FOK!forum / Tour de France 2019 / [Etappe 19] Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc) #7
Zipportalvrijdag 22 juli 2016 @ 17:24
Etappe 19: Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc), 146 km

Op het moment van schrijven is nog niet iedereen binnen, dus een uitgebreid verslag van de tijdrit blijft uit. Tom staat bovenaan, maar alle klassementsrenners moeten nog de tijdrit af gaan werken. Helaas heeft uw tekstschrijver plotseling een leven gekregen en moet hij de hele avond bier gaan drinken, echt enorm vervelend. Daarom volgt er nu een voorbeschouwing die onderhevig kan zijn aan enig haastwerk. Hoe dan ook, na de tijdrit hebben we nog twee lastige dagen te gaan in de Tour. Rit 19 is er een met een boel beklimmingen en een lastige aankomst bergop. Als er nog klassementsrenners met ambities zijn zullen ze die tijdens deze rit moeten laten zien. De volgend rit zal er een zijn met een aankomst na een afdaling en dat is voor de laffe herders van dit peloton toch allemaal net wat minder gunstig. Liever wachten tot de laatste berg en dan alles geven. Dat kan tijdens deze rit perfect. Een rit met verschillende lastige beklimmingen onderweg, waaronder een klim van de buitencategorie. Ook de slotklim is enorm lastig, dus hier kan nog genoeg gebeuren. We duiken het slotweekend in en we hopen op nog wat spetterende actie. Zal er wel niet van komen, maar hopen mag nog steeds.

CARTE.jpg
PROFIL.png

Albertville is een plaats met bijna 20.000 inwoners in het departement Savoie, gelegen in de vallei van de rivieren L'Arly en de Isère. De stad heeft in 1992 de eer gehad de winterspelen te mogen organiseren. Veel van de evenmenten vonden plaats in de bergen in de omgeving, maar het Olympisch park en het Olympisch huis stonden wel in Albertville. De stad is een bekende plaats in de Tour, omdat het tussen veel bekend bergen inligt. Het is ook voor wielertoeristen een plaats die vaak wordt aangedaan. De Fransjes noemen het een ville vélo-touristique, klinkt wel leuk. Albertville is desondanks nog niet vaak een start- dan wel aankomstplaats geweest. Dit wordt pas de derde keer. In 2012 zou er een rit vertrekken vanuit Albertville, om te finishen op La Toussuire. Pierre Rolland ging er toen met de overwinning vandoor, dat waren betere tijden voor hem. Ook speelde Albertville een rol in de fameuze Tour van 1998, de 'Tour de Dopage'. De zestiende rit zou aankomen in Albertville en gewonnen worden door niemand minder dan Jan Ullrich. Een dag later zou er een vertrek zijn in Albertville, met een aankomst in Aix-les-Bains. Deze rit zou door een staking van de renners geen winnaar kennen. Festina was inmiddels al niet meer in koers en bij TVM had de politie ondertussen al een invalletje gedaan. Na deze staking besloten ook ONCE, Banesto en Riso Scotti uit koers te stappen. Prima cowboytijden waren dat. Renners die zonder rugnummer naar de finish rijden en dat soort dingen. Dan is deze Tour echt maar enorm saai, als je het zo bekijkt. Van de andere kant hadden ze in 1998 dan weer geen rennende gele trui. Ze starten in de buurt van het palais de justice, nieuwe ongeregeldheden hoeven we niet te verwachten.

Albertville_480.jpg

Direct na de start begint het al omhoog te lopen. De renners beginnen meteen aan de Collet de Tamié, een beklimming van 8,5 kilometer. Gemiddeld stijgt het aan een procent of zes, dus het is zeker geen simpele beklimming. Dit is minstens een klim van de derde categorie, maar er zijn op de een of andere manier helemaal geen punten te verdienen. Na de Collet de Tamié is er een afdaling, maar deze is niet zo moeilijk. Het loopt vaak maar lichtjes naar beneden en er zijn niet veel bochten. Er worden wel wat dorpjes gepasseerd, waar de nodige verkeersobstakels zijn, maar verder is er niets op aan te merken. De afdaling is wel over een redelijk smalle weg, maar alsnog breed genoeg voor de renners. Na 22 kilometer slaan ze linksaf en komen ze op een grote weg terecht. Hier is het weer behoorlijk vlak. Een paar kilometer verderop rijden ze langs Doussard en hier is vroeg op de dag al de tussensprint, na 25,5 kilometer. Na Doussard fietsen de renners richting het Lac d'Annecy. Het blijft nog een aantal kilometer vlak, tot in Talloires. Daar begint na 32 kilometer de volgende klim van de dag, de eerste waar punten te verdienen zijn. Tijdens de rit van dinsdag hadden we al de Col de la Forclaz, nu krijgen we twee cols die met dezelfde naam beginnen. De eerste van de twee is de Col de la Forclaz de Montmin. Bijna tien kilometer lang en 6,9% gemiddeld. Een behoorlijk pittige klim. De klim begint nog makkelijk, maar richting de top gaat het toch serieus omhoog, met zelfs een aantal kilometer aan ongeveer 10%. Zo vroeg op de dag al een stevige uitdaging voor de renners. Na 42 kilometer komen ze boven en als ze zich omdraaien hebben ze een prima uitzicht over het meer van Annecy.

col+collet-du-tamie2.jpg
Col-de-la-Forclaz-Montmin_Talloires.jpg
jIi2M62dij7CPnlPXXxhjjW4pqb0MCh1i5CyaTUC_zvq00dN7dCpUyvD59-BOOiCxTW_gYnVBA=w1366-h768-rw-no

De afdaling van de Col de la Forclaz de Montmin is niet echt een fijne. De weg is behoorlijk smal en er zijn een aantal lastige bochten. Vooral in het dorpje La Perrière na 46 kilometer zit er een gevaarlijk bochtje. Richting het eind van de afdaling wordt het wat makkelijker, omdat de weg niet meer zo steil naar beneden loopt. Er zijn nog wel wat bochtjes, maar dat is al beter te doen. Na 50,5 kilometer rijden de renners door Vesonne en rijden ze dicht langs een weg die ze al eerder hebben gehad. We zijn weer bijna in de buurt van Doussard en hebben technisch gezien een rondje gereden. Na de afdaling is het een tijd lang vlak. De renners rijden over een rechte en brede weg door de vallei van de Chaise. Dit wordt anders als de renners na 64 kilometer door Ugine rijden. Buiten dit dorp duiken ze de bergen weer in en komen ze weer op een smallere weg terecht. Ze rijden door een donker bos en de weg begint omhoog te lopen. Na Ugine begint de weg 5,6 kilometer lang omhoog te lopen aan 8%. Weer een behoorlijke pittige klim dus. Na 73 kilometer komen de renners door het gehuchtje La Forclaz en zijn ze bijna boven op deze klim van de tweede categorie. De weg blijft smal en is onderhevig aan enige slijtage. Dit zal ook tijdens de afdaling zo zijn.

Col-de-la-Forclaz-de-Queige_2.jpg
6522102.jpg

De afdaling is een paar kilometer lang en brengt ons naar het dorp Queige. De afdaling is vervelend omdat de weg behoorlijk smal is, maar verder zijn er niet echt direct veel lastige bochten. Er zijn een aantal haarspeldbochten en wat passages door gehuchtjes, waar de chaletjes soms het zicht wat wegnemen. Ondertussen hebben de renners wel steeds een prachtig uitzicht over de omgeving, maar ze zullen toch vooral op de weg moeten letten. Er zitten ook nog een paar scherpe bochten in, tot ze buiten Queige zijn. Daar komen ze weer op een brede weg terecht en is het een aantal kilometer redelijk vlak. Richting Villard-sur-Doron begint de weg al omhoog te lopen, maar het echte werk begint pas als men in dit dorp linksaf slaat. Dan gaan ze op weg naar de Montée de Bisanne, die na 84 kilometer begint. Dit is een beklimming van de buitencategorie, 12,4 kilometer lang en 8,2% gemiddeld. Dat is wel een flinke berg, dacht ik zo. De klim begint nog enigszins rustig, met een kilometer aan 6%, maar snel daarna wordt het al meteen lastiger. Paar kilometer aan 8% en tussendoor een kilometer aan 7%, voor er halverwege de klim er even een wat makkelijkere strook is aan 6%. Daarna gaat het echt goed los, richting de top komt het bijna niet meer onder de 9%, met zelfs een aantal kilometer aan 10%. De weg naar Bisanne is niet echt breed in het begin, maar na een tijdje wordt de weg wat breder. Af en toe is de weg goed, met prima asfalt, maar er zitten ook wat povere stroken tussen. Het schijnt dat dit pas de eerste keer is dat de Montée de Bisanne voorkomt in de Tour. Kan wel eens een leuke ontdekking zijn, in dat geval. Op de Bisanne ligt natuurlijk ook een skistation, zoals je zou verwachten. De renners passeren niet direct langs dat station, maar wel door het dorpje met allemaal chaletjes en hotels. Op de top heb je een goed uitzicht op de berg waar we nog naartoe moeten gaan.

PROFILCOLSCOTES_1.png
111060026.jpg

Na 96,5 zijn de renners boven en begint de afdaling. De eerste afdaling is maar kort, na een paar kilometer komen de renners door het wintersportdorpje Les Saisies, waar de weg weer omhoog begint te lopen richting de Col des Saisies. Het gaat een kilometer of twee vals plat omhoog. De afdaling was nog over een redelijk korte weg, maar dat is na de Col des Saisies niet meer het geval. De weg is inmiddels heel breed geworden. Na de Col des Saisies is de afdaling nog steeds niet lastig. Het gaat heel voorzichtig naar beneden, op een paar strookjes na. Er zijn wel wat bochten, maar allemaal prima te nemen. Tussendoor gaat het ook nog een keer een kilometer vals plat omhoog en zijn er nog wat andere stroken waar de weg eerder omhoog lijkt te lopen dan omlaag. Pas richting het eind van de afdaling wordt er serieuzer gedaald. Toch wordt het nooit moeilijk. Er komen nog wat haarspeldbochten, maar de weg is steeds enorm breed. Na 114 kilometer komen de renners door Flumet en is de afdaling afgelopen. Aan het eind van de afdaling zijn er wel een boel bochten en om Flumet te bereiken moeten de renners over een smalle brug. Het uitzicht is wel formidabel. Van Flumet fietsen de renners door de vallei van de rivier l'Arly richting een plaats die ondertussen bekend zal zijn. Het gaat om de finishplaats van de vorige rit, Megève.

69674142.jpg

In de vallei loopt het lichtjes omhoog, maar veel stelt het niet voor. Na 121 kilometer, op 25 kilometer van de finish, komen de renners door Megève. Ze rijden verder en volgen een deel van de route van de vorige rit. Zo komen ze ook weer door Demi-Quartier en Combloux. Na 131 kilometer slaan ze linksaf en gaan ze de steile beklimming van de vorige niet beklimmen maar afdalen. De Côte de Domancy is zoals we ondertussen weten enorm steil. Daar mogen de renners naar beneden, een paar kilometer aan 9%. Dit is uiteraard een lastige afdaling, vooral door de haarspeldbochten en omdat het nu eenmaal enorm steil is. Beneden in Domancy is het een paar kilometer vlak, tot Vennex, waar ze de renners na 136 kilometer passeren. Hier begint de slotklim naar Le Bettex. De slotklim is er een in meerdere schuifjes. Het begint met de Côte des Amerands, drie kilometer aan meer dan 10%. De slotklim begint meteen met een kilometer aan 13%, omdat het kan. Na de Côte des Amerands is het even wat makkelijker, een paar kilometer aan 4%. Daarna wordt het richting Le Bettex een stuk steiler. Een kilometer aan 6,5%, een kilometer aan 10%, daarna weer een kilometer aan 8% en richting de finish gaat het nog steeds stevig omhoog. Er is bijna geen strook gelijk aan de andere. Zo is het in de voorlaatste kilometer 9%, terwijl het in de slotkilometer dan weer 7,8%. Een behoorlijk onregelmatige klim, maar ook een belachelijk zware klim vooral. Na 146 kilometer komen de renners uit in Le Bettex en zit de voorlaatste lastige rit er weer op.

PROFILCOLSCOTES_2.png
41587328.jpg

De finishplaats heet Saint-Gervais Mont Blanc, maar da's eigenlijk best een gekke naam. Beneden in de vallei ligt het dorp Saint-Gervais. Ergens daarboven ligt de Mont Blanc. We finishen halverwege, bij het skiresort Le Bettex. Dat de Mont Blanc wordt genoemd is niet zo raar, we zitten hier wel aan de voet van die reusachtige berg. Onderweg zien we hem ook zowat de hele tijd. We zien de berg al dagen, dus is het maar goed ook dat we er nu echt een keer dicht bij in de buurt gaan komen. Saint-Gervais Mont Blanc is voor de derde keer een finishplaats in de Tour. In 1990 won een Fransman de rit, Thierry Claveyrolat. Het zou een succesvolle Tour voor hem zijn, hij won ook de bergtrui. Later verging het hem iets minder. In 1999 veroorzaakte hij stomdronken een verkeersongeluk. Niemand overleed, desondanks kon hij niet meer met zichzelf leven. Hij pleegde later in dat jaar zelfmoord. In de Dauphiné van 2015 kwam het peloton hier ook langs. Chris Froome legde de rest van het peloton op het rooster en won met een behoorlijke voorsprong op Tejay van Garderen en Louis Meintjes. Enkele renners die nu ook meedoen kennen hier dus in ieder geval de weg. Er zijn hier in de omgeving overigens twee gebieden waar je prima kan skiën, met in totaal 500 kilometer aan piste. 25,000 bedden voor toeristen, best een groot skigebied dus. Het voornaamste blijft toch de aanwezigheid van de Mont Blanc.

Bouquetins-vers-le-refuge-du-Couvercle_default_format.jpg

Het wordt tijdens deze rit weer vrij warm, maar iets minder warm dan de vorige dagen. Graadje of 24 in Albertville en zelfs iets minder in de omgeving van de finish. Na zoveel warme dagen hangt er uiteraard iets in de lucht. Regen en onweer. De verwachting is dat het zal gaan regenen in de Alpen. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat het flink gaat donderen en bliksemen. Onweer wordt eigenlijk de hele middag verwacht, regen pas tegen het eind van de rit. Hopelijk is dit een verkeerde voorspelling en krijgen we dat soort ongein niet, zou tijdens zo'n bergrit niet echt een feest zijn. Wind zal er in ieder geval niet veel zijn. Om 12:55 is het depart fictif in Albertville en een kwartier later wordt er dan met het vlaggetje gezwaaid en begint de rit echt. Tussen 17:09 en 17:39 worden de renners op de laatste berg verwacht. Er zijn niet veel ritten deze Tour integraal uitgezonden, maar tijdens deze rit zal dat zeker wel gebeuren. De NOS is er meteen om 12:50 bij! We kunnen dus zelfs de neutralisatie meepikken, wat een ongekend genot. De Belg zit dan weer met dat journaal van 13:00, dus die zijn er pas om 13:35 bij. Flopshow. Moeten we verdomme weer naar de NOS kijken. Dju toch.

De laatste aankomst bergop in de Tour de France. Normaal een rit waarbij de winst gaat naar een van de klassementsrenners. Nu weet ik dat niet zo zeker. De afgelopen tijd zijn alle ploegen op Sky na behoorlijk lethargisch geweest. Niet eens een poging gedaan om een rit te winnen. De volgende bergrit zal een aankomst na een afdaling hebben, dus die gaat sowieso weer naar een groepje vluchters. Als iemand van het groepje Porte, Bardet en Quintana nog een rit wil winnen zullen ze tijdens deze etappe een keer flink hun best moeten gaan doen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren en ik heb zo'n vermoeden dat deze rit weer naar een groepje vluchters gaat. Sky controleert rustig en de rest doet niets, want ze kunnen of durven niet. Qua vluchters kun je weer de voorspelbare namen invullen. De jongens die de afgelopen tijd ook al in de aanval zijn geweest. Een De Gendt, een Pauwels, een Zakarin, een Pantano, een Majka, Rui Costa, Reichenbach en ga zo maar door. Ik zal me nu alleen voor een keer gaan focussen op de jongens die ooit het idee hadden dat ze de gele trui konden winnen en Froome. Laten we er voor de gein maar van uitgaan dat ze wel een keer hun best gaan doen om de vluchters binnen schootsafstand te houden.
1. Porte. Is de beste met Froome en als die twee samen wegrijden op de laatste klim gaat Froome sowieso de zege gunnen aan Porte. Altijd zijn trouwe knecht geweest, maar in de Tour nog nooit wat gewonnen. Kan nu veranderen, maar dan moeten ze dus wel een beetje de vluchters in toom houden.
2. Froome. Ja, in het wiel van Porte. Wat een sociale jongen is het toch ook. Overwinninkjes schenken, dan ben je een hele grote hoor. Zal verder totaal niet meer bedreigd worden door wie dan ook, dus kan zich dit makkelijk permitteren.
3. Aru. Aru Aru moet ooit nog een keer een grandioze aanval gaan doen. Anders is het een beetje saai, allemaal. Met het hoofd scheef en de tong uit de bek schudden op de fiets, dat willen we zien en hebben we nog niet gezien. Nu dan maar een keer. Wel ver achter die andere twee, maar da's ook weer geen schande.
4. Bardet. Best lekker bezig, dit Fransoosje. Gaat een mooi klassement rijden, maar een rit winnen wordt dan weer een lastig verhaal. Gaat niet echt meer lukken allemaal, maar een aardige ereplaats is ook mooi meegenomen.
5. Quintana. Lekker maandjes in de jungle van Bogotá gezeten, zonder enig effect. Normaal komt hij altijd in bloedvorm uit het oerwoud, maar dat liep tijdens deze Tour allemaal wat anders. Ook na de befaamde derde rustdag liep het nog niet zoals je zou verwachten. Gaat niet eens het podium halen, behoorlijk matig. Kan zijn meesterplan van het trainen in de Colombiaanse rimboe en daarna het rijden van de Route du Sud wel eens aanpassen. Werkt blijkbaar toch niet echt helemaal. Misschien in de toekomst ook een wat minder laffe dakhaas zijn.
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
BardetGOD _O_ _O_ _O_
Skedvrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Piti :')
Poels :')
Aguerovrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Ik hoop dat hij op een paar tellen het podium mist.
bianconerivrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:22 schreef Joezi het volgende:

Nee hoor, dat weet je helemaal niet.
Als je al door de groep heen zakte daarvoor dan kun je er toch wel vanuit gaan dat hij het niet zal gaan houden.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Chappaeu voor Froome zeg, op een linkshandige fiets
BlaZvrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:24 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Kan niet wachten op het item waarin kelderman zegt morgen kansen te zien
Kelderman kan beter de giro/vuelta proberen. Dit is gewoon te hoog gegrepen.
TargaFloriovrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:24 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Kan niet wachten op het item waarin kelderman zegt morgen kansen te zien
Het wordt denk ik wachten op Boxmeer.
Frozen-assassinvrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Aru gvd :') Waggelt nog erder dan Mollema en Firsanov samen
SaintOfKillersvrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Yates houdt nog een hoop over op Meintjes.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Barguil is er wel enigszins doorheen gekomen.
Columbiafanvrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Yates
TargaFloriovrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Wat een slot _O-
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Als je al door de groep heen zakte daarvoor dan kun je er toch wel vanuit gaan dat hij het niet zal gaan houden.
Nope yates zakte er toch ook steeds doorheen.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Kelderman kan beter de giro/vuelta proberen. Dit is gewoon te hoog gegrepen.
Is toch vreemd? De Giro is 9 van de 10 keer veel zwaarder dan de Tour?
Max23vrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
Bardet nu 2e, Quintana 3e
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:25
quote:
99s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef SaintOfKillers het volgende:
Yates houdt nog een hoop over op Meintjes.
Jammer. Iedereen heeft namelijk Yates in scorito
napoleonfourvrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
oeh schouderklop gekregen van hem nohhhhh.
Van_Poppelvrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:24 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Dan mogen e 'm wel afschieten ook. Maar zo dom zal Poels wel niet zijn.
Hij wordt betaald door Sky. Ik zou hetzelfde doen hoor :@
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef Max23 het volgende:
Bardet nu 2e, Quintana 3e
goh verdiend hoor :') lafbekken, hopelijk worden ze bespuugd
Ereinionvrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
Waar zit Mollema?
opperkleurdervrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jammer. Iedereen heeft namelijk Yates in scorito
Ik heb Meintjes en Yates niet.
opgebaardevrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Het wordt denk ik wachten op Boxmeer.
:D
opperkleurdervrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
Dit zijn 3 minuten
bianconerivrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef Joezi het volgende:

Nope yates zakte er toch ook steeds doorheen.
Nee, Yates plakte gewoon achterin. Dat is wat anders dan eerst voorin zitten en dan naar achteren zakken.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
Kijk dat wiel van Mollema, dik slag erin
SaintOfKillersvrijdag 22 juli 2016 @ 17:26
Poels weet dat hij waarschijnlijk te wisselvallig is om zelf een klassement te rijden, maar gaat op deze manier nog een dikke loonsverhoging krijgen bij Sky.
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
Ik heb zo de indruk dat Wuijts het niet heel erg vindt dat Mollema wegvalt uit de top 3.
Felagundvrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:26 schreef Joezi het volgende:

[..]

goh verdiend hoor :') lafbekken, hopelijk worden ze bespuugd
Je bedoelt Quintana?
Dale__Coopervrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
Morgen weer regen hopelijk.
Ereinionvrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:25 schreef Max23 het volgende:
Bardet nu 2e, Quintana 3e
Als Quintana op het podium eindigt zou dat echt lachwekkend zijn.
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
Mollema is kapot.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:26 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Nee, Yates plakte gewoon achterin. Dat is wat anders dan eerst voorin zitten en dan naar achteren zakken.
Nope
Van_Poppelvrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
Wel een goede dag met CM *O*
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:27 schreef Van_Poppel het volgende:
Wel een goede dag met CM *O*
Voor mij ook *O* *O* *O*
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:26 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hij wordt betaald door Sky. Ik zou hetzelfde doen hoor :@
Maar gaat mag ik hopen wel voor z'n eigen kans anders ben je een schande voor de wielersport.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:27 schreef Van_Poppel het volgende:
Wel een goede dag met CM *O*
Ja ik had bijna alles wat voorin reed behalve Valv.Piti. En dan Mollema en Porte die tegen vielen.
Sheepcidusvrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
quote:
99s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:26 schreef SaintOfKillers het volgende:
Poels weet dat hij waarschijnlijk te wisselvallig is om zelf een klassement te rijden, maar gaat op deze manier nog een dikke loonsverhoging krijgen bij Sky.
Dit denk ik ook wel maar ik zou het hem wel een keer willen zien proberen.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
Klasse Mollema, met een kapotte fiets, ongelooflijk
Skedvrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:27 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja ik had bijna alles wat voorin reed behalve Valv.Piti. En dan Mollema en Porte die tegen vielen.
Porte nog 10e dus ach
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
Mollema staat ook echt stil.
SaintOfKillersvrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:28 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

Dit denk ik ook wel maar ik zou het hem wel een keer willen zien proberen.
Volgens mij heeft hij het al geprobeerd hoor. Natuurlijk nog niet onder Sky-"begeleiding".
Ereinionvrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
Zelfs ik kan nog harder omhoog.
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
Mooie 11e plek voor Mollema in het eindklassement
Aguerovrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
;(
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mollema staat ook echt stil.
Zn wiel is krom sjon
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:28 schreef Sked het volgende:

[..]

Porte nog 10e dus ach
Dan heb ik er 7 in de top 10 denk ik.
Van_Poppelvrijdag 22 juli 2016 @ 17:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:27 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja ik had bijna alles wat voorin reed behalve Valv.Piti. En dan Mollema en Porte die tegen vielen.
Alleen Purito en Martèn gemist.
Ookuvrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
choker mollema weer gezien hoor
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Zat er nu een slag in zn voorwiel?
Szuravrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Mollema moet vanavond maar ff een biertje gaan drinken
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Morgen gebeurt er niks, dit is de eindstand
Frozen-assassinvrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Muntjes voor Bok graag
LekkerWeertjevrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Mollema overkomt precies hetzelfde als Kruijswijk. Alleen stond Kruijswijk op de eerste in plaats van de tweede plek.

Bovenop een klim vallen. Eenzaam in de afdaling naar beneden. Kilometers in het rood solo en dan volledig leeg aan de klim beginnen. Het was dan geen stuurfout, maar gewoon domme pech.
Slobeendvrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Dit hebben we veel te vaak gezien het afgelopen jaar :{.
BlaZvrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Als je 4 minuten verliest hier dan was hij sowieso al slecht.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef Maver24 het volgende:
Zat er nu een slag in zn voorwiel?
Jup
-0-vrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Niet gezien, kutetappe dus? Mollema zijn tijd wordt toch wel gelijk gezet?
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef BlaZ het volgende:
Als je 4 minuten verliest hier dan was hij sowieso al slecht.
Met een kapot wiel ja?
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef LekkerWeertje het volgende:
Mollema overkomt precies hetzelfde als Kruijswijk. Alleen stond Kruijswijk op de eerste in plaats van de tweede plek.

Bovenop een klim vallen. Eenzaam in de afdaling naar beneden. Kilometers in het rood solo en dan volledig leeg aan de klim beginnen. Het was dan geen stuurfout, maar gewoon domme pech.
Ja laf om dan door te rijden idd
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:29
Slim van Bauke om het vandaag te laten lopen, morgen zit ie in de vlucht van de dag.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef BlaZ het volgende:
Als je 4 minuten verliest hier dan was hij sowieso al slecht.
Nope zn wiel is krom sjon
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
Morgen demarreert Bardet nog een keer *O*
BlaZvrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Met een kapot wiel ja?
Dat heb ik niet gezien, maar ok, dan is het niet zo vreemd.
Smoofievrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef LekkerWeertje het volgende:
Mollema overkomt precies hetzelfde als Kruijswijk. Alleen stond Kruijswijk op de eerste in plaats van de tweede plek.

Bovenop een klim vallen. Eenzaam in de afdaling naar beneden. Kilometers in het rood solo en dan volledig leeg aan de klim beginnen. Het was dan geen stuurfout, maar gewoon domme pech.
Kruiswijk was wel meer dan 10km tegen een grotere groep
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
Kutdag voor NL, wel eindelijk een etappe die een beetje ok was.
Van_Poppelvrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
Mollema was vandaag gewoon slecht. Zonder die chute had hij ook 2 minuten verloren.
Smoofievrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
Bardet is wel kk lelijk man he
Jedi_Pimpvrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
Ben onderweg naar werk. Iemand klassement aub? Thx
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:30 schreef Van_Poppel het volgende:
Mollema was vandaag gewoon slecht. Zonder die chute had hij ook 2 minuten verloren.
Neuh.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:30 schreef Van_Poppel het volgende:
Mollema was vandaag gewoon slecht. Zonder die chute had hij ook 2 minuten verloren.
Hij had een krom wiel, beste sjon
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef LekkerWeertje het volgende:
Mollema overkomt precies hetzelfde als Kruijswijk. Alleen stond Kruijswijk op de eerste in plaats van de tweede plek.

Bovenop een klim vallen. Eenzaam in de afdaling naar beneden. Kilometers in het rood solo en dan volledig leeg aan de klim beginnen. Het was dan geen stuurfout, maar gewoon domme pech.
Was ook gewoon niet goed genoeg, hij zou sowieso vandaag tijd verloren hebben op de concurrentie
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:30 schreef Van_Poppel het volgende:
Mollema was vandaag gewoon slecht. Zonder die chute had hij ook 2 minuten verloren.
Denk het niet. Dan had hij wel blijven klampen aan die groep. Jammer dat zn wiel helemaal naar de tyfus was.
BlaZvrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:30 schreef Van_Poppel het volgende:
Mollema was vandaag gewoon slecht. Zonder die chute had hij ook 2 minuten verloren.
Hij wordt slechter met de dag.
SaintOfKillersvrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
Hehe, Rodriguez, Valverde en Meintjes 2, 3 en 4 terwijl ze niets hebben laten zien. Zelfs Quintana is op zijn minst eens min of meer meegegaan vandaag.
LekkerWeertjevrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:29 schreef Joezi het volgende:

[..]

Ja laf om dan door te rijden idd
Hij had geen keuze. Dat is het kutte. Het was gewoon domme pech. En erg jammer dat er nergens meer ploegmaats voor hem over waren. Anders was het een heel ander verhaal.
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
Geven de Fransen Bardet nu meteen 2 minuten bonificatie seconden? :P
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
RIP podiumplaats van Mollema. :{ ;(
Columbiafanvrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
Meintjes moet wel eens wat meer initiatief nemen.
Zipportalvrijdag 22 juli 2016 @ 17:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:30 schreef Joezi het volgende:

[..]

Hij had een krom wiel, beste sjon
quote:
3s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:30 schreef Joezi het volgende:

[..]

Nope zn wiel is krom sjon
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:28 schreef Joezi het volgende:

[..]

Zn wiel is krom sjon
Hallo it's me.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:31 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Hij wordt slechter met de dag.
Misschien aan Froome een bloedtransfusie vragen?
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:31 schreef superniger het volgende:
RIP podiumplaats van Mollema. :{ ;(
Even de jury afwachten
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
Dione lacht... goh
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:31 schreef Columbiafan het volgende:
Meintjes moet wel eens wat meer initiatief nemen.
Had hier 2e kunnen worden denk ik.
Dennismvrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
Ben wel benieuwd wat er nu morgen gaat gebeuren. Kan maar zo weer oorlog van het begin om Froome nogmaals te testen.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:32 schreef Joezi het volgende:
Dione lacht... goh
Zou snoeihard geven boh
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
Buiten de top 10 gevallen vandaag ?
Voordeel is wel dat Mollema alles of niets kan spelen morgen, zal overigens in deze vorm wel niets worden uiteraard.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:32
Bauke viel aan, hij had superbenen
Wespensteekvrijdag 22 juli 2016 @ 17:33
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:32 schreef Joezi het volgende:
Dione lacht... goh
Ze zal we aan Mollema vragen of ie in het rood is gegaan.
skysherrifvrijdag 22 juli 2016 @ 17:33
ging blijkbaar onderuit toen ie aanviel
OpslugtAfMorketvrijdag 22 juli 2016 @ 17:33
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:32 schreef Joezi het volgende:
Dione lacht... goh
Tenenkrommend dat gehinnik van haar op het einde van elke zin.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:33
Een voordeel, NOS hoeft Mollema niet meer op te hemelen dat hij de Tour kan winnen, gewoon weer lekker vrij uit wielrennen zonder het gezeik van de NOS.
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:33
Rob is aan het huilen. ;(
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:33
Rob Harmeling :') :') :') :') :')
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:34
Sporza aan het fappen op de Gendt?
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:34
Mollema nu 10e
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 17:34
Froome ziet er toch wel aardig geschaafd uit. Beetje contador achtig
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mollema nu 10e
Morgen dus weer zijn vertrouwde 6e/7e plaats...
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:34
Mollegod vannacht kleine transfusie, morgen podium genot
BlaZvrijdag 22 juli 2016 @ 17:34
Wat een bagger interview.
Szuravrijdag 22 juli 2016 @ 17:34
Dat Froome z'n voorsprong nog heeft vergroot, zelfs met val en een andere fiets, zegt alles over z'n concurrenten.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:34 schreef Godshand het volgende:

[..]

Morgen dus weer zijn vertrouwde 6e/7e plaats...
Toch verwacht ik met een beter team volgend jaar meer van hem. Met die Pantano en Contador erbij word dat genieten.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:34 schreef Szura het volgende:
Dat Froome z'n voorsprong nog heeft vergroot, zelfs met val en een andere fiets, zegt alles over z'n concurrenten.
Doping ^O^
Columbiafanvrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:34 schreef Maver24 het volgende:
Froome ziet er toch wel aardig geschaafd uit. Beetje contador achtig
Slecht nieuws met het oog op Rio.
Smoofievrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
Maareh poels zo hé. Die is genot
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:35 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Toch verwacht ik met een beter team volgend jaar meer van hem. Met die Pantano en Contador erbij word dat genieten.
Juist.

Pantano reed bij hem weg vandaag. Nuttig :')
BobWvrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
Dion
Ereinionvrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:34 schreef Godshand het volgende:

[..]

Morgen dus weer zijn vertrouwde 6e/7e plaats...
zal eerder uit de top 10 wegzakken.
-0-vrijdag 22 juli 2016 @ 17:35
Mollema is jammer, Dumoulin is veel kutter. :(
Van_Poppelvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:35 schreef Godshand het volgende:

[..]

Juist.

Pantano reed bij hem weg vandaag. Nuttig :')
Mollema is kopman he dus Pantano kan dan lang bij hem blijven. Nu had hij niemand.
Zipportalvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:35 schreef BobW het volgende:
Dion
De Jong.
BobWvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
B
Ookuvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
B
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:35 schreef -0- het volgende:
Mollema is jammer, Dumoulin is veel kutter. :(
slecht dagje voor Nederland
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:35 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Slecht nieuws met het oog op Rio.
Tom is er toch niet bij....
Slobeendvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
Rob :').
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
Dat is ook wielrennen _O_
Dionne _O_
Skedvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
Allebei interesseert me werkelijk geen moer eigenlijk
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
Dumoulin gaat gewoon medaille pakken hoor. Met brace kun je prima rijden geen zweet.
Szuravrijdag 22 juli 2016 @ 17:36
Quintana heeft aangevallen, aldus Wuyts.
Zipportalvrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
Een zwarte dag.

Simons.gif
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
Met afstand Dumouin niet naar Rio. Het zou anders zijn als het om de gele trui zou gaan.
Van_Poppelvrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Sked het volgende:

[..]

Allebei interesseert me werkelijk geen moer eigenlijk
Nou, nou niet zo onverschillig :o
Slobeendvrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Sked het volgende:

[..]

Allebei interesseert me werkelijk geen moer eigenlijk
Wat wel?
Sheepcidusvrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
Mollema was dat podium toch wel kwijt geraakt.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
A met stip
ShaoliNvrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
Ja die laatste natuurlijk. Die lul had lang en breed af moeten stappen.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
B. A zag ik toch al aankomen
Skedvrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:37 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wat wel?
Een leuke koers.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:37
Dumoulin vind ik niks aan, geen antiheld, mollema wel
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:38
Dumoulin zou ik bespugen als ik langs de kant stond
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:38
Jammer dat ie niet jankend in beeld was, de miet, janken om een hobby :')
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:38
Tom heeft pijn aan zijn pols. :{ :'(
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:38
Dumoulin heeft gewoon een kneuzing.

Tapen, maandag weer op de fiets, beginnen met trainen :)
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:38
Gebroken pols brace erom kun je prima een tijdrit mee rijden hoor. Wees blij dat die zn schouder niet gebroken heeft ofzo.
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:38 schreef Joezi het volgende:
Dumoulin zou ik bespugen als ik langs de kant stond
Waarom?
Scherzovrijdag 22 juli 2016 @ 17:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:38 schreef Joezi het volgende:
Dumoulin zou ik bespugen als ik langs de kant stond
Hoop op windkracht 10 tegen...
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
A Mollema, daar kon hij niks aan doen, Dumoulin heeft onnodig risico's genomen door in de Tour te blijven...dom :P
Sheepcidusvrijdag 22 juli 2016 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:38 schreef superniger het volgende:

[..]

Waarom?
Dat is zijn fetish.
Columbiafanvrijdag 22 juli 2016 @ 17:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Tom is er toch niet bij....
Afwachten nog, komt vast nog wel goed.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:39 schreef MakkieR het volgende:

[..]

A Mollema, daar kon hij niks aan doen, Dumoulin heeft onnodig risico's genomen door in de Tour te blijven...dom :P
Dom of opdracht van het team?
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:39
Klein wijfie, is die De Graaf :D
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:37 schreef Sked het volgende:

[..]

Een leuke koers.
Nou, die heb je gehad, door valpartijen. Feest.
Pino112vrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
Tom is bij de xray nu
ItaloDancervrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:36 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat vinden jullie erger?

A. Mollema geen podium TDF
B. Dumoulin geen medaille OS

Zeg het maar jongens
B
0ne_of_the_fewvrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
Dione altijd met haar groep 8 vragen en zinnetjes.
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
Bauke nog net 10e _O_ Heeft ie morgen toch nog wat om voor te fietsen !
napoleonfourvrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:32 schreef Dennism het volgende:
Ben wel benieuwd wat er nu morgen gaat gebeuren. Kan maar zo weer oorlog van het begin om Froome nogmaals te testen.
morgren wel weer regen
Mani89vrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
We zijn toch een net niet land. Met net niet sporters. Jammer maar helaas.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Dione altijd met haar groep 8 vragen en zinnetjes.
:9~ :9~ :9~
Skedvrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nou, die heb je gehad, door valpartijen. Feest.
Ik vond het niet leuk hoor.
0ne_of_the_fewvrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
Keldermans al binnen?
tralalalavrijdag 22 juli 2016 @ 17:40
:')
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef Mani89 het volgende:
We zijn toch een net niet land. Met net niet sporters. Jammer maar helaas.
:') :') We doen het anders altijd zeer goed op OS, WK's etc in wat voor sporten dan ook en dat voor zo'n klein tyfusland als Nederland
Tommekevrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:38 schreef Poepz0r het volgende:
Gebroken pols brace erom kun je prima een tijdrit mee rijden hoor. Wees blij dat die zn schouder niet gebroken heeft ofzo.
Ik ken iemand die zo een tijdrit heeft gewonnen.

Ben zelf ook wel eens in een koers gruwelijk op m'n pols gevallen, dacht echt dat ie gebroken was. Want het deed echt pijn.

Foto laten maken, het was een flinke kneuzing. Fietsen ging wel redelijk, trekken aan het stuur was vooral pijnlijk. Dus heb ik vooral op m'n tijdritfiets getraind, want dat kan wel ;)
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:38 schreef superniger het volgende:

[..]

Waarom?
Naar mannetje
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
Hoe groot is eigenlijk Trek waar Mollema voor rijdt?
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef Mani89 het volgende:
We zijn toch een net niet land. Met net niet sporters. Jammer maar helaas.
Valt wel mee hoor.

Daphne Schippers gaat weer knallen in Rio, en iedereen wordt weggeroeid en weggezeild.
En vergeet dameszwemmen niet :)
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik vond het niet leuk hoor.
Het was de leukste etappe van de Tour.
TheGOATvrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
Jeeeezus Mollema weer, zo heerlijk typisch. Kan hij morgen weer een mooie top-10 klassering binnenharken. Top!

En een huilende Dumoulin? Dan is het zeker weten gebroken.

Lijkt overigens wel zijn eigen 'fout' als je dat kan zeggen. Heel zuur voor hem. Ongeluk zit in een klein hoekje..
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
quote:
17s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:41 schreef Godshand het volgende:

[..]

Valt wel mee hoor.

Daphne Schippers gaat weer knallen in Rio, en iedereen wordt weggeroeid en weggezeild.
En vergeet dameszwemmen niet :)
BMX genot
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 17:41
Froome op de rekker, gehavend, op de fiets van een ander en niemand die iets probeert. Tamelijk lachwekkend. Nairo heeft ook gewoon een optie op P2 terwijl hij zijn slechtste ronde ooit rijdt..
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:41 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Ik ken iemand die zo een tijdrit heeft gewonnen.

Ben zelf ook wel eens in een koers gruwelijk op m'n pols gevallen, dacht echt dat ie gebroken was. Want het deed echt pijn.

Foto laten maken, het was een flinke kneuzing. Fietsen ging wel redelijk, trekken aan het stuur was vooral pijnlijk. Dus heb ik vooral op m'n tijdritfiets getraind, want dat kan wel ;)
Vaak doet kneuzen veel meer pijn dan breken. Hopelijk dat het hier ook het geval is.
Sheepcidusvrijdag 22 juli 2016 @ 17:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef Mani89 het volgende:
We zijn toch een net niet land. Met net niet sporters. Jammer maar helaas.
Beter net niet dan nooit niet.
Zipportalvrijdag 22 juli 2016 @ 17:42
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef Pino112 het volgende:
Tom is bij de xray nu
#TeamHospital
TheArtvrijdag 22 juli 2016 @ 17:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:41 schreef TheGOAT het volgende:
Jeeeezus Mollema weer, zo heerlijk typisch. Kan hij morgen weer een mooie top-10 klassering binnenharken. Top!

En een huilende Dumoulin? Dan is het zeker weten gebroken.

Lijkt overigens wel zijn eigen 'fout' als je dat kan zeggen. Heel zuur voor hem. Ongeluk zit in een klein hoekje..
Dat was het dus absoluut niet, zijn eigen fout. Kijk de beelden nog eens terug zou ik zeggen.
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 17:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:41 schreef Koffieplanter het volgende:
Froome op de rekker, gehavend, op de fiets van een ander en niemand die iets probeert. Tamelijk lachwekkend. Nairo heeft ook gewoon een optie op P2 terwijl hij zijn slechtste ronde ooit rijdt..
Wat een laffe koers inderdaad.
BlaZvrijdag 22 juli 2016 @ 17:43
Poels lijkt overigens wel prima in vorm voor de wegwedstrijd in Rio.

Zeker na al dat knechten is zo'n wedstrijd waar hij wel voor eigen kans mag gaan wel een mooie kans.
Szuravrijdag 22 juli 2016 @ 17:43
Gelukkig hebben we dit weekend nog Verstappen en Van Gerwen
Ereinionvrijdag 22 juli 2016 @ 17:43
En nu hoor je die Vayer natuurlijk niet meer.
Mani89vrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:42 schreef TheArt het volgende:

[..]

Dat was het dus absoluut niet, zijn eigen fout. Kijk de beelden nog eens terug zou ik zeggen.
Het maakt ook niet zoveel uit, hij was duidelijk sterk aan het verslechteren. Ik denk dat hij na morgen ook wel rond deze plek had gestaan.
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
Trollpogingen doen over Mollema is wel pijnlijk, zullen we maar zeggen.
Jedi_Pimpvrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
Klassement?
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
Zo die rechter bij de bolletjesuitreiking koekoek genot
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat een laffe koers inderdaad.
Het is blijkbaar cool om te roepen dat het laf is. Ze kunnen gewoon niet harder, dat zie je toch wel bij elke aanzet.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
Heerlijke shots
Pino112vrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:40 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Keldermans al binnen?
Nee. Sjors al wel, als eerste Djumbo.
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het maakt ook niet zoveel uit, hij was duidelijk sterk aan het verslechteren. Ik denk dat hij na morgen ook wel rond deze plek had gestaan.
Het gaat over Mollema, Mani89.
TheArtvrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het maakt ook niet zoveel uit, hij was duidelijk sterk aan het verslechteren. Ik denk dat hij na morgen ook wel rond deze plek had gestaan.
Het gaat om Dumoulin, niet om Mollema :')
Felagundvrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:44 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Nee. Sjors al wel, als eerste Djumbo.
Staf is ook gewoon 19e vandaag geworden.
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:43 schreef BlaZ het volgende:
Poels lijkt overigens wel prima in vorm voor de wegwedstrijd in Rio.

Zeker na al dat knechten is zo'n wedstrijd waar hij wel voor eigen kans mag gaan wel een mooie kans.
Dat mag ik wel hopen ja, zou schandalig als ie ook maar op enig manier voor Froome gaat rijden in Rio.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:44 schreef TheArt het volgende:

[..]

Het gaat om Dumoulin, niet om Mollema :')
eh nee, fuck tom
opperkleurdervrijdag 22 juli 2016 @ 17:45
Hij heeft het verneukt zegt hij zelf
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:45
"ik heb het gewoon verneukt"

Die woorden ken ik ergens van
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:44 schreef Felagund het volgende:

[..]

Staf is ook gewoon 19e vandaag geworden.
Clement vind het raar dat niemand een aanbieding doet. Gek he je bent bijna 34 :') :')
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:42 schreef TheArt het volgende:

[..]

Dat was het dus absoluut niet, zijn eigen fout. Kijk de beelden nog eens terug zou ik zeggen.
Dumoulin zal de enige zijn die het weet of dit zijn fout is of niet. Het feit dat hiermee zijn OS is vergooid is verschrikkelijk zuur en daar zal hij nog lang zijn hoofd over breken.
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:45
'Ik heb het verneukt' :D
Slobeendvrijdag 22 juli 2016 @ 17:45
Pff pff pff
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:43 schreef Szura het volgende:
Gelukkig hebben we dit weekend nog Verstappen en Van Gerwen
inderdaad *O* w/
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:46
Mollema _O_
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:46
Mollema is welbespraakt vandaag :)
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:45 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Dumoulin zal de enige zijn die het weet of dit zijn fout is of niet. Het feit dat hiermee zijn OS is vergooid is verschrikkelijk zuur en daar zal hij nog lang zijn hoofd over breken.
OS is niet vergooid man :') Met een gebroken pols kun je prima rijden
Jedi_Pimpvrijdag 22 juli 2016 @ 17:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:45 schreef Mexicanobakker het volgende:
"ik heb het gewoon verneukt"

Die woorden ken ik ergens van
Wie zei dit?
Pino112vrijdag 22 juli 2016 @ 17:46
Zelfs Lindeman is beter dan Kelderman vandaag. _O_
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:46
Mollema de enige die echt aangevallen heeft dus
Pino112vrijdag 22 juli 2016 @ 17:47
Verdomme wat een domme vraag :')
TargaFloriovrijdag 22 juli 2016 @ 17:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:46 schreef Joezi het volgende:
Mollema de enige die echt aangevallen heeft dus
En vervolgens het deksel op de neus.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:46 schreef Jedi_Pimp het volgende:

[..]

Wie zei dit?
Steven Kruijswijk
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:47
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:46 schreef Pino112 het volgende:
Zelfs Lindeman is beter dan Kelderman vandaag. _O_
LindeGod gaat wel weer knallen in de Giro
Mani89vrijdag 22 juli 2016 @ 17:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:44 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Het gaat over Mollema, Mani89.
Over Dumoulin krijg ik nu in mijn oortje door.
Scherzovrijdag 22 juli 2016 @ 17:47
Bauke : dat gaat niet meer goed komen, morgen...
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:47 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

En vervolgens het deksel op de neus.
Nope fiets was kapot
Pino112vrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
62. NEDKELDERMAN Wilco 51 TEAM LOTTO NL - JUMBO 04h 32' 40'' +18.32
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:43 schreef Szura het volgende:
Gelukkig hebben we dit weekend nog Verstappen en Van Gerwen
Darten is geen sport, hooguit wat vermaak voor vetkleppen.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:46 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

OS is niet vergooid man :') Met een gebroken pols kun je prima rijden
Flauwekul, wat ik eerst nog maar moet zien, Die jongen is nu niet alleen fysiek geknakt, maar ook geestelijk. ik hoop dat hij hier bovenop komt maar ik vrees het ergste.
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
Het is uiteindelijk gewoon een kwestie van niet beter kunnen bij de concurrentie. Alleen moet ik dan wel lachen of huilen om de tactiek van Astana.
napoleonfourvrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
Morgen de geweldige aanval van little Q.

hahaa
TargaFloriovrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:47 schreef Joezi het volgende:

[..]

Nope fiets was kapot
Waarom wiel niet gewisseld met ploeggenoot?
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
Jammer dat ze mensen niet kunnen bannen voor domme posts
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:48 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Flauwekul, wat ik eerst nog maar moet zien, Die jongen is nu niet alleen fysiek geknakt, maar ook geestelijk. ik hoop dat hij hier bovenop komt maar ik vrees het ergste.
Is geen flauwekul. Paar jaar terug was er nog een klassementsrenner die met gebroken pols de Tour uitreed met een brace.
0ne_of_the_fewvrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
Top 50 in zicht. Aanvallen morgen!
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:47 schreef Scherzo het volgende:
Bauke : dat gaat niet meer goed komen, morgen...
Hij moet gewoon nog 1x zich kapot aanvallen, dan komt hij wel terug op zijn 7e plaats :)

Het is jammer dat niemand in Parijs durft aan te vallen. Dat zou komisch zijn :P
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 17:49
Fiets was ook kapot van Mollema. Dat was het eerste wat ik zag toen hij in de vaste camera's kwam
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Waarom wiel niet gewisseld met ploeggenoot?
past niet hij rijdt een d2 clipper
TargaFloriovrijdag 22 juli 2016 @ 17:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:49 schreef Joezi het volgende:

[..]

past niet hij rijdt een d2 clipper
dat is dan dom
Zipportalvrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
Herman met zijn zeikerig stemmetje.
Wespensteekvrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
Als de fiets kapot is krijg je toch tijd compensatie?
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
BAuke moet morgen vanuit de start gaan aanvallen, Death or the gladioli
Sheepcidusvrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
Weer dionne die erbij was als het fout gaat.
ItaloDancervrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
Pushbericht: het X-ray-apparaat schijnt zojuist ingeschakeld te zijn.
Dale__Coopervrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
Waarom moet Wuyts altijd het Engels rechtstreeks vertalen.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
78403_foto15_123_455lo_small.jpg

:9~ :9~
Mani89vrijdag 22 juli 2016 @ 17:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:50 schreef Pedroso het volgende:
BAuke moet morgen vanuit de start gaan aanvallen, Death or the gladioli
Even bellen met Landis.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:48 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Is geen flauwekul. Paar jaar terug was er nog een klassementsrenner die met gebroken pols de Tour uitreed met een brace.
Ja dat was een paar jaar terug en we kennen Dumoulin zijn situatie nog geeneens, Dit moet nog gebeuren en ik zou me niet gaan vastpinnen dat Dumoulin wel even een medaille pakt, de concurrentie is groot en niemand van de concurrenten heeft een gebroken pols.
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 17:51
Waarom maken jullie je verschrikkelijk druk om Bauke Mollema?
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:51
Rob is geil
Zipportalvrijdag 22 juli 2016 @ 17:51
Veilig tussen de borsten van die Willem II fan.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:51
Moet Bauke trouwens niet de tijd van Froome krijgen?
Smoofievrijdag 22 juli 2016 @ 17:52
Die omhelsing van froome, dat vind ik wel mooi :)
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:50 schreef Poepz0r het volgende:
[ afbeelding ]

:9~ :9~
:{w

Lelijk...
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:52
Waterpolo dames misschien toch naar Rio _O_ Ze gaan het Denemarken van 2016 worden !
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:52 schreef Smoofie het volgende:
Die omhelsing van froome, dat vind ik wel mooi :)
Wat zou die zeggen? Bedankt voor de transfusie gisteren?
supernigervrijdag 22 juli 2016 @ 17:52
Rivkah _O_ :9~
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:51 schreef MakkieR het volgende:
Moet Bauke trouwens niet de tijd van Froome krijgen?
:P
napoleonfourvrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:52 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Wat zou die zeggen? Bedankt voor de transfusie gisteren?
Naïef om te denken dat ze aan de bloeddoping zitten.
Tommekevrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:51 schreef Ajacied422 het volgende:
Waarom maken jullie je verschrikkelijk druk om Bauke Mollema?
Nederlander, toffe vent, voormalig plaatsgenoot. Kom hem wel eens tegen op de fiets.
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
Meintjes gaat morgen voor wit, denk ik.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
Mollema goed
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:53 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Nederlander, toffe vent, voormalig plaatsgenoot. Kom hem wel eens tegen op de fiets.
Komt erg dichtbij zo 8-)
Felagundvrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:52 schreef Pedroso het volgende:
Waterpolo dames misschien toch naar Rio _O_ Ze gaan het Denemarken van 2016 worden !
Waarom dat? Waren het niet de mannen die vlak achter Rusland eindigden?
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:53 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Nederlander, toffe vent, voormalig plaatsgenoot. Kom hem wel eens tegen op de fiets.
Haal je hem dan in? })
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:53 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Nederlander, toffe vent, voormalig plaatsgenoot. Kom hem wel eens tegen op de fiets.
Fok houdt niet van Friezen of Groningers :P
Frozen-assassinvrijdag 22 juli 2016 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:53 schreef Felagund het volgende:

[..]

Waarom dat? Waren het niet de mannen die vlak achter Rusland eindigden?
Nee de damesch
Felagundvrijdag 22 juli 2016 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:54 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Nee de damesch
Eigenlijk mooier, die hebben meer kans.
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:53 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Fok houdt niet van Friezen of Groningers :P
Eh Danny is een Fries hoor
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
Nu is de vraag. Kon froome niet harder door die fiets? Als ik op een te kleine fiets gaat zitten kan ik geen kracht zetten
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:53 schreef Felagund het volgende:

[..]

Waarom dat? Waren het niet de mannen die vlak achter Rusland eindigden?
Zijn 1e reserve schijnbaar dus als Rusland wegvalt gaan ze. Bij de mannen weet ik het niet eerlijk gezegd, die waren er idd ook dichtbij.
Godshandvrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
Benieuwd of er nog Russische wielrenners betrapt zijn geweest uit dat WADA onderzoek...
Wespensteekvrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:55 schreef Maver24 het volgende:
Nu is de vraag. Kon froome niet harder door die fiets? Als ik op een te kleine fiets gaat zitten kan ik geen kracht zetten
De vraag is eerder hoeveel last hij morgen gaat hebben.
Poepz0rvrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:55 schreef Maver24 het volgende:
Nu is de vraag. Kon froome niet harder door die fiets? Als ik op een te kleine fiets gaat zitten kan ik geen kracht zetten
Geen idee Hans ik fiets nooit #Lamzakken
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:53 schreef Felagund het volgende:

[..]

Waarom dat? Waren het niet de mannen die vlak achter Rusland eindigden?
Waarom het Denemarken van 20016 worden, ze hebben toch al eens eerder goud gewonnen op de OS?
Scherzovrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
Groenewegen ook binnen...
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:55
quote:
15s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:54 schreef Joezi het volgende:

[..]

Eh Danny is een Fries hoor
En Fok houdt van Danny?
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:55 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Waarom het Denemarken van 20016 worden, ze hebben toch al eens eerder goud gewonnen op de OS?
Op het laatste moment invallen en er met de hoofdprijs vandoor gaan. Jij snappe ?
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:57
Voor mij heeft Mollema deze tour gewonnen op doorzet
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:56 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Op het laatste moment invallen en er met de hoofdprijs vandoor gaan. Jij snappe ?
ah op die manier, nu volg ik het waterpolo ook niet echt haha ;)
Joezivrijdag 22 juli 2016 @ 17:57
Die Tom vind ik maar een sukkel, niks cult aan
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:57
Jammer dat er nog maar 1 zware rit komt, Froome lijkt kwetsbaar.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:57 schreef Pedroso het volgende:
Jammer dat er nog maar 1 zware rit komt, Froome lijkt kwetsbaar.
laten we er nog een week aan vast plakken >:)
Slobeendvrijdag 22 juli 2016 @ 17:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:57 schreef Joezi het volgende:
Die Tom vind ik maar een sukkel, niks cult aan
Tom is Nederlands beste wielrenner.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 17:58
Mollema gaat vlammen in de 4e week van de Tour w/
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 17:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:57 schreef Pedroso het volgende:
Jammer dat er nog maar 1 zware rit komt, Froome lijkt kwetsbaar.
Dat kwam door die fiets. Ik legde al uit. Als je zadel te laag zit kan je geen kracht zetten en krijg je gruwelijk pijn in je knieën
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 17:59
Ik verlang naar maandag 25 juli. Dan is deze ellendige Tour passé
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 17:59
Mollema nog net 10 seconden voor op Purito. Morgen dus buiten de top 10.
johannes_vermeervrijdag 22 juli 2016 @ 17:59
#cut4Bauke
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 18:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:59 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik verlang naar maandag 25 juli. Dan is deze ellendige Tour passé
Dan mag je weer genieten van ons aller Ajax.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 18:00
Wedden dat Mollema morgen dik wint, ik ga namelijk de derde training en de kwalificatie van Max Verstappen zien ;)
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 18:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:00 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Dan mag je weer genieten van ons aller Ajax.
En dan mogen we ons verheugen op de Vuelta, Burgos, OS.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:59 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik verlang naar maandag 25 juli. Dan is deze ellendige Tour passé
De tour van 2012 was nog erger, daar houd ik me maar aan vast.

Deze is een beetje vergelijkbaar met 2014.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:00 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Dan mag je weer genieten van ons aller Ajax.
Dat wordt weer een jaar pure ellende voor Stinho. Gelukkig geen de Graafschap dit jaar.
Lucyintheafternoonvrijdag 22 juli 2016 @ 18:01
hoor net dat Mollegod 4 minuten bonus krijgt...
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 18:01
Wow dat nieuws van de mobiele telefoon *O*
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 18:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:01 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

En dan mogen we ons verheugen op de Vuelta, Burgos, OS.
Daar verheug ik me zeker op, zeker op de Vuelta en de OS. Gaat leuker worden dan deze Tour,ondanks de prima 2 overwinningen van Dumoulin.
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 18:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat wordt weer een jaar pure ellende voor Stinho. Gelukkig geen de Graafschap dit jaar.
Volgend jaar komen we die mss weer tegen.
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 18:02
Froome is daarbij wel gevallen. Als hij daar veel last van gaat hebben zoals Contador en Kelderman hebben gehad kan het nog leuk vinden
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:02 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Daar verheug ik me zeker op, zeker op de Vuelta en de OS. Gaat leuker worden dan deze Tour,ondanks de prima 2 overwinningen van Dumoulin.
OS wegwedstrijd wordt ook weer een flop.
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 18:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:02 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

OS wegwedstrijd wordt ook weer een flop.
Verklaar 'weer'.
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 18:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:02 schreef Maver24 het volgende:
Froome is daarbij wel gevallen. Als hij daar veel last van gaat hebben zoals Contador en Kelderman hebben gehad kan het nog leuk vinden
Froome stapt morgen van de fiets af *O*
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:02 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Volgend jaar komen we die mss weer tegen.
Mwah, De Graafschap promoveert gewoon hoor.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:03 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Verklaar 'weer'.
Vier jaar geleden de actie van R Uran Uran gemist?
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 18:03
Quintana: ''Heb me nog geen moment goed gevoeld. Heb gedacht aan opgeven.''
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 18:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat wordt weer een jaar pure ellende voor Stinho. Gelukkig geen de Graafschap dit jaar.
Vanwaar je om de dag draaiende mening?
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
Donald Trump mijn grote held >:)
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:03 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Froome stapt morgen van de fiets af *O*
Nou dat denk ik niet maar we zullen zien morgen
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:03 schreef Koffieplanter het volgende:
Quintana: ''Heb me nog geen moment goed gevoeld. Heb gedacht aan opgeven.''
En dan toch nog podium rijden. Wat een natuurtalent _O_
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:03 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Vier jaar geleden de actie van R Uran Uran gemist?
Nee, dat heb ik niet. Maar dat maakte de koers niet minder leuk. Peking was ook fantastisch. Dus 'weer' is niet echt van toepassing.
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
quote:
6s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:03 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mwah, De Graafschap promoveert gewoon hoor.
Lol. Never.
Pedrosovrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:02 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

OS wegwedstrijd wordt ook weer een flop.
OS is meer dan wielrennen. Op de OS vind ik zelfs hockey nog leuk om te kijken en dat wil wat zeggen.
Szuravrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
Is er al een Twitteraccount 'De Pols van Tom' ofzo waar ik updates kan krijgen?
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:03 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Vanwaar je om de dag draaiende mening?
Jij ergert je toch aan het dramatische spel van Ajax?
Maver24vrijdag 22 juli 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:03 schreef Koffieplanter het volgende:
Quintana: ''Heb me nog geen moment goed gevoeld. Heb gedacht aan opgeven.''
Heeft hij dat gezegd ? Die gaat nu niet meer opgeven
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 18:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij ergert je toch aan het dramatische spel van Ajax?
Huh? Waar de fuck heb je het over?
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 18:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

En dan toch nog podium rijden. Wat een natuurtalent _O_
Dat zegt meer over de concurrentie. Het is wel duidelijk dat Quintana momenteel amper vooruit komt, dus dat eeuwige geroep van laf zus, laf zo is een beetje warrig.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:04 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nee, dat heb ik niet. Maar dat maakte de koers niet minder leuk. Peking was ook fantastisch. Dus 'weer' is niet echt van toepassing.
Ik chargeerde ook wel een beetje. Ben alleen bang dat we een LBL 2.0 krijgen.
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 18:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:04 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Heeft hij dat gezegd ? Die gaat nu niet meer opgeven
Bedankt voor de geweldige insight.
Mexicanobakkervrijdag 22 juli 2016 @ 18:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:05 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Huh? Waar de fuck heb je het over?
Dat was waar ik in mijn post op doelde. Niet of Ajax wel/geen kampioen gaat worden.
Lucyintheafternoonvrijdag 22 juli 2016 @ 18:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij ergert je toch aan het dramatische spel van Ajax?
al meer dan 10 jaar :{
Koffieplantervrijdag 22 juli 2016 @ 18:06
arjanschouten twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 18:05:18 Naar ziekenhuis voor vervolgonderzoek. Er is een fractuur bij @tom_dumoulin , maar die loopt niet helemaal door. ,,Er is nog hoop voor Rio. reageer retweet
Ajacied422vrijdag 22 juli 2016 @ 18:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:06 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat was waar ik in mijn post op doelde. Niet of Ajax wel/geen kampioen gaat worden.
Waar heb ik de afgelopen maand gesteld dat ik me erger aan het spel van Ajax?
MakkieRvrijdag 22 juli 2016 @ 18:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 18:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

En dan toch nog podium rijden. Wat een natuurtalent _O_
Het is een grote poppenkast Froome, Quintana, Yates en Porte, ze hebben allemaal wel wat, maar fluitend fietsen ze allemaal behalve Mollema naar het podium toe . Ik geloof het allemaal niet zo.