Uhhh oeps, ik dacht dat ik in wat eten we vandaag postte
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |