abonnement Unibet Coolblue
pi_164065882
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164065937
Wat is er trouwens waar van die berichten dat na de coup er opeens gezegd werd van 'de piloot handelde op eigen houtje die die Russische jet uit de lucht schoot' en Davatoglu die paar dagen geleden zei dat de piloot orders volgde?
  donderdag 28 juli 2016 @ 14:32:48 #3
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164065961
Die totale overwinning is onmogelijk Slayage. Als Rusland het berhaupt al zou toestaan, dan is er veel te weinig mankracht.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164066026
Wat een vervelend conflict is dat toch ook in Syri, als je kijkt hoeveel gebied de rebellen nog in handen hebben.. Dweilen met de kraan open, als ze al de rebellen laten gaan, dan gaan ze vast ergens anders weer vechten tegen het regime.
pi_164066114
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:37 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Wat een vervelend conflict is dat toch ook in Syri, als je kijkt hoeveel gebied de rebellen nog in handen hebben.. Dweilen met de kraan open, als ze al de rebellen laten gaan, dan gaan ze vast ergens anders weer vechten tegen het regime.
Zelfde verhaal met IS. Het zijn niet zomaar soldaten.
pi_164066224
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:37 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Wat een vervelend conflict is dat toch ook in Syri, als je kijkt hoeveel gebied de rebellen nog in handen hebben.. Dweilen met de kraan open, als ze al de rebellen laten gaan, dan gaan ze vast ergens anders weer vechten tegen het regime.
Die rebellen krijgen amnestie en worden naar siberie getransporteerd voor heropvoeding. Zo begreep ik het.
pi_164066414
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:37 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Wat een vervelend conflict is dat toch ook in Syri, als je kijkt hoeveel gebied de rebellen nog in handen hebben.. Dweilen met de kraan open, als ze al de rebellen laten gaan, dan gaan ze vast ergens anders weer vechten tegen het regime.
Syri blijft nog tientallen jaren een bende. Als conventionele oorlogsvoering afgelopen is begint de 'insurgency' fase pas. De extremisten (en dat zijn er flink wat in dit geval) gaan in het geheim opereren en zelfmoordaanslagen/autobommen etc. worden flink opgevoerd net als wat in Irak gebeurde voor een lange tijd. Helaas maar het is wel de realiteit. Daarnaast moet je ook maar hopen dat Assad de YPG met rust laat als zijn overige tegenstanders van het reguliere strijdtoneel zijn verdwenen.
NEE!
  donderdag 28 juli 2016 @ 15:04:18 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164066566
@Conflicts
BREAKING: France, Britain call for immediate end to 'disastrous' #Aleppo siege - AFP
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164066591
quote:
5s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:31 schreef BEFEM het volgende:
Wat is er trouwens waar van die berichten dat na de coup er opeens gezegd werd van 'de piloot handelde op eigen houtje die die Russische jet uit de lucht schoot' en Davatoglu die paar dagen geleden zei dat de piloot orders volgde?
turkse politiek begrijpt niemand wat van :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164066607
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:32 schreef Szura het volgende:
Die totale overwinning is onmogelijk Slayage. Als Rusland het berhaupt al zou toestaan, dan is er veel te weinig mankracht.
met genoeg import troepen uit irak/iran is alles mogelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164066636
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 15:04 schreef Szura het volgende:
@Conflicts
BREAKING: France, Britain call for immediate end to 'disastrous' #Aleppo siege - AFP
:|W
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164066689
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 15:04 schreef Szura het volgende:
@Conflicts
BREAKING: France, Britain call for immediate end to 'disastrous' #Aleppo siege - AFP
Toen de SAA en een boel burgers een aantal jaar geleden werden belegerd in Aleppo hielden ze hun mond wel leuk dicht. :N
NEE!
  donderdag 28 juli 2016 @ 15:17:10 #13
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_164066838
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 15:04 schreef Szura het volgende:
@Conflicts
BREAKING: France, Britain call for immediate end to 'disastrous' #Aleppo siege - AFP
Die belegering eindigt als de rebellen zich overgeven en de wapens neerleggen. Waarom roepen de Amerikanen die rebellen daar niet toe op? Ze hebben zelf de sleutel in handen.
  donderdag 28 juli 2016 @ 15:17:13 #14
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164066842
Boris Johnson sowieso :')

And another one bites the dust:

@IvanSidorenko1
#Syria #Aleppo MILITANTS ANNOUNCE DEATH OF The Military Commander Of Nour al Din Al Zanki "Ammar Shaaban" @ #Handarat_Camp Front

[ Bericht 46% gewijzigd door Szura op 28-07-2016 15:22:20 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164066991
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 15:17 schreef Szura het volgende:
Boris Johnson sowieso :')
idd toen ik las GB moest ik meteen aan boris johnson denken :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164067361
_O- _O- _O-

NorthernStork twitterde op donderdag 28-07-2016 om 15:38:59 Russians didn't forget to drop some toys for lucky Syrian children survived the cluster munition strikes east #Idleb https://t.co/cB2POIMlxc reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164067535
de aankomende catastrofe van de belegering wordt PR wise echt slim ingeluid.

A) we bieden burgers aan om de stad veilig te verlaten
B) we bieden de rebellen aan om binnen drie maanden hun wapens in te leveren voor amnestie
C) we zetten een hulpactie op touw omdat we zo begaan zijn met de burgers van het land
D) iedereen die niet de stad heeft verlaten moet niet piepen als ie aan gort geschoten wordt


Rusland en Syri zetten hulpactie op touw bij omsingeld Aleppo

Rusland en Syri beginnen een grootschalige humanitaire hulpoperatie bij de Syrische stad Aleppo, die al langere tijd in handen is van rebellen. De Russische minister van Defensie Sergei Shoigu verklaarde vanmorgen dat deze actie bedoeld is om inwoners te helpen 'die gijzelaars van terroristen zijn geworden'.


alsof er niks is gebeurd gaan ze nu al een potje voetballen :')

quote:
Turkey to host Russia for first friendly ahead of World Cup qualifiers


Turkey will host Russia for their first friendly football match ahead of the 2018 World Cup qualifiers, a step taken to help repair strained relation between the countries after the jet downing incident.

President Recep Tayyip Erdogan is expected to invite Russian President Vladimir Putin to the match, scheduled to take place in Turkey's southern Antalya province on August 31.

The Turkish National Team will be facing Russia in its first friendly ahead of the World Cup qualification match against Croatia on September 5. The Turkish president is expected to invite Putin, as an added effort to mend the strained ties.

Turkey-Russia relations were severely damaged after downing of a Russian jet by Turkish air forces' pilot in November 2015. However, positive bilateral steps taken by both countries have helped relations to repair, particularly in terms of bilateral trade and economic activities.

The friendly game is expected to support the steps taken by the authorities and help tourism in Turkey's south, particularly Antalya, where many Russian citizens reside.


[ Bericht 42% gewijzigd door Slayage op 28-07-2016 15:58:55 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 16:09:38 #18
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164067905
En de 'rebellen' trappen er met open ogen in:

@Ald_Aba
Militants preventing civilians from crossing into government held areas of #Aleppo via safe passages created by #SAA #Syria

@Ald_Aba
@Ald_Aba Along with that militants are taking aid packages that are being dropped by #RuAF #Syria #Aleppo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 28 juli 2016 @ 16:27:11 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164068251

Deze terrorist laat z'n gezicht dan toch zien. Hopelijk is er binnenkort niks van over.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164068395
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 16:27 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Deze terrorist laat z'n gezicht dan toch zien. Hopelijk is er binnenkort niks van over.
is dat die al qaida persoon waar ik wat tweets over langs zag komen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 16:35:01 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164068415
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 16:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

is dat die al qaida persoon waar ik wat tweets over langs zag komen?
Dit is de leider van Al Nusra of hoe die groep terroristen zich straks ook gaat noemen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164068542
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 16:35 schreef Szura het volgende:

[..]

Dit is de leider van Al Nusra of hoe die groep terroristen zich straks ook gaat noemen.
okay is dat golani. had ik nog niet gezien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 16:45:50 #23
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164068626
Geen hoofd waar de intelligentie van afstraalt..
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_164068656
quote:
15s.gif Op donderdag 28 juli 2016 16:45 schreef Perrin het volgende:
Geen hoofd waar de intelligentie van afstraalt..
badum tsss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 16:47:46 #25
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164068662
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 16:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

okay is dat golani. had ik nog niet gezien.
Dat kan kloppen want dit is de allereerste foto van m die openbaar is. De prooi toont zich aan z'n jagers.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164068692
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 16:47 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat kan kloppen want dit is de allereerste foto van m die openbaar is. De prooi toont zich aan z'n jagers.
misschien voelt ie de bui al hangen en denkt ie ff nog met mijn gezicht in de cameras >:O

EHSANI22 twitterde op donderdag 28-07-2016 om 17:00:40 #nusra 1- His real name is Ahmad Hussein AL Shara originally from Daraa but grew up in East mazze in damascus https://t.co/6gVu0LeYPh reageer retweet


[ Bericht 43% gewijzigd door Slayage op 28-07-2016 17:09:58 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164069372
golani _O-

EHSANI22 twitterde op donderdag 28-07-2016 om 17:21:31 #nusra Early in life fell in love with an Alawi woman. Inability to marry her had profound effect on him https://t.co/DjEKsjM6Rk reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 17:36:39 #28
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164069388
Gewoon een pauper dus
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164069411
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 17:36 schreef Szura het volgende:
Gewoon een pauper dus
een echte romanticus _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 18:12:54 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164069979


:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164069988
Had hij maar rijk moeten zijn, dat doorbreekt sektarische huwelijksbeletselen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164070890
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 18:13 schreef IPA35 het volgende:
Had hij maar rijk moeten zijn, dat doorbreekt sektarische huwelijksbeletselen.
:D

hij is kennelijk in amerikaanse handen geweest! zijn mugshot!

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164070937
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 16:35 schreef Szura het volgende:

[..]

Dit is de leider van Al Nusra of hoe die groep terroristen zich straks ook gaat noemen.
jabhat fatah sham dus :P

p_vanostaeyen twitterde op donderdag 28-07-2016 om 18:40:52 Video: Jabhat an-Nusra officially severs ties with al-Qaeda and will from now on operate as Jabhat Fath as-Shāmhttps://t.co/gVTqf0kNNa reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 19:12:39 #35
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164071016
De bommen zullen niet minder hard aankomen. Voor die viesdikke hebben ze wel een extra zware nodig.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164071083
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164071109
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:12 schreef Szura het volgende:

Voor die viesdikke hebben ze wel een extra zware nodig.
laten we op zijn minst proberen te posten op niveau :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164071112
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat een ouderwets manier van communiceren. van een papiertje iets voorlezen :O
Drop een Obama en doe autocue.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164071127
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:16 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Drop een Obama en doe autocue.
je weet toggg 8-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 19:19:51 #40
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164071186
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 28 juli 2016 @ 19:20:29 #41
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164071205
Dat hij een gruwelijk einde mag beleven.

Sektarische mensen zoals hem maken de wereld een slechtere wereld.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 28 juli 2016 @ 19:20:52 #42
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164071213
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

laten we op zijn minst proberen te posten op niveau :')
Van dit stelletje Neanderthalers kan ik niet meer maken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164071262
quote:
9s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:19 schreef Perrin het volgende:

[..]

Hij is iig in staat te lezen, valt me weer alles mee.
iemand heeft zijn lolbroek aan vandaag :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164071274
quote:
9s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:20 schreef Szura het volgende:

[..]

Van dit stelletje Neanderthalers kan ik niet meer maken.
niet beter dan "die viesdikke"? lijkt me wel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164071314
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:20 schreef Zahreddine het volgende:
Dat hij een gruwelijk einde mag beleven.

Sektarische mensen zoals hem maken de wereld een slechtere wereld.
hij is een symptoom van de saudisch. zo lang die huis daar regeert met dezelfde wahabi doctrine zullen we het einde van dit soort gasten niet zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 19:28:42 #46
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164071368
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

hij is een symptoom van de saudisch. zo lang die huis daar regeert met dezelfde wahabi doctrine zullen we het einde van dit soort gasten niet zien.
Natuurlijk, daarom moeten we de Saudis aanpakken? Maar wie durft dat?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164071513
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:28 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Natuurlijk, daarom moeten we de Saudis aanpakken? Maar wie durft dat?
het liefst doen ze dat zelf dmv het loslaten van het star vasthouden aan die wahabi school. je ziet daar ook dat ze het een en ander proberen te hervormen, maar ook daar gaat hervormen uiteraard niet snel (genoeg) helaas.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164071636
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

het liefst doen ze dat zelf dmv het loslaten van het star vasthouden aan die wahabi school. je ziet daar ook dat ze het een en ander proberen te hervormen, maar ook daar gaat hervormen uiteraard niet snel (genoeg) helaas.
Innovatie!1!!
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 28 juli 2016 @ 19:41:23 #49
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164071654
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

het liefst doen ze dat zelf dmv het loslaten van het star vasthouden aan die wahabi school. je ziet daar ook dat ze het een en ander proberen te hervormen, maar ook daar gaat hervormen uiteraard niet snel (genoeg) helaas.
Lol als de Saudis proberen te hervormen gaan die Saudische clerici gewoon oproepen tot een Jihad wegens het ''Verlaten van Islam'' ofzo. Hervormen kunnen ze niet want daar is de bevolking te gelovig voor.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164071687
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:40 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Innovatie!1!!
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:41 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Lol als de Saudis proberen te hervormen gaan die Saudische clerici gewoon oproepen tot een Jihad wegens het ''Verlaten van Islam'' ofzo. Hervormen kunnen ze niet want daar is de bevolking te gelovig voor.
het is niet makkelijk nee, maar wat is wel de oplossing?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164071704
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

[..]

het is niet makkelijk nee, maar wat is wel de oplossing?
Yarmouk terugdraaien natuurlijk.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164071734
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 19:43 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Yarmouk terugdraaien natuurlijk.
?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164071880
EHSANI22 twitterde op donderdag 28-07-2016 om 19:36:36 Jolani (Ahmad sharaa) relative of Farouk al sharaa, knew Khaled Mashaal as student of sheikh Chucri now member of Syrian coalition. reageer retweet
hij heeft kennelijk khaled meshaal van hamas gekend.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164072835
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 15:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

:|W
Daar trekt Assad wat van aan. :')
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 28 juli 2016 @ 21:23:14 #55
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164074759
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164074824
Nog altijd even gezellig in het mooie Syri?
  donderdag 28 juli 2016 @ 21:30:36 #58
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164075013
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:24 schreef SupportIceland het volgende:
Nog altijd even gezellig in het mooie Syri?
Yep, mensen in Aleppo zijn aan het vieren.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164075291
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:30 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Yep, mensen in Aleppo zijn aan het vieren.
Waarom? ze krijgen nieuwe huizen?
  donderdag 28 juli 2016 @ 21:39:12 #60
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164075349
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:37 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Waarom? ze krijgen nieuwe huizen?
Syrische leger heeft nieuwe districten gepakt waardoor er minder Mortier aanvallen hun gaan treffen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164075398
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:39 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Syrische leger heeft nieuwe districten gepakt waardoor er minder Mortier aanvallen hun gaan treffen.
Awww, dat is schattig.
  donderdag 28 juli 2016 @ 21:41:18 #62
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164075422
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:40 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Awww, dat is schattig.
Zeg dat maar tegen de mensen daar.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164075598
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:41 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Zeg dat maar tegen de mensen daar.
Waarom precies?
  donderdag 28 juli 2016 @ 21:55:05 #64
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164075873
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:46 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Waarom precies?
Wat vind je schattig aan wat ik heb gezegd? Alsof het schattig is dat er honderden mensen gestorven zijn door mortieraanvallen van ''rebellen'' vanuit de districten die gepakt zijn.

De mensen zijn terecht blij.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164075904
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:55 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Wat vind je schattig aan wat ik heb gezegd? Alsof het schattig is dat er honderden mensen gestorven zijn door mortieraanvallen van ''rebellen'' vanuit de districten die gepakt zijn.

De mensen zijn terecht blij.
Was Allepo niet de plek dat men massaal ging kijken naar een brandende piloot op groot scherm?
  donderdag 28 juli 2016 @ 21:57:31 #66
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164075942
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:56 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Was Allepo niet de plek dat men massaal ging kijken naar een brandende piloot op groot scherm?
? Bedoel je die Jordaanse piloot die ISIS heeft verbrand?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164075996
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:57 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

? Bedoel je die Jordaanse piloot die ISIS heeft verbrand?
Uhu
  donderdag 28 juli 2016 @ 22:00:42 #68
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164076054
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:58 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Uhu
Zal wel Raqqah zijn, of misschien ergens op het platteland van de provincie Aleppo waar delen in handen van ISIS zijn.

Dat gaat echt niet in Overheids gecontroleerde gebieden in de stad op groot scherm komen hoor :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164076438
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 22:43:42 #70
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164077320
Mensen in West Aleppo vieren feest.



One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164077591
Vorige week dinsdag vielen er in het holst van de nacht bommen in a-Tokhar, een klein stadje op 15 kilometer van de Syrische stad Manbij die onder controle is van Islamitische Staat. Een school waar gevluchte Syrische burgers zich schuilhielden, werd met de grond gelijkgemaakt.

Nog niet eerder maakten Amerikaanse gevechtsvliegtuigen zoveel burgerslachtoffers in Manbij. Twee maanden geleden besloten de Verenigde Staten luchtaanvallen op Manbij uit te gaan voeren. Sinds begin deze maand bombarderen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen het centrum van de stad, met een enorm hoog aantal burgerslachtoffers tot gevolg, met name vrouwen en kinderen.

Geen militaire aanwezigheid

“De school die ze hebben gebombardeerd, huisvestte gevluchte burgers uit naastgelegen dorpen,” vertelde journalist Abu Omar al-Manbiji aan Syria Direct. “Deze luchtaanvallen treffen in de eerste plaats burgers. IS kende niet eens een militaire aanwezigheid in a-Tokhar,” zegt journalist Sa’ad al-Manbaji tegenover het mediaplatform.

IS controleert het stadje, maar het was op het moment van de aanval niet duidelijk of er IS-strijders aanwezig waren, meldt Syria Direct. Tegenover Al Jazeera bevestigt de VS inderdaad te luchtaanvallen te hebben uitgevoerd in a-Tokhar.

De Syrische oppositie heeft nu om een opschorting van de bombardementen gevraagd. Het hoofd van de Syrische Nationale Coalitie, Anas al-Abdah, roept de coalitiepartners op de bombardementen te staken.

pi_164077630
Hij zei dat het hoge aantal burgerslachtoffers als gevolg van de door de VS geleide bombardementen terroristische organisaties in de kaart speelt. Burgerdoden bij de bombardementen leiden ertoe dat mensen zich aansluiten bij terroristische organisaties, aldus al-Abdah.

Volgens de Syrische overheid is ook Frankrijk betrokken bij de bombardementen op Manbij. In een brief gericht aan de VN zegt de Syrische overheid de bloedbaden uitgevoerd door de Fransen en Amerikanen en andere bondgenoten die tot de zogenaamde coalitie behoren ten strengste te veroordelen.

Illegale coalitie

Syri veroordeelt de ‘illegale’ door Amerika geleide coalitie die haar raketten en bommen afstuurt op onschuldige burgers en infrastructuur in plaats van terroristen.

De Syrische minister van Buitenlandse Zaken zei dat Franse gevechtsvliegtuigen het dorp Tukhan al-Kubra in een noordelijke buitenwijk van de stad Manbij onder vuur hebben genomen. Daarbij kwamen volgens de minister alleen al 120 burgers om het leven.

Agressie

“De onrechtvaardige agressie van de Fransen heeft geleid tot de dood van 120 burgers, voornamelijk kinderen, vrouwen en ouderen,” citeerde het Syrian Arab News Agency het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken. “Daarnaast zijn tientallen burgers gewond geraakt en liggen er nog een onbekend aantal burgers onder het puin.”

In een interview met NBC News afgelopen week zei de Syrische president Bashar Assad dat Amerika terroristen in Syri niet wil verslaan, maar juist wil ‘gebruiken’.
  donderdag 28 juli 2016 @ 23:05:27 #73
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164077826


Linksonder, naar verluidt ademt ie niet meer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164077859
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:43 schreef Zahreddine het volgende:
Mensen in West Aleppo vieren feest.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Zie hoe de vrouwen in westerse kleding gekleed zijn!! Alsof dat kan en mag van de "gematigde" rebellen. :')
mon citoyens vous serez unis.
pi_164078455
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:43 schreef Zahreddine het volgende:
Mensen in West Aleppo vieren feest.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
en in oost aleppo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 28 juli 2016 @ 23:44:52 #76
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164078552
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

en in oost aleppo?
Zij krijgen een kans om naar West Aleppo te gaan.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 28 juli 2016 @ 23:56:13 #77
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164078743
_O- _O- Jolani in het echt

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 28 juli 2016 @ 23:58:01 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164078775
Interessante reeks tweets van deze man:

@thomasjoscelyn
1. Key points to follow. I just watched the actual video of Julani's speech, with English subtitles:

2. Question for all: Where does Julani say they are "dissolving," "splitting," "breaking" ties with al Qaeda, as has been widely reported?

3. What he actually says (as best I can tell) is they are cancelling all operations as Nusrah, forming a new entity ‘Jabhat Fath Al Sham’...

4. And "this new organization has no affiliation to any external entity."

Guess what: AQ senior leadership is in Syria. Not "external."

5. Ahmed Hassan (Abu Khayr al Masri) Zawahiri's deputy, who blessed this earlier today, is probably in Syria. Not "external."

6. Check my TL over the last couple of days. I warned that any new statement from Nusra needs to be analyzed as precisely as possible.

7. Some will say, well, no "external" affiliations means a break with Zawahiri. But Julani didn't explicitly break his bay'ah to Zawahiri...

8. And it is quite possible that Zawahiri's top two deputies (Abu Khayr al Masri and Saif al Adel) are in Syria.

9. Furthermore, who is that on Julani's right (your left)? Is that Ahmad Salama Mabruk with a dyed beard?

10. If it is Ahmad Salama Mabruk (can't confirm), then they really are just messing with you. This is who Mabruk is:
http://www.longwarjournal(...)-leader-in-syria.php

11. It is, in fact, 100% Ahmad Salama Mabruk sitting to Julani's right.
(h/t @DavidAWeinberg)
orient-news.net/en/news_show/1…

12. Ahmad Salama Mabruk was hunted by CIA in the 1990s, worked with Ayman al Zawahiri's bro in Egypt post-revolution

13. If Nusra wants to pretend it isn't really AQ any more (without saying it) then they probably shouldn't have brought Mabruk to the party.

14. Julani's language about not having any ties to "external" actors is very similar to his proposal from January:
http://www.longwarjournal(...)rebel-unity-plan.php

15. Some Ahrar al Sham leaders reportedly rejected that proposal because it was *NOT* a true "break" from al Qaeda:

16. Ask yourself if Julani's remarks match press reports? I don't think so, at all. Uses very nuanced language.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164082977
Momenteel gaat het ook erg lekker bij Darayya en zal ook snel heroverd zijn.

https://www.reddit.com/r/(...)/darayya_map_update/
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 10:52:18 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164084993
@sayed_ridha
SAA regain Shilif in Latakia countryside

Pingpong
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164092198
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:56 schreef Zahreddine het volgende:
_O- _O- Jolani in het echt

[ afbeelding ]
haters gonna hate
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 29 juli 2016 @ 22:52:36 #82
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164099853
Syrian Army secures Islamist stronghold near Damascus – Map update

https://www.almasdarnews.(...)damascus-map-update/

Ghouta gaat echt slecht voor de rebellen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 23:16:12 #83
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164100420
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164100447
''today in one of the villages in Idlib province, against both Russia and America, the protesters were chanting "al-Qaeda is gone, do you still have an excuse to kill us and bomb us?"
pi_164100703
koppensnellers komen syrie redden van de koppensnellers :{ syrie gaat de goede kant op :{

IvanSidorenko1 twitterde op vrijdag 29-07-2016 om 09:47:04 #Syria #Aleppo #SouthernAleppo photos sent to me Just Now from a Harakat Hezbollah al-Nujaba Soldier. https://t.co/bnmrG5Xw7g reageer retweet
SPOILER: NSFW
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164100847
raar verhaal dit

joshua_landis twitterde op vrijdag 29-07-2016 om 22:40:38 Hillary Clinton will reset Syria policy against 'murderous' Assad regime," By @Rsherlock https://t.co/1NOX41OYNV via @telegraphnews reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 30 juli 2016 @ 11:16:01 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164106059
@MIG29_
#Breaking : Militants surrender with weapons To Syrian army in the eastern neighborhoods of Aleppo .

@TheArabSource
Jihadist rebels surrender to the Syrian Army in east #Aleppo goo.gl/PUVFko #Syria

Large number of civilians prepare to leave besieged east #Aleppo: photos goo.gl/lJvEiU #Syria

Dit moeten we hebben. Geen eeuwigdurende urban warfare die nog meer levens eist...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164106865
quote:
99s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:31 schreef Slayage het volgende:
raar verhaal dit

joshua_landis twitterde op vrijdag 29-07-2016 om 22:40:38 Hillary Clinton will reset Syria policy against 'murderous' Assad regime," By @Rsherlock https://t.co/1NOX41OYNV via @telegraphnews reageer retweet
De laatste dag van de DNC conventie zat vol met mensen uit het leger, en was militaristischer dan wat Trump in zijn conventie liet zien (!). Het valt ook niet op dat allerlei neo-cons naar het Clinton kamp zijn overgestapt. Clinton is de warhawk, en de neocons zitten altijd op een oorlog te wachten. Dat is voor mij sowieso de reden dat zij geen president hoort te worden.
pi_164106954
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 11:16 schreef Szura het volgende:

Dit moeten we hebben. Geen eeuwigdurende urban warfare die nog meer levens eist...
idd gewoon bend the knee to fight another day ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 30 juli 2016 @ 12:05:21 #90
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164107040
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

idd gewoon bend the knee to fight another day ;)
In de NDF dan toch? :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164107078
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:05 schreef Szura het volgende:

[..]

In de NDF dan toch? :P
daar zullen sommigen best voor kiezen aangezien de banen niet voor het oprapen zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164107436
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:17 schreef Zalmplaat010 het volgende:
''today in one of the villages in Idlib province, against both Russia and America, the protesters were chanting "al-Qaeda is gone, do you still have an excuse to kill us and bomb us?"
Gone? Ze hebben effe een naamsverandering

Het blijft dezelfde shit met dezelfde belachelijke ideologie.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164107577
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:26 schreef marsan het volgende:

[..]

Gone? Ze hebben effe een naamsverandering

Het blijft dezelfde shit met dezelfde belachelijke ideologie.
Toch is het positief dat ze afstand nemen van een terreurorganisatie. Hoe minder terreurnetwerken in Syri hoe beter.
Ze willen samenwerken, ook op internationaal vlak. Nou zoiets zou Deash nooit doen, want die ziet iedereen als ongelovig.

Ik denk dat Nusra zoiets als Saudi Arabi wilt stichten in Syri streng islamitisch, maar niet terroristisch .
pi_164107813
Waar komt het momentum vandaan dat het SAA weer lijkt te hebben nu? Vorderingen in Aleppo, Ghouta, Darayya.

Wat doet het Palmyra front eigenlijk? De Tigers waren daar toch weggehaald en richting Aleppo gestuurd? Sindsdien is het wat stil daarover.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 13:39:52 #95
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164108874
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:45 schreef no1uknow het volgende:
Waar komt het momentum vandaan dat het SAA weer lijkt te hebben nu? Vorderingen in Aleppo, Ghouta, Darayya.

Wat doet het Palmyra front eigenlijk? De Tigers waren daar toch weggehaald en richting Aleppo gestuurd? Sindsdien is het wat stil daarover.
Meerdere dingen. In Ghouta waren ze zo dom om in te gaan vechten waardoor ze vele strijders verloren en ze niet effectief samen tegen de SAA vochten. Daarnaast misschien het effect van een lange belegering.

Aleppo heeft meerdere oorzaken: Amerika heeft de steun flink teruggedraaid aan de "rebellen", ze zijn hun aanvoer vanuit Turkije vanuit het noorden kwijt doordat de SAA tijden terug tot aan het Efrin canton kwam en de Azaz pocket doorsneed. Nog belangrijker is de constante steun van Rusland vanuit de lucht, intel vanuit Rusland en de aanvoer van Hezbollah, IRGC, Irakese milities en de elite 4e mechanische divisie en de Tiger Forces.

Palmyra staat redelijk stil, er gaan geruchten dat er een grootschalig offensief richting Deir Ezzor komt maar dat zou dom zijn. IS bezit te veel land ten noorden en zuiden van die route van waaruit ze kunnen aanvallen. Eerst Deir Hafer, Maskabanah vlaktes en Menagh vliegveld zuiveren en dan pas optrekken richting Deir Ezzor. Dan is IS gelijk gesoleerd in Aleppo.

Maar het belangrijkste is denk ik om ook het Latakia front voor eens en voor altijd te sluiten. Misschien dat ze na meer successen in Damascus en Aleppo daar eens aan kunnen beginnen.
pi_164112040
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:45 schreef no1uknow het volgende:
Waar komt het momentum vandaan dat het SAA weer lijkt te hebben nu? Vorderingen in Aleppo, Ghouta, Darayya.
het antwoord is simpel. de amerikanen hebben de rebbelen verkocht.

al jaren zijn de lokale spelers assad/rebellen, afhankelijk van het buitenland om te blijven vechten, daar waar de amerikanen (obama) hun backing van de rebellen hebben ingetrokken hebben de de russen en co. hun backing voor assad doorgezet. dan is het niet meer dan vanzelfsprekend dat de balans richting assad gaat vroeg of laat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 30 juli 2016 @ 17:24:10 #97
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164113063
En tegen de tijd dat Warmongering Hillary aan het roer zit, is het al te laat om de 'rebellen' aan het infuus te leggen. Rusland heeft de VS tactisch zwaar overtroefd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164113123
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:34 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Toch is het positief dat ze afstand nemen van een terreurorganisatie. Hoe minder terreurnetwerken in Syri hoe beter.
Ze willen samenwerken, ook op internationaal vlak. Nou zoiets zou Deash nooit doen, want die ziet iedereen als ongelovig.

Ik denk dat Nusra zoiets als Saudi Arabi wilt stichten in Syri streng islamitisch, maar niet terroristisch .
Nee, als een je een appel een peer noemt, blijft het een appel.
Zo blijft dit een groepje haatbaarden met een verdervelijke ideologie. Daar doet de naamsverandering neits aan af.

En de wereld zou overigens ook beter af zijn zonder die terreur exporterende baardaapjes in saoedie-arabie.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164113134
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 17:24 schreef Szura het volgende:
En tegen de tijd dat Warmongering Hillary aan het roer zit, is het al te laat om de 'rebellen' aan het infuus te leggen. Rusland heeft de VS tactisch zwaar overtroefd.
obama bleek geen ruggengraat te hebben das alles. niks tactisch overtroefd.

het is maar de vraag wie president wordt overigens.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164113247
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 17:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

obama bleek geen ruggengraat te hebben das alles. niks tactisch overtroefd.

het is maar de vraag wie president wordt overigens.
Er bleken amper tot geen gematigde rebellen. Daardoor heeft de vs nooit echt steun door kunnen zetten.
T bleken allemaal extremisten. En de VS wilden Assad wel kwijt, maar er was geen reel alternatief voor ze die ze vol konden en wilden steunen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164113355
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 17:31 schreef marsan het volgende:

[..]

Er bleken amper tot geen gematigde rebellen. Daardoor heeft de vs nooit echt steun door kunnen zetten.
T bleken allemaal extremisten. En de VS wilden Assad wel kwijt, maar er was geen reel alternatief voor ze die ze vol konden en wilden steunen.
BS geneuzel van obama om zijn falen te maskeren.

als voorbeeld kijk naar wat er gebeurt bij tanaf, volledig vetted syriers, niks "extreems" aan. de russen bombarderen ze terwijl ze in the middle of nowhere tegen alleen maar isis vechten en wat doen de amerikanen? ze laten wederom zien dat ze geen ruggengraat hebben en doen helemaal niks.

daar ligt de kern van het probleem met de amerikanen. ze hebben een president zonder ruggengraat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164113548
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 17:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

BS geneuzel van obama om zijn falen te maskeren.

als voorbeeld kijk naar wat er gebeurt bij tanaf, volledig vetted syriers, niks "extreems" aan. de russen bombarderen ze terwijl ze in the middle of nowhere tegen alleen maar isis vechten en wat doen de amerikanen? ze laten wederom zien dat ze geen ruggengraat hebben en doen helemaal niks.

daar ligt de kern van het probleem met de amerikanen. ze hebben een president zonder ruggengraat.
Nee, want dan ga je uit van je eigen wensen. Voor de vs was het geen doel om die mensen aan de macht te krijgen.
Het was geen wens van hen noch een doel.

De vs hoeft ook niets te doen. Ze hebben puur hun eigen belangen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zaterdag 30 juli 2016 @ 17:59:46 #103
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164113926
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 16:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

het antwoord is simpel. de amerikanen hebben de rebbelen verkocht.

al jaren zijn de lokale spelers assad/rebellen, afhankelijk van het buitenland om te blijven vechten, daar waar de amerikanen (obama) hun backing van de rebellen hebben ingetrokken hebben de de russen en co. hun backing voor assad doorgezet. dan is het niet meer dan vanzelfsprekend dat de balans richting assad gaat vroeg of laat.
En terecht. Het zijn namelijk geen rebellen maar ordinaire oorlogsmisdaden plegende jihadisten gebleken. Dan kan je beter het huidige moorddadige regime laten zitten dan het vervangen voor een even zo moorddadig regime dat nul ervaring heeft met het besturen van een land.
pi_164114022
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 17:44 schreef marsan het volgende:

[..]

Nee, want dan ga je uit van je eigen wensen. Voor de vs was het geen doel om die mensen aan de macht te krijgen.
Het was geen wens van hen noch een doel.

De vs hoeft ook niets te doen. Ze hebben puur hun eigen belangen.
"put your money where your mouth is" vind ik een mooie gezegde en dat geldt helaas niet voor obama, als je zegt "assad has to go" dan zet je alles op alles om dat doel te realiseren. als je dat niet doet sla je een modder figuur. met de halfhartige "beleid" in syrie. achteraf bekeken hij nooit moeten zeggen "assad has to go" als hij niet niet all the way zou gaan zoals hij nu heeft gedaan. het werd hem te heet onder de voeten en krabbelde terug door de rebellen te verkopen die hij aanvankelijk toejuichte toen ze in opstand kwamen.

hij beweert dat de grootste fout van zijn presidentschap was, dat hij geen plan had voor de day after nadat kadafi was afgezet. nee zijn grootste fout was dat hij riep "assad has to go" zonder dat hij bereid was all the way te gaan. wat is het resultaat nu van deze houding? syrie in puin, miljoenen mensen vluchteling zijn, europese landen hierdoor in de verdrukking, we hebben een terroristische monster gecreeerd, dat nog lang niet verslagen is, iran en rusland zijn sterker uit de bus gekomen, de turkse strijd met de pkk is opgelaaid, amerikas imago als de backer van zijn bondgenoten is in duigen, waardoor zelfs saudi arabie bij putin op de koffie gaat.

syrie is voor de amerikanen is simpelweg een catastrofe.

oh en assad zit er nog steeds natuurlijk _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164114328
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:34 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Toch is het positief dat ze afstand nemen van een terreurorganisatie. Hoe minder terreurnetwerken in Syri hoe beter.
Ze willen samenwerken, ook op internationaal vlak. Nou zoiets zou Deash nooit doen, want die ziet iedereen als ongelovig.

Ik denk dat Nusra zoiets als Saudi Arabi wilt stichten in Syri streng islamitisch, maar niet terroristisch .
En denk je dat de Syrische bevolking hier op zit te wachten?
mon citoyens vous serez unis.
pi_164114381
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 18:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

"put your money where your mouth is" vind ik een mooie gezegde en dat geldt helaas niet voor obama, als je zegt "assad has to go" dan zet je alles op alles om dat doel te realiseren. als je dat niet doet sla je een modder figuur. met de halfhartige "beleid" in syrie. achteraf bekeken hij nooit moeten zeggen "assad has to go" als hij niet niet all the way zou gaan zoals hij nu heeft gedaan. het werd hem te heet onder de voeten en krabbelde terug door de rebellen te verkopen die hij aanvankelijk toejuichte toen ze in opstand kwamen.

hij beweert dat de grootste fout van zijn presidentschap was, dat hij geen plan had voor de day after nadat kadafi was afgezet. nee zijn grootste fout was dat hij riep "assad has to go" zonder dat hij bereid was all the way te gaan. wat is het resultaat nu van deze houding? syrie in puin, miljoenen mensen vluchteling zijn, europese landen hierdoor in de verdrukking, we hebben een terroristische monster gecreeerd, dat nog lang niet verslagen is, iran en rusland zijn sterker uit de bus gekomen, de turkse strijd met de pkk is opgelaaid, amerikas imago als de backer van zijn bondgenoten is in duigen, waardoor zelfs saudi arabie bij putin op de koffie gaat.

syrie is voor de amerikanen is simpelweg een catastrofe.

oh en assad zit er nog steeds natuurlijk _O-
Hij hoopte waarschijnlijk gewoon dat Libi niet zo'n puinhoop werd. Nadat hij 'Assad has to go' had gezegd bleek Libi toch een puinhoop te zijn en wilde die Assad toch niet zo graag weghebben als eerst. Gewoon een foute inschatting gemaakt en op tijd 'het licht' gezien.
pi_164114393
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 18:22 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Hij hoopte waarschijnlijk gewoon dat Libi niet zo'n puinhoop werd. Nadat hij 'Assad has to go' had gezegd bleek Libi toch een puinhoop te zijn en wilde die Assad toch niet zo graag weghebben als eerst. Gewoon een foute inschatting gemaakt en op tijd 'het licht' gezien.
mea culpa idd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164114419
deze gasten gek :X

Elizrael twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 18:11:28 Militants from the re-branded Jabhat al-Nusra just raided a radio station in Kafranbel, Idlib, for daring to play music. V @putintintin1 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164115535
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 16:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

het antwoord is simpel. de amerikanen hebben de rebbelen verkocht.

al jaren zijn de lokale spelers assad/rebellen, afhankelijk van het buitenland om te blijven vechten, daar waar de amerikanen (obama) hun backing van de rebellen hebben ingetrokken hebben de de russen en co. hun backing voor assad doorgezet. dan is het niet meer dan vanzelfsprekend dat de balans richting assad gaat vroeg of laat.
Nog steeds? Ik dacht dat ze onlangs weer e.e.a. aan support hadden gegeven. En wat is dat New Syrian Army dan tov andere groeperingen?
pi_164116417
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:16 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Nog steeds? Ik dacht dat ze onlangs weer e.e.a. aan support hadden gegeven. En wat is dat New Syrian Army dan tov andere groeperingen?
NSA vecht alleen tegen IS.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164116439
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:57 schreef HSG het volgende:

[..]

NSA vecht alleen tegen IS.
how come?
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:57:54 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164116444
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 18:24 schreef Slayage het volgende:
deze gasten gek :X

Elizrael twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 18:11:28 Militants from the re-branded Jabhat al-Nusra just raided a radio station in Kafranbel, Idlib, for daring to play music. V @putintintin1 reageer retweet
Maar ze hebben afstand genomen van Al Qaeda en zijn veul gematigduurr geworden :).
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164117267
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 18:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

"put your money where your mouth is" vind ik een mooie gezegde en dat geldt helaas niet voor obama, als je zegt "assad has to go" dan zet je alles op alles om dat doel te realiseren. als je dat niet doet sla je een modder figuur. met de halfhartige "beleid" in syrie. achteraf bekeken hij nooit moeten zeggen "assad has to go" als hij niet niet all the way zou gaan zoals hij nu heeft gedaan. het werd hem te heet onder de voeten en krabbelde terug door de rebellen te verkopen die hij aanvankelijk toejuichte toen ze in opstand kwamen.

hij beweert dat de grootste fout van zijn presidentschap was, dat hij geen plan had voor de day after nadat kadafi was afgezet. nee zijn grootste fout was dat hij riep "assad has to go" zonder dat hij bereid was all the way te gaan. wat is het resultaat nu van deze houding? syrie in puin, miljoenen mensen vluchteling zijn, europese landen hierdoor in de verdrukking, we hebben een terroristische monster gecreeerd, dat nog lang niet verslagen is, iran en rusland zijn sterker uit de bus gekomen, de turkse strijd met de pkk is opgelaaid, amerikas imago als de backer van zijn bondgenoten is in duigen, waardoor zelfs saudi arabie bij putin op de koffie gaat.

syrie is voor de amerikanen is simpelweg een catastrofe.

oh en assad zit er nog steeds natuurlijk _O-
Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Dat is iets wat nu ook opgaat.
Hetgeen in de plaats van Assad zou komen is gewoon ingeschat als nog erger en nog minder wenselijk.
Beter dus dan ze dat ze dan niet doorzetten.
Beter ten halve gekeerd dan hele gedwaald dus.

Logische keus imo.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164117356
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:34 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Toch is het positief dat ze afstand nemen van een terreurorganisatie. Hoe minder terreurnetwerken in Syri hoe beter.
Ze willen samenwerken, ook op internationaal vlak. Nou zoiets zou Deash nooit doen, want die ziet iedereen als ongelovig.

Ik denk dat Nusra zoiets als Saudi Arabi wilt stichten in Syri streng islamitisch, maar niet terroristisch .
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 18:24 schreef Slayage het volgende:
deze gasten gek :X

Elizrael twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 18:11:28 Militants from the re-branded Jabhat al-Nusra just raided a radio station in Kafranbel, Idlib, for daring to play music. V @putintintin1 reageer retweet
Best goede gasten he?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zaterdag 30 juli 2016 @ 22:51:04 #115
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164120658
Mogelijk zeer goed nieuws over Deraa binnenkort.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164121837
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:57 schreef no1uknow het volgende:

[..]

how come?
Amerikanen he.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164122369
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Maar ze hebben afstand genomen van Al Qaeda en zijn veul gematigduurr geworden :).
wie beweert dat? :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164122478
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Maar ze hebben afstand genomen van Al Qaeda en zijn veul gematigduurr geworden :).
Maak dat de kat maar wijs.
mon citoyens vous serez unis.
  zondag 31 juli 2016 @ 01:23:14 #119
365082 IPA35
Patriarch
pi_164123250
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164123946
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 18:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

"put your money where your mouth is" vind ik een mooie gezegde en dat geldt helaas niet voor obama, als je zegt "assad has to go" dan zet je alles op alles om dat doel te realiseren. als je dat niet doet sla je een modder figuur. met de halfhartige "beleid" in syrie. achteraf bekeken hij nooit moeten zeggen "assad has to go" als hij niet niet all the way zou gaan zoals hij nu heeft gedaan. het werd hem te heet onder de voeten en krabbelde terug door de rebellen te verkopen die hij aanvankelijk toejuichte toen ze in opstand kwamen.

hij beweert dat de grootste fout van zijn presidentschap was, dat hij geen plan had voor de day after nadat kadafi was afgezet. nee zijn grootste fout was dat hij riep "assad has to go" zonder dat hij bereid was all the way te gaan. wat is het resultaat nu van deze houding? syrie in puin, miljoenen mensen vluchteling zijn, europese landen hierdoor in de verdrukking, we hebben een terroristische monster gecreeerd, dat nog lang niet verslagen is, iran en rusland zijn sterker uit de bus gekomen, de turkse strijd met de pkk is opgelaaid, amerikas imago als de backer van zijn bondgenoten is in duigen, waardoor zelfs saudi arabie bij putin op de koffie gaat.

syrie is voor de amerikanen is simpelweg een catastrofe.

oh en assad zit er nog steeds natuurlijk _O-
Mwah, ik vind niet dat Obama de schuld heeft van de huidige situatie. Dat ligt toch wel een stuk internationaler. En ik denk dat wat ik in de voorgaande zinnen zei juist datgene is waarom Obama niet daadkrachtiger ( a la Bush of zo) heeft gereageerd. Velen veroordelen de agressieve inmenging van de VS in internationale aangelegenheden en m.i. wil Obama dat voorkomen. Hij wil niet te boek komen te staan als de president die 'escaleert'.

Libie was een mistake maar Syri was juist een land waar internationale daadkracht veel meer positieve effecten had kunnen hebben. Het was gewoon een vooruitstrevend land, met veel intelligent mensen. Je moet niet willen dat vooruitgang gewenst door het volk kapot gemaakt wordt door een machtswellusteling.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164125571
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 02:14 schreef Montagui het volgende:

[..]

Mwah, ik vind niet dat Obama de schuld heeft van de huidige situatie. Dat ligt toch wel een stuk internationaler. En ik denk dat wat ik in de voorgaande zinnen zei juist datgene is waarom Obama niet daadkrachtiger ( a la Bush of zo) heeft gereageerd. Velen veroordelen de agressieve inmenging van de VS in internationale aangelegenheden en m.i. wil Obama dat voorkomen. Hij wil niet te boek komen te staan als de president die 'escaleert'.

Libie was een mistake maar Syri was juist een land waar internationale daadkracht veel meer positieve effecten had kunnen hebben. Het was gewoon een vooruitstrevend land, met veel intelligent mensen. Je moet niet willen dat vooruitgang gewenst door het volk kapot gemaakt wordt door een machtswellusteling.
Daarom moet Assad ook blijven.
mon citoyens vous serez unis.
  zondag 31 juli 2016 @ 11:05:28 #122
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_164126319
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 18:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

"put your money where your mouth is" vind ik een mooie gezegde en dat geldt helaas niet voor obama, als je zegt "assad has to go" dan zet je alles op alles om dat doel te realiseren. als je dat niet doet sla je een modder figuur. met de halfhartige "beleid" in syrie. achteraf bekeken hij nooit moeten zeggen "assad has to go" als hij niet niet all the way zou gaan zoals hij nu heeft gedaan. het werd hem te heet onder de voeten en krabbelde terug door de rebellen te verkopen die hij aanvankelijk toejuichte toen ze in opstand kwamen.

hij beweert dat de grootste fout van zijn presidentschap was, dat hij geen plan had voor de day after nadat kadafi was afgezet. nee zijn grootste fout was dat hij riep "assad has to go" zonder dat hij bereid was all the way te gaan. wat is het resultaat nu van deze houding? syrie in puin, miljoenen mensen vluchteling zijn, europese landen hierdoor in de verdrukking, we hebben een terroristische monster gecreeerd, dat nog lang niet verslagen is, iran en rusland zijn sterker uit de bus gekomen, de turkse strijd met de pkk is opgelaaid, amerikas imago als de backer van zijn bondgenoten is in duigen, waardoor zelfs saudi arabie bij putin op de koffie gaat.

syrie is voor de amerikanen is simpelweg een catastrofe.

oh en assad zit er nog steeds natuurlijk _O-
Goede analyse denk ik!
pi_164126615
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 02:14 schreef Montagui het volgende:

[..]

Mwah, ik vind niet dat Obama de schuld heeft van de huidige situatie. Dat ligt toch wel een stuk internationaler. En ik denk dat wat ik in de voorgaande zinnen zei juist datgene is waarom Obama niet daadkrachtiger ( a la Bush of zo) heeft gereageerd. Velen veroordelen de agressieve inmenging van de VS in internationale aangelegenheden en m.i. wil Obama dat voorkomen. Hij wil niet te boek komen te staan als de president die 'escaleert'.
als de amerikanen niet hadden gezegd assad has got to go hadden de turken en de golfstaten no way hun backing gegeven aan de rebellen zoals ze hebben gedaan.
ze hebben hun backing gegeven alleen maar omdat de amerikanen daar groen licht voor gaven. turkije noch de golfstaten zijn in een positie om wat dan ook te bereiken internationaal en daarom kan je best beargumenteren dat de amerikanen eindverantwoordelijken zijn voor de situatie dat er is op dit moment. kijk als er een overgangsregering zou komen naar een post assad/baath tijdperk en er serieus stappen waren genomen voor een fatsoenlijke staatsinrichting, dan kan je nog misschien stellen dat de tol dat is betaald de vernietiging rechtvaardigt immers is er dan hoop op stabiliteit. echter is er niks van dat alles, maar kijken we mogelijk zelfs uit naar een failed state en potentieel een eindeloos conflict.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 11:35:31 #124
365082 IPA35
Patriarch
pi_164126752
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 02:14 schreef Montagui het volgende:

[..]

Mwah, ik vind niet dat Obama de schuld heeft van de huidige situatie. Dat ligt toch wel een stuk internationaler. En ik denk dat wat ik in de voorgaande zinnen zei juist datgene is waarom Obama niet daadkrachtiger ( a la Bush of zo) heeft gereageerd. Velen veroordelen de agressieve inmenging van de VS in internationale aangelegenheden en m.i. wil Obama dat voorkomen. Hij wil niet te boek komen te staan als de president die 'escaleert'.

Libie was een mistake maar Syri was juist een land waar internationale daadkracht veel meer positieve effecten had kunnen hebben. Het was gewoon een vooruitstrevend land, met veel intelligent mensen. Je moet niet willen dat vooruitgang gewenst door het volk kapot gemaakt wordt door een machtswellusteling.
Hoi Robespierre.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 31 juli 2016 @ 11:59:05 #125
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164127090
Saudi Pimp Muhaysini is weer gebrainwashte jongeren aan het opstoken voor een offensief ''voor'' Aleppo te ''bevrijden''. Die oorlogsstoker gaat veel jongeren naar hun graf belanden.

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 31-07-2016 om 11:50:35 #Syria #Aleppo UNCONFIRMED reports say 3 militant convoys coming from #Idlib Countryside to #Aleppo Countryside were totally DESTROYED. reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164127128
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 11:59 schreef Zahreddine het volgende:
Pimp Muhaysini is weer gebrainwashte jongeren aan het opstoken voor een offensief ''voor'' Aleppo te ''bevrijden''. Die oorlogsstoker gaat veel jongeren naar hun graf
Eigenlijk is geen noodzaak voor USA om olie af te nemen van SA. Hier een interessant artikel. De USA heeft veel meer olie onder de grond liggen dan SA en Rusland. Vergeet niet de enorme voorraden van Canada. Hoewel ik van mening ben dat we af moeten van fossiele brandstoffen. Hopelijk gaat het allemaal lukken met die ITER-project in Zuid-Frankrijk. Als dat lukt dan zou het een enorme revolutie zijn in de energiewereld. Kernfusie (dat is hoe de zon al miljarden jaren haar energie genereert) creert zoveel energie dat geen noodzaak meer is voor voor fossiele brandstoffen.

NWS / Kernfusiereactor valt 4 miljard duurder uit

http://money.cnn.com/2016(...)apped-oil/index.html
  zondag 31 juli 2016 @ 12:03:40 #127
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164127178
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:01 schreef Peter_Rasmussen het volgende:

[..]

Eigenlijk is geen noodzaak voor USA om olie af te nemen van SA. Hier een interessant artikel. De USA heeft veel meer olie onder de grond liggen dan SA en Rusland.

http://money.cnn.com/2016(...)apped-oil/index.html
Als ze stoppen met olie te pakken van de Saudi's dan gaan ze automatisch ook de Saudi's verzwakken, wat slecht uitkomt voor de ''strijd'' tegen Iran.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164127446
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:03 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Als ze stoppen met olie te pakken van de Saudi's dan gaan ze automatisch ook de Saudi's verzwakken, wat slecht uitkomt voor de ''strijd'' tegen Iran.
en dan wordt israel boos gaat dus niet gebeuren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127547
achja vernietigingen van ziekenhuizen hoort nu eenmaal bij de russische doctrine dus nemen we het voor lief

Paradoxy13 twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 23:52:00 #Russia completed its humanitarian mission here, #Anadan hospital no longer operational https://t.co/Ixo0UTstjS https://t.co/gejVPiexII reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 12:29:14 #130
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164127578
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:26 schreef Slayage het volgende:
achja vernietigingen van ziekenhuizen hoort nu eenmaal bij de russische doctrine dus nemen we het voor lief

Paradoxy13 twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 23:52:00 #Russia completed its humanitarian mission here, #Anadan hospital no longer operational https://t.co/Ixo0UTstjS https://t.co/gejVPiexII reageer retweet
Paradoxy13 moet vooral zijn mond houden. Waar was hij toen Al-Dabit ziekenhuis werd getroffen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164127622
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:26 schreef Slayage het volgende:
achja vernietigingen van ziekenhuizen hoort nu eenmaal bij de russische doctrine dus nemen we het voor lief

Paradoxy13 twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 23:52:00 #Russia completed its humanitarian mission here, #Anadan hospital no longer operational https://t.co/Ixo0UTstjS https://t.co/gejVPiexII reageer retweet
Dat is oorlog. Dat ze corridors instellen voor de burgers in Aleppo getuigt al van medeleven. Ze kunnen die stad ook gewoon meteen met de grond gelijk maken. Heb je het bewust meegemaakt hoe ze de moslimrepubliek Tsjetsjeni met de grond gelijk gemaakt hebben? Ik vermoed van niet.
pi_164127672
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:29 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Paradoxy13 moet vooral zijn mond houden. Waar was hij toen Al-Dabit ziekenhuis werd getroffen?
ja maar zij doen het ook geneuzel is overigens geen argument noch legitimatie, dat hoef ik jou niet te vertellen uiteraard.

daarnaast kan je de schaal van vernietiging van ziekenhuizen in rebellen gebieden niet vergelijken met vernietigingen van ziekenhuizen in loyalistische gebieden, maar dat hoef ik jou ook niet te vertellen uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 12:38:01 #133
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164127732
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja maar zij doen het ook geneuzel is overigens geen argument noch legitimatie, dat hoef ik jou niet te vertellen uiteraard.

daarnaast kan je de schaal van vernietiging van ziekenhuizen in rebellen gebieden niet vergelijken met vernietigingen van ziekenhuizen in loyalistische gebieden, maar dat hoef ik jou ook niet te vertellen uiteraard.
Ja maar ik vind het gewoon walgelijk dat hij maar langs een kant misdaden ziet maar blind blijft voor zijn kant. Kan men nu niet aanvaarden dat dit langs beide kanten gebeurt?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164127776
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:31 schreef Peter_Rasmussen het volgende:

[..]

Dat is oorlog. .
nee ziekenhuizen zouden nooit doelwit mogen zijn van bommen. dat ze soms schade oplopen door gevechtshandeling terwijl je heel hard je best hebt gedaan om ze niet te raken is niet hetzelfde als doelbewust ziekenhuizen bombarderen. iets wat assad en de russen ondertussen meesters in zijn geworden. kijk bv naar de ziekenhuizen van artsen zonder grenzen. de russen assadisten wisten precies waar ze waren en toch worden ze gebombardeerd, waardoor ze nu hebben aangegeven dat ze niet meer de locaties zullen doorgeven.

daar kan je niet mee wegkomen met "dat is oorlog".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127834
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:40 schreef Slayage het volgende:
ijn van bommen. dat ze soms schade oplopen door gevechtshandeling terwijl je heel hard je best hebt gedaan om ze niet te raken is niet hetzelfde als doelbewust ziekenhuizen bombarderen. iets wat assad en de russen ondertussen meesters in zijn geworden. kijk bv naar de ziekenhuizen van artsen zonder grenzen. de russen assadisten wisten precies waar ze waren en toch worden ze gebombardeerd, waardoor ze nu hebben aangegeven dat ze niet meer de locaties zullen doorgeven.

daar kan je niet mee wegkomen met "dat is oorlog".
Onzin. Wie heeft die regels verzonnen? Oorlog geldt het recht van de sterkste en hoe dat gebeurd is vaak bijzaak. Soms kun je wel wat medeleven tonen, tuurlijk, maar oorlog blijft een vuil spelletje. Wie een oorlog start moet niet opkijken dat praktisch alles vernietigd wordt. Djenghis Khan vermoordde zelfs de huisdieren als hij een stad compleet had laten uitmoorden. Die verhalen reikten zo ver dat voordat zijn enorme troepenmacht aangekomen was men al was gevlogen. Geen regels, moderne onzin. Uiteindelijk geldt alleen de winst.
pi_164127841
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:38 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja maar ik vind het gewoon walgelijk dat hij maar langs een kant misdaden ziet maar blind blijft voor zijn kant. Kan men nu niet aanvaarden dat dit langs beide kanten gebeurt?
dat weet hij ook wel uiteraard, maar hij is ook partij in dit conflict net als jij en ook veel posters hier en dan zie je nu eenmaal de wandaden van "de badguys" eerder dan de wandaden van "goodguys". daar doet iedereen aan mee. niet alleen deze gast.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127890
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:42 schreef Peter_Rasmussen het volgende:

[..]

Onzin. Wie heeft die regels verzonnen? Oorlog geldt het recht van de sterkste en hoe dat gebeurd is vaak bijzaak. Soms kun je wel wat medeleven tonen, tuurlijk, maar oorlog blijft een vuil spelletje. Wie een oorlog start moet niet opkijken dat praktisch alles vernietigd wordt. Djenghis Khan vermoordde zelfs de huisdieren als hij een stad compleet had laten uitmoorden. Die verhalen reikten zo ver dat voordat zijn enorme troepenmacht aangekomen was men al was gevlogen. Geen regels, moderne onzin. Uiteindelijk geldt alleen de winst.
laten we dan ook meteen stellen dat we net zo goed hele volksstammen kunnen uitmoorden omdat het nu eenmaal effectief is. volkerenmoord zou 1 van de militaire opties moeten zijn, vind ik dan. ben je ook voor?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127957
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

laten we dan ook meteen stellen dat we net zo goed hele volksstammen kunnen uitmoorden omdat het nu eenmaal effectief is. volkerenmoord zou 1 van de militaire opties moeten zijn, vind ik dan. ben je ook voor?
Als het oorlog is dan is een van de doelen het vernietigen van de vijand en de winst veilig stellen. Waarom zou je anders oorlog voeren? Genocide heb je in verschillende smaken. We vinden de Holocaust zo erg omdat het extreem gericht was op een volk. Een industrile genocide: alle infrastructuur werd voor gebouwd. Het bombarderen van steden vinden we al minder erg. Tegenwoordig is de industrie zo ver in het Westen dat bij een volgende genocide maar heel weinig mensen aan te pas hoeven komen. Letterlijk honderdduizenden mensen kunnen per dag worden vermoord gezien de infrastructuur die vandaag de dag is opgebouwd. WOII en Holocaust zal in het niet vallen bij een volgende grootschalige oorlog. Daarom moet een derde wereldoorlog nooit werkelijkheid worden want dat zal de vernietiging van de huidige 'beschaving' worden.
pi_164128057
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:49 schreef Peter_Rasmussen het volgende:

[..]

Als het oorlog is dan is een van de doelen het vernietigen van de vijand en de winst veilig stellen. Waarom zou je anders oorlog voeren? Genocide heb je in verschillende smaken. We vinden de Holocaust zo erg omdat het extreem gericht was op een volk. Een industrile genocide: alle infrastructuur werd voor gebouwd. Het bombarderen van steden vinden we al minder erg. Tegenwoordig is de industrie zo ver in het Westen dat bij een volgende genocide maar heel weinig mensen aan te pas hoeven komen. Letterlijk honderdduizenden mensen kunnen per dag worden vermoord gezien de infrastructuur die vandaag de dag is opgebouwd. WOII en Holocaust zal in het niet vallen bij een volgende grootschalige oorlog. Daarom moet een derde wereldoorlog nooit werkelijkheid worden want dat zal de vernietiging van de huidige 'beschaving' worden.
het gaat er toch om dat je vijand wordt uitgeroeid, dan is het toch gelegitimeerd dat je volk a tot en met de huisdieren vernietigd als volk a je vijand is.

ik zie de mensheid zichzelf wel vernietigen wat dat betreft ben ik wel realistisch, dus wie weet verdampen we allemaal ooit nog voordat we in de gaten hebben wat er aan de hand is
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164131142
dabiq bestaat kennelijk nog :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 16:02:22 #141
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164132850
Het lijkt erop dat de verraders en Jihadisten een nieuw offensief op Aleppo willen lanceren. Voor die dikke papzakken hebben we extra dikke kogels nodig, anders ben ik teleurgesteld.

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164133164
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:26 schreef Slayage het volgende:
achja vernietigingen van ziekenhuizen hoort nu eenmaal bij de russische doctrine dus nemen we het voor lief

Paradoxy13 twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 23:52:00 #Russia completed its humanitarian mission here, #Anadan hospital no longer operational https://t.co/Ixo0UTstjS https://t.co/gejVPiexII reageer retweet
Heb je al over de bombardementen van SA in Yemen gelezen? Scholen, ziekenhuizen, woonhuizen, winkelcentra's ect ect en dat aan de lopende band.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164133186
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee ziekenhuizen zouden nooit doelwit mogen zijn van bommen. dat ze soms schade oplopen door gevechtshandeling terwijl je heel hard je best hebt gedaan om ze niet te raken is niet hetzelfde als doelbewust ziekenhuizen bombarderen. iets wat assad en de russen ondertussen meesters in zijn geworden. kijk bv naar de ziekenhuizen van artsen zonder grenzen. de russen assadisten wisten precies waar ze waren en toch worden ze gebombardeerd, waardoor ze nu hebben aangegeven dat ze niet meer de locaties zullen doorgeven.

daar kan je niet mee wegkomen met "dat is oorlog".
Daarom moeten we dus de VS en Frankrijk vervolgen!


Vorige week dinsdag vielen er in het holst van de nacht bommen in a-Tokhar, een klein stadje op 15 kilometer van de Syrische stad Manbij die onder controle is van Islamitische Staat. Een school waar gevluchte Syrische burgers zich schuilhielden, werd met de grond gelijkgemaakt.

Nog niet eerder maakten Amerikaanse gevechtsvliegtuigen zoveel burgerslachtoffers in Manbij. Twee maanden geleden besloten de Verenigde Staten luchtaanvallen op Manbij uit te gaan voeren. Sinds begin deze maand bombarderen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen het centrum van de stad, met een enorm hoog aantal burgerslachtoffers tot gevolg, met name vrouwen en kinderen.

pi_164134300
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 16:19 schreef bert888 het volgende:

[..]

Daarom moeten we dus de VS en Frankrijk vervolgen!

...en Rusland en Assad's leger
quote:
Anadan Hospital Hit By Air Strike, Northern Aleppo

Jul 30, 2016
Toronto, On. (July 30, 2016)​Anadan Hospital hit by Air Strike in Northern Aleppo at approximately 11pm Damascus time on July 30, 2016 (4 hours ago). The hospital was the last operating in Western Rural Aleppo.
http://www.uossm-canada.org/news

Alle ziekenhuizen aan gort.
AAhronheim twitterde op zondag 31-07-2016 om 08:25:44 Another hospital destroyed in #Aleppo. #Canadian group supporting hospital says 10 hospitals destroyed in 4 days https://t.co/mFS1CaTCK7 reageer retweet
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164135019
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 16:18 schreef HSG het volgende:

[..]

Heb je al over de bombardementen van SA in Yemen gelezen? Scholen, ziekenhuizen, woonhuizen, winkelcentra's ect ect en dat aan de lopende band.
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja maar zij doen het ook geneuzel is overigens geen argument noch legitimatie, dat hoef ik jou niet te vertellen uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164135040
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 17:16 schreef Montagui het volgende:

[..]

...en Rusland en Assad's leger

[..]

http://www.uossm-canada.org/news

Alle ziekenhuizen aan gort.
AAhronheim twitterde op zondag 31-07-2016 om 08:25:44 Another hospital destroyed in #Aleppo. #Canadian group supporting hospital says 10 hospitals destroyed in 4 days https://t.co/mFS1CaTCK7 reageer retweet
ja maar hunnie doen het ook 8}
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 18:08:10 #147
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164135289
Haatbaarden maken progressie in Zuid Aleppo en SAA maakt progressie in Ghouta. Deze oorlog gaat nog zo lang duren.

watanisy twitterde op zondag 31-07-2016 om 16:50:27 (unconfirmed) #SAA captured Hawsh Nasri in eastern Ghouta / Damascus reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 31 juli 2016 @ 18:08:53 #148
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164135309
Oew, yeah syrian bodybuilder.

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164135420
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 18:08 schreef Zahreddine het volgende:
Oew, yeah syrian bodybuilder.

[ afbeelding ]
:D w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164135655
kennelijk zien we eerste fase van het offensief waar twitteraar SRO het over had, volgens Ahrar is de aanval over een lengte van 20KM



Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164135843
schijn aanval bij mallah ook?

archicivilians twitterde op zondag 31-07-2016 om 18:09:48 #Syria: Opposition factions took control of Tall Mutah. Reports saying another offensive launched at Castello Rd in north side of #Aleppo. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164136844
relevant :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164137558
het veroverde gebied bij al hikma school




quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 16:18 schreef HSG het volgende:

[..]

Heb je al over de bombardementen van SA in Yemen gelezen? Scholen, ziekenhuizen, woonhuizen, winkelcentra's ect ect en dat aan de lopende band.
ik heb het te druk met de gebombardeerde ziekenhuizen in syrie

MSF_Press twitterde op zondag 31-07-2016 om 18:09:02 BREAKING .@MSF supported hospital al-Redwan hospital located in #Jasim town, Daraa in southern #Syria hit by airstrikes today reageer retweet
Nrg8000 twitterde op zondag 31-07-2016 om 19:24:14 #Map. The Opposition in #Aleppo has opened a second front further S, taking the village of al-Amarah https://t.co/U1FnNwsTfF reageer retweet


[ Bericht 15% gewijzigd door Slayage op 31-07-2016 19:44:03 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164138816
deze feed ziet er handig uit

http://syria.liveuamap.com/en/time/31.07.2016
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 20:18:58 #155
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164139390
Slim en handig wel, die buffer die SAA sinds september heeft gebouwd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164139801
update nog een gedeelte ingenomen noord oosten bij 1070 volgens Ahrar

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164139890
als dit waar is :{

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164139921
Je zou zeggen dat er een stuk of 40 vliegtuigen nu af en aan vliegen plus nog 20 helikopters.

Of zullen die allemaal bezig zijn met ziekenhuizen te bombarderen?
pi_164139935
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 18:59 schreef Slayage het volgende:
relevant :P

[ afbeelding ]
Doe maar civil war voor de VS. Dat is lekker ver van huis. :9

Maar ik ben bang dat Trump geen echte kans maakt.
pi_164139945


archicivilians twitterde op zondag 31-07-2016 om 20:36:49 #Syria: Opposition factions took full control of al-Nasr area. Reports saying they are trying to enter #Hamdaniyah neighborhood. #Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164139991
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:39 schreef Atak het volgende:

[..]

Doe maar civil war voor de VS. Dat is lekker ver van huis. :9

Maar ik ben bang dat Trump geen echte kans maakt.
eens, maar ook dat zal behoorlijk wat impact hebben op de wereld, daarnaast begrijp ik van sommigen die aangeven dat Trump zeer zeker wel een kans maakt, omdat Clinton door velen in de VS wordt uitgekotst.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164140108
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:37 schreef Slayage het volgende:
als dit waar is :{

[ afbeelding ]
Dat stuk front is natuurlijk flink verzwakt door troepenverplaatsing voor het omsingelen van Aleppo.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164140158
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:45 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat stuk front is natuurlijk flink verzwakt door troepenverplaatsing voor het omsingelen van Aleppo.
Deze battle zit er al weken aan te komen. Al maanden zijn er berichten van het ophopen van troepen door de rebellen om Zuid-Aleppo aan te vallen _O-
pi_164140205
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:45 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat stuk front is natuurlijk flink verzwakt door troepenverplaatsing voor het omsingelen van Aleppo.
dat is ook zo, maar het toont voornamelijk voor de zoveelste keer dat het regime niet eens in staat is zijn eigen broek omhoog kan houden zelfs met zoveel hulp uit het buitenland.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 20:51:13 #165
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164140307
Die claims zijn in het verleden weleens zwaar overdreven gebleken, in Latakia ook. Maar eens afwachten de komende uren wat ervan overeind blijft.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164140341
quote:
10s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:46 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Deze battle zit er al weken aan te komen. Al maanden zijn er berichten van het ophopen van troepen door de rebellen om Zuid-Aleppo aan te vallen _O-
of had het regime gehoopt dat de vervedigingslijnen van de shia milities zouden standhouden of ze hadden ingecalculeerd om dit stuk te verliezen, maar dit geen ramp vinden omdat ze in het noorden van aleppo resultaten hebben geboekt.

i dont know.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164140495
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:51 schreef Szura het volgende:
Die claims zijn in het verleden weleens zwaar overdreven gebleken, in Latakia ook. Maar eens afwachten de komende uren wat ervan overeind blijft.
als dit waar is _O- _O- _O-

archicivilians twitterde op zondag 31-07-2016 om 20:55:52 #Syria: Opposition advancing rapidly and took control of Mushrifeh village. Artillery College is the only remaining area to break the siege. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 21:02:47 #168
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164140670
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

als dit waar is _O- _O- _O-

archicivilians twitterde op zondag 31-07-2016 om 20:55:52 #Syria: Opposition advancing rapidly and took control of Mushrifeh village. Artillery College is the only remaining area to break the siege. reageer retweet
Die kerel heeft er ook al vaker naast gezeten. Andere bronnen spreken nog van gevechten bij die eerder genoemde school. Blijft afwachten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164140737
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 21:02 schreef Szura het volgende:

[..]

Die kerel heeft er ook al vaker naast gezeten. Andere bronnen spreken nog van gevechten bij die eerder genoemde school. Blijft afwachten.
ja die stream die ik postte worden verschillende tweets op 1 tijdlijn gezet conflicting reports
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 21:10:43 #170
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164140888
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 21:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja die stream die ik postte worden verschillende tweets op 1 tijdlijn gezet conflicting reports
Zo'n snelle opmars als die archigast pretendeert, daar geloof ik sowieso niet in.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164140962
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 21:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Zo'n snelle opmars als die archigast pretendeert, daar geloof ik sowieso niet in.
hij is ook de enige die die map heeft gepost
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164141815
beelden van 1 van de 2 vbieds

Interbrigades twitterde op zondag 31-07-2016 om 21:23:58 Breaking:Combat vid:#JaF #JFS assault & massive #VBIED on Assadist HQ https://t.co/6sFDKcxz94 reageer retweet
voorbereidingen aanval van rebellen

Interbrigades twitterde op zondag 31-07-2016 om 21:30:33 First vid of #JaF #JFS battlefield taxi MBT & BMP and #inghimasi preparing storm. https://t.co/PaMJYlJifj reageer retweet


[ Bericht 33% gewijzigd door Slayage op 31-07-2016 21:51:50 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164142019
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

of had het regime gehoopt dat de vervedigingslijnen van de shia milities zouden standhouden of ze hadden ingecalculeerd om dit stuk te verliezen, maar dit geen ramp vinden omdat ze in het noorden van aleppo resultaten hebben geboekt.

i dont know.
Clinton uitgekotst wordt dan wordt Trump uitgepoept.
pi_164142081
Interbrigades twitterde op zondag 31-07-2016 om 21:52:57 Shias on the run:Storming OP by Shamlegion MBT & inghimasi https://t.co/roTIAgcaJn reageer retweet
Buzzriet twitterde op zondag 31-07-2016 om 21:41:23 #Aleppo حلب#New map by Faylaq1070 takenSharfa takenHarka Hill taken3 active frontsRamousa& cement factory next https://t.co/TgleX2VKac reageer retweet
Conflicts twitterde op zondag 31-07-2016 om 21:44:55 BREAKING: Clashes now being reported on Castello road front. Fateh Halab attacking regime positions #Aleppo #Syria - @sayed_ridha reageer retweet
Conflicts twitterde op zondag 31-07-2016 om 21:42:26 VIDEO: Jabhat Fath al-Sham publish footage of two massive suicide car bombs that kicked off the "battle for #Aleppo" https://t.co/0xN3NR4F0h reageer retweet


[ Bericht 25% gewijzigd door Slayage op 31-07-2016 22:07:39 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164143725
cluster munitie van de russen o mhet offensief te stoppen

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164143858
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 22:54 schreef Slayage het volgende:
cluster munitie van de russen o mhet offensief te stoppen

[ afbeelding ]
Dat ziet er angstaanjagend uit, hoe ontploft zoiets?
pi_164143896
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat is ook zo, maar het toont voornamelijk voor de zoveelste keer dat het regime niet eens in staat is zijn eigen broek omhoog kan houden zelfs met zoveel hulp uit het buitenland.
Ik denk zelfs dat Iran en Rusland in de toekomst nog meer gaan doen om dit te stoppen. Misschien dat Iran zelfs hun reguliere leger gaan sturen met zware wapens.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164143967
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 22:59 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Dat ziet er angstaanjagend uit, hoe ontploft zoiets?
net als een chinese rol :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 23:07:20 #179
365082 IPA35
Patriarch
pi_164144038
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 22:59 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Dat ziet er angstaanjagend uit, hoe ontploft zoiets?
Dat lijkt op kleine ontploffingen die gebruikt worden om de submunitie te verspreiden.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164144210
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 17:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja maar hunnie doen het ook 8}
Stelselmatig, bewust, met een doel en veel en veel meer.

Maar laat maar, het is allemaal propaganda. :')
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164144455
IvanSidorenko1 twitterde op zondag 31-07-2016 om 22:40:34 #Syria #Aleppo CONFIRMED - #SAA soldier Says Clashes inside #Ramusiyeh #Ramouseh & Militants made small advancement https://t.co/byjv2KGCdI reageer retweet
IvanSidorenko1 twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:10:00 #Syria #Aleppo #Syrian Activist in Aleppo tells me to stop posting pessimistic news. So Im Done Taking Reports from SAA soldier's. reageer retweet
IvanSidorenko1 twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:15:57 #Syria #Aleppo UNCONFIRMED REPORT BY - Militant Media Center "Assad Military Academy is going to fall soon. https://t.co/024gWUFBuz reageer retweet
stand van zaken volgens ahrar



[ Bericht 2% gewijzigd door Slayage op 31-07-2016 23:31:06 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164144631
het is wel rami maar dit is zo typisch isis if true :')

RamiAILoIah twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:18:56 #BreakingNews Massive #ISIS attack on SAA army supply line/positions in Khanasir south Aleppo.. #Syria reageer retweet
en de eerste kill pics

mazenaloosh twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:27:43 #????: ??? ??? ???? ???????? ???????? ???????? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ???? #???#???_????? || #????_???_????? https://t.co/XJcJhoSm1Y reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164144685
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 23:33 schreef Slayage het volgende:
het is wel rami maar dit is zo typisch isis if true :')

RamiAILoIah twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:18:56 #BreakingNews Massive #ISIS attack on SAA army supply line/positions in Khanasir south Aleppo.. #Syria reageer retweet
Had ISIS hun handen niet vol aan Manbij?
mon citoyens vous serez unis.
pi_164144705
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 23:35 schreef HSG het volgende:

[..]

Had ISIS hun handen niet vol aan Manbij?
das een stuk noordelijker. zijn niet dezelfde eenheden lijkt mij.

als je dabiq wilt lezen :P

https://pietervanostaeyen.files.wordpress.com/2015/04/dabiq15.pdf

_O- _O- _O-

RamiAILoIah twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:15:04 ALLLLHUUU AKBAAAAAAAAAAAAAAARAleppo#Syria reageer retweet


[ Bericht 33% gewijzigd door Slayage op 31-07-2016 23:48:38 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164145044
en zo begon de dag



stoere drone footage


ik zie relatief veel jongeren overigens


arme poetin

quote:
Islamitische Staat roept op tot jihad in Rusland

Islamitische Staat heeft in een filmpje opgeroepen tot een jihad in Rusland. De terreurgroep plaatste een negen minuten durende video op YouTube waarin het de Russische president Poetin direct aansprak.

"Luister Poetin, we komen naar Rusland en zullen jullie ombrengen in jullie huizen", klonk op het filmpje, dat zondag verscheen.

De groep roept sympathisanten op de jihad te voeren en er worden beelden getoond van trainende mannen in de woestijn.

Hoewel de echtheid van de video nog niet is bevestigd, werd de link naar de beelden gedeeld via een account op berichtendienst Telegram die wordt gebruikt door de terreurorganisatie.


[ Bericht 21% gewijzigd door Slayage op 01-08-2016 00:24:22 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 00:32:22 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164145684
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 23:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

das een stuk noordelijker. zijn niet dezelfde eenheden lijkt mij.

als je dabiq wilt lezen :P

https://pietervanostaeyen.files.wordpress.com/2015/04/dabiq15.pdf

_O- _O- _O-

RamiAILoIah twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:15:04 ALLLLHUUU AKBAAAAAAAAAAAAAAARAleppo#Syria reageer retweet
Wat een vent :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164146638
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 23:07 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dat lijkt op kleine ontploffingen die gebruikt worden om de submunitie te verspreiden.
Zouden het geen ontploffende SPBE's zijn? Al lijken het er meer dan 15.
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
pi_164148009
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 23:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

das een stuk noordelijker. zijn niet dezelfde eenheden lijkt mij.

als je dabiq wilt lezen :P

https://pietervanostaeyen.files.wordpress.com/2015/04/dabiq15.pdf

_O- _O- _O-

RamiAILoIah twitterde op zondag 31-07-2016 om 23:15:04 ALLLLHUUU AKBAAAAAAAAAAAAAAARAleppo#Syria reageer retweet
Als je weet dat een van de belangrijkste steden van je kalifaat in gevaar ligt dan ga je toch niet elders offensieven starten?
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 1 augustus 2016 @ 09:34:40 #189
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_164148190
Koenders wil Assad onder druk zetten en Kerry wil een uktimatum aan Assad. Zijn deze mensen echt helemaal gek geworden? De enige manier voor een goede op
oplossing van het conflict is juist door zaken te doen met Assad. Men zou juist zoch juist achter de humanitaire corridors moet scharen en die mensen in aleppo overtuigen dat het toch echt beter is de stad te verlaten..

Zojuist weer een militant gezien die riep dat die corridors onzin zijn en dat er geen burgers in de stad zijn. Nou in dat geval zou ik zeggen tegen Assad, zer de artellerie maar aan gooi alles maar helemaal plat. Waarom dan nog moeite doen als er alleen nog maar extremisten in de stad zitten. Gooi ales maar plat zou ik zeggen. Hoe lang zou het nog duren voordat Koenders en Kerry enig realiteitsbesef krijgen?
pi_164149605
quote:
1s.gif Op maandag 1 augustus 2016 09:34 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
Koenders wil Assad onder druk zetten en Kerry wil een uktimatum aan Assad. Zijn deze mensen echt helemaal gek geworden? De enige manier voor een goede op
oplossing van het conflict is juist door zaken te doen met Assad. Men zou juist zoch juist achter de humanitaire corridors moet scharen en die mensen in aleppo overtuigen dat het toch echt beter is de stad te verlaten..

Zojuist weer een militant gezien die riep dat die corridors onzin zijn en dat er geen burgers in de stad zijn. Nou in dat geval zou ik zeggen tegen Assad, zer de artellerie maar aan gooi alles maar helemaal plat. Waarom dan nog moeite doen als er alleen nog maar extremisten in de stad zitten. Gooi ales maar plat zou ik zeggen. Hoe lang zou het nog duren voordat Koenders en Kerry enig realiteitsbesef krijgen?
Alleen geloven de mensen in Aleppo niet in de 'humanitaire' corridors.

Zou jij Assad op zijn woord geloven?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_164149918
.

[ Bericht 100% gewijzigd door JubaUrbicus op 01-08-2016 11:40:21 ]
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:05:58 #192
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164150921
Conflicts twitterde op maandag 01-08-2016 om 11:21:41 BREAKING: Rebels say a helicopter has been downed in S. #Aleppo. Unclear if shot down or crashed. https://t.co/UMEfxVRfP0 reageer retweet
Conflicts twitterde op maandag 01-08-2016 om 11:33:54 BREAKING: Images of Russian ID cards and other document seem to point to the helicopter possibly being Russian.https://t.co/AzoAwcmQON reageer retweet
Conflicts twitterde op maandag 01-08-2016 om 11:44:05 PHOTO: Image of what looks to be a dead Russian pilot in S. #Aleppo after helicopter shot down. https://t.co/mgnafux9Y5 reageer retweet
Conflicts twitterde op maandag 01-08-2016 om 11:53:17 UPDATE: Russian media reporting that an Mi8 helicopter with 5 people on board has been downed in #Syria reageer retweet
Conflicts twitterde op maandag 01-08-2016 om 11:58:31 MORE: Russian MoD confirms that a MI-8 helicopter has been shot down by ground fire in Syria reageer retweet
RIP
Say what?
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:12:02 #193
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164151027
quote:
Russische helikopter neergestort in Syri

Een Russische helikopter is maandag in het noorden van Syri door rebellen uit de lucht geschoten. Aan boord waren vijf personen.


Het Russische ministerie van Defensie heeft bevestigd dat het toestel is neergehaald. Het toestel was op weg terug naar de Russische luchtmachtbasis in Syri, nadat de inzittenden humanitaire hulp hadden geboden in de belegerde stad Aleppo.

Later meer
Say what?
pi_164151356
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:12 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

werd weer eens tijd dat de russen ook in bloed betaalden voor deze expeditie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:33:28 #195
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164151466
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

werd weer eens tijd dat de russen ook in bloed betaalden voor deze expeditie
Humanitaire hulp zal nu wel voorbij zijn, alles tegen de vlakte
Say what?
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:34:42 #196
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164151489
SPOILER: 18+
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Say what?
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:37:18 #197
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164151543
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

werd weer eens tijd dat de russen ook in bloed betaalden voor deze expeditie
Want? Dat zijn ook maar dienstplichtigen die daar zitten.
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:38:26 #198
128271 Slayage
INFP
pi_164151571
the chopper en documenten




Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:39:47 #199
128271 Slayage
INFP
pi_164151591
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:33 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Humanitaire hulp zal nu wel voorbij zijn, alles tegen de vlakte
"humanitair" ik geloof niks van wat de russen zeggen.

stukken vd "humanitaire" missie



[ Bericht 13% gewijzigd door Slayage op 01-08-2016 12:56:10 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:43:08 #200
128271 Slayage
INFP
pi_164151649
quote:
1s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Want? Dat zijn ook maar dienstplichtigen die daar zitten.
zodat de russen ook het besef hebben dat oorlog ook slachtoffers incasseren is, misschien gaan ze dan anders denken over hun expeditie. tot nu toe was het af en toe een slachtoffer. dit is wel meteen 5 man/vrouw in 1 keer. misschien voelt dat anders.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:01:29 #201
128271 Slayage
INFP
pi_164152068
_O_ russische propaganda machine _O_

NatashaFatah twitterde op maandag 01-08-2016 om 12:51:16 #BREAKING Kremlin: Helicopter crew "died heroically because they were attempting to steer machine to minimize the casualties on the ground" reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:06:57 #202
365082 IPA35
Patriarch
pi_164152185
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

"humanitair" ik geloof niks van wat de russen zeggen.

stukken vd "humanitaire" missie

[ afbeelding ]
Mi-8 is een transporthelicopter, maar wel gewoon standaard bewapend. Dat is normaal...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:08:58 #203
128271 Slayage
INFP
pi_164152239
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 13:06 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Mi-8 is een transporthelicopter, maar wel gewoon standaard bewapend. Dat is normaal...
jij noch ik kunnen zeggen. het was wel of geen humanitaire missie. het enige wat ik zeg is, ik geloof niks wat de russen zeggen, omdat ze meesters in spin en leugens zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:09:58 #204
128271 Slayage
INFP
pi_164152275
tja...

Aswed_Flags twitterde op maandag 01-08-2016 om 13:01:57 Hey Syrians - Dont shoot back at the Russians and let them kill you, otherwise theyl kill you. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 01-08-2016 om 11:46:21 While Battle to break #Aleppo siege raging W. & S. of city, pro-Regime forces launched another assault led by Al-Quds on #Handarat Camp. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:15:58 #205
365082 IPA35
Patriarch
pi_164152410
Ehhhhhhhhn, de bommen vallen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:18:44 #206
128271 Slayage
INFP
pi_164152479
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 13:15 schreef IPA35 het volgende:
Ehhhhhhhhn, de bommen vallen.
bij jou in de straat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:19:17 #207
365082 IPA35
Patriarch
pi_164152496
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 13:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

bij jou in de straat?
Neuhh, Oost-Idlib ergens h. Saraqib of zo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:22:53 #208
128271 Slayage
INFP
pi_164152579
hoe is dat ding eigenlijk neergehaald. lucky shot of manpad?

de heli in december



[ Bericht 56% gewijzigd door Slayage op 01-08-2016 13:39:54 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 13:41:10 #209
128271 Slayage
INFP
pi_164152997
sayed_ridha twitterde op maandag 01-08-2016 om 13:56:03 Syrian Army counterattack on 1070 housing projects & reports of advances under heavy artillery cover reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 01-08-2016 om 13:28:15 @QalaatAlMudiq Rebels claim pro-Regime assault pushed back on #Handarat Camp. reageer retweet
dit heeft ook invloed op de syriers in het land

quote:
Turkish parliament passes new labor law on foreigners

Turkey's parliament in Ankara has approved a new labor law concerning foreign citizens who wish to work, intern or apprentice inside the country, specifying the conditions under which foreigners will be allowed to have a work permit.

According to the International Labor Force Law approved on July 28, which aims to benefit from a qualified foreign labor force, foreigners will initially be given a work permit valid for one year. This period will then be extended with each renewed application.

Finally, those with long-term residence permits or work permits valid for at least eight years will be able to apply for permanent work permits.


The law suggests that those holding permanent work permits will be granted rights similar to those of Turkish citizens, except for the right to vote and be elected, work as a civil servant or the duty to perform military service.

Foreign students at Turkish universities would be allowed to work on condition that they get work permits from their employers.

A "turquoise card" will be issued to those foreigners with high education degrees, occupational experience or the potential to contribute to science and technology, in line with the contributions they can offer to the country's economy. A nomination from the International Labor Force Policy Advisory Board - which will also be founded under the new law - will be required in order to be considered for a turquoise card.

Card holders will go through a three-year testing period and enjoy an indefinite work permit.

The law also foresees the establishment of a General Directorate of International Labor Force which will initially employ some 145 civil servants and be tasked with meeting foreign employment demands.

July/29/2016


[ Bericht 32% gewijzigd door Slayage op 01-08-2016 14:06:19 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 14:18:50 #210
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164153874
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

zodat de russen ook het besef hebben dat oorlog ook slachtoffers incasseren is, misschien gaan ze dan anders denken over hun expeditie. tot nu toe was het af en toe een slachtoffer. dit is wel meteen 5 man/vrouw in 1 keer. misschien voelt dat anders.
Ik denk dat de reactie er een zal zijn van nog meer bommen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 1 augustus 2016 @ 14:29:40 #211
128271 Slayage
INFP
pi_164154206
quote:
1s.gif Op maandag 1 augustus 2016 14:18 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik denk dat de reactie er een zal zijn van nog meer bommen.
dan nog staat wat ik zeg.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 16:29:30 #212
459060 bert888
pi_164157066
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 13:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij noch ik kunnen zeggen. het was wel of geen humanitaire missie. het enige wat ik zeg is, ik geloof niks wat de russen zeggen, omdat ze meesters in spin en leugens zijn.
De propaganda van het Westen is nog veeeel erger.
Ik zou zeggen verdiep er is in inpv domme dingen te roepen.


Janneke Monshouwer heeft al met al zo'n 30 jaar bij de Nederlandse tv gewerkt. In 1965 begon ze als productie-assistente bij het NOS Journaal (toen nog NTS). In de loop der jaren ging ze zich steeds meer afvragen welke wereldgebeurtenissen wel of niet via de media bekend werden gemaakt en welke redenen erachter zaten.

Als lid van filmploegen en programma- en documentairemaakster zat ze met haar neus bovenop veel opzienbarende gebeurtenissen en nieuwe ontwikkelingen. Ze begon over haar ervaringen te schrijven omdat ze naar eigen zeggen de juiste informatie via de reguliere media miste.

Ze schreef het boek Ander nieuws: Wat het Journaal niet uitzond over wat er achter de schermen plaatsvindt in de media en de politiek. "Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer het idee dat we er als beschaving niet op vooruit gingen, maar achteruit."

http://www.ninefornews.nl(...)rdraaide-informatie/
  maandag 1 augustus 2016 @ 16:34:15 #213
459060 bert888
pi_164157150
Bekend is dat de Nederlandse media opdracht hebben om de Russische president Vladimir Poetin zo zwart mogelijk af te schilderen.

Na een eerdere poging tot fraude door de NOS, flikt nu Jeroen Pauw het om kijkend Nederland met opzet te misleiden.

Je vraagt je af hoe mensen zoals Marcel Gelauff (hoofdredacteur NOS) en Jeroen Pauw 's avonds gewoon kunnen slapen, terwijl ze willens en wetens het Nederlandse kijkerspubliek misleiden.

https://nl.sott.net/artic(...)propaganda-uitgelegd
  maandag 1 augustus 2016 @ 17:47:23 #214
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_164158678
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 16:34 schreef bert888 het volgende:
Bekend is dat de Nederlandse media opdracht hebben om de Russische president Vladimir Poetin zo zwart mogelijk af te schilderen.

Na een eerdere poging tot fraude door de NOS, flikt nu Jeroen Pauw het om kijkend Nederland met opzet te misleiden.

Je vraagt je af hoe mensen zoals Marcel Gelauff (hoofdredacteur NOS) en Jeroen Pauw 's avonds gewoon kunnen slapen, terwijl ze willens en wetens het Nederlandse kijkerspubliek misleiden.

https://nl.sott.net/artic(...)propaganda-uitgelegd
Dit is een heel goed punt, de NOS is echt heel erg verschrikkelijk tegenwoordig. Het valt me op datvhetbpropagandagehalte en staatsbeinvloeding enorm is toegenomen de laatste jaren. Volgens mij hebben Rutte en Koenders een direct lijntje met de NOS hoe zaken in het journaal gepresenteerd moeten worden. Ik hoor dan veel liever een echt onafhankelijke journalist als Arnold Karskens. Helaas wordt hij stelselmatig geboycot door nationale media.
  maandag 1 augustus 2016 @ 19:21:38 #215
128271 Slayage
INFP
pi_164160765
het offensief, wat overigens HUGE is, heel veel formaties zijn vertegenwoordigd, hebben ze nog niet kunnen stoppen.

markito0171 twitterde op maandag 01-08-2016 om 17:46:50 #Syria #Aleppo Rebels besiege Artillery Academy from 3 axes & took fire control of main regime supply road https://t.co/TOZx05dVGm reageer retweet


markito0171 twitterde op maandag 01-08-2016 om 19:21:06 #Syria #FSA Central Division claim took some Position inside #SAA Artillery Faculty in southern #Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 19:33:04 #216
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164161061
Beetje ondergesneeuwd:

http://mobile.reuters.com/article/idUSKCN10B0TG

quote:
(Reuters) - U.S.-backed forces have now seized control of almost 70 percent of Manbij in northern Syria from Islamic State after making rapid advances over the past two days, a spokesman said on Sunday.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 1 augustus 2016 @ 19:44:17 #217
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164161384
Say what?
  maandag 1 augustus 2016 @ 19:52:53 #218
128271 Slayage
INFP
pi_164161608
quote:
van 40 naar 70 procent is een enorme sprong idd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 20:02:31 #219
277765 chroestjov
Nee.
pi_164161869
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

zodat de russen ook het besef hebben dat oorlog ook slachtoffers incasseren is, misschien gaan ze dan anders denken over hun expeditie. tot nu toe was het af en toe een slachtoffer. dit is wel meteen 5 man/vrouw in 1 keer. misschien voelt dat anders.
De Russische reactie op doden is een heel ander soort reactie als de Westerse reactie op doden.
Waar het Westen aan zichzelf gaat twijfelen, zet Rusland er gewoon nog een tandje bij.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  maandag 1 augustus 2016 @ 20:07:50 #220
365082 IPA35
Patriarch
pi_164162021
quote:
1s.gif Op maandag 1 augustus 2016 17:47 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dit is een heel goed punt, de NOS is echt heel erg verschrikkelijk tegenwoordig. Het valt me op datvhetbpropagandagehalte en staatsbeinvloeding enorm is toegenomen de laatste jaren. Volgens mij hebben Rutte en Koenders een direct lijntje met de NOS hoe zaken in het journaal gepresenteerd moeten worden. Ik hoor dan veel liever een echt onafhankelijke journalist als Arnold Karskens. Helaas wordt hij stelselmatig geboycot door nationale media.
NOS is erger dan Pravda was op het hoogtepunt van de Koude Oorlog nu.

Heb het idee dat "mainstream" media vaak in handen is van een groep mensen met n bepaalde politieke overtuiging. Kosmopolitisch, progressief en pro-staatsinmenging. Zeg maar wat ze Amerika "Liberals" noemen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 20:14:49 #221
128271 Slayage
INFP
pi_164162199
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 20:07 schreef IPA35 het volgende:

[..]

NOS is erger dan Pravda was op het hoogtepunt van de Koude Oorlog nu.

Heb het idee dat "mainstream" media vaak in handen is van een groep mensen met n bepaalde politieke overtuiging. Kosmopolitisch, progressief en pro-staatsinmenging. Zeg maar wat ze Amerika "Liberals" noemen.
als het niet al in handen is van een groep mensen met een bepaalde politieke overtuiging is, staat het sterk onder de invloed de politiek. dat is wel duidelijk.

overigens was het stuk over syrie/aleppo vandaag op de NOS tenenkrommend slecht, waar er oa werd gemeld dat de rebellen in aleppo stad op het punt staan om belegerd te worden door de assadisten :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 20:15:04 #222
454104 Zalmplaat010
pi_164162211
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 20:07 schreef IPA35 het volgende:

[..]

NOS is erger dan Pravda was op het hoogtepunt van de Koude Oorlog nu.

Heb het idee dat "mainstream" media vaak in handen is van een groep mensen met n bepaalde politieke overtuiging. Kosmopolitisch, progressief en pro-staatsinmenging. Zeg maar wat ze Amerika "Liberals" noemen.
Ik heb nog nooit iets gemerkt van probagenda, kan je een voorbeeld geven wat er volgens jouw niet klopte aan een berichtgeving?
  maandag 1 augustus 2016 @ 20:18:40 #223
128271 Slayage
INFP
pi_164162291
ik dacht dat jaish al islam overigens alleen in de ghouta was, maar kennelijk doen ook zij mee in aleppo atm :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:24:52 #224
335449 BEFEM
pi_164164437
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 20:07 schreef IPA35 het volgende:

[..]

NOS is erger dan Pravda was op het hoogtepunt van de Koude Oorlog nu.

Heb het idee dat "mainstream" media vaak in handen is van een groep mensen met n bepaalde politieke overtuiging. Kosmopolitisch, progressief en pro-staatsinmenging. Zeg maar wat ze Amerika "Liberals" noemen.
Dat is natuurlijk grote onzin. 'Tsjernobyl? Nooit van gehoord'

Zeker het journaal heeft maar 20 minuten of iets dergelijks om alles te behandelen. Dan krijg je voor elk onderwerp maar 2 minuten waardoor er een hoop buitenvalt. Het is allemaal niet zo diepgaand als dat het hier is. En ze hebben natuurlijk gelijk over de omsingeling van rebellen, dat is er ook gewoon in Aleppo. Het journaal is dan natuurlijk niet zo up-to-date dat je ook meekrijgt met wat er nu allemaal aan de hand is met het offensief etc. Je moet het journaal ook niet als graadmeter nemen, zeker niet in het internettijdperk.

En ook bij de NOS komen een hoop zaken voor die niet door de beugel kunnen, dat zullen ze in Rusland niet zo snel doen met hun 'burgerdoden? Er zijn 0 burgers omgekomen door onze bombardementen in Syrie'

http://nos.nl/artikel/211(...)-na-burgerdoden.html
http://nos.nl/artikel/207(...)liniek-in-jemen.html
http://nos.nl/artikel/206(...)j-aanval-kunduz.html

Etc etc

Je moet zeker kritisch zijn met wat ze allemaal schrijven bij de NOS, er zit een hoop onzin tussen, maar het is bij lange na niet te vergelijken met media in andere landen.
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:25:41 #225
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164164460
als trump de president wordt.. verwacht ik dikke nukes op de IS
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:25:52 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164164470
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 20:18 schreef Slayage het volgende:
ik dacht dat jaish al islam overigens alleen in de ghouta was, maar kennelijk doen ook zij mee in aleppo atm :P
Zijn dat niet van die figuren die ze onder een bestand hebben toegestaan de aftocht te blazen naar elders in Syri?

@MIG29_
#Breaking :#SAA Tiger forces recapture all 1070 Area south Aleppo city after the order from The Tiger .

@Syria_Protector
#BREAKING: #SAA has reportedly restored control over the 1070 district in southwest #Aleppo.

@Ald_Aba
@Ald_Aba #SyrianArmy regained whole Nasr area in #Aleppo tonight. #Syria

De Tigers moeten de puinhopen weer eens komen opruimen. (Als het klopt)

[ Bericht 4% gewijzigd door Szura op 01-08-2016 21:31:38 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:27:32 #227
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164164517
Dat filmpje met die debielen die op de lijken van die gecrashde helikopter staan te springen :N

Ecte arabieren actie weer
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:41:29 #228
128271 Slayage
INFP
pi_164165006
quote:
15s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:27 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Dat filmpje met die debielen die op de lijken van die gecrashde helikopter staan te springen :N

Ecte arabieren actie weer
jammer van die laatste zin. gewoon smerige actie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:45:23 #229
128271 Slayage
INFP
pi_164165148
quote:
1s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Zijn dat niet van die figuren die ze onder een bestand hebben toegestaan de aftocht te blazen naar elders in Syri?

De Tigers moeten de puinhopen weer eens komen opruimen. (Als het klopt)
dunno welke gasten dat zijn.

wel snel gegaan bij dat 10070 whatever, if true. ik las wel over veel lucht backing. dus niet ondenkbaar iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:48:07 #230
365082 IPA35
Patriarch
pi_164165270
Aaaaand... It's gone.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:48:32 #231
365082 IPA35
Patriarch
pi_164165291
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:48:33 #232
128271 Slayage
INFP
pi_164165292
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:48 schreef IPA35 het volgende:
Aaaaand... It's gone.
wat lan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:50:13 #233
365082 IPA35
Patriarch
pi_164165347
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat lan?
Al-Nasr wijk
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:52:51 #234
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164165441
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

jammer van die laatste zin. gewoon smerige actie.
Ze moeten eens stoppen met het spelen met lijken.

SAA dit ISIS lijken ophangt in DeZ en foto's gaat nemen.
ISIS die vorige keer die half verkoolde piloot ergens in Raqqa ophing
Nu dit weer.

Ipv die lijken in te pakken en als ruilmiddel te gebruiken, spelen ze er mee.
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:56:07 #235
128271 Slayage
INFP
pi_164165570
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:52 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze moeten eens stoppen met het spelen met lijken.

SAA dit ISIS lijken ophangt in DeZ en foto's gaat nemen.
ISIS die vorige keer die half verkoolde piloot ergens in Raqqa ophing
Nu dit weer.

Ipv die lijken in te pakken en als ruilmiddel te gebruiken, spelen ze er mee.
smerig gewoon. niks arabisch of wat dan ook. in oorlog met lijken van de vijand spelen is een hobby wereldwijd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 1 augustus 2016 @ 22:08:58 #236
335449 BEFEM
pi_164165955
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

smerig gewoon. niks arabisch of wat dan ook. in oorlog met lijken van de vijand spelen is een hobby wereldwijd.
Volgens mij is dat in andere delen van de wereld bij lange na niet zo erg. In Oekrane zie je het bijvoorbeeld niet. In ieder geval niet op deze schaal.

Het is natuurlijk een oorlog van echte puur haat en nijd. En hij duurt ook nogal een aantal jaar nu.
  maandag 1 augustus 2016 @ 22:13:14 #237
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164166065
In Nieuwsuur weer dat getal van 300.000 burgers in Oost-Aleppo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 1 augustus 2016 @ 22:54:15 #238
220444 HSG
pi_164166834
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:48 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]
Bedoel je dat SAA alle verloren gebieden in een korte tijd weer heroverd?
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 1 augustus 2016 @ 22:54:40 #239
365082 IPA35
Patriarch
pi_164166846
quote:
1s.gif Op maandag 1 augustus 2016 22:54 schreef HSG het volgende:

[..]

Bedoel je dat SAA alle verloren gebieden in een korte tijd weer heroverd?
Nee, maar wel het belangrijkste stuk.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 1 augustus 2016 @ 22:59:26 #240
220444 HSG
pi_164166964
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 22:54 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Nee, maar wel het belangrijkste stuk.
Nice! Moraal is hoog zo te zien.
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 1 augustus 2016 @ 23:03:50 #241
458579 SupportIceland
pi_164167063
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

jammer van die laatste zin. gewoon smerige actie.
Tja, het is niet Europa waar die zaken gebeuren he.
  maandag 1 augustus 2016 @ 23:06:30 #242
398339 Atak
pi_164167129
Een goeie avond... een hele goeie avond: :9
  maandag 1 augustus 2016 @ 23:14:12 #243
340272 Frikandelbroodje
pi_164167288
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:24 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk grote onzin. 'Tsjernobyl? Nooit van gehoord'

Zeker het journaal heeft maar 20 minuten of iets dergelijks om alles te behandelen. Dan krijg je voor elk onderwerp maar 2 minuten waardoor er een hoop buitenvalt. Het is allemaal niet zo diepgaand als dat het hier is. En ze hebben natuurlijk gelijk over de omsingeling van rebellen, dat is er ook gewoon in Aleppo. Het journaal is dan natuurlijk niet zo up-to-date dat je ook meekrijgt met wat er nu allemaal aan de hand is met het offensief etc. Je moet het journaal ook niet als graadmeter nemen, zeker niet in het internettijdperk.

En ook bij de NOS komen een hoop zaken voor die niet door de beugel kunnen, dat zullen ze in Rusland niet zo snel doen met hun 'burgerdoden? Er zijn 0 burgers omgekomen door onze bombardementen in Syrie'

http://nos.nl/artikel/211(...)-na-burgerdoden.html
http://nos.nl/artikel/207(...)liniek-in-jemen.html
http://nos.nl/artikel/206(...)j-aanval-kunduz.html

Etc etc

Je moet zeker kritisch zijn met wat ze allemaal schrijven bij de NOS, er zit een hoop onzin tussen, maar het is bij lange na niet te vergelijken met media in andere landen.
Voor gratis media is het nou eenmaal moeilijk om altijd van hoge kwaliteit te zijn vanwege gebrek aan tijd/ruimte/geld. Terwijl het tegenwoordig wel een trend lijkt te zijn om te denken dat je niet zou hoeven betalen voor kwalitatief nieuws. Ik heb nogal de indruk dat de figuren die klagen over 'propagandistische media' gewoon te beroerd zijn om te betalen voor hun nieuws.

Wat wel een probleem begint te worden is het groeiende monopolie van krantenuitgeverijen. In 2010 is de wet afgeschaft waarin werd geregeld dat een uitgeverij niet een te groot marktaandeel mocht krijgen. Daardoor hebben inmiddels drie uitgeverijen driekwart van de markt in handen. Daarbinnen is de variatie echter prima, journalisten krijgen alle ruimte om uiteenlopende opinies te schrijven. Pluriformiteit is gewoon prima in Nederland.
Incelfrikandel
  maandag 1 augustus 2016 @ 23:19:22 #244
220444 HSG
pi_164167382
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 23:06 schreef Atak het volgende:
Een goeie avond... een hele goeie avond: :9
Incidentje.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:14:42 #245
454104 Zalmplaat010
pi_164168362
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:52 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze moeten eens stoppen met het spelen met lijken.

SAA dit ISIS lijken ophangt in DeZ en foto's gaat nemen.
ISIS die vorige keer die half verkoolde piloot ergens in Raqqa ophing
Nu dit weer.

Ipv die lijken in te pakken en als ruilmiddel te gebruiken, spelen ze er mee.
Turken zullen in tijden van oorlog nog veel gruwelijker en onmenselijker zijn dan de Syrirs, dan is dit er helemaal niets bij.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:26:53 #246
128271 Slayage
INFP
pi_164168552
wat de neuk betekent dit dan?

BalticWatch twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 00:19:31 RuAF strategic HF voice net and cw W-marker active tonight. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:27:25 #247
128271 Slayage
INFP
pi_164168563
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 23:06 schreef Atak het volgende:
Een goeie avond... een hele goeie avond: :9
niets zeggend...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:30:31 #248
128271 Slayage
INFP
pi_164168604
quote:
9s.gif Op maandag 1 augustus 2016 22:08 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Volgens mij is dat in andere delen van de wereld bij lange na niet zo erg. In Oekrane zie je het bijvoorbeeld niet. In ieder geval niet op deze schaal.

Het is natuurlijk een oorlog van echte puur haat en nijd. En hij duurt ook nogal een aantal jaar nu.
klopt in afrika neuken ze de lijken ook nog. stukken prettiger dat.

1 resultaat ff van een zoek opdrachtje http://www.volkskrant.nl/(...)rs-op-foto~a1862947/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:30:39 #249
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164168606
quote:
2s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 00:26 schreef Slayage het volgende:
wat de neuk betekent dit dan?

BalticWatch twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 00:19:31 RuAF strategic HF voice net and cw W-marker active tonight. reageer retweet
Communicatie van Russische bommenwerpers
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 01:00:21 #250
441090 crystal_meth
Weimar
pi_164168831
quote:
2s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 00:26 schreef Slayage het volgende:
wat de neuk betekent dit dan?

BalticWatch twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 00:19:31 RuAF strategic HF voice net and cw W-marker active tonight. reageer retweet
Wat Perrin zegt,
cw is continuous wave oftewel morse code. cw W-marker is .--
W channel marker zit op 8162.0 kHz, zend continu .-- als er geen boodschappen zijn, die zijn er nu dus wel.
W-channel verscheen in 2012 en is waarschijnlijk bedoeld voor de Tu-95MS strategische bommenwerpers
het is nrichtingsverkeer btw, n (krachtige) zender die boodschappen verstuurt, er wordt dus niet geantwoord.

[ Bericht 3% gewijzigd door crystal_meth op 02-08-2016 01:09:19 ]
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 01:12:03 #251
-1 #ANONIEM
pi_164168893
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 01:00 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Wat Perrin zegt,
cw is continuous wave oftewel morse code. cw W-marker is .--
W channel marker zit op 8162.0 kHz, zend continu .-- als er geen boodschappen zijn, die zijn er nu dus wel.
W-channel verscheen in 2012 en is waarschijnlijk bedoeld voor de Tu-95MS strategische bommenwerpers
het is nrichtingsverkeer btw, n (krachtige) zender die boodschappen verstuurt, er wordt dus niet geantwoord.
:o
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:12:53 #252
128271 Slayage
INFP
pi_164172090
islamicworldupd twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 10:57:21 #SAA claims recaptured of Snaobarat/Mahroqat Hills & Al Imara Village #Aleppo #Syria https://t.co/elnOaswdaD reageer retweet
conflicting reports mbt 1070/nasr

BosnjoBoy twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 01:41:34 @BosnjoBoy (10) The housing complex Al Nasr is divided, I think both sides thought they would capture the whole, but situation didn't change reageer retweet
NorthernStork twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 09:11:29 Update: @HalabTodayTV field reporter confirm Jaish al-Fath still in control of 1070 housing project near artillery school SW #Aleppo. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:25:42 #253
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164172355
Kwestie van tijd voordat Darayya in zijn geheel is veroverd.

https://www.almasdarnews.(...)ints-inside-darayya/
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:28:53 #254
128271 Slayage
INFP
pi_164172436
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 11:25 schreef Richestorags het volgende:
Kwestie van tijd voordat Darayya in zijn geheel is veroverd.

https://www.almasdarnews.(...)ints-inside-darayya/
dat wordt al jaren geroepen uiteraard, maar de assadisten hebben de laatste tijd wel wind mee.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:30:11 #255
458149 maastricht12345
pi_164172474
De rebellen hebben zo goed als verloren. De consequentie is dat Syri een sjiitische bolwerk gaat worden. Alliantie tussen Iran, Irak, Syri en Libanon gebaseerd op religie. Deze alliantie is niet te stoppen door de soennieten.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:32:20 #256
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164172527
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 11:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat wordt al jaren geroepen uiteraard, maar de assadisten hebben de laatste tijd wel wind mee.
Het wordt al jaren geroepen omdat ze al jaren belegerd zijn. Echter was er altijd sprake van een impasse zowel in Darayya als in oost Ghouta. Beide is geen sprake meer van. Het is onmogelijk voor zowel west als oost Ghouta groeperingen om het tij nog te keren. Ze kunnen geen manschappen en geen geavanceerde munitie meer krijgen.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:33:35 #257
128271 Slayage
INFP
pi_164172567
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 11:32 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het wordt al jaren geroepen omdat ze al jaren belegerd zijn. Echter was er altijd sprake van een impasse zowel in Darayya als in oost Ghouta. Beide is geen sprake meer van. Het is onmogelijk voor zowel west als oost Ghouta groeperingen om het tij nog te keren. Ze kunnen geen manschappen en geen geavanceerde munitie meer krijgen.
voorspellingen over de toekomst heb ik niet zo veel mee
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:34:55 #258
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164172597
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 11:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

voorspellingen over de toekomst heb ik niet zo veel mee
Tsja, glazen bol kijken wordt een stuk makkelijker als je het over gesloten gebieden hebt waar het aantal manschappen en moraal met de dag slinkt.

M.b.t. Aleppo (niet de meest betrouwbare bron maar toch), "rebellen" hebben flinke klappen gehad:

Syria_Hezb_Iran twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 11:27:12 Jaish al-Fatah losses in SW #Aleppo 1/2:- 14 mechanisms with heavy machine guns- 3 colums of cars- 5 BMP- 4 tank https://t.co/JJG1bIv0vA reageer retweet
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:37:00 #259
128271 Slayage
INFP
pi_164172649
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 11:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Tsja, glazen bol kijken wordt een stuk makkelijker als je het over gesloten gebieden hebt waar het aantal manschappen en moraal met de dag slinkt.
das geen glazen bol kijken, das interpretaties en aannames
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 13:09:56 #260
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164174922
Het gaat wel echt los he, nu ook weer oppositie die aanvalt in de Homs-pocket en ISIS bij Quraytayn en in DeZ.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 13:30:52 #261
220444 HSG
pi_164175344
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 13:09 schreef Szura het volgende:
Het gaat wel echt los he, nu ook weer oppositie die aanvalt in de Homs-pocket en ISIS bij Quraytayn en in DeZ.
Aanval op DeZ afgeslagen?

sayed_ridha twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 11:45:02 SAA swiftly repel IS attack on western DeirEzzor, launch counterattack on Tell Rawad - Furat Hotel axis to push back attacking forces reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 13:33:49 #262
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164175385
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 13:30 schreef HSG het volgende:

[..]

Aanval op DeZ afgeslagen?

sayed_ridha twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 11:45:02 SAA swiftly repel IS attack on western DeirEzzor, launch counterattack on Tell Rawad - Furat Hotel axis to push back attacking forces reageer retweet
Volgens Al Masdar ook. Blijft een gehaktmolen daar voor ISIS.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 15:11:43 #263
128271 Slayage
INFP
pi_164177833
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 13:09 schreef Szura het volgende:
Het gaat wel echt los he, nu ook weer oppositie die aanvalt in de Homs-pocket en ISIS bij Quraytayn en in DeZ.
gebruik makend van de "afleiding" van de assadisten in aleppo. hopend dat de aandacht van de assadisten in aleppo is en niet op hen in homs / deir, beetje wishfull thinking imo
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 15:12:43 #264
128271 Slayage
INFP
pi_164177852
Dalatrm twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 14:46:13 News of rebels launching offensive in the heart of old #Alepp City at #BustanalQasr #SoukalHal and #Omayyad Mosque. Heavy clashes reported. reageer retweet
geen vrouw omgekomen dus gisteren bij de heli crash :P

Mr_Ghostly twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 14:30:20 Female killed in the @mod_russia 'Terminator' helicopter crash turns out to be a stock image on a shopping site. https://t.co/OYtfs47wcg reageer retweet


[ Bericht 33% gewijzigd door Slayage op 02-08-2016 15:23:28 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 15:42:48 #265
128271 Slayage
INFP
pi_164178637
het lijkt wel alsof de amerikanen in een parallelle realitiet leven :') en wie ze de schuld moeten geven voor het "falen" van de zogenaamde wapen stilstand lijkt ook elke keer te veranderen :')

quote:
US says Assad regime's continued offensive in Syria to blame for failed Geneva talks

Secretary of State John Kerry on Monday blamed the Assad regime's continued offensive in Syria for making it "impossible" for the opposition to negotiate in Geneva, as the target date for UN-led talks expired.

Speaking during a joint press conference at the State Department with his Columbian counterpart, Maria Angela Holguin, Kerry said the target date of Aug. 1 was set based on the agreement that the sides would go to the table and start negotiations -- which never happened.

"You get into a cycle of one side verses the other saying who started what," said Kerry, adding that since the target date was set, the time was consumed to fully apply the cessation of hostilities agreement.

"What we are working on is trying to make sure that we get out of that cycle and actually stop the violence."

Kerry said it was critical Russia restrained itself and Syria's Bashar Assad from conducting "offensive operations," just like it is the U.S.'s responsibility to refrain the opposition from engaging in offensive operations.

He said thus far the evidence whether the Russia-backed Assad regime lived up to United Nations Security Council resolution 2254, was "very troubling to everybody."

The Geneva Communique and U.N. resolution 2254 are two international documents describing the roadmap for Syria's political transition.

"We will see in the course of the next hours, few days whether or not that dynamic can be changed," he added.

Aug. 1 was the deadline the U.S. set for the political transition in Syria to begin. Kerry urged the Assad regime and opposition to work for and start the transition on that date.

The aim of the talks was to restore a partial truce in Syria. Despite several attempts to gather in Geneva since January, the talks have failed due to ongoing violence in Syria. The Syrian opposition wanted a nationwide cease-fire and access to deliver humanitarian aid to besieged towns.

Though short-term cease-fires were achieved, sometimes partly, and humanitarian aid delivered partially during the seven months, violence never completely stopped. Therefore, the sides could not resume the talks.

Kerry had warned Russia and Iran -- two backers of Assad - to finish peace talks for Syria and start the transition period, adding, otherwise they would risk the consequences of a new U.S. approach.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 15:48:58 #266
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164178817
Ja nou, die Russen schijten vast al in de broek van het dreigement in de laatste alinea van de regering Barack 'red line' Obama _O- :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 15:54:43 #267
128271 Slayage
INFP
pi_164178975
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 15:48 schreef Szura het volgende:
Ja nou, die Russen schijten vast al in de broek van het dreigement in de laatste alinea van de regering Barack 'red line' Obama _O- :').
zover was ik niet eens gekomen met lezen :|W de amerikanen maken zichzelf steeds belachelijker mbt syrie. :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 15:57:29 #268
128271 Slayage
INFP
pi_164179050
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 16:02:04 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164179145
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 15:57 schreef Slayage het volgende:
[ afbeelding ]
1070 is door zowel regerings- als oppositiebronnen (SOHR o.a.) aan SAA toegewezen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 17:18:54 #270
365082 IPA35
Patriarch
pi_164180709
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 16:02 schreef Szura het volgende:

[..]

1070 is door zowel regerings- als oppositiebronnen (SOHR o.a.) aan SAA toegewezen
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 17:36:18 #271
365082 IPA35
Patriarch
pi_164181057
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:21:47 #272
128271 Slayage
INFP
pi_164181916
de shit lijkt aan in aleppo
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:23:11 #273
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164181947
quote:
2s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:21 schreef Slayage het volgende:
de shit lijkt aan in aleppo
Ach, het heeft er alle schijn van dat het niet gaat lukken. En ik vermoed dat ze alles hebben gegeven dit keer.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:27:21 #274
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164182021
Ik vermoed anders dat dit nog weken doorgaat. Het is namelijk do or die voor de 'rebellen'.

Benieuwd of Kerry nog ergens laat horen dat de beschietingen op woonwijken schandalig zijn of dat hij nog ergens een ingezonden brief publiceert.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:35:37 #275
128271 Slayage
INFP
pi_164182149
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ach, het heeft er alle schijn van dat het niet gaat lukken. En ik vermoed dat ze alles hebben gegeven dit keer.
eerst wachten op zonlicht voordat we conclusies te trekken :P maar het is misschien de grootste operatie die de rebellen ooit hebben opgezet.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:27 schreef Szura het volgende:
Ik vermoed anders dat dit nog weken doorgaat. Het is namelijk do or die voor de 'rebellen'.

het is een operatie waar ze al maanden mee bezig zijn. do or die is een beetje dramatisch beschreven, maar er hangt veel aan dit offensief voor de rebellen uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:38:35 #276
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182205
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerst wachten op zonlicht voordat we conclusies te trekken :P maar het is misschien de grootste operatie die de rebellen ooit hebben opgezet.

[..]

het is een operatie waar ze al maanden mee bezig zijn. do or die is een beetje dramatisch beschreven, maar er hangt veel aan dit offensief voor de rebellen uiteraard.
Wel, ik ben wellicht wat voorbarig. Maar aangezien de Russen en Iran sterk betrokken zijn bij Aleppo vermoed ik dat ze de domme leiding van de SAA volledig gaan overrulen in deze. Maar goed, we zullen het zien :Y
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:41:03 #277
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164182261
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, ik ben wellicht wat voorbarig. Maar aangezien de Russen en Iran sterk betrokken zijn bij Aleppo vermoed ik dat ze de domme leiding van de SAA volledig gaan overrulen in deze. Maar goed, we zullen het zien :Y
Hadden ze dat maar al veel eerder gedaan, in plaats van die prutsers van het SAA Central Command versterkingen te laten sturen als ze al in de verdediging zijn gedrongen. Die leren het ook nooit af. Ze weten toch al maanden dat dit het front is waar de 'rebellen' op inzetten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:41:23 #278
128271 Slayage
INFP
pi_164182270
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, ik ben wellicht wat voorbarig. Maar aangezien de Russen en Iran sterk betrokken zijn bij Aleppo vermoed ik dat ze de domme leiding van de SAA volledig gaan overrulen in deze. Maar goed, we zullen het zien :Y
dat kan ik me ook voorstellen. alleen is nu natuurlijk de miljon dollar question, hoe snel kunnen de assadistische eenheden hun focus verplaatsen van noord aleppo naar zuid aleppo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:41:55 #279
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182283
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:42:01 #280
128271 Slayage
INFP
pi_164182288
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Hadden ze dat maar al veel eerder gedaan, in plaats van die prutsers van het SAA Central Command versterkingen te laten sturen als ze al in de verdediging zijn gedrongen. Die leren het ook nooit af. Ze weten toch al maanden dat dit het front is waar de 'rebellen' op inzetten.
ja maar de SAA is de toekomst van syrie ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:43:15 #281
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182316
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Hadden ze dat maar al veel eerder gedaan, in plaats van die prutsers van het SAA Central Command versterkingen te laten sturen als ze al in de verdediging zijn gedrongen. Die leren het ook nooit af. Ze weten toch al maanden dat dit het front is waar de 'rebellen' op inzetten.
True, fuck dat Deir Ezzor offensief. En Tabqa. Eerst hadden ze Aleppo stad veilig moeten stellen. IS is toch uitgespeeld. Die gaan no way meer grote veroveringen bewerkstelligen.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:43:47 #282
128271 Slayage
INFP
pi_164182332
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Ze weten toch al maanden dat dit het front is waar de 'rebellen' op inzetten.
als je middelen niet toereikend zijn en je moet kiezen, is dat uiteraard een lastige keuze. we gaan zien hoe het gaat varen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:44:26 #283
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182351
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat kan ik me ook voorstellen. alleen is nu natuurlijk de miljon dollar question, hoe snel kunnen de assadistische eenheden hun focus verplaatsen van noord aleppo naar zuid aleppo?
Op twitter gaan er geruchten dat ze er al doorheen zijn. Benieuwd of ze het kunnen houden. Rusland zal ongetwijfeld helemaal los gaan.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:44:38 #284
128271 Slayage
INFP
pi_164182356
quote:
altijd die buitenlandse samenzweerders die bezig zijn in het M-O :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:45:40 #285
128271 Slayage
INFP
pi_164182380
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

True, fuck dat Deir Ezzor offensief. En Tabqa. Eerst hadden ze Aleppo stad veilig moeten stellen. IS is toch uitgespeeld. Die gaan no way meer grote veroveringen bewerkstelligen.
waarom waas eigenlijk dat tabqa offensief opgezet? dat heb ik nooit begrepen. zoveel energie voor 0,0 resultaat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:45:53 #286
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164182386
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

True, fuck dat Deir Ezzor offensief. En Tabqa. Eerst hadden ze Aleppo stad veilig moeten stellen. IS is toch uitgespeeld. Die gaan no way meer grote veroveringen bewerkstelligen.
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

als je middelen niet toereikend zijn en je moet kiezen, is dat uiteraard een lastige keuze. we gaan zien hoe het gaat varen.
Betere prioriteiten stellen wil ook wel helpen. Darayya en Ghouta schoonvegen en daarmee troepen vrijmaken ook.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:46:07 #287
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182390
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

altijd die buitenlandse samenzweerders die bezig zijn in het M-O :P
Wel meestal klopt dat ook wel, maar het Westen heeft de ballen niet voor een coup in Turkije. Er is ook geen bewijs voor. Wel denk ik dat ze stiekem best blij zouden zijn met een gewipte Erdogan.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:46:35 #288
128271 Slayage
INFP
pi_164182402
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:44 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Op twitter gaan er geruchten dat ze er al doorheen zijn. Benieuwd of ze het kunnen houden. Rusland zal ongetwijfeld helemaal los gaan.
ja zag ik ook, vind dit een prettige feed

http://syria.liveuamap.co(...)hed-back-on-handarat
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:47:24 #289
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182420
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarom waas eigenlijk dat tabqa offensief opgezet? dat heb ik nooit begrepen. zoveel energie voor 0,0 resultaat.
Ik denk een combinatie van overmoed vanwege Russische steun, charmeoffensief en het opkrikken van moraal. Het is natuurlijk een symbolische locatie. Maar als je al die manschappen nou in Aleppo had ingezet :')
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:47:50 #290
128271 Slayage
INFP
pi_164182430
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:45 schreef Szura het volgende:

[..]

[..]

Betere prioriteiten stellen wil ook wel helpen. Darayya en Ghouta schoonvegen en daarmee troepen vrijmaken ook.
het lijkt me dat aleppo veel belangrijekr is dan twee belegerde gebieden in het westen van het land waar de rebellen atm toch geen schijn van kans hebben om een serieuze dreiging te vormen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:49:34 #291
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164182456
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

het lijkt me dat aleppo veel belangrijekr is dan twee belegerde gebieden in het westen van het land waar de rebellen atm toch geen schijn van kans hebben om een serieuze dreiging te vormen.
Het een hoeft het ander niet te bijten. Het kost gewoon veel 'loze' troepen nu, tegen een tegenstander die toch al kansloos is.

Wat wel bijt, dat zijn die domme offensieven op Tabqa of midden in de woestijn tussen Palmyra en Deir ez-Zor, zoals schijnbaar heel Fok kan vaststellen maar de pipo's aan de knoppen niet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:50:17 #292
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182476
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

het lijkt me dat aleppo veel belangrijekr is dan twee belegerde gebieden in het westen van het land waar de rebellen atm toch geen schijn van kans hebben om een serieuze dreiging te vormen.
Ja en nee. Assad kan zich natuurlijk geen gezeik in zijn hoofdstad veroorloven. Niet voor niets zitten er zoveel troepen rond Damascus. Een van de redenen dat er geen serieuze dreiging in Damascus meer is is de gigantische troepenmacht daar.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:52:07 #293
128271 Slayage
INFP
pi_164182507
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel meestal klopt dat ook wel, maar het Westen heeft de ballen niet voor een coup in Turkije. Er is ook geen bewijs voor. Wel denk ik dat ze stiekem best blij zouden zijn met een gewipte Erdogan.
dat laatste geloof ik zeker. immers samenwerken met een clubje officieren is makkelijker dan samenwekren met erdo :P

maar vwb dat de elementen binnen de VS er niks mee te maken kunnen hebben weet ik niet. dat de regering obama geen ballen heeft lijkt me evident, maar dat het wel in het belang van de VS zou zijn dat erdo gewipt zou worden is ook een feit. vond dit wel een goed artikel over het onderwerp. http://rodrik.typepad.com(...)fethullah-gulen.html
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:54:49 #294
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182576
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat laatste geloof ik zeker. immers samenwerken met een clubje officieren is makkelijker dan samenwekren met erdo :P

maar vwb dat de elementen binnen de VS er niks mee te maken kunnen hebben weet ik niet. dat de regering obama geen ballen heeft lijkt me evident, maar dat het wel in het belang van de VS zou zijn dat erdo gewipt zou worden is ook een feit. vond dit wel een goed artikel over het onderwerp. http://rodrik.typepad.com(...)fethullah-gulen.html
Met het Westen bedoel ik meer Europa. Europa heeft daar de ballen niet voor :P de rol van Amerika moet ik me nog even in verdiepen. Ik ga je artikel eens doorlezen :)
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:57:32 #295
-1 #ANONIEM
pi_164182656
Vinden jullie niet dat het Syrische leger eigenlijk meer een militie is geworden dan een echte leger?
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:57:34 #296
128271 Slayage
INFP
pi_164182658
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Met het Westen bedoel ik meer Europa. Europa heeft daar de ballen niet voor :P de rol van Amerika moet ik me nog even in verdiepen. Ik ga je artikel eens doorlezen :)
nee europa heeft niet eens de ballen om vol trots rechtop te lopen lijkt het wel :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:58:07 #297
128271 Slayage
INFP
pi_164182672
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:57 schreef vigen98 het volgende:
Vinden jullie niet dat het Syrische leger eigenlijk meer een militie is geworden dan een echte leger?
dat is al jaren het geval, maar daar zijn de meningen dan weer over verdeeld.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 18:59:53 #298
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164182708
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat is al jaren het geval, maar daar zijn de meningen dan weer over verdeeld.
Ik denk dat het eigenlijk altijd al een militie is geweest als je je in de machtsstructuur van het leger verdiept. En dat komt Assad goed uit, het voorkomt namelijk dat een specifieke generaal te veel macht kan krijgen.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 19:30:39 #299
220444 HSG
pi_164183317
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:57 schreef vigen98 het volgende:
Vinden jullie niet dat het Syrische leger eigenlijk meer een militie is geworden dan een echte leger?
Dan doen ze het toch aardig goed voor een militie.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 19:31:11 #300
220444 HSG
pi_164183330
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee europa heeft niet eens de ballen om vol trots rechtop te lopen lijkt het wel :')
Nee Merkel en Fransje zijn Erdogan aan het pijpen. Een echte leider had z'n lul er nog afgebeten.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 21:01:25 #301
128271 Slayage
INFP
pi_164185578
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 19:31 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee Merkel en Fransje zijn Erdogan aan het pijpen. Een echte leider had z'n lul er nog afgebeten.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')