abonnement Unibet Coolblue
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 14:56:06 #1
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163954281
Etappe 20: Megève - Morzine-Avoriaz, 146,5 km

Nederlanders en de derde week, het is de laatste tijd niet echt een goede combinatie. Tom Dumoulin verloor in de derde week zijn leidende positie in de Vuelta. In de Giro van dit jaar vond Kruijswijk het een goed idee om een sneeuwmuur te koppen terwijl hij in het roze reed en nu hebben we in de derde week zelfs twee slachtoffers. In een domme val brak Tom Dumoulin het een en ander, waardoor een gouden medaille in Rio ineens een stuk minder zeker is geworden. Bauke Mollema verloor door een val dan weer zijn tweede plaats in het klassement. Iedereen viel, maar hij had er het meeste last van. Staat nu tiende, dat klinkt dan toch weer een stuk minder aantrekkelijk. In het slot van de rit kregen we genoeg spektakel, door een afdaling waar blijkbaar olie op de weg lag ging bijna iedereen op z'n plaat. Reichenbach, Porte, Froome, Nibali, Mollema, veel grote namen maakten wat mee. Een jongen die alles probleemloos overleefde was Bardet. In de afdaling volgde hij ploegmaat Cherel en zodoende reed hij voor de slotklim voor het peloton. Niemand kwam meer bij hem in de buurt en hij rolde de laatste overblijvende vluchter, Rui Costa, in. Mollema deed een vergelijkbare poging, hij wilde ook in de afdaling wegrijden, maar hij eindigde in het skoekeloen en vergooide zijn klassement. Bardet had iets meer geluk en pakte zo zijn tweede rit in de Tour. Ook meteen de eerste ritwinst voor Frankrijk in deze Tour, dat konden ze wel gebruiken. Door een schuiver verloor Froome nog wat tijd, maar hij gaat nog steeds onbedreigd af op zijn derde Tourwinst. Concurrenten als Mollema en Porte vielen ook, terwijl Quintana helemaal geen goede benen had. Zo gaat de Tour dus nooit meer spannend worden. De laatste lastige rit zal daarom ook wel niet echt een grandioos succes worden, hoewel het weer nog wel voor wat spektakel kan zorgen. Nog één keer mogen we door de Alpen, met vier serieuze beklimmingen. Aankomst beneden, maar dit is wel de laatste kans om nog iets te forceren, als je een rit wil winnen of hoog wil eindigen in het klassement.




De voorlaatste rit van de Tour zal vertrekken op bekend terrein. Twee dagen geleden kwam de tijdrit hier aan en ook tijdens de vorige rit werd dit dorp doorkruist, vlak voor de afdaling richting Domancy waar zowat iedereen op z'n snufferd ging. We zijn in Megève, nog steeds een klein dorpje met 3500 inwoners in de Haute-Savoie. Een dorpje waar in de zomer vooral veel toeristen zijn, die in de bergen in de omgeving gaan skiën, of snowboarden, of wat dan ook. Ongekende luxe wel voor dit dorp, twee ritten geleden gedebuteerd en nu voor de derde dag op rij in de Tour. Op de eerste dag kregen ze er met Chris Froome een grote naam op de erelijst bij, op de tweede dag kregen ze vooral stukken vel van een aantal renners. Nu zal het aan het begin van de rit wel rustig blijven. De renners rijden in het begin van de rit over bekende wegen. Tijdens de vorige rit kwamen ze van Flumet en ging het in licht stijgende lijn richting Megève, nu gaan ze richting Flumet, in licht dalende lijn. De start van deze rit is bij de finishplek van de vorige rit, bij het palais des sports dus. In de winter is dit dorpje overigens een stuk pittoresker. Kerstboompje, lichtjes, sneeuw, dat werkt wel met al die chaletjes daar.



In de eerste kilometers van de rit is het redelijk vlak. Het gaat lichtjes naar beneden, waardoor het wel een snelle start zal zijn. Na een tijdje slaan de renners wel rechtsaf, verlaten ze de grote weg en doen ze nog een kort klimmetje aan. Na 9,5 kilometer komen ze door Flumet, daar waar ze tijdens de vorige rit passeerden na een afdaling. Nu gaat hier juist een beklimming beginnen. De renners fietsen richting het noorden en volgen een aantal kilometer de rivier l'Arrondine. De weg begint al meteen licht omhoog te lopen, maar het duurt nog wel even voor de klim officieel gaat beginnen. In totaal wordt er elf kilometer geklommen, maar het deel dat echt telt is 6,7 kilometer lang en 7% gemiddeld. De Col des Aravis is een beklimming van de tweede categorie. We beginnen de dag nog redelijk rustig. Na 15 kilometer passeren de renners La Giettaz en hier begint de bochtige Aravis. De klim is op het eerste deel na behoorlijk regelmatig. Een aantal kilometer gaat het aan 7% omhoog, alleen richting de top wordt het even wat steiler. Dan is er nog een lang stuk aan 8%. De weg is wel breed en best goed. Onderweg hebben de renners vaak een prachtig uitzicht over de omgeving. Ook zit er richting de top van de klim nog een leuk tunneltje in het parcours. Op de top van de klim is er helemaal een mooi uitzicht. Zowel links als rechts prachtige rotspartijen. Aan de rechterkant is ook nog een kapelletje, voor de renners die nog wat morele steun kunnen gebruiken. Bekende klim in de Tour, overigens. Al een keer of 16 voorgekomen in deze ronde, grote namen als Gino Bartali, Charly Gaul, Lucien Van Impe, Marino Lejarreta en Marco Pantani kwamen hier al eens als eerste boven. De laatste keer dat deze berg deel uitmaakte van de Tour was in 2010, Jerome Pineau was toen de gelukkige om hier wat punten te rapen.




De afdaling van de Aravis is 12 kilometer lang, maar niet heel erg lastig. De weg is breed genoeg en alle bochten zijn vrij overzichtelijk. Deze afdaling zou niet veel problemen mogen opleveren, tenzij het natuurlijk enorm slecht weer wordt. Een hoop bochten verderop rijden de renners na 33 kilometer door het welkebekende wintersportoord Le Grand Bornand, waarde tussensprint van de dag is. Een plaats die met enige regelmaat wordt aangedaan in de Tour. In 2013 nog, toen Rui Costa er op overtuigende wijze won. Ook in 2009 was Le Grand Bornand een finishplaats, toen reden de Schleckjes samen met Contador een flink eind weg van de rest. De overwinning was uiteindelijk voor Frank Schleck. Twee jaar eerder ging de overwinning in Le Grand Bornand dan weer naar Lindus Gerdemann. We dachten toen allemaal dat hij een groot talent was, maar dat viel uiteindelijk ook best wel tegen. Le Grand Bornand is vooral geschikt als finishplaats omdat er wat interessante bergen in de buurt zijn, zoals de Col de la Colombière. Die beklimming begint nu meteen. Bijna 12 kilometer lang en 5,8% gemiddeld, een klim van de eerste categorie. Niet echt een enorm lastige klim, er zitten weinig steile stroken tussen. Richting het eind wordt de klim pas echt steil, met een stuk aan 9%, maar de rest van de tijd gaat het toch vrij geleidelijk omhoog. Een aantal kilometer aan 5%, een kilometer die bijna vlak is en maar een paar lastigere kilometers aan 7,5%. Nog best goed te doen. De Col de la Colombière (niet te verwarren met de Col du Grand Colombier) is ook een populaire beklimming in de Tour, waar veel grote renners ooit als eerste bovenkwamen. Luis Herrera, Marco Pantani, Piotr Ugrumov, Richard Virenque en Floyd Landis, om er maar een paar te noemen. Over Floyd Landis gaan we het later nog hebben, want uiteindelijk is deze rit toch voor een groot deel een kopie van een van de beste ritten ooit. Na 45 kilometer zijn de renners boven op de Colombière en is het nog een kilometer of 100 tot de finish. Op de top is er een mooi uitzicht over de omgeving.




De afdaling van de Colombière is best lang. In totaal een kilometer of 17, dat is niet mis. De weg is hier wel redelijk breed, maar niet te breed. Er zitten behoorlijk wat bochten in, die niet allemaal even goed zijn in te schatten. De afdaling begint vooral heel steil, met een kilometer waar het aan meer dan 10% naar beneden gaat. Na 52 kilometer rijden de renners door Le Reposoir en hier wordt het wat makkelijker. De meeste bochten zijn nu geweest en het gaat wat minder steil naar beneden. Er zitten zelfs nog een heel stuk tussen waar het zowat vlak is. Richting het eind van de afdaling wordt het dan weer iets lastiger, maar nog steeds niet echt problematisch. Na 61 kilometer zijn de renners beneden in Scionzier. Het zal nu een hele tijd vlak zijn, de renners rijden lang door de valleien van de Arve en de Giffre. De renners rijden over brede wegen door wat dorpjes als Marnaz en Marignier, zonder veel noemenswaardigheden. De enige noemenswaardigheid is dat de omgeving nog steeds mooi is, overal bergen. Over brede avenues rijden de renners naar Mieussy, waar de volgende klim van de dag gaat beginnen. Richting Mieussy, waar we na 78 kilometer aankomen, begint de weg al een beetje omhoog te lopen. In Mieussy zal het dan wat serieuzer omhoog gaan lopen, de Col de la Ramaz begint. Dit is een beklimming van de eerste categorie, 14 kilometer lang en 7,1% gemiddeld. Best een onregelmatige klim, het begint met twee kilometer aan flinke percentages, maar daarna is het weer een kilometer praktisch vlak. Vervolgens wat kilometers aan 6%, voor het echt steil begint te worden. Van acht, naar negen, naar zelfs 11%. Dit enorm steile stuk is overigens in een tunnel, wat best merkwaardig is. Normaal maak je een tunneltje zodat je niet helemaal over de berg hoeft, maar nu gaat het ineens enorm steil omhoog in een tunnel. Hoe dan ook, na de tunnel wordt het weer wat vlakker. Richting de top wordt het ook niet meer zo steil, paar kilometer aan 7%. Na 93 kilometer komen de renners boven op de derde en voorlaatste klim van de dag. Nog een kilometertje of 50 tot de finish. De Ramaz is niet echt een populaire klim in de Tour, het is pas de vierde keer dat we hem gaan beklimmen. In 1981 voor het eerst, maar daarna pas weer in 2003. Virenque zou toen als eerste bovenkomen, in een rit die hij later zou winnen, maar die vooral bekend zou staan als de rit van Jesus Manzano, die voor hij de Col de la Ramaz überhaupt had bereikt al van z'n fiets was gedonderd. In 2010 was de Tour er voor het laatst, ook in een rit met aankomst in Morzine.




Het probleem van deze rit is dat we nogal wat lange afdalingen en valleien hebben, waardoor vroege actie niet heel erg waarschijnlijk is. Na de beklimming van de Col de la Ramaz krijgen we nu een afdaling van 16 kilometer. Niet echt een lastige afdaling, de weg is behoorlijk breed en er zitten weinig lastige bochten in. Een afdaling in verschillende schuifjes, met ook wat vlakke stroken tussendoor. Wel een paar kilometer waar het wat steiler naar beneden gaat. In dat stuk zitten ook een aantal haarspeldbochten, maar de weg is breed genoeg en het overzicht is vaak ook prima. Zou niet veel problemen mogen opleveren, deze afdaling. Na 109 kilometer komen de renners uit in Taninges en gaan ze een tijd door een vallei rijden. We hebben bijna een rondje gereden en komen nu weer in de vallei van de Giffre uit. Over rechte en brede wegen gaat het meer dan tien kilometer rechtdoor. Het blijft vlak, tot Samoëns, waar de renners na 122 kilometer passeren. In Samoëns zijn er ook wat bochten, dus de renners moeten voor het eerst in een tijd weer daadwerkelijk gaan sturen. In Samoëns ligt de voet van de slotklim van vandaag, we gaan bijna beginnen aan de Joux Plane. Nog maar een kilometer of 25 tot de streep, als de koers nog niet is losgebarsten zal het hier zeker gaan gebeuren. Samoëns is overigens best een leuk plaats, mooi gelegen tussen de bergen in. Skiresortje in de buurt ook nog eens, niks mis mee allemaal.



De beklimming van de Joux Plane begint. Deze klim is 11,6 kilometer lang en 8,5% gemiddeld, wat het een beklimming van de buitencategorie maakt. De klim begint meteen pittig, met een kilometer aan 10%. Daar gaan meteen een hoop jongens overboord, als dat al niet het geval was op voorhand. Het wordt even wat makkelijker, met een kilometer aan 7,5%, maar daarna is er alweer een kilometer aan 9%. Daarna krijgen we het makkelijkste deel van deze klim, een aantal kilometer aan 7%. Na zes kilometer klimmen wordt het niet meer makkelijk, continu zal het stijgen aan 9 à 10%. Alleen richting de top wordt het nog iets makkelijker. Na 134 kilometer, op 12 kilometer van de finish, komen de renners boven op deze col van de buitencategorie. De Joux Plane is een redelijk bekende klim in de Tour. In het verleden kwam de beklimming met enige regelmaat voor. Bekende namen als Peter Winnen, Marco Pantani en Richard Virenque kwamen hier als eerste boven. Toch is er maar één naam die echt genoemd mag worden op de Joux Plane. Niemand minder dan Floyd Landis. In de Tour van 2006 had hij een gigantische inzinking in de rit naar La Toussuire. Michael Rasmussen zou een jaar voor zijn Tour met de overwinning gaan lopen. Landis was nergens te bekennen, terwijl hij nochtans goed bezig was in die Tour. Het jaar nadat Lance Armstrong stopte was zijn voormalige meesterknecht op weg om de Tour te winnen. Tot die rit naar La Toussuire. Hij zakte grandioos door het ijs en verloor tien minuten op de ritwinnaar, een stuk of acht op de jongens die voor de gele trui gingen. Na de rit kwam Floyd op het geniale idee om een whiskey en een biertje te drinken. Dat zou wel helpen, dan kon ij daarna weer fris aan de start verschijnen. Het hielp. Floyd Landis ging er al vroeg in de rit vandoor, een aantal beklimmingen voor de Joux Plane. Op de Colombière reed hij iedereen de vernieling in, maar op de Joux Plane had hij minuten voorsprong. Hij zou aankomen in Morzine, met ongeveer zes minuten voorsprong op Carlos Sastre. Een dag nadat hij de Tour verloor, won hij de Tour weer, met overmacht. Nog nooit hadden we zo'n wederopstanding gezien. Te mooi om waar te zijn, later bleek ook wel waarom. Toch is het een van de geniaalste ritten ooit.




De laatste keer dat we de Joux Plane aandeden was ook in 2006, het jaar van Landis. Daarna durfde men hier misschien niet meer te komen, maar tien jaar later is het dan weer zover. We maken weer deze grandioze finale mee in een rit. De afdaling van de Joux Plane is niet zonder gevaren. De weg is niet bijzonder breed en er zijn behoorlijk wat bochten. Het grootste deel van de tijd rijdt men wel door open gebied, dus daar zijn de bochten nog wel redelijk in te schatten. Er zit ook wat bochtenwerk tussen dat minder goed is in te schatten, nog wel een paar vervelende bochten. In de buurt van Morzine komen de renners op een grotere weg terecht. In Morzine moet er behoorlijk veel gestuurd worden. Op ongeveer twee kilometer van de streep komt er een lange terugdraaiende bocht, die lang doorloopt. Daarna zijn er nog wat bochten naar links, voor de renners op het laatste rechte stuk terechtkomen. Richting de finish is het nog steeds niet helemaal recht, er blijven wat flauwe bochten in het parcours zitten. Op een paar meter van de streep zit er nog een bochtje. Het blijft bijna continu dalen, tot op een paar hectometer van de finish, dan loopt het juist weer lichtjes omhoog. Na 146 kilometer is dan de laatste lastige rit van de Tour gedaan. We zijn in Morzine en daar finishen we voor het lokale VVV-kantoortje.



Morzine is een wintersportoord met ongeveer 3000 inwoners in de Haute-Savoie. Het is behoorlijk populair in de Tour, dit wordt al de 20e keer dat de Tourkaravaan hier passeert. In de winter kan het hier best druk worden, dan wonen er tijdelijk ineens 40.000 mensen. Vooral het skiresort Avoriaz is populair. Daarom komen we zogenaam ook aan in 'Morzine-Avoriaz', zodat men nog wat reclame kan maken voor Avoriaz. In feite komen we aan in Morzine en dat deden we voor het laatst in 2010. Toen won Andy Schleck hier, voor Samuel Sanchez en Robert Gesink. Het is ook een plaats waar de Colombianen een goede herinnering aan hebben. Zo hebben Lucho Herrera en Fabio Parra hier gewonnen in de Tour en deed Nairo Quintana dat dunnetjes over in de Dauphine van 2012. Dat was toch wel zijn doorbraak, eigenlijk. Helaas is hij tijdens deze Tour heel erg slecht bezig. Toch is Morzine vooral het dorp van Floyd Landis. Hij is al eerder genoemd, maar enige herhaling is in dit geval niet slecht. Nadat hij door het ijs zakte en minuten verloor in de rit naar La Toussuire pakte hij wat alcholische versnaperingen en de dag erna was hij niet meer te stoppen. Hij kwam als eerste over de Colombière, als eerste over de Joux Plane en ook in de afdaling richting Morzine was hij niet te stoppen. Met bijna zes minuten voorsprong op de nummer twee mocht hij toch wel voorzichtig de handjes in de lucht gooien in Morzine. In dienst van het illustere Phonak zou hij doen was zijn vroegere kopman altijd deed: De Tour de France winnen. Kort na de Tour werd hij betrapt op het gebruik van verboden middeltjes, maar dat mag de pret niet drukken. Zijn wederopstanding blijft nog altijd een van de geniaalste dingen die we ooit met z'n allen hebben gezien. Het rennen van Froome komt in de buurt, maar dit blijft prachtig.



Het schijnt best wel kutweer te worden in Frankrijk. Niet echt warm, amper 20 graden. Vooral veel regen, is de verwachting. Misschien ook zelfs wat onweer. Tegen het eind van de middag zal het onweer los gaan barsten, dus de renners hebben een goede reden om vroeg hard te gaan fietsen. Aan de regen gaan ze sowieso niet ontkomen, nat zal het de hele dag zijn. Vooral in de afdaling van de Joux Plane kan dat nog voor spektakel zorgen. Deze voorlaatste rit start om 12:55, hoewel het echte vertrek pas vijf minuten later is. Tussen 16:49 en 17:17 wordt de finish verwacht in Morzine, daar waar we hopen op een nieuwe Landis. De uitzending begint behoorlijk vroeg, de NOS is er meteen om 12:55 bij, die pakken dus de hele rit mee. De Belgjes zitten dan weer te kloten met het journaal van 13:00, dus die zijn er pas rond 13:35 bij. Dat wordt weer verplicht luisteren naar Herbert Dijkstra, help.

Qua voorspelling heb ik niet echt een idee. Het kan zijn dat er renners zijn die na alle valpartijen van de vorige rit nog wat mensen onder druk willen zetten. BMC en Astana dat even gaat kijken hoe het met Froome is, dat zou kunnen. De kans lijkt me echter niet zo groot. Ze deden hun best om voor ritwinst te gaan, maar een aantal jongens vielen toch best wel tegen. Bardet anticipeerde goed, maar Aru en Porte waren echt niet goed genoeg. Dit is weer zo'n rit met een aankomst beneden, dus het kan goed zo zijn dat het weer naar de vluchters gaat. Er zijn maar weinig klassementsrenners met eergevoel, dus bij mijn voorspelling ga ik wel uit van wat vluchters. Als het tussen de klassementsrenners wordt beslist ga ik vooral uit van Froome. Als hij weer op een normale fiets zit met z'n normale ovalen blad zal het wel loslopen. Zelfs op een andere fiets verliest hij zowat niets. De rest is echt kansloos.
1. Majka. Ja, heeft nog geen rit gewonnen. Normaal doet hij dat wel. De bollentrui is sowieso van hem, maar een rit ontbreekt. Twee jaar achter elkaar een rit gewonnen in de Tour, zou gek zijn als het nu niet lukt. Enorm vaak in de aanval geweest, maar zonder succes. Je gunt hem nu wel een succesje.
2. Costa. Nieuwe dag, nieuwe kansen. Hij kwam nog best dicht in de buurt tijdens de vorige rit, helaas reed Bardet zijn karretje in de poep. Zal wel moe zijn, maar afijn. Maakt niet uit, gewoon weer proberen.
3. Pantano. Die gaat ook gewoon bijna iedere dag in de aanval. Daarom noem ik hem maar weer, dat is dan makkelijk. Heb je toch ene soort van zekerheid dat je nog een goede naam noemt.
4. Pauwels. Iedere dag in de aanval, moet kunnen. Vrij weinig succes, op die tweede plaats op de Ventoux na. Om echt op te vallen moet hij nog wel een keer extra in de aanval gaan, het liefst met wat meer succes.
5. Kelderman. Haha gefopt.
pi_163954294
REEKS EENS MAN
pi_163954301
Regen op de Joux Plane, heerlijk.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 14:57:19 #4
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954313
Al op 1,5 minuut gereden die achtervolgers :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 14:57:31 #5
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163954315
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 14:56 schreef Max23 het volgende:
REEKS EENS MAN
Geen tijd, Leonos moet een fiets kopen
  zaterdag 23 juli 2016 @ 14:57:36 #6
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163954319
Katusha gaat straks ook wel een mannetje laten meedraaien. Dit zijn geen omstandigheden voor de Tartaar.
pi_163954342
BMC is ook een treurploeg, rijden alleen op kop voor Krek :')
pi_163954346
Hoezo moet Tinkov toestemming geven aan Sagan om bij de Olympische Spelen te mogen starten?
pi_163954378
Eehh Keldermerkx zat toch in de kopgroep, maar de groep is gesplitst?
pi_163954388
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 14:59 schreef opgebaarde het volgende:
Eehh Keldermerkx zat toch in de kopgroep, maar de groep is gesplitst?
correct
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:00:07 #11
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163954395
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 14:59 schreef opgebaarde het volgende:
Eehh Keldermerkx zat toch in de kopgroep, maar de groep is gesplitst?
Kelderman is in de afdaling eraf gereden.
pi_163954397
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 14:58 schreef Columbiafan het volgende:
Hoezo moet Tinkov toestemming geven aan Sagan om bij de Olympische Spelen te mogen starten?
Oleg wil de World Tour winnen.
pi_163954406
Kelderman gaat zo de sprong wagen.

Hij moet winnen, dat heeft hij ons belooft.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 15:01:31 #14
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163954425
Kopgroep wordt toch wel teruggepakt door de Astanabots.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 15:01:38 #15
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163954429
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

Oleg wil de World Tour winnen.
Dan moet Bertje maar een goede Vuelta rijden
pi_163954450
Ben benieuwd of ze Fuglsang zo uit het 2de groepje halen of niet.
pi_163954465
Rustig hier, nog niks gebeurt?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:03:53 #18
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954467
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:03 schreef Leonos het volgende:
Rustig hier, nog niks gebeurt?
ZET EEN REEKS MAN
pi_163954470
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:03 schreef Dennism het volgende:
Ben benieuwd of ze Fuglsang zo uit het 2de groepje halen of niet.
Om op kop te gaan rijden? Nee.
pi_163954473
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:03 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

ZET EEN REEKS MAN
POST DOOR DAN :(
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:04:37 #21
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954477
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:04 schreef Leonos het volgende:

[..]

POST DOOR DAN :(
Je kan heus wel deel 1 en deel 2 aan elkaar linken
pi_163954485
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:04 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je kan heus wel deel 1 en deel 2 aan elkaar linken
Oh, dit is deel 2 al :')
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:04:54 #23
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954486
TDF-moderators :')

Op Leonos sporadisch rest echt nog nooit gezien
pi_163954491
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:04 schreef Leonos het volgende:

[..]

POST DOOR DAN :(
Je kan nu ook gewoon reeksen, Hans.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:05:10 #25
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_163954495
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:04 schreef Frozen-assassin het volgende:
TDF-moderators :')

Op Leonos sporadisch rest echt nog nooit gezien
Ik bied me aan.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:05:13 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954498
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:04 schreef Frozen-assassin het volgende:
TDF-moderators :')

Op Leonos sporadisch rest echt nog nooit gezien
Wie zijn dat überhaupt?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954499
REEKS! *O*
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 15:05:24 #28
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163954500
Raar dat AG2R niet gaat rijden, een podium voor Bardet is toch wel een mooi resultaat.

Of gaat Kreuzinger nog een Landisje doen?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:05:33 #29
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954505
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:05 schreef Szura het volgende:

[..]

Wie zijn dat überhaupt?
Reya :?
Timmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:06:14 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954518
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:05 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Reya :?
Timmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aha. Ik geloof je direct. Lijkt SPT wel.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954530
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:05 schreef Mexicanobakker het volgende:
Raar dat AG2R niet gaat rijden, een podium voor Bardet is toch wel een mooi resultaat.

Of gaat Kreuzinger nog een Landisje doen?
Lijken het bordje van Astana leeg te eten, die gaan nu met 5 man.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:06:40 #32
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163954532
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:05 schreef Mexicanobakker het volgende:
Raar dat AG2R niet gaat rijden, een podium voor Bardet is toch wel een mooi resultaat.

Of gaat Kreuzinger nog een Landisje doen?
Kreuziger waait sowieso wel ver genoeg terug om Bardet niet meer te bedreigen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:06:44 #33
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954535
OLEG
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954537
Oleg god
pi_163954540
Astana gaat weer beginnen
pi_163954544
Oleg *O*
pi_163954545
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:05 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Reya :?
Timmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vergeet je mij niet?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:07:34 #38
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954555
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:07 schreef Leonos het volgende:

[..]

Vergeet je mij niet?
Ik heb je al genoemd hoor Hans
pi_163954558
Jaa, hij komt terug _O_
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:07:56 #40
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954562
Hahaha als Froome stopt komt ie terug _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:09:04 #41
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163954576
Wimderon wordt nu zenuwachtig.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163954583
:D
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:09:51 #43
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954584
Oleg _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954596
Hij wilde iets in het Nederlands zeggen maar dacht dat Belgen het niet begrepen?
pi_163954597
Bij Sky willen ze Astana niet volgen _O-
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:10:57 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954604
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:10 schreef showtimer het volgende:
Hij wilde iets in het Nederlands zeggen maar dacht dat Belgen het niet begrepen?
Nee volgens mij wilde hij wat Duits ofzo proberen, toen ie zich bedacht dat hij geen Nederlands kan.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:11:57 #47
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_163954635
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:10 schreef TheArt het volgende:
Bij Sky willen ze Astana niet volgen _O-
Wattagemeter says no.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:11:58 #48
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954636
Ik kijk nu al uit naar terugkeer van Oleg _O_ _O_ _O_
pi_163954651
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee volgens mij wilde hij wat Duits ofzo proberen, toen ie zich bedacht dat hij geen Nederlands kan.
Ok :P Genoeg Nederlandstalige mensen in de omkadering daar volgens mij om hem wat scheldwoorden te leren. :D
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:13:07 #50
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_163954661
Oleg is toch wel een enorme eindbaas _O_ Samen met Vino het gezicht van het wielrennen _O_
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:13:32 #51
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954667
Carl :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954670
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:13 schreef Immerdebestebob het volgende:
Oleg is toch wel een enorme eindbaas _O_ Samen met Vino het gezicht van het wielrennen _O_
En sagan.
pi_163954671
Carl
pi_163954677
Sagan is er klaar mee, wat een werk verricht.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:13:54 #55
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163954680
Sagan gaat er te vroeg af vrees ik voor de kopgroep
pi_163954685
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Sagan gaat er te vroeg af vrees ik voor de kopgroep
Kelderman!!
pi_163954691
Kunnen de andere sprinters nog wat van leren.
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 15:14:29 #58
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163954692
Carl moet nog maar eens een ravijn in rijden
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:14:45 #59
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954699
Sagan _O_

Bijna hele tour voorin te vinden, schitterende renner
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:14:48 #60
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163954702
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:14 schreef Dennism het volgende:
Kunnen de andere sprinters nog wat van leren.
Doet Greipel ook vaak.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:14:49 #61
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163954704
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:14 schreef Sked het volgende:
Carl moet nog maar eens een ravijn in rijden
Nou nou nou
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 15:14:54 #62
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163954705
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Sagan gaat er te vroeg af vrees ik voor de kopgroep
Wat moet hij op zo'n enorme col doen dan?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:15:29 #63
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_163954712
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:14 schreef Dennism het volgende:
Kunnen de andere sprinters nog wat van leren.
Hushovd won ooit eens een bergetappe :@
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:15:42 #64
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163954717
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:14 schreef Sked het volgende:

[..]

Wat moet hij op zo'n enorme col doen dan?
Eraan hangen voor de afdaling straks.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:16:06 #65
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954721
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:14 schreef Sked het volgende:
Carl moet nog maar eens een ravijn in rijden
_O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954722
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:14 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Doet Greipel ook vaak.
Das dan ook zo'n beetje de enige inderdaad die ook werkt voor ploegmaats. Was in de rit naar de Ventoux natuurlijk goed bezig voor de Gendt.
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 15:16:22 #67
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163954724
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:15 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Eraan hangen voor de afdaling straks.
Als ze het tempo van Sagan aanhouden nog bijna 10 kilometer is het peloton alweer terug
pi_163954734
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:15 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Hushovd won ooit eens een bergetappe :@
Ik doel op het werken voor ploegmaats, er zijn wel meer (semi) sprinters die wel eens een bergrit wonnen.
pi_163954743
kelderboy doet veel kopwerk daar :(
pi_163954755
Filmpjes over de "held" Virenque laten zien, echt schaamteloos die Fransen. :')
Jack does it in real time...
pi_163954761
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:09 schreef Mani89 het volgende:
Wimderon wordt nu zenuwachtig.
pi_163954768
Is Thijs op z'n mobiel gaan zitten of wat?
pi_163954771
Oh, het was zijn dochtertje.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:20:57 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954775
Barguil ook lekker aan een faaletappe bezig
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954776
Pantano, toch wel 1 van de leukste renners uit deze Tour _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163954790
thijszonneveld twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 15:18:18 Nvbb😢😑💚💚💚💚💚💚💜💇💇😅😢😑😢😅🍳💖👄👄😮😨💛💜💋💋👍😑😑🍳 👢👕👕👚🐰🐏🐏🐏👕 reageer retweet
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 15:22:06 #77
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163954795
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:21 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 15:18:18 Nvbb😢😑💚💚💚💚💚💚💜💇💇😅😢😑😢😅🍳💖👄👄😮😨💛💜💋💋👍😑😑🍳 👢👕👕👚🐰🐏🐏🐏👕 reageer retweet
Ok
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163954802
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:20 schreef franklop het volgende:
Pantano, toch wel 1 van de leukste renners uit deze Tour _O_
Perfecte piek voor een nieuw contract en dan toch te snel ergens tekenen. _O-
pi_163954805
Lollerlanda.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:23:23 #80
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163954815
Ion eraf. Hopelijk gaat Movistar nu rijden.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:23:29 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954817
Trollerphilippe
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954822
Groep Kelderman komt terug.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:24:24 #83
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163954832
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:23 schreef TheArt het volgende:
Groep Kelderman komt terug.
Daar heeft Nibali geen zin in
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163954840
Pantano heeft het zwaar
pi_163954850
Kan iets kelderman nog afhouden van een ritzege
pi_163954863
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:25 schreef skysherrif het volgende:
Kan iets kelderman nog afhouden van een ritzege
Ja hij zelf, want hij is aan het lossen.
pi_163954865
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:25 schreef skysherrif het volgende:
Kan iets kelderman nog afhouden van een ritzege
een bocht
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163954874
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:25 schreef skysherrif het volgende:
Kan iets kelderman nog afhouden van een ritzege
Kelderman houd zichzelf daar wel vanaf
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 15:27:18 #89
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163954878
Sjors :'(
pi_163954897
Wilco gelost
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:29:00 #91
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163954914
Jan doet even een Beltrannetje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:30:27 #92
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163954930
RIP Molkema
pi_163954932
Bokkema gelost.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:30:33 #94
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163954933
Doei Bauke.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163954934
rip Bauke
pi_163954936
Mollema is een mens.
pi_163954942
Mollema en Kelderman lossen, mooi kan ik lekker optijd naar werk.
pi_163954943
Mollema is kapot.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:31:06 #99
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163954947
Bolkemoedeloos...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:31:16 #100
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_163954949
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:30 schreef Ajacied422 het volgende:
Mollema is een mens.
Nu komen alle derdeweekbrommers weer :') Elk fucking jaar hetzelfde.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:31:40 #101
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_163954958
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:31 schreef Scherzo het volgende:
Bolkemoedeloos...
Goede woordspeling :@
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 15:32:02 #102
7889 tong80
Spleenheup
pi_163954965
Rijd je een geweldige Tour, sta je tweede in het klassement, één incident en je Tour naar de klote. Zo jammer. :{

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 15:32:38 #103
7889 tong80
Spleenheup
pi_163954971
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:31 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nu komen alle derdeweekbrommers weer :') Elk fucking jaar hetzelfde.
Ha ha ha. Ze hebben het altijd al gezegd. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:32:54 #104
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163954975
Jezus Bauke :')

En bij Trek hadden ze nog goede hoop voor komende jaren
pi_163954978
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:32 schreef tong80 het volgende:
Rijd je een geweldige Tour, sta je tweede in het klassement, één incident en je Tour naar de klote. Zo jammer. :{

:P
Hij was sowieso al aan het verminderen, podium zou ie denk niet gehaald hebben. Top 5 zou mss wel haalbaar geweest zijn.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163954986
Wilco komt terug.
pi_163954999
Die interview met de Skyploegleider is bijna interessant
pi_163955014
Zeker interesant. SKyman zegt dat poels kopman kan worden bij Sky.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:35:05 #109
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_163955021
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:34 schreef Littlerabbit het volgende:
Die interview met de Skyploegleider is bijna interessant
Die interview?
pi_163955022
Vroeger werd de tour gewonnen door aanvallen tegenwoordig door niet af te vallen, de troostprijzen zijn voor de aanvallers.
pi_163955023
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:33 schreef TheArt het volgende:
Wilco komt terug.
Aanval van De Gendt
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 15:35:32 #112
7889 tong80
Spleenheup
pi_163955031
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:33 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Hij was sowieso al aan het verminderen, podium zou ie denk niet gehaald hebben. Top 5 zou mss wel haalbaar geweest zijn.
We zullen het niet weten. H9ij zou er voor hebben gestreden en we zouden hebben meegeleefd. Dit is zo roemloos en jammer.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_163955042
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:34 schreef skysherrif het volgende:
Zeker interesant. SKyman zegt dat poels kopman kan worden bij Sky.
Hij zegt helemaal niks. Hij stelt dat die kans altijd bestaat als je constant een hoog niveau blijft laten zien.

Goh
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 15:36:02 #114
7889 tong80
Spleenheup
pi_163955052
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:34 schreef skysherrif het volgende:
Zeker interesant. SKyman zegt dat poels kopman kan worden bij Sky.
Dit. De meesterknecht die promotie maakt.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_163955053
Nog een keer zo'n run Max. :)
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163955064
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:35 schreef Wespensteek het volgende:
Vroeger werd de tour gewonnen door aanvallen tegenwoordig door niet af te vallen, de troostprijzen zijn voor de aanvallers.
Froome heeft als een bezetene aangevallen in de eerste week. Afdaling, daarna met sagan op het vlakke en daarna met mollema en porte. Dus nee.
pi_163955067
Ze moeten toch wat om de dag te vullen :P
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 15:36:40 #118
7889 tong80
Spleenheup
pi_163955068
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:35 schreef Wespensteek het volgende:
Vroeger werd de tour gewonnen door aanvallen tegenwoordig door niet af te vallen, de troostprijzen zijn voor de aanvallers.
Zoetemelk won door het uitvallen van Hinault. Zoetemelk kon aanklampen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 15:36:40 #119
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163955069
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:36 schreef marcodej het volgende:
Nog een keer zo'n run Max. :)
Verkeerde topic
pi_163955076
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:36 schreef Sked het volgende:

[..]

Verkeerde topic
Ik mag Kelderman Max noemen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 15:37:17 #121
7889 tong80
Spleenheup
pi_163955080
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:36 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Froome heeft als een bezetene aangevallen in de eerste week. Afdaling, daarna met sagan op het vlakke en daarna met mollema en porte. Dus nee.
Ha ha ha. Mooi hoe ie dat deed. Hasd ie helemaal niet nodigh.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 15:37:32 #122
7889 tong80
Spleenheup
pi_163955084
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:36 schreef Leonos het volgende:
Ze moeten toch wat om de dag te vullen :P
Leg eens uit.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_163955088
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:36 schreef marcodej het volgende:
Nog een keer zo'n run Max. :)
Max rijd met een motor :')
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:37:49 #124
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163955089
Kelderman is goed _O_
pi_163955099
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:37 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ha ha ha. Mooi hoe ie dat deed. Hasd ie helemaal niet nodigh.

:P
Precies, en dat aanklampen doet ie ook als een baas. Als ie net hard gevallen is en half open ligt.
pi_163955100
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:37 schreef tong80 het volgende:

[..]

Leg eens uit.

:P
Nee.
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 15:38:07 #127
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163955101
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:37 schreef Leonos het volgende:

[..]

Max rijd met een motor :')
*rijdt
pi_163955103
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:36 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Froome heeft als een bezetene aangevallen in de eerste week. Afdaling, daarna met sagan op het vlakke en daarna met mollema en porte. Dus nee.
Ach kom op dat stelde niets voor, een paar seconden gepakt. Zijn winst is te danken aan de tijdritten en zijn ploeg die tempo rijdt in de bergen waarbij hij volgt en de rest soms niet kan volgen.
pi_163955115
Kelderman op kop. Waarom.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163955117
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:38 schreef Wespensteek het volgende:

[..]

Ach kom op dat stelde niets voor, een paar seconden gepakt. Zijn winst is te danken aan de tijdritten en zijn ploeg die tempo rijd in de bergen waarbij hij volgt en de rest soms niet kan volgen.
Dan had de rest die minde rkans maakte in tijdrit daar moeten aanvallen. Deden de laffe donders niet, nee Froome gaf de tour nog meer kleur en viel daar wel aan.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:39:11 #131
194695 franklop
Fran knock
pi_163955122
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:38 schreef marcodej het volgende:
Kelderman op kop. Waarom.
Omdat hij gaat winnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163955128
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:39 schreef franklop het volgende:

[..]

Omdat hij gaat winnen
Oh ja, dat is ook zo.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:39:37 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955130
Heeft die Vayer nog wat te zeggen nu?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955133
De Gendt wint dit
pi_163955146
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:39 schreef Szura het volgende:
Heeft die Vayer nog wat te zeggen nu?
Genoeg voorbeelden uit het verleden van schijters die niet meer durfden bij te vullen in de slotfase.
pi_163955148
De Gendt is niet zo'n sterke dalen toch?
pi_163955150
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:39 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Dan had de rest die minde rkans maakte in tijdrit daar moeten aanvallen. Deden de laffe donders niet, nee Froome gaf de tour nog meer kleur en viel daar wel aan.
Zonder die aanvallen had 'ie het nog makkelijk gered. Ben daarom wel blij dat hij in ieder geval nog iets heeft gedaan, anders had het helemaal nergens op geleken voor wat betreft de Tourwinst. Quintana kon ook niets.
Movistar oh Movistar!
Team Movistar Topic
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:41:41 #138
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163955158
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:39 schreef Max23 het volgende:
De Gendt wint dit
Heb niet echt vertrouwen in z'n stuurmanskunsten.
pi_163955165
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:39 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Dan had de rest die minde rkans maakte in tijdrit daar moeten aanvallen. Deden de laffe donders niet, nee Froome gaf de tour nog meer kleur en viel daar wel aan.
De rest valt inderdaad ook niet aan, dat zie je aan Astana die ook gewoon op kop gaat rijden. Het maakt de tour enorm saai. Verder kun je het Sky nauwelijks verwijten die voeren hun tactiek uit, dat het voor het publiek de tour vernield is jammer. De strijd voor het klassement in de bergen is gewoon verpest.
pi_163955183
Blijf op de fiets Ilnoer
pi_163955188
Kelderman als enige volgens mij geen regenjas.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:44:02 #142
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955189
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:43 schreef Dennism het volgende:
Kelderman als enige volgens mij geen regenjas.
Die is al verbrand, heeft het warm genoeg
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:44:04 #143
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163955190
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:43 schreef Dennism het volgende:
Kelderman als enige volgens mij geen regenjas.
De Gendt ook niet.
pi_163955192
Whut, zit Roosen nou nog gewoon in het peloton? :D
pi_163955197
Heeft De Gendt überhaupt nog kans op de bollen of is dit puur voor etappewinst? Ik geloof dat dat laatste hem niet zal lukken.
pi_163955198
zou clement er nog zitten.

Zou wat zijn als die mollema nog voorbijgaat als beste Nederlander
pi_163955199
Mollema straks op een keurige 15e plaats
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:45:10 #148
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955201
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:44 schreef TheArt het volgende:
Whut, zit Roosen nou nog gewoon in het peloton? :D
M'n adoptiekind _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955202
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:44 schreef Brecht35 het volgende:
Heeft De Gendt überhaupt nog kans op de bollen of is dit puur voor etappewinst? Ik geloof dat dat laatste hem niet zal lukken.
Geen kans meer op de bollen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163955205
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:44 schreef Brecht35 het volgende:
Heeft De Gendt überhaupt nog kans op de bollen of is dit puur voor etappewinst? Ik geloof dat dat laatste hem niet zal lukken.
Bollen is gister al beslist, maar 2de plek is ook geld uiteraard
pi_163955209
Ja dus, Roosen nog in het peloton _O-

En Clement zit er zeker ook nog.
pi_163955246
Kelderman wordt nu ook gewoon weer gelost in die afdaling. Samen met Zakarin.
pi_163955252
Clement gaat beste Nederlander worden?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163955254
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:48 schreef TheArt het volgende:
Kelderman wordt nu ook gewoon weer gelost in die afdaling. Samen met Zakarin.
hoe zie je dat?
pi_163955267
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:48 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

hoe zie je dat?
Wilco kan niet sturen, dan is een afdaling vrij lastig.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163955269
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:48 schreef marcodej het volgende:
Clement gaat beste Nederlander worden?
Mwoa, alleen als Mollema in de bus binnenkomt, mag daarvoor een minuut of 28 verliezen.
pi_163955274
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:48 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

hoe zie je dat?
Omdat ik ze vanaf moment 1 al niet meer zie in die afdaling en de rest van de groep waarin ze zaten wel.
pi_163955286
Aupa Jarlinson.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:50:24 #159
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955292
Als Wilco op z'n fiets blijft zitten valt hij me al mee
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955295
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:49 schreef Dennism het volgende:

[..]

Mwoa, alleen als Mollema in de bus binnenkomt, mag daarvoor een minuut of 28 verliezen.
wat :')
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:51:45 #161
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163955325
Pantano _O_
pi_163955327
Lollerphilippe ook _O_.
pi_163955329
Huh Wilco kan opeens dalen :o
pi_163955337
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:52 schreef TheArt het volgende:
Huh Wilco kan opeens dalen :o
Hij geeft geen fuck meer _O_
pi_163955339
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:51 schreef hhh38 het volgende:
Pantano _O_
Flikkert zo wel op z'n muil
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:53:23 #166
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163955365
Met Pantano en Alaphilippe als tegenstanders kan Kelderman toch niet winnen.
pi_163955447
Carl :r.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:57:57 #168
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163955484
Waarom is het zo rustig hier?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:58:09 #169
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163955490
Afdaling na de finish wordt genot
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163955491
Waarom zijn er zoveel etappes met zo'n aankomst na een afdaling? :')
pi_163955498
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:57 schreef hhh38 het volgende:
Waarom is het zo rustig hier?
Allemaal nephooligans die afhaken.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:58:44 #172
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163955504
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Allemaal nephooligans die afhaken.
f1 is ook bezig
in a crowd you lose humanity
pi_163955507
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:57 schreef hhh38 het volgende:
Waarom is het zo rustig hier?
F1, wat eigenlijk net zo saai is als deze tour
pi_163955508
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:58 schreef Dos37 het volgende:
Afdaling na de finish wordt genot
na de finish?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:58:58 #175
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163955509
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:58 schreef byah het volgende:
Waarom zijn er zoveel etappes met zo'n aankomst na een afdaling? :')
Omdat dalen erbij hoort.
in a crowd you lose humanity
pi_163955514
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:58 schreef Wombcat het volgende:

[..]

f1 is ook bezig
Ah ja, die hype blijft fascinerend.
pi_163955517
Niks meer gebeurd? Heb F1 gekeken
pi_163955518
Winnaar zit toch vooraan hoogstwaarschjnlijk, vaart er helemaal uit bij de groep favorieten.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163955519
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:58 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Omdat dalen erbij hoort.
En er zijn nog genoeg MTF'jes geweest.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:59:53 #180
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163955527
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:59 schreef Maver24 het volgende:
Niks meer gebeurd? Heb F1 gekeken
Moet je ook net doen.
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:00:31 #181
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163955534
Toch raar dat Kreuzinger zoveel ruimte wordt gegund
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163955549
Mollema gaat nog terugkomen
pi_163955557
De 2 lopen zelfs uit op de groep erachter. Samenwerking zal daar dus niet geweldig zijn.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163955563
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:01 schreef Dennism het volgende:
Mollema gaat nog terugkomen
Is al terug
pi_163955594
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:59 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ah ja, die hype blijft fascinerend.
Jouw definitie van het woord hype is anders ook vrij fascinerend
pi_163955597
Als Alaphillippe en Pantano met een kleine achterstand boven komen dan gaan zij strijden voor de overwinning.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163955622
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:03 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Jouw definitie van het woord hype is anders ook vrij fascinerend
Mycroft anders eens op het aantal keren dat Hafcfan het begrip Hype toepast voor je mij in een hoekje duwt.
pi_163955631
Ik feliciteer Lollerphilippe vast met de etappezege.
pi_163955635
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
genot
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:05:31 #190
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163955638
Kreuzinger wint de Tour
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163955652
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:04 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Mycroft anders eens op het aantal keren dat Hafcfan het begrip Hype toepast voor je mij in een hoekje duwt.
Maar dat is Hafcfan, die gast zijn fok personage is gemaakt op het tegendraads doen.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:06:32 #192
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163955657
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:05 schreef showtimer het volgende:
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
genot
Hopelijk daalt Froome net zo als Wiggins ooit in de Giro.
in a crowd you lose humanity
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:06:45 #193
194695 franklop
Fran knock
pi_163955661
Ik kijk nu ook
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163955663
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:06 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Maar dat is Hafcfan, die gast zijn fok personage is gemaakt op het tegendraads doen.
Ik ga eens kritisch naar mezelf kijken in ieder geval. Bedankt voor je aanmerkingen.
pi_163955688
Achtervolgers nu al een minuut achterstand, die verliezen op het vlakke dus gewoon
pi_163955692
We zoeken inmiddels alweer naar Mollema
pi_163955722
Ik gun zo Alaphilippe wel een mooie duikeling (zonder erg) in de afdaling naar de finish toe.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163955730
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163955736
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:10 schreef Pedroso het volgende:
Ik gun zo Alaphilippe wel een mooie duikeling (zonder erg) in de afdaling naar de finish toe.
Flip gaat winnen.
pi_163955737
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:10 schreef marcodej het volgende:
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
Bedankt Hans.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:11:12 #201
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955739
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:10 schreef marcodej het volgende:
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
Bedankt Hans
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955740
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:10 schreef marcodej het volgende:
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
Bedankt Hans.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:11:17 #203
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163955741
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:10 schreef marcodej het volgende:
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
Bedankt Hans
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:11:38 #204
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955750
_O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955752
Kunnen ze Carl niet dichttapen of zo.
pi_163955755
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:05 schreef showtimer het volgende:
arjanschouten twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 16:03:44 Spreek net een fotograaf die net de Joux Plane afgedaald is achterop een motor. ,,Net de reuzenslalom. Mist. Wolken. Je ziet niks.'' #TDF reageer retweet
genot
Bedankt Hans
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:12:10 #207
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955766
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:11 schreef Ajacied422 het volgende:
Kunnen ze Carl niet dichttapen of zo.
Carl moeten ze een contract bij RTL7 geven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955768
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:11 schreef Max23 het volgende:

[..]

Bedankt Hans
Paardenlul.
pi_163955773
Kelderman gaat vandaag ook geen top 5 rijden.
pi_163955774
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:12 schreef showtimer het volgende:

[..]

Paardenlul.
Nou nou nou
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 16:12:44 #211
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163955775
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:12 schreef Szura het volgende:

[..]

Carl moeten ze een contract bij RTL7 geven
Liever een contract op zijn hoofd
pi_163955780
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:12 schreef Szura het volgende:

[..]

Carl moeten ze een contract bij RTL7 geven
Wat een sadisme.
pi_163955781
Ducrot is ontslagen?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:13:59 #214
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955806
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:12 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat een sadisme.
Dan posten we m natuurlijk helemaal de tyfus als Huybrechts weer eens faalt tegen MvG.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955807
Wie is Carl?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:14:05 #216
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163955808
Max V start vanaf P4, fijn om te weten.

En straks Acne Schippers, feest.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:14:23 #217
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955816
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:14 schreef marcodej het volgende:
Wie is Carl?
Die lamlul die ipv Renaatgod op de motor zit
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955825
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:14 schreef marcodej het volgende:
Wie is Carl?
Een Sporzamotard die alleen bij de kansloze Belgen zit te posten.
pi_163955829
Achterstand al bijna 1.30 minuut.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163955835
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 15:59 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ah ja, die hype blijft fascinerend.
Zonder Raybar had jij nu ook niet naar darten gekeken. Desalniettemin zijn zulke bos wortels op de kop-fans mensonterend.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:15:44 #221
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163955846
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:14 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Een Sporzamotard die alleen bij de kansloze Belgen zit te posten.
Gisteren maar mooi uitgelegd hoe Vermote klom _O_.

Terwijl ie Dumoulin voorbij reed na z'n val.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163955850
Aanwezigheid van Kreuziger moet ook enorm irriteren.
pi_163955857
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
Max V start vanaf P4, fijn om te weten.

En straks Acne Schippers, feest.
Benieuwd of er een journalist Max een kritisch vraag durft te stellen ipv de fanboy uit te hangen.
pi_163955859
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:14 schreef Szura het volgende:

[..]

Die lamlul die ipv Renaatgod op de motor zit
Carl zit altijd op de motor in de Tour, omdat hij verslag doet voor de radio. Renaat doet lekker de flasj-intervjoews.
pi_163955867
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:15 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zonder Raybar had jij nu ook niet naar darten gekeken. Desalniettemin zijn zulke bos wortels op de kop-fans mensonterend.
Dit is een feitelijk onjuiste post.
pi_163955868
wat is de huidige stand van zaken?
pi_163955875
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:17 schreef Joezi het volgende:
wat is de huidige stand van zaken?
Nog 23.3 km.
pi_163955881
Deze Tour is niet compleet zonder een zege van Alaphilippe
  FOK!fotograaf zaterdag 23 juli 2016 @ 16:18:10 #229
842 Zorro
Z
pi_163955890
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:17 schreef Leonos het volgende:

[..]

Nog 23.3 km.
Fietsen? Of zijn er nog renners die een stukje gaan lopen?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:18:11 #230
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163955891
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:17 schreef Joezi het volgende:
wat is de huidige stand van zaken?
We hebben besloten dat we je nog steeds liever kwijt dan rijk zijn
pi_163955898
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:18 schreef Zorro het volgende:

[..]

Fietsen? Of zijn er nog renners die een stukje gaan lopen?
Dat is nog niet bekend.
  FOK!fotograaf zaterdag 23 juli 2016 @ 16:19:07 #232
842 Zorro
Z
pi_163955906
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:18 schreef Leonos het volgende:

[..]

Dat is nog niet bekend.
Dan zal ik maar gewoon blijven kijken.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163955919
Altijd dezelfde namen in de vluchtersgroep.
pi_163955928
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:19 schreef Belgosome het volgende:
Altijd dezelfde namen in de vluchtersgroep.
Zoals Kelderman?
pi_163955934
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:19 schreef Belgosome het volgende:
Altijd dezelfde namen in de vluchtersgroep.
Yep, altijd maar weer die Kelderman.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163955945
Ik heb naar de briljante F1 Q gekeken...

maar wat Kelderman in de aanval? het moet niet gekker worden...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163955968
Mollema helemaal ingestort?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163955971
Minder dan 3 minuten voorsprong voor de groep Kelderman, die gaan het niet redden,
Foutje, moet 4 minuten zijn.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163956004
Zo benieuwd naar de afdaling straks.....
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:24:57 #240
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163956027
Lekker weer wel.
Ik ga vaker in de bergen de Tour kijken, dan regent het tenminste.
in a crowd you lose humanity
pi_163956029
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:24 schreef Wombcat het volgende:
Lekker weer wel.
Ik ga vaker in de bergen de Tour kijken, dan regent het tenminste.
Ben je daar?
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:26:00 #242
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163956041
LollerAru
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163956043
aru :D :D
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:26:06 #244
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163956045
quote:
4s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:25 schreef Leonos het volgende:

[..]

Ben je daar?
Yep. Op de Colombiere gestaan. In stromende regen weer naar beneden gereden.
in a crowd you lose humanity
pi_163956048
Haha
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:26:08 #246
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163956050
Lol aru
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163956051
Aru lost _O-
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:26:11 #248
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163956052
Aru :')
pi_163956053
NEEEEEE TIAGOD
pi_163956055
Aru eraf
pi_163956056
Aru _O-
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163956061
Astana :')
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:26:30 #253
194695 franklop
Fran knock
pi_163956063
Had Aru dat nou maar gehad op de voorlaatste dag van de Vuelta
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163956064
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:26 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Yep. Op de Colombiere gestaan. In stromende regen weer naar beneden gereden.
Lekker dan :P
pi_163956068
Mollema kan nu nog de Tour winnen _O_.
pi_163956069
Impey lost Aru.
pi_163956071
Menselijke maat
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:26:55 #258
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163956072
MENSELIJKE MAAT

Hongerklopgenot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:26:57 #259
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163956073
De menselijke maat is terug
pi_163956074
Menselijke maat. :')
Citius, Altius, Fortius.
pi_163956075
MENSELIJKE MAAT
pi_163956077
Aru :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:27:14 #263
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163956082
Aru mag blij zijn als 'ie nog voor de bus binnenkomt.
in a crowd you lose humanity
  Forum Admin / PR zaterdag 23 juli 2016 @ 16:27:17 #264
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163956084
Zat al de hele dag niet goed.
pi_163956090
Zelfs Bokkema zit er nog bij.
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:27:35 #266
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163956091
TJ zat weer achterin te harken dacht ik.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163956098
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
TJ zat weer achterin te harken dacht ik.
Heb dan ook de gehele dag in de aanval gereden.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163956103
waarom rijden die movistars als quintana op apegapen ligt?

bang voor Kreuziger?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163956105
Grote vraag is of clement er nog zit.
pi_163956106
Benieuwd of ze Alaphilippe en Pantano nog terugpakken voor de top, gaat nipt worden.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:29:00 #271
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163956113
Een van die twee vooraan gaat straks het skoekeloen inrijden.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:29:29 #272
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163956118
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:29 schreef hhh38 het volgende:
Een van die twee vooraan gaat straks het skoekeloen inrijden.
Allebei, en dan wint Kelderman *O*
in a crowd you lose humanity
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:29:49 #273
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163956125
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:29 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Allebei, en dan wint Kelderman *O*
Vind ik leuk.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:29:58 #274
14505 OProg
A Life in Music
pi_163956128
'Thomas bij de groten'

:')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:00 #275
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163956129
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:28 schreef skysherrif het volgende:
Grote vraag is of clement er nog zit.
Ja dus
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163956132
MOLLEMA! _O_
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:05 #277
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163956133
HAHA!!!
pi_163956134
Dit tempo is prima voor Kelderman, mag niet veel harder gaan.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163956135
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:18 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

We hebben besloten dat we je nog steeds liever kwijt dan rijk zijn
Houd jij je grote bak eens, wat denk je wel???
pi_163956136
Molgod.
pi_163956137
HAHAHAAA
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:08 #282
194695 franklop
Fran knock
pi_163956138
Bokkema _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163956139
Molkema _O_
  Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:09 #284
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163956141
:')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163956142
Bokkema aanvallen _O-
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:10 #286
14505 OProg
A Life in Music
pi_163956143
Molkema. w/ *O*
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163956144
Bauke gaat nu 7 minuten pakken
pi_163956147
Herbert komt klaar
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:14 #289
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163956149
:D
pi_163956150
HAHAHHAHAHAHA JE ZAG HEM AANKOMEN IN DE VERTE
pi_163956151
BOKKEMA GENOT
  FOK!fotograaf zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:18 #292
842 Zorro
Z
pi_163956152
Boukema *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:19 #293
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163956153
Herbert, simpele chauvinist.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163956154
BAUKE BAUKE BAUKE
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:21 #295
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163956155
Mollema _O-
in a crowd you lose humanity
pi_163956156
Bauke :o
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_163956157
mollema :D
pi_163956158
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:30 schreef Scorpion_17 het volgende:
Herbert komt klaar
:D
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:25 #299
194695 franklop
Fran knock
pi_163956159
Dit is ook wel het weer voor Mollema.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 23 juli 2016 @ 16:30:28 #300
40566 Ericr
Livewrong
pi_163956160
Karaktermens
pi_163956161
Mollema pleegt dikke zelfmoord
Het beste adres voor al uw primeurs!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')