abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 8 september 2016 @ 20:28:05 #1
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165181991
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 20:28:29 #2
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165181996

NYT :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 20:36:59 #3
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165182201
Media zijn zo bizar slecht in dit conflict. Geen gasten ter plaatse, niet eens aan factchecking doen, bewust terrorisme downplayen. Alle mainstream media zijn pro "rebel" en anti Assad.
pi_165182215
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 20:27 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]

:')
fake, right?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 20:37:58 #5
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165182231
Ik hoor ook opvallend weinig over de Irakese shia milities eigenlijk, de IRGC en Hezbollah.
pi_165182254
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 20:37 schreef Richestorags het volgende:
Ik hoor ook opvallend weinig over de Irakese shia milities eigenlijk
die zitten toch in ramuusseh?

misschien willen ze niet zon grote profile om te doen als de SAA nog bestaat :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 20:40:32 #7
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165182302
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 20:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

die zitten toch in ramuusseh?

misschien willen ze niet zon grote profile om te doen als de SAA nog bestaat :P
Jep, en bij Palmyra en Deir Ezzor ook wel. Ook in Hama. Hezbollah zit duidelijk alleen in west. Logisch, daar liggen de belangen voor Libanon.
pi_165182778
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 20:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

fake, right?
hahahahaha nee :')

http://mobile.nytimes.com(...)-johnson-aleppo.html.

nyt :') :') :')
pi_165183370
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 20:36 schreef Richestorags het volgende:
Media zijn zo bizar slecht in dit conflict. Geen gasten ter plaatse, niet eens aan factchecking doen, bewust terrorisme downplayen. Alle mainstream media zijn pro "rebel" en anti Assad.
Niet zo gek h...

Die SOHR heeft nog vaak het meeste gelijk, ook al zullen er nu mensen komen met 'die gast op z'n zolderkamer :')'
  donderdag 8 september 2016 @ 21:22:58 #10
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165183567
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 21:14 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Niet zo gek h...

Die SOHR heeft nog vaak het meeste gelijk, ook al zullen er nu mensen komen met 'die gast op z'n zolderkamer :')'
Dat is niet alleen hier pijnlijk duidelijk hoor. Overigens was het ten tijde van bijv. de Joegoslavie (mobiel dus geen puntjes) oorlog nog wel gebruikelijk dat men journalisten en fotograven stuurde. Ik ken iemand die als fotograaf door de Serven is opgepakt en laten we zeggen mentaal een beetje onder druk is gezet.

Tegenwoordig is het schrijven van een afstandje. Die gast van SOHR is overigens bepaald niet objectief en zit er ook best vaak naast. De waarheid is gewoon lastig te achterhalen..
pi_165184037
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:43 schreef zarGon het volgende:

[..]

Muren zijn inderdaad triest.

Er is echter wel een verschil tussen de Isralische en de Turkse muur: Isral dringt op sommige plekken diep door in Palestijnse gebieden, soms wel 18 km. Turkije bouwt voor zover ik weet p de grens.

En bij Isral spelen er ook zaken zoals de nederzettingen ook een rol natuurlijk.
Turkije valt gewoon een ander land binnen. Deden ze overigens al eerder in Irak.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165184425
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 21:38 schreef HSG het volgende:

[..]

Turkije valt gewoon een ander land binnen. Deden ze overigens al eerder in Irak.
Die andere landen brengen de veiligheid van Turkije in gevaar. Zolang de regeringen in die landen de boel niet onder controle hebben kan Turkije militair in actie komen.
pi_165184581
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 21:22 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is niet alleen hier pijnlijk duidelijk hoor. Overigens was het ten tijde van bijv. de Joegoslavie (mobiel dus geen puntjes) oorlog nog wel gebruikelijk dat men journalisten en fotograven stuurde. Ik ken iemand die als fotograaf door de Serven is opgepakt en laten we zeggen mentaal een beetje onder druk is gezet.

Tegenwoordig is het schrijven van een afstandje. Die gast van SOHR is overigens bepaald niet objectief en zit er ook best vaak naast. De waarheid is gewoon lastig te achterhalen..
Er is geen gevaarlijker land dan Syri op de wereld. De overheid wil ze niet, de rebellen willen ze bijna niet om het over IS nog maar niet te hebben. Volgens mij zitten er alleen journalisten bij Koerden.

En die SOHR is inderdaad niet objectief maar is wel over het algemeen vrij goed genformeerd. En nee, niet alles wat die zegt klopt.
pi_165185316
AlArabiya_Eng twitterde op donderdag 08-09-2016 om 21:44:14 #Breaking Putin, Erdogan agreed to coordinate efforts to achieve resolution in Syria: Kremlin reageer retweet
  donderdag 8 september 2016 @ 22:20:04 #15
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165185484
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 21:55 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Er is geen gevaarlijker land dan Syri op de wereld. De overheid wil ze niet, de rebellen willen ze bijna niet om het over IS nog maar niet te hebben. Volgens mij zitten er alleen journalisten bij Koerden.

En die SOHR is inderdaad niet objectief maar is wel over het algemeen vrij goed genformeerd. En nee, niet alles wat die zegt klopt.
Een NL'er heeft een vrij objectief boek geschreven en twee maanden door Syri gereisd: bonbons voor mevrouw Assad. Best een goed boek.
  donderdag 8 september 2016 @ 22:28:10 #16
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165185767
@putintintin1
#Syria military operation chief commander in JFS(Abu Omar Homsi)was killed in airstrike targeted Op. room in #Aleppo

#Syria the airstrike believed to be carried by anti-ISIS coalition according to pro-JFS sources

#Syria more reports confirming it's US-led Coalition airstrike,source said at least 4high-rank commander were killed too

#Syria among the killed commanders is Abu Muslim al-Shami Jaish al-Fateh military commander
pic via @bjoernstritzel

Doei :W :W :W
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 22:30:41 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165185858
Syrische luchtmacht volgens Al Masdar. Anyway, ze leven niet meer :W.

@TheArabSource
Breaking: Airstrike targets Jaish Al-Fateh meeting in #Aleppo

Aleppo, Syria (12:11 A.M.) – A Syrian airstrike targeted a Jabhat Fath Al-Sham (formerly Jabhat Al-Nusra) meeting in the Aleppo village of Kafar Naha moments ago.

A large number of prominent commanders were neutralized including the emir and founder of the jihadist coalition of Jaish Al-Fateh Abu Hajar Al-Homsi, the emir of the Nusra Brigades Abu Muslim Al-Shami, Abu Omar Saraqib who was a founding father and a commander of Jaish Al-Fateh, along with several other top commanders who have yet to be confirmed.

The airstrike was carried out by a Syrian warplane after being given precise coordinates of the meeting place by Syrian Intelligence ground operatives.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165185925
Iranian Faction Among Kurds Trained by US Against Militants
http://www.nytimes.com/ap(...)-iran.html?ref=world

Trainen de Amerikanen nu serieus nog een KCK groep? Wtf...
pi_165185939
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:20 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een NL'er heeft een vrij objectief boek geschreven en twee maanden door Syri gereisd: bonbons voor mevrouw Assad. Best een goed boek.
Was dat niet op verzoek? Net als bijvoorbeeld dat bezoek aan Palmyra Door journalisten toen het net bevrijd was. Je weet ook dat er veel journalisten door het regime zijn gebombardeerd of geweerd/gearresteerd. Dat is sowieso bijna altijd het geval in dictaturen.

Er zijn in ieder geval weinig oorlogen geweest die zo ontoegankelijk zijn voor onafhankelijke journalisten. Verder zit je ook met het tijdperk, er is veel concurrentie van Twitter en dergelijke en veel media zitten in zwaar weer.
pi_165186224
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:32 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Iranian Faction Among Kurds Trained by US Against Militants
http://www.nytimes.com/ap(...)-iran.html?ref=world

Trainen de Amerikanen nu serieus nog een KCK groep? Wtf...
De Amerikanen zijn niet goed bij hun hoofd. Het wordt tijd dat ze weggetrapt moeten worden uit het Midden-Oosten.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 8 september 2016 @ 22:40:37 #21
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165186258
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:33 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Was dat niet op verzoek? Net als bijvoorbeeld dat bezoek aan Palmyra Door journalisten toen het net bevrijd was. Je weet ook dat er veel journalisten door het regime zijn gebombardeerd of geweerd/gearresteerd. Dat is sowieso bijna altijd het geval in dictaturen.

Er zijn in ieder geval weinig oorlogen geweest die zo ontoegankelijk zijn voor onafhankelijke journalisten. Verder zit je ook met het tijdperk, er is veel concurrentie van Twitter en dergelijke en veel media zitten in zwaar weer.
Op zijn eigen verzoek ja, niet op dat van Assad. Hij heeft Assad zelfs nooit ontmoet.
pi_165186590
quote:
duuuuude. neeeee. erg deze shit. :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165186946
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

duuuuude. neeeee. erg deze shit. :D
Ze hebben er nu een 2e correctie bij gezet _O-
pi_165187330
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze hebben er nu een 2e correctie bij gezet _O-
[ afbeelding ]
ik zag het. en die politicus is de pispaal van het land terwijl de gemiddelde amerikaan niet eens weet waar syrie is :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 23:05:30 #25
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165187353
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze hebben er nu een 2e correctie bij gezet _O-
[ afbeelding ]
:D _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165187405
TT is natuurlijk Gary Johnson's uitspraak!! _O-
pi_165187451
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:06 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
TT is natuurlijk Gary Johnson's uitspraak!! _O-
die arme man :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165187935
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

die arme man :D
Minder erg dan HRC . :+
pi_165188047
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:17 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Minder erg dan HRC . :+
wie is dat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165188070
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie is dat?
HRC: Hillary Rodham Clinton. :P ;)
pi_165188107
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:30 schreef Szura het volgende:
Syrische luchtmacht volgens Al Masdar. Anyway, ze leven niet meer :W.

@TheArabSource
Breaking: Airstrike targets Jaish Al-Fateh meeting in #Aleppo

Aleppo, Syria (12:11 A.M.) – A Syrian airstrike targeted a Jabhat Fath Al-Sham (formerly Jabhat Al-Nusra) meeting in the Aleppo village of Kafar Naha moments ago.

A large number of prominent commanders were neutralized including the emir and founder of the jihadist coalition of Jaish Al-Fateh Abu Hajar Al-Homsi, the emir of the Nusra Brigades Abu Muslim Al-Shami, Abu Omar Saraqib who was a founding father and a commander of Jaish Al-Fateh, along with several other top commanders who have yet to be confirmed.

The airstrike was carried out by a Syrian warplane after being given precise coordinates of the meeting place by Syrian Intelligence ground operatives.
Er is even een hele laag topcommadanten van de rebellen/jihadisten weggevaagd?

[ Bericht 1% gewijzigd door HSG op 08-09-2016 23:26:18 ]
mon citoyens vous serez unis.
pi_165188205
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:39 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

De Amerikanen zijn niet goed bij hun hoofd. Het wordt tijd dat ze weggetrapt moeten worden uit het Midden-Oosten.
Laat men dan ook gelijk Saudi-Arabi van de kaart vegen.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 8 september 2016 @ 23:23:51 #33
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_165188244
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:39 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

De Amerikanen zijn niet goed bij hun hoofd. Het wordt tijd dat ze weggetrapt moeten worden uit het Midden-Oosten.
Succes daarmee :{
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 8 september 2016 @ 23:33:24 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165188675
Als Slayage het toestaat nog eenmaal over die documentaire van de White Helmets


Check op YT ff de reacties onder het filmpje. :D :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165188813
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:33 schreef Szura het volgende:
Als Slayage het toestaat nog eenmaal over die documentaire van de White Helmets


Check op YT ff de reacties onder het filmpje. :D :')
spam is altijd goed ^O^

haters gonna hate :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165189036
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 22:30 schreef Szura het volgende:

@TheArabSource
Breaking: Airstrike targets Jaish Al-Fateh meeting in #Aleppo

gaat daarover waarschijnlijk

Elizrael twitterde op donderdag 08-09-2016 om 22:35:05 The US bombed Sunni jihadists planning an offensive to lift a siege starving 300,000. US did nothing to Shia jihadists laying said siege reageer retweet
p_vanostaeyen twitterde op donderdag 08-09-2016 om 23:29:36 Jaysh Fath as-Shām: one the reported killed leaders would be only wounded. His wound magically migrated ... https://t.co/6yssAmSGeu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 23:50:26 #37
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165189593
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

gaat daarover waarschijnlijk

Elizrael twitterde op donderdag 08-09-2016 om 22:35:05 The US bombed Sunni jihadists planning an offensive to lift a siege starving 300,000. US did nothing to Shia jihadists laying said siege reageer retweet
p_vanostaeyen twitterde op donderdag 08-09-2016 om 23:29:36 Jaysh Fath as-Shām: one the reported killed leaders would be only wounded. His wound magically migrated ... https://t.co/6yssAmSGeu reageer retweet
Wtf is dat voor gaar wijf _O-
Wat een tweet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165189894
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Wtf is dat voor gaar wijf _O-
Wat een tweet
:{w

ze is israeli.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165190804
De Syriers hebben niet van dat soort precisie spul die pleuren bomvaten uit helicopters. De Russen zullen die bom wel gegooid hebben.
  vrijdag 9 september 2016 @ 00:58:41 #40
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165191341
Stotterende Toner (BuZa VS) weer eens met z'n bek vol tanden :')

Filmpje:
https://twitter.com/walid970721/status/774015709957484544

Die kale journalist lult hem serieus iedere persconferentie de hoek in, lachwekkend.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165191518
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 september 2016 00:58 schreef Szura het volgende:
Stotterende Toner (BuZa VS) weer eens met z'n bek vol tanden :')

Filmpje:
https://twitter.com/walid970721/status/774015709957484544

Die kale journalist lult hem serieus iedere persconferentie de hoek in, lachwekkend.
"look i mean you knowwwww..."

:')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165193012
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 23:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

:{w

ze is israeli.
Israeli die anti-shia is, surprise surprise. _O-

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 00:29 schreef Nintex het volgende:
De Syriers hebben niet van dat soort precisie spul die pleuren bomvaten uit helicopters. De Russen zullen die bom wel gegooid hebben.
Ze hebben nieuwe vliegtuigen van de Russen gekregen.



OH FUCK OFFFFFF! _O-
pi_165194522
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 21:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Die andere landen brengen de veiligheid van Turkije in gevaar. Zolang de regeringen in die landen de boel niet onder controle hebben kan Turkije militair in actie komen.
Het ligt altijd aan een ander.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165194619
baraa2abd twitterde op donderdag 08-09-2016 om 13:06:01 3000 fighters in East Ghouta are on the frontlines, not against the regime, but against each other - at the line-of-control between Faylaq ar-Rahman and Jaysh al-Islam reageer retweet
_O-
*O*
mon citoyens vous serez unis.
pi_165195365
gevecht mbt jarablus ISIS POV

sayed_ridha twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 06:12:10 Pics: IS clash with FSA near Kirbajli south-east of Tell Hajar in north Aleppo countryside https://t.co/TeF5xS5w5M reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 06:14:12 #EuphratesShield militants killed in clashes with IS in Kirbajli https://t.co/K0udqA5577 reageer retweet
deal hier, deal daar

AlArabiya_Eng twitterde op donderdag 08-09-2016 om 21:44:14 #Breaking Putin, Erdogan agreed to coordinate efforts to achieve resolution in Syria: Kremlin reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 september 2016 @ 10:11:52 #46
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_165195394
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 september 2016 04:24 schreef Peunage het volgende:

Ze hebben nieuwe vliegtuigen van de Russen gekregen.

Kan ik daar ergens iets over lezen?
pi_165195736
"Kijk uit voor die drol LAN!"

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165196038
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 10:11 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Kan ik daar ergens iets over lezen?
Hier.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 9 september 2016 @ 11:01:18 #49
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165196311
Jihadi Julian is boos dat er Al Qaeda-commandanten worden gesloopt :')

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165196466
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 11:01 schreef Szura het volgende:
Jihadi Julian is boos dat er Al Qaeda-commandanten worden gesloopt :')

[ afbeelding ]
ik denk dat hij niet door heeft dat dit misschien de eerste tekenen zijn van het intrekken van de steun van die "biggest allies in the region" waar hij naar refereert.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165197001
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165197054
moet maar blijken uiteraard, russen zijn goed in het ophouden van schijn, maar imo is het vwb aleppo stad zeker haalbaar.

quote:
Erdoğan, Putin agree to push for Aleppo cease-fire

President Recep Tayyip Erdoğan and his Russian counterpart, Vladimir Putin, on Sept. 8 agreed to intensify efforts to convince warring parties in Syria on a cease-fire in Aleppo, state-run Anadolu Agency has reported.
The two leaders discussed Turkish-Russia bilateral relations as well as the latest developments in Syria during a telephone call, according to a presidential source.

Erdoğan stressed the importance of implementing a cease-fire as soon as possible in the rebel-held northern city that is under a devastating siege.

The pair also discussed Operation Euphrates Shield launched late last month by Turkey and agreed on the importance of eliminating Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) and other terror groups along the Turkish border -- the stated goal of the operation in northern Syria.

Erdoğan said the original residents of Jarablus and al-Rai have already begun to return from Turkey.

Economic ties between Turkey and Russia were also discussed, including energy sector cooperation, the Akkuyu Nuclear Power Plant and Turkish Stream projects, as well as the re-launch of charter flights between the two countries.

Erdoğan and Putin conveyed that they are pleased with the pace of the normalization process between Turkey and Russia after a brief seven-month hiatus that began late last year and, the ability of the leaders to quickly sort out issues during meetings in St Petersburg and China, the source added.

September/09/2016
http://www.hurriyetdailyn(...)103744&NewsCatID=352
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 september 2016 @ 12:08:42 #54
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165197488
Offensief in Latakia (al-Rai, inderdaad in Latakia bestaat dit dorp ook) gestart vandaag.
pi_165197537
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 september 2016 11:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik wil best met je in discussie gaan, maar hier kan ik ook niks anders van maken _O- _O-
pi_165197590
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 september 2016 12:11 schreef Peunage het volgende:

[..]

Ik wil best met je in discussie gaan, maar hier kan ik ook niks anders van maken _O- _O-
zal wel iets "Spartaans" zijn ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165197954
taylieli twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 09:24:40 💥Report: #TAF/#fsa planning to attack #Isil held Dabiq and Ahtarin in coming hours/days.Big incident absolutely !! https://t.co/8c9VHlsTXg reageer retweet
pi_165199972
Souria4Syrians twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 12:56:01 SAA liberated *Nahshabba, *Tel Rasha, *Mazghula and *Al-'Awyzarat in North #Latakia countryside[MAP by @hamza_780] https://t.co/r83icCj6rM reageer retweet
TheInsideSourc twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 13:37:11 #Syria // #Latakia // Rebels forces lack any co ordination right now in Latakia. Commanders are heard frantically screaming over radio. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 11:34:40 Ramouseh road has been opened for civilian use after being liberated and secured by the Syrian Army, Aleppo reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_165200156
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 9 september 2016 @ 14:51:32 #60
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165200446
EmmanuelGMay twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 14:47:39 North-East #Latakia : #SAA take back Nahshabba, Ain al-Qantara + many villages from #jihadists v @sayed_ridha https://t.co/ee1RA0FUdx reageer retweet
https://www.almasdarnews.(...)dlib-border-latakia/

Zouden ze dan toch geen steun meer krijgen van Erdolf? Ze klappen ineens overal in elkaar.
pi_165201306
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 14:51 schreef Richestorags het volgende:
EmmanuelGMay twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 14:47:39 North-East #Latakia : #SAA take back Nahshabba, Ain al-Qantara + many villages from #jihadists v @sayed_ridha https://t.co/ee1RA0FUdx reageer retweet
https://www.almasdarnews.(...)dlib-border-latakia/

Zouden ze dan toch geen steun meer krijgen van Erdolf? Ze klappen ineens overal in elkaar.
Ze hadden alles gegeven voor het tegenoffensief bij Aleppo om de belegering te doorbreken. Dat heeft praktisch gezien niets opgeleverd behalve dat ze veel ervaren manschappen en materieel hebben verloren. Die ervaren manschappen en materieel hebben ze elders uit het land weggehaald waardoor daar de verdediging er verzwakt bij ligt.

Darayya zijn ze ook kwijt waardoor het Syrische leger extra troepen vrijgespeeld heeft voor andere delen van het front. En wat dacht je dat offensief bij Hama? Ook een dure operatie met als resultaat dat ze weer terug worden gedrongen.

Oh ja hier proberen ze ook wat weer

https://www.almasdarnews.com/article/isis-launches-new-offensive-southwest-deir-ezzor/

Waarom je dit zou doen weet ik niet want je wordt elders compleet afgeslacht.

[ Bericht 3% gewijzigd door HSG op 09-09-2016 15:47:41 ]
mon citoyens vous serez unis.
pi_165202577
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 12:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
taylieli twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 09:24:40 💥Report: #TAF/#fsa planning to attack #Isil held Dabiq and Ahtarin in coming hours/days.Big incident absolutely !! https://t.co/8c9VHlsTXg reageer retweet
Dabiq! *O* het einde der tijden *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165202617
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 14:51 schreef Richestorags het volgende:
EmmanuelGMay twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 14:47:39 North-East #Latakia : #SAA take back Nahshabba, Ain al-Qantara + many villages from #jihadists v @sayed_ridha https://t.co/ee1RA0FUdx reageer retweet
https://www.almasdarnews.(...)dlib-border-latakia/

Zouden ze dan toch geen steun meer krijgen van Erdolf? Ze klappen ineens overal in elkaar.
daar begint het wel steeds meer op te lijken. zoals ik ook zo vaak aangaf, de lokale spelers zijn volledig uitgeput, zonder hulp van de externe spelers valt het kaartenhuis volledig in elkaar.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165202638
XHNews twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 16:19:00 #Syria army gives rebels in Aleppo 48 hours to surrender https://t.co/1BXMgfcuAg https://t.co/VDDseKzXqP reageer retweet
trbrtc twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 15:11:24 ʻAmāq claims that IS has destroyed (another) Turkish tank, N of Tel Hawa (تل الهوى), Syria. https://t.co/7zFIDOPfRM https://t.co/9GBQkbobRj reageer retweet
EuphratesShield twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 15:10:52 Syrian refugees in Turkey continue remigrating to #Jarablus on the 17th day of #EuphratesShield operation. https://t.co/bZZ5GeGZro reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165203087
AbuHantala twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 15:58:44 Through the capture of points 650 and 540, the Syrian Army has entered Idlib again from the western flank. reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_165203147
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 september 2016 16:40 schreef Slayage het volgende:
XHNews twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 16:19:00 #Syria army gives rebels in Aleppo 48 hours to surrender https://t.co/1BXMgfcuAg https://t.co/VDDseKzXqP reageer retweet
trbrtc twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 15:11:24 ʻAmāq claims that IS has destroyed (another) Turkish tank, N of Tel Hawa (تل الهوى), Syria. https://t.co/7zFIDOPfRM https://t.co/9GBQkbobRj reageer retweet
EuphratesShield twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 15:10:52 Syrian refugees in Turkey continue remigrating to #Jarablus on the 17th day of #EuphratesShield operation. https://t.co/bZZ5GeGZro reageer retweet
Het verliezen van de slag om Aleppo zal voor de rebellen een enorm zware klap zijn.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165204800
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 17:03 schreef HSG het volgende:

[..]

Het verliezen van de slag om Aleppo zal voor de rebellen terroristen een enorm zware klap zijn.
_O_ Geweldige ontwikkeling.
  vrijdag 9 september 2016 @ 18:35:54 #68
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165204936
flutterbareer twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 18:27:52 Pro opposition map confirms today advances in #Latakia by #SAA + captured Nawahra & Nawahra Hill https://t.co/pVLtENwlRx reageer retweet
Het zal nu toch wel een kwestie van tijd zijn voordat Kabaneh valt. En dan is het game over voor de terroristen in Latakia. Er gaan overigens geruchten dat er een grootschalig offensief richting de enclaves in Idlib aankomt, o.l.v. de onlangs gespotte Soleimani en met inzet van de IRGC. Waarschijnlijk hangt dat samen met dit offensief, druk vanaf twee flanken.
pi_165205827
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 18:35 schreef Richestorags het volgende:
flutterbareer twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 18:27:52 Pro opposition map confirms today advances in #Latakia by #SAA + captured Nawahra & Nawahra Hill https://t.co/pVLtENwlRx reageer retweet
Het zal nu toch wel een kwestie van tijd zijn voordat Kabaneh valt. En dan is het game over voor de terroristen in Latakia. Er gaan overigens geruchten dat er een grootschalig offensief richting de enclaves in Idlib aankomt, o.l.v. de onlangs gespotte Soleimani en met inzet van de IRGC. Waarschijnlijk hangt dat samen met dit offensief, druk vanaf twee flanken.
ik zeg toch, fuah, kefrayah, ya hussein! ya zeynep!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165206169
overigens is er in het Stadhuis in Den Haag weer de World Press photo expositie te zien met o.a. foto's uit Syrie en de vluchtelingen problematiek
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 september 2016 @ 21:09:14 #71
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_165208860
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 10:46 schreef HSG het volgende:

[..]

Hier.
Ja ze zouden gaan leveren maar ik heb nog nergens kunnen vinden dat het ook is gebeurd.
pi_165210024
ISIL raakt nog meer in paniek!!!! *O*
pi_165211476
Op Twitter wordt er gevierd dat ISIL de Koerdische Angelina Jolie naar de hel heeft geblazen en ook nog een paar ataturk soldaten.

ANGELINA
http://www.ibtimes.co.uk/(...)ombers-syria-1580456
'Kurdish Angelina Jolie' dies battling Isis suicide bombers in Syria

ATATURK
http://rudaw.net/english/middleeast/syria/090920162
Three Turkish soldiers killed in Syria
pi_165212011
Flinke mokerslag.

trbrtc twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 21:52:49 ʻAmāq has published a video of IS fighters targeting a Turkish tank with an ATGM near Tel Hawa (تل الهوى), Syria. https://t.co/ynO9rLjKlg reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165213328
ISIL heeft zojuist al-Nakheel Mall in Oost-Bagdad opgeblazen

VIDEO HORROR
https://twitter.com/Conflicts/status/774358147960012800
pi_165213468
Even in de gaten houden, Amerikanen en Russen zouden een deal hebben over Syrie
bklapperAP twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 23:35:04 In Geneva, Russia's #Lavrov deliver pizza to reporters waiting for press conference w Kerry. "This is from the U.S. delegation," he says reageer retweet
bklapperAP twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 23:38:42 After delivering pizza he said came from US delegation, #Lavrov brings vodka and says: "This is from the Russian delegation" reageer retweet
  vrijdag 9 september 2016 @ 23:58:45 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165213947
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 23:35 schreef justarandomdude het volgende:
ISIL heeft zojuist al-Nakheel Mall in Oost-Bagdad opgeblazen

VIDEO HORROR
https://twitter.com/Conflicts/status/774358147960012800
Zou 'alleen' om een explosie op de parkeerplaats gaan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165213958
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165214114
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 23:40 schreef Nintex het volgende:
Even in de gaten houden, Amerikanen en Russen zouden een deal hebben over Syrie
bklapperAP twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 23:35:04 In Geneva, Russia's #Lavrov deliver pizza to reporters waiting for press conference w Kerry. "This is from the U.S. delegation," he says reageer retweet
bklapperAP twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 23:38:42 After delivering pizza he said came from US delegation, #Lavrov brings vodka and says: "This is from the Russian delegation" reageer retweet
zag ook deze
ezgibasaran twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 20:33:16 FM Cavusoglu after speaking w Lavrov re ceasefire in Syria : “We might have good news before midnight” #Syria #Turkey reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:09:36 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214214
Ze gaan nu iets aankondigen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214257
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:09 schreef Szura het volgende:
Ze gaan nu iets aankondigen
nu?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:13:45 #82
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214322
@yuribarmin
US-Russia Syria plan: Assad won't fly combat missions in agreed opposition areas

@yuribarmin
If violence is reduced US/Russia will develop joint strikes against Nusra
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214337
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:13 schreef Szura het volgende:
@yuribarmin
US-Russia Syria plan: Assad won't fly combat missions in agreed opposition areas

@yuribarmin
If violence is reduced US/Russia will develop joint strikes against Nusra
waar is die persconferentie dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:15:16 #84
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214358
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

waar is die persconferentie dan?
Geen idee. Volg alleen Twitter.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214397
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Geen idee. Volg alleen Twitter.
heb cnn vs editie ook maar aangezet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:17:56 #86
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214420
@yuribarmin
7 days of adherence to CoH to convince the opposition of Assad's serious intentions. Opp is also expected to adhere to CoH starting Sep 12

@yuribarmin
Sustained, unimpeded access for humanitarian aid to besieged areas, including Aleppo

@yuribarmin
Both sides will pull back from Costello road in Aleppo creating a demilitarized zone
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214443
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:17 schreef Szura het volgende:
@yuribarmin
7 days of adherence to CoH to convince the opposition of Assad's serious intentions. Opp is also expected to adhere to CoH starting Sep 12

@yuribarmin
Sustained, unimpeded access for humanitarian aid to besieged areas, including Aleppo

@yuribarmin
Both sides will pull back from Costello road in Aleppo creating a demilitarized zone
offerfeest, mooie symboliek, hopelijk is het menens dit keer.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:22:12 #88
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214511
Dus ze zeggen nu wel eindelijk: afstand nemen van Nusra/JFS/Al Qaeda of hoe ze het vieze clubje ook willen noemen.

Of...?

@yuribarmin
As expected US/Russia plan includes no mention of Assad and his future, only technical measures
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214548
"certain areas" waar er niet gebombardeerd mag worden...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165214573
klinkt allemaal rammelig niks kannen en kruiken imo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165214580
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:22 schreef Szura het volgende:
Dus ze zeggen nu wel eindelijk: afstand nemen van Nusra/JFS/Al Qaeda of hoe ze het vieze clubje ook willen noemen.

Of...?
Jup, Kerry heeft het helder uitgelegd

- vanaf 12 september DMZ bij Alleppo + geen air strikes meer van het regime + algemeen staakt het vuren
- Oppositie moet afstand nemen van Al Nusra/Al Qaida en ISIS
- Na 7 dagen beginnen de VS en Rusland met gezamenlijke operaties Al Nusra en ISIS uit te schakelen

Rusland ziet toe dat Assad zich aan de afspraken blijft houden

De VS is verantwoordelijk voor de houding van de oppositie.

Deal tussen Rusland/VS is gesloten door Kerry en Lavrov in opdracht van en namens Putin en Obama
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:26:07 #92
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214609
Ja dus

@charles_lister
#Kerry:

It’s now up to #Syria's opposition to prove their allegiances on the ground and to distance from al-Nusra.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214616
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:17 schreef Szura het volgende:
@yuribarmin
Both sides will pull back from Costello road in Aleppo creating a demilitarized zone
Makkelijker gezegd dan gedaan.
NEE!
pi_165214628
quote:
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft gezegd dat de Verenigde Staten een deal over een wapenstilstand in Syri ophouden. "We denken erover om er mee op te houden voor vandaag, misschien komt er volgende week weer een ontmoeting", zei hij vanavond na overleg met zijn Amerikaanse ambtgenoot Kerry.

De VS liet eerder weten dat er vooruitgang is geboekt, maar dat er nog veel technische details moeten worden uitgewerkt.

Lavrov en Kerry voeren besprekingen in een hotel in Genve. Volgens Lavrov zijn de Russen klaar om de deal te ondertekenen, maar is Kerry voortdurend aan het overleggen met collega's in Washington.

Dat laatste werd door een Amerikaanse functionaris bevestigd. Hij wilde niet ingaan op de punten die nog besproken worden. "Als we er klaar voor zijn hoort u meer", zei hij in Genve tegen de verzamelde pers.

http://nos.nl/artikel/213(...)t-syrie-deal-op.html
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:26:48 #95
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214629
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:24 schreef Nintex het volgende:

[..]

Jup, Kerry heeft het helder uitgelegd

- vanaf 12 september DMZ bij Alleppo + geen air strikes meer van het regime + algemeen staakt het vuren
- Oppositie moet afstand nemen van Al Nusra/Al Qaida en ISIS
- Na 7 dagen beginnen de VS en Rusland met gezamenlijke operaties Al Nusra en ISIS uit te schakelen

Rusland ziet toe dat Assad zich aan de afspraken blijft houden

De VS is verantwoordelijk voor de houding van de oppositie.

Deal tussen Rusland/VS is gesloten door Kerry en Lavrov in opdracht van en namens Putin en Obama
Ik weet wel wie makkelijker voor een aantal dagen aan de afspraken te houden is.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214653
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:26 schreef Szura het volgende:
Ja dus

@charles_lister
#Kerry:

It’s now up to #Syria's opposition to prove their allegiances on the ground and to distance from al-Nusra.
ik vraag me af hoe ze die "distance" voor ogen zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165214668
Kerry zei dat het een simpele keuze was tussen 'War en Peace'. Het plan is min of meer een ultimatum aan de strijdende partijen van de Russen en de Amerikanen.
pi_165214702
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:28 schreef Nintex het volgende:
Kerry zei dat het een simpele keuze was tussen 'War en Peace'. Het plan is min of meer een ultimatum aan de strijdende partijen van de Russen en de Amerikanen.
hoe is het een ultimatum aan het regime?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:32:02 #99
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214723
@miladvisor
Lavrov:US and Russia agreed on opposition areas where only Russian jets will execute strikes, Syrian aviation will fly in other areas.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214724
Ah, vandaar dat het Kerry 5 uur duurde om steun te krijgen uit Washington.
miladvisor twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 00:30:15 Lavrov:US and Russia agreed on opposition areas where only Russian jets will execute strikes, Syrian aviation will fly in other areas. reageer retweet
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:32:40 #101
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214736
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe is het een ultimatum aan het regime?
@yuribarmin
The Syrian government has committed to the US/Russia plan, says Lavrov
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214763
https://www.rt.com/on-air/358842-lavrov-kerry-talks-geneva/

Voor iemand die nog live wil kijken naar de persco.
NEE!
pi_165214785
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:32 schreef Szura het volgende:

[..]

@yuribarmin
The Syrian government has committed to the US/Russia plan, says Lavrov
enige waar het regime aan "committed" is gebleken is zijn eigen overleving ten koste van alles. hoewel je uiteraard kan betwijfelen of het regime nog overeind is of aan het infuus ligt.

we gaan het zien, maar dit is gewoon de enige weg om uit de ellende te komen, dat de grote spelers hun settlement opleggen aan de lokale spelers.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165214827
Wel bijzonder dat de SAA na de meatgrinder van de afgelopen weken om Oost-Aleppo opnieuw af te sluiten nu de toegang weer moet openen van de Russen via Castello. Ik zou me als gewone soldaat aan de frontlinie daar bij Ramouseh toch wel behoorlijk genaaid voelen.
NEE!
pi_165214828
"syrian owned, syrian led peace talks" uhu gaat gebeuren :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:37:52 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165214831
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

enige waar het regime aan "committed" is gebleken is zijn eigen overleving ten koste van alles. hoewel je uiteraard kan betwijfelen of het regime nog overeind is of aan het infuus ligt.

we gaan het zien, maar dit is gewoon de enige weg om uit de ellende te komen, dat de grote spelers hun settlement opleggen aan de lokale spelers.
Voor zo ver iemand nog enige illusie had over de soevereiniteit van Syri, is die nu definitief weg.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165214862
Voor wie gaat zou dat geplande staakt-het-vuren overigens moeten gelden? Oppositie en loyalisten of ook de Turken, Daesh en SDF/YPG?
NEE!
pi_165214896
Nu gaat het ineens over Noord-Korea. :P
NEE!
pi_165214903
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:39 schreef HexHunter het volgende:
Voor wie gaat zou dat geplande staakt-het-vuren overigens moeten gelden? Oppositie en loyalisten of ook de Turken, Daesh en SDF/YPG?
isis/nusra zijn uitgesloten van het staakt het vuren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165214956
Wel deels US air support voor Assad als Kerry niet zomaar uit z'n nek lult.
NEE!
pi_165215008
kerry: "wanneer de rebellen afstand nemen van nusra zullen ze "pinpoint operations against nusra" doen".

dat klinkt niet echt dat er een afgebakend geografisch gebied komt en dat er geen lijst komt met namen van milities, maar eerder dat ze niet nusra milities willen gebruiken om nusra uit te schakelen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165215023
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165215050
Charles_Lister twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 00:45:19 #pts - Initial [under-stated] reaction from a senior Ahrar al-Sham figure on the US-#Russia deal on #Syria:“Difficult… Very unrealistic." reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:52:50 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165215070
@yuribarmin
Hm, Kerry says delineation of JAN/moderates will happen after 7 days of CoH, shouldn't separation happen first to know who violates CoH?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:54:19 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165215087
@miladvisor
Lavrov:Big portion of details of the US-Russia deal will remain unannounced so that "destructive forces don't uses it/try distort"

_O-
Goed lijntje dat ze daar bedacht hebben in de delegaties
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165215090
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:52 schreef Szura het volgende:
@yuribarmin
Hm, Kerry says delineation of JAN/moderates will happen after 7 days of CoH, shouldn't separation happen first to know who violates CoH?
hoe kun je afstand nemen van nusra als het regime je blijft bestrijden? ik denk dat dat de insteek is. soort van vertrouwen kweken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165215173
Het eerste doel te voorkomen dat Aleppo een massagraf gaat worden. Na 7 dagen staakt het vuren zien ze wel veel verder, als de strijdende partijen dat uberhaupt vol blijven houden.
  zaterdag 10 september 2016 @ 00:59:28 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165215178
Mja scepticus als ik ben denk ik niet dat dit lang gaat standhouden. Evenals de voorgaande pogingen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165215203
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:59 schreef Szura het volgende:
Mja scepticus als ik ben denk ik niet dat dit lang gaat standhouden. Evenals de voorgaande pogingen.
Ik ben iets optimistischer. Aleppo staat al op omvallen en als de rebellen de steun van de VS verliezen is het feest snel voorbij. Voor het regime, tja Erdogan heeft de grens al bezet, kost weinig moeite om door te stoten en het zal Putin aan zijn reet roesten of Erdogan of Assad daar de baas speelt.
pi_165215351
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:59 schreef Szura het volgende:
Mja scepticus als ik ben denk ik niet dat dit lang gaat standhouden. Evenals de voorgaande pogingen.
ik denk dat het echt van de russen afhangt wat ze precies willen met dit conflict. zij zijn leading in alles om het regime een bepaalde richting in te laten bewegen. ik kan me best voorstellen dat de russen dit keer echt werk van willen maken om het conflict te laten deescaleren, omdat dit echt de laatste kans is dat ze obama in office hebben, als straks een andere daar zit en de vijandigheden duren nog voort dan is het eerder voor de hand liggend dat er dan gekozen zal worden voor escalatie, dan wanneer we in een soort van staakt het vuren inclusief een werkbare samenwerking hebben met de russen tegen isis/nusra, dan zou de nieuwe president nooit kiezen voor escalatie, immers dan zijn ze zo goed als partners in crime vs nusra/isis.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165215376
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 01:01 schreef Nintex het volgende:

[..]

Ik ben iets optimistischer. Aleppo staat al op omvallen
allepo staat voor een jaren lange belegering, niet op omvallen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165215936
Joyce_Karam twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 00:52:57 #Syria new "ceasefire":-Assad can bomb agreed upon areas-US & Russia can attack ISIS & Nusra-Rebels will get 💣 if don't leave Nusra 🤔 reageer retweet
  zaterdag 10 september 2016 @ 04:49:36 #123
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165217448
Ik als scepticus vrees dat dit een truck is om wederom een soort van "moderate" oppositie te maken die vervolgens bewapend kan worden, ze zijn immers "moderate". Tevens is het tijdrekken, Assad stond op winnen in Aleppo. Als havikje Hillary aan de macht komt krijgen de "rebellen" state of the art wapens en trekken ze zo Aleppo in. Misschien zie ik het wat pessimistisch, maar bij de vorige cease fire zijn de "rebellen" ook gewoon versterkt en het momentum van de SAA in toom gehouden.

Aan de andere kant, het lijkt erop alsof op het moment alleen Al Nusra nog maar in Aleppo is. Dat betekent dat die verwijderd gaan worden van de hele periferie, mocht de deal standhouden.
pi_165218878
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 04:49 schreef Richestorags het volgende:
Ik als scepticus vrees dat dit een truck is.
een truc van van outgoing kerry/obama?

ik denk dat je die gasten te hoog inschat. ik bespeur alleen conflict vermoeidheid bij die gasten geen strijdvaardigheid.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165218883
aronlund twitterde op vrijdag 09-09-2016 om 17:21:26 Is the UN feeding the greedy or the needy in Syria?https://t.co/wAc7GEU7AIBoth, and that's why this is so hard. https://t.co/CV8E5VBDle reageer retweet
mosul

joshua_landis twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 03:42:03 400 additional U.S. troops deploy to Iraq https://t.co/R13Xh86Ym0 reageer retweet
bij dabiq

sayed_ridha twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 08:47:04 Turkish artillery targets IS in Kafr Ghan & Tell Hussein in north Aleppo reageer retweet
gevechten isis vs TFSA zuid oost "havahoyuk"

huseyinbozan twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 08:35:04 #TSK destekli SO birlikleri ile ISID aras?nda #Havahyk'n dogusundaki Beyliz ky evresinde aral?klarla at?smalar yasan?yor. reageer retweet


[ Bericht 25% gewijzigd door Slayage op 10-09-2016 10:15:18 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165219131
Dus? Eerst proberen een gecordineerde actie tegen de extremen (JAL en IS) op te zetten, Assad's leger op een laag pitje, protectie en bewapening van de 'gematigden', en vooralsnog de Turken en de Koerden het zelf maar uit laten zoeken?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165219212
Syrian Army launched operation for control of 1070 project

a5barsy1 twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 10:19:55 الجيش السوري يطلق عملية عسكرية للسيطرة على حي العامرية و مشروع الـ 1070 شقةالتفاصيل عبر موقعنا https://t.co/21NZA70lZc reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165219346
Hoe kan IS bijvoorbeeld een kleins stukje in het centrum van Damascus onder controle houden? zij worden daar omringt door het syrische leger en de syrsiche rebellen?
pi_165219904
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 10:44 schreef Odaiba het volgende:
Hoe kan IS bijvoorbeeld een kleins stukje in het centrum van Damascus onder controle houden? zij worden daar omringt door het syrische leger en de syrsiche rebellen?
omdat ze daar door het regime gedoogd worden. immers inname van dat stukje heeft geen prioriteit voor het regime, omdat isis ervoor zorgt dat de rebellen verdeeld zijn. verdeel en heers. mantra van het regime sinds dag 1.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165220056
hoewel het retoriek is vanuit iran, toont het wel hoe verziekt de verhoudingen zijn tussen iran en saudie. iets wat zich uiteraard ook vertaalt naar de verscheidene conflicten in de regio inc. syrie/irak

quote:
Iran Daily: Regime Stages an Anti-Saudi Display

Iran’s regime staged an anti-Saudi display on Friday, with marches and speeches culminating a week of rhetorical confrontation of Riyadh.

The escalation began on Monday with the Supreme Leader’s Hajj message declaring the Saudis as “traitors” who had killed Iranian pilgrims during a stampede near Mecca in September 2015 which left thousands dead. On Wednesday, Ayatollah Khamenei called for the Hajj to be taken away from the “the vicious and cursed progeny of al-Saud”. The next day, President Rouhani linked the criticism over the Mecca deaths to regional issues: “It is committing crimes in the region and supporting terrorism, shedding Muslims’ blood in Iraq, Syria and Yemen, and bombarding innocent women and children in Yemen.”

Yesterday, the regime said marchers set off from more than 850 locations of Friday prayers to chant, “Down with al-Saud and al-Khalifa”, referring to the Saudi monarchy and that of its close ally Bahrain. Placards also proclaimed, “Down with US” and “Down with Israel”.

Tehran Friday Prayer leader Ayatollah Ahmad Jannati pondered why other Muslim countries did not show concern for their pilgrims and announced, “The Saudi actions today are tantamount to what their predecessors in Hijaz did out of their barbarism and ignorance.”

Other clerics echoed the message, saying “no Muslim will forget the crimes” of Riyadh. The Qom Friday Prayer Leader, Ayatollah Ali Reza Erafi, accused Saudi Arabia of promoting “terrorist thinking” in the Middle East, and the Mashhad Friday Prayer Leader, Ayatollah Ahmad Alamalhoda claimed that Saudi Arabia caused “all the problems in the region”.

The head of Iran’s Hajj organization, Saeed Ohadi, maintained that the Saudis barred Iranians from making the pilgrimage this month and refused to discuss how to prevent another tragedy.

Discussions this summer between Iran and Saudi Arabia — which broke diplomatic relations with Tehran in January — failed to reach an arrangement for Iranian participation.

“[The Saudis] believe they are the owners — that Mecca and Medina are their properties,” Ohadi said. “No, they are the properties of Islam.”
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165220258
AbuUnknownn twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 10:23:39 No sane person from opposition side would accept this new deal by Kerry, if they are able to eliminate JFS, Assad&Allies will drop the- reageer retweet
AbuUnknownn twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 10:24:30 - deal, because JFS is one of the main factors that there is a power balance between oppo & regime, remove that balance and its over. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165222453
sayed_ridha twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 11:58:47 JFS launch offensive against SAA in Quneitra countryside on Hadhar - Ayn al-Nuriyah axis. Map via @mazenaloush https://t.co/rBbfBV6a1q reageer retweet
  zaterdag 10 september 2016 @ 15:41:30 #133
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165224713
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 september 2016 11:42 schreef Slayage het volgende:
AbuUnknownn twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 10:23:39 No sane person from opposition side would accept this new deal by Kerry, if they are able to eliminate JFS, Assad&Allies will drop the- reageer retweet
AbuUnknownn twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 10:24:30 - deal, because JFS is one of the main factors that there is a power balance between oppo & regime, remove that balance and its over. reageer retweet
Dan moet de oppositie niet janken. Die Jihadisten van Al Qaeda moet je allemaal uitroeien en iedereen die zich nog met hen wil inlaten erbij. Er is geen enkel excuus om je met Al Qaeda in te laten.
  zaterdag 10 september 2016 @ 18:16:08 #134
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165228008
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 13:41 schreef JubaUrbicus het volgende:
sayed_ridha twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 11:58:47 JFS launch offensive against SAA in Quneitra countryside on Hadhar - Ayn al-Nuriyah axis. Map via @mazenaloush https://t.co/rBbfBV6a1q reageer retweet
Is jouw profiel foto niet van die dame Hameedah Al-Taher?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165228149
Vliegtuig uit Turkije (Ankara) en een vliegtuig vanuit Damascus zijn aangekomen in Qamishli.

Besprekingen? Wel een mooie locatie zo midden in de thuishaven van de YPG.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165228250
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 september 2016 10:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

een truc van van outgoing kerry/obama?

ik denk dat je die gasten te hoog inschat. ik bespeur alleen conflict vermoeidheid bij die gasten geen strijdvaardigheid.
Dat idd, pappen en nathouden en daarna zien ze wel weer verder.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_165228286
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 10:26 schreef Montagui het volgende:
Dus? Eerst proberen een gecordineerde actie tegen de extremen (JAL en IS) op te zetten, Assad's leger op een laag pitje, protectie en bewapening van de 'gematigden', en vooralsnog de Turken en de Koerden het zelf maar uit laten zoeken?
Eerst gewoon een week de tjd om een andere vlag te vinden, andere petjes opzetten. Same old shit.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_165229388
quote:
Ahrar al-Sham releases a new video entitled "Rage Wind". It features old/new footage of the previous Aleppo battles that had broken the siege of Eastern Aleppo and has English subtitles embedded.
pi_165234231
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 19:23 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Zijn dat tieners?
mon citoyens vous serez unis.
pi_165238513
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 september 2016 22:16 schreef HSG het volgende:

[..]

Zijn dat tieners?
Je verwacht het niet ..
In Zaandam zitten de oude zakken broeders, te rellen ...
Hun kleine broertjes van 15 zitten in Syrie te vechten.
pi_165238583
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 18:16 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Is jouw profiel foto niet van die dame Hameedah Al-Taher?
Ja die 50 Zionisten naar de hell heeft gestuurd :Y _O_
pi_165238740
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 02:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ja die 50 Zionisten naar de hell heeft gestuurd :Y _O_
wiki: 'Zionisme is het streven van Joden naar een eigen staat. De naam refereert aan Zion, n van de heuvels van Jeruzalem in Palestina. Het doel van de zionisten is om daar een nationale staat te stichten. De term komt het eerst voor in het tijdschrift Selbstemanzipation (1890) van N. Birnbaum.'


Ben er maar trots op :|W
|:(
pi_165238848
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 02:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ja die 50 Zionisten naar de hell heeft gestuurd :Y _O_
Hoeveel Palestijnen wil je hiervoor offeren?
  zondag 11 september 2016 @ 08:01:08 #144
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165240138
https://www.almasdarnews.(...)-established-aleppo/

Wie ziet er dan op toe dat er geen terroristen daar komen? Er staan toch geen Russen of Amerikanen bij dat checkpoint? Of komen er blauwhelmen?
  zondag 11 september 2016 @ 08:23:42 #145
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165240192
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2016 00:39 schreef HexHunter het volgende:
Voor wie gaat zou dat geplande staakt-het-vuren overigens moeten gelden? Oppositie en loyalisten of ook de Turken, Daesh en SDF/YPG?
Grootste probleem is ook dat alle oppositiegroepen en terroristen zich hebben vermengt. Dit maakt eigenlijk alle oppositie legitieme doelen om te blijven bombarderen. Ik denk niet dat de Amerikanen de terroristen en andere oppositie zullen kunnen scheiden. Hierdoor blijf je de discussie houden welke,doelen nog wel gebombardeerd mogen worden door de Syrische overheid.

Voorspelling: De amerikanen zullen volgende week gaan roepen dat de Syrische overheid en de Russenzich niet aan het bestand houden, terwijl de Russen zullen zeggen dat er echt alleen terroristen worden gebombardeerd. Het Syrisch "observatorium voor de mensenrechten" zal komen als "bewijs"met rapporten van markten en ziekenhuizen zijn getroffen met voornamelijk vrouwen en kinderen.
pi_165240717
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 september 2016 22:16 schreef HSG het volgende:

[..]

Zijn dat tieners?
Zijn niet oud in ieder geval.
  zondag 11 september 2016 @ 12:59:44 #147
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165244194
'Rebellen' die het al zeer onwaarschijnlijk noemden dat ze Nusra zouden verlaten en nu dit. Nee wordt echt een succes dat bestand.

quote:
Syrian Army plans to expand operations in northern Aleppo
By Leith Fadel - 11/09/2016

Aleppo, Syria (12:45 P.M.) – The Syrian ceasefire agreement may temporarily cease hostilities between the opposition and government forces; however, the latter plans to expand their military operations against the jihadist rebels.

Per the ceasefire agreement, the Syrian Arab Army (SAA) and “moderate” opposition forces will not engage in violence for an indefinite period of time; this does not mean the government forces have to adhere to the same guidelines when it comes to groups like Jabhat Fateh Al-Sham (formerly Al-Nusra Front) and Jund Al-Aqsa (Al-Qaeda franchise).

According to a Tiger Forces source, the Syrian Arab Army will continue their military operations in northern Aleppo and they will not withdraw from the Al-Castillo Highway.

Initially, it was believed that the Syrian Armed Forces would withdraw 1 km north of the Al-Castillo Highway, but this was denied by a source from the Tiger Forces on Sunday.

The Syrian Armed Forces will allow humanitarian aid convoys to travel through the Al-Castilo Highway, but they will still maintain a presence on the roadway
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 11 september 2016 @ 13:03:15 #148
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165244276
@sayed_ridha
Abo Yusuf al-Muhajir, the spokesperson of Ahrar al-Sham says they will not abide by the US-Russia agreement, says it strengthens the regime

@sayed_ridha
pt He also says Jaish Fateh will soon release statement against the US-Russia agreement, Syria

@sayed_ridha
Iran & Hezbollah voice support for US-Russia agreement to implement a cessation of hostilities in Syria
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165245155
quote:
1s.gif Op zondag 11 september 2016 08:23 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Grootste probleem is ook dat alle oppositiegroepen en terroristen zich hebben vermengt. Dit maakt eigenlijk alle oppositie legitieme doelen om te blijven bombarderen. Ik denk niet dat de Amerikanen de terroristen en andere oppositie zullen kunnen scheiden. Hierdoor blijf je de discussie houden welke,doelen nog wel gebombardeerd mogen worden door de Syrische overheid.

Voorspelling: De amerikanen zullen volgende week gaan roepen dat de Syrische overheid en de Russenzich niet aan het bestand houden, terwijl de Russen zullen zeggen dat er echt alleen terroristen worden gebombardeerd. Het Syrisch "observatorium voor de mensenrechten" zal komen als "bewijs"met rapporten van markten en ziekenhuizen zijn getroffen met voornamelijk vrouwen en kinderen.
Ach, de Russen zeggen ook dat ze tot nu toe 0 burgerslachtoffers hebben gemaakt.
pi_165245378
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 08:01 schreef Richestorags het volgende:
https://www.almasdarnews.(...)-established-aleppo/

Wie ziet er dan op toe dat er geen terroristen daar komen? Er staan toch geen Russen of Amerikanen bij dat checkpoint? Of komen er blauwhelmen?
Lijkt me niet dat daar andere vrachtwagens dan die van de VN worden doorgelaten en dat deze gewoon allemaal goed gecheckd worden door de SAA voor ze mogen doorrijden.
pi_165246474
Binnenkort het begin van operatie Euprates Sword in Tel Abyad? :s)

Ik lees her en der geruchten hierover...ben benieuwd...We zullen zien na het Offerfeest...

https://twitter.com/huseyinbozan/status/774933634138669056
  zondag 11 september 2016 @ 14:37:00 #152
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165246486
PetoLucem twitterde op zondag 11-09-2016 om 12:28:28 #SAA forces renewed their large scale offensive in #Latakia Governorate.Heavy clashes at #Kabbani. Map will be published later today. #Syria reageer retweet
Say what?
pi_165246523
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 08:01 schreef Richestorags het volgende:
https://www.almasdarnews.(...)-established-aleppo/

Wie ziet er dan op toe dat er geen terroristen daar komen? Er staan toch geen Russen of Amerikanen bij dat checkpoint? Of komen er blauwhelmen?
Als de Russen en Amerikanen daar gaan staan, dan vliegen de SVBIEDs om hun oren. Die gaan daar niet staan gok ik.
  zondag 11 september 2016 @ 14:41:19 #154
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165246556
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 14:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Binnenkort het begin van operatie Euprates Sword in Tel Abyad? :s)

Ik lees her en der geruchten hierover...ben benieuwd...We zullen zien na het Offerfeest...

https://twitter.com/huseyinbozan/status/774933634138669056
Geen enkele tank is voorzien van slat, ze zijn ten dode opgeschreven tegen alle ATGM's
Say what?
pi_165246583
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 14:41 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Geen enkele tank is voorzien van slat, ze zijn ten dode opgeschreven tegen alle ATGM's
Alsof de YPG het gaat redden met alleen ATGMs.

F16's gaan YPG-ers roosteren. FSA kan dan de rest opruimen ^O^
pi_165246601
KyleWOrton twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 17:53:37 Claim: #Turkey removed part of border fence near Tel Abyad, #YPG preparing locals for possible intervention. #Syria https://t.co/ZBdYCD1Bwd reageer retweet
Rami heeft pics.
  zondag 11 september 2016 @ 14:50:35 #157
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165246721
Independent twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 09:11:51 We spoke to an Isis fighter, and he had a chilling message for the West https://t.co/lXuiANpRbM reageer retweet
Say what?
  zondag 11 september 2016 @ 17:26:22 #158
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165249832
https://mobile.almasdarne(...)ts-syrian-ceasefire/

Keer op keer zijn het de terroristen die weigeren te stoppen met de oorlog :r en de SAA krijgt overal de schuld van. Dat Rusland ze vernietigt.
pi_165250085
Ahrar heeft de ceasefire nog niet afgewezen. Dat is gewoon iemand die voor z'n beurt praat.
  zondag 11 september 2016 @ 18:31:05 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165251667
quote:
1s.gif Op zondag 11 september 2016 17:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Ahrar heeft de ceasefire nog niet afgewezen. Dat is gewoon iemand die voor z'n beurt praat.
Mja we zullen het zien. Als ze begaan zijn met het Syrische volk en niet met hun eigen Jihad belangen accepteren ze het gelijk.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 11 september 2016 @ 18:34:44 #161
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_165251770
quote:
1s.gif Op zondag 11 september 2016 17:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Ahrar heeft de ceasefire nog niet afgewezen. Dat is gewoon iemand die voor z'n beurt praat.
Datgeloof ik graag, maar rogues hebben wel vaker voor ellende gezorgd. Alleen lukt dat niet in je eentje :P
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  zondag 11 september 2016 @ 18:56:46 #162
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165252363
Dit is wel interessant, als je over meerdere jaren kijkt zie je dat rebellen op veel plekken in Syri het onderspit delven
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:16:37 For those who asked : these are both situations in September 2013 and September 2016 in South-#Aleppo. #Syria (1) https://t.co/AhYy75akQJ reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:17:32 As you can see, far from gaining ground in short term, rebels losing, in a long term study, every year some ground around #Aleppo (2). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:18:13 Some on Twitter are so-called "experts" or "analysts" or "interested" but don't know what is the Historian job : long term study. (3) reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:19:14 In a long term view in this war, islamists, salafis and jihadis about to disappear from #Aleppo governorate in next 2 years. (4) END. reageer retweet
Say what?
pi_165252424
Protests in Nrnberg against the PYD for jailing Kurdish politicians
https://twitter.com/ENKS_Roj/status/774938219301445633

According to the Sinjar city council spokesman PKK abducted 45 Yezidi women
https://twitter.com/ENKS_Roj/status/774944187896692736
pi_165252445
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:19:39 @QalaatAlMudiq Rebels seized at least one T-72 inside the village-fortress of Kawkab. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:49:55 SAA artillery targeting Kawkab village which was captured by Jund Aqsa & friends, Hama reageer retweet
Ze konden Ma'an niet innemen en gaan het nu dus maar omsingelen? :')
  zondag 11 september 2016 @ 19:00:45 #165
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165252450
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:25:39 The regime led successive battles : first in 2013 for east Aleppo villages. Second in 2014 for north. 2015 for south. 2016 will be for west. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:57:56 If we follow, in a long-term study, the #Assad regime strategy, don't expect assault on #Aleppo city, but west... https://t.co/xlt9g5IJJ7 reageer retweet
Say what?
pi_165256896
serokepyd twitterde op zondag 11-09-2016 om 02:13:18 Jarablus liberation or occupation !!!!! Daesh without beard https://t.co/VQlnr32xKA reageer retweet
Iemand is mad.
pi_165257047
EuphratesShield twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 20:31:50 #Jarabulus square gets crowded as Eid Al Adha approaches, after cleansed from DAESH by #EuphratesShield operation. https://t.co/RdPMQTkpI2 reageer retweet






^O^
  zondag 11 september 2016 @ 23:01:46 #168
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165260824
Wat een zooi, Manbij ziet er netter uit

http://www.voanews.com/a/(...)parture/3497879.html
Say what?
pi_165264773
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 19:00 schreef ClapClapYourHands het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:19:39 @QalaatAlMudiq Rebels seized at least one T-72 inside the village-fortress of Kawkab. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:49:55 SAA artillery targeting Kawkab village which was captured by Jund Aqsa & friends, Hama reageer retweet
Ze konden Ma'an niet innemen en gaan het nu dus maar omsingelen? :')
Dat zou elk verstandig persoon doen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165265003
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 19:00 schreef UpsideDown het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:25:39 The regime led successive battles : first in 2013 for east Aleppo villages. Second in 2014 for north. 2015 for south. 2016 will be for west. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 11-09-2016 om 18:57:56 If we follow, in a long-term study, the #Assad regime strategy, don't expect assault on #Aleppo city, but west... https://t.co/xlt9g5IJJ7 reageer retweet
[ afbeelding ]
Goede analyse.

Hoe gaat het trouwens met de ceasefire? Hoelang verwachten jullie dat het blijft staan? Ik zeg 5 dagen.
pi_165265784
quote:
1s.gif Op maandag 12 september 2016 08:22 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Goede analyse.

Hoe gaat het trouwens met de ceasefire? Hoelang verwachten jullie dat het blijft staan? Ik zeg 5 dagen.
Ik denk dat de rebellen/jihadisten zich daar niet aan gaan houden.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165266459




maytham956 twitterde op zondag 11-09-2016 om 23:46:58 Happening now!!AlMidan neighborhood #Damascus #SyriaEid Mubarak! https://t.co/bhHYey4Uls reageer retweet


pi_165266638
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 21:27 schreef ClapClapYourHands het volgende:
EuphratesShield twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 20:31:50 #Jarabulus square gets crowded as Eid Al Adha approaches, after cleansed from DAESH by #EuphratesShield operation. https://t.co/RdPMQTkpI2 reageer retweet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

^O^
Wat lopen die gasten er allemaal ouderwets bij in vergelijking met de Turken en Iranirs zeg.
pi_165267379
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 10:35 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Wat lopen die gasten er allemaal ouderwets bij in vergelijking met de Turken en Iranirs zeg.
:') Het is offerfeest, dan loopt iedereen er traditioneel bij...
  maandag 12 september 2016 @ 11:56:23 #176
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165268343
Assad wordt voorgereden in een dikke Mercedes in Darayya.

Oh huh nee wacht even...
https://twitter.com/hkx07/status/775204276062650368 (filmpje)

:D :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165268692
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 11:56 schreef Szura het volgende:
Assad wordt voorgereden in een dikke Mercedes in Darayya.

Oh huh nee wacht even...
https://twitter.com/hkx07/status/775204276062650368 (filmpje)

:D :')
Hij heeft geen geld meer, binnenkort game over.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165268706
Interview met Asad in Dariya:


Asad: We zijn vandaag (offerfeest) samengekomen om het woord Allahu Akbar te herhalen met haar werkelijke betekenis en niet zoals de terroristen het begrijpen.

Asad: Wij zeggen tegen de westerse politici: Wij zijn blij en jullie zijn verdrietig omdat we Dariya hebben overgenomen.

Asad: Bijna alle Syrirs zijn nationalisten en mijn boodschap naar hun is om hun land te verdedigen.

Asad: Zijn jullie na 5 jaar nog steeds niet wakker geworden? Deze oorlog tegen de soevereiniteit van Syrie zal niet leiden tot een positief einde.
pi_165268842
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2016 21:27 schreef ClapClapYourHands het volgende:
EuphratesShield twitterde op zaterdag 10-09-2016 om 20:31:50 #Jarabulus square gets crowded as Eid Al Adha approaches, after cleansed from DAESH by #EuphratesShield operation. https://t.co/RdPMQTkpI2 reageer retweet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

^O^
Dit zijn foto's van toen ISIS de baas was? Wat een ellende..
pi_165268904
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:15 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Dit zijn foto's van toen ISIS de baas was? Wat een ellende..
Deze foto's zijn van gister als ik het goed heb. ISIS is daar al een aantal weken geleden eruit gekicked.
pi_165268920
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:17 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Deze foto's zijn van gister als ik het goed heb. ISIS is daar al een aantal weken geleden eruit gekicked.
Dan is het er niet echt beter op geworden.
pi_165268939
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:18 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Dan is het er niet echt beter op geworden.
Waaruit trek je deze conclusie als ik vragen mag?
pi_165268980
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:18 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Waaruit trek je deze conclusie als ik vragen mag?
De foto's.
pi_165269017
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:20 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

De foto's.
Wat zie jij in die foto's waardoor jij tot die conclusie bent gekomen?
pi_165269030
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:21 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wat zie jij in die foto's waardoor jij tot die conclusie bent gekomen?
Vrouwenonderdrukking. Doet pijn aan mijn ogen.
pi_165269071
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:21 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Vrouwenonderdrukking. Doet pijn aan mijn ogen.
:') In Den Haag zie je dit ook, moet je maar een keer de Haagse markt bezoeken. Volgens mij moet je meer buiten komen.
pi_165269089
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:24 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

:') In Den Haag zie je dit ook, moet je maar een keer de Haagse markt bezoeken. Volgens mij moet je meer buiten komen.
Verboden in Nederland. Dus kan niet.
pi_165269155
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:24 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Verboden in Nederland. Dus kan niet.
Meen je deze? _O-
  maandag 12 september 2016 @ 12:58:42 #189
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165269728
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:27 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Meen je deze? _O-
Deze wat?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165269761
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:24 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Verboden in Nederland.
Er is geen boerkaverbod in Nederland.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-09-2016 13:02:19 ]
pi_165269783
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 12:58 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Deze wat?
Je mag in het openbaar gewoon een nikab dragen.... Deze gast is waarschijnlijk nog nooit in de stad geweest.
pi_165269816
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:02 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Je mag in het openbaar gewoon een nikab dragen.... Deze gast is waarschijnlijk nog nooit in de stad geweest.
Er was een wetsvoorstel, maar die wet is nooit daadwerkelijk doorgevoerd.

https://zoek.officielebek(...)rttype=1&sortorder=4.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-09-2016 13:04:24 ]
  maandag 12 september 2016 @ 13:19:28 #193
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165270085
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:04 schreef zarGon het volgende:

[..]

Er was een wetsvoorstel, maar die wet is nooit daadwerkelijk doorgevoerd.

https://zoek.officielebek(...)rttype=1&sortorder=4.
Ik denk dat hij meer vrouwenonderdrukking in de algemene zin bedoeld.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165270225
AP twitterde op maandag 12-09-2016 om 13:24:31 BREAKING: Syrian President Assad vows to 'reclaim every area from the terrorists' in remarks just hours ahead of cease-fire. reageer retweet
pi_165270416
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:02 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Je mag in het openbaar gewoon een nikab dragen.... Deze gast is waarschijnlijk nog nooit in de stad geweest.
Ik werk in Amsterdam. Maar nog nooit in de stad geweest idd.
pi_165270431
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:19 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Ik denk dat hij meer vrouwenonderdrukking in de algemene zin bedoeld.
Klopt. Het ziet er nou niet echt bevrijd uit. Misschien voor de mannen.
pi_165270867
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:38 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Klopt. Het ziet er nou niet echt bevrijd uit. Misschien voor de mannen.
Deze discussie met Nederlanders is echt vermoeiend. 'Jullie' kijken er met de westerse blik naar: het is pas goed als het voldoet aan jullie manier van leven - er wordt geen rekening gehouden met de lokale normen en waarden, gebruiken, cultuur en noem het maar op.

Zo nu ook. Je bestempelt het pas als 'bevrijd' als het voldoet aan jouw levensstandaarden. Wat je hier in Nederland gewend bent, wil je daar ook doorgevoerd zien.

Ik hebzelf echt ook totaal niets met boerka's; snap zelf ook niet waarom je zo ver zou willen gaan (zowel als vrouw zelf, als mannelijk partner).

Echter, eh, is de boerka niet door IS bedacht, het is al een onderdeel van het leven in het Midden-Oosten. In sommige landen kom je ze amper tegen, in andere landen wat meer en in sommige landen heel veel.

Bevrijdenis houdt voor die mensen dus niet in dat ze westerse normen doorvoeren, maar hun leven weer kunnen oppakken en leven zoals de periode vr IS.

En daarom, mijn liefje, is het enorm kortzichtig om zulke conclusies te trekken na het zien van boerka's in Jarabulus.
  maandag 12 september 2016 @ 13:59:56 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165270888
Operaties in Aleppo gaan door, was al aangekondigd. En ook Latakia:

https://mobile.almasdarne(...)-operations-latakia/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165271127
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:59 schreef zarGon het volgende:

[..]

Deze discussie met Nederlanders is echt vermoeiend. 'Jullie' kijken er met de westerse blik naar: het is pas goed als het voldoet aan jullie manier van leven - er wordt geen rekening gehouden met de lokale normen en waarden, gebruiken, cultuur en noem het maar op.

Zo nu ook. Je bestempelt het pas als 'bevrijd' als het voldoet aan jouw levensstandaarden. Wat je hier in Nederland gewend bent, wil je daar ook doorgevoerd zien.

Ik hebzelf echt ook totaal niets met boerka's; snap zelf ook niet waarom je zo ver zou willen gaan (zowel als vrouw zelf, als mannelijk partner).

Echter, eh, is de boerka niet door IS bedacht, het is al een onderdeel van het leven in het Midden-Oosten. In sommige landen kom je ze amper tegen, in andere landen wat meer en in sommige landen heel veel.

Bevrijdenis houdt voor die mensen dus niet in dat ze westerse normen doorvoeren, maar hun leven weer kunnen oppakken en leven zoals de periode vr IS.

En daarom, mijn liefje, is het enorm kortzichtig om zulke conclusies te trekken na het zien van boerka's in Jarabulus.
Makkelijk praten als man.

Gelukkig is de rest van Syrie niet zo. Hup Assad.
pi_165271698
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 14:09 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Makkelijk praten als man.

Gelukkig is de rest van Syrie niet zo. Hup Assad.
Inderdaad...

Bericht uit 2010 - weliswaar NYT:
quote:
The government has asked imams for recordings of their Friday sermons and started to strictly monitor religious schools. Members of an influential Muslim women’s group have now been told to scale back activities like preaching or teaching Islamic law. And this summer, more than 1,000 teachers who wear the niqab, or the face veil, were transferred to administrative duties.
Bron: http://www.nytimes.com/2010/09/04/world/middleeast/04syria.html.
Die 1000 leerkrachten waren natuurlijk allemaal in Jarabulus.

De tekst onder de foto in dat artikel is ook wel interessant.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-09-2016 14:39:35 ]
pi_165272815
Milities Koerdische Syrirs voor bestand

ISTANBUL/AL-QAMISHLI - Milities van Koerden in Syri hebben maandag het plan voor een wapenstilstand van Rusland en de VS verwelkomd.

De door de VS gesteunde Volksbeschermingseenheden (YPG) zeggen zich aan het bestand te zullen houden. Het moet in het kader van een belangrijk islamitisch offerfeest maandag bij zonsondergang ingaan. Dat zou ongeveer 17.45 uur Nederlandse tijd zijn.

De Koerdische milities beheersen een groot deel van de grensstreek in het noorden van Syri dat ze de Federatie van Noord-Syri of Rojava noemen. Ze zijn een sterke partij in de strijd tegen de soennitische extremisten van Islamitische Staat (IS).

De YPG hebben het ook aan de stok met andere strijdgroepen die IS bestrijden en met de Turkse president Erdogan, die ze terroristen heeft genoemd. De YPG werken plaatselijk samen met de troepen van president Bashar al-Assad. Het bestand geldt niet voor IS en andere groepen die als terroristisch te boek staan.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_voor_bestand__.html

Telegraaf is niet helemaal overtuigd dat de YPG terroristen zijn, ik geloof eerder een europees dagblad dan dat geblaas uit Turkije
pi_165274529
Staakt het vuren is begonnen? Ben benieuwd hoe lang ze het volhouden.
pi_165274667
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 15:42 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Telegraaf is niet helemaal overtuigd dat de YPG terroristen zijn, ik geloof eerder een europees dagblad dan dat geblaas uit Turkije
Inderdaad, ANP is goed genformeerd! :s).
  maandag 12 september 2016 @ 19:05:35 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165276838
@sayed_ridha
1st violations recorded; Opp attacking SAA in Quneitra countryside & Gov shelling al-Harra (Daraa) & Handarat/Castello (Aleppo)

Damascus, Homs, Hama are calm, SAA have paused operations in Latakia province

Russia announces start of delivery of humanitarian aid to Aleppo city through Castello road
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165276935
Het is oorlog! Zijn ze helemaal belazerd! Afmaken die ypg terroristen en iedereen die ze steunt!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165277020
p_vanostaeyen twitterde op maandag 12-09-2016 om 18:49:16 Ceasefire in Syria reportedly already broken by regime and its allies after merely 20 minutes... reageer retweet
pi_165281389
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 15:42 schreef Zalmplaat010 het volgende:

De YPG hebben het ook aan de stok met andere strijdgroepen die IS bestrijden en met de Turkse president Erdogan, die ze terroristen heeft genoemd.
wat is dit voor taalgebruiken :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165281399
gaat goed met die CoH overigens lees ik :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 september 2016 @ 22:21:22 #210
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165281871
quote:
de ypg is duidelijk ten oosten van de eufraat zoals obama aangaf :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 september 2016 @ 23:42:46 #213
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165284178
quote:
1s.gif Op maandag 12 september 2016 19:11 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Het is oorlog! Zijn ze helemaal belazerd! Afmaken die Turkse imperialisten en iedereen die ze steunt!
Fixed.

Lekker makkelijk weer, zo.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_165284836
Park voor kinderen opgezet in Jarablus door Turkije :s)

https://vid.me/2Om0

Veel te veel kinderen voor dat parkje _O-
pi_165285999
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 00:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Park voor kinderen opgezet in Jarablus door Turkije :s)

https://vid.me/2Om0

Veel te veel kinderen voor dat parkje _O-
Het is een begin.
  dinsdag 13 september 2016 @ 07:23:58 #216
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165286023
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 00:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Park voor kinderen opgezet in Jarablus door Turkije :s)

https://vid.me/2Om0

Veel te veel kinderen voor dat parkje _O-
Goeie PR.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 13 september 2016 @ 09:13:34 #217
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165286959
Uuuhhh wtf

@sayed_ridha
A rocket from Quneitra countryside landed inside occupied Golan and Israeli aircraft reportedly flying over the border line

@sayed_ridha
Israeli warplane struck an artillery position on Tell al-Shahm, reports that SAA fired an anti-air rocket but missed its target, Quneitra

@sayed_ridha
Syrian Army General Command says they shot down an Israeli warplane SW of Quneitra & a drone west of Sa'sa'
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 september 2016 @ 09:15:34 #218
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165286977
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 09:13 schreef Szura het volgende:
Uuuhhh wtf

@sayed_ridha
A rocket from Quneitra countryside landed inside occupied Golan and Israeli aircraft reportedly flying over the border line

@sayed_ridha
Israeli warplane struck an artillery position on Tell al-Shahm, reports that SAA fired an anti-air rocket but missed its target, Quneitra

@sayed_ridha
Syrian Army General Command says they shot down an Israeli warplane SW of Quneitra & a drone west of Sa'sa'
Son, you done goofed. You just kicked the bear!

Echt serieus, what.the.fuck!?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 13 september 2016 @ 09:22:18 #219
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165287060
vvanwilgenburg twitterde op maandag 12-09-2016 om 22:55:55 Regime rejected Russian suggestions which included more rights for Kurds in May 2016 https://t.co/TtpGHR6Lhz https://t.co/BByLvZDeo1 reageer retweet
Interessant om te lezen dat ook de Russen meer rechten voor de Koerden wilden.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 13 september 2016 @ 09:24:39 #220
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165287089
EjmAlrai twitterde op maandag 12-09-2016 om 22:02:26 21 FSA, rebel and jihadi groups reject officially the cease-fire conditions and refuse to take a distance from #AQ https://t.co/fcnfciHgsL reageer retweet
EjmAlrai twitterde op maandag 12-09-2016 om 22:21:05 Interesting bit in this communique', it is signed by few #Turkey proxies fighting in the north of #Syria & #Aleppo https://t.co/seBM7mqCzO reageer retweet
Nou, wachten tot het weer oplaait dan maar.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165287094
sayed_ridha twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:12:22 وزارة الدفاع السورية تعلن اسقاط طائرة حربية إسرائيلية جنوب-غرب مدينة القنيطرة بعد اعتداء على احد مواقع الجيش السوري https://t.co/YBWCL1I95b reageer retweet


Officieel: Syrisch leger knalt een Isralische gevechtsvliegtuig neer.
  dinsdag 13 september 2016 @ 09:26:24 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165287112
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 09:24 schreef JubaUrbicus het volgende:
sayed_ridha twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:12:22 وزارة الدفاع السورية تعلن اسقاط طائرة حربية إسرائيلية جنوب-غرب مدينة القنيطرة بعد اعتداء على احد مواقع الجيش السوري https://t.co/YBWCL1I95b reageer retweet
[ afbeelding ]

Officieel: Syrisch leger knalt een Isralische gevechtsvliegtuig neer.
Zolang Isral niet heeft gereageerd, is er niets officieel.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165287118
AFP twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:24:44 #BREAKING Syrian army says shoots down two Israeli military aircraft reageer retweet
  dinsdag 13 september 2016 @ 09:28:43 #224
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165287152
@leithfadel
Syrian Army says it was an Israeli attack helicopter
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165287166
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 09:26 schreef Szura het volgende:

[..]

Zolang Isral niet heeft gereageerd, is er niets officieel.
Ik bedoel dat het bericht officieel is aan de kant van het Syrische leger, Isral ontkent het bericht. Hopelijk is het wel waar, het is namelijk offerfeest en de hele dag barbecuen met in mijn achterhoofd dat een Israelisch gevechtsvliertuig neer is geknald doet mij goed.
pi_165287204
Conflicts twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:30:42 BREAKING: Syrian state media claims Syrian army shot down Israeli warplane - @Reuters/@Sophiemcneillhttps://t.co/b1c9bJxIGr reageer retweet
pi_165287245
Conflicts twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:33:00 UPDATE: IDF denies reports Assad forces downed its aircraft operating in southern Syria - @AsafRonel reageer retweet
  dinsdag 13 september 2016 @ 09:34:49 #228
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165287249
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 09:29 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik bedoel dat het bericht officieel is aan de kant van het Syrische leger, Isral ontkent het bericht. Hopelijk is het wel waar, het is namelijk offerfeest en de hele dag barbecuen met in mijn achterhoofd dat een Israelisch gevechtsvliertuig neer is geknald doet mij goed.
Ja fijn hoor, nog meer escalatie :').
Beter is het gewoon niet waar/overdrijving en zijn het slechts drones ofzo.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165287266
Gaat een nietes welles spel worden :')
pi_165287323
EjmAlrai twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:34:34 #Damascus asked #Russia to inquire about the #Israel/i intention in supporting rebels and Jihadist south of #Syria on the Golan borders. reageer retweet
Die S-300 gaat de volgende keer Israelische vliegtuigen knallen _O-
pi_165287351
Conflicts twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:40:43 MORE: Israel confirms #Syria fired surface-to-air missiles, denies they hit anything - @haaretzcom reageer retweet
pi_165287354
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 09:39 schreef JubaUrbicus het volgende:
EjmAlrai twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:34:34 #Damascus asked #Russia to inquire about the #Israel/i intention in supporting rebels and Jihadist south of #Syria on the Golan borders. reageer retweet
Die S-300 gaat de volgende keer Israelische vliegtuigen knallen _O-
Droom nog maar even lekker verder.
pi_165287414
Prachtig nieuws, hopelijk is het waar en mogen er nog meer Isralische vliegtuigen volgen. :D _O_
pi_165287484
IAFsite twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 09:43:18 Overnight 2 SAMs were launched from Syria at #Israel, at no point was the safety of IAF #aircraft compromised reageer retweet
  dinsdag 13 september 2016 @ 10:19:24 #235
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165287993
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:59 schreef zarGon het volgende:

[..]

Deze discussie met Nederlanders is echt vermoeiend. 'Jullie' kijken er met de westerse blik naar: het is pas goed als het voldoet aan jullie manier van leven - er wordt geen rekening gehouden met de lokale normen en waarden, gebruiken, cultuur en noem het maar op.

Zo nu ook. Je bestempelt het pas als 'bevrijd' als het voldoet aan jouw levensstandaarden. Wat je hier in Nederland gewend bent, wil je daar ook doorgevoerd zien.

Ik hebzelf echt ook totaal niets met boerka's; snap zelf ook niet waarom je zo ver zou willen gaan (zowel als vrouw zelf, als mannelijk partner).

Echter, eh, is de boerka niet door IS bedacht, het is al een onderdeel van het leven in het Midden-Oosten. In sommige landen kom je ze amper tegen, in andere landen wat meer en in sommige landen heel veel.

Bevrijdenis houdt voor die mensen dus niet in dat ze westerse normen doorvoeren, maar hun leven weer kunnen oppakken en leven zoals de periode vr IS.

En daarom, mijn liefje, is het enorm kortzichtig om zulke conclusies te trekken na het zien van boerka's in Jarabulus.
Net zo kortzichtig om over "jullie" te spreken, alhoewel je die wel al tussen haakjes zet.
pi_165288045
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2016 13:59 schreef zarGon het volgende:

[..]

het is pas goed als het voldoet aan jullie manier van leven - er wordt geen rekening gehouden met de lokale normen en waarden, gebruiken, cultuur en noem het maar op.
Zo denken andere culturen net zo.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165288093
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 september 2016 09:45 schreef ccs het volgende:
Prachtig nieuws, hopelijk is het waar en mogen er nog meer Isralische vliegtuigen volgen. :D _O_
Ik zou Isral niet boos maken, anders delen ze weer compleet vernederde mokerslagen uit in het Midden-Oosten.
pi_165288117
leithfadel twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 10:25:25 Just received a message from the Syrian Air Defense: they confirmed the defense ministry's report of one jet & one drone downed near Sa'sa. reageer retweet
pi_165288199
zelfs als het waar is van dat israelische vliegtuig, denk ik niet dat israel veel zal escaleren, dat zou hun huidige positie van de enige winnaar in het syrische conflict in gevaar brengen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165288230
SputnikInt twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 10:24:17 BREAKING: #SyrianArmy command officially confirms shooting down #Israeli aircraft https://t.co/8pgSPHYAvp https://t.co/l8TF1bDOgd reageer retweet
  dinsdag 13 september 2016 @ 10:42:38 #241
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165288355
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 10:25 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Ik zou Isral niet boos maken, anders delen ze weer compleet vernederde mokerslagen uit in het Midden-Oosten.
In het geval van Isral zou ik niet van een mokerslag willen spreken, eerder van een complete sloopkogel.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165288359
EjmAlrai twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 10:39:49 It is clear that #Damascus, even if missiles didn't reach the objective (jet), is saying:"We are ready 2 retaliate".https://t.co/lFS8axsYWm reageer retweet
Tijd dat die zionisten opdonderen en achter de Golan blijven. Laat Rusland die S300/400 klaarzetten zodat de eerst volgende keer als dat een ziontuig vliegtuig Syri binnenkomt neergeknald wordt.
pi_165288396
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 10:42 schreef JubaUrbicus het volgende:
EjmAlrai twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 10:39:49 It is clear that #Damascus, even if missiles didn't reach the objective (jet), is saying:"We are ready 2 retaliate".https://t.co/lFS8axsYWm reageer retweet
Tijd dat die zionisten opdonderen en achter de Golan blijven. Laat Rusland die S300/400 klaarzetten zodat de eerst volgende keer als dat een ziontuig vliegtuig Syri binnenkomt neergeknald wordt.
De jaloezie is bijna voelbaar. :o
pi_165288611
hoewel kirby aangeeft dat wat kerry zegt "incorrect" is, geeft kerry hier duidelijk aan dat ze (gaan) samenwerken met assad.

quote:
"Assad is not supposed to be bombing the opposition, because there is a cease-fire," Kerry told journalists at the State Department. "Now he is allowed ... to target Nusra. But that will be on strikes that are agreed upon with Russia and the United States in order to go after them."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165288704
Amerika begint in te zien dat de revolutie die zij 5 jaar lang gesteund heeft nergens naartoe leidt. :') :')
pi_165288720
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 11:01 schreef JubaUrbicus het volgende:
Amerika begint in te zien dat de revolutie die zij 5 jaar lang gesteund heeft nergens naartoe leidt. :') :')
Amerika moet gewoon oprotten daar.
  dinsdag 13 september 2016 @ 11:34:31 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165289439
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 september 2016 10:57 schreef Slayage het volgende:
hoewel kirby aangeeft dat wat kerry zegt "incorrect" is, geeft kerry hier duidelijk aan dat ze (gaan) samenwerken met assad.

[..]

Zijn er beelden? Ik geniet altijd van die stotterende Kirby en Toner als ze dat onmogelijke beleid van de VS mogen verklaren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165289631
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 11:34 schreef Szura het volgende:

[..]

Zijn er beelden? Ik geniet altijd van die stotterende Kirby en Toner als ze dat onmogelijke beleid van de VS mogen verklaren.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165290305
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 10:42 schreef JubaUrbicus het volgende:
EjmAlrai twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 10:39:49 It is clear that #Damascus, even if missiles didn't reach the objective (jet), is saying:"We are ready 2 retaliate".https://t.co/lFS8axsYWm reageer retweet
Tijd dat die zionisten opdonderen en achter de Golan blijven. Laat Rusland die S300/400 klaarzetten zodat de eerst volgende keer als dat een ziontuig vliegtuig Syri binnenkomt neergeknald wordt.
Dit had ik niet verwacht van jou. Dacht dat je Isral wel tof vind omdat ze Syri en Hezbollah bombarderen.
  dinsdag 13 september 2016 @ 12:57:05 #250
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165290866
Russen zouden de posities van de SAA bij Castello Road hebben overgenomen ten behoeve van de humanitaire corridor. Volgens Al Masdar blijft de SAA wel in Mallah.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165291025
Wat een gruwelvideo weer van IS... Ik begin me echt af te vragen waarom we dit helpen verspreiden.
pi_165291048
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:07 schreef Odaiba het volgende:
Wat een gruwelvideo weer van IS... Ik begin me echt af te vragen waarom we dit helpen verspreiden.
Zojuist kwam ik hem ook tegen op Geenstijl...

Bij de eerste 'onthoofding' toch maar weggeklikt. :r
pi_165291073
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:08 schreef Infection het volgende:

[..]

Zojuist kwam ik hem ook tegen op Geenstijl...

Bij de eerste 'onthoofding' toch maar weggeklikt. :r
Ik kijk niet weg, maar het is zorgelijk dat dit gedeeld wordt op zulke sites. Kinderen kunnen er zo wel heel erg makkelijk bij... Ziek!
pi_165291085
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:09 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Ik kijk niet weg, maar het is zorgelijk dat dit gedeeld wordt op zulke sites. Kinderen kunnen er zo wel heel erg makkelijk bij... Ziek!
Klopt. Ik kijk liever ook niet weg, maar na n onthoofding heb ik het wel gezien. Het schijnen er iets van 15 te zijn in die video.

En het zou eigenlijk gewoon niet meer gedeeld moeten worden. Deze media-aandacht is precies wat IS wilt.
pi_165291104
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:10 schreef Infection het volgende:

[..]

Klopt. Ik kijk liever ook niet weg, maar na n onthoofding heb ik het wel gezien. Het schijnen er iets van 15 te zijn in die video.
Ik heb ze niet geteld, maar het zijn er genoeg en dan in die setting van een slachthuis...man man man.
pi_165291155
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:11 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Ik heb ze niet geteld, maar het zijn er genoeg en dan in die setting van een slachthuis...man man man.
Soms vraag ik mij wel eens af of het wel echt is allemaal. De video's zijn zo goed ge-edit en alles lijkt zo makkelijk te gaan door die 'slachters'. Het zou zo een lugubere horrorfilm kunnen zijn.
pi_165291171
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:10 schreef Infection het volgende:

[..]

En het zou eigenlijk gewoon niet meer gedeeld moeten worden. Deze media-aandacht is precies wat IS wilt.
Ik zit daar wel een beetje mee in tweestrijd, we moeten niet wegkijken, maar we horen onze kinderen hier ook zeker niet mee te besmetten. Het is voor mij altijd weer een bevestigign dat het beesten zijn die dit doen. Vraag me ook altijd af of politici dit soort beelden ook te zien krijgen, dan wil je toch ingrijpen om het te stoppen of niet.. Ik weet niet wie erger waren, de nazis of IS...
pi_165291244
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:13 schreef Infection het volgende:

[..]

Soms vraag ik mij wel eens af of het wel echt is allemaal. De video's zijn zo goed ge-edit en alles lijkt zo makkelijk te gaan door die 'slachters'. Het zou zo een lugubere horrorfilm kunnen zijn.
Het is allemaal echt, maar we zijn het niet gewend. Ik ben hier niet snel geshokeerd door, maar ik vind het wel ontzettend ziek. Waar ik wel verbaasd over was bij dit soort videos is de rust van de slachtoffers, maar lees ook ergens dat ze gedrogeerd worden.
pi_165291288
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:16 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Het is allemaal echt, maar we zijn het niet gewend. Ik ben hier niet snel geshokeerd door, maar ik vind het wel ontzettend ziek. Waar ik wel verbaasd over was bij dit soort videos is de rust van de slachtoffers, maar lees ook ergens dat ze gedrogeerd worden.
Zijn het niet vooral de 'slachters' die gedrogeerd worden? Ze twijfelen nog geen seconde en gaan direct over tot hun daad. Dat kun je met een gezond verstand toch bijna niet?
pi_165291355
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:19 schreef Infection het volgende:

[..]

Zijn het niet vooral de 'slachters' die gedrogeerd worden? Ze twijfelen nog geen seconde en gaan direct over tot hun daad. Dat kun je met een gezond verstand toch bijna niet?
Ow de mens is tot veel in staat hoor, maar het is een proces. sluit niet uit dat ze zichzelf drogeren, zijn al eens eerder berichten over geweest.
pi_165292282
Ik heb het filmpje ook gekeken, ziek filmpje inderdaad. Het filmpje doet je bijna denken dat het een Hollywood productie is. Zelf weet ik ook niet wat zieker is: dat onthoofden en of het feit dat ik onderhands dit soort filmpjes kan kijken terwijl ik een zak lays chips erdoorheen werk? Hoe dan ook, ik snap niet wat IS wilt bereiken met dit soort filmpjes, ze zullen echt geen sympathie opwekken met dit soort filmpjes, ook bij de moslims niet... Ik ben juist van mening dat dit soort filmpjes de afkeer tegen IS alleen aanwakkert en al helemaal bij moslims.
pi_165292915
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 14:14 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ik heb het filmpje ook gekeken, ziek filmpje inderdaad. Het filmpje doet je bijna denken dat het een Hollywood productie is. Zelf weet ik ook niet wat zieker is: dat onthoofden en of het feit dat ik onderhands dit soort filmpjes kan kijken terwijl ik een zak lays chips erdoorheen werk? Hoe dan ook, ik snap niet wat IS wilt bereiken met dit soort filmpjes, ze zullen echt geen sympathie opwekken met dit soort filmpjes, ook bij de moslims niet... Ik ben juist van mening dat dit soort filmpjes de afkeer tegen IS alleen aanwakkert en al helemaal bij moslims.
Het zijn ook gewoon beestachtige idioten daar. Dit zou je echt niet moeten verbazen, als het IQ bij IS leden hoger lag dan een gemiddelde van 70 hadden ze de hele wereld niet tot vijand gemaakt. Ik kan me niet eens een andere groep herinneren die zoveel tegenstand heeft binnen het overige deel van de gehele mensheid. Zelfs de nazi's bijvoorbeeld hadden nog bondgenoten/vrienden.
NEE!
  dinsdag 13 september 2016 @ 15:11:42 #263
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165293526
maytham956 twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 14:56:05 A statement by Syrian Ministry of Foreign Affairs on the Turkish agression agsinst #Syria #Turkey https://t.co/ZmdUkta1yH reageer retweet
Okay, what does that mean?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165293583
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 15:11 schreef DustPuppy het volgende:
maytham956 twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 14:56:05 A statement by Syrian Ministry of Foreign Affairs on the Turkish agression agsinst #Syria #Turkey https://t.co/ZmdUkta1yH[ afbeelding ] reageer retweet
Okay, what does that mean?
Dat Syrie en Rusland Turkije uit de lucht gaan meppen.
  dinsdag 13 september 2016 @ 15:18:58 #265
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165293704
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 15:13 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Dat Syrie en Rusland Turkije uit de lucht gaan meppen.
Met een aantal keiharde mokerslagen, ongetwijfeld.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165296394
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 15:11 schreef DustPuppy het volgende:
maytham956 twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 14:56:05 A statement by Syrian Ministry of Foreign Affairs on the Turkish agression agsinst #Syria #Turkey https://t.co/ZmdUkta1yH[ afbeelding ] reageer retweet
Okay, what does that mean?
De Syrische overheid kan moeilijk zeggen dat ze het ok vinden dat Turkije binnen komt vallen :')
pi_165296437
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 16:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De Syrische overheid kan moeilijk zeggen dat ze het ok vinden dat Turkije binnen komt vallen :')
Precies. Ze laten het gewoon toe zolang ze niet te ver gaan.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_165296576
Weer een aantal mortieren die in Isral beland zijn. Isral word uitgedaagd.
  dinsdag 13 september 2016 @ 17:02:08 #270
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165296585
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 16:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:
marcelsardo twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 16:10:54 #BREAKING: On Russian Live TV during Military-Briefing from #Aleppo Russian Soldiers came under Fire reageer retweet

wtf _O-
Een zo'n geintje waarbij Russen omkomen en het is weer uit met de rust. Het lijkt House of Cards wel.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165296685
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 16:55 schreef marsan het volgende:

[..]

Precies. Ze laten het gewoon toe zolang ze niet te ver gaan.
Zolang Turkije het bij FSA vs IS en FSA vs YPG blijft zal de Syrische regering het stiekem niet zo erg vinden.
pi_165297292
Het was geen onthoofding, keel werd alleen gesneden met een scherp mes.
Zoveel manieren om iemand van het leven te beroven. Een kogel in het hoofd zou dus minder erg geweest zijn. IS'ers worden toch ook gexecuteerd in Irak nadat ze gevangen genomen zijn. Waarom is dat minder erg?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165297433
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:16 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Het is allemaal echt, maar we zijn het niet gewend. Ik ben hier niet snel geshokeerd door, maar ik vind het wel ontzettend ziek. Waar ik wel verbaasd over was bij dit soort videos is de rust van de slachtoffers, maar lees ook ergens dat ze gedrogeerd worden.
laatste slachtoffer straalde echt geen rust uit, hij spartelde als een vis op het droge.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 13 september 2016 @ 17:45:11 #274
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165297526
Dat dat Zionistisch tuig Al Qaeda helpt weten we al langer, niets nieuws onder de zon.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165297568
Misschien vinden ze het niet leuk als hun vijand van de afgelopen 50 jaar mortieren op hun land schiet... Syri mag blij zijn dat Isral er vrij neutraal in staat (op Hezbollah na).
  dinsdag 13 september 2016 @ 17:48:23 #276
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165297581
Iemand heeft zijn geschiedenis niet gelezen...
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165297697
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:48 schreef Zahreddine het volgende:
Iemand heeft zijn geschiedenis niet gelezen...
Landen vallen Israel aan. Israel wint. Israel bezet een strategisch gebied. Syrie jankt.

Boehoehoe
  dinsdag 13 september 2016 @ 17:54:58 #278
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165297710
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:54 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Landen vallen Israel aan. Israel wint. Israel bezet een strategisch gebied. Syrie jankt.

Boehoehoe
:')

Verander maar van onderwerp ja.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165297726
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:54 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

:')

Verander maar van onderwerp ja.
Ik dacht dat je doelde op de bezetting van de Golanvlakte. Blijkbaar niet?
  dinsdag 13 september 2016 @ 17:56:47 #280
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165297754
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:55 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ik dacht dat je doelde op de bezetting van de Golanvlakte. Blijkbaar niet?
Niet echt op dat onderwerp nee.

Eerder dat dat zionistisch tuig Al Qaeda helpt in Qunitra.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165297803
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:56 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Niet echt op dat onderwerp nee.

Eerder dat dat zionistisch tuig Al Qaeda helpt in Qunitra.
Dat ze in Isral lachen als Hezbollah en de SAA klappen krijgen is duidelijk. Er waren volgens mij ook verhalen over dat er soms mensen naar ziekenhuizen werden gebracht in Isral.

In Jordani trainen duizenden soldaten, krijgen ze mega veel wapens en adviezen en weet ik wat nog meer. Wat Isral doet stelt amper wat voor.
pi_165297839
Isral moet oprotten uit Isral!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 13 september 2016 @ 18:02:16 #283
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165297853
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:59 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat ze in Isral lachen als Hezbollah en de SAA klappen krijgen is duidelijk. Er waren volgens mij ook verhalen over dat er soms mensen naar ziekenhuizen werden gebracht in Isral.

In Jordani trainen duizenden soldaten, krijgen ze mega veel wapens en adviezen en weet ik wat nog meer. Wat Isral doet stelt amper wat voor.
Nee hoor het gaat erom dat dat Zionistisch tuig SAA bombardeerd ten voordele van Al Qaeda terwijl net Al Qaeda evengoed de golan hoogte kan bombarderen want zij weten toch dat de Zionisten hun vijanden gaat bombarderen.

Iets met Tonkin btw
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165297906
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Zolang Turkije het bij FSA vs IS en FSA vs YPG blijft zal de Syrische regering het stiekem niet zo erg vinden.
Precies. Komt hen goed uit. Dus ff voor de buhne het een ander roepen en daarna denken van go kill them
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_165297917
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 17:32 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Het was geen onthoofding, keel werd alleen gesneden met een scherp mes.
Zoveel manieren om iemand van het leven te beroven. Een kogel in het hoofd zou dus minder erg geweest zijn. IS'ers worden toch ook gexecuteerd in Irak nadat ze gevangen genomen zijn. Waarom is dat minder erg?
Eigenlijk is het wel een goede zaak he?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_165298161
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 18:05 schreef marsan het volgende:

[..]

Eigenlijk is het wel een goede zaak he?
Het is vermoorden of vermoord worden.
terrorist die een ander terrorist vermoord, lig ik niet wakker van nee.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 13 september 2016 @ 18:23:19 #287
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165298236
بالفيديو || قيادي من “جيش الإسلام” يستنجد بإسرائيل لمؤازرتهم ضد الجيش السوري

Kijk hoe die Islamisten uithuilen bij de Zionisten om steun te krijgen tegen de SAA in Qunitra
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 13 september 2016 @ 18:25:57 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165298280
quote:
Vadsig tuig
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165298335
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 18:19 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Het is vermoorden of vermoord worden.
terrorist die een ander terrorist vermoord, lig ik niet wakker van nee.
IS vecht stiekem eigenlijk best een goede strijd toch?

Zolang ze turkije maar met rust laten.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_165298356
quote:
Vertaling please?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  dinsdag 13 september 2016 @ 18:30:21 #291
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165298364
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 18:29 schreef marsan het volgende:

[..]

Vertaling please?
Er zijn toch ondertitels bij het filmpje?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165298395
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 18:28 schreef marsan het volgende:

[..]

IS vecht stiekem eigenlijk best een goede strijd toch?

Zolang ze turkije maar met rust laten.
Stiekem? hahahahahahahaha. Noem je dat stiekem.
Terroristen die terroristen vermoorden? Ja, dat vind ik goed ^O^
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 13 september 2016 @ 18:33:50 #293
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165298437
Chinese kolonisten in een Arabisch land. Een nieuwe kolonisatiegolf is gestart

sayed_ridha twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 18:16:08 Turkestan Islamic Party terrorists & their families during Eid al-Adha in Syria https://t.co/Flb7zCMcso reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165298801
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 18:33 schreef Zahreddine het volgende:
Chinese kolonisten in een Arabisch land. Een nieuwe kolonisatiegolf is gestart

sayed_ridha twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 18:16:08 Turkestan Islamic Party terrorists & their families during Eid al-Adha in Syria https://t.co/Flb7zCMcso reageer retweet
Turken! Dat zijn geen Chinezen. Uyghur is een Turks volk dat in Xinjiang woont, hun thuisland, totdat China het in de late jaren 40 in nam. China is dat volk liever kwijt dan rijk. Er zijn al langer verdenkingen dat China een oogje dicht knijpt als die gasten Jihad willen voeren in de woestijn. Er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd als ze richting Assadstan willen trekken. Die Chinezen gaan slecht om met hun minderheden. Wat meer respect mag wel.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door George_Zina op 13-09-2016 19:30:52 ]
pi_165304917
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 21:49:54 #Israel|i forces carrying attacks against the Assad regime army in Quneitra and Golan now.. #Syria reageer retweet
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 21:55:41 Eyewitnesses: Assad ground defenses open heavy AA fire against #Israel|i fighter jets attacking SAA positions in Quneitra now.. #Syria reageer retweet
Het begint te escaleren tussen de zionApen en SAA.... Tijd dat Rusland zich ermee gaat bemoeien, die zionisten hebben geen recht om boven Syrisch grondgebied te vliegen. Daarnaast steunt Israel DIRECT alQaida, het moet niet gekker worden!
pi_165306041
Ik denk dat Rusland wel wat gaat doen ja. Wonen tenslotte maar 1 miljoen Russen in Isral :Z

Beetje bemiddelen, dat zal alles zijn. Hoewel Isral een vrij eigen koers vaart.
  dinsdag 13 september 2016 @ 22:25:07 #297
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165306069
Het is :') Rami :').
Wacht maar even tot iemand anders het bevestigt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165306687
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:07 schreef Odaiba het volgende:
Wat een gruwelvideo weer van IS... Ik begin me echt af te vragen waarom we dit helpen verspreiden.
wat is er te zien? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165307001
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 18:33 schreef Zahreddine het volgende:
Chinese kolonisten in een Arabisch land. Een nieuwe kolonisatiegolf is gestart

sayed_ridha twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 18:16:08 Turkestan Islamic Party terrorists & their families during Eid al-Adha in Syria https://t.co/Flb7zCMcso reageer retweet
jouw land is verkocht door je staatshoofd aan ik weet niet hoeveel verschillende mogendheden in het buitenland, wat feitelijk impliceert dat soevereiniteit van het land niet meer bestaat en jij maakt je druk om een paar chinezen die eid vieren :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165307255
L0gg0l twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 22:43:31 ISRAELI MILITARY HITS SYRIAN ARTILLERY POSITIONS IN BORDER REGION -- TV reageer retweet
Russische market watcher roept het nu ook
pi_165307279
ret
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')