abonnement Unibet Coolblue
pi_164916420
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_164916439
worldonalert twitterde op zondag 28-08-2016 om 16:30:13 #Damascus: Rebel sniper in Eastern #Ghouta killing 2 pro-#Assad forces with 1 bullet. https://t.co/bmze20kvws reageer retweet
1 of 2 hit?
pi_164916450
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:39 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Vroeger kreeg ik uitermate beleefde mailtjes van Turken waarin deze wens uitgesproken werd. Hoewel ze meestal tot mijn teleurstelling alleen om mijn adresgegevens vroegen om me propaganda-materiaal op te kunnen sturen. Op mijn vraag waar de koffie bleef bleef het stil. Dus dan nodigde ik maar een Koerd uit. Liep altijd uit op ruzie, maar gepraat werd er potverdorie.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916457
Aw fuck te laat, en ik had zo'n goede titel :'(
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916463
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:40 schreef ClapClapYourHands het volgende:
worldonalert twitterde op zondag 28-08-2016 om 16:30:13 #Damascus: Rebel sniper in Eastern #Ghouta killing 2 pro-#Assad forces with 1 bullet. https://t.co/bmze20kvws reageer retweet
1 of 2 hit?
twee is zeker mogelijk, maar ik betwijfel het
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916486
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:36 schreef Jihawti het volgende:

[..]

En moet of zijn, meneer "als ik generaal was" _O-
Dus? :')
pi_164916499
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

gewoon zeggen: "het is een ingewikkeld onderwerp. zullen we een afspraak maken om er uitgebreid over te spreken?"
Het is een ingewikkeld onderwerp. zullen we een afspraak maken om er uitgebreid over te spreken?
pi_164916503
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D
Ja lach maar, het is een soort handicap van me. Ik heb nog nooit niet ruzie met een Koerd gekregen. Of misschien snap ik hun idee van voorspel niet, kan ook.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916512
Als ik generaal was zou ik precies hetzelfde doen. YPG in twee hakken en hopelijk klapt de hele YPG pocket dan in elkaar. Als ISIS dan paar Koerden gevangen neemt en voor mooie beelden zorgt dan is dat maar zo. Uiteindelijk maakt het niet uit op ISIS en de YPG moet oprotten want daar komen vluchtelingenkampen voor de mensen.
pi_164916526
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:41 schreef Jihawti het volgende:
Aw fuck te laat, en ik had zo'n goede titel :'(
kan je aangeven bij feedback dat iemand je tt heeft gejat dan wijzigen ze het voor je. wel lief vragen :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916535
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:41 schreef Jihawti het volgende:
Aw fuck te laat, en ik had zo'n goede titel :'(
Maar ben jij een vrouw of doe jij je voor als een vrouw? Je denkt en handelt iig niet als een vrouw. Meeste vrouwen zijn logisch.
pi_164916541
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

kan je aangeven bij feedback dat iemand je tt heeft gejat dan wijzigen ze het voor je. wel lief vragen :*
Neenee, niet gejat. Ik was gewoon te laat met het openen van een nieuw deel. Clapclap was me voor :)
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916543
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:43 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ja lach maar, het is een soort handicap van me. Ik heb nog nooit niet ruzie met een Koerd gekregen. Of misschien snap ik hun idee van voorspel niet, kan ook.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916569
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:45 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Neenee, niet gejat. Ik was gewoon te laat met het openen van een nieuw deel. Clapclap was me voor :)
je bent de laatste poster dus dan is de OP van jou ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916578
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:45 schreef Atak het volgende:

[..]

Maar ben jij een vrouw of doe jij je voor als een vrouw? Je denkt en handelt iig niet als een vrouw. Meeste vrouwen zijn logisch.
_O-
Ik denk dat ik toch echt vrij zeker weten een vrouw ben. Anders had ik tot drie maal toe toch een vrij heftig geval van een parasitaire infectie gedurende negen maanden en zou ik eens langs een arts moeten.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916588
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:45 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Neenee, niet gejat. Ik was gewoon te laat met het openen van een nieuw deel. Clapclap was me voor :)
Maar hij moet je wel genoeg tijd geven en dat doet hij nooit. Als ik jou was zou ik een klacht indienen. Nog paar dagen geleden deed hij dat ook bij mij.
pi_164916601
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:47 schreef Atak het volgende:

[..]

Maar hij moet je wel genoeg tijd geven en dat doet hij nooit. Als ik jou was zou ik een klacht indienen. Nog paar dagen geleden deed hij dat ook bij mij.
jij moet niet huilen...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916606
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:46 schreef Jihawti het volgende:

[..]

_O-
Ik denk dat ik toch echt vrij zeker weten een vrouw ben. Anders had ik tot drie maal toe toch een vrij heftig geval van een parasitaire infectie gedurende negen maanden en zou ik eens langs een arts moeten.
Wanneer was de laatste dat je ongesteld was?
pi_164916609
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:46 schreef Jihawti het volgende:

[..]

_O-
Ik denk dat ik toch echt vrij zeker weten een vrouw ben. Anders had ik tot drie maal toe toch een vrij heftig geval van een parasitaire infectie gedurende negen maanden en zou ik eens langs een arts moeten.
Dat krijg je met verdomde newbies. _O-
pi_164916615
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:45 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Neenee, niet gejat. Ik was gewoon te laat met het openen van een nieuw deel. Clapclap was me voor :)
pi_164916619
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916621
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

je bent de laatste poster dus dan is de OP van jou ;)
Ach, in het kader van de vaart der volkeren is de snelste wat mij betreft prrrima.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916630
quote:
_O-
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916645
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:46 schreef Jihawti het volgende:

[..]

_O-
Ik denk dat ik toch echt vrij zeker weten een vrouw ben. Anders had ik tot drie maal toe toch een vrij heftig geval van een parasitaire infectie gedurende negen maanden en zou ik eens langs een arts moeten.
mooie beschrijving van een zwangerschap :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916670
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:48 schreef Slayage het volgende:
[ afbeelding ]
Op wie zetten jullie in?
pi_164916671
quote:
kijk die rot kop! _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916682
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:47 schreef Atak het volgende:

[..]

Wanneer was de laatste dat je ongesteld was?
Zodat je kan roepen dat ik vast en zeker aan de rooie klats ben als ik niet lief doe?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916685
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:48 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ach, in het kader van de vaart der volkeren is de snelste wat mij betreft prrrima.
wat was jouw TT dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916699
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:50 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Op wie zetten jullie in?
Niet die meest rechtse, die heeft zijn billen al bijna bloot voor een pak slaag.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916703
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat was jouw TT dan?
"Mokerslagen"
Ik ben van het simplisme.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916704
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:50 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Zodat je kan roepen dat ik vast en zeker aan de rooie klats ben als ik niet lief doe?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nee, dan kan ik er rekening mee houden. Lief he?
pi_164916707
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:50 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Op wie zetten jullie in?
israel, die heeft immers al gewonnen. de grootste verliezers zijn de syriers uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916716
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:51 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Niet die meest rechtse, die heeft zijn billen al bijna bloot voor een pak slaag.
Die met dat sterretje ziet er wel groot uit.
pi_164916723
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:51 schreef Jihawti het volgende:

[..]

"Mokerslagen"
Ik ben van het simplisme.
goed dat je TT niet had da :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916725
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

israel, die heeft immers al gewonnen. de grootste verliezers zijn de syriers uiteraard.
Zo te zien doet die niet eens mee.
pi_164916735
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:51 schreef Atak het volgende:

[..]

Nee, dan kan ik er rekening mee houden. Lief he?
Hoeft niet hoor, ik heb mezelf als volstrekt logisch wezen heel goed in de hand gedurende dat dipje. Zo goed zelfs, dat ik inmiddels een NEE-sticker op de deur heb tegen verkopers. Die combi liep eens per 28 dagen niet zo goed. Had ik weer boze werkstudenten met middelvingers voor het raam staan, toch niet sjiek.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916739
quote:
15s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:52 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Zo te zien doet die niet eens mee.
en daarom wint ie schoonheid :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916744
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

en daarom wint ie schoonheid :*
Ja vind het laf. Dus hoop dat die verliest :p
pi_164916771
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:53 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Ja vind het laf. Dus hoop dat die verliest :p
dat is uitgesloten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916815
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916956


Suraysat is omsingeld. Kwestie van tijd dat ze daar dubbelklappen en de benen nemen. Niet echt slim van de YPG om zover westwaarts te trekken. Straks als hun linies dubbelklappen zijn ze voer voor de wolven en dan mogen ze hopen dat ze in de handen van het FSA terechtkomen.
pi_164916997
Belangrijker is dat de grens bijna is afgesloten van IS en dat men daarna druk op IS kan zetten. YPG moet verder makkelijk te doen zijn.
pi_164917023
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:01 schreef Atak het volgende:
[ afbeelding ]

Suraysat is omsingeld. Kwestie van tijd dat ze daar dubbelklappen en de benen nemen. Niet echt slim van de YPG om zover westwaarts te trekken. Straks als hun linies dubbelklappen zijn ze voer voor de wolven en dan mogen ze hopen dat ze in de handen van het FSA terechtkomen.
daar gaan veel bommen vallen dan vannacht.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917085
ene moment zit je thuis tv te kijken. andere moment heb je het plafond op je nek. rastan bij homs.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917090
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

daar gaan veel bommen vallen dan vannacht.
Is niet nodig. Het is maar een klein dorpje. Daar ga je geen bommen aan verspillen. Trouwens ik lees dat Suraysat al ingenomen is.
pi_164917127
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

binnenkort omsingeld :s)
hier zie ik een leuke snavel in :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917154
ArtWendeley twitterde op zaterdag 20-08-2016 om 12:02:26 German Sputnik @de_sputnik: #Syrian army advancing against #IS in #Hasakah. WHAT?? :) https://t.co/GQ1dGMXj7V reageer retweet


Goed nieuws. Binnenkort kan het SAA overtikken.
pi_164917203
Een mooie deal dat Assad Turkije zou kunnen maken is dat ze de Turkmeense gebieden onafhankelijkheid geven en in ruil mogen ze alle andere gebieden hebben (inclusief FSA/YPG gebieden) maar het is veel te vroeg om het hier over te hebben.
pi_164917205
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:09 schreef Atak het volgende:
ArtWendeley twitterde op zaterdag 20-08-2016 om 12:02:26 German Sputnik @de_sputnik: #Syrian army advancing against #IS in #Hasakah. WHAT?? :) https://t.co/GQ1dGMXj7V reageer retweet
[ afbeelding ]

Goed nieuws. Binnenkort kan het SAA overtikken.
oud dude
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917219
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

oud dude
Ok. Ik zie het al.
pi_164917431
Ik geef het nog maximaal twee weken en dan is de gehele grens bij Turkije deash vrij! :) Betekend ook dat de strijders uit Europa niet meer terug Turkije in kunnen komen, of dat er nieuwe strijders naar het kalifaat reizen vanuit Turkije!
pi_164917457
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:23 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ik geef het nog maximaal twee weken en dan is de gehele grens bij Turkije deash vrij! :) Betekend ook dat de strijders uit Europa niet meer terug Turkije in kunnen komen, of dat er nieuwe strijders naar het kalifaat reizen vanuit Turkije!
Ik geef het nog 2 dagen max. FSA trekt vrij snel langs de grens. Nog minder dan 25 kilometer.
pi_164917470
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:23 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ik geef het nog maximaal twee weken en dan is de gehele grens bij Turkije deash vrij! :) Betekend ook dat de strijders uit Europa niet meer terug Turkije in kunnen komen, of dat er nieuwe strijders naar het kalifaat reizen vanuit Turkije!
ik denk niet dat je dat helemaal waterdicht kan krijgen maar het zal wel veel moeilijker zijn iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917600
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk niet dat je dat helemaal waterdicht kan krijgen maar het zal wel veel moeilijker zijn iig.
Waarschijnlijk gaan er meer troepen bij komen. Er zullen waarschijnlijk ook veel Syrirs zijn die zich als vrijwilliger opgeven om IS en de PKK uit die regio eruit te slaan. Ze hoeven niet allemaal super getraind te zijn. Als je hen paar schietlessen geeft kunnen ze zo een dorpje verdedigen terwijl de elite-troepen verder kunnen met hun expansie.
pi_164917700
Heeft de YPG howitzers? Het zou wel een goeie zaak zijn om die uit te schakelen.
pi_164917741
interessant if true, omdat het de andere kant van de eufraat is. begint ypg nu al grenzen op te zetten?

markito0171 twitterde op zondag 28-08-2016 om 17:30:07 #Syria #Raqqa Kurdish #YPG deported all residents of Tal Osman https://t.co/ssTC1N65vD reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917757
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:35 schreef Atak het volgende:
Heeft de YPG howitzers? Het zou wel een goeie zaak zijn om die uit te schakelen.
dat zal er niet veel zijn lijkt me.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917770
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917833
Waarom bestaat er in in Irak en Iran niet zo'n ''koerden-probleem'' als in turkije met zware aanslagen door koerden etc?

Wat doen zij goed wat de Turken fout doen? Zij hebben namelijk ook een best grote koerdische bevolking. In Iran dacht ik 10%?

Is de integratie daar beter gelukt?
pi_164917857
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:40 schreef Koskesh het volgende:
Waarom bestaat er in in Irak en Iran niet zo'n ''koerden-probleem'' als in turkije met zware aanslagen door koerden etc?

Wat doen zij goed wat de Turken fout doen? Zij hebben namelijk ook een best grote koerdische bevolking. In Iran dacht ik 10%?

Is de integratie daar beter gelukt?
Noord-Irak heeft nog last van PKK. Iran hangt een heel dorp gewoon op. Turkije laat de Koerden veel te vrij.

Zo ongeveer is ie goed :s)
pi_164917868
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:40 schreef Koskesh het volgende:
Waarom bestaat er in in Irak en Iran niet zo'n ''koerden-probleem'' als in turkije met zware aanslagen door koerden etc?

Wat doen zij goed wat de Turken fout doen? Zij hebben namelijk ook een best grote koerdische bevolking. In Iran dacht ik 10%?

Is de integratie daar beter gelukt?
goede vraag.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164917933
Heeft Iran geen PJAK probleem?

Elke week wordt er tientallen Koeren opgehangen.

Geen wonder dat er geen Koerdenprobleem bestaat.

quote:
Iran confirms execution of 20 Kurdish militants for 'terrorism'
http://www.middleeasteye.(...)militants-1363741922
pi_164917947
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:43 schreef Atak het volgende:
Heeft Iran geen PJAK probleem?

Elke week wordt er tientallen Koeren opgehangen.

Geen wonder dat er geen Koerdenprobleem bestaat.

http://www.middleeasteye.(...)militants-1363741922
Ja klopt. Iran hangt gewoon er gewoon een flink aantal op. Dan lost het probleem zichzelf ook op :+
pi_164917962
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:44 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja klopt. Iran hangt gewoon er gewoon een flink aantal op. Dan lost het probleem zichzelf ook op :+
Er is ook een Azeri-probleem in Iran maar Azeri's zijn niet gewelddadig zoals de Koerden. Probleem in Iran is veel groter omdat ze daar onderdrukt worden. Als ze de kans hebben zullen ze het regime omverwerpen.
pi_164918043
Iran hangt er een paar op, Turkije bombardeert hele steden en executeert er tallozen bij operaties.

Maar aanslagen op politie met vrachtwagens vol explosieven en zulks door koerden zie je niet in Iran of Irak maar wel wekelijks in Turkije...
pi_164918049
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:50 schreef Koskesh het volgende:
Turkije bombardeert hele steden en executeert er tallozen bij operaties.
bron?
pi_164918055
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:50 schreef Koskesh het volgende:

Maar aanslagen op politie met vrachtwagens vol explosieven en zulks door koerden zie je niet in Iran of Irak maar wel wekelijks in Turkije...
En dat zie je pas sinds YPG in Syri actief is. Daarom moet het mes op YPGs nek.
pi_164918153
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:50 schreef Koskesh het volgende:
Iran hangt er een paar op, Turkije bombardeert hele steden en executeert er tallozen bij operaties.

Maar aanslagen op politie met vrachtwagens vol explosieven en zulks door koerden zie je niet in Iran of Irak maar wel wekelijks in Turkije...
Totale doden als gevolg van het 'Koerdenprobleem':

In Turkije:

quote:
Total killed: 40,000–45,000
https://en.wikipedia.org/(...)978%E2%80%93present)

Iran:

quote:
Total: 15,000+ to 58,000+ casualties
https://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_separatism_in_Iran

waar heb je het in godsnaam over?
pi_164918181
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Totale doden als gevolg van het 'Koerdenprobleem':

In Turkije:

[..]

https://en.wikipedia.org/(...)978%E2%80%93present)

Iran:

[..]

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_separatism_in_Iran

waar heb je het in godsnaam over?
Dat getal is veel hoger voor Iran omdat executies niet meegeteld zijn. Elke week worden er op z'n minst 50 Koerden opgehangen.
  zondag 28 augustus 2016 @ 17:58:47 #75
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164918185
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:51 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

En dat zie je pas sinds YPG in Syri actief is. Daarom moet het mes op YPGs nek.
Je bedoelt sinds beide partijen de overlegstructuur lieten klappen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164918186
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

bron?
IraqiSecurity twitterde op zondag 06-03-2016 om 00:49:29 #Cizre has been under attack since September 2015. Well done to the reporters who just found out about it now. https://t.co/0Yx77J5BzE reageer retweet


pi_164918190
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:58 schreef Szura het volgende:

[..]

Je bedoelt sinds beide partijen de overlegstructuur lieten klappen
Nee dat bedoel ik niet.
pi_164918206
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:58 schreef Koskesh het volgende:

[..]

IraqiSecurity twitterde op zondag 06-03-2016 om 00:49:29 #Cizre has been under attack since September 2015. Well done to the reporters who just found out about it now. https://t.co/0Yx77J5BzE reageer retweet
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Misschien had de PKK minder IEDs moeten gebruiken. Er zijn daar duizenden zo niet tienduizenden bommen gecontroleerd tot ontploffing gebracht.
pi_164918240
Wel goed bedacht van de PKK tho, de steden van mensen die je steunen volstoppen met bommen en dan raar opkijken als de steun opeens afneemt.
pi_164918258
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 17:51 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

En dat zie je pas sinds YPG in Syri actief is. Daarom moet het mes op YPGs nek.
Dat is pertinent niet waar. De PKK pleegt al sinds de jaren zeventig gewapend verzet inclusief aanslagen.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164918277
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:03 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Dat is pertinent niet waar. De PKK pleegt al sinds de jaren zeventig gewapend verzet inclusief aanslagen.
Maar niet op deze schaal, klets niet uit je nek. Het materiaal waar de PKK mee vecht is verveelvoudigd. Waar de PKK vroeger nog 10 RPGs in meerdere maanden afschoot schieten ze die in een paar uur af.
pi_164918372
In Diyarbakir hebben terroristen hun rokjes weer aangetrokken



pi_164918457
Ik vraag me af of ze intel hebben kunnen lospeuteren van die gevangengenomen YPGers.
pi_164918497
Wat pijnlijk moet het zijn voor de strijders van SDF om met zoveel bloed manbij te hebben veroverd om het vervolgens te moeten afstaan aan de vieze baardterroristen van FSA en de islamisten Nour al-Din al-Zenki.

(Deze lui):



Dit zijn de lui die Turkije en crypto-jihadisten in ons eigen landje (vele ervan aanwezig in dit topic) steunen.
pi_164918535
Haha de argumenten zijn op dus gaat men anderen dingen erbij betrekken _O-
pi_164918542
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:18 schreef Koskesh het volgende:
Wat pijnlijk moet het zijn voor de strijders van SDF om met zoveel bloed manbij te hebben veroverd om het vervolgens te moeten afstaan aan de vieze baardterroristen van FSA en de islamisten Nour al-Din al-Zenki.

(Deze lui):

[ afbeelding ]

Dit zijn de lui die Turkije en crypto-jihadisten in ons eigen landje (vele ervan aanwezig in dit topic) steunen.
Wat doen ze met dat jochie?
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164918557
Dat jij en vele andere turken de islamisten van het FSA steunen is argument genoeg.
pi_164918561
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:22 schreef Koskesh het volgende:
Dat jij en vele andere turken de islamisten van het FSA steunen is argument genoeg.
En? Ga lekker ergens anders uithuilen.
pi_164918595
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:20 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Wat doen ze met dat jochie?
Ze onthoofden dat jongetje uit aleppo en lachen erbij.

Dit is een groep die samen onder FSA paraplu jarablus heeft ingenomen en die gesteund wordt door Turkse airstrikes, wapens en artillerie backup.
pi_164918620
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:24 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Ze onthoofden dat jongetje uit aleppo en lachen erbij.

Dit is een groep die samen onder FSA paraplu jarablus heeft ingenomen en die gesteund wordt door Turkse airstrikes, wapens en artillerie backup.
Ah gadver... :'(
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164918622


Wtf al die armor _O-

JulianRoepcke twitterde op zondag 28-08-2016 om 18:21:56 #LemmingAlert 10 ATGM-destroyed tanks and APCs at the northern end of the #Ramouseh base.Still, #Assad sends more. https://t.co/5jnMl8oxfO reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 18:20:25 SW. #Aleppo: BMP burning while tried to push deeper into Technical College in Artillery Base https://t.co/zJ4Jr10tE0 https://t.co/ikrwnSnCqn reageer retweet
pi_164918735
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

Wtf al die armor _O-

JulianRoepcke twitterde op zondag 28-08-2016 om 18:21:56 #LemmingAlert 10 ATGM-destroyed tanks and APCs at the northern end of the #Ramouseh base.Still, #Assad sends more. https://t.co/5jnMl8oxfO reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 18:20:25 SW. #Aleppo: BMP burning while tried to push deeper into Technical College in Artillery Base https://t.co/zJ4Jr10tE0 https://t.co/ikrwnSnCqn reageer retweet
Wat ik al eerder zei: omsingel ze en laat ze verhongeren.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164918789
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:34 schreef HSG het volgende:

[..]

Wat ik al eerder zei: omsingel ze en laat ze verhongeren.
Ze proberen de rebellen juist te omsingelen maar het lukt ze niet. In Zuid-Aleppo is er nog steeds een open corridor die ze maar niet dicht kunnen krijgen.
pi_164918821
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

Wtf al die armor _O-

JulianRoepcke twitterde op zondag 28-08-2016 om 18:21:56 #LemmingAlert 10 ATGM-destroyed tanks and APCs at the northern end of the #Ramouseh base.Still, #Assad sends more. https://t.co/5jnMl8oxfO reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 18:20:25 SW. #Aleppo: BMP burning while tried to push deeper into Technical College in Artillery Base https://t.co/zJ4Jr10tE0 https://t.co/ikrwnSnCqn reageer retweet
Iranisten hebben het maar moeilijk. Straks wordt zuid-Azerbeidzjan ook bevrijd en zullen ze helemaal in een dip zijn. :o
  zondag 28 augustus 2016 @ 19:01:00 #95
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164919169
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:37 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze proberen de rebellen juist te omsingelen maar het lukt ze niet. In Zuid-Aleppo is er nog steeds een open corridor die ze maar niet dicht kunnen krijgen.
Daar wordt alles kapot geknald aan beide kanten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164919340
sajur river

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164919595
Bevrijd:
Suraysat and Thaheriyah, Opposition factions took control of Umm Routhah, Qiratah and Ashwariyah



Het zou mooi zijn als IS en YPG tegen elkaar vecht. Dan zou het kaartenhuis veel sneller in elkaar storten.
  zondag 28 augustus 2016 @ 19:21:26 #98
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164919640
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:08 schreef Slayage het volgende:
sajur river

[ afbeelding ]
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 19:14:36 #EuphratesShield (updated map): #FSA crossed Sajur River & seized its 1st village on #Manbij side: Awshariyah (red). https://t.co/SydG3tkOeW reageer retweet
Ze zijn de Sajur dus al overgestoken.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164919894
YPGer of ISer?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164920835
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:21 schreef Domingesto het volgende:

[..]

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 19:14:36 #EuphratesShield (updated map): #FSA crossed Sajur River & seized its 1st village on #Manbij side: Awshariyah (red). https://t.co/SydG3tkOeW reageer retweet
Ze zijn de Sajur dus al overgestoken.
ik zag het.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164920856
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:31 schreef Atak het volgende:
YPGer of ISer?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
lijkt op amerikaanse geleverde spul dus ypg zou ik zeggen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164920948
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:18 schreef Koskesh het volgende:
Wat pijnlijk moet het zijn voor de strijders van SDF om met zoveel bloed manbij te hebben veroverd om het vervolgens te moeten afstaan aan de vieze baardterroristen van FSA en de islamisten Nour al-Din al-Zenki.

(Deze lui):

[ afbeelding ]

Dit zijn de lui die Turkije en crypto-jihadisten in ons eigen landje (vele ervan aanwezig in dit topic) steunen.
Het zijn dezelfde groeperingen die de VS al jaren steunt.
Het is de PKK die afgelopen weken honderden burgers heeft vermoord en verwond met bomaanslagen. Een groot deel was Koerdisch. Als Turkije niks doet, zullen deze terroristen dodelijke aanslagen blijven plegen. De PKK vermoord burgers, doet aan etnische zuivering in Noord Syrie volgens Amnesty International, verhandelt drugs en doet aan vrouwenhandel. En jij steunt deze walgelijke terroristen.

Zelfs duizenden Koerden in Turkije betogen tegen deze walgelijke terroristen.

https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488

[ Bericht 1% gewijzigd door polderturk op 28-08-2016 20:32:26 ]
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:10:47 #103
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164920954
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:00:32 #Turkey-#Assad agreement :- No more supplies to Jaysh al-Fateh- #Assad to remain- Northern Federation blocked- N-#Aleppo band to #Turkey reageer retweet
Klinkt plausibel. Zouden dit de concessies zijn tussen de Turken en de Russen?
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164921043
"afvallige" oud nusra leden stichten een nieuwe groep. wel interessant om in de gaten te houden.

In Syria, another hardline group gathers strength

Hassan Hassan

August 28, 2016 Updated: August 28, 2016 05:37 PM
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164921061
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:31 schreef Atak het volgende:
YPGer of ISer?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
IS.
mon citoyens vous serez unis.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:19:17 #106
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164921130
ahlalsham3 twitterde op zondag 28-08-2016 om 19:47:27 Battle ongoing in North of Aeronautical college. Regime stormed with 3 BMPs and 5 tanks (3 T-72 & 2 T-55) and 30-40 soldiers & officers. reageer retweet
ahlalsham3 twitterde op zondag 28-08-2016 om 19:49:55 Regime loss so far :- 2 BMPs destroyed- T-55 destroyed- T-72 destroyed- 15 regime/militias killed reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:22:35 #107
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921206
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:15 schreef Slayage het volgende:
"afvallige" oud nusra leden stichten een nieuwe groep. wel interessant om in de gaten te houden.

In Syria, another hardline group gathers strength

Hassan Hassan

August 28, 2016 Updated: August 28, 2016 05:37 PM

Hassan heeft een nieuwe jas an, net gejat bij Zeeman, prijskaartje hing er nog an :')
pi_164921218
Laten we niet vergeten dat YPG Arabische gebieden etnisch gezuiverd heeft. In de gebieden die ze veroverd hebben zijn er veel Arabische gebieden. Ze doen dus gewoon aan landjepik.

[ Bericht 1% gewijzigd door polderturk op 28-08-2016 20:35:47 ]
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:23:07 #109
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164921227
:P
GissiSim twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:21:20 Who is this Michael Jackson looking rebel that is in all the Turkish rebel videos? https://t.co/dYGcTPnQKu reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:25:12 #110
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921271
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:19 schreef ClapClapYourHands het volgende:
ahlalsham3 twitterde op zondag 28-08-2016 om 19:47:27 Battle ongoing in North of Aeronautical college. Regime stormed with 3 BMPs and 5 tanks (3 T-72 & 2 T-55) and 30-40 soldiers & officers. reageer retweet
ahlalsham3 twitterde op zondag 28-08-2016 om 19:49:55 Regime loss so far :- 2 BMPs destroyed- T-55 destroyed- T-72 destroyed- 15 regime/militias killed reageer retweet
De SAA heeft echt de meest incompetente generaals ooit. Ten eerste is de linie het langste vanuit het noorden, ten tweede kunnen ze beter met 30 tanks en 30 bmp's en 500 man tegelijk komen i.p.v. die domme speldenprikjes telkens. En ook van meerdere kanten.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:25:59 #111
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921283
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:23 schreef Domingesto het volgende:
:P
GissiSim twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:21:20 Who is this Michael Jackson looking rebel that is in all the Turkish rebel videos? https://t.co/dYGcTPnQKu reageer retweet
[ afbeelding ]
Alleen omdat die lang haar heeft :')
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:26:14 #112
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164921288
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De SAA heeft echt de meest incompetente generaals ooit. Ten eerste is de linie het langste vanuit het noorden, ten tweede kunnen ze beter met 30 tanks en 30 bmp's en 500 man tegelijk komen i.p.v. die domme speldenprikjes telkens. En ook van meerdere kanten.
De meeste echte generaals binnen de SAA zijn denk ik of gevlucht of dood. Of ze moeten echt altijd zo slecht zijn geweest maar dat denk ik niet.
pi_164921306
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De meeste echte generaals binnen de SAA zijn denk ik of gevlucht of dood. Of ze moeten echt altijd zo slecht zijn geweest maar dat denk ik niet.
Of op andere delen van het front.
mon citoyens vous serez unis.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:27:13 #114
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921314
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:22 schreef polderturk het volgende:
Laten we niet vergeten dat YPG Arabische gebieden etnisch gezuiverd heeft. In de gebieden die ze veroverd zijn er veel Arabische gebieden. Ze doen dus gewoon aan landjepik.
Dat doet elke partij in dit conflict behalve de Syrische overheid. Maar het is i.i.g. goed dat ze nu in toom worden gehouden. Hun ambities werden te groot.
pi_164921339
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:10 schreef Domingesto het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:00:32 #Turkey-#Assad agreement :- No more supplies to Jaysh al-Fateh- #Assad to remain- Northern Federation blocked- N-#Aleppo band to #Turkey reageer retweet
Klinkt plausibel. Zouden dit de concessies zijn tussen de Turken en de Russen?
we hebben gekke dingen zien gebeuren in syrie. is het ondenkbaar wat hij beweert? nee zeker niet, maar als je kijkt naar de groepen die bv aan deze actie bij manbij deelnemen zijn nagenoeg dezelfde groepen, die deelnemen aan Jaish al Fateh.
als het waar is wat deze man beweert dan verkopen de turken deze milities in aleppo aan de russen om ze vervolgens in te zetten in manbij. dat zou behoorlijk twisted zijn. als dat zo blijkt te zijn. voor de turken als voor de milities die aan deze operatie deelnemen.

daarnaast geeft hij aan "clearly Jaish al Fatah isnt receiving supplies" nou ik heb niks gezien om die conclusie te trekken. hij trekt wel die conclusie omdat Jaish al Fatah niet verder kan komen atm bij Ramouseh, maar ik verklaar dat eerder dat dat komt door de zware bombardementen van de russen en het non stop aanvallen van dat gebied door de assadisten. als je het topic een beetje hebt gevolgd is dat stuk een gehaktmolen voor beide kampen.

klinkt plausibel ja, maar we hebben nog niks gezien om zo stellig een conclusie te trekken. dit zou daarnaast ook impliceren dat de turken de handdoek in de ring hebben gegooid en nu aan het consolideren zijn. zou het kunnen? ja zeker, maar ik heb nog niet genoeg bewijs gezien om die conclusie te trekken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164921354
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:22 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hassan heeft een nieuwe jas an, net gejat bij Zeeman, prijskaartje hing er nog an :')
die heb ik laaaaaang niet gehoord man :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164921356
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De SAA heeft echt de meest incompetente generaals ooit. Ten eerste is de linie het langste vanuit het noorden, ten tweede kunnen ze beter met 30 tanks en 30 bmp's en 500 man tegelijk komen i.p.v. die domme speldenprikjes telkens. En ook van meerdere kanten.
Dit zegt meer over de Iraanse kwaliteiten. Iran heeft zijn beste generaals gestuurd om gepopt te worden of er niks van te bakken.
pi_164921384
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:23 schreef Domingesto het volgende:
:P
GissiSim twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:21:20 Who is this Michael Jackson looking rebel that is in all the Turkish rebel videos? https://t.co/dYGcTPnQKu reageer retweet
[ afbeelding ]
hij is de eindverantwoordelijke voor de media tak van de operatie :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:30:26 #119
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921396
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De meeste echte generaals binnen de SAA zijn denk ik of gevlucht of dood. Of ze moeten echt altijd zo slecht zijn geweest maar dat denk ik niet.
Het Syrische leger was voor het uitbreken van de revolutie al ernstig zwak door jarenlange corruptie, vriendjespolitiek, nepotisme en andere zaken. Dit heeft tegelijkertijd het leger in stand gehouden maar er wel voor gezorgd dat gasten die geeneens een kaart kunnen lezen kolonel en generaal zijn en soldaten nooit training hebben gehad. Het resultaat zien we in deze oorlog. Maar dan nog: als ik met een aantal matties met wie ik vroeger AoE en C&C speelde bij elkaar zou zitten en alle intel zou hebben die zij hadden had ik doe artillery college allang veroverd. 100 tanks en bmp erbij. Teh fock doen ze.
pi_164921401
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:27 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat doet elke partij in dit conflict behalve de Syrische overheid. Maar het is i.i.g. goed dat ze nu in toom worden gehouden. Hun ambities werden te groot.
Volgens mij wilde ze een corridor naar de zee. Hier had dus niemand zin in. Ook niet Assad zelf.
pi_164921453
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De SAA heeft echt de meest incompetente generaals ooit. Ten eerste is de linie het langste vanuit het noorden, ten tweede kunnen ze beter met 30 tanks en 30 bmp's en 500 man tegelijk komen i.p.v. die domme speldenprikjes telkens. En ook van meerdere kanten.
misschien met dagelijks guerilla warfare de tegenstander afmatten, terwijl je een grote aanval voorbereid, zodat je er overheen kan walsen op een gegeven moment?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:33:21 #122
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921483
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

die heb ik laaaaaang niet gehoord man :D
Oldskool jeweet :7
pi_164921556
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Oldskool jeweet :7
wat is jouw bouwjaar?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:36:52 #124
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921597
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien met dagelijks guerilla warfare de tegenstander afmatten, terwijl je een grote aanval voorbereid, zodat je er overheen kan walsen op een gegeven moment?
Dat is kind of de tactiek van de Tiger Forces maar als je ziet hoe ze aanvallen lijkt het eerder incompetentie dan goed uitgevoerde guerrilla warfare a la IS die 10:1 outnumbered een stad veroveren.

Ongetwijfeld pakken ze een hoop rebellen mee maar het is gewoon verschrikkelijk ineffectief wat ze doen. Voorbeeld: op Twitter was er een discussie waarin zelfs de cordinaten werden gegeven van een huisje van waaruit 3(!) keer achter elkaar met AGTM's SAA tanks en bmp's werden gepakt. Waarom heb je geen spotters en snipers om die gasten uit te schakelen dan?
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:37:05 #125
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921605
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is jouw bouwjaar?
1988.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:38:03 #126
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164921636
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

we hebben gekke dingen zien gebeuren in syrie. is het ondenkbaar wat hij beweert? nee zeker niet, maar als je kijkt naar de groepen die bv aan deze actie bij manbij deelnemen zijn nagenoeg dezelfde groepen, die deelnemen aan Jaish al Fateh.
als het waar is wat deze man beweert dan verkopen de turken deze milities in aleppo aan de russen om ze vervolgens in te zetten in manbij. dat zou behoorlijk twisted zijn. als dat zo blijkt te zijn. voor de turken als voor de milities die aan deze operatie deelnemen.

daarnaast geeft hij aan "clearly Jaish al Fatah isnt receiving supplies" nou ik heb niks gezien om die conclusie te trekken. hij trekt wel die conclusie omdat Jaish al Fatah niet verder kan komen atm bij Ramouseh, maar ik verklaar dat eerder dat dat komt door de zware bombardementen van de russen en het non stop aanvallen van dat gebied door de assadisten. als je het topic een beetje hebt gevolgd is dat stuk een gehaktmolen voor beide kampen.

klinkt plausibel ja, maar we hebben nog niks gezien om zo stellig een conclusie te trekken. dit zou daarnaast ook impliceren dat de turken de handdoek in de ring hebben gegooid en nu aan het consolideren zijn. zou het kunnen? ja zeker, maar ik heb nog niet genoeg bewijs gezien om die conclusie te trekken.
Daar ga ik met je in mee. Het is nu nog koffiedik kijken welke concessies gemaakt zijn. Ben wel benieuwd naar welke concessies dat zouden kunnen zijn.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164921638
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

1988.
jij bent nog broekie man. ik ben abi, '79.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164921675
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:38 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Daar ga ik met je in mee. Het is nu nog koffiedik kijken welke concessies gemaakt zijn. Ben wel benieuwd naar welke concessies dat zouden kunnen zijn.
wat wel de deal is blijft voor ons gissen idd. weten we simpelweg niet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:42:35 #129
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164921823
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij bent nog broekie man. ik ben abi, '79.
Ik had je jonger geschat ouwe peer :7
pi_164921895
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is kind of de tactiek van de Tiger Forces maar als je ziet hoe ze aanvallen lijkt het eerder incompetentie dan goed uitgevoerde guerrilla warfare a la IS die 10:1 outnumbered een stad veroveren.

Ongetwijfeld pakken ze een hoop rebellen mee maar het is gewoon verschrikkelijk ineffectief wat ze doen. Voorbeeld: op Twitter was er een discussie waarin zelfs de cordinaten werden gegeven van een huisje van waaruit 3(!) keer achter elkaar met AGTM's SAA tanks en bmp's werden gepakt. Waarom heb je geen spotters en snipers om die gasten uit te schakelen dan?
Door kwaad te worden op Twitter of op Fok ga je niks veranderen. Je geeft het antwoord zelf al. Aleppo gaan ze nooit krijgen. Het zou veel beter zijn als de SAA concentreert op IS en YPG om ze weg te werken en dan een soort deal met het FSA.
pi_164921931
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:42 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik had je jonger geschat ouwe peer :7
senior fokker je weetz (8>
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164922035
Toen ik paar weken geleden zei dat er een Assad-Turkije deal zou komen zaten sommige FOK!ers te lachen.
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:00:32 #Turkey-#Assad agreement :- No more supplies to Jaysh al-Fateh- #Assad to remain- Northern Federation blocked- N-#Aleppo band to #Turkey reageer retweet
pi_164922434
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:47 schreef Atak het volgende:
Toen ik paar weken geleden zei dat er een Assad-Turkije deal zou komen zaten sommige FOK!ers te lachen.
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:00:32 #Turkey-#Assad agreement :- No more supplies to Jaysh al-Fateh- #Assad to remain- Northern Federation blocked- N-#Aleppo band to #Turkey reageer retweet
een twitteraar beweert iets, dus zal het wel waar zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:58:55 #134
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164922542
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:44 schreef Atak het volgende:

[..]

Door kwaad te worden op Twitter of op Fok ga je niks veranderen. Je geeft het antwoord zelf al. Aleppo gaan ze nooit krijgen. Het zou veel beter zijn als de SAA concentreert op IS en YPG om ze weg te werken en dan een soort deal met het FSA.
Ik weet niet of ze nooit Aleppo gaan krijgen maar ze moeten inderdaad zich meer focussen op een deal.
pi_164922547
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

1988.
Koetchie Koetchie.
  zondag 28 augustus 2016 @ 21:01:20 #136
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164922645
SDF executes a member of theirs for collaborating in the killing of hussein hamedin and his brother's daughter in dandaniyah in order to steal
https://twitter.com/24Aleppo/status/769896620070764544

Veganisten van SDF slaan weer toe.
pi_164922678
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

een twitteraar beweert iets, dus zal het wel waar zijn?
Ik heb het ook ergens anders gelezen maar als je logisch nadenkt kon je deze deal al paar weken voorspellen. Als je herinnert zei ik dat ook hier en toen deden sommige users lacherig over mijn voorspelling.
  zondag 28 augustus 2016 @ 21:02:03 #138
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164922682
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:22 schreef polderturk het volgende:
Laten we niet vergeten dat YPG Arabische gebieden etnisch gezuiverd heeft. In de gebieden die ze veroverd hebben zijn er veel Arabische gebieden. Ze doen dus gewoon aan landjepik.
Bron? Volgens mij hebben ze telkens tijdelijk burgers verwijderd als er een aanval aan zat te komen. Koerden, Arabieren, etc. Na de gevechten konden ze dan weer terug.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 21:02:26 #139
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164922707
quote:
17s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Koetchie Koetchie.
Ook een oude lul :7?
pi_164923159
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 21:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ook een oude lul :7?
Scheelt niet heeeeeel veeull tussen ons. :o
  zondag 28 augustus 2016 @ 21:16:59 #141
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164923405
Conflicts twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:37:07 ERDOGAN: "Our struggle will continue until #PYD is exterminated" - @cdersim3/@imc_televizyonu https://t.co/9K4Wh64wWE reageer retweet
pi_164923744
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 21:02 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Bron? Volgens mij hebben ze telkens tijdelijk burgers verwijderd als er een aanval aan zat te komen. Koerden, Arabieren, etc. Na de gevechten konden ze dan weer terug.
https://www.amnesty.org/e(...)ounts-to-war-crimes/

Syria: US ally’s razing of villages amounts to war crimes

13 October 2015, 18:18 UTC


A fact-finding mission to northern Syria has uncovered a wave of forced displacement and home demolitions amounting to war crimes carried out by the Autonomous Administration led by the Syrian Kurdish political party Partiya Yektiya Demokrat (PYD) controlling the area, said Amnesty International in a report published today. The Autonomous Administration is a key ally, on the ground, of the US-led coalition fighting against the armed group calling itself the Islamic State (IS) in Syria.

‘We had nowhere else to go’: Forced displacement and demolitions in northern Syria reveals evidence of alarming abuses, including eyewitness accounts and satellite images, detailing the deliberate displacement of thousands of civilians and the razing of entire villages in areas under the control of the Autonomous Administration, often in retaliation for residents’ perceived sympathies with, or ties to, members of IS or other armed groups.

De rest kan je lezen door op de link te klikken.
pi_164923796
Assad en FSA moeten onmiddelijk naar een staakt het vuren en naar de onderhandelingstafel.
pi_164924229
Er zijn vandaag 13 PKK terroristen gedood in Turkije en een vijftal heeft zich overgegeven. De overgave zie je hieronder.

http://www.liveleak.com/view?i=176_1472372668
  zondag 28 augustus 2016 @ 21:39:33 #145
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164924417
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 21:25 schreef polderturk het volgende:

[..]

https://www.amnesty.org/e(...)ounts-to-war-crimes/

Syria: US ally’s razing of villages amounts to war crimes

13 October 2015, 18:18 UTC

A fact-finding mission to northern Syria has uncovered a wave of forced displacement and home demolitions amounting to war crimes carried out by the Autonomous Administration led by the Syrian Kurdish political party Partiya Yektiya Demokrat (PYD) controlling the area, said Amnesty International in a report published today. The Autonomous Administration is a key ally, on the ground, of the US-led coalition fighting against the armed group calling itself the Islamic State (IS) in Syria.

‘We had nowhere else to go’: Forced displacement and demolitions in northern Syria reveals evidence of alarming abuses, including eyewitness accounts and satellite images, detailing the deliberate displacement of thousands of civilians and the razing of entire villages in areas under the control of the Autonomous Administration, often in retaliation for residents’ perceived sympathies with, or ties to, members of IS or other armed groups.

De rest kan je lezen door op de link te klikken.
Zoals ik zei, om burgers te beschermen voor aankomende gevechten.

En om IS-supporters te straffen.

Als de strijd over is zouden al die mensen gewoon kunnen terugkeren.

Niet helemaal kosher, maar duizend keer beter dan de martelingen en executies die ISIS en sommige FSA-groepen zouden uitvoeren.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164924486
quote:
6s.gif Op zondag 28 augustus 2016 21:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Conflicts twitterde op zondag 28-08-2016 om 20:37:07 ERDOGAN: "Our struggle will continue until #PYD is exterminated" - @cdersim3/@imc_televizyonu https://t.co/9K4Wh64wWE reageer retweet
retoriek wat we al 30 jaar horen...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164924538
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 21:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

retoriek wat we al 30 jaar horen...
pkk had voor 30 jaar een springplank in Syri. Binnenkort niet meer.
pi_164925164
zware dreigementen tegen de turken.

vvanwilgenburg twitterde op zondag 28-08-2016 om 21:37:11 YPG: "How baath regime in Hasakah drunk cup of poison, Turkish state will drink same cup in Jarabulus/Manbij" https://t.co/r1OGmDstiM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 22:03:18 #149
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164925412
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 21:58 schreef Slayage het volgende:
zware dreigementen tegen de turken.

vvanwilgenburg twitterde op zondag 28-08-2016 om 21:37:11 YPG: "How baath regime in Hasakah drunk cup of poison, Turkish state will drink same cup in Jarabulus/Manbij" https://t.co/r1OGmDstiM reageer retweet
Flinke woorden voor een groep die de hele dag klop heeft gehad.
pi_164925473
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 22:03 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Flinke woorden voor een groep die de hele dag klop heeft gehad.
een organisatie die beweert ten oosten van de eufraat te zijn overigens...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 22:46:44 #151
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164927207
Report about Asayish and other kurdish factions stealing in Hasakah
https://www.facebook.com/Nabaa.Syria2/posts/918097865001789

Biji Biji's zijn weer eens aan het stelen

Rebels of the Kurdish Asayish other Kurdish units and steal all equipment , vehicles and furniture from the central prison and the battalion and the traffic branch , and emptied all government departments and institutions of the equipment, Furniture made cars were moved south Hasakah to an unknown destination , and also stole all the equipment from the faculties ( Civil engineering - economics - litterature - ) What led to stop the exam process there
  zondag 28 augustus 2016 @ 22:48:49 #152
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164927318
ragipsoylu twitterde op zondag 28-08-2016 om 22:28:31 US ally YPG's child regiment. Last two pictures showing deceased boys. https://t.co/6k92W8S5jX reageer retweet
pi_164929363
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164931694
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

senior fokker je weetz (8>
Het gezegde "verstand komt met de jaren" geldt blijkbaar niet voor iedereen.
Racist
pi_164932643
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 07:18 schreef Toga het volgende:

[..]

Het gezegde "verstand komt met de jaren" geldt blijkbaar niet voor iedereen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164932654
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 00:02 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Conflicts twitterde op zondag 28-08-2016 om 23:44:19 BREAKING: #ISIS claims a suicide car bomb attack on SDF forces North of #Manbij https://t.co/Z74ura46Qn reageer retweet
sandwich :s)


[ Bericht 3% gewijzigd door Slayage op 29-08-2016 09:37:49 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164932676
welke shia militie is dit overigens? deze knakkers zijn gisteren omgelegd.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164932739
nostalgie: de eerste nusra / ypg checkpoint :D


ach gossie

[ Bericht 6% gewijzigd door Slayage op 29-08-2016 09:38:28 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164933040
tja

sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 09:54:02 Reports that YPG have redeployed fighters/weaponry to Manbij that were removed days ago as Turkish forces make advances in north countryside reageer retweet


[ Bericht 5% gewijzigd door Slayage op 29-08-2016 10:13:38 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164933277
quote:
99s.gif Op maandag 29 augustus 2016 09:59 schreef Slayage het volgende:
tja

sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 09:54:02 Reports that YPG have redeployed fighters/weaponry to Manbij that were removed days ago as Turkish forces make advances in north countryside reageer retweet
Gisteren en eergisteren beweerde ze nog dat ze aan het oosten aan de rivier waren terwijl de gevangengenomen terroristen duidelijk YPGers waren. Hopelijk klopt het dat ze zoveel mogelijk in Manbji stoppen zodat ze veel verliezen gaan leiden.
pi_164933331
voorwaarts!

AhmadAlkhtiib twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:16:53 #FSA backed by #TSF take control on 2 new villages in the South/West of #Jarablus after heavy clashes against #SDF https://t.co/4WRFIjlqhD reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164933448
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:14 schreef Atak het volgende:

[..]

Gisteren en eergisteren beweerde ze nog dat ze aan het oosten aan de rivier waren terwijl de gevangengenomen terroristen duidelijk YPGers waren. Hopelijk klopt het dat ze zoveel mogelijk in Manbji stoppen zodat ze veel verliezen gaan leiden.
eieren voor je geld kiezen en consolideren wat je hebt ten oosten van de eufraat of de rojava droom volgen? ik denk dat ze moeten kiezen tussen die twee en als je bekijkt dat ze tegenwoordig high zijn van de successen die ze hebben geboekt kan ik me voorstellen dat ze denken "wie niet waagt!" dus gaan ze voor die rojava droom.
ze hadden eerst een luchtmacht mee en nu hebben ze er 1 tegen. kijken hoe succesvol ze nu zullen blijken, onze "meest succesvolle militie tegen isis" zonder de amerikaanse special forces naast hen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164933509
sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:29:29 FSA west of Jarablus claim to destroy their 1st ISIS VBIED in al-Dhaheriyah before it reached its target https://t.co/TUH2tYzziD reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164933535
quote:
99s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

eieren voor je geld kiezen en consolideren wat je hebt ten oosten van de eufraat of de rojava droom volgen? ik denk dat ze moeten kiezen tussen die twee en als je bekijkt dat ze tegenwoordig high zijn van de successen die ze hebben geboekt kan ik me voorstellen dat ze denken "wie niet waagt!" dus gaan ze voor die rojava droom.
ze hadden eerst een luchtmacht mee en nu hebben ze er 1 tegen. kijken hoe succesvol ze nu zullen blijken, onze "meest succesvolle militie tegen isis" zonder de amerikaanse special forces naast hen.
De YPG heeft geen howitzers en luchtsteun dus ook niet meer de lang arm dat hun een "edge" gaf over anderen. Ik ben het niet eens met wie niet waagt wie niet wint. Dus is gewoon dom maar voor Turkije is dat beter. Als ze een domme move maken en Als ze zo doorgaan dan kunnen ze zelfs Afrin en Tal Abyad verliezen.
pi_164933568
Erdogan zei toch gisteren dat die alles van de PYD gaat terugnemen of zei hij dat niet?
pi_164933581
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:34 schreef Atak het volgende:
Erdogan zei toch gisteren dat die alles van de PYD gaat terugnemen of zei hij dat niet?
retoriek van een politicus...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164933682
quote:
99s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

retoriek van een politicus...
Dat moeten we nog zien.
pi_164933870
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164933947
_RichardHall twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:30:25 I asked CENTCOM whether US was still providing support to Operation Euphrates Shield now fighting is focused on SDF: reageer retweet


[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 29-08-2016 10:57:16 ]
pi_164933985
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:57 schreef zarGon het volgende:
_RichardHall twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:30:25 I asked CENTCOM whether US was still providing support to Operation Euphrates Shield now fighting is focused on SDF: [ afbeelding ] reageer retweet
het ziet er naar uit dat ze het gebied rondom manbij aan de turken hebben overgelaten, ze steunen het sdf wel op weg naar raqqa.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164934019
non stop strijd in zuid aleppo

sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:54:57 Intense clashes renew inside Ramouseh Technical College between SAA & Jaish Fateh amid airstrikes on Aleppo & its countryside reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164934075
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:57 schreef zarGon het volgende:
_RichardHall twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:30:25 I asked CENTCOM whether US was still providing support to Operation Euphrates Shield now fighting is focused on SDF: [ afbeelding ] reageer retweet
Al dat gejankt op twitter nu. _O-

Eigenlijk zeggen ze de SDF staat er alleen voor in Manbji want ze hebben niet naar onze orders geluisterd.

De Koerden hoopten nog dat de VS zou omkeren om ze te helpen in Manbji. Ik weet niet hoe ze dat in hun gedachten uitbeeldden.
pi_164934115
VivaRevolt twitterde op maandag 29-08-2016 om 01:52:39 ISIS has captured Tal Hudhan from SDF reageer retweet
Good job YPG
pi_164934125
quote:
99s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:18 schreef Slayage het volgende:
voorwaarts!

AhmadAlkhtiib twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:16:53 #FSA backed by #TSF take control on 2 new villages in the South/West of #Jarablus after heavy clashes against #SDF https://t.co/4WRFIjlqhD reageer retweet
markito0171 twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:33:05 #Syria #FSA seized also Umm Sūsah & Maghar villages SW of #Jarablus & advance next southwards to Sajur river reageer retweet
  maandag 29 augustus 2016 @ 11:10:15 #176
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164934139
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:
VivaRevolt twitterde op maandag 29-08-2016 om 01:52:39 ISIS has captured Tal Hudhan from SDF reageer retweet
Good job YPG
Die hebben duidelijk andere dingen aan hun hoofd nu.

Je kunt niet aan de ene kant juichen dat de YPG op hun flikker krijgen van de Turken en dan gaan klagen dat de YPG zijn werk niet doet als ze daardoor gebied verliezen aan IS.

Kies iets, zou ik zeggen.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164934154
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:10 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Die hebben duidelijk andere dingen aan hun hoofd nu.

Je kunt niet aan de ene kant juichen dat de YPG op hun flikker krijgen van de Turken en dan gaan klagen dat de YPG zijn werk niet doet als ze daardoor gebied verliezen aan IS.

Kies iets, zou ik zeggen.
in de syrie realiteit is deze houding zeker mogelijk :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164934192
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:10 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Die hebben duidelijk andere dingen aan hun hoofd nu.

Je kunt niet aan de ene kant juichen dat de YPG op hun flikker krijgen van de Turken en dan gaan klagen dat de YPG zijn werk niet doet als ze daardoor gebied verliezen aan IS.

Kies iets, zou ik zeggen.
We kiezen dat ze oprotten naar de andere kant van de Eufraat.
pi_164934199
iraqi_day twitterde op maandag 29-08-2016 om 07:06:25 5 suicide bombers attacked a wedding in Ain timer west #Karbala, 3 were killed by ISF & two detonated vest killing 27#بغداد_ترحب_بالحوثيين reageer retweet
pi_164934204
sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 10:54:57 Intense clashes renew inside Ramouseh Technical College between SAA & Jaish Fateh amid airstrikes on Aleppo & its countryside reageer retweet
pi_164934212
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:
VivaRevolt twitterde op maandag 29-08-2016 om 01:52:39 ISIS has captured Tal Hudhan from SDF reageer retweet
Good job YPG
Waar is Tal Hudhan?
pi_164934213
GissiSim twitterde op zondag 28-08-2016 om 21:06:36 Turkey is not fighting ISIS, they are letting them retreat to Raqqa, where they will launch attacks on the Kurds https://t.co/jq7e0MZVJ3 reageer retweet
Biji bijiiii
pi_164934240
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:10 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Die hebben duidelijk andere dingen aan hun hoofd nu.

Je kunt niet aan de ene kant juichen dat de YPG op hun flikker krijgen van de Turken en dan gaan klagen dat de YPG zijn werk niet doet als ze daardoor gebied verliezen aan IS.

Kies iets, zou ik zeggen.
Ze moeten luisteren en oprotten.
  maandag 29 augustus 2016 @ 11:15:35 #185
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164934246
quote:
6s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

We kiezen dat ze oprotten naar de andere kant van de Eufraat.
Dus dan is het toch goed dat ze terrein verliezen aan IS? Waar klaag je dan over?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164934266
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:15 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dus dan is het toch goed dat ze terrein verliezen aan IS? Waar klaag je dan over?
Als ze zich vrijwillig hadden teruggetrokken kon Turkije+FSA al in Manbij zijn. Nu moet men elke keer een aantal dorpen innemen, IEDs uitschakelen en weer verder gaan.
pi_164934275
kijken hoe ze standhouden zonder CAS

sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:14:23 IS launch offensive against SDF south of Manbij capturing al-Kadro & Tell Hawthan https://t.co/8VE6SYe4Fs reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164934276
sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:14:23 IS launch offensive against SDF south of Manbij capturing al-Kadro & Tell Hawthan https://t.co/8VE6SYe4Fs reageer retweet
pi_164934290
sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:12:42 FSA capture more villages from SDF south of Jarablus: Halwanji, Bolduq al-Kabir & al-Saghir as well as al-Tamorah farms reageer retweet
pi_164934315
BM-21 GRAD weer eens banned van Twitter :O
pi_164934398
quote:
9s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:
GissiSim twitterde op zondag 28-08-2016 om 21:06:36 Turkey is not fighting ISIS, they are letting them retreat to Raqqa, where they will launch attacks on the Kurds https://t.co/jq7e0MZVJ3 reageer retweet
Biji bijiiii
})

GissiSim twitterde op zondag 28-08-2016 om 21:07:28 PT: This is a devious plot by Turkey, especially now that the Turkish rebels are calling Kurdish Kobane by the name ISIS gave it... sick. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164934431
quote:
99s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

})

GissiSim twitterde op zondag 28-08-2016 om 21:07:28 PT: This is a devious plot by Turkey, especially now that the Turkish rebels are calling Kurdish Kobane by the name ISIS gave it... sick. reageer retweet
Ay bana bijiler oluyor
  maandag 29 augustus 2016 @ 11:27:16 #193
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164934470
quote:
99s.gif Op maandag 29 augustus 2016 09:27 schreef Slayage het volgende:
welke shia militie is dit overigens? deze knakkers zijn gisteren omgelegd.

[ afbeelding ]
Irakese Hezbollah is dit volgens mij.
pi_164934525
quote:
9s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ay bana bijiler oluyor
:')!
pi_164934549
quote:
99s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:17 schreef Slayage het volgende:
kijken hoe ze standhouden zonder CAS

sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:14:23 IS launch offensive against SDF south of Manbij capturing al-Kadro & Tell Hawthan https://t.co/8VE6SYe4Fs reageer retweet
Die YPG pocket waar ik het over had gaat gecreerd worden. Ik hoop dat ze in de handen van IS vallen. :9 Als IS en YPG elkaar hebben verzwakt dan kan het FSA erover heen walsen en twee vogels met een steen uitschakkelen.
pi_164934726
_O-
JulianRoepcke twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:30:48 #NewsMap #SDF defence now also collapses in the south of the western Euphrates pocket.#ISIS captured 3 towns. https://t.co/K8jBTz4Vwt reageer retweet
pi_164934924
Offensief FSA in Hama

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:41:39 N. #Hama: Rebels captured Al-Masasinah village & all its checkpoints. https://t.co/XBU5JZmDg3 reageer retweet
pi_164935128
Kwestie van tijd dat Hadrah valt. Dan kunnen ze alles boven de rivier met een klap van IS afpakken omdat IS dan van meerdere kanten aangevallen kan worden.

pi_164935142
Als ik YPG/SDF was, zou ik Manbij lekker geven aan IS. Enige probleem is dat de lokale bevolking dan wel mee moet oversteken naar de andere kant van de Eufraat.

- Op deze manier verliest YPG/SDF niet onnodig zijn strijders.
- Kun je toekijken hoe IS en T-FSA tegen elkaar vechten.

Want laten we eerlijk wezen, YPG/SDF (zonder luchtmacht) heeft weinig kans om Manbij te behouden tegenover T-FSA (met luchtmacht), vooral nu IS succesvolle aanvallen uitvoert in het zuiden van Manbij.

Maar dat zullen ze waarschijnlijk niet doen...

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 29-08-2016 12:03:16 ]
pi_164935202
EjmAlrai twitterde op maandag 29-08-2016 om 12:02:10 #BreakingNews:#Turkey pushed forces through the borders from #Kobani Ayn al-Arab #Syria #Kurds. reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935217
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:59 schreef zarGon het volgende:
Als ik YPG/SDF was, zou ik Manbij lekker geven aan IS. Enige probleem is dat de lokale bevolking dan wel mee moet oversteken naar de andere kant van de Eufraat.

- Op deze manier verliest YPG/SDF niet onnodig zijn strijders.
- Kun je toekijken hoe IS en T-FSA tegen elkaar vechten.

Want laten we eerlijk wezen, YPG/SDF (zonder luchtmacht) heeft weinig kans om Manbij te behouden tegenover T-FSA (met luchtmacht).

Maar dat zullen ze waarschijnlijk niet doen...
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:59 schreef zarGon het volgende:
Als ik YPG/SDF was, zou ik Manbij lekker geven aan IS. Enige probleem is dat de lokale bevolking dan wel mee moet oversteken naar de andere kant van de Eufraat.

- Op deze manier verliest YPG/SDF niet onnodig zijn strijders.
- Kun je toekijken hoe IS en T-FSA tegen elkaar vechten.

Want laten we eerlijk wezen, YPG/SDF (zonder luchtmacht) heeft weinig kans om Manbij te behouden tegenover T-FSA (met luchtmacht), vooral nu IS succesvolle aanvallen uitvoert in het zuiden van Manbij.

Maar dat zullen ze waarschijnlijk niet doen...
Nog gisteren zeiden die klapdebielen dat ze Jarablus gingen innemen. Terugtrekken gaan ze niet doen wat goed nieuws is omdat dat de YPG alleen verzwakt.
pi_164935229
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:03 schreef IPA35 het volgende:
EjmAlrai twitterde op maandag 29-08-2016 om 12:02:10 #BreakingNews:#Turkey pushed forces through the borders from #Kobani Ayn al-Arab #Syria #Kurds. reageer retweet
Dit keer echt met tanks en al dat spul of is het net als vorige keer met graafmachines?
NEE!
pi_164935249
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:04 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Dit keer echt met tanks en al dat spul of is het net als vorige keer met graafmachines?
Graafmachines natuurlijk. Er komt daar een flinke muur te staan, dit zijn puur voorbereidingen daarvoor.
pi_164935275
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Graafmachines natuurlijk. Er komt daar een flinke muur te staan, dit zijn puur voorbereidingen daarvoor.
Build the wall and let them pay for it.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_
pi_164935302
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Graafmachines natuurlijk. Er komt daar een flinke muur te staan, dit zijn puur voorbereidingen daarvoor.
Wat is het nut van een muur daar? :?
Of willen ze soms een muur bouwen over de gehele grens met Syrie ten oosten van de Eufraat? Lijkt me nogal een uitdaging.
NEE!
pi_164935316
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:08 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Wat is het nut van een muur daar? :?
Of willen ze soms een muur bouwen over de gehele grens met Syrie ten oosten van de Eufraat? Lijkt me nogal een uitdaging.
Om wapensmokkel tegen te gaan.
pi_164935317
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:08 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Wat is het nut van een muur daar? :?
Of willen ze soms een muur bouwen over de gehele grens met Syrie ten oosten van de Eufraat? Lijkt me nogal een uitdaging.
Okay, Hillary :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935324
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:08 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Wat is het nut van een muur daar? :?
Of willen ze soms een muur bouwen over de gehele grens met Syrie ten oosten van de Eufraat? Lijkt me nogal een uitdaging.
Ja er komt een muur langs de gehele grens, incl controle posts en 24/7 drone controle. Ik zag laatst een plaatje van hoe de grens er uit zou komen te zien. Je moet eerst langs een muur, gracht, prikkeldraad en nog meer spul en daar achter weer een speciaal groot politiebureau. Kijken of ik het nog kan vinden.

e:
  maandag 29 augustus 2016 @ 12:11:46 #209
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164935354
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja er komt een muur langs de gehele grens, incl controle posts en 24/7 drone controle. Ik zag laatst een plaatje van hoe de grens er uit zou komen te zien. Je moet eerst langs een muur, gracht, prikkeldraad en nog meer spul en daar achter weer een speciaal groot politiebureau. Kijken of ik het nog kan vinden.

e:
[ afbeelding ]
Oost Duitsland :9~ :9~
pi_164935362
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja er komt een muur langs de gehele grens, incl controle posts en 24/7 drone controle. Ik zag laatst een plaatje van hoe de grens er uit zou komen te zien. Je moet eerst langs een muur, gracht, prikkeldraad en nog meer spul en daar achter weer een speciaal groot politiebureau. Kijken of ik het nog kan vinden.
Wat zijn de verwachtte kosten ervoor? Lijkt me nogal prijzig met 24/7 bewaking ook. Ben best benieuwd naar het prijskaartje dat eraan hangt
NEE!
pi_164935367
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:11 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Oost Duitsland :9~ :9~
Oost Duitsland maar dan met gekke terroristen aan de andere kant.
pi_164935372
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja er komt een muur langs de gehele grens, incl controle posts en 24/7 drone controle. Ik zag laatst een plaatje van hoe de grens er uit zou komen te zien. Je moet eerst langs een muur, gracht, prikkeldraad en nog meer spul en daar achter weer een speciaal groot politiebureau. Kijken of ik het nog kan vinden.

e:
[ afbeelding ]
Turkije zat eerst te zeiken over Israel en de muur en nu doet Turkije hetzelfde. Laat weer zien dat het nooit goed is om een grote bek te hebben.
pi_164935376
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:12 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Wat zijn de verwachtte kosten ervoor? Lijkt me nogal prijzig met 24/7 bewaking ook. Ben best benieuwd naar het prijskaartje dat eraan hangt
Er is nu al 24/7 bewaking maar het landschap is vlak. Je kan er met gemak spullen over de grens smokkelen omdat je gewoon heen en weer kan lopen.
pi_164935413
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Er is nu al 24/7 bewaking maar het landschap is vlak. Je kan er met gemak spullen over de grens smokkelen omdat je gewoon heen en weer kan lopen.
Ah bedankt voor de info, toch best interessant. Enig idee of er ten westen van de Eufraat ook iets soortgelijks komt? Bijvoorbeeld langs de grenzen bij Afrin?
NEE!
pi_164935428
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:14 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Ah bedankt voor de info, toch best interessant. Enig idee of er ten westen van de Eufraat ook iets soortgelijks komt? Bijvoorbeeld langs de grenzen bij Afrin?
Het komt langs de gehele Turks-Syrische grens als het goed is.

Plaatje in het Engels :s)

pi_164935448
IB4 linkse liberalen die denken dat zoiets niet mogelijk is. :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 29 augustus 2016 @ 12:18:45 #217
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164935489
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:16 schreef IPA35 het volgende:
IB4 linkse liberalen die denken dat zoiets niet mogelijk is. :')
Maakten we zoiets maar in Griekenland, Albani, Bulgarije en Macedoni.
pi_164935493
Kut-EU weigert gewoon zo'n soort ding meer te gooien langs de Griekse oostgrens...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935502
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:16 schreef IPA35 het volgende:
IB4 linkse liberalen die denken dat zoiets niet mogelijk is. :')
Muren bouwen is altijd wel mogelijk maar opmerkelijk dat ze er nu pas mee komen. En bovendien, als Turkije met in all out war tussen de YPG eindigt worden de bouwwerkzaamheden ook geen eitje volgens mij.

Nogal een verschil met Trump die een muur wil tussen Mexico. :P De VS is tenminste niet in oorlog met ze.
NEE!
pi_164935527
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:19 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Muren bouwen is altijd wel mogelijk maar opmerkelijk dat ze er nu pas mee komen. En bovendien, als Turkije met in all out war tussen de YPG eindigt worden de bouwwerkzaamheden ook geen eitje volgens mij.

Nogal een verschil met Trump die een muur wil tussen Mexico. :P De VS is tenminste niet in oorlog met ze.
Het gebied ten oosten van de Eufraat heeft prioriteit nu volgens mij. Ten westen van de Eufraat is er weinig tot geen dreiging nu. IS is bijna helemaal weg, dan blijven FSA en een deel YPG in Afrin over. Het gebied ten oosten van de Eufraat is lekker rustig momenteel :s)
pi_164935539
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:18 schreef IPA35 het volgende:
Kut-EU weigert gewoon zo'n soort ding meer te gooien langs de Griekse oostgrens...
Dan wordt Griekenland een soort apenhul. Je moet dan sowieso Griekenland uit de EU gooien en toestemming krijgen van hun noordelijke buren. Het is niet zo makkelijk als je denkt.
pi_164935576
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:21 schreef Atak het volgende:

[..]

Dan wordt Griekenland een soort apenhul. Je moet dan sowieso Griekenland uit de EU gooien en toestemming krijgen van hun noordelijke buren. Het is niet zo makkelijk als je denkt.
Ik bedoel dus langs de grens met Turkije.
Als de Bulgaren dan hetzelfde doen en we van Lampedusa een soort fort maken dan is alles chill.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935591
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:23 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Ik bedoel dus langs de grens met Turkije.
Als de Bulgaren dan hetzelfde doen en we van Lampedusa een soort fort maken dan is alles chill.
De vluchtelingen komen niet over de landgrens dus die muur zal voor niks zijn.
pi_164935603
brett_mcgurk twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:07:03 DOD: Accordingly, we call on all armed actors to stand down and take appropriate measures to deconflict & open channels of communication. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 12:23:23 Kurdish official tells al-Mayadeen: Kurdish forces refused request by US to go towards Raqqa https://t.co/bBixmqwwnt reageer retweet
De VS :'(
NEE!
pi_164935641
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:24 schreef Atak het volgende:

[..]

De vluchtelingen komen niet over de landgrens dus die muur zal voor niks zijn.
Deels wel. Water is makkelijker af te sluiten. Men komt immers aan op eilandjes en van daaruit makkelijk weer te deporteren.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935654
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:25 schreef HexHunter het volgende:
brett_mcgurk twitterde op maandag 29-08-2016 om 11:07:03 DOD: Accordingly, we call on all armed actors to stand down and take appropriate measures to deconflict & open channels of communication. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 12:23:23 Kurdish official tells al-Mayadeen: Kurdish forces refused request by US to go towards Raqqa https://t.co/bBixmqwwnt reageer retweet
De VS :'(
_O- _O- _O-

Op naar Raqqa ~O>
De slachtbank wacht op jullie ~O>
pi_164935660
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:26 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Deels wel. Water is makkelijker af te sluiten. Men komt immers aan op eilandjes en van daaruit makkelijk weer te deporteren.
Deporteren naar waar? Turkije neemt ze niet op. Naar Syri mogen ze niet gedeporteerd worden (oorlogsgebied)
pi_164935671
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:26 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Deels wel. Water is makkelijker af te sluiten. Men komt immers aan op eilandjes en van daaruit makkelijk weer te deporteren.
Deporteren naar?
pi_164935690
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:28 schreef Atak het volgende:

[..]

Deporteren naar?
Waar ze vandaag zijn gekomen (Turkije).
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935696
sayed_ridha twitterde op maandag 29-08-2016 om 12:23:23 Kurdish official tells al-Mayadeen: Kurdish forces refused request by US to go towards Raqqa https://t.co/bBixmqwwnt reageer retweet
Nu de Koerden niet meer luisteren is de houdbaarheidsdatum van de Koerden voorbij. Tijd om de Koerden volledig af te schrijven en het FSA langzaam maar zeker alles over laten nemen om uiteindelijk bij Raqqa uit te komen.
pi_164935702
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:29 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Waar ze vandaag zijn gekomen (Turkije).
Ze komen niet uit Turkije maar uit Iran. Turkije zal iig geen NAVO-bootjes in zijn wateren accepteren.
pi_164935705
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:29 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Waar ze vandaag zijn gekomen (Turkije).
Turkije heeft geen verplichting om ze op te nemen en kan ze weer terug sturen naar Griekenland. Turkije is slim geweest met het ondertekenen van verdragen. Die hebben netjes een uitzondering laten maken voor de opvang van vluchtelingen uit het Midden-Oosten :s)
pi_164935727
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:29 schreef Atak het volgende:

[..]

Ze komen niet uit Turkije maar uit Iran.
Ze komen vanuit Turks grondgebied met bootjes naar Grieks grondgebied. De oplossing is om ze met bootjes van Grieks grondgebied naar Turks grondgebied terug te sturen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935745
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:31 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Ze komen vanuit Turks grondgebied met bootjes naar Grieks grondgebied. De oplossing is om ze met bootjes van Grieks grondgebied naar Turks grondgebied terug te sturen.
Hoe wil je dat doen? Vrijwillig zullen ze niet gaan en de Grieken zullen Turkse wateren niet in gaan :s)
pi_164935766
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:31 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hoe wil je dat doen? Vrijwillig zullen ze niet gaan en de Grieken zullen Turkse wateren niet in gaan :s)
Dit zou een Frontex taak moeten zijn.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935786
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:32 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dit zou een Frontex taak moeten zijn.
Oftewel gaat niet gebeuren. :s)

Er is een reden dat Europa een deal wilt met Turkije...ze weten zelf ook wel dat ze vluchtelingen niet terug kunnen sturen naar Turkije.
pi_164935791
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:31 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Ze komen vanuit Turks grondgebied met bootjes naar Grieks grondgebied. De oplossing is om ze met bootjes van Grieks grondgebied naar Turks grondgebied terug te sturen.
Dat is legaal niet mogelijk omdat het niet om Turkse burgers gaat. Als je dat wel doet heeft Europa een rechtszaak aan zijn broek en mag je miljarden gaan dokken.
pi_164935880
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:33 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat is legaal niet mogelijk omdat het niet om Turkse burgers gaat. Als je dat wel doet heeft Europa een rechtszaak aan zijn broek en mag je miljarden gaan dokken.
Europese landen zouden alle banden met schurkenstaat Turkije moeten verbreken en alle verdragen ermee moeten opzeggen. Buitengrens afsluiten en niemand binnenlaten.

Maar goed, geduld is een schone zaak. Eerst maar even de postmodernisten uitschakelen voordat zoiets mogelijk zal zijn.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935887
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:33 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat is legaal niet mogelijk omdat het niet om Turkse burgers gaat. Als je dat wel doet heeft Europa een rechtszaak aan zijn broek en mag je miljarden gaan dokken.
Het grappige is dat ze dat nu ook al doen. _O-
En daarnaast doen ze geen kut tegen de immigranten die uit het noorden van Afrika komen.
NEE!
pi_164935897
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:37 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Europese landen zouden alle banden met schurkenstaat Turkije moeten verbreken en alle verdragen ermee moeten opzeggen.
Dat mag niet van de Amerikanen :s)
pi_164935910
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:37 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Het grappige is dat ze dat nu ook al doen. _O-
En daarnaast doen ze geen kut tegen de immigranten die uit het noorden van Afrika komen.
Dit komt omdat Europese landen in de greep zijn van een liberale elite.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164935949
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:37 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Europese landen zouden alle banden met schurkenstaat Turkije moeten verbreken en alle verdragen ermee moeten opzeggen. Buitengrens afsluiten en niemand binnenlaten.

Maar goed, geduld is een schone zaak. Eerst maar even de postmodernisten uitschakelen voordat zoiets mogelijk zal zijn.
Dan heeft de EU een rechtszaak aan zijn broek en mag het miljarden dokken. Geen enkele politieke beweging komt daar mee weg.
pi_164935964
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:40 schreef Atak het volgende:

[..]

Dan heeft de EU een rechtszaak aan zijn broek en mag het miljarden dokken. Geen enkele politieke beweging komt daar mee weg.
Een rechtszaak :')

[ Bericht 0% gewijzigd door IPA35 op 29-08-2016 12:47:35 ]
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164936022
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 29-08-2016 om 12:39:02 @QalaatAlMudiq #FSA launched final push to reduce last #SDF salient N. of Sajur River. Dalim already taken. https://t.co/VyaT328GGO reageer retweet
pi_164936032
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:37 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Europese landen zouden alle banden met schurkenstaat Turkije moeten verbreken en alle verdragen ermee moeten opzeggen. Buitengrens afsluiten en niemand binnenlaten.

Maar goed, geduld is een schone zaak. Eerst maar even de postmodernisten uitschakelen voordat zoiets mogelijk zal zijn.
Verdragen zijn natuurlijk voor niets gemaakt... Hoezo alle banden verbreken omdat een land zich aan de verdragen wilt houden :D
pi_164936097
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:40 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Een rechtzaak :')
iPad. :')
pi_164936305
Die uitspraken van Brett wordt door iedereen op zijn eigen manier genterpreteerd. Sommige zeggen dat het pro-Turkije is en sommige pro-YPG. Ik vraag mij af wat de VS met de YPG gaat doen nu ze er niks meer mee kunnen doen. Naar Raqqa hadden ze nooit intenties om te gaan maar nu gaat het helemaal niet meer. Het beste zou zijn als ze de YPG compleet dumpen.

[ Bericht 27% gewijzigd door Atak op 29-08-2016 13:14:37 ]
pi_164936690
Paradoxy13 twitterde op maandag 29-08-2016 om 13:09:56 #EuphratesShield FSA rebels have captured Um Rusum, Malhamiya, Yaqoubiya, Arab Hasan Saghir, Muhsanli from SDF/YPG south of #Jarablus reageer retweet
pi_164936794
24Aleppo twitterde op maandag 29-08-2016 om 13:10:04 IMPORTANT: arrival of 80 #Russia|n marines led by major to Def. factories area. Marines arrived by Helicopters there.#A24 reageer retweet
24Aleppo twitterde op maandag 29-08-2016 om 13:12:55 @24Aleppo this forces could be for the control on Castelo road northern #Aleppo reageer retweet
24Aleppo twitterde op maandag 29-08-2016 om 13:14:32 @24Aleppo this forces don't have any supplies or vehicles till now. And they will use officer housing at Def. factories after re-building it reageer retweet
pi_164937070
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:18 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Maakten we zoiets maar in Griekenland, Albani, Bulgarije en Macedoni.
Zo'n muur in Turkije is ook goed voor Europa, zo kunnen vluchtelingen nooit meer Turkije in komen, ze bouwen maar tijdelijke opvangplekken en containerwoningen in de ''bufferzone'' 8-)
pi_164937198
Ik hoop dat de AIVD meekijkt op dit forum. Allemaal enge typetjes die Koerden dood willen hebben in gebied dat zomaar weer van ISIS kan worden.
pi_164937297
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 13:35 schreef Glazenmaker het volgende:
Ik hoop dat de AIVD meekijkt op dit forum. Allemaal enge typetjes die Koerden dood willen hebben in gebied dat zomaar weer van ISIS kan worden.
Kan gerust zeggen dat er op Fok nauwelijks IS aanhangers actief zijn, daarvoor moet je naar het Marokko forum, de meeste hier zijn tegen IS, maar ook tegen de PKK omdat die geregeld zware aanslagen plegen in Turkije. FSA met de Turkmenen en Turkije als backup is het meest populair hier.
pi_164937346
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 13:39 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Kan gerust zeggen dat er op Fok nauwelijks IS aanhangers actief zijn, daarvoor moet je naar het Marokko forum, de meeste hier zijn tegen IS, maar ook tegen de PKK omdat die geregeld zware aanslagen plegen in Turkije. FSA met de Turkmenen en Turkije als backup is het meest populair hier.
Achter een land staan dat geld en wapens aan IS leverde en mensen die dat naar buiten brachten of slechts onderzochten in de bak gooide is nou ook niet echt heel anders dan pro ISIS zijn.
pi_164937470
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 13:35 schreef Glazenmaker het volgende:
Ik hoop dat de AIVD meekijkt op dit forum. Allemaal enge typetjes die Koerden dood willen hebben in gebied dat zomaar weer van ISIS kan worden.
In plaats van hopen kan je ze ook gewoon tippen hoor. Fuck al die koerdische 'strijders', dat ze nog vele bommen mogen koppen.
pi_164937496
Fuck de YPG, fuck de PKK. Dood aan alle PKK strijders

Kom me maar halen c_/
pi_164937790
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 13:42 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Achter een land staan dat geld en wapens aan IS leverde en mensen die dat naar buiten brachten of slechts onderzochten in de bak gooide is nou ook niet echt heel anders dan pro ISIS zijn.
:').
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:10:35 #259
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164937960
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 13:49 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Fuck de YPG, fuck de PKK. Dood aan alle PKK strijders

Kom me maar halen c_/
Stoer hoor dit zeggen achter je computerscherm :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:13:43 #260
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938021
PetoLucem twitterde op maandag 29-08-2016 om 14:03:47 #Breaking: Acc. to Interfax #Russia and the #US are discussing coordinated strikes to hit militants in #Aleppo. #Syria reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164938046
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:10 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Stoer hoor dit zeggen achter je computerscherm :') :')
Jij was toch die stoere boi die zich afvroeg waar Ali Chemicali is tijdens het Hasakah verhaal?
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:15:55 #262
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938076
quote:
10s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Jij was toch die stoere boi die zich afvroeg waar Ali Chemicali is tijdens het Hasakah verhaal?
Yep.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164938081
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:15 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Yep.
En? Nog gevonden? Of niet?
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:17:30 #264
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938102
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

En? Nog gevonden? Of niet?
Schijnt dat die ergens onder de grond ligt.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164938106
Goudenmaand voor het FSA. Ze moeten bestempeld worden als de beste anti-IS en anti-YPG op de grond in Syri. https://twitter.com/euphratesshield/status/770231455901421569
pi_164938112
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:17 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Schijnt dat die ergens onder de grond ligt.
Misschien is dat z'n body double.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:19:18 #267
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938146
quote:
The Russian and U.S. governments are currently discussing the possibility of conducting coordinated airstrikes against the jihadist militants in the Aleppo Governorate, Interfax News Agency reported on Monday.

If the discussions go well, the U.S. and Russian air forces could conduct joint airstrikes against the jihadist militants as early as October of this year.

The last session of Russian-U.S. talks ended with both countries leaving the negotiations table without any agreement put in place.

Unlike Russia, the U.S. is stuck in a tough position due to its ongoing support for the “moderate” opposition groups that are embedded with the jihadist rebels in Aleppo.

Russia has repeatedly told the U.S. to properly vet these groups and have them leave the jihadist camps; however, the U.S. has been unsuccessful in this endeavor.
https://www.almasdarnews.(...)ks-militants-aleppo/
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:20:41 #268
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_164938196
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 13:42 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Achter een land staan dat geld en wapens aan IS leverde en mensen die dat naar buiten brachten of slechts onderzochten in de bak gooide is nou ook niet echt heel anders dan pro ISIS zijn.
Datzelfde doen de Amerikanen al jaren overal ter wereld, en wij huppelen er kwijlend achter aan.
pi_164938256
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 13:39 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Kan gerust zeggen dat er op Fok nauwelijks IS aanhangers actief zijn, daarvoor moet je naar het Marokko forum, de meeste hier zijn tegen IS, maar ook tegen de PKK omdat die geregeld zware aanslagen plegen in Turkije. FSA met de Turkmenen en Turkije als backup is het meest populair hier.
Nog best eng hier met sommige mensen die hopen op een genocide en daar feest om gaan vieren...
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:23:32 #270
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_164938281
quote:
De VS is de weg kwijt in dit conflict.
Aan de ene kant steun je samen met Turkije de ''moderates'' in hun opmars tegen IS en de Koerden, en aan de andere kant ga je ze in Aleppo bombarderen.

Of zijn het andere clubjes in Aleppo ?
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:25:44 #271
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938328
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:23 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

De VS is de weg kwijt in dit conflict.
Aan de ene kant steun je samen met Turkije de ''moderates'' in hun opmars tegen IS en de Koerden, en aan de andere kant ga je ze in Aleppo bombarderen.

Of zijn het andere clubjes in Aleppo ?
De VS zou beter gewoon stoppen zich te mengen in dit conflict. Ze weten zelf niet eens meer wat ze doen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164938333
YPF/SDF is tot achter de Sajur-rivier teruggedrongen.
pi_164938340
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:23 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

De VS is de weg kwijt in dit conflict.
Aan de ene kant steun je samen met Turkije de ''moderates'' in hun opmars tegen IS en de Koerden, en aan de andere kant ga je ze in Aleppo bombarderen.

Of zijn het andere clubjes in Aleppo ?
Zelfde club maar Amerika doet maar wat :s)
pi_164938347
Conflicts twitterde op maandag 29-08-2016 om 14:15:45 Jarabulus Military Council: We withdraw S of Sajur river to protect civilians from Turkish airstrikes - @cdersim3https://t.co/8VoapmswDw reageer retweet
_O- _O- _O-
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:27:19 #275
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938369
Waar is UpsideDown gebleven??
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164938385
Wat een lafaards. Biegt gewoon op dat je uitgewoond wordt. En heel veel die zeiden dat ze zo sterk waren. Ze zijn lafaards en bandieten. _O-
pi_164938425
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:27 schreef Zahreddine het volgende:
Waar is UpsideDown gebleven??
Het schijnt dat ze nog mankracht zoeken in Manbij :7
pi_164938427
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:27 schreef Zahreddine het volgende:
Waar is UpsideDown gebleven??
Ergens in een inrichting.
pi_164938499
Waarom wordt dat IS-gebied tegen de Golan Heights aan niet aangevallen?
pi_164938548
quote:
11s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:32 schreef zarGon het volgende:
Waarom wordt dat IS-gebied tegen de Golan Heights aan niet aangevallen?
Isral
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:34:52 #281
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938576
quote:
11s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:32 schreef zarGon het volgende:
Waarom wordt dat IS-gebied tegen de Golan Heights aan niet aangevallen?
Bedoel je tegen de Jordaanse grens?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:35:21 #282
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164938585
quote:
11s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:32 schreef zarGon het volgende:
Waarom wordt dat IS-gebied tegen de Golan Heights aan niet aangevallen?
De SAA zit daar niet en de rebellen van het zuidelijk front hebben geen steun meer vanuit Jordani en de VS en zitten op hun bevel al maanden stil.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:36:26 #283
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164938625
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:35 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De SAA zit daar niet en de rebellen van het zuidelijk front hebben geen steun meer vanuit Jordani en de VS en zitten op hun bevel al maanden stil.
Schrijnend dat de ooit zo machtige SF niet eens meer een stel haatbaarden in enkele dorpjes met een paar AK's kan omleggen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164938651
Ik denk dat de VS prima weten wat ze doen. Wij weten echter niet precies wat hun strategie/tactiek is. Het is vrijwel zeker dat er een deal is m.b.t. Aleppo dus is het niet zo raar dat ze daar opeens rebellen gaan bombarderen.
pi_164938675
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:37 schreef Peunage het volgende:
Ik denk dat de VS prima weten wat ze doen. Wij weten echter niet precies wat hun strategie/tactiek is. Het is vrijwel zeker dat er een deal is m.b.t. Aleppo dus is het niet zo raar dat ze daar opeens rebellen bombarderen.
De VS bombardeert geen rebellen in Aleppo. Er zijn geruchten dat ze dat willen.
pi_164938729
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De VS bombardeert geen rebellen in Aleppo. Er zijn geruchten dat ze dat willen.
Ik reageer dus ook op dat artikel, ls die geruchten waar blijken te zijn.
pi_164938969
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 29-08-2016 om 14:47:36 Breaking. Rebels took control of the town of Helfaya in N. #Hama, major gain of the offensive started this morning. https://t.co/oMU8JSbpZv reageer retweet
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:51:18 #288
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_164938984
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:27 schreef Zahreddine het volgende:
Waar is UpsideDown gebleven??
En Intellectueel ?
Altijd een user met veel kennis van zaken, vond ik.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:54:12 #289
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164939066
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:51 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

En Intellectueel ?
Altijd een user met veel kennis van zaken, vond ik.
Intellectueel werd een beetje zat van het moddergegooi in dit topic en had niet zo'n goede verstandhouding met o.a. Atak.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:55:47 #290
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_164939100
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Intellectueel werd een beetje zat van het moddergegooi in dit topic en had niet zo'n goede verstandhouding met o.a. Atak.
Jammer, alhoewel ik dat laatste wel een beetje kan begrijpen.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:55:54 #291
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164939101
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:51 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

En Intellectueel ?
Altijd een user met veel kennis van zaken, vond ik.
Die is gestopt nadat hier veel te veel onzin werd geplaatst.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 29 augustus 2016 @ 15:03:12 #292
442104 Pielemenneke
Welkom in de poppenkast
pi_164939249
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:55 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Die is gestopt nadat hier veel te veel onzin werd geplaatst.
Jammer.
  maandag 29 augustus 2016 @ 15:04:07 #293
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164939275
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 15:03 schreef Pielemenneke het volgende:

[..]

Jammer.
Ik vraag me ook af waar Vuurvliegske is.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164939287
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 15:04 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik vraag me ook af waar Vuurvliegske is.
Perma banned volgens mij
  maandag 29 augustus 2016 @ 15:05:31 #295
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164939312
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 15:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Perma banned volgens mij
? Hoezo dan?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164939346
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 14:55 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Die is gestopt nadat hier veel te veel onzin werd geplaatst.
Het is fok... wat had hij anders verwacht lol.
pi_164939418
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 15:05 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

? Hoezo dan?
Dunno, dat moet je de FA's vragen
pi_164939752
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 15:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Perma banned volgens mij
Nope.

Geen streepje door z'n naam: http://forum.fok.nl/user/profile/firefly3.

Is vandaag nog actief: BNW / Flat Earth conspiracy #20" Sunworshipping an ancient practise.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 29-08-2016 15:27:18 ]
pi_164940010
abu_summiyah twitterde op maandag 29-08-2016 om 15:17:26 Wide variety of weapons including Tanks, BMPs, and A Kornet Stash captured in North Hama ... reageer retweet
  maandag 29 augustus 2016 @ 15:42:38 #300
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164940105
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 15:38 schreef ClapClapYourHands het volgende:
abu_summiyah twitterde op maandag 29-08-2016 om 15:17:26 Wide variety of weapons including Tanks, BMPs, and A Kornet Stash captured in North Hama ... reageer retweet
Echt weer zo dom he. Zet die motherfucking tanks en BMPs gewoon massaal in als je ze daar hebt staan. Hoe kan je ze nou telkens kwijtraken :')
pi_164940312
Slot
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')