abonnement Unibet Coolblue
pi_163909282
Etappe 18: Sallanches - Megève, 17 km (MTT)

De eerste van vier zware ritten leverde voor het klassement weer niet veel op. Het werd weer een rit voor de vluchters. Zowaar gokte ik eens een keer naam goed, de fantastische Zakarin ging met de winst aan de haal. Toen hij 19 was al eens betrapt op het gebruik van anabole steroïden, wat je eigenlijk een levenslange schorsing zou moeten opleveren omdat je de rest van je loopbaan voordeel zult blijven hebben van het gebruikt van die spullen, maar dat geheel terzijde. Hij is nu het wonderkind van het Russische wielrennen, liet al fantastische dingen zien in de Giro bijvoorbeeld, zoals een rit winnen en en een jaar later bijna in een beek vallen. Hij is wonderbaarlijk snel hersteld van die val en klimt nu alweer op een hoog niveau. Een overwinning zat er al een paar dagen aan te komen. In de rit naar Culoz werkte zijn lens niet echt mee, maar nu kon niets hem stoppen. Na Westra de tweede winnaar bij het stuwmeer, een illuster rijtje begint zich te vorm. De klassementsrenners deden niet veel. Sky controleerde het rustig en de rest probeerde niets. Pas op de beklimmingen deed Astana iets, maar dat was meer om de jongens die in de buurt van Aru stonden te lossen. Aan het eind kregen we nog wel wat aanvalletjes, maar het was niet veel soeps. Sky is te sterk, of de rest te zwak. Poels haalt lachend iedereen terug. Alleen Porte kreeg het voor elkaar om weg te rijden van Wout. Zonder zijn lekke band was Porte de grote uitdager geweest van Froome en niet Mollema, dat had ons allemaal weer een hoop vervelende vragen van de NOS gescheeld. Zoals altijd had Mollema na de tweede rustdag weer een slechte dag en zakte hij lichtjes door het ijs. Hij heeft de tweede plaats nog, maar op deze manier gaat het lastig worden. Het gaat sowieso lastig worden om de laatste dagen van de Tour nog te overleven. Als ze in de op papier zwaarste rit al niets deden, wat krijgen we dan nog in de volgende ritten? Kan een flopshow worden. In ieder geval krijgen we nu een rit zonder de trein van Sky, dat scheelt al een hoop. We krijgen een tijdrit. Een klimtijdrit zelfs.




Sallanches is een stad in het departement Haute-Savoie, regio Rhône-Alpes, met 16.000 inwoners. Het ligt in de vallei van de rivier Arve, tussen de bergen in. De stad komt voor de derde keer voor in de Tour. In 2003 was het de vertrekplaats van een van de allerbeste ritten ooit. De achtste etappe in de Tour van 2003, van Sallanches naar Alpe d'Huez. De geniale rit met de sprint van US Postal aan de voet van de Alpe d'Huez en uiteindelijk de grandioze solo van Iban Mayo. Dat begon allemaal in dit stadje dus. In 1968 was er zelfs een aankomst en een vertrek in Sallanches. De Brit Barry Hoban won in Sallanches. Hoban was een goede vriend van Tom Simpson en schijnt twee jaar na het overlijden van Simpson met zijn weduwe te zijn getrouwd, mooie flapdrol ben je dan. De rit die daarna vertrok vanuit Sallanches werd gewonnen door de Belg Jos Huysmans. Toch allemaal wat minder impressionant dan Iban Mayo. Sallanches heeft wel ooit de eer gehad het wereldkampioenschap wielrennen te mogen organiseren. Dat was in het jaar 1980. Er werd een parcours uitgestippeld met dezelfde klim die de renners aan het begin van deze tijdrit krijgen. De Côte de Domancy kwam meerdere keren voorbij en dat zorgde ervoor dat het echt een kampioenschap voor de klimmers zou worden. In Frankrijk ging een Fransmans met de winst aan de haal, Bernard Hinault. Na enkele mislukte pogingen op verschillende wereldkampioenschappen lukte het hem dan eindelijk. Hinault is na zijn actieve carrière nog jarenlang betrokken geweest bij de Tour, tot de dag van vandaag. Na deze Tour neemt hij afscheid en gaat hij echt tijd maken voor z'n familie. Niet geheel toevallig dat we dit jaar nog even de plaats van een van zijn grootste triomfen bezoeken.




De renners starten in het centrumpje van Sallanches, naast de Place Charles Albert, een parkje met wat standbeeldjes. De tijdrit begint makkelijk. In Sallanches is het nog vlak en dit blijft ook een aantal kilometer zo. Na een paar hectometer is er een flauwe bocht naar links, maar daarna gaat het meer dan drie kilometer rechtdoor. Na vier kilometer bereiken de renners Domancy en hier begint de Côte de Domancy. Het ging lang rechtdoor, maar bij het binnenrijden van Domancy nemen ze bij een rotonde de eerste afslag, wat in dit geval neerkomt op een bijna terugdraaiende bocht. De renners hebben dan ook ineens weer uitzicht op wat fraaie bergen. Richting Domancy loopt de weg vals plat omhoog, maar de schok zal groot zijn als de klim echt begint. Meteen gaat het een halve kilometer omhoog aan 8%. Na die halve kilometer wordt het nog steiler, het gaat de volgende kilometer aan 11% omhoog. De laatste kilometer richting de top gaat het aan 10% omhoog, met uitschieters naar 17%. Een enorm steile klim. In totaal 2,5 kilometer lang en 9,4% gemiddeld. Degene die hier als eerste bovenkomt krijgt de Prix Bernard Hinault. Na ongeveer 6,5 kilometer komen de renners boven op de Côte de Domancy. Hier wordt ook de eerste tussentijd gemeten.



Op de top slaan de renners linksaf. Ineens wordt het bijna vlak, het stijgt aan minder dan 2%. Na dat steile gedoe van de voorgaande kilometers moeten de renners hier ineens weer naar het buitenblad gaan schakelen. Dit is toch vooral een tijdrit voor jongens die goed met de tempowisselingen om kunnen gaan. De renners rijden over een brede, maar niet al te beste weg, door een bos richting Combloux. Na de wat vlakkere kilometer gaat het weer twee kilometer lang omhoog aan 4,5%, voor de renners in het centrum van Combloux het tweede tussenpunt passeren na 10 kilometer. In Combloux zijn er nog een paar rotondes, maar omdat het ook redelijk klimt zal dat wel niet zo'n enorme uitdaging zijn. Buiten Combloux begint het iets steiler te worden, er volgt een kilometer aan 5,1%. Iets verderop ligt een grote rotonde, die de renners voor driekwart moeten nemen. Ze komen vervolgens op een smallere weg terecht, die even verderop nog smaller wordt. We fietsen richting een vakantiepark en daar is de weg echt steil. Het gaat een kilometer lang omhoog aan 8%. Na deze lastige strook slaan de renners rechtsaf en is het even een kilometer vlak. Richting het derde tussenpunt begint de weg weer stevig omhoog te lopen. Na 13,5 kilometer zijn de renners bij dit meetpunt en nemen ze een scherpe bocht naar links.



Het loopt nu een kilometer omhoog aan 8%. De renners rijden door een bos, waar het nogal donker is. Al snel rijden ze weer door een wat minder bosrijk terrein en zal de felle zon de oogjes verblinden. Na dit steile stuk loopt het nog even vals plat door aan 2,5%. Na 14,5 kilometer zijn de renners boven op de Côte des Chozeaux. In totaal drie kilometer aan 5,4%, maar dan toch vooral omdat er nog een vlakke kilometer tussendoor zat. Wel twee enorm vervelende kilometers aan 8%. Het is nog 2,5 kilometer tot de streep vanaf dit moment. Dit laatste deel van de rit zal in dalende lijn zijn. De renners fietsen over wat smallere wegen, door een klein dorpje, maar op twee kilometer van de streep komen ze weer op een brede weg terecht. In de eerste kilometer van de afdaling zit geen enkele bocht. Het loopt ook niet enorm steil naar beneden, geen gevaren tot nu toe. Pas op een meter of 500 van de streep komen de renners wat obstakels tegen. Ze zijn inmiddels Megève binnengereden en komen een rotonde tegen. Bij deze rotonde gaan ze rechts, wat prima te doen moet zijn, ondanks de hoge snelheid. Na de rotonde is er wel een vluchtheuvel, dus een verkenning kan geen kwaad. Daarna komen ze op een weg terecht met nog een aantal flauwe bochten, waarna ze weer op een rotonde stuiten. Dit is een ovaalvormige rotonde, die ze aan de linkerkant nemen. Bij het verlaten van de rotonde nog een best scherp bochtje naar links en dan gaat het rechtdoor richting de streep. In de laatste 100 meter loopt het nog een beetje viezig vals plat omhoog. Daarna bereikt men na 17 kilometer de streep in Megève.




De finish is voor de deuren van het Palais des Sports, het sportpaleis, in Megève. Dit is een multifunctioneel sportcentrum waar je zowat alles kan doen. Er is een zwembad, zowel binnen als buiten. Er zijn enkele indoor tennisbanen, je kan er tafeltennissen, er is een sportschool, je kan er yoga doen en ik zag zelfs een foto van een curlingbaan. Echt fantastisch dus. Na al die inspanning kun je vervolgens door naar de spa, voor een warm bad of een massage. Best een groot sportcentrum als je bedenkt hoe klein dit dorp is, er wonen maar 3500 inwoners. Wel een populair dorpje voor de wintersporters, aangezien er aan ieder kant van het dorp bergen zijn met de nodige pistes. Liefst 400 kilometer aan pistes in de omgeving, bovendien ook nog heel wat wandelroutes. Er zijn dan ook 40.000 bedden in Megève, waardoor het dorp soms iets meer inwoners heeft dan de normale 3500. Ooit had Megève een bekende inwoner. Dat was Émile Aillas, een skiër die als eerste Fransman ooit een medaille wist te pakken tijdens de Olympische Spelen in zijn discipline. Daarna werd hij nog liefst vier keer wereldkampioen. Hij werd liefst 100 jaar oud. In 1912 werd hij geboren in Megève en 100 jaar later overleed hij in Sallanches, de startplaats van deze rit. Megève is nog nooit eerder voorgekomen in de Tour, hoewel het dorpje eerder is voorgekomen in de Dauphiné. Al vier keer zelfs. Voor het laatst in 2014, toen er een rit zou starten in dit dorp, met einde in Courchevel. Mikel Nieve zou die rit winnen, maar het was vooral de rit van de coup van Talansky. Hij ging vroeg in de aanval, Contador en Froome lieten hem rijden maar kwamen er niet mee bij. Zo ging de Amerikaan, die daarna niets meer heeft laten zien, met de eindwinst in die Dauphiné aan de haal.



Ook in Sallanches en Megève gaat het weer warm worden. Voor de vroege starters zal het nog te doen zijn, in de ochtend en het begin van de middag is het een graadje of 26. Daarna wordt het steeds warmer, met een maximum van 31 graden. Vervelend warm dus. Zeker bij zo'n korte inspanning kan dat bij sommige renner wel voor problemen zorgen. Er zal niet veel wind zijn, hoewel het gedurende de dag waarschijnlijk wel wat harder gaat waaien. Maakt niet veel uit, om deze tijdrit te winnen moet je toch wel echt een uitstekende klimmer zijn. Weinig kans op regen. De eerste renner zal vertrekken om 10:45, dat is de rote lantaarn Sam Bennett. Om 16:59 vertrekt de laatste renner, gele trui Chris Froome. Zijn aankomst wordt verwacht om 17:31. Bij de vorige tijdrit hadden ze dat verdomd goed voorspeld, dus moeten we deze schatting ook vrij serieus nemen. 32 minuten doen over 17 kilometer, dat zegt wel wat. De uitzendingen van Sporza en de NOS beginnen uiteraard weer om 14:10.



Het is een lastige tijdrit, waar de klassementsmannen in het voordeel zijn ten opzichte van de pure tijdrijders. Ik ga er daarom ook maar vanuit dat de mannen die hoog in het klassement staan ook hoog gaan eindigen in deze tijdrit. Er zullen niet veel pure specialisten tussendoor gaan fietsen. Misschien dat een Coppel ons nog kan verrassen, maar verder zie ik hier niet teveel gekke namen bovenaan eindigen. De Tour is al beslist en alle spanning is al weg, maar ik heb zo'n vermoeden dat er na deze tijdrit nog minder spanning gaat zijn. De tijdrit is misschien niet alleen voor pure klimmers, je moet ook weer groter kunnen schakelen op de minder steile stukken en in de afdaling, maar de meeste jongens die nu hoog staan in het klassement kunnen dat wel. Met name de man in de gele trui.
1. Froome. Ideale tijdrit voor hem. Een paar steile kilometers, een paar minder steile kilometers, een paar vlakke kilometers en nog een risicoloze afdaling richting de finish. Hij gaat hier winnen en met een flinke voorsprong ook. Is simpelweg de sterkste en dan win je een tijdrit die op je lijf is geschreven.
2. Porte. De beste van de rest. Dat liet hij tijdens de vorige rit ook weer zien. De enige die Froome kan volgen. Daarnaast is het een goede tijdrijder, hoewel zijn vorige tijdrit dan weer niet echt indrukwekkend was. Deze tijdrit is in ieder geval wel geschikt voor hem, dus ik verwacht hem nu wel vooraan.
3. Yates. Weer zo'n vervelende lollerbrit. Reed al jaren best aardig, maar wat hij tijdens deze Tour laat zien is toch behoorlijk verrassend. Niemand had kunnen bedenken dat hij zou goed zou rijden, zeker niet na de schorsing van z'n tweelingbroer. Hij is echt hilarisch goed bezig en daarom denk ik dat hij het nu ook goed gaat doen. Heeft al een paar tijdritten gereden die helemaal niet slecht waren en dan is deze tijdrit nog eens extra geschikt voor hem. Hij gaat z'n podiumplaatsje hier wel veiligstellen.
4. Bardet. Kwam als vierde van de favorieten boven bij het stuwmeer, daarom noem ik hem nu ook als vierde. Lijken me wel briljante tactieken van mezelf. Niet de beste tijdrijder ooit, maar dit is geen normale tijdrit. In de wat lastigere tijdritten heeft hij wel eens goed gereden. Kan dus zo zijn dat hij het nu ook goed gaat doen. Kan ook niet.
5. Dumoulin. Dat hij een tijdrit met een steile beklimming kan overleven en zelf winnen bewees hij vorig jaar al in de Ronde van het Baskenland. In een tijdrit met de beestachtig steile muur van Aia was hij de sterkste. Dan moet je in deze tijdrit ook een eind kunnen komen. Hij zal zich hier ook wel op hebben gericht, neem ik aan. Toch verwacht ik er niet zo gek veel meer van. In de rit naar Culoz ging hij in de aanval, maar was hij verrassend kansloos. Het vet is waarschijnlijk al van de soep.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:11:37 #2
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163909286
FROOM 5DE
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163909296
Mollemahahahaha schei er maar mee uit
pi_163909300
Huh Froome 5e
pi_163909302
Dumoulin gaat gewoon winnen _O_
pi_163909304
Yqtes draait niet lekker
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:12:40 #7
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163909306
Yates verliest veel
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_163909307
Yates levert in.
pi_163909309
Of
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:12 schreef Dale__Cooper het volgende:
Dumoulin gaat gewoon winnen _O_
Froome deelt beter in
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:12:42 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909310
Jeets gaat zich weer kapot fietsen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909312
Toch kan Porte dat zo goedmaken in de laatste kilometers
pi_163909313
Dumoulin gaat dit dus gewoon winnen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:12:51 #13
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909316
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:12 schreef Max23 het volgende:
Huh Froome 5e
Opbouwen, ovaal tandwiel is hier nog niet optimaal.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163909317
Yates weer eens veel te hard van start gegaan.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 17:12:55 #15
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163909320
Froomie :o
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:13:00 #16
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909321
Yates heeft zich dus ook opgeblazen.
pi_163909322
lollyates
pi_163909323
Als Dumoulin dit wint ben ik RIJK
pi_163909328
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:12 schreef Remzz het volgende:
Toch kan Porte dat zo goedmaken in de laatste kilometers
yup. Gaat ie ook doen denk ik
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909338
Aru is wel een geweldenaar!
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:13:28 #21
14505 OProg
A Life in Music
pi_163909339
w/
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163909342
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:13 schreef franklop het volgende:

[..]

yup. Gaat ie ook doen denk ik
denk ik ook
pi_163909344
Quintana moet zich kapot schamen.
  Moderator / Redactie FP + Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:13:39 #24
408813 crew  trein2000
pi_163909345
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:13 schreef Paxcon het volgende:
Als Dumoulin dit wint ben ik RIJK
Wat was je bet?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_163909347
De indeling is wel erg belangrijk in deze tijdirt, flinke onderlingen verschillen tussen de meetpunten.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163909349
Herbert :')
pi_163909350
Sagan feliciteert hem alvast. _O-
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:13:52 #28
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909351
Porte redt het net niet, gok ik.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:13:55 #29
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163909353
Porte redt het niet
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163909354
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:12 schreef Remzz het volgende:
Toch kan Porte dat zo goedmaken in de laatste kilometers
Dijkstra is zeker van niet. Porte wint dus.
pi_163909356
Froome zal heus wel goed ingedeeld hebben.
pi_163909357
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:13 schreef franklop het volgende:

[..]

yup. Gaat ie ook doen denk ik
Nope, Dumoulin heeft Porte al in de zak.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:14:28 #33
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909365
Porte is al kansloos volgens Herbert :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:14:30 #34
14505 OProg
A Life in Music
pi_163909367
Gaat niet lukken voor Porte.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:14:32 #35
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909368
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:14 schreef TheArt het volgende:
Froome zal heus wel goed ingedeeld hebben.
Maar die gaat in de afdaling geen risico's nemen.
pi_163909369
Porte gaat het niet redden
pi_163909370
Kut Sagan aan het jinxen
pi_163909376
Drie ritzeges _O_
pi_163909379
Hopelijk kan Bauke ook wat terupakken in het tweede gedeelte..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163909381
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:14 schreef TheArt het volgende:
Froome zal heus wel goed ingedeeld hebben.
Dumoulin heeft ook goed ingedeeld.
pi_163909383
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:14 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Kut Sagan aan het jinxen
2e is ook mooi. Daar weet hij alles van
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909386
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:14 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Kut Sagan
Ga eens heel gauw je mond spoelen.
pi_163909390
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:14 schreef Zelva het volgende:
Porte is al kansloos volgens Herbert :')
Aru won vier seconden in het laatste gedeelte, Porte zou er dan tien moeten winnen
pi_163909391
Bij de NOS snappen ze nog steeds niet, dat Dumoulin het weede stukje op zijn ijzersterkst was. Die 18 seconden verlies van Porte op dat stukje stelt niet veel voor.
Aru was op de laatste 7 km nog 12 seconden sneller dan Dumoulin.
Dus dat kan Porte ook doen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:15:19 #45
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163909392
Pfew
AFCA
Qui audet adipiscitur
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:15:32 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909397
Die Aru :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909401
Driedubbel Dumoulin _O_
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 17:15:52 #48
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163909406
Molkema goed
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:15:53 #49
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163909408
Man man man bauke falert
AFCA
Qui audet adipiscitur
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:15:54 #50
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163909409
Blijft dus alleen Froome nog...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:16:01 #51
14505 OProg
A Life in Music
pi_163909412
Dreun voor molkema.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163909413
Bokkema verdappert iets
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909414
Jammer.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:16:06 #54
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909419
Aiaiaiai
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:16:08 #55
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163909421
Demolengod
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:16:13 #56
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909422
Bauke is 2 seconde langzamer dan Staf
pi_163909423
Bokkema pakt wel tijd terug op Yates.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:16:22 #58
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163909425
Wat een held die Dumoulin
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163909429
Mollema kan niet dalen
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909432
Quintana lijkt goed in te delen
pi_163909433
Bardet goed ingedeeld.
pi_163909434
Jinxen van Froome is anders ook niet sympathiek.
pi_163909435
Waarom kan Bauke nooit goed pieken?
pi_163909436
Froome moet al wel in beeld zijn. Gaat er dus boven zitten.
pi_163909437
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:15 schreef Idisrom het volgende:
Bij de NOS snappen ze nog steeds niet, dat Dumoulin het weede stukje op zijn ijzersterkst was. Die 18 seconden verlies van Porte op dat stukje stelt niet veel voor.
Aru was op de laatste 7 km nog 12 seconden sneller dan Dumoulin.
Dus dat kan Porte ook doen.
Je zag Porte in beeld en die had nog anderhalf minuut voor precies 2km, dat kan nooit
pi_163909441
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:16 schreef ZakaRosa het volgende:
Waarom kan Bauke nooit goed pieken?
Hij lijkt altijd vooral goed te zijn in de tweede week.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163909445
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:16 schreef ZakaRosa het volgende:
Waarom kan Bauke nooit goed pieken?
?
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:17:24 #68
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163909452
Bauke moet eens derde week van Krachtgod lenen
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:17:51 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909460
Spannend secondenspel ^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909464
Froome moet bij tp2 zo'n
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:18:01 #71
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909465
Jemig we zijn nog niet gefinisht. Laat Bauke eens rijden man
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:18:02 #72
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163909466
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:16 schreef Max23 het volgende:

[..]

Je zag Porte in beeld en die had nog anderhalf minuut voor precies 2km, dat kan nooit
Die laatste 2km had tom ook nog goed gedaan
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 17:18:03 #73
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163909467
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:17 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bauke moet eens derde week van Krachtgod lenen
Bauke > Astana maar?
pi_163909468
Waarom zit Dumoulin nog niet bij Sky?
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:18:18 #75
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909474
Toch geen al te grote verschillen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163909475
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:16 schreef Dos37 het volgende:
Wat een held die Dumoulin
Je vraagt je af waarom hij normaliter niet bij Froome weg demarreert? Hij knalt de berg op!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909476
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:17 schreef franklop het volgende:
Froome moet bij tp2 zo'n
tis binnen voor Tom.
pi_163909482
goed van Bardet
pi_163909485
Hij redt het niet.
pi_163909486
Froome was volgens GPS 22 seconden sneller dan Bardet. Bardet 21 langzamer dan Dumoulin
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909489


Dat haar O+
Mooie man :Y
The secret of getting ahead is getting started
pi_163909492
129e tijd. Matig.
pi_163909495
Froome pakt tijd terug en kan hem nog steeds pakken
pi_163909497
Froome + 0.09
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:19:42 #85
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909506
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:19 schreef ZakaRosa het volgende:
129e tijd. Matig.
Mollema dicht bij geel.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:19:44 #86
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909508
Bardet kan veel harder dus :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163909509
Froome gaat het wel halen dus.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:19:47 #88
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163909510
Tour directie geeft zo zeker weer froome tijd terug :r
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:19:48 #89
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909512
Froome is toch wel op weg naar
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:19:54 #90
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909513
Froome op 3 minuten *O*
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:20:09 #91
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_163909517
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:19 schreef Poison-Ivy het volgende:
[ afbeelding ]

Dat haar O+
Mooie man :Y
Dailey Blind 2.0
pi_163909518
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:19 schreef TheArt het volgende:
Froome gaat het wel halen dus.
lijkt me wel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909527
Froome moet wel nog een sterk laatste stuk rijden om Dumoulin te pakken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:20:47 #94
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909529
Yates heeft het ook zwaar
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909530
Yates heeft zich dus compleet opgeblazen.
pi_163909531
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:20 schreef Columbiafan het volgende:
Froome moet wel nog een sterk laatste stuk rijden om Dumoulin te pakken.
Zelfde stuk als Bardet en hij redt het al
pi_163909536
Ik kijk weer
pi_163909539
Mollema bijna net zo traag als Quintana.
pi_163909541
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:15 schreef Scherzo het volgende:
Blijft dus alleen Froome nog...
Froome op 6-7 seconden op tweede meetpunt van Dumoulin.
Vanaf dat moment ging Aru 12 seconden sneller dan Dumoulin.
pi_163909542
Yates heeft zich enigszins hersteld in het 3e deel.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:21:22 #101
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_163909544
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:21 schreef opperkleurder het volgende:
Ik kijk weer
Godverdomme wat fijn om te weten.
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:21:23 #102
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909546
Nederlander die Yates aanmoedigt. |:(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163909552
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:20 schreef Max23 het volgende:

[..]

Zelfde stuk als Bardet en hij redt het al
Bardet ging daar als een gek naar beneden, Froome zal dat risico wel niet lopen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:21:44 #104
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163909553
Bauke heerlijk aerodynamisch weer
pi_163909554
Quintana ook wat beter ingedeeld.
pi_163909555
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:21 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Godverdomme wat fijn om te weten.
Geen dank
pi_163909557
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:20 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dailey Blind 2.0
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:20 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dailey Blind 2.0
Net zo'n kampioen.
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 17:21:59 #108
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163909559
Strijd om het podium in Parijs wordt in ieder geval wel spannend

#positivo
pi_163909560
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:21 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Froome op 6-7 seconden op tweede meetpunt van Dumoulin.
Vanaf dat moment ging Aru 12 seconden sneller dan Dumoulin.
Porte vier seconden trager. Gewoon afwachten.
pi_163909563
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:17 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bauke moet eens derde week van Krachtgod lenen
Vallen als de zege eigenlijk al binnen is?
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:22:16 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909564
Ook Nairo pakt tijd terug in het derde deel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 17:22:26 #112
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163909565
De Radio is de enige volger bij Mollema _O-
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:22:40 #113
40566 Ericr
Livewrong
pi_163909570
Mollema moet teveel werken, dit gaat hij bekopen komende ritten
pi_163909572
Als ze Froome's tijd niet kunnen achterhalen krijgt hij dan de tijd van Dumoulin?
pi_163909579
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:21 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Froome op 6-7 seconden op tweede meetpunt van Dumoulin.
Vanaf dat moment ging Aru 12 seconden sneller dan Dumoulin.
Edit: = Froome = 10 seconden langzamer op 2e meetpunt .
pi_163909580
Mollema nog steeds 12 sec achter Yates bij punt 3.
pi_163909582
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:22 schreef Nober het volgende:
Als ze Froome's tijd niet kunnen achterhalen krijgt hij dan de tijd van Dumoulin?
Ja.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:23:20 #118
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_163909583
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:22 schreef Ericr het volgende:
Mollema moet teveel werken, dit gaat hij bekopen komende ritten
Zwaar aan het harken weer. Dat is niet best.
  Moderator / Redactie FP + Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:23:46 #119
408813 crew  trein2000
pi_163909590
Herbert houd je muil!
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:23:48 #120
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909591
Die stijl van Mollema O+
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:23:50 #121
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909593
Waaide iets voor Froome zijn wiel :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163909594
Ga maar eens 10 seconden met je vinger tussen de deur zitten.
pi_163909595
Jinx Herbert weer bezig
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:24:04 #124
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909596
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:23 schreef DeLuna het volgende:
Waaide iets voor Froome zijn wiel :')
Was het froome zelf?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:24:17 #125
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909598
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:23 schreef DeLuna het volgende:
Waaide iets voor Froome zijn wiel :')
Tijdscompensatie _O_
pi_163909600
Froome 13 seconden sneller
pi_163909605
Froome snelste tijd, jammer.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:24:32 #128
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163909606
Herbert de jinxkoning.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163909607
Froome snelste tussentijd.
pi_163909611
Froome snelste
pi_163909612
Superspannend dit.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:24:51 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163909613
Kutvroem
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:25:01 #133
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909618
3 etappes geniaal.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163909619
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:23 schreef opperkleurder het volgende:
Ga maar eens 10 seconden met je vinger tussen de deur zitten.
Of een Blattertje

  donderdag 21 juli 2016 @ 17:25:14 #135
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909624
Yates heeft zich overschat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:25:17 #136
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909629
Mollema lijkt zo wel de matigste van de klassementsmannen te worden
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163909641
Ik blijf me verbazen over hoe nationalistisch Herbert is :')
pi_163909643
Van Mollema is met niemand te vergelijken naar het is net Esqartin? :?
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:26:07 #139
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163909645
Froome zou nu 13 seconden sneller zijn dan Tom...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163909647
Het gaat wel genot worden voor het podium. Mollema en Yates met een lichte voorsprong op de sterkere Aru en Porte.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:26:22 #141
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163909648
Hoer!!!!!
pi_163909649
quote:
99s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:25 schreef SaintOfKillers het volgende:
Mollema lijkt zo wel de matigste van de klassementsmannen te worden
Trend zet zich gewoon door.
pi_163909651
Ja duw je camera in Froome zn gezicht :D
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909655
Froome _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 17:26:46 #145
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163909657
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:26 schreef Dale__Cooper het volgende:
Het gaat wel genot worden voor het podium. Mollema en Yates met een lichte voorsprong op de sterkere Aru en Porte.
Bardet ook wel aardig
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 17:26:50 #146
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163909660
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:26 schreef Godshand het volgende:
Ja duw je camera in Froome zn gezicht :D
Of tussen zn spaken
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:26:51 #147
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909661
Die kutFransen :r
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:26:54 #148
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909662
Alleen een Wilcootje kan het nog fixen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:26:56 #149
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163909664
Kan nooit 23 seconden verrijden in 4 minute
pi_163909668
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:25 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ik blijf me verbazen over hoe nationalistisch Herbert is :')
Echt walgelijk, alleen bezig met Nederlanders, alles positief uitleggen, dodelijk vermoeiend.
pi_163909671
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:26 schreef BeamofLight het volgende:
Hoer!!!!!
?
pi_163909673
Mollema stuurt heerlijk naar beneden _O_
pi_163909675
quote:
4s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:27 schreef Leonos het volgende:

[..]

?
Hij riep zijn moeder.
pi_163909680
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:27 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Hij riep zijn moeder.
Oja.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:28:03 #155
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909682
Zo rond Yates
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909685
Nog een redelijk slot van Mollema
pi_163909686
Lekker gedaald van Bauke.
pi_163909687
Zelfde tijd als Yates dus ongeveer.
pi_163909692
Mollema met 82/u op de stang zittend, hij heeft wel lef..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163909694
Afdaling van Mollema was erg sterk.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:28:45 #161
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909695
22 seconden in 3,5 kilometer.

Froome :')
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 17:28:53 #162
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163909697
Froome op de brommer :r
pi_163909700
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:28 schreef Dale__Cooper het volgende:
Nog een redelijk slot van Mollema
Valt mee, maar met nog twee lastige etappes te gaan niet bemoedigend.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:29:00 #164
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909701
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:28 schreef opperkleurder het volgende:
Lekker gedaald van Bauke.
Had bij moeten trappen. Maar zag er goed uit.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:29:17 #165
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163909707
Zowaar een goede afdaling van Bok
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:29:17 #166
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909708
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:28 schreef Zelva het volgende:
22 seconden in 3,5 kilometer.

Froome :')
Marginale gains.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163909709
Goed slot hoor, respect voor die man
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 17:29:20 #168
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163909710
Jammer Tom, leuk geprobeerd
pi_163909712
Prachtige afdaling van Mollema _O_
pi_163909714
L ol
hhhhh
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:29:38 #171
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909718
Nog steeds tweede 8-)
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163909720
Tom heeft waardeloos gereden.
pi_163909724
Geweldige tijdrit van Mollema.
pi_163909725
:') :') :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:29:59 #175
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_163909726
Herbert gaat nu van een berg springen
RED ONS HENNIEGOD
pi_163909728
Beter dan met een paar tienden verliezen.
pi_163909729
kut ;(
pi_163909731
Hier was niks aan te doen.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:30:11 #179
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909733
Gaat weer nergens over. Wat een circus.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 17:30:14 #180
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:30:15 #181
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163909737
quote:
4s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:27 schreef Leonos het volgende:

[..]

?
jouw moeder
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:30:17 #182
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_163909738
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:29 schreef opperkleurder het volgende:
Tom heeft waardeloos gereden.
Nee, jouw moeder.
pi_163909739
Froome _O_ _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163909745
Dumoulin gaat HUILEN.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163909746
Morgen stapt Tom niet meer op
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909747
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:29 schreef PowerLoungen het volgende:
Herbert gaat nu van een berg springen
Waarom?
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
pi_163909748
Grappige tijd van Froome wel.
pi_163909750
Froomegenot. _O_ _O_
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163909751
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:30 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Nee, jouw moeder.
Die deed vandaag niet mee.
pi_163909752
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:29 schreef Nober het volgende:
Geweldige tijdrit van Mollema.
Mwah, z'n eerste tijdrit was geweldig. Dit geeft meer aan dat ie niet echt verbeterd is t.o.v. gisteren.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:30:49 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909753
Spijtig
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:30:52 #192
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163909754
20 seconden :') wat een grap
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:31:03 #193
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909756
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:30 schreef Godshand het volgende:
Morgen stapt Tom niet meer op
Mwah, nu stoppen is toch weer 1000 eckers missen geloof ik.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163909759
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:30 schreef superniger het volgende:
Dumoulin gaat HUILEN.
Nou, als er iemand is die dat niet gaat doen is het Tom wel. Hij voorspelde dit zelf al.

Wordt wel spannend in Rio!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163909760
Froome geeft het wel glans zo. Lijkt niet altijd heel overtuigend maar toch al twee etappes
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:31:18 #196
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909762
Voor een team vol tijdrijders mogen ze bij Orica Yates toch eens leren indelen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:31:39 #197
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_163909766
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:30 schreef Wilskracht het volgende:

[..]

Waarom?
Omdat een Nederlander niet gewonnen heeft in deze tijdrit . Vraag me nu oprecht af of die gek wielrennen op zich wel leuk vindt
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:31:55 #198
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909774
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163909777
We gaan de komende dagen hard lachen om Aru #zinin
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:32:10 #200
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163909778
weer dat merkloze achterwiel
pi_163909779
Rio is lang niet zo zwaar gelukkig.
pi_163909786
De komende dagen iig lollerfabio
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:32:44 #203
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909790
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:31 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Froome geeft het wel glans zo. Lijkt niet altijd heel overtuigend maar toch al twee etappes
Wat Froome ook doet, glans zal het nooit, maar dan ook nooit hebben.
pi_163909791
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:32 schreef THEFXR het volgende:
weer dat merkloze achterwiel
Plaatje?
pi_163909795
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:30 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
kut ;(
Liever zo'n duidelijk gat.
pi_163909797
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:30 schreef silverhill het volgende:

[..]

Mwah, z'n eerste tijdrit was geweldig. Dit geeft meer aan dat ie niet echt verbeterd is t.o.v. gisteren.
Vooral dat er nog veel is om voor te vechten de komende dagen!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163909800
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:31 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Mwah, nu stoppen is toch weer 1000 eckers missen geloof ik.
Eckers?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909802
Schakel maar naar Dione, tijd is bijna op.
pi_163909804
"Is het een teleurstelling?"

"Nee joh, lekker weertje, biertje erbij, niks mis mee" :')
pi_163909809
Doping wint weer *O*
pi_163909811
strijd om het podium :9~ :9~ :9~
pi_163909812
3'52 :').
pi_163909813
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:33 schreef MakkieR het volgende:
Doping wint weer *O*
MAD
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:33:56 #214
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909814
Misschien dat die gare kut Aru nu eindelijk kan aanvallen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909817
Met een matige dag kan Bauke zo naar plek 6 zakken.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163909819
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:33 schreef superniger het volgende:

[..]

MAD
Kan je ook iets anders posten?
pi_163909825
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:33 schreef MakkieR het volgende:
Doping wint weer *O*
Tom heeft dan de verkeerde?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909828
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:31 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Nou, als er iemand is die dat niet gaat doen is het Tom wel. Hij voorspelde dit zelf al.

Wordt wel spannend in Rio!
Tijdrit in Rio is veel meer zoals de eerste tijdrit. In Rio is Dumoulin gewoon de topfavoriet.
pi_163909830
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:33 schreef Szura het volgende:
Misschien dat die gare kut Aru nu eindelijk kan aanvallen
Er is niets gaars aan Aru, aanvallend ingestelde coureur.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 17:35:22 #220
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163909833
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:35 schreef Godshand het volgende:

[..]

Tom heeft dan de verkeerde?
Die heeft alleen doping voor zn haar
pi_163909838
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:35 schreef TheArt het volgende:

[..]

Tijdrit in Rio is veel meer zoals de eerste tijdrit. In Rio is Dumoulin gewoon de topfavoriet.
Klopt. Hetzelfde aantal hoogtemeters als in de eerste tijdrit + 10 vlakke kilometers extra.
pi_163909839
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:34 schreef Aguero het volgende:
Met een matige dag kan Bauke zo naar plek 6 zakken.
Kan ook nog met een redelijke dag, verschil is slechts iets meer dan een minuut. Met een slechte dag ben je zo uit de top 10.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163909845
Heb je in deze etappe in het rood gereden? Hahaha.
pi_163909848
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:35 schreef TheArt het volgende:

[..]

Tijdrit in Rio is veel meer zoals de eerste tijdrit. In Rio is Dumoulin gewoon de topfavoriet.
Ja, maar nu was de uitgangspositie van Froome en van Dumoulin natuurlijk wel anders en straks beginnen ze allebei met even frisse benen..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163909851
Heb je vandaag in het rood gereden ? _O-
pi_163909853
Tom toch door tot Parijs dus. Zegt hij nu :')
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909855
Meintjes inderdaad formidabel, beste Afrikaanse wielrenner by far.
pi_163909859
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:36 schreef ddx het volgende:
Heb je vandaag in het rood gereden ? _O-
WerkenBijdeNOS
pi_163909860
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:35 schreef Felagund het volgende:

[..]

Kan ook nog met een redelijke dag, verschil is slechts iets meer dan een minuut. Met een slechte dag ben je zo uit de top 10.
Maar dat geldt voor iedereen, behalve Froome natuurlijk want die gebruikt doping *O*
pi_163909878
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:36 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Maar dat geldt voor iedereen, behalve Froome natuurlijk want die gebruikt doping *O*
Heb je daar bewijs van?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163909889
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:37 schreef superniger het volgende:

[..]

Heb je daar bewijs van?
Beeld materiaal is ook bewijs?
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:38:12 #232
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909892
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:37 schreef superniger het volgende:

[..]

Heb je daar bewijs van?
Hij is een profwielrenner die resultaten neerzet.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163909894
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:36 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Maar dat geldt voor iedereen, behalve Froome natuurlijk want die gebruikt doping *O*
het kan bij is iedereen, maar de laatste twee dagen is hij de minste van die hele groep.
pi_163909895
Waarom De Gendt niet meenemen voor de TT in Rio?
pi_163909896
Dit was toch wel weer een NOS dieptepunt.
pi_163909897
Bauke had in die afdaling gewoon bij moeten trappen op de rechte stukken
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909909
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:36 schreef ddx het volgende:
Heb je vandaag in het rood gereden ? _O-
Dat mens wordt met het jaar dommer :(

Toch jammer. Kom op Dione, je kunt beter
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163909912
Motortje zit goed verstopt bij Froome.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163909913
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:35 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Er is niets gaars aan Aru, aanvallend ingestelde coureur.
heb het zelfde.
mooie renner wel. Vind froome overigens ook wel leuk, alleen jammer dat het zo saai is omdat hij gewoon veel beter is, en die Sky-bot -O-
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:39:22 #240
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909916
De NOS ook alleen maar vergelijken met Yates. Alsof er niemand anders achter staat.

,,Soeverein tweede"

:')
pi_163909918
Leuk dat ze met Sebastiaan Timmerman een fan die interviews na afloop laten doen.
pi_163909922
Mevrouw Sagan naast Michel in Parijs?
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:40:04 #243
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909926
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:39 schreef Zelva het volgende:
De NOS ook alleen maar vergelijken met Yates. Alsof er niemand anders achter staat.

,,Soeverein tweede"

:')
Godver :')

Hoe kun je soeverein tweede worden 8)7
pi_163909927
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:39 schreef Aguero het volgende:
Motortje zit goed verstopt bij Froome.
Achterwiel.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:40:06 #245
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909928
,,Etappe van gisteren rechtgezet"

:')
pi_163909929
"Hopen dat het podium blijft staan" :')

Man, Mollema, ga morgen gewoon aanvallen, dan weet je zeker dat je het podium houdt.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163909930
Die tijd op het tweede meetpunt van Froome die hadden ze moeten nemen _O-
pi_163909932
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:36 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Maar dat geldt voor iedereen, behalve Froome natuurlijk want die gebruikt doping *O*
Ik lees al jouw postings graag
pi_163909935
Bij Eurosport was Dumoulin ook met Skyman, aardig vergelijkinkje.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163909936
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:39 schreef Zelva het volgende:
De NOS ook alleen maar vergelijken met Yates. Alsof er niemand anders achter staat.

,,Soeverein tweede"

:')
Ik zie Porte nog wel tweede te worden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163909951
haha als een robot :9~
pi_163909954
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:40 schreef Godshand het volgende:
"Hopen dat het podium blijft staan" :')

Man, Mollema, ga morgen gewoon aanvallen, dan weet je zeker dat je het podium houdt.
Mollema wil de gele trui gewoon niet winnen
pi_163909963
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:41 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
haha als een robot :9~
Vroom vroom :P
pi_163909965
8 km 7% geen bergpunten _O_
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 17:43:11 #255
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163909983
"In je oortje praten" :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:43:13 #256
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909984
,,Verschil is niet zo groot als in andere Tour-de-Francen"

Marijn :')
pi_163909991
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:41 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Mollema wil de gele trui gewoon niet winnen
Mollema heeft de gele trui gewonnen als hij tweede blijft, Froome had niet mogen starten na de Mont Vetoux :r
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:43:45 #258
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909997
5 minuten tussen de 2e en de 12e plek en bijna een kwartier tussen de 12e en de 15e.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 17:43:49 #259
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163909999
Didnt expect it :')!!
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 17:44:50 #260
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163910027
Hopelijk gaat Aru morgen al full retard op de Bisanne :9~ :9~
pi_163910041
Alleen een Kruijswijk-achtige ontknoping kan deze Tour redden.
pi_163910042
Als Froome zijn werkelijke rijd had gekregen op Ventoux hadden we een leuker slotweekend.
- verwijderd door admin -
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:45:45 #263
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163910045
Knaven :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163910061
Servais Knaven. :')
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:46:33 #265
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163910063
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:45 schreef Ajacied422 het volgende:
Alleen een Kruijswijk-achtige ontknoping kan deze Tour redden.
Neuh, dan wordt de tijd toch wel gecompenseerd.
pi_163910068
Verschil nummer 1 en 2: 3.52. verschil nummer 2 en 10: 3.26.

Overmacht.
pi_163910071
Aan Knaven zie je aan alles dat hij een corrupt figuur is. Hoe angstig en onzeker hij daar staat.
pi_163910073
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:46 schreef Aguero het volgende:
Servais Knaven. :')
het nieuwe wielrennen _O_
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:47:21 #269
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163910083
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:46 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Verschil nummer 1 en 2: 3.52. verschil nummer 2 en 10: 3.26.

Overmacht.
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:43 schreef Zelva het volgende:
,,Verschil is niet zo groot als in andere Tour-de-Francen"

Marijn :')
pi_163910087
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:32 schreef Zelva het volgende:

[..]

Wat Froome ook doet, glans zal het nooit, maar dan ook nooit hebben.
pi_163910093
Froome maakt mij sowieso :r omdat die veelvraat vandaag niet had hoeven winnen, zijn concurrenten stonden al ver achter op Froome, dus hij had de tijdrit niet hoeven winnen om zijn gele trui veilig te stellen. Jammer voor Dumoulin :'(
pi_163910094
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:41 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Mollema wil de gele trui gewoon niet winnen
Dan nog, als je 2e wil houden moet je niet hopen maar aanvallen.

Ook al weet hij heel goed dat hij geen 2e Froome is.

Als morgen Froome in het ravijn lazert hebben we wel een Nederlandse Tourwinnaar *O*
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:48:18 #273
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163910107
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:47 schreef MakkieR het volgende:
Froome maakt mij sowieso :r omdat die veelvraat vandaag niet had hoeven winnen, zijn concurrenten stonden al ver achter op Froome, dus hij had de tijdrit niet hoeven winnen om zijn gele trui veilig te stellen. Jammer voor Dumoulin :'(
:')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:48:29 #274
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163910109
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:47 schreef Godshand het volgende:

[..]

Dan nog, als je 2e wil houden moet je niet hopen maar aanvallen.

Ook al weet hij heel goed dat hij geen 2e Froome is.

Als morgen Froome in het ravijn lazert hebben we wel een Nederlandse Tourwinnaar *O*
Denken dat Mollema die secondes voorsprong op zijn naaste concurrenten gaat vasthouden :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:49:00 #275
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163910121
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:47 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Alleen de lak van die auto glanst.
pi_163910122
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:47 schreef MakkieR het volgende:
Froome maakt mij sowieso :r omdat die veelvraat vandaag niet had hoeven winnen, zijn concurrenten stonden al ver achter op Froome, dus hij had de tijdrit niet hoeven winnen om zijn gele trui veilig te stellen. Jammer voor Dumoulin :'(
Is dit de eerste wielerkoers die je kijkt?
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:49:06 #277
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163910127
Nog een onvervalste als....zijnde van Servais eroverheen :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163910128
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:47 schreef MakkieR het volgende:
Froome maakt mij sowieso :r omdat die veelvraat vandaag niet had hoeven winnen, zijn concurrenten stonden al ver achter op Froome, dus hij had de tijdrit niet hoeven winnen om zijn gele trui veilig te stellen. Jammer voor Dumoulin :'(
Ok.
pi_163910130
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:46 schreef Zelva het volgende:

[..]

Neuh, dan wordt de tijd toch wel gecompenseerd.
Als Froome op 1 staat, legt Sky de UCI het Sky-regelboekje op?
pi_163910133
Guus Meeuwis. :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163910143
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:47 schreef Godshand het volgende:

[..]

Dan nog, als je 2e wil houden moet je niet hopen maar aanvallen.

Ook al weet hij heel goed dat hij geen 2e Froome is.

Als morgen Froome in het ravijn lazert hebben we wel een Nederlandse Tourwinnaar *O*
Nee natuurlijk niet, dan krijgt Froome gewoon weer de tijd van Bauke Mollema _O-
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:49:54 #282
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163910147
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:49 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Als Froome op 1 staat, legt Sky de UCI het Sky-regelboekje op?
De UCI-regels zijn toch al compleet genegeerd, louter en alleen omdat Froome. Maakt dus allemaal niet meer uit.
pi_163910154
Rivkah :9~
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163910158
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:49 schreef Zelva het volgende:

[..]

De UCI-regels zijn toch al compleet genegeerd. Maakt dus allemaal niet meer uit.
_O_ .

Eenduidig redeneren is niet leuk, daarom corrupt zijn _O_.
pi_163910164
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:48 schreef Zelva het volgende:

[..]

Denken dat Mollema die secondes voorsprong op zijn naaste concurrenten gaat vasthouden :')
Als hij de vorm van zijn 1e week had wel.
Maar hij raakt sneller vermoeid dan de rest in de 3e week.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163910201
Lijkt mij sterk dat Mollema stand gaat houden. Kan wel de 3e grote ronde op rij worden waar een Nederlander in de laatste bergrit van het podium valt.
pi_163910226
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:50 schreef Godshand het volgende:

[..]

Als hij de vorm van zijn 1e week had wel.
Maar hij raakt sneller vermoeid dan de rest in de 3e week.
Vroeger was zijn laatste week altijd zijn sterkste week
pi_163910245
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:49 schreef Zelva het volgende:

[..]

De UCI-regels zijn toch al compleet genegeerd, louter en alleen omdat Froome. Maakt dus allemaal niet meer uit.
Hou er toch eens over op man, het was een compleet logische beslissing van de jury.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 17:54:13 #289
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163910247
thijszonneveld twitterde op donderdag 21-07-2016 om 17:41:23 Mollema 11e van de klassementsrenners. Ik zie geen verbetering met gisteren als ik eerlijk ben. reageer retweet
pi_163910251
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:48 schreef Zelva het volgende:

[..]

Denken dat Mollema die secondes voorsprong op zijn naaste concurrenten gaat vasthouden :')
Waarom moeten we overal van tevoren wat van denken, waarom kunnen we niet gewoon afwachten en kijken wat er gebeurt?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163910262
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:47 schreef Godshand het volgende:

[..]

Dan nog, als je 2e wil houden moet je niet hopen maar aanvallen.

Ook al weet hij heel goed dat hij geen 2e Froome is.

Als morgen Froome in het ravijn lazert hebben we wel een Nederlandse Tourwinnaar *O*
ik ben te dom, ik denk dat jij en makkier even op niveau moeten kletsen
pi_163910265
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:54 schreef Pino112 het volgende:
thijszonneveld twitterde op donderdag 21-07-2016 om 17:41:23 Mollema 11e van de klassementsrenners. Ik zie geen verbetering met gisteren als ik eerlijk ben. reageer retweet
precies. waarom ze bij de NOS zo blij waren met zijn tijdrit snap ik niet
pi_163910280
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:54 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Waarom moeten we overal van tevoren wat van denken, waarom kunnen we niet gewoon afwachten en kijken wat er gebeurt?
:Y
pi_163910281
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:49 schreef Zelva het volgende:

[..]

De UCI-regels zijn toch al compleet genegeerd, louter en alleen omdat Froome. Maakt dus allemaal niet meer uit.
Tour de France is sowieso de firma list en bedrog, veel plezier met kijken haha _O-
pi_163910328
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:54 schreef Pino112 het volgende:
thijszonneveld twitterde op donderdag 21-07-2016 om 17:41:23 Mollema 11e van de klassementsrenners. Ik zie geen verbetering met gisteren als ik eerlijk ben. reageer retweet
Sunfield zegt zowaar iets verstandigs.
pi_163910337
niet dat het veel uitmaakt, maar wie hier denkt dat froomey doopt?
pi_163910345
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:52 schreef Dale__Cooper het volgende:
Lijkt mij sterk dat Mollema stand gaat houden. Kan wel de 3e grote ronde op rij worden waar een Nederlander in de laatste bergrit van het podium valt.
Ik vrees er ook voor.
Maar wel mooi dat er een Nederlander mee doet voor het podium
pi_163910355
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:59 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik vrees er ook voor.
Maar wel mooi dat er een Nederlander mee doet voor het podium
krachtwijk had het podium zeker gehaald
pi_163910372
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:55 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

precies. waarom ze bij de NOS zo blij waren met zijn tijdrit snap ik niet
Omdat ze bij de NOS verstandelijk beperkt zijn en niet verder kunnen denken dan Yates.
pi_163910413
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:58 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
niet dat het veel uitmaakt, maar wie hier denkt dat froomey doopt?
Maak een poll
  donderdag 21 juli 2016 @ 18:04:45 #301
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163910459
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hou er toch eens over op man, het was een compleet logische beslissing van de jury.
Wat was er precies logisch aan dan? Ook in relatie met alle pechgevallen die al geweest zijn, en waar voor deze Tour nooit compensatie is gegeven, en alle pechgevallen die nog gaan komen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')