abonnement Unibet Coolblue
pi_164317614
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 00:48:26 #2
19194 Oversight
◢◤
pi_164318336
:@ Samenvatting,... iemand?
◢◤
pi_164318347
quote:
5s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:48 schreef Oversight het volgende:
:@ Samenvatting,... iemand?
ISIS en de rebellen zijn fucked
pi_164318386
quote:
5s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:48 schreef Oversight het volgende:
:@ Samenvatting,... iemand?
iedereen is fucked, alleen israel staat op winst :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 00:57:49 #5
19194 Oversight
◢◤
pi_164318492
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

iedereen is fucked, alleen israel staat op winst :P
^O^
◢◤
pi_164324540
sayed_ridha twitterde op maandag 08-08-2016 om 10:34:50 Clashes resume on Ramouseh - Cement Factory axis in southern Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 11:30:22 #7
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_164325065
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:08 schreef Adrie072 het volgende:
Is fosfor eigenlijk toegestaan volgens Geneve/oorlogswetten, watdanook?
Normaal gesproken wel, maar het hangt af van hoe het wordt ingezet. Brandstichtende projectielen zijn bv verboden om te gebruiken op civiele doelen. De Russen hebben dat verdrag ondertekend. Los daarvan, het bestoken van burgerdoelen an sich lijkt mij al een schending van Geneve.

http://disarmament.un.org/treaties/t/ccwc_p3
https://ihl-databases.icrc.org/ihl/INTRO/470

Fosfor is net als clustermunitie een onwijs smerig wapen.
pi_164326457
arabthomness twitterde op maandag 08-08-2016 om 12:25:23 #Syria: the city center of Manbij is reported to have been cleared, #Daesh remnants in the city are being dealt with https://t.co/6ulC58fczM reageer retweet
NorthernStork twitterde op maandag 08-08-2016 om 12:32:13 After lost 3 jets and a helicopter, #Assad warplanes now using countermeasures when bombing #EastGhouta #Damascus https://t.co/50lB7xpkMx reageer retweet


[ Bericht 34% gewijzigd door Slayage op 08-08-2016 12:37:43 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164327689
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

iedereen is fucked, alleen israel staat op winst :P
Geweldig toch. Je staat aan de zijlijn, je doet niks en toch win je. :D
mon citoyens vous serez unis.
pi_164327738
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:25 schreef HSG het volgende:

[..]

Geweldig toch. Je staat aan de zijlijn, je doet niks en toch win je. :D
niet niks, maar minimaal wat je doet en dat allemaal in het geheim met weinig kans op escalatie. waardoor niemand je wat kan maken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 13:31:57 #11
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164327809
todayinsyria twitterde op maandag 08-08-2016 om 12:34:46 Manbij Military Council fighters raise the MMC flag and tear down the black flag of #ISIS in #Manbij https://t.co/7uZpIXWQnO reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 08-08-2016 om 12:50:15 SDF commander Adnan Abo Amjad says that 90% of Manbij is captured, offers IS free passage if civilians are freed https://t.co/hWlkuDilqe reageer retweet
Say what?
pi_164328146
Waar zullen de partijen de komende tijd hun aandacht vestigen?


SDF/Koerden zullen Manbij helemaal schoonvegen en vermoedelijk richting Al-Bab gaan (wegens houding Turkije tegen Koerden aan de grens/Jarablus).

IS probeert de boel bij elkaar te houden, zal denk ik alleen maar verdedigen en verliezen. Zie ze geen nieuwe (succesvolle) offensieven uitvoeren.

En de overige 2 partijen (alle overige groepen tegen Assad vs SAA) zullen zich richten op Aleppo.

Zoiets?

Hoe groot is de kans dat Aleppo belegerd kan worden door FSA+rest, de omgekeerde situatie van wat er was, zeg maar?
pi_164328325
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:45 schreef zarGon het volgende:

Hoe groot is de kans dat Aleppo belegerd kan worden door FSA+rest, de omgekeerde situatie van wat er was, zeg maar?
west aleppo is zijn bevoorradingsroute kwijt die ze altijd hebben gehad vanuit het zuiden. ze hebben wel de noordelijke bevoorradingsroute, die ze recentelijk hebben veroverd, maar die is niet 100% veilig (nog?) dus die belegering is er deels. dat de rebellen het noordelijke bevoorradingsroute afsnijden is op dit moment niet aannemelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164328394
blof of zijn ze serieus?

Conflicts twitterde op zondag 07-08-2016 om 22:27:01 BREAKING: Jaish al-Fatah announces operation aiming to take control of entire #Aleppo city https://t.co/2I3JzrpUZL reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 13:55:04 #15
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164328484
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164328507
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:55 schreef Slayage het volgende:
blof of zijn ze serieus?

Conflicts twitterde op zondag 07-08-2016 om 22:27:01 BREAKING: Jaish al-Fatah announces operation aiming to take control of entire #Aleppo city https://t.co/2I3JzrpUZL reageer retweet
Engels:
  maandag 8 augustus 2016 @ 13:59:17 #18
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  maandag 8 augustus 2016 @ 13:59:42 #19
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164328528
quote:
2s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is een nederlandstalige forum...
Vertaling had ik eerder al gegeven, zie #11
Say what?
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:00:51 #20
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_164328557
quote:
Ziet er gezellig uit, en zelfs een beetje 'n vakantie sfeertje, dit dorpje zou net zoals Kobani wel altijd veilig blijven en in handen van de koerden gelukkig.
pi_164328562
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:59 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Vertaling had ik eerder al gegeven, zie #11
ik lees gene transcriptie van een persverklaring...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:05:02 #22
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_164328654
Laten we hopen dat de koerden nu doorpakken tot Al bab, dat zou betekenen dat heel de grens met Turkije IS-vrij word, zo kunnen de jihadisten nooit meer illegaal terug naar Turkije / Europa. :)
pi_164328705
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:05 schreef Charleville het volgende:
Laten we hopen dat de koerden nu doorpakken tot Al bab, dat zou betekenen dat heel de grens met Turkije IS-vrij word, zo kunnen de jihadisten nooit meer illegaal terug naar Turkije / Europa. :)
sweet summer child O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:07:22 #24
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164328717
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik lees gene transcriptie van een persverklaring...
Niet nodig als het samen te vatten is in 2 zinnen, de rest is toch retorisch gezwam
Say what?
pi_164328817
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:07 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Niet nodig als het samen te vatten is in 2 zinnen, de rest is toch retorisch gezwam
dan is het ook niet nodig om dat filmpje wat (bijna) niemand begrijpt te posten :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164328939
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

sweet summer child O+
Is het voor de groepen rondom Azaz nog steeds moeilijk om richting het oosten te gaan en winst te boeken tegen IS?

Staat een tijdje stil...
pi_164329014
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:15 schreef zarGon het volgende:

[..]

Is het voor de groepen rondom Azaz nog steeds moeilijk om richting het oosten te gaan en winst te boeken tegen IS?

Staat een tijdje stil...
dat front is helemaal stilgevallen idd. ik vraag me af of daar een "understanding" achter zit met isis lui en de door turkije gesteunde rebellen daar. heel lang was het ping pong en toen opeens viel het stil.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164329155
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat front is helemaal stilgevallen idd. ik vraag me af of daar een "understanding" achter zit met isis lui en de door turkije gesteunde rebellen daar. heel lang was het ping pong en toen opeens viel het stil.
Ik had in ieder geval verwacht dat ze er meer uit zouden halen van het offensief tegen IS in Manbij.
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:23:07 #29
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164329158
Erdo en Putin zijn weer matties dus geen steun meer voor de rebellen aldaar
Say what?
pi_164329240
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:23 schreef UpsideDown het volgende:
Erdo en Putin zijn weer matties dus geen steun meer voor de rebellen aldaar
een jaar terug toen ze matties waren was er ook steun richting de rebellen, maar het moet blijken hoe het vorm zal krijgen iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164329358
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:23 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik had in ieder geval verwacht dat ze er meer uit zouden halen van het offensief tegen IS in Manbij.
de groepen die daar nu zitten zijn dezelfde groepen die in aleppo stad vechten. dus de prio van die milities ligt uiteraard bij assad bestrijding in aleppo stad dan isis bestrijding aan de turkse grens. theoretisch was het mogelijk maar echt aannemelijk was het niet omdat de amerikanen daar met het sdf toch al aardig bezig zijn. ze laten hen het vuile werk tegen isis doen. terwijl het echte werk bij aleppo stad ligt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164331432
propaganda stuk van fatah haleb richting burgers aleppo stad. opvallend veel vind ik.


GlobalEventMap twitterde op maandag 08-08-2016 om 15:19:27 Latakia: Gov forces capture Kinsabba, Qarmil, Al Qabuh and Beit Janawru, offensive still ongoing. Qantarah disputed. https://t.co/iGfJcAmeVU reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 16:24:40 #33
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164332972
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 15:36 schreef Slayage het volgende:
propaganda stuk van fatah haleb richting burgers aleppo stad. opvallend veel vind ik.


GlobalEventMap twitterde op maandag 08-08-2016 om 15:19:27 Latakia: Gov forces capture Kinsabba, Qarmil, Al Qabuh and Beit Janawru, offensive still ongoing. Qantarah disputed. https://t.co/iGfJcAmeVU reageer retweet
Tsja, zo blijft het ping pong. Deze vorderingen in Latakia maken het weer moeilijker voor de jihadisten om al hun manschappen in Idlib te mobiliseren en richting Aleppo te sturen.
pi_164336416
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:23 schreef UpsideDown het volgende:
Erdo en Putin zijn weer matties dus geen steun meer voor de rebellen aldaar
Dit is een belangrijk pact. Zij zullen nu gezamelijk gaan optrekken. Erdogan zal verregaande concessies doen in Syrie in ruil voor opheffen van de Russische sancties en de Turken kunnen zo de Flirt met de Russen gebruiken om de westerse landen onder druk te zetten. Slim gespeeld van zowel Erdo als Poetin, win-win situatie. Slecht nieuws voor de terroristen,maar ook voor de Koerden, want zij zullen geen steun meer krijgen van de Russen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 18:46:03 #35
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164337728
Say what?
  maandag 8 augustus 2016 @ 19:08:24 #36
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164338357
quote:
Tijd dat Rusland even wat kruisraketten op die corridor gaat schieten. Of even met de Tupolev er overheen. Staan ze dan met hun Manpad.
  maandag 8 augustus 2016 @ 20:46:30 #37
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164341699
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 8 augustus 2016 @ 20:58:38 #38
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164342146
Ik blijf me trouwens verbazen over de incompetentie van het Syrische leger. Als je weet dat die gasten eraan gaan komen in Aleppo, waarom leg je dan geen mijnenvelden aan? Waarom zet je geen stellingen op met ATGM's? Is het nou zo moeilijk om gewoon die VBIED's uit te schakelen? Waarom zet je geen snipers in positie? Waarom lok je ze niet naar een plaats waar jij ze wil hebben om ze in een hinderlaag te lokken? Waarom boobytrap je zo'n artillery college niet dat als je je terugtrekt dat je alles meeneemt? Laat ze maar lekker naar binnen lopen en denken dat jij bent gevlucht. Boom oops weg. Waarom snij je ze niet de pas af in plaats van dat je hen laat komen naar jou? Ga maar lekker een pincer maken ofzo voordat ze hun positie hebben geconsolideerd. Bestudeer het fucking terrein waar je je in bevindt.

Ik snap de frustratie van Hezbollah wel.
  maandag 8 augustus 2016 @ 21:00:58 #39
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164342248
quote:
Ik ben wel benieuwd hoeveel mannen ze uit Latakia hebben weggetrokken voor dit offensief. Het offensief van de rebellen kan nog wel eens heel kostbaar zijn. Ze hebben volgens mij alles gegeven.
  maandag 8 augustus 2016 @ 21:23:31 #40
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164343302
Terroristen hebben weer buitenlands hulp gekregen bij het offensief

http://www.ft.com/cms/s/0(...)3.html#axzz4GlocQqF1
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164343551
quote:
Wat zijn de volgende stappen?
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 8 augustus 2016 @ 21:31:16 #42
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164343664
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164345371
IraqiSecurity twitterde op maandag 08-08-2016 om 20:09:16 New batch of 4 F-16IQ jets reached Balad air base yesterday. #Iraq now has 10 F-16IQs. https://t.co/h9LmIa3ph6 reageer retweet
Langzaam maar zeker worden het meer en meer
pi_164346397
Hebben jihadisten opnieuw Aleppo ingenomen??
  maandag 8 augustus 2016 @ 22:49:59 #45
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164347533
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164348309
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 22:23 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Hebben jihadisten opnieuw Aleppo ingenomen??
Nee de belegering doorbroken.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164348721
Zijn er berichten over burgerslachtoffers gisteren van die fosfor aanvallen van de Russen?
pi_164349895
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:21 schreef Yasmin23 het volgende:
Zijn er berichten over burgerslachtoffers gisteren van die fosfor aanvallen van de Russen?
Ik kan niet zien of het de Russen waren.
Waar kan ik het vliegtuig zien?
Of word het alleen maar aangenomen van terroristen en de Westerse media?
pi_164349927
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:57 schreef bert888 het volgende:

[..]

Ik kan niet zien of het de Russen waren.
Waar kan ik het vliegtuig zien?
Of word het alleen maar aangenomen van terroristen en de Westerse media?
Uh volgens mij werd gisteren hier wel aangeven dat het de Russen waren toch?
Maar ben meer genteresseerd naar eventuele berichten over slachtoffers die misschien zijn gevallen.
pi_164350269
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:58 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Uh volgens mij werd gisteren hier wel aangeven dat het de Russen waren toch?
Maar ben meer genteresseerd naar eventuele berichten over slachtoffers die misschien zijn gevallen.
Nee hoor. Het waren de Turken.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164350474
Och...men kijkt niet op een slachtoffer meer of minder.

“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164350649
Er is toch een gezegde: In een oorlog is het eerste wat sneuvelt,de waarheid is.
pi_164350747
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:58 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Uh volgens mij werd gisteren hier wel aangeven dat het de Russen waren toch?
Maar ben meer genteresseerd naar eventuele berichten over slachtoffers die misschien zijn gevallen.
Er is nergens bewijs dat het de Russen waren.
Alleen maar aannames.

Misschien wel de VS, Turkije, Iran, Isral , Frankrijk, of Nederland.
pi_164350973
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:57 schreef bert888 het volgende:

[..]

Ik kan niet zien of het de Russen waren.
Waar kan ik het vliegtuig zien?
Of word het alleen maar aangenomen van terroristen en de Westerse media?
omdat de russen alleen die wapens gebruiken in syrie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164350981
Interbrigades twitterde op donderdag 02-06-2016 om 19:30:14 Epic [full] scene from #Mansoura silo battle:#Turkestani TIP storming barrier & narrow escape.[in case you missed] https://t.co/NnFapjdhLL reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164351145
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 21:23 schreef Zahreddine het volgende:
Terroristen hebben weer buitenlands hulp gekregen bij het offensief

http://www.ft.com/cms/s/0(...)3.html#axzz4GlocQqF1
alle lokale spelers zijn al jaren uitgespeeld. zonder de backing uit het buitenland is het conflict snel klaar, moeten ze met elkaar op de vuist (letterlijk)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164351502
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat de russen alleen die wapens gebruiken in syrie?
Bewijs?
En niet alleen maar blabla of wazige twitterberichtjes .

Maar ach de VS schuwt het ook niet om te gebruiken.
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)raakse-burgers.dhtml

http://destillewaarheid.n(...)s-voor-vs-en-israel/

[ Bericht 16% gewijzigd door bert888 op 09-08-2016 01:02:15 ]
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 01:42:36 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164352363
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:08 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee hoor. Het waren de Turken.
16 jets vanuit Diyarbakir zeker
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164352825
markbairden twitterde op maandag 08-08-2016 om 23:30:26 @JohnArterbury @GoldenTent If partition is on the cards isn't Aleppo key? reageer retweet
JohnArterbury twitterde op maandag 08-08-2016 om 23:32:22 @markbairden @GoldenTent from what I've heard suggested Turkey gets northern Syria -- all RUMINT though reageer retweet
pi_164356955
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:56 schreef bert888 het volgende:

[..]

Bewijs?
En niet alleen maar blabla of wazige twitterberichtjes .
:')

Mutafail_ twitterde op maandag 08-08-2016 om 20:14:05 Ajnad aSham: Cash reward of $10K to every Assadist who hands over a Lebanese, Russian or Iranian mercenary to rebels https://t.co/Wp6g2K79L8 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 09:27:31 Rebels foiled an attempt by pro-Regime forces to advance on Tell Mahrouqat front, S. #Aleppo. https://t.co/mGSibjyj3T reageer retweet
aronlund twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 09:56:57 Erdogan on Syria:- Pilot's killers on trial- Assad must go- Me and Putin can work on Syria without US, Iran, KSA- Nusra no terror group reageer retweet


[ Bericht 72% gewijzigd door Slayage op 09-08-2016 10:17:44 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164357075
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 02:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:
markbairden twitterde op maandag 08-08-2016 om 23:30:26 @JohnArterbury @GoldenTent If partition is on the cards isn't Aleppo key? reageer retweet
JohnArterbury twitterde op maandag 08-08-2016 om 23:32:22 @markbairden @GoldenTent from what I've heard suggested Turkey gets northern Syria -- all RUMINT though reageer retweet
Ligt wel in lijn der verwachtingen. Deed Hitler ook niet zoiets samen met Rusland?
pi_164357109
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:17 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Ligt wel in lijn der verwachtingen. Deed Hitler ook niet zoiets samen met Rusland?
Het zou mij niet verbazen dat Erdolf Syri en Irak in gaat lijven maar eerst ga je ervoor zorgen dat je internationaal sterk staat.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164357258
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:19 schreef HSG het volgende:

[..]

Het zou mij niet verbazen dat Erdolf Syri en Irak in gaat lijven maar eerst ga je ervoor zorgen dat je internationaal sterk staat.
Lijkt me wel grappig. Mijn zegen heeft hij.
pi_164357283
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:26 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Lijkt me wel grappig. Mijn zegen heeft hij.
Is ook niet zo moeilijk. Irak en Syri zijn door jarenlange oorlog ernstig verzwakt.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164357985
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:24 schreef bert888 het volgende:

[..]

Er is nergens bewijs dat het de Russen waren.
Alleen maar aannames.

Misschien wel de VS, Turkije, Iran, Isral , Frankrijk, of Nederland.
Ja of aliens.

Alsnog wacht ik op berichten over slachtoffers.
Zag net dat filmpje en het ziet er eng uit.
pi_164358091
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:02 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Ja of aliens.

Alsnog wacht ik op berichten over slachtoffers.
Zag net dat filmpje en het ziet er eng uit.
Het is gewoon de schuld van Turkije en Saudi-Arabi.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164358756
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 10:40:10 Fierce clashes & shelling as pro-Regime forces are trying to advance into Ramoussah district from East, #Aleppo. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164358797
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:08 schreef HSG het volgende:

[..]

Het is gewoon de schuld van Turkije en Saudi-Arabi.
die duivelse sunnis ook! ze hebben rusland gedwongen om fosfor bommen te droppen op woon gebieden in idlib!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164358877
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

die duivelse sunnis ook! ze hebben rusland gedwongen om fosfor bommen te droppen op woon gebieden in idlib!
Ja er moet gewoon een fosforbom op Mekka geflikkerd worden, bovenop die zwarte kubus.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164358960
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:50 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja er moet gewoon een fosforbom op Mekka geflikkerd worden, bovenop die zwarte kubus.
en dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164359051
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

en dan?
En dan wat?
mon citoyens vous serez unis.
pi_164359144
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:50 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja er moet gewoon een fosforbom op Mekka geflikkerd worden, bovenop die zwarte kubus.
Het toppunt van afgoderij, dat ding.
/off-topic
pi_164359146
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:00 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Het toppunt van afgoderij, dat ding.
/off-topic
Het is het huis van Satan.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164359198
quote:
In en rond de Syrische stad Aleppo worden twee miljoen inwoners bedreigd door een ernstig watertekort. Ook is er nauwelijks elektriciteit. Aanvallen op de stad hebben de infrastructuur verwoest en de inwoners zijn daarvan het slachtoffer, zeggen de Verenigde Naties.

Vooral voor het leven van veel kinderen wordt gevreesd. Omdat er een hittegolf in Aleppo is, zullen zij door een watertekort snel uitdrogen.

"Miljoenen mensen worden bedreigd als de waterleidingen en elektriciteitsnetwerken niet onmiddellijk worden gerepareerd", zegt een hoge VN-functionaris.

http://nos.nl/artikel/212(...)ertekort-aleppo.html
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 12:17:38 #75
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164359674
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

dan is het ook niet nodig om dat filmpje wat (bijna) niemand begrijpt te posten :P
Say what?
pi_164359715
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:57 schreef HSG het volgende:

[..]

En dan wat?
wat is je master plan? fosfor op de kabaa, ik weet overigens niet met welk doel, but hey jij je zin en dan wat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164359800
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is je master plan? fosfor op de kabaa, ik weet overigens niet met welk doel, but hey jij je zin en dan wat?
Zijn we daar vanaf want je hebt niks aan dat ding
mon citoyens vous serez unis.
pi_164359875
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:22 schreef HSG het volgende:

[..]

Zijn we daar vanaf want je hebt niks aan dat ding
ach hij is het verleden vaak genoeg gesloopt. gewoon weer opbouwen. ^O^

je hebt dus geen master plan. je zit gewoon dom te lullen kennelijk, ook goed! weten we dat ook ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164359987
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:22 schreef HSG het volgende:

[..]

Zijn we daar vanaf want je hebt niks aan dat ding
Ja en alle problemen in het Midden Oosten verdwijnen dan als sneeuw voor de zon.
pi_164360138
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

ach hij is het verleden vaak genoeg gesloopt. gewoon weer opbouwen. ^O^

je hebt dus geen master plan. je zit gewoon dom te lullen kennelijk, ook goed! weten we dat ook ^O^
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:27 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Ja en alle problemen in het Midden Oosten verdwijnen dan als sneeuw voor de zon.
Geloven in een kubusje. :')

En inderdaad dan zijn alle problemen opgelost.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164360242
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:33 schreef HSG het volgende:

[..]

[..]

Geloven in een kubusje. :')

En inderdaad dan zijn alle problemen opgelost.
Kubus, man aan een kruis. 1 pot nat :p
pi_164360309
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:36 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Kubus, man aan een kruis. 1 pot nat :p
Precies. Jij snapt het.

Kijk maar naar de Ku Klux Klan... die verbranden op een gegeven moment ook kruizen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164360356
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:38 schreef HSG het volgende:

[..]

Precies. Jij snapt het.

Kijk maar naar de Ku Klux Klan... die verbranden op een gegeven moment ook kruizen.
Alsnog gaat die kubus de situatie daar niet veranderen.
pi_164360372
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:39 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Alsnog gaat die kubus de situatie daar niet veranderen.
Verbranden van een kruis ook niet.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164360385
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:40 schreef HSG het volgende:

[..]

Verbranden van een kruis ook niet.
No shit.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 12:41:16 #86
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164360405
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:02 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Ik zie dit nog wel zo gespind worden dat Assad hier de schuld van krijgt.
pi_164360419
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:40 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

No shit.
Jep.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164362431
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:02 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Nu is het 2 miljoen :')
pi_164362462
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:05 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nu is het 2 miljoen :')
Hoeveel mensen denk jij dat er zitten?
pi_164362534
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:06 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Hoeveel mensen denk jij dat er zitten?
Geen idee, maar er wordt telkens van cijfers veranderd.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 14:10:15 ]
pi_164362810
beweging op het front met isis aan de turkse grens

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 10:37:40 Turkish backed rebels capture Tell Sha'ir, Kamaliyah & Qasajik in north Aleppo after clashes with IS reageer retweet
zuidelijk front losers

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 10:50:24 A day after attempt at Sheikh Miskeen, SAA repel infiltration attempt by militants in Busra al-Sham to advance into Sweida province reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 16:23:42 #92
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164366619
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:19 schreef Slayage het volgende:
beweging op het front met isis aan de turkse grens

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 10:37:40 Turkish backed rebels capture Tell Sha'ir, Kamaliyah & Qasajik in north Aleppo after clashes with IS reageer retweet
zuidelijk front losers

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 10:50:24 A day after attempt at Sheikh Miskeen, SAA repel infiltration attempt by militants in Busra al-Sham to advance into Sweida province reageer retweet
Sweida gaan ze nooit een foothold krijgen. Sterke SAA presentie wegens nabijheid met Isral en sterk op onafhankelijkheid gerichte Druzen, die bekend staan als goede vechters.
pi_164366801
Heeft Erdogan al gestopt met het bewapenen van de gematigde terroristen? Ik hoop dat Poetin hem kan overtuigen in ruil dat Poetin Armeni opoffert. :9
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 16:37:18 #94
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164366968
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 16:30 schreef Atak het volgende:
Heeft Erdogan al gestopt met het bewapenen van de gematigde terroristen? Ik hoop dat Poetin hem kan overtuigen in ruil dat Poetin Armeni opoffert. :9
Dan moet Azerbeidzjan eerst competent genoeg zijn om het in te nemen ;)
pi_164367468
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164367512
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 16:30 schreef Atak het volgende:
Heeft Erdogan al gestopt met het bewapenen van de gematigde terroristen?
er wordt zelfs gespeculeerd dat het succes van de rebellen bij aleppo te danken is aan de turken dus trek je conclusie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164368053
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 16:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

er wordt zelfs gespeculeerd dat het succes van de rebellen bij aleppo te danken is aan de turken dus trek je conclusie
Bron?
pi_164368064
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 16:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dan moet Azerbeidzjan eerst competent genoeg zijn om het in te nemen ;)
Ze hebben al een hap teruggenomen niet zolang geleden. :9
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 17:33:50 #99
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164368621
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 17:13 schreef Atak het volgende:

[..]

Bron?
Zie #40
Say what?
pi_164368801
quote:
2s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 17:33 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Zie #40
Ik heb geen FT-abo. Post de tekst even hier als je het niet erg vindt.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 18:12:01 #101
365082 IPA35
Patriarch
pi_164369700
Rusland zou Armeni gewoon moeten inlijven als deelrepubliek... Azerbeidjian ook ff.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:05:06 #102
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164371311
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 16:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

er wordt zelfs gespeculeerd dat het succes van de rebellen bij aleppo te danken is aan de turken dus trek je conclusie
Succes valt nog maar te bezien. Dit zou zomaar een Pyrrhusoverwinning kunnen worden. Ze kunnen nog steeds niet op regelmatige basis de stad in en ondertussen stort het Latakia front in elkaar. Het heeft ze naar schatting tussen de 500 en 2k manschappen gekost.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:13:55 #103
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164371592
Volgens diverse nog niet bevestigde berichten op Twitter is de rebellencorridor vandaag gedicht en is de SAA samen met Hezbollah aan een opmars bezig. Tevens gooit Hezbollah bommen vanuit drones!
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:15:04 #104
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164371630
DailyStarLeb twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 17:50:17 Syrian govt forces cut off recently opened rebel corridor leading to E. Aleppo: Al-Manar, Al Mayadeen https://t.co/gYODZ1lZ2p reageer retweet
Say what?
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:15:44 #105
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164371651
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:05 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Succes valt nog maar te bezien. Dit zou zomaar een Pyrrhusoverwinning kunnen worden. Ze kunnen nog steeds niet op regelmatige basis de stad in en ondertussen stort het Latakia front in elkaar. Het heeft ze naar schatting tussen de 500 en 2k manschappen gekost.
Maar een shitload aan wapens....
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:17:15 #106
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164371708
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Maar een shitload aan wapens....
Het grappige is dat ze die tanks en BMP's de basis niet eens uit krijgen waarschijnlijk, wegens fire control van de SAA/Hezbollah over dat stuk ;) Er zijn diverse beelden waarop ze nog staan waar ze staan.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:18:05 #107
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:18:51 #108
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164371774
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het grappige is dat ze die tanks en BMP's de basis niet eens uit krijgen waarschijnlijk, wegens fire control van de SAA/Hezbollah over dat stuk ;) Er zijn diverse beelden waarop ze nog staan waar ze staan.
Ah oke. Heb een hoop gemist de laatste dagen volgens mij.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:21:25 #109
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164371873
ReutersWorld twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 16:28:03 U.N. urges Aleppo ceasefire to restore access to clean, running water: https://t.co/6D1Up6T3k5 https://t.co/dcrLVrluYK reageer retweet
Was te verwachten
Say what?
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:28:33 #110
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164372113
Heeft SAA Kinsibba nu trouwens weer?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:34:51 #111
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164372316
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:28 schreef Szura het volgende:
Heeft SAA Kinsibba nu trouwens weer?
Zijn ze al voorbij
Say what?
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:39:08 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164372429
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:34 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Zijn ze al voorbij
Oke dan, dat de keuze die de 'rebellen' hebben gemaakt. Doorknallen daar aub.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 20:01:41 #113
365082 IPA35
Patriarch
pi_164373110
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 20:37:41 #114
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_164374295
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:13 schreef Richestorags het volgende:
Volgens diverse nog niet bevestigde berichten op Twitter is de rebellencorridor vandaag gedicht en is de SAA samen met Hezbollah aan een opmars bezig. Tevens gooit Hezbollah bommen vanuit drones!
Goed nieuws!
pi_164375019
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:13 schreef Richestorags het volgende:
Volgens diverse nog niet bevestigde berichten op Twitter is de rebellencorridor vandaag gedicht en is de SAA samen met Hezbollah aan een opmars bezig. Tevens gooit Hezbollah bommen vanuit drones!
dit bedoel je

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 17:43:01 Syrian Army has fire control over the 'Ramouseh corridor' which connects JF to the besieged east Aleppo suburbs reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 21:10:48 #116
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164375414
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 20:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit bedoel je

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 17:43:01 Syrian Army has fire control over the 'Ramouseh corridor' which connects JF to the besieged east Aleppo suburbs reageer retweet
Ja afgesneden. Het gat is niet gedicht, maar de aanvoerroute is wel al doorkruist.
pi_164376166
wat is dat met al die belgische jihadisten man? minimaal 106e dode alweer. is er eigenlijk een telling van nederlandse dode jihadisten

p_vanostaeyen twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 21:21:36 Abū Anwar al-Belgīkī, at least the 106th Belgian fighter in Syria and Iraq killed. 12th Belgian suicide attack https://t.co/uboIG96sDm reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 21:27:38 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164376224
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:26 schreef Slayage het volgende:
wat is dat met al die belgische jihadisten man? minimaal 106e dode alweer. is er eigenlijk een telling van nederlandse dode jihadisten

p_vanostaeyen twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 21:21:36 Abū Anwar al-Belgīkī, at least the 106th Belgian fighter in Syria and Iraq killed. 12th Belgian suicide attack https://t.co/uboIG96sDm reageer retweet
Alleen de NCTV hanteert een grove telling
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164376323
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:27 schreef Szura het volgende:

[..]

Alleen de NCTV hanteert een grove telling
hoeveel staan wij dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 21:31:48 #120
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164376425
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoeveel staan wij dan?
Zou ik even moeten Googlen, weet het niet uit m'n hoofd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164376569
ahlalsham1 twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 21:24:49 It looks like Shia militias are stationed at the Ramouseh front all way to S. Aleppo. While the Hamdaniyah front are NDF, SAA, & Hezbollah. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 21:37:36 #122
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_164376674
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:26 schreef Slayage het volgende:
wat is dat met al die belgische jihadisten man? minimaal 106e dode alweer. is er eigenlijk een telling van nederlandse dode jihadisten

p_vanostaeyen twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 21:21:36 Abū Anwar al-Belgīkī, at least the 106th Belgian fighter in Syria and Iraq killed. 12th Belgian suicide attack https://t.co/uboIG96sDm reageer retweet
Zeer triest eigenlijk, het blijven jongens die in Belgi groot zijn gebracht, vreselijk dat ze zijn gehersenspoeld voor een van de meest zinloze oorlog ooit.
pi_164376921
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:37 schreef Charleville het volgende:

[..]

Zeer triest eigenlijk, het blijven jongens die in Belgi groot zijn gebracht, vreselijk dat ze zijn gehersenspoeld voor een van de meest zinloze oorlog ooit.
per hoofd van de bevolking levert belgie de meeste jihadis richting syrie/irak. ik vraag me af waardoor dat komt. wat belgie zon broeinest maakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164377636
Paradoxy13 twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 21:46:51 Reports now that Russian jets are targeting the Ramouseh area in #Aleppo with incendiary munitions reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164378060
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

per hoofd van de bevolking levert belgie de meeste jihadis richting syrie/irak. ik vraag me af waardoor dat komt. wat belgie zon broeinest maakt.
Ben je wel eens in een Belgische achterstandswijk geweest in Brussel? Je krijgt namelijk het gevoel alsof je in Afrika bent en niet in Europa. De Belgen zijn ongenteresseerd in de buitenlanders die zich vestigen in Belgi en daarom dumpen ze die shitload allemaal in dezelfde wijken. En dat gaat uiteindelijk backfiren na jarenlang dezelfde politiek hanteren zonder ervoor te zorgen dat er enige toenadering tussen de autochtonen en allochtonen volkeren bestaat. Nederland is wat dat betreft minder erg dan Belgi. In Nederland heb je geen wijk waar de politie gevaar loopt, in de schilderswijk (wat zogenaamd de beruchtste achterstandswijk van Nederland is) kan de politie gerust zijn werk doen zonder lastig gevallen te worden, laat staan andere wijken in Nederland.
pi_164378195
Ramuseh wordt op dit moment door Russische vliegtuigen bestookt met fosfor raketten!
pi_164378502
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 22:13 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ramuseh wordt op dit moment door Russische vliegtuigen bestookt met fosfor raketten!
was een kwestie van tijd...

hadeelOueiss twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 22:03:09 الآن قصف بالفوسفوري على ريف حلب الجنوبي. ستتحرر حلب كلها رغماً عن الجبناء الذين يشيعون الآن قتلاهم المهزومون في حلب. https://t.co/XuDo70lnBQ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164379507
Zou Rusland de rebellen expres dat gebied hebben laten pakken? Of wat zou een andere verklaring zijn dat ze nu pas flink bombarderen?
pi_164380008
goede interview wat je kan zien als een stand van zaken atm iin syrie, wat nieuw voor mij was dat er in manbij, voor de overnamen door isis er verkiezingen waren en er een stadsbestuur was en dat deze mensen nu aangeven dat wanneer isis verdreven is ze het stadsbestuur zullen voortzetten, wat volgens lister een potentieel nieuw gewapend conflict zou kunnen veroorzaken met de door de amerikanen gebackte mensen.
ook wat nieuw voor mij was dat bepaalde FSA elementen, ondanks dat ze in aleppo tegen het regime samen hebben gevochten ze pertinent NIET met elkaar in contact komen om de bekende redenen.
ook benadrukt lister dat er heel veel onrust is in zuid syrie omdat de stammen, die nog steeds veel invloed schijnen te hebben in syrie, het niet kunnen verkroppen dat het front met assad op zijn gat ligt door druk van externe mogendheden met name jordanie, hij zegt dat de rebellen kun krediet hierdoor dreigen te verliezen en hij zegt dat hij verwacht dat dat front weer zal opleven binnenkort.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 22:59:22 #130
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_164380282
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 22:10 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ben je wel eens in een Belgische achterstandswijk geweest in Brussel? Je krijgt namelijk het gevoel alsof je in Afrika bent en niet in Europa. De Belgen zijn ongenteresseerd in de buitenlanders die zich vestigen in Belgi en daarom dumpen ze die shitload allemaal in dezelfde wijken. En dat gaat uiteindelijk backfiren na jarenlang dezelfde politiek hanteren zonder ervoor te zorgen dat er enige toenadering tussen de autochtonen en allochtonen volkeren bestaat. Nederland is wat dat betreft minder erg dan Belgi. In Nederland heb je geen wijk waar de politie gevaar loopt, in de schilderswijk (wat zogenaamd de beruchtste achterstandswijk van Nederland is) kan de politie gerust zijn werk doen zonder lastig gevallen te worden, laat staan andere wijken in Nederland.
Nederland doet het inderdaad een stuk beter, hier een interview van jaren geleden in Molenbeek, automatische wapens schijnen heel normaal te zijn in deze wijk, de Belgen kijken inderdaad zelf niet om naar deze wijken waardoor het een puinzooi is geworden.

In Nederland renoveren ze complete wijken, met nieuwbouw, en zorgen ze voor een goede huur en koop verhouding, zodat het nooit een echte achterstandswijk kan worden.
pi_164380893


deze oud cia agent is helemaal lijp _O-

Interbrigades twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 23:14:03 Ex-CIA: Iran and Russia "need to pay a price" ,Kill Iranian and Russian invaders. https://t.co/FIjqBOMNt8 reageer retweet


[ Bericht 60% gewijzigd door Slayage op 09-08-2016 23:18:02 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 23:19:43 #132
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_164381229
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 23:12 schreef Slayage het volgende:

deze oud cia agent is helemaal lijp _O-

Interbrigades twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 23:14:03 Ex-CIA: Iran and Russia "need to pay a price" ,Kill Iranian and Russian invaders. https://t.co/FIjqBOMNt8 reageer retweet
Dit is echt stuitend man. Kut Yanks.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_164381488
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 23:19 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dit is echt stuitend man. Kut Yanks.

zo praten ze allemaal achter gesloten deuren. hij is gewoon eerlijk.

de russen zitten gewoon de door amerika gesteunde mensen te bombarderen en de VS doet geen ene kut. met imo een dieptepunt laatst bij Tanf waar rebellen in de middle of no where in hartje isis gebied tegen isis vechten, komen russische bommenwerpers deze mensen bombarderen, en wat doet slapjanus obama tegen deze agressie? geen ene fuck.

edit nee sorry, ze hebben met de russen een overleg gevoerd over wat er is gebeurd :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 23:38:20 #134
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164382058
Hawsh Al-Nasri gepakt

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 19:22:40 Jabal al-Qal'ah - liberated reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 21:06:55 Jaysh Al-Islam needs serious reinforcements in the East Ghouta. Their offensive yesterday flopped and now they're being attacked Tal Kurdi reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 23:39:27 #135
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164382121
Ghouta lijkt mij een verloren zaak voor de militanten, wat ik niet begrijp dat zij proberen een deal te bereiken waarbij zij ghouta verlaten en naar een ander front worden getransfereerd.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164382990
[Informative] 1998 Adana Agreement between Syria and Turkey
https://www.reddit.com/r/(...)ement_between_syria/

Leuk leesvoer.
  woensdag 10 augustus 2016 @ 00:02:15 #137
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164383050
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 23:39 schreef Zahreddine het volgende:
Ghouta lijkt mij een verloren zaak voor de militanten, wat ik niet begrijp dat zij proberen een deal te bereiken waarbij zij ghouta verlaten en naar een ander front worden getransfereerd.
Lijkt me wel het beste, maar denk dat SAA er weinig trek meer in heeft.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 10 augustus 2016 @ 00:07:00 #138
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164383210
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 00:02 schreef Szura het volgende:

[..]

Lijkt me wel het beste, maar denk dat SAA er weinig trek meer in heeft.
Zij ruiken de overwinning natuurlijk.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164384460
Het word tijd dat Syri is echt doorpakt en het duivelsgebroed uitroeit.

Uiteindelijk is het allemaal de schuld van de VS, want zij hebben die domme Arabieren zo gek gekregen zich te verzetten tegen Assad.
  woensdag 10 augustus 2016 @ 06:36:05 #140
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164386796
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 23:38 schreef Zahreddine het volgende:
Hawsh Al-Nasri gepakt

sayed_ridha twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 19:22:40 Jabal al-Qal'ah - liberated reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 09-08-2016 om 21:06:55 Jaysh Al-Islam needs serious reinforcements in the East Ghouta. Their offensive yesterday flopped and now they're being attacked Tal Kurdi reageer retweet
Het is alleen lastig versterkt te worden op een omsingeld front :P
pi_164387835
Drones bombarderen bijbels in Midden-Oosten
DJMO (Monique) 10-08-2016 07:02 print
De Zweedse evangelische kerk Livets Ord wil met behulp van drones duizenden bijbels verspreiden in het Midden-Oosten. Dat laat de kerk aan de Washington Post weten.

"We gebruiken een nieuwe generatie drones die pakketjes kunnen afleveren om duizenden elektronische bijbels te verspreiden", aldus het evangelische gezelschap, die zichzelf Woord van het Leven noemt.

Volgens de kerk is het Midden-Oosten een regio boordevol religieus geweld. "We bidden dat Gods werk en liefde de haat zal verslaan", aldus een woordvoerder van het gezelschap.

De duizenden bijbels worden de komende weken, vanaf grote hoogte boven Syri, verspreidt.

Bron Fok

Wat denken jullie, gaat dit helpen Syri gedeeltelijk weer stabiel te krijgen? :)
pi_164388108
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 23:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

zo praten ze allemaal achter gesloten deuren. hij is gewoon eerlijk.

de russen zitten gewoon de door amerika gesteunde mensen te bombarderen en de VS doet geen ene kut. met imo een dieptepunt laatst bij Tanf waar rebellen in de middle of no where in hartje isis gebied tegen isis vechten, komen russische bommenwerpers deze mensen bombarderen, en wat doet slapjanus obama tegen deze agressie? geen ene fuck.

edit nee sorry, ze hebben met de russen een overleg gevoerd over wat er is gebeurd :')
De Amerikanen steunen bepaalde groepen terroristen in Syrie, ze kunnen die moeilijk openlijk gaan verdedigen, dan vallen ze namelijk door de mand. Dit zal altijd schimmig moeten blijven, daarom kunnen ze niet zoveel hier tegen doen. De Russen spelen gewoon open kaart en bombarderen alle terroristen, die kun je niets kwalijk nemen.
pi_164388317
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 09:39 schreef Charleville het volgende:
Drones bombarderen bijbels in Midden-Oosten
DJMO (Monique) 10-08-2016 07:02 print
De Zweedse evangelische kerk Livets Ord wil met behulp van drones duizenden bijbels verspreiden in het Midden-Oosten. Dat laat de kerk aan de Washington Post weten.

"We gebruiken een nieuwe generatie drones die pakketjes kunnen afleveren om duizenden elektronische bijbels te verspreiden", aldus het evangelische gezelschap, die zichzelf Woord van het Leven noemt.

Volgens de kerk is het Midden-Oosten een regio boordevol religieus geweld. "We bidden dat Gods werk en liefde de haat zal verslaan", aldus een woordvoerder van het gezelschap.

De duizenden bijbels worden de komende weken, vanaf grote hoogte boven Syri, verspreidt.

Bron Fok

Wat denken jullie, gaat dit helpen Syri gedeeltelijk weer stabiel te krijgen? :)
_O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164388352
propaganda stukjes rebellen :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 10 augustus 2016 @ 10:16:40 #145
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164388386
quote:
99s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 10:14 schreef Slayage het volgende:
propaganda stukjes rebellen :P

[ afbeelding ]
Die rechterknakker is de TOW spotter? Die kan namelijk 2 doelen tegelijk in de gaten houden.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 10 augustus 2016 @ 10:16:47 #146
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164388388
quote:
99s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 10:14 schreef Slayage het volgende:
propaganda stukjes rebellen :P

[ afbeelding ]
60 eieren voor hun '300.000' belegerden, daarmee kom je er wel :).
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164388593
quote:
9s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 10:16 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Die rechterknakker is de TOW spotter? Die kan namelijk 2 doelen tegelijk in de gaten houden.
ja die rechter twee zijn rebellen meen ik. dus zou zomaar kunnen :P

quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 10:16 schreef Szura het volgende:

[..]

60 eieren voor hun '300.000' belegerden, daarmee kom je er wel :).
met propaganda gaat het om het beeld dat je neerzet niet zo zeer het resultaat dat je boekt. hier zie je bv, "rebellen breken de belegering en leveren voeding aan de burgers, daar waar de internationale gemeenschap op zijn gat lag. graag empathie mijn kant op, dankje wel :P"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164388671
ahlalsham1 twitterde op woensdag 10-08-2016 om 08:57:43 There are some people saying that rebels are under pressure by US/Turkey to stop the Aleppo battle. That's a lie. Battle will resume soon. reageer retweet
gratis weggegeven zelfs, helemaal kudos natuurlijk. hele rijen mensen.

ahlalsham1 twitterde op woensdag 10-08-2016 om 09:23:08 Today morning, JaF in co/op with Fatah Halab delivered foods and materials to East Aleppo. Foods given for free. https://t.co/ZhJicLOch3 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164388891
gisteren schijnen ze 2,5 uur over syrie gesproken te hebben, kennelijk gaan de gesprekken door.

Conflicts twitterde op woensdag 10-08-2016 om 10:15:57 BREAKING: Military delegation will visit #Moscow to discuss #Syria war: Turkey FM - @BarzanSadiq reageer retweet
het gevaar van (crappy) luchtmacht in stedelijk gebied waar ook jouw manschappen zitten

Malcolmite twitterde op woensdag 10-08-2016 om 09:51:41 Assad regime Colonel Yusuf Aboud of Tartus killed in Al Ramouseh when jet targeted him by mistake https://t.co/nXGW3435Uy reageer retweet
hele pand weg



[ Bericht 63% gewijzigd door Slayage op 10-08-2016 10:59:05 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164389388
HasanSari7 twitterde op woensdag 10-08-2016 om 10:52:06 💥⬆️ Cavusoglu: Turkey, Russia to set up joint military, intelligence and diplomacy mechanism. #Turkey #Russia #Syria" reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164397157
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164404107
Geen spannende ontwikkelingen vandaag?
pi_164404996
quote:
99s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 10:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

_O- _O- _O-
S-400 ff testen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164405058
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:41 schreef zarGon het volgende:
Geen spannende ontwikkelingen vandaag?
spannend nee maar wel verrassend dit, vraag me af wat erachter zit.

Reuters twitterde op woensdag 10-08-2016 om 18:21:22 BREAKING: Russian Defense Ministry says three-hour per day Aleppo ceasefire for aid convoys will start Aug. 11 reageer retweet
naast de iraki jihadis worden ook de libanese sjia jihadis ingevlogen om aleppo te redden.

DavidADaoud twitterde op woensdag 10-08-2016 om 18:06:41 Large Hezbollah convoy arrives in southern Aleppohttps://t.co/Li8YMcgquz reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 10-08-2016 om 19:22:26 Rebels thwarted another attempt by pro-Regime froces to advance on Cement Factory Front in #Aleppo. https://t.co/Xt10Mtryqm reageer retweet


[ Bericht 22% gewijzigd door Slayage op 10-08-2016 19:28:59 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 10 augustus 2016 @ 21:20:42 #156
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164408899
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164410521
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:41 schreef zarGon het volgende:
Geen spannende ontwikkelingen vandaag?
Chloor aanval in Aleppo?
MahmoudRashwani twitterde op woensdag 10-08-2016 om 21:38:26 Citizen & doctors have confirmed a chlorine attack on Zebdia neighbour n #Aleppo city https://t.co/U7TNfX6Yze reageer retweet
quote:
#Syria|Aleppo|Regime air attack carried out with chlorine

Doctor confirmed that the last air attack on Zabadiya neighborhood was carried out with bombs containing chlorine. A mother and her 2 children were killed as the result of that air attack.
https://yallasouriya.word(...)d-out-with-chlorine/
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164411136
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 22:11 schreef Montagui het volgende:

[..]

Chloor aanval in Aleppo?
MahmoudRashwani twitterde op woensdag 10-08-2016 om 21:38:26 Citizen & doctors have confirmed a chlorine attack on Zebdia neighbour n #Aleppo city https://t.co/U7TNfX6Yze reageer retweet
[..]

https://yallasouriya.word(...)d-out-with-chlorine/
Leugens.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164411367
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 22:27 schreef HSG het volgende:

[..]

Leugens.
zou bashars leger nooit doen idd...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 10 augustus 2016 @ 22:38:38 #160
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164411586
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164411798
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 22:27 schreef HSG het volgende:

[..]

Leugens.
Sure

https://www.facebook.com/LCCSy/posts/1460563270637471

Alles wat als anti-Assad/Rusland op internet terechtkomt zijn alleen maar leugens. :')
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164411975
quote:
Weer 20 basissen op een gebied van 500 vierkante km ofzo :')

Ze hebben voor elke soldaat daar een basis ofzo.
  woensdag 10 augustus 2016 @ 22:48:43 #163
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164412062
quote:
10s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 22:46 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Weer 20 basissen op een gebied van 500 vierkante km ofzo :')

Ze hebben voor elke soldaat daar een basis ofzo.
Damascus is de meest gemilitariseerde zone van heel het land. Heeft te maken met een mogelijke aanval van de golan van Israel op Damascus.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 10 augustus 2016 @ 22:51:29 #164
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164412219
Plus dat Syri voor de burgeroorlog een ziek groot leger had
Say what?
pi_164412278
Maar alsnog, volgens mij hebben ze echt duizenden militaire locaties in het land, althans voor de oorlog. Doet beetje surrealistisch aan.
pi_164412811
quote:
10s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 22:46 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Weer 20 basissen op een gebied van 500 vierkante km ofzo :')

Ze hebben voor elke soldaat daar een basis ofzo.
als je je bevolking niet vertrouwt, moet je stappen ondernemen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164412845
quote:
10s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 22:52 schreef BEFEM het volgende:
Maar alsnog, volgens mij hebben ze echt duizenden militaire locaties in het land, althans voor de oorlog. Doet beetje surrealistisch aan.
dat is wat ze noemen een politiestaat ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164414032
Hier nog meer leugens:
MahmoudRashwani twitterde op woensdag 10-08-2016 om 23:11:32 n1 hospital,70 chlorine casualties r reported, 10 r infants, 25 toddlers, some r n critical condition #Syria #Aleppo https://t.co/a7dOQIOCAE reageer retweet
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164422099
IvanSidorenko1 twitterde op donderdag 11-08-2016 om 04:00:37 #Syria #Syr #Aleppo #Tiger_Force Soldier Says Colonel Suheil al-Hassan has gave orders to advance #SAA #Hezbollah https://t.co/P5Cb7bIvXX reageer retweet
IvanSidorenko1 twitterde op donderdag 11-08-2016 om 04:32:59 #Syria #Syr #Aleppo Brutal Air Strikes by #RuAF tonight . #Rashideen 1070, Colleges, Gypsum market area's. https://t.co/apZfe37Zr2 reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 11-08-2016 om 08:07:50 Opp sources: SAA & allies capture several sites inside Ramouseh, JF/FH launch counter in order to regain the positions lost reageer retweet
MIG29_ twitterde op donderdag 11-08-2016 om 09:11:10 وحدات الجيش السوري تسيطر على 5 كتل ابنية بمحور 1070 جنوب حلب وتواصل تقدمها بعد قتل عشرات الارهابيين reageer retweet
MIG29_ twitterde op donderdag 11-08-2016 om 07:54:33 #Breaking : SAA its allies start a Huge battle in Several axes south Aleppo Several axes reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_164423078
lekker palestijnen hun dood in sturen tegen mede sunnis. slim uitgespeeld })

NorthernStork twitterde op donderdag 11-08-2016 om 10:43:11 Rebel groups restored all positions siezed by Assad/IRGC militias this morning in #Aleppo corridor. https://t.co/NURJfx27Oe reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 11 augustus 2016 @ 11:50:51 #171
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164423129
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 11:48 schreef Slayage het volgende:
lekker palestijnen hun dood in sturen tegen mede sunnis. slim uitgespeeld })

NorthernStork twitterde op donderdag 11-08-2016 om 10:43:11 Rebel groups restored all positions siezed by Assad/IRGC militias this morning in #Aleppo corridor. https://t.co/NURJfx27Oe reageer retweet
NorthernStork post vrij regelmatig bullshit :P
pi_164423234
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 11:50 schreef Richestorags het volgende:

[..]

NorthernStork post vrij regelmatig bullshit :P
het is een persverklaring van ahrar, daarnaast zijn er ook andere users die het melden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164423271
zozo

NorthernStork twitterde op donderdag 11-08-2016 om 10:43:11 Rebel groups restored all positions siezed by Assad/IRGC militias this morning in #Aleppo corridor. https://t.co/NURJfx27Oe reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164423396
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 22:27 schreef HSG het volgende:

[..]

Leugens.
kijk al die leugens over de gas aanval




Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164423427
*O* IHH *O*

IHHen twitterde op donderdag 11-08-2016 om 07:44:57 Humanitarian aid route to #Aleppo is now open. We have already started our relief works. https://t.co/JwAF5Diy2O reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164423814
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 11:48 schreef Slayage het volgende:
lekker palestijnen hun dood in sturen tegen mede sunnis. slim uitgespeeld })

NorthernStork twitterde op donderdag 11-08-2016 om 10:43:11 Rebel groups restored all positions siezed by Assad/IRGC militias this morning in #Aleppo corridor. https://t.co/NURJfx27Oe reageer retweet
En dan gaan we Isral de schuld geven.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164423932
AFP twitterde op donderdag 11-08-2016 om 12:04:26 #BREAKING Turkey offers Russia joint operations against IS in Syria: foreign minister reageer retweet


[ Bericht 8% gewijzigd door Slayage op 11-08-2016 13:51:28 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164423957
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:20 schreef HSG het volgende:

[..]

En dan gaan we Isral de schuld geven.
nee de sjia natuurlijk is nog interessanter })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164424046
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee de sjia natuurlijk is nog interessanter })
Nee nee nee dat kan natuurlijk niet want dat is racisme. Het is altijd de schuld van Isral want die Isralirs ("kutjoden" voor veel lieden in Nederland) hebben die arme Palestijnen het land uit gepest. Hoe moeten ze anders betrokken zijn geraakt in deze burgeroorlog. O-)
mon citoyens vous serez unis.
pi_164424124
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:29 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee nee nee dat kan natuurlijk niet want dat is racisme. Het is altijd de schuld van Isral want die Isralirs ("kutjoden" voor veel lieden in Nederland) hebben die arme Palestijnen het land uit gepest. Hoe moeten ze anders betrokken zijn geraakt in deze burgeroorlog. O-)
indirect uiteraard, maar de sjias die de sunnis willen onderwerpen is actueler atm ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164424334
de turken hebben aardig wat besproken met de russen kennelijk.

quote:
Turkish warplanes to actively take part in anti-ISIL operations: FM avuşoğlu

Turkish warplanes will actively participate in operations against the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), Foreign Minister Mevlt avuşoğlu said Aug. 11.

“We have to fight against DAESH altogether. We will actively participate in operations with our planes,” avuşoğlu told private broadcaster NTV, using the Arabic acronym for the jihadist group.

The minister said there were currently no restrictions on U.S.-led coalition forces’ operations in the fight against the jihadist group in the aftermath of the failed coup attempt of July 15.

He also added that the rules of engagement along the border had been brought into line with those of NATO, saying they were in effect for anyone.

avuşoğlu said Ankara had called on Moscow to focus on ISIL-held areas and bomb targets together, noting that there were civilians where Russian jets had conducted sorties.

avuşoğlu said ISIL was targeting Turkey because the country had cut supply lines and prevented the flow of foreign fighters to jihadist-held territory.

August/11/2016
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164424347
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:41 schreef Slayage het volgende:
de turken hebben aardig wat besproken met de russen kennelijk.

[..]

Die gaan de Palestijnen bombarderen.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 11 augustus 2016 @ 12:43:14 #184
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164424381
Die Cavusoglu is zo mogelijk een nog grotere engnek dan Erdogan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164424444
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:43 schreef Szura het volgende:
Die Cavusoglu is zo mogelijk een nog grotere engnek dan Erdogan
ik vind hem niet passen op die functie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164424492
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 11 augustus 2016 @ 12:50:21 #187
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164424556
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik vind hem niet passen op die functie.
Waar dan wel?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164424588
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Waar dan wel?
achter een doner :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 11 augustus 2016 @ 12:51:47 #189
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164424593
Het leuke is dat beide partijen altijd A zeggen maar B doen, dus hoeveel waarde hebben deze 'afspraken' dan nog? Hun eigen agenda blijft toch altijd de prioriteit hebben.
Say what?
pi_164424645
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:51 schreef UpsideDown het volgende:
Het leuke is dat beide partijen altijd A zeggen maar B doen, dus hoeveel waarde hebben deze 'afspraken' dan nog? Hun eigen agenda blijft toch altijd de prioriteit hebben.
klopt zou ook voor de buhne zijn. vwb syrie staan putin en erdo nog steeds lijnrecht tegenover elkaar. zo ver wij kunnen zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 11 augustus 2016 @ 12:54:37 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164424672
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

achter een doner :P
Dan eerder op de markt. Kan ie lekker schreeuwen en roeptoeteren, zoals ie nu ook dagelijks doet :') :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 11 augustus 2016 @ 12:57:53 #192
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164424752
thoaralraqqa twitterde op donderdag 11-08-2016 om 11:30:22 #Raqqa more than 20 Civilians got killed and 50 injured Due the Russian Airstrikes on #Raqqa today #Syria reageer retweet
thoaralraqqa twitterde op donderdag 11-08-2016 om 11:32:24 #Raqqa the Airstrikes yesterday on the city by the Coalition warplanes targeted 1-AL Jazra crossroad and 2-Osama Bin Naseer School #Syria reageer retweet
AFP twitterde op donderdag 11-08-2016 om 11:31:07 #BREAKING 30 killed in Russia raids on IS Syria bastion Raqa: monitor reageer retweet
AFP twitterde op donderdag 11-08-2016 om 11:58:32 #UPDATE Russia raids on IS Syria stronghold Raqa kill 30, wound at least 70, monitoring group says https://t.co/Nk4GMDaske reageer retweet
Say what?
pi_164424937
dit wordt geen cake walk

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164425017
het syrische drama: de ene broer is leider van nusra en de andere broer zit in het syrische leger.

joshua_landis twitterde op donderdag 11-08-2016 om 13:00:26 More details about Nusra leader, Golani - He has brother in Syrian Army https://t.co/02P4f78pdU via @AlMonitor reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164427005
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 12:41 schreef Slayage het volgende:
de turken hebben aardig wat besproken met de russen kennelijk.

[..]

Wordt wel interessant als Turkije IS aan het oosten van IS kan bombarderen. Neem aan dat het gebied rond Azaz/het grensgebied interesanter voor Turkije is dan bijv. een Al-Bab, Jarablus (i.v.m. SDF) en Raqqa en zo.

Maar ik vermoed dat het leukdoenerij is, belangen van Turkije en Rusland botsen alsnog.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 11-08-2016 14:31:33 ]
pi_164428465
theatresofwar twitterde op donderdag 11-08-2016 om 12:32:55 Loyalists counter offensive in south #Aleppo #Syria - assault from 4 sides - Reports of 1070 apartments captured https://t.co/tYSrISu6sW reageer retweet
Aanval op rebellen van vier kanten.

En verder
Conflicts twitterde op donderdag 11-08-2016 om 08:23:31 VIDEO: #FSA group rejects UN ceasefire as a "chance for the regime to catch its breath" #Syria - @sommervillebbc https://t.co/lMYJ8Ev5F0 reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_164428695
propaganda stuk JaF


er wordt aardig wat afgepraat de laatste tijd in die hoek

quote:
Iranian FM Javad Zarif to visit Turkey, discuss regional issues

Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif will come to Ankara for an official visit, reports said on Thursday.

Zarif will meet with Prime Minister Binali Yıldırım and will then visit President Recep Tayyip Erdoğan, Turkey's foreign Ministry said.

The meeting will focus on discussing relations between Iran and Turkey, as well as regional developments.


Turkey and Iran have close economic ties.

In early April, Turkey's former Development Minister Cevdet Yılmaz said that a third of trade between the two countries is now conducted in the Turkish lira or the Iranian rial, allowing both nations to avoid exchange rate losses while reducing trade costs.


[ Bericht 29% gewijzigd door Slayage op 11-08-2016 16:02:52 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164429288
alle aanvallen op zuid als west aleppo afgeslagen.

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 11-08-2016 om 15:11:01 @QalaatAlMudiq The 4th Regime assault on 1070 Project is now also totally repelled. #Aleppo reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 11-08-2016 om 15:35:46 @QalaatAlMudiq 1st Regiment claims the Hezbollag group ("Hydra"-"حيدرة") who led this assault had important casualties, incl. a commander. reageer retweet
status quo continues atm

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164431564
vandaag heeft deze operating room in aleppo een pak slaag gekregen op alle vier de fronten die opgezet waren vanochtend
Khuder_Mosavi twitterde op donderdag 11-08-2016 om 17:32:49 @hamza_780 Tiger forces, Hizbollah, Liwa Al-Quds and russians. reageer retweet



[ Bericht 31% gewijzigd door Slayage op 11-08-2016 19:02:34 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164436114
Die schoenen :') :') :')

Zijn dat nou sneakers die hij aan heeft?
pi_164436206
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 19:25 schreef BEFEM het volgende:
Die schoenen :') :') :')

Zijn dat nou sneakers die hij aan heeft?
viel me ook op die vage schoenen. ik kon niet precies plaatsen wat voor schoenen het waren :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164436247
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 19:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

viel me ook op die vage schoenen. ik kon niet precies plaatsen wat voor schoenen het waren :P
Die linker lijken me laarzen maar die van hem zien er anders uit. Misschien heeft die vanavond een gala.
pi_164436737
quote:
10s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 19:28 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Die linker lijken me laarzen maar die van hem zien er anders uit. Misschien heeft die vanavond een gala.
die linker zijn standaard boots die rechter heeft survival schoenen aan lijkt het maar die patas van hem zouden iig niet misstaan op een gala :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164436975
Wuuuut? Wie gaan ze hitten though? Ik hoop niet Assad. Turkije heeft gisteren al Assad geaccepteerd als legitieme leider. Ik denk dat ze YPG gaan hitten om de VS terug te pakken. Poetin's deal: als je Assad accepteert dan offer ik YPG op. Ik denk dat Erdogan die deal heeft accepteert.
metesohtaoglu twitterde op donderdag 11-08-2016 om 18:25:42 🔴#Syrian air space opened for #Turkish Air Force to conduct and to join operations in #Syria #ISIS #Russia reageer retweet
pi_164437150
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 19:25 schreef BEFEM het volgende:
Die schoenen :') :') :')

Zijn dat nou sneakers die hij aan heeft?
Cruyff schoenen? :D Eckte Arab stylo heurr. :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164437399
Die schoenen :') Echte soldaat :')
pi_164437460
quote:
99s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 16:59 schreef Slayage het volgende:
vandaag heeft deze operating room in aleppo een pak slaag gekregen op alle vier de fronten die opgezet waren vanochtend
Khuder_Mosavi twitterde op donderdag 11-08-2016 om 17:32:49 @hamza_780 Tiger forces, Hizbollah, Liwa Al-Quds and russians. reageer retweet
[ afbeelding ]
Wie is die blonde gozer daar en what the hell doet hij in die zandbak? :')
pi_164437552
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 20:00 schreef Atak het volgende:

[..]

Wie is die blonde gozer daar en what the hell doet hij in die zandbak? :')
mother russia broer...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 11 augustus 2016 @ 20:21:04 #209
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164438083
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164440742
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 19:48 schreef Atak het volgende:
Wuuuut? Wie gaan ze hitten though? Ik hoop niet Assad. Turkije heeft gisteren al Assad geaccepteerd als legitieme leider. Ik denk dat ze YPG gaan hitten om de VS terug te pakken. Poetin's deal: als je Assad accepteert dan offer ik YPG op. Ik denk dat Erdogan die deal heeft accepteert.
metesohtaoglu twitterde op donderdag 11-08-2016 om 18:25:42 🔴#Syrian air space opened for #Turkish Air Force to conduct and to join operations in #Syria #ISIS #Russia reageer retweet
De koerden worden echt vies hard gebruikt door meerdere landen..
pi_164442458
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 21:23 schreef Charleville het volgende:

[..]

De koerden worden echt vies hard gebruikt door meerdere landen..
Ze hebben weer op de verkeerde paard gegokt door iedereen tegen de schenen te schoppen. In ieder geval het ziet er naar uit dat Assad zijn land weer terug krijgt.
pi_164445562
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 19:48 schreef Atak het volgende:
Wuuuut? Wie gaan ze hitten though? Ik hoop niet Assad. Turkije heeft gisteren al Assad geaccepteerd als legitieme leider. Ik denk dat ze YPG gaan hitten om de VS terug te pakken. Poetin's deal: als je Assad accepteert dan offer ik YPG op. Ik denk dat Erdogan die deal heeft accepteert.
metesohtaoglu twitterde op donderdag 11-08-2016 om 18:25:42 🔴#Syrian air space opened for #Turkish Air Force to conduct and to join operations in #Syria #ISIS #Russia reageer retweet
Het lijkt er op dat het nog toch wel een beetje gaat escaleren.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164448464
deze dude is goed geinformeerd. paar dagen terug deze tweet

BosnjoBoy twitterde op woensdag 10-08-2016 om 22:39:42 @BosnjoBoy (19) Surprise coming. 4 Rebel groups withdrew from west #Aleppo & will open another front. Map prepeared https://t.co/TpbNXbJ5Up reageer retweet
paar dagen later bam.

BosnjoBoy twitterde op donderdag 11-08-2016 om 23:30:20 (21) 4 groups attacked Gov. positions in south #Aleppo & captured Ghazalan camp #Syria #حلب https://t.co/TDD518lZw3 https://t.co/tC8WCoVQJ9 reageer retweet


[ Bericht 1% gewijzigd door Slayage op 12-08-2016 01:07:39 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 06:53:50 #214
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164451938
https://www.almasdarnews.(...)ects-isis-battalion/

We wisten natuurlijk allemaal dat het lood om oud ijzer is.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 06:57:24 #215
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164452819
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 19:48 schreef Atak het volgende:
Wuuuut? Wie gaan ze hitten though? Ik hoop niet Assad. Turkije heeft gisteren al Assad geaccepteerd als legitieme leider. Ik denk dat ze YPG gaan hitten om de VS terug te pakken. Poetin's deal: als je Assad accepteert dan offer ik YPG op. Ik denk dat Erdogan die deal heeft accepteert.
metesohtaoglu twitterde op donderdag 11-08-2016 om 18:25:42 🔴#Syrian air space opened for #Turkish Air Force to conduct and to join operations in #Syria #ISIS #Russia reageer retweet
Ik denk het niet want dan krijg je ook enorm gezeik met USA en EU.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164454465
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 09:07 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik denk het niet want dan krijg je ook enorm gezeik met USA en EU.
Als hij op dezelfde lijn met Poetin zit kan het hem een worst wezen wat de VS en de EU denkt.
pi_164454484
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 10:35 schreef Atak het volgende:

[..]

Als hij op dezelfde lijn met Poetin zit kan het hem een worst wezen wat de VS en de EU denkt.
Och een paar zware sancties doen wonderen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164455065
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 10:35 schreef HSG het volgende:

[..]

Och een paar zware sancties doen wonderen.
De EU moet nog steeds bijkomen van de sancties op Rusland. Sancties is een dubbelzijdig zwaard. Sancties zouden er sowieso niet komen. Ik denk dat niemand in de EU zijn economische banden gaat opofferen voor paar communistische geitenneukers.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 11:50:28 #220
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164456363
hamza_780 twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 00:55:09 the moment ISIS terrorist bite the dust by #SAA #sniper https://t.co/69lXgJFCVP reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164458248
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 11:02 schreef Atak het volgende:

[..]

De EU moet nog steeds bijkomen van de sancties op Rusland. Sancties is een dubbelzijdig zwaard. Sancties zouden er sowieso niet komen. Ik denk dat niemand in de EU zijn economische banden gaat opofferen voor paar communistische geitenneukers.
Dat is zo. Voor je weet staan alle Europese steden in de brand door relturken.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164458282
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 11:50 schreef Zahreddine het volgende:
hamza_780 twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 00:55:09 the moment ISIS terrorist bite the dust by #SAA #sniper https://t.co/69lXgJFCVP reageer retweet
Recht door zijn raap.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164464152
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 11:50 schreef Zahreddine het volgende:
hamza_780 twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 00:55:09 the moment ISIS terrorist bite the dust by #SAA #sniper https://t.co/69lXgJFCVP reageer retweet
achtergrond plaatje van deze twitteraar. welke evolutie zou hij hiermee bedoelen?

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164466322
quote:
99s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 15:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

achtergrond plaatje van deze twitteraar. welke evolutie zou hij hiermee bedoelen?

[ afbeelding ]
Wat denk je? Evolutie van zijn land. :')
pi_164466550
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 16:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Wat denk je? Evolutie van zijn land. :')
evolutie impliceert dat ze sinds 2011 erop vooruit zijn gegaan. op welk front zou dat dan zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164466605
Hoe loopt het verder op dit moment, heb een kleine update nodig: Is de opening op dit moment groter geworden of kleiner?
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 16:47:18 #227
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164466724
Manbij volledig ingenomen door de Koerden. Dit is een zeer grote klap voor IS. Vanaf nu zal het alleen maar verder bergafwaarts gaan. Het is nog maar in zeer gelimiteerde mate mogelijk om buitenlandse Jihadisten het land in te krijgen voor hen. Tevens zijn ze steeds meer afgesneden in Aleppo.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 16:49:37 #228
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164466800
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 16:44 schreef JubaUrbicus het volgende:
Hoe loopt het verder op dit moment, heb een kleine update nodig: Is de opening op dit moment groter geworden of kleiner?
Onduidelijk. De tactiek van de Tiger Forces is aanvallen en terugtrekken om zo de verdediging steeds verder te verzwakken totdat het geheel wordt ingenomen. Zolang de rebellen niet verder komen hebben ze nog steeds een probleem t.a.v. de aanvoer en zie ik ze het gebied ook niet behouden.
pi_164467276
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 16:44 schreef JubaUrbicus het volgende:
Hoe loopt het verder op dit moment, heb een kleine update nodig: Is de opening op dit moment groter geworden of kleiner?
status quo continues. assadisten hebben een paar keer een aanval ingezet op meerder fronten tegelijk, maar ze zijn uiteindelijk allemaal teruggedrongen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164467595
ik dacht dat het latakia front het enige front was dat de assadisten alleen maar met landgenoten standhielden, maar kennelijk hebben ze daar ook al ondersteuning van iraakse en iraanse jihadis, misschien is dat de "evolution"

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 15:40:14 Footage showing involvement of Iraqis & Iranians on #Latakia front where their presence was so far less documented. https://t.co/gpfjpEpffD reageer retweet
en weer terug naar status quo

imadaldinz twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 16:57:58 Reports from regime sources saying all points captured by Rebels near Khanaser are back under Assadi control #Aleppo #Syria reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164468333
quote:
99s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 16:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

evolutie impliceert dat ze sinds 2011 erop vooruit zijn gegaan. op welk front zou dat dan zijn?
Dat heb je verkeerd.
Evolutie betekent dat iets ontwikkelt en iets kan tot iets goeds of slechts ontwikkelen.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 18:26:40 #232
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164469631
quote:
99s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 15:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

achtergrond plaatje van deze twitteraar. welke evolutie zou hij hiermee bedoelen?

[ afbeelding ]
Wat een non issue haal je daar dan ook aan.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 18:27:43 #233
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164469664
vvanwilgenburg twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 17:16:42 Manbij is completely liberated at 17:05, ANHA reports. So its now official. reageer retweet
Say what?
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 18:28:08 #234
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164469683
quote:
99s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 17:10 schreef Slayage het volgende:
ik dacht dat het latakia front het enige front was dat de assadisten alleen maar met landgenoten standhielden, maar kennelijk hebben ze daar ook al ondersteuning van iraakse en iraanse jihadis, misschien is dat de "evolution"

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 15:40:14 Footage showing involvement of Iraqis & Iranians on #Latakia front where their presence was so far less documented. https://t.co/gpfjpEpffD reageer retweet
en weer terug naar status quo

imadaldinz twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 16:57:58 Reports from regime sources saying all points captured by Rebels near Khanaser are back under Assadi control #Aleppo #Syria reageer retweet
Focus jij maar eerst op de buitenlanders bij de 'rebellen'.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164470028
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 17:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat heb je verkeerd.
Evolutie betekent dat iets ontwikkelt en iets kan tot iets goeds of slechts ontwikkelen.
evolutie is positieve ontwikkeling devolutie is negatieve ontwikkeling.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164470046
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 18:26 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Wat een non issue haal je daar dan ook aan.
zie jij wel een evolutie sinds 2011 dan? mij ontgaat het iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164470090
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 18:28 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Focus jij maar eerst op de buitenlanders bij de 'rebellen'.
genoeg jihadis all around. maar het verbaasde mij iig.
dat het regime hun eigen broek niet omhoog kon houden is al jaren bekend, maar ik dacht dat ze dat wel konden in latakia, maar kennelijk heb ik de staat van het regime gewoon te goed ingeschat. het is dramatischer dan dat ik dacht iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164470512
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 18:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

evolutie is positieve ontwikkeling devolutie is negatieve ontwikkeling.
Evolutie is van het Latijnse werkwoord evolvere afgeleid en betekent letterlijk "zich ontrollen" of "los-" of "afwikkelen".
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 19:24:05 #239
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164471205
Afgelopen dagen zijn duizenden burgers gered uit het centrum van Manbij, wat het uiteindelijk mogelijk maakte de laatste aanval in te zetten

Say what?
pi_164471830
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 17:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat heb je verkeerd.
Evolutie betekent dat iets ontwikkelt en iets kan tot iets goeds of slechts ontwikkelen.
Devolutie dan.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164471851
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 16:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Onduidelijk. De tactiek van de Tiger Forces is aanvallen en terugtrekken om zo de verdediging steeds verder te verzwakken totdat het geheel wordt ingenomen. Zolang de rebellen niet verder komen hebben ze nog steeds een probleem t.a.v. de aanvoer en zie ik ze het gebied ook niet behouden.
M.a.v. schop net zo hard tegen de steunpilaar aan totdat het ding begeeft.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:09:09 #242
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164472722
quote:
99s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 18:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

zie jij wel een evolutie sinds 2011 dan? mij ontgaat het iig.
Daar gaat het dan ook niet om, dat jij hier komt klagen over een afbeelding op iemand zijn twitter :')

Er zijn echt wel belangrijkere dingen hoor.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:10:18 #243
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164472793
quote:
99s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 18:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

genoeg jihadis all around. maar het verbaasde mij iig.
dat het regime hun eigen broek niet omhoog kon houden is al jaren bekend, maar ik dacht dat ze dat wel konden in latakia, maar kennelijk heb ik de staat van het regime gewoon te goed ingeschat. het is dramatischer dan dat ik dacht iig.
Kunnen we dus ook van de ''rebellen'' zeggen.

Vreemde elementen hebben de ''rebellen'' geholpen met hun offensief, zonder buitenlandse hulp en zonder buitenlandse hulp was hun het nooit gelukt.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:12:36 #244
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164472953
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:10 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Kunnen we dus ook van de ''rebellen'' zeggen.

Vreemde elementen hebben de ''rebellen'' geholpen met hun offensief, zonder buitenlandse hulp en zonder buitenlandse hulp was hun het nooit gelukt.
Exact. De SAA had de rebellie allang gecrushed als ze geen buitenlandse strijders en steun kregen.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:14:44 #245
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164473052
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Exact. De SAA had de rebellie allang gecrushed als ze geen buitenlandse strijders en steun kregen.
Eindelijk iemand die het begrijpt. Als er geen buitenlandse terroristen waren afgereisd en een vrijgeleide kregen en ze geen massale wapen en financiele steun kregen van buitenlandse staten dan was de situatie helemaal anders.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164473087
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Exact. De SAA had de rebellie allang gecrushed als ze geen buitenlandse strijders en steun kregen.
Andersom ook.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:16:38 #247
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164473134
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:15 schreef Atak het volgende:

[..]

Andersom ook.
Rebellen kregen al vanaf het begin steun van buitenlandse staten, als ze die niet hadden was de situatie al veel beter.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:16:48 #248
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164473137
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:15 schreef Atak het volgende:

[..]

Andersom ook.
Nee. In 2013 stonden de "rebellen" op het punt te verliezen. Denk je nou echt dat ze het op eigen houtje met wat ak's en kreten hadden kunnen winnen van een hele staat? Zonder enige financile steun, TOW's, artillerie of wat dan ook?
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:17:36 #249
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164473166
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:16 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Rebellen kregen al vanaf het begin steun van buitenlandse staten, als ze die niet hadden was de situatie al veel beter.
Ik ben zelfs geneigd te denken dat als de rebellie niet zo was geradicaliseerd er daadwerkelijk verbeteringen waren gekomen.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:17:37 #250
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164473168
GissiSim twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 20:05:08 The photos coming out of #Manbij right now look like history. Incredible images.Photos by Rodi Said of Reuters https://t.co/GIz72XCw15 reageer retweet




:7
Say what?
pi_164473217
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee. In 2013 stonden de "rebellen" op het punt te verliezen. Denk je nou echt dat ze het op eigen houtje met wat ak's en kreten hadden kunnen winnen van een hele staat? Zonder enige financile steun, TOW's, artillerie of wat dan ook?
In 2013 wonnen ze juist. Ze waren op hun hoogte punt. Ik weet niet wat jij smookt maar.. _O-
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:19:25 #252
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164473225
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee. In 2013 stonden de "rebellen" op het punt te verliezen. Denk je nou echt dat ze het op eigen houtje met wat ak's en kreten hadden kunnen winnen van een hele staat? Zonder enige financile steun, TOW's, artillerie of wat dan ook?
Ze kregen al steun in 2012.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164473304
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:19 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ze kregen al steun in 2012. ISIS is pas vorig jaar bij gekomen...
In 2012 kregen ze alleen wapens.
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:17 schreef UpsideDown het volgende:
GissiSim twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 20:05:08 The photos coming out of #Manbij right now look like history. Incredible images.Photos by Rodi Said of Reuters https://t.co/GIz72XCw15 reageer retweet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

:7
Inb4 ze Arabische dorpjes in de fik steken. :')
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:22:27 #254
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:23:16 #255
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164473349
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:22 schreef Atak het volgende:

[..]

Inb4 ze Arabische dorpjes in de fik steken. :')
Die bestaan niet in Syri
Say what?
pi_164473402
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:23 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

In de toekomst bestaan die niet in Syri
Precies. :')
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:25:45 #257
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164473409
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:22 schreef Atak het volgende:

[..]

In 2012 kregen ze alleen wapens.
Fout, ook geld.

quote:
France has emerged as the most prominent backer of Syria's armed opposition and is now directly funding rebel groups around Aleppo as part of a new push to oust the embattled Assad regime.

Large sums of cash have been delivered by French government proxies across the Turkish border to rebel commanders in the past month, diplomatic sources have confirmed. The money has been used to buy weapons inside Syria and to fund armed operations against loyalist forces.

The French moves have stopped short of direct supply of weapons – a bridge that no western state has yet been willing to cross in Syria. But, according to western and Turkish officials as well as rebel leaders, the influx of money has made a difference in recent weeks as momentum on the battlefields of the north steadily shifts towards the opposition.
https://www.theguardian.c(...)unding-syrian-rebels
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164473420
quote:
iig had je toen geen ISIS. Die org is pas vorig jaar bijgekomen.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:26:56 #259
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164473437
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:26 schreef Atak het volgende:

[..]

iig had je toen geen ISIS. Die org is pas vorig jaar bijgekomen.
Het gaat hier niet over ISIS.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 20:27:35 #260
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164473452
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:25 schreef Atak het volgende:

[..]

Precies. :')
Gearabiseerde Syrirs zijn nog steeds Syrirs, net zoals Turken gewoon Bosnirs en Anatolirs zijn
Say what?
pi_164477811
Ik weet dat het niet hier hoort maar toch interessant:

De Hezbollah beweging van Jemen (Huthi) heeft op dit moment de zuidelijk Saudische stad genaamd Najran vanuit 3 posities omsingeld!!! Oftewel ze staan nu op het punt om de stad in te nemen! De filmpjes worden nu massaal op twitter gedeeld waarop te zien is hoe de Hezbollah beweging aan de poorten van de stad staat. Grote verliezen vandaag aan Saudische kant en veel doden!

https://www.google.nl/map(...)5656036!4d44.2289441
pi_164478462
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 22:08 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ik weet dat het niet hier hoort maar toch interessant:

De Hezbollah beweging van Jemen (Huthi) heeft op dit moment de zuidelijk Saudische stad genaamd Najran vanuit 3 posities omsingeld!!! Oftewel ze staan nu op het punt om de stad in te nemen! De filmpjes worden nu massaal op twitter gedeeld waarop te zien is hoe de Hezbollah beweging aan de poorten van de stad staat. Grote verliezen vandaag aan Saudische kant en veel doden!

https://www.google.nl/map(...)5656036!4d44.2289441
Allahu Akbar. Alles waar veel Saudische verliezen staat doet het bij mij goed. De epicentrum van het moderne terrorisme.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 22:26:53 #263
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164478481
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 22:08 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ik weet dat het niet hier hoort maar toch interessant:

De Hezbollah beweging van Jemen (Huthi) heeft op dit moment de zuidelijk Saudische stad genaamd Najran vanuit 3 posities omsingeld!!! Oftewel ze staan nu op het punt om de stad in te nemen! De filmpjes worden nu massaal op twitter gedeeld waarop te zien is hoe de Hezbollah beweging aan de poorten van de stad staat. Grote verliezen vandaag aan Saudische kant en veel doden!

https://www.google.nl/map(...)5656036!4d44.2289441
Er is een Jemen topic.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 22:38:25 #264
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164478914
IvanSidorenko1 twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 22:34:43 #Syria #Syr #Aleppo Female #NDF Ghada Abd Alwahab Sihreej Martyred while clashing w/ Terrorist @ 1070 Projects https://t.co/MtXlHLh0MJ reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164479453
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 22:26 schreef Peter_Rasmussen het volgende:

[..]

Allahu Akbar. Alles waar veel Saudische verliezen staat doet het bij mij goed. De epicentrum van het moderne terrorisme.
_O- Het Allahu Akbar'en begint een onderdeel te worden van de Nederlandse taal.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 23:20:33 #266
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_164480119
reportedly twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 22:44:07 Kurdish men and women dancing in celebration of the liberation of #Manbij https://t.co/9CqFKNFghr reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_164480823
Van Erdogan mag je alles vinden maar de grootste winnaars van Erdogan's fiasco en gefaalde buitenlands beleid is PKK. De PKK kan ongestoord PR doen in Syri terwijl ze nog steeds terreuraanvallen in Turkije doen.

  zaterdag 13 augustus 2016 @ 00:07:21 #268
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164481223
Koerden spelen het veel slimmer dan Turken, zij maken alleen maar vrienden en Turken louter vijanden
Say what?
pi_164482556
De Arabieren in Minbaj gaan het moeilijk krijgen, we zullen vast wel weer zuiveringen krijgen net zoals gebeurde in tel abyad en andere plekken waarin Arabische dorpen in de fik zijn gestoken en systematisch vermoord zijn. Lekkere overwinning.
pi_164482887
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:09 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Daar gaat het dan ook niet om, dat jij hier komt klagen over een afbeelding op iemand zijn twitter :')

Er zijn echt wel belangrijkere dingen hoor.
waar ik geklaagd zou hebben ontgaat me ff :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164482906
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:10 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Kunnen we dus ook van de ''rebellen'' zeggen.

Vreemde elementen hebben de ''rebellen'' geholpen met hun offensief, zonder buitenlandse hulp en zonder buitenlandse hulp was hun het nooit gelukt.
al jaren zijn beide lokale kampen uitgeblust das idd bekend dat roep ik ook al jaren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164482934
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 20:17 schreef UpsideDown het volgende:
[tweet="764160806212739072","6754922","GissiSim","http://pbs.twimg.com/profile_images/657663714997465088/9-cI3Q-X_normal.png","Fri Aug 12 18:05:08 +0000 2016"]The photos coming out of #Manbij right now look like history. Incredible images.

[ afbeelding ]

:7
_O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164483202
hulp konvooien naar aleppo uit qatar, turkije en koeweit. weten we ook weer wie de backers waren van JaF

rabiih twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 19:15:07 وصول أول قافلة من مادة الطحين إلى #حلب بعد فك الحصار مقدمة من الشعب الكويتي - عمار يا الكويت https://t.co/qw6LLKKZbT reageer retweet
NoorNahas1 twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 17:44:45 First Aid convoy filled with aid from Qatari, Turkish, and other NGOs entering #Aleppo https://t.co/PKGSGCn9Xk via @YouTube reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164483260
Game-over voor YPG/PYD?

Turkey, Russia, and Iran agree on Syria's territorial integrity
http://www.dailysabah.com(...)al-crises-1471037690
pi_164483334
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 01:46 schreef Atak het volgende:
Game-over voor YPG/PYD?

Turkey, Russia, and Iran agree on Syria's territorial integrity
http://www.dailysabah.com(...)al-crises-1471037690
ze kunnen ook een autonoom koerdisch gebied hebben binnen syrie net als KRG ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164483358
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 00:07 schreef UpsideDown het volgende:
Koerden spelen het veel slimmer dan Turken, zij maken alleen maar vrienden en Turken louter vijanden
PKK (Koerden) spelen op drijfzand. Ik denk dat beide partijen (dat is de VS en Rusland) hen gebruikt om hun eigen doeleinden te bereiken. Ik denk niet dat ze echt een ene schijt geven om de doelstellingen van de PKK. Er ziet er naar uit dat Rusland, Iran en Turkije een deal maken over de territoriale integriteit. Dat betekent dat de YPG buitenboort valt. Alles voor niets. Net zoals altijd. Een bitch zijn loont niet in het Midden-Oosten. :')
pi_164483369
quote:
99s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 01:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze kunnen ook een autonoom koerdisch gebied hebben binnen syrie net als KRG ;)
Daar gaat geen enkele partij mee eens zijn. Zeker nu hele gebieden ontruimt zijn van de lokale Arabische bevolking.
pi_164483523
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 01:50 schreef Atak het volgende:

[..]

Daar gaat geen enkele partij mee eens zijn. Zeker nu hele gebieden ontruimt zijn van de lokale Arabische bevolking.
hoe het allemaal gaat lopen moet blijken. de koerden voelen zich atm euforisch, begrijpelijk ook, maar hoe lang dat gaat duren?

sowieso zitten ze nu in arabisch gebied, ze spelen uit als het ware en de plaatselijke bevolking zien hun als indringers/vreemdelingen. tuurlijk is de plaatselijke bevolking hartstikke blij dat isis weg is, maar dat betekent niet dat ze vrede zullen hebben met koerdische heerschappij over hen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164483685
quote:
99s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 01:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe het allemaal gaat lopen moet blijken. de koerden voelen zich atm euforisch, begrijpelijk ook, maar hoe lang dat gaat duren?

sowieso zitten ze nu in arabisch gebied, ze spelen uit als het ware en de plaatselijke bevolking zien hun als indringers/vreemdelingen. tuurlijk is de plaatselijke bevolking hartstikke blij dat isis weg is, maar dat betekent niet dat ze vrede zullen hebben met koerdische heerschappij over hen.
Vanuit hun perspectief is dit een kans die ze niet nog eens zullen krijgen. Het probleem is Rusland de Koerden al gedumpt heeft en de VS te ver weg is om iets te kunnen doen als de handen beginnen te jeuken van de Turken. Turkse bufferzone begint weer een optie te worden gezien een deal met Rusland haalbaar is.
pi_164484115
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 02:07 schreef Atak het volgende:

[..]

Vanuit hun perspectief is dit een kans die ze niet nog eens zullen krijgen. Het probleem is Rusland de Koerden al gedumpt heeft en de VS te ver weg is om iets te kunnen doen als de handen beginnen te jeuken van de Turken. Turkse bufferzone begint weer een optie te worden gezien een deal met Rusland haalbaar is.
je loopt veel te hard van stapel imo dude. wat de russen met de turken zullen dealen is nog onduidelijk en veel te vroeg om daar conclusies uit te trekken en wat de de turken met de amerikanen precies hebben afgesproken mbt de koerden rondom manbij is ook onduidelijk. aanvankelijk waren de turken faliekant tegen de koerden voorbij de rivier en opeens waren ze er heel positief over omdat ze "afspraken" hadden gemaakt met de amerikanen. wat dat precies zou zijn, weet ook niemand.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164487702
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164488283
quote:
Aan je smiley te zien dacht ik dat er iets grappigs ging gebeuren. Maar niet dus :p Waar is dit en waar hebben ze het over?
pi_164488467
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 11:52 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Aan je smiley te zien dacht ik dat er iets grappigs ging gebeuren. Maar niet dus :p Waar is dit en waar hebben ze het over?
aleppo mensen kunnen weer wat vers kopen op de markt. :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164488485
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 12:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

aleppo mensen kunnen weer wat vers kopen op de markt. :Y)
Mooi! Ze klinken ook blij :p
pi_164490514
Nieuw overzichtskaartje al gemaakt of is de OP al up to date?
pi_164492311
_O- _O- _O-

HasanMustafaS twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 20:15:51 Iran has sent militias to defend one of the holiest Shia shrines; the Aleppo cement factory. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 16:04:52 #287
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164493461
quote:
99s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 15:20 schreef Slayage het volgende:
_O- _O- _O-

HasanMustafaS twitterde op vrijdag 12-08-2016 om 20:15:51 Iran has sent militias to defend one of the holiest Shia shrines; the Aleppo cement factory. reageer retweet
Ach, plattelandsgeiten uit Idlib en allerlei terroristen uit diverse landen hebben al helemaal niets te zoeken in Aleppo. Het is een liberale, seculiere stad.
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 16:08:47 #288
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164493590
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 01:49 schreef Atak het volgende:

[..]

PKK (Koerden) spelen op drijfzand. Ik denk dat beide partijen (dat is de VS en Rusland) hen gebruikt om hun eigen doeleinden te bereiken. Ik denk niet dat ze echt een ene schijt geven om de doelstellingen van de PKK. Er ziet er naar uit dat Rusland, Iran en Turkije een deal maken over de territoriale integriteit. Dat betekent dat de YPG buitenboort valt. Alles voor niets. Net zoals altijd. Een bitch zijn loont niet in het Midden-Oosten. :')
De Federatie van Noord-Syri is een feit en daarmee is het doel praktisch al bereikt, alle doemverhalen ten spijt. Wat nog rest is Noor-Aleppo geheel innemen.
Say what?
pi_164493880
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 16:08 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

De Federatie van Noord-Syri is een feit en daarmee is het doel praktisch al bereikt, alle doemverhalen ten spijt. Wat nog rest is Noor-Aleppo geheel innemen.
Voor YPG zeker? _O- Als dat zelfs lukt gaat niemand dat accepteren. Niet Iran, niet Assad, niet Rusland en ook niet Turkije.
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 16:21:12 #290
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164493990
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 16:17 schreef Atak het volgende:

[..]

Voor YPG zeker? _O- Als dat zelfs lukt gaat niemand dat accepteren. Niet Iran, niet Assad, niet Rusland en ook niet Turkije.
In Irak is zo'n systeem uiteindelijk ook geaccepteerd

Weinig aan te doen, hoog en laag springen gaat niet helpen
Say what?
pi_164494059
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 16:21 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

In Irak is zo'n systeem uiteindelijk ook geaccepteerd

Weinig aan te doen, hoog en laag springen gaat niet helpen
Ja in WO2 hebben de geallieerde ook voor elkaar gekregen om Duitsland te verdelen tussen de VS en Rusland. Dingen gaan niet zoals de VS dat altijd wilt. De VS verliest in Syri nu Turkije zich aansluit bij Rusland/Iran/Assad.
pi_164496345
deze uitspraak klinkt als een teaser :')

The Syria crisis was also on Y?ld?r?m's agenda Turkse premier.

"Do not be surprised if very important developments regarding Syria occur in the next six months," the prime minister said.

quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 16:08 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

De Federatie van Noord-Syri is een feit.
zozo.

[ Bericht 36% gewijzigd door Slayage op 13-08-2016 18:37:06 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164496493
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 16:21 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

In Irak is zo'n systeem uiteindelijk ook geaccepteerd

Weinig aan te doen, hoog en laag springen gaat niet helpen
dat systeem in noord irak is praktisch opgelegd door de amerikaanse no fly zone, waardoor de koerden hun slag konden slaan.
laat de pkk maar de plaatselijke bevolking inclusief arabische populatie overtuigen om zich vijandig op te stellen tegenover de overige arabische bevolking in syrie. want feitelijk is dat wat je doet als je het hebt over een "federatie" misschien lukt het ze deels, maar ik geloof er niks van dat het zonder slag of stoot zal gebeuren. nu is het misschien feest omdat een gezamenlijke vijand aanwezig is in de vorm van isis, maar hoe het er over een paar maanden uitziet is maar de vraag.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164510302
net als met het idlib offensief toen de rebellen enorme progressie maakten maken dit eer weer de atgms het verschil voor een groot deel. een nieuw record aan afgevuurde atgms deze maand, als je kijkt naar sommige targets waar ze op vuren kan je makkelijk de conclusie trekken dat ze een shit load voorraad hebben

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 13-08-2016 om 19:15:21 Big increase of #ATGMs fired by Rebels in Aug (56). Absolute record of October 2015 so far broken & already highest ever nbr of #Fagot used. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164515822
quote:
99s.gif Op zondag 14 augustus 2016 01:48 schreef Slayage het volgende:
net als met het idlib offensief toen de rebellen enorme progressie maakten maken dit eer weer de atgms het verschil voor een groot deel. een nieuw record aan afgevuurde atgms deze maand, als je kijkt naar sommige targets waar ze op vuren kan je makkelijk de conclusie trekken dat ze een shit load voorraad hebben

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 13-08-2016 om 19:15:21 Big increase of #ATGMs fired by Rebels in Aug (56). Absolute record of October 2015 so far broken & already highest ever nbr of #Fagot used. reageer retweet
En nog verliezen ze terrein.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164516555
quote:
1s.gif Op zondag 14 augustus 2016 10:39 schreef HSG het volgende:

[..]

En nog verliezen ze terrein.
deze tweet slaat voornamelijk op aleppo uiteraard. dat begrijp jij ook wel, maar je wilde zo graag iets terug zeggen :+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 14 augustus 2016 @ 16:14:51 #297
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164523166
BarzanSadiq twitterde op zondag 14-08-2016 om 16:09:58 #BREAKING#AlBab military council has been formed in #Manbij, in purpose of liberating #AlBab town northern #Syria. https://t.co/vRE88lvU9f reageer retweet
Say what?
pi_164523316
verschillende signalen op twitter aan de ene kant assadisten bezig met een offensief aan de andere kant dit soort berichten inclusief vbied (geschept door assadisten volgens tweets)

imadaldinz twitterde op zondag 14-08-2016 om 15:43:42 Clashes reported in Zahraa association and New Aleppo as Rebels shell the area #Aleppo #Syria reageer retweet
imadaldinz twitterde op zondag 14-08-2016 om 15:45:15 Reports saying the new phase to liberate #Aleppo has begun. Unconfirmed reports of free Syrians burning tyres. #Syria reageer retweet
de russen in to the fray

sayed_ridha twitterde op zondag 14-08-2016 om 16:22:17 SyAAF airstrikes on NW Aleppo reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 14-08-2016 om 16:54:10 While 1st Rebel gains reported on Jamiyah Az-Zahra fornt, Jaish Al-Fateh started preemptive shelling on Huways in S. https://t.co/pTKo3a214M reageer retweet


[ Bericht 13% gewijzigd door Slayage op 14-08-2016 16:58:47 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164523420
koerden bij mosul bezig met een operatie

Conflicts twitterde op zondag 14-08-2016 om 10:18:06 VIDEO: Kurdish Peshmerga blow up #ISIS VBIED in Mosul op live on TV - @Rudawkurdish/@DrPartizan_ https://t.co/F1XO4iLUGh reageer retweet
Conflicts twitterde op zondag 14-08-2016 om 08:13:30 VIDEO: Footage from the Peshmerga offensive on SE Mosul front - @K24English/@DrPartizan_ https://t.co/wOEZVboIZ6 reageer retweet


[ Bericht 30% gewijzigd door Slayage op 14-08-2016 16:31:38 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164524430
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 14-08-2016 om 17:05:12 @QalaatAlMudiq For the first time Rebels are now entering in Jamiyah Az-Zahra in NW. #Aleppo after takeover of water storage & Mahna Housing reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164524435
:p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')