abonnement Unibet Coolblue
pi_166890617








Een tabatière gebakken met nigella- en sesamzaadjes O+ O+ Hele leuke vorm om te maken en te bakken!
pi_166891316
Levine 2, toch?
Brood ziet er prima uit. Ben benieuwd wat je van nigella zaad vind, ik vind ze zelf best overheersend
pi_166892073
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 14:15 schreef computergirl het volgende:
Levine 2, toch?
Brood ziet er prima uit. Ben benieuwd wat je van nigella zaad vind, ik vind ze zelf best overheersend
Ja meer brood uit eigen oven, super leuke recepten, ga er nog veeeeel meer uit maken (as we speak staan er twee vijgen anijszaad broden in de oven)

Ik vind nigellazaad erg lekker dus dat komt goed!
pi_166892385
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 14:53 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ik vind nigellazaad erg lekker dus dat komt goed!
Waarom denk ik hier vieze dingen bij? :@
dag
pi_166894913
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 14:53 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ja meer brood uit eigen oven, super leuke recepten, ga er nog veeeeel meer uit maken (as we speak staan er twee vijgen anijszaad broden in de oven)

Ik vind nigellazaad erg lekker dus dat komt goed!
heb jij eigenlijk een keukenmachine of kneed je alles met de hand?
pi_166896073
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 17:54 schreef computergirl het volgende:

[..]

heb jij eigenlijk een keukenmachine of kneed je alles met de hand?
Ik laat mijn kitchenaid t spierballen werk doen :+
pi_166896082
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 19:20 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ik laat mijn kitchenaid t spierballen werk doen :+
met speciale deeghaak? Ik ben beetje aan zoeken of ik handwerk ga inruilen voor apparaat
pi_166896221
Ik gebruik de gewone deeghaak en ben zeer tevreden eigenlijk :)

Vooral voor flink natte degen heeft t veel voordelen, geen enkele verleiding teveel bloem erbij te doen bijvoorbeeld

Ik gebruik hm best vaak, natuurljk ook voor patisserie

Er zijn nieuwe modellen nu, mogelijk kan je de "oude" nog voor wat minder krijgen op het moment.
pi_166910599
Omdat mijn levain er toch nog geen zin in heeft even naar signeersessie van Levine geweest bij Duikelman

Aan de overkant staan zat Kitchenaids en andere (kneed)machines maar niemand daar had zin om mij iets te verkopen >:)
pi_166918618
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 19:28 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik gebruik de gewone deeghaak en ben zeer tevreden eigenlijk :)

Vooral voor flink natte degen heeft t veel voordelen, geen enkele verleiding teveel bloem erbij te doen bijvoorbeeld

Ik gebruik hm best vaak, natuurljk ook voor patisserie

Er zijn nieuwe modellen nu, mogelijk kan je de "oude" nog voor wat minder krijgen op het moment.
Artisan voor 499 bij diverse webshops op moment
pi_166926301
Licht bruin desem
pi_166934550
quote:
1s.gif Op zondag 27 november 2016 09:37 schreef computergirl het volgende:
Licht bruin desem
[ link | afbeelding ]
Mooi! Lekker ook?

Ik moet even bekennen dat ik zeer waarschijnlijk net mijn beide degen heb verprutst ;(

Elke keer weer, eens in de zoveel tijd trap ik er weer in: even de oven aan zetten zodat ie opwarmt tot rijskast temperatuur (het is hier vrij koud in huis) en dan vergeten hm op tijd uit te zetten... Haal ik tenminste de komende 10x wel eerst het deeg uit de oven |:(

Het was best een beetje te warm geworden, doe toch nog maar een poging tot vormen, tweede rijs en bakken, we zullen zien -O-
pi_166934728
Hoe koud is het bij je dan? Bij mij maximaal 19 als de verwarming aanstaat en dan heb ik met gist gewoon binnen het uur een goede eerste rijs

Schijnt dat eerste rijs niet zo erg is om te verprutsen, dan 2e alleen korter
pi_166935648
Mooi Computergirl!

Zo-is-dat: hopelijk komt het nog goed. Zo zonde, brood verprutsen.

Ik heb ook het mueslibrood van Rutger gebakken, maar zonder noten, want dat vind ik niet lekker. Is heerlijk geworden.
pi_166940285
Deeg 1 valt mee! :D


pi_166940365
Voor mijn doen zou dat een toppertje zijn :D
pi_166940474
quote:
1s.gif Op zondag 27 november 2016 20:01 schreef computergirl het volgende:
Voor mijn doen zou dat een toppertje zijn :D
Dit!
pi_166941934
Ze zijn een beetje plat gebleven ipv mooi rond, beetje te slap geweest doordat t zo warm was om goed op spanning te brengen :@ maar verder valt t alles mee ja. Had verwacht dat m'n desem hier iets minder van gediend zou zijn

Deeg 2 zijn afbakbroodjes, die zijn niet zo fotogeniek want nogal bleekscheetjes zo onafgebakken




[ Bericht 6% gewijzigd door Zo-is-dat op 27-11-2016 21:00:07 ]
pi_167057557
Kaiserbroodjes uit Levine1
  vrijdag 2 december 2016 @ 21:16:20 #145
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_167057770
_O_ :9 O+
Mooi zeg! Zien er heerlijk uit!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_167057923
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 december 2016 21:16 schreef Molo het volgende:
_O_ :9 O+
Mooi zeg! Zien er heerlijk uit!
ja he, zeldzaam mooi :D *trots*
pi_167066468
Prachtig!
pi_167082185
Minder mooi maar ook heel lekker

https://uitdekeukenvanard(...)en-havervlokken.html
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 5 december 2016 @ 14:36:41 #149
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_167118519
Gisteren hebben we vanwege <O) gegourmet en daar hoort natuurlijk brood bij..

  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 6 december 2016 @ 21:49:47 #150
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_167155115
I.p.v. müslibrood müslibollen gemaakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')