abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_164441952
registreer om deze reclame te verbergen
Luierbroekjes heb ik wel maar dat absorbeert net als een gewone luier en dan plast ze daar dus in. Heb ook wel een paar oefenbroekjes (onderbroekjes met een plastic laagje er in om kleine ongelukjes op te vangen). Maar daar kwam het ook door heen ;)
Heb haar nou met tv kijken maar op een dubbelgevouwen deken gezet, en met spelen hopelijk niet op de mat :P

Verder hier ook niet heel actief bezig, af en toe proberen of ze op het toilet wil en met regelmaat wil ze dat wel. En vandaag gaf ze dus aan geen luier aan te willen dus vandaar maar even geprobeerd. Vier natte broeken en twee successen. Morgen nog maar eens kijken hoe ver we komen en wat ze wil. En anders wachten we idd nog even.
  donderdag 11 augustus 2016 @ 21:57:32 #277
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164442041
Oh, kuiken heeft een eigen (houten) stoeltje waar hij graag op zit, we hebben voorlopig de 'afspraak' dat als hij geen luier aan heeft, hij op dat stoeltje tv kijkt ipv op de bank.
KuikenGuppy
  donderdag 11 augustus 2016 @ 22:27:29 #278
459214 dutchkidslife
Sic Biscuitus Desintegrat
pi_164443357
't Is wat druk geweest afgelopen week op het werk, maar nu weer even tijd om wat te posten :).

Met Beau en het twee-urig-naar-bed-breng-ritueel hebben we een doorbraak: een paar treintjes van zijn Thomas de Trein verzameling mee naar bed en dan komt hij zijn bed niet meer uit (in plaats hem een keer of vijftig weer terug in bed te leggen). Waarschijnlijk ligt hij dan lekker te spelen en valt dan vanzelf in slaap. Hij komt 's nachts rond een uur of vier wel stiekem bij ons liggen, maar dat vinden we niet erg, hij slaapt weer lekker verder dan. Heerlijk ventje. Ik vind dat toch wel het mooiste dat er is: wakker worden naast je eigen kindje.

Verder heeft hij van de week op het potje geplast! Hij is nog erg verliefd op zijn tut en die mag hij in principe alleen in als hij naar bed gaat, maar nu hadden we hem verteld dat hij zijn tutje mocht hebben als hij in het potje zou plassen. Hij liep in zijn blootje door de kamer en na eerst een hoop ge-"nee, tuutje!" hoorde ik ineens geklater en stond hij in het potje te plassen! _O_

Ik zal vandaag of morgen weer een beetje bijlezen!
Trotse vader van Beau en Kate
pi_164452572
registreer om deze reclame te verbergen
Hier heeft het potje echt z'n interesse verloren. Op commando doet hij een plasje maar op andere momenten van de dag doet het hem niets. Gisteren bij een vriendin met een net zindelijke dochter moest hij natuurlijk wel even op haar troon-potje. Die was duidelijk niet gemaakt voor jongetjes want zijn plasje lag dus op de bril :')
pi_164486196
Dutchkidslife wat een goed nieuws! Hier ligt het bed vol met knuffels, autootjes en boekjes

Hier is Jan nogal moeilijk de laatste dagen. Snel boos, slecht te corrigeren etc denk echt toe aan de kleuterschool maar hij moet nog even wachten. Zodra de scholen weer beginnen kan ik bellen over het proefdraaien

Op het moment is electro hier helemaal hot! Ik heb de kelderkast even opnieuw ingedeeld dat ik beter bij de spelletjes e.d kan. Dus dan pak ik het ook makkelijker voor de jongens
pi_164487050
Wij gaan vannacht maar eens voor het eerstvzonder luier proberen bij Djenna. Ze is meer vaker wel als niet droog en verder goed zindelijk, ook bij haar middagdut heeft ze al heel lang geen luier meer om. Kind wordt eind oktober 4 en heeft haar middagdut van 1,5 - 2 uur echt nog nodig :X . Maja.. tis altijd al een slapertje geweest. Zal dadelijk wel afkicken voor ser zijn als ze naar school gaat.
pi_164487261
registreer om deze reclame te verbergen
Jaja, het schooljaar waarin m'n oudste naar de kleuterschool gaat!
Ik heb afgelopen week al gevraagd of m'n duo wil werken voor mij op z'n eerste schooldag... Duurt nog een half jaar!

Succes Twinkle, gewoon maar proberen zou ik zeggen. Zo en lekker hoor zo'n slaper! Slaapt ze 's avonds dan ook gewoon op tijd?

En mijn peuter is hilarisch. Ik heb vandaag een truitje aan met wat foto's met vrouwen erop. Kom ik beneden zegt Ow: mama, je hebt echt een mooi truitje aan. Ik vind deze vrouw het mooist, wanneer kunnen we haar zien :D :') _O-
pi_164487569
Ja Boaz en Djenna slapen nu bij elkaar op de kamer om alvast te wennen, zodat de baby dadelijk naar de 'oude' kamer van Boaz kan als het slapen 's nachts wat beter gaat. Ze gaan hier tussen 18.30 - 19 uur meestal naar boven. Dan liggen ze meestal nog een kwartier te giebelen en kletsen en zingen. Maar meestal is het stil als ik om 19.30 het nieuws ga kijken. Dus da's wel echt relaxt want dan heb je zelf ook nog een beetje avond. En ruimte voor de volgende studie

Wehehehe en je peuter _O-
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 11:33:34 #284
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164487990
Zo ik ben ook weer bij :)

Vind het wel apart dat er meteen een oordeel hangt als zijnde niet assertief of agressief als kinderen ruzie maken. Het hoort er helaas bij maar zeker op die leeftijd heeft dat gedrag toch een wat andere grondslag.

Loj jouw peuter :D

En Twink wat lijkt me dat heerlijk. Hier komt man rond half tien eindelijk naar beneden en dan pakken we nog een uurtje en dat was de avond. Eigenlijk zou het verstandig zijn om om tien uur naar boven te gaan maar dan zie je elkaar helemaal niet :{

Hier krijg ik op het kdv nu steeds te horen dat Lucas zo ontzettend vrolijk is. Echt heel fijn om te horen. En hij heeft ook een vriendinnetje O+ En als we weg gaan, klimt hij buiten op het bankje dat voor het raam staat om naar de juf te zwaaien *;

Jammer dat hij vervolgens thuis niet te genieten is :') teveel input denk ik op zo'n dag.

En hij zegt zijn naam eindelijk (al langer maar ik had het nog nooit gehoor): Huhasss :D
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164489133
Ja ik hoor dat van meer ouders, en hier lees kk het ook vaker .. dat ze echt hele avonden bezig zijn met hun kroost. Ik heb ook geen tips ofzo .. tis gewoon zo het ritne hier op de een of andere manier. Al was het vorige week wel zo dat Boaz iedere keer uit het peuterledikant kroop en ik hem vervolgens een uur lang a la Jo Frost teurg in bed heb gelegd zonder wat te zeggen. Uiteindelijk gaf hij het op en het is in de dagen erna ook nirt meer gebeurd.

En ook in het verleden hebben we weleens een'mindere' avond gehad.. als ik dat zo mag bestempelen. Maar over het algemeen weet ik dat we heul niet mogen klagen watvdat betreft.

Overigens gaan wij doordeweeks altijd rond 21.30-22.00 naar boven :') .. maja de wekker van mijn wederhelft gaat altijd om 5.30 en ik ben ook meer een ochtendmens. In het weekend vaak een uurtje later.
pi_164497936
Het begin is er iig met huhas ;)

Hier meestal rond 20.00 naar bed en dan ligt ze nog wel te kletsen in bed maar wij zijn gewoon beneden. Ben benieuwd hoe dat straks gaat met haar broertje.

Zindelijkheid is hier nog niet aan de orde. Komt vanzelf
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
pi_164498484
Vanmorgen met de jongens zo lekker zitten kleuren (jan deed voor de verang echt zijn best), puzzelen en spelletjes spelen. Toch nut dat ik de spellen op een beter bereikbare plaats heb gezet.
Einde van de dag havermout granberry koekjes gebakken met Teun. Jan was in slaap gevallen op de bank
IMG_z7ns27_zpspobndp7l.jpg

Verder belde mijn schoonmoeder met Spock en voor de gein zeiden ze oooh maar dan gaan de jongens toch mee 2 nachten maar limburg. Mijn antwoord ooh prima hadden ze niet aan zien komen dus nu gaan de jongens mee op een mini vakantie van dinsdag tm donderdag met opa en oma naar Limburg _O-
pi_164498833
Wow Goitske, dat ziet er leuk en gezellig uit.

Ik praat niet mee over de avonden, wij hebben wat dat betreft een makkelijk jochie. (lees: 19:00 slaapt ie)

Vandaag naar Julianatoren geweest, B moest echt even wennen en rondkijken zoals bij al het nieuwe eigenlijk. Maar hij vond het uiteindelijk erg leuk. Van 09:30 tot 16:30 binnen geweest, we zijn gaar! En het werd op een gegeven moment ook echt wel enorm druk.
Ik was er nog nooit geweest, voor B was het leuk, maar ik denk dat het over een klein jaartje nog leuker voor hem is. En wat een hoge entreeprijs zeg! (20,50 met online korting pp)
pi_164498933
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 19:41 schreef exode het volgende:
Wow Goitske, dat ziet er leuk en gezellig uit.

Ik praat niet mee over de avonden, wij hebben wat dat betreft een makkelijk jochie. (lees: 19:00 slaapt ie)

Vandaag naar Julianatoren geweest, B moest echt even wennen en rondkijken zoals bij al het nieuwe eigenlijk. Maar hij vond het uiteindelijk erg leuk. Van 09:30 tot 16:30 binnen geweest, we zijn gaar! En het werd op een gegeven moment ook echt wel enorm druk.
Ik was er nog nooit geweest, voor B was het leuk, maar ik denk dat het over een klein jaartje nog leuker voor hem is. En wat een hoge entreeprijs zeg! (20,50 met online korting pp)
Spock is met Jan geweest, voor hem is het over ene jaar leuker
Op termijn willen we juist om de hoge entree een abonnement en dan mogen opa en oma gratis ook naar binnen dus kunnen die ook eens gaan. Voor nu gaan wij naar kinderparadijs malkenschoten prijs technisch vriendelijker en vinden ze nog geweldig
pi_164503385
Goitske, dit is voor mij een park om misschien nog 1x terug te komen. Maar dat was op zich ook de insteek. :) Opa en oma gratis is inderdaad handig! Is uurtje rijden, abo is voor ons niet handig. We hebben er wel 1 voor Dierenpark Amersfoort, dat vind ik zelf ook leuk.

Bij ons staat nog genoeg op de to do lijst: Sprookjeswonderland, Efteling, Drievliet, Plaswijckpark, Irrland, Wunderland en op veel langere termijn Disneyland. :)

En hoorde deze week over speeltuin Pan in Utrecht. Voor ons erg dichtbij, we krijgen het nog druk ;)
pi_164503955
Loj, hilarische uitspraak :D _O-

Hopelijk gaat het goed vannacht Twinkle!

Wij hebben vandaag nieuwe planten gekocht voor de tuin, F heeft een blauwe en een paarse uitgezocht die we na het eten samen hebben geplant O+ Ik vind het zo gezellig zo'n kletsende peuter O+
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 22:53:52 #292
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164505255
Ook leuk om te doen bij mooi weer: een maisdoolhof. Die zijn er momenteel volop en het is niet zozeer het doolhof zelf wat leuk is, maar vaak hebben ze er allemaal speeldingen omheen en het kost vaak bijna niks.
KuikenGuppy
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:00:12 #293
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_164505416
Fazz wat klinkt dat gezellig, samen tuinieren. O+

Exode wat leuk dat B Julianatoren leuk vond. En jullie lijstje met ooit nog te bezoeken pretparken ziet er tof uit. Vooral Disney. O+ Daar wil ik ook nog graag een keer heen.

Goitske spannend dat de jongens een paar dagen weg gaan. Kunnen jullie even een paar dagen ontspannen/bijkomen, op zijn tijd is dat best fijn. :Y

Chanty wat schattig dat Lucas zijn eigen naam zegt. O+

Mijn middelste slaapt vandaag voor het eerst in een groot bed. Hij was supertrots toen hij zijn nieuwe bed zag en wilde er graag in slapen. Na n keer terug in bed stoppen ging hij keurig slapen. :o

Vandaag trok er bij ons een bloemencorso door her dorp. T en S vonden het geweldig. Hun avond kon helemaal niet meer stuk toen er een tractor versierd met bloemen langsreed. Foto in spoiler. O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mama van 3!
pi_164505470
Kletsende peuters! Ze zijn zo leuk!
Over minder dan twee maanden heb ik gewoon twee peuters :o (maar slechts een kletsende _O- )

Ja, is zo'n maisdoolhof echt nu al leuk? Vlakbij is er een geopend, met peutergedeelte. Maar kan me niet voorstellen dat Ow echt op zoek gaat naar de uitgang enzo..
pi_164505507
Luuk was vanmiddag in malkenschoten enorm enthousiast aan 't zoeken in 't doolhof.
Is het interessant Joost?
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:29:33 #296
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164506435
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 23:01 schreef Loj het volgende:
Kletsende peuters! Ze zijn zo leuk!
Over minder dan twee maanden heb ik gewoon twee peuters :o (maar slechts een kletsende _O- )

Ja, is zo'n maisdoolhof echt nu al leuk? Vlakbij is er een geopend, met peutergedeelte. Maar kan me niet voorstellen dat Ow echt op zoek gaat naar de uitgang enzo..
Het peutergedeelte zeker, ja :Y.
Bij ons in de buurt is er een waar ze dan op tractors en skelters kunnen rijden, op een springkussen kunnen spelen, in een hooiberg spelen, geitjes aaien etc.
KuikenGuppy
pi_164506516
:D
Top tnx voor de tip dan... :)
pi_164514626
Wij hebben gisteren ook een maisdoolhof gedaan en was erg leuk! Z'n grote nichtje en oom waren ook mee en ze moesten dieren zoeken die verstopt zaten en die vervolgens afstrepen op een grote kleurplaat. En achteraf kregen ze dan wat drinken, een ijsje en een cadeautje (bellenblaas :+). En idd op hetzelfde terrein een speeltuin met allemaal tractors enzo. Geslaagde ochtend!

Stip is begonnen op zijn nieuwe kdv en hij vond het leuk! Lekker gespeeld, zelfs goed geslapen, want ze hadden een slaapkamer voor hem alleen, en er waren ook nog eens pannenkoeken! Hele fijne leidster en vanuit de opvang veel ruimte om hem z'n plek te laten zoeken. Erg fijn tot nu toe :)
pi_164514660
Dot wat klinkt dat fijn O+
pi_164514670
Terug van een toffe vakantie. Weer was iets minder, maar de pret niet.

image_zpsuui1mtuc.jpeg

En maisdoolhof lijkt me leuk. In Plopsa Coo hadden ze ook een doolhof en dat vond Riley enorm leuk. Toen we de uitgang hadden gevonden rende ze naar oma: "Ik ben vrij"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')