Ziet er goed uitquote:Op woensdag 25 januari 2017 20:04 schreef realAIVD het volgende:
Ben wat aan het rotzooien met Koreaans voedsel, en vandaag zat daar een tripje naar de lokale Amazing Oriental aan vast....om er niet een al te lang verhaal van te maken: behalve een halve liter rice syrup, ben ik een halve kilo (!) gochugaru rijker (of ruim 5 euro armer, het is maar hoe je het bekijkt).
Maar goed, doet er niet toe, vandaag heb ik gegeten:
een soort dwaejigogi-bokkeum met wat al dan niet authentieke banchan...zonder rijst aangezien ik weinig trek had en wel lui was, duhs.
Van boven naar beneden:
-korean spicy green onion salad, maar dan met witte kool (bah)
-oi kimchi (kimchi van komkommer)...redelijk te doen
-dwaejigogi-bokkeum (spicy stir-fried pork...die heb ik van buikspek gemaakt)...lekker
-spicy sugarsnaps (totaal niet koreaans: koken, afgieten, beetje zout en chilipoeder. Lekker!)
[ afbeelding ]
👍 Ook nog gochujang gekocht?quote:Op woensdag 25 januari 2017 20:04 schreef realAIVD het volgende:
Ben wat aan het rotzooien met Koreaans voedsel, en vandaag zat daar een tripje naar de lokale Amazing Oriental aan vast....om er niet een al te lang verhaal van te maken: behalve een halve liter rice syrup, ben ik een halve kilo (!) gochugaru rijker (of ruim 5 euro armer, het is maar hoe je het bekijkt).
Maar goed, doet er niet toe, vandaag heb ik gegeten:
een soort dwaejigogi-bokkeum met wat al dan niet authentieke banchan...zonder rijst aangezien ik weinig trek had en wel lui was, duhs.
Van boven naar beneden:
-korean spicy green onion salad, maar dan met witte kool (bah)
-oi kimchi (kimchi van komkommer)...redelijk te doen
-dwaejigogi-bokkeum (spicy stir-fried pork...die heb ik van buikspek gemaakt)...lekker
-spicy sugarsnaps (totaal niet koreaans: koken, afgieten, beetje zout en chilipoeder. Lekker!)
[ afbeelding ]
haha, Bunzlau castle!quote:Op vrijdag 27 januari 2017 22:09 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Ziet er goed uit
m'n ma heeft dat servies ook
Lekker. Ik kook eigenlijk te weinig Koreaans. Moet mijn Koreaanse kookboeken maar weer eens bovenop leggen. Misschien binnenkort een Koreaanse varkensschouder maken of zo.quote:Op woensdag 25 januari 2017 20:04 schreef realAIVD het volgende:
Ben wat aan het rotzooien met Koreaans voedsel
ziet er lekker uit.quote:Op zaterdag 28 januari 2017 15:02 schreef RobinOok het volgende:
Een broodjesblog beginnen werkt stimulerend. :-)
[ link | afbeelding ]
Ciabatta met gerookte eendenborst, kwarteleitjes en hoisionsaus
Nou ja, eigenlijk moesten de eendenborst en de kwarteleitjes gewoon op wegens bijna over de datum.
Dit precies!quote:Op zaterdag 28 januari 2017 15:53 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
ziet er lekker uit.
Sowieso, Broodjesblog
Ooooh, wat ziet dat er allemaal lekker uit.quote:Op zaterdag 28 januari 2017 15:02 schreef RobinOok het volgende:
Een broodjesblog beginnen werkt stimulerend. :-)
Lijkt me lekkerquote:Op donderdag 2 februari 2017 11:18 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Zuurkoolkroketten niet moeilijk om te maken, maar je bent er wel even mee bezig.
Bij de term poke bowl moet ik helaas toch steeds aan pikachu denkenquote:Op dinsdag 31 januari 2017 14:31 schreef realAIVD het volgende:
Zojuist als lunch zo'n hipster poké bowl gemaakt, tenminste, iets dat er op lijkt.
Prefab gehaktballetjes?quote:Op zondag 5 februari 2017 18:42 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
soepje met lekkere balletjes.
[ afbeelding ]
kleine gehaktballetjes i.c.m. snijbonen en witte rijst & jus.
Note!
Wat eten en drinken we vandaag #375 Smikkelen & Acclimatiseren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |