abonnement Unibet Coolblue
pi_163761823
Etappe 13: Bourg-Saint-Andéol - La Caverne Pont du Pont-d'Arc, 37,5 km (ITT)

Ik heb al veel gekke dingen gezien, maar dit nog nooit. Een rennende wielrenner. In pure paniek naar boven joggend op een berg. Iedere keer als ik er weer aan denk schiet ik in de lach. Het zorgde ervoor dat een etappe die op niets uit leek te draaien ineens een memorabele etappe werd, waar we het jaren later nog steeds over gaan hebben. De etappe begon met een grote kopgroep van 14 man, die al vrij snel een grote voorsprong kregen van het peloton. Toen het na een tijd goed begon te waaien schoot het peloton toch in gang en leek het voor de kopgroep toch nog lastig te worden. Dit veranderde toen Simon Gerrans op kop van het peloton onderuit ging en wat Skyborgs in zijn val meenam. De rem ging erop in het peloton en de vluchters mochten gaan bepalen wie er zou winnen. Het werd weer een geweldige dag voor de Belgen, De Gendt en Pauwels bleven over. Navarro leek nog even terug te komen, maar de Spanjaard, die normaal toch beter zou moeten klimmen dan de Belgen, was er toch wel helemaal klaar mee. In de sprint die niet echt een sprint was bleek De Gendt duidelijk de betere. Zo heeft hij nu een overwinning op de Stelvio en de Ventoux op zijn palmares staan. Het blijft een merkwaardige renner. Hoewel we dit ook weer niet kunnen zien als een echt overwinning op de Ventoux, aangezien we zes kilometer onder de top bleven hangen, door de wind. Hij is wel de eerste winnaar bij Chalet Reynard, ook wat waard.

Ondertussen probeerde Quintana wat in de groep daarachter, maar hij kwam niet weg. Froome probeerde het ook een keer en hij kwam wel weg. Porte volgde al meteen, maar de rest was daar niet toe in staat. Quintana viel stil, wat toch best verrassend was. Mollema leek goed te zitten en op het moment dat je dat begon te denken viel hij meteen aan. Zo sterk als tijdens deze Tour heb ik hem nog niet gezien. Hij reed relatief simpel naar Froome en Porte toe. Ze leken tijd te pakken op de rest, tot we ineens een opstopping zagen. Er leek iets gebeurd te zijn met een motor, maar wat precies was niet duidelijk. Tot Porte in beeld kwam, die met zijn fiets aan het kloten was. Ineens schakelde de regisseur naar iemand in het geel. Die aan het rennen was. Huh? Froome was aan het rennen. De Keniaan in hem kwam naar boven. Totaal verbijsterd en in totale paniek rende hij als een kip zonder kop rond. Blijkt maar weer dat hij toch echt totaal geen koersinzicht heeft. Als er iets is met je fiets moet je wachten op je reservefiets, niet wegrennen van de neutrale wagen en de wagen van de ploeg. Hij leed er alleen maar meer tijdsverlies door, omdat eerst het groepje achter hem er voorbij moest voor hij eindelijk een auto zag. Van de auto van Mavic kreeg hij een fiets die niet echt geschikt voor hem was, waardoor het er allemaal nog lulliger uit begon te zien. Hij kon niets met die fiets, het geheel werd nu echt slapstick. Uiteindelijk kreeg hij dan toch een fiets van de ploeg en ging hij verder naar de streep. Hij verloor heel veel tijd. Daar leek het tenminste op. Uiteindelijk zijn er allerlei gekke dingen gebeurd. Iedereen zou nu de tijd hebben gekregen van het moment van de aanrijding. Beetje vreemd.

Het is een raar precedent. Natuurlijk konden Froome en Porte waarschijnlijk niet veel doen aan de valpartij, maar we bevinden ons nu wel op een hellend vlak. Nu moeten we voor ieder incident ineens gaan goochelen met tijdsverschillen, als je consequent wil blijven. Je kan er nu echter al vanuit gaan dat het niet consequent gaat zijn. Als zoiets alleen Mollema was overkomen had er geen haan naar gekraaid, vermoedelijk. Technisch gezien had Froome uit koers genomen moeten worden, omdat het verboden is om je zonder fiets richting de finish te verplaatsen. Natuurlijk had hij niet uit koers genomen moeten worden, maar het is toch ook vreemd dat iemand die de regels overtreedt juist beloond wordt. Hij komt best goed weg, mogen we wel zeggen. Het is wel de vraag wat we van dit incident moeten leren. Er waren eigenlijk teveel supporters en misschien ook wel teveel motoren. Toch is het tijdens iedere bergrit hetzelfde en altijd gaat het goed, alleen nu even niet. Je zou ook kunnen zeggen dat incidenten bij de koers horen en dat je er verder niets mee hoeft te doen. Het is in ieder geval te hopen dat we dit soort incidenten niet meer krijgen, dat zou al een hoop discussie schelen. Toch blijft etappe 12 van de Tour de France van 2016 voor altijd in ons geheugen. Het leverde geen tijdsverschillen op, maar gelukkig hebben we de beelden nog!






De eerste tijdrit van deze Tour de France heeft Bourg-Saint-Andéol als startplaats. Dit is een debutant in de Tour, nog nooit eerder is men in dit dorpje met 7500 inwoners geweest. We zitten in de Ardèche, regio Rhône-Alpes. Een stukje ten noordwesten van de Mont Ventoux, aan de oevers van de Rhône, ligt dit schattige dorpje. Ze zijn wel bekend met wielrennen, ieder jaar passeert de Classic Sud Ardèche hier. Daarnaast hebben ze al eens een andere wedstrijd van de ASO mee mogen maken. In 2010 kwam er een rit in het Criterium du Dauphiné aan in Bourg-Saint-Andéol. De overwinning ging naar de Argentijn Juan José Haedo. Vaak zie je wel dat beklimmingen of dorpen eerst debuteren in de Dauphiné, voor ze een plaatsje in de grote Tour krijgen. De start van deze korte maar lastige tijdrit is in het centrum van het dorp, bij een rotonde met een fonteintje en langs een aantal gezellige terrasjes. Het lijkt me best een aangenaam dorpje. Mooie ligging aan een rivier, maar ook mooie gebouwtjes, waaronder een mooie kerk.



De tijdrit begint meteen met een beklimming van bijna zeven kilometer aan 4,9%. De eerste meters zijn nog vlak, maar zodra de renners Bourg-Saint-Andéol buitenrijden begint het meteen gevoelig op te lopen. Voor de renners het dorp verlaten krijgen ze eerst nog met twee rotondes te maken, waarvan de tweede nog wel enige stuurmanskunst vereist. Het loopt omhoog over een brede weg. In het begin van de klim zijn er een paar flinke bochten, maar daarna gaat het een paar kilometer rechtdoor en is het vooral op de grote plaat naar boven stampen. Richting de top komen er weer een paar bochten en is het klimmetje nog wat lastiger. Na zeven kilometer van deze tijdrit komen de renners boven op de Côte de Bourg-Saint-Andéol, bij een of andere lelijke zendmast. Op de top hebben de renners al meer dan 300 hoogtemeters overwonnen, om maar aan te geven dat het niet echt een simpele tijdrit is. Na zeven kilometer wordt ook al de eerste tussentijd gemeten. Gelukkig zijn er genoeg meetpunten opgenomen in deze tijdrit. We gaan een goed beeld krijgen van de prestaties van de renners onderweg.



Na dit klimmetje volgt er niet gelijk een afdaling. De renners bevinden zich op een plateau en daar blijven rijden ze een aantal kilometer over. We zitten in een bos, dus de wind zal hier niet veel invloed hebben. Het loopt lichtjes naar beneden, dus dit is vooral een stuk voor de jongens die een enorm grote plaat rond kunnen draaien. Als de renners een kilometer of vijf door een bos hebben gefietst bereiken ze wel wat meer open terrein en daar kan de wind wel wat invloed hebben. Er zitten een paar kleine knikjes in de weg waar het een beetje omhoog loopt, maar het loopt voornamelijk lichtjes naar beneden. Er zitten niet heel veel bochten in dit deel van het parcours. Pas in de buurt van Saint-Remèze, waar de renners na 15,5 kilometer passeren, komen er weer wat obstakels. Bij het binnenrijden van dit dorp is er een rotonde waar de coureurs links af moeten slaan. Best een link bochtje. Ze verlaten dan ook de grote weg en komen op een wat smaller weggetje terecht, dat dwars door het dorp gaat. Aan het eind van dit straatje moeten de renners een bocht naar links nemen en direct weer een bocht naar rechts. Dit allemaal dwars tussen de huizen door. Linke passage. Even verderop is er weer een bocht naar rechts die wat lastiger is, met daarna nog een bochtje naar links. Daarna is het niet meer zo moeilijk en rijden ze simpel het dorp uit.



Een paar kilometer buiten het dorp, in het gehucht Les Arredons, ligt het tweede meetpunt van de dag, na 18,5 kilometer van de tijdrit. We zitten hier zo'n beetje op de helft van de tijdrit dus. Volgens het profiel is de weg hier vlak, maar het lijkt er eerder op dat de weg zo nu en dan nog vals plat omhoog loopt. Het terrein is niet volledig open, er staan behoorlijk wat bosjes en struikjes langs de kant van de weg. Het is tijdens deze tijdrit eigenlijk nooit echt vlak. Het gaat steeds op en af. Er zitten ook aardig wat bochten in het parcours en dat gaat in de komende kilometers alleen nog maar erger worden. Het einde van het plateau komt bijna in zicht en daarna zal de afdaling van deze rit gaan beginnen. Voor de echte afdaling begint zijn er al een paar stroken waar het naar beneden loopt met een paar bochten die door de dichte begroeiing langs de kant van de weg lastig in te schatten zijn. Na 22,5 kilometer komen de renners aan op Col du Serre de Tourre en daar wordt de weg weer een stuk breder. Hier is een prachtig uitzicht over de omgeving, we zijn inmiddels aangekomen bij de Gorges de l'Ardèche. De kloof van de Ardèch is best mooi te noemen.



Toch kunnen de renners nog niet echt genieten van dit uitzicht. Er gaat namelijk een aantal kilometer naar beneden gereden moeten worden. De afdaling is niet lang, maar wel steil. Er ligt nieuw asfalt in de afdaling, dat maakt het allemaal wel wat aangenamer. Erg veel lastige bochten zitten er niet in, hoewel er wel een paar bochten zijn die iets moeilijker in te schatten zijn. Aan het begin van de afdaling rijden de renners door een mooi tunneltje en daarna krijgen ze te maken met een haarspeldbocht. Ondertussen hebben ze eigenlijk continu een prachtig uitzicht over de omgeving. Het gaat even een kilometer rechtdoor, daarna is er een stevige bocht naar rechts gevolgd door een flinke bocht naar links en dan is het dalen alweer gedaan. Na het dalen begint het bijna meteen weer omhoog te lopen. Heel lichtjes, maar toch. Helemaal vlak is het weer niet. De renners blijven langs de Ardèche fietsen en komen na 28 kilometer uit bij het derde tussenpunt van de dag, bij Pont d'Arc. Dit is een natuurlijke brug over de rivier de Ardèche. De rotsen vormen een brug die bijna 60 meter lang is en 34 meter hoog. In de winter staat het water hier blijkbaar heel hoog en op die manier is in de loop der jaren deze natuurlijke boog uitgesleten. Het is in de omgeving van deze boog hypertoeristisch. Campings, hotelletjes en vooral heel veel mensen. Mensen vinden het ook leuk om hier te kanoën.



Na het derde tussenpunt moeten de erkende hardrijders nog een kleine tien kilometer afleggen tot de finish. Ze fietsen nog een aantal kilometer langs de Ardèche en de route blijft daarom prachtig. Links uitzicht op de rivier, waar je met een beetje geluk wat mensen in een kayak om kan zien slaan en rechts allerlei rotswanden langs de kant van de weg. De weg is wel bochtig en niet volledig vlak. Er zitten weer een paar stukken vals plat op de route. Richting Vallon-Pont-d'Arc is het wel weer wat vlakker. Dit dorp bereiken we na 31,5 kilometer en bij het binnenrijden slaan de renners bij de rotonde rechtsaf. Wel een brede bocht, prima te doen. Het gaat een kilometer rechtdoor, terwijl de weg al lichtjes omhoog begint te lopen. Op vijf kilometer van de streep is er een scherpe bocht naar rechts en gaan de renners op weg naar het slotklimmetje. Na deze bocht is het even vlak, iets meer dan een kilometer. Op 3,3 kilometer van de streep begint de klim naar La Caverne du Pont d'Arc. Het gaat in die laatste kilometers aan 5% omhoog, dat is na zo'n lastige tijdrit toch nog verdomd lastig. De weg is breed, maar wel heel erg bochtig. Het blijft draaien en keren tot op een paar honderd meter van de finish, pas dan gaat het wat langer rechtdoor. Na 37,5 kilometer zijn de renners boven en is de tijdrit gedaan.




In 1994 liepen een paar archeologen rond in de omgeving van Valon-Pont-d'Arc. Ze kwamen ergens op een steen een paar rode strepen tegen en dat was een duidelijk signaal dat ze iets moois op het spoor waren. Ze ontdenken de grotten van Chauvet. Achter een rotswand die duizenden jaren geleden was ingestord ontdekten ze een grote grot met enkele van de best bewaarde muurschilderingen ter wereld. De tekeningen bleken meer dan 36.000 jaar oud te zien, daarmee zijn deze tekeningen ook een stuk ouder dan andere tekeningen die zijn ontdekt in Frankrijk. De grot zelf is ook mooi, maar vooral de muurschilderingen vallen op. De tekeningen zijn ook best gedetailleerd en er komen veel verschillende diersoorten in voor. Zo kan je uit deze tekeningen afleiden dat er 36.000 jaar geleden blijkbaar ook leeuwen en neushoorns rondliepen in de Ardèche. Uiteraard is de grot na de ontdekking op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Een paar kilometer verder op is een exacte kopie van de grot gebouwd. Op zo'n prehistorische ontdekking komen uiteraard veel toeristen af en om te voorkomen dat deze toeristen alle muurschilderingen aan zouden tasten is besloten om ze de toegang tot de originele grotten te weigeren, maar de kopie is ook prachtig geworden. De modernste technieken zijn gebruikt, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Helaas is er ook gekeken voor moderne architectuur, waardoor het geheel er wat lachwekkend uitziet. Ineens een paar hypermoderne gebouwen tussen de rotsen door. Er komt hier pas voor het eerst een Tourrit aan, maar dat is best logisch aangezien deze locatie pas sinds 2015 voor het publiek geopend is.



Het wordt tijdens deze rit heel warm. In Bourg-Saint-Andéol 26 graden en iets verderop in Vallon-Pont-d'Arc ook zoiets. Er is geen kans op neerslag, dus dat is dan wel weer gunstig. De wind kan weer een grote rol van betekenis gaan spelen. Het gaat vooral in de middag heel hard waaien, windkracht 6 wordt verwacht. De wind zal deels in de zij zijn en deels op de kop, maar niet vaak in de rug. Het gaat gedurende de dag ook steeds harder waaien, dus de jongens die vroeg starten zouden zouden een voordeel kunnen hebben. Hoewel de wind natuurlijk altijd onvoorspelbaar is, dus neem dit weerbericht niet te serieus. Het terrein is ook niet altijd open, het is lange tijd beschut. Toch ga je met windkracht 6 er altijd last van hebben en vooral als met tegenwind hebben vooral de kleine klimmertjes extra problemen. De eerste coureur, de nummer laatst in het klassement Sam Bennett, mag al heel vroeg aan de bak. Om 9:45, om precies te zijn. De laatste renner, gele trui Chris Froome, start om 16:39. Zijn finish wordt verwacht om 17:29, de organisatie houdt er dus rekening mee dat hij er 50 minuten over zou kunnen doen. De uitzending begint zoals altijd weer om 14:10.



Pittig tijdritje. Een deel is voor de echte specialisten, die op de grote plaat kunnen stoempen. Een ander deel is dan juist weer wat meer voor de jongens die het van hun stuurmanskunst moeten hebben en minder van de pure kracht. De tijdrit is niet overdreven technisch, maar er zijn wel technische gedeeltes. Het is ook niet echt een klimtijdrit, maar er zitten wel twee echte klimmetjes in en tussendoor loopt het ook nog vaak omhoog. De wind kan ook nog z'n rol spelen, dus ik vind het eigenlijk een best lastig tijdritje om te voorspellen. Een aantal specialisten die wat vroeger starten kunnen best met de winst aan de haal gaan. Toch kunnen enkele jongens die voor de gele trui gaan ook een uitstekende tijdrit gaan rijden. Enfin, we doen maar weer eens een voorspelling waar niets van gaat kloppen.
1. Froome. Deze tijdrit heeft bijna de afstand van een marathon, dus dat zal onze atleet wel aanspreken. Nee, ik verwacht dat hij nu zo boos is dat hij iedereen helemaal de vernieling in gaat fietsen. Hij rijdt bijna altijd goede tijdritten, maar nu zal hij er extra op gebrand zijn om een goed resultaat te boeken. Denk dat hij al zijn concurrenten op een grote achterstand gaat zetten. Tenzij hij natuurlijk teveel last heeft van zijn blessures. In principe leek dat tijdens de rit mee te vallen, maar je weet nooit. Op het eind van de dag wel fermere tegenwind, maar deze jongen slingert z'n brommer gewoon aan en dan is er niets meer aan te doen.
2. Dumoulin. Tom is natuurlijk een god, maar wel een god die vaak tweede wordt. Vooral dit jaar, in een aantal tijdritten al nipt geklopt. In de Giro zat het mee, toen won hij nipt, maar verder heeft hij nog niet echt veel geluk gehad. Ik verwacht dat er tijdens deze tijdrit ook wel weer iemand zal zijn die toevallig net betere benen heeft of in betere omstandigheden mag rijden. In de tweede tijdrit van de Giro moest hij bijvoorbeeld door de regen, terwijl de jongens die vroeger waren gestart over droge wegen mochten. Zoiets zal het nu ook wel weer zijn. Ineens ferme tegenwind terwijl het vroeg op de dag nog goed te doen was.
3. Cancellara. Bezig aan zijn laatste Tour, maar tot nu toe niet zo opvallend. Een aantal keer als knecht in beeld gekomen en ook een paar halfslachtige pogingen gedaan om iets van een waaier te forceren, meer is het nog niet. We gaan nog naar Zwitserland, daar zal hij zich ook zeker willen laten zien. Deze rit zal hij echter ook niet laten lopen. Het tijdrijden gaat hem behoorlijk goed af dit jaar. Al een paar gewonnen, o.a. in de Tirreno. Een nieuwe overwinning wordt wel lastig, er zijn wat jongens die ik op papier hoger inschat. Hij start wel behoorlijk vroeg en dat kan in z'n voordeel zijn.
4. Dennis. Won vorig jaar de tijdrit in Utrecht en dit jaar ook al een paar tijdritten gewonnen. Heeft tijdens deze Tour nog niet veel laten zien, maar een tijdrit is altijd weer een ander verhaal. Hij staat ook heel ver achter in het klassement en daardoor mag hij vroeg starten. De wind zal waarschijnlijk nog niet zo hard waaien in de ochtend en omdat de wind niet vaak in de rug zal zitten is dat een voordeel.
5. I. Izagirre. Deze Baskische eindbaas fietst vooral in dienst van Quintana en Valverde, maar ik heb goede hoop dat hij zich tijdens deze rit eens echt mag laten zien. Ion heeft een geweldig jaar en al meerdere koersen gewonnen. Onder andere een lastige tijdrit in de Ronde van Zwitserland. Deze tijdrit is ook lastig, dus ik hoop toch nog wat Baskisch genot voorin de uitslag aan te kunnen treffen.
pi_163761827
Rennen Chris!
pi_163761840
Jahoor nu heeft Froome ineens problemen met zijn fiets.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:56:30 #4
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163761843
Wow 17 sec
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:56:30 #5
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163761844
Mollema heeft op die manier 's 10 minuten verloren in de tijdrit.
pi_163761849
Die Froome is zo'n grestresste control freak he :D
pi_163761853
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Mollema heeft op die manier 's 10 minuten verloren in de tijdrit.
Toen was de Bianchi nog niet zo'n wonderfiets.
pi_163761855
NPO 2 niet live ofzo?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163761863
Is de wind gedraaid dat Froome zo ver van Dumoulin ligt bij de eerste tussentijd.
pi_163761865
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:57 schreef franklop het volgende:
NPO 2 niet live ofzo?
jawel, beelden van hem niet
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 16:57:33 #11
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163761867
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:57 schreef franklop het volgende:
NPO 2 niet live ofzo?
Eigen beelden
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:57:40 #12
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163761870
Mollema 8ste bij het 2de tussenpunt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163761871
Aru _O- _O- _O-
pi_163761873
Mollema 8e bij punt 2
pi_163761875
Aru exit, concurrent minder
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:57:48 #16
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163761876
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:56 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Toen was de Bianchi nog niet zo'n wonderfiets.
Hij had een nieuwe fiets waar hij de dag ervoor een rondje op de parking mee had gereden :D
pi_163761880
Herbert, stuk schijtlaars.. Durf toch eens een ferm standpunt in te nemen...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163761881
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:57 schreef Mani89 het volgende:
Mollema 8ste bij het 2de tussenpunt.
Netjes. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163761882
Mollema 8e bij punt 2 :)
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 16:57:53 #20
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163761883
Aru :D

Die kan er he-le-maal niets van.

Had hij maar zo slecht gereden vorig jaar in de Vuelta. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:57:55 #21
194695 franklop
Fran knock
pi_163761885
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:57 schreef Bolasie het volgende:

[..]

jawel, beelden van hem niet
Ah ok, net thuis, schrok al _O-

Aru _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163761886
Aru hahahaha
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:58:01 #23
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163761888
Aru _O-
pi_163761889
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:57 schreef MCH het volgende:
Is de wind gedraaid dat Froome zo ver van Dumoulin ligt bij de eerste tussentijd.
Dumoulin rijdt ook 1.5 minuut harder dan de snelste die vóór hem startte, dus ik gok van niet.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:58:05 #25
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163761890
Is Aru gevallen ofzo?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163761892
Mollema netjes.
pi_163761893
Top 10 bij punt 1.

Dumoulin

Froome + 0.17
Yates + 0.32
Quintana + 0.50
Mollema + 0.31
Bardet + 0.32
Valverde + 1.02
Van Garderen +0.38
Aru + 0.58
D. Martin + 0.50
Rodriguez + 0.56
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 16:58:16 #28
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163761895
Aru, wat is die aan t doen :')
pi_163761897
Klein beetje wraak op Aru, deze totale vernedering.

Ja lekker dan die regie.
pi_163761899
Mollema gaat goed zeg!
Demain, on roule
pi_163761902
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:58 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Dumoulin rijdt ook 1.5 minuut harder dan de snelste die vóór hem startte, dus ik gok van niet.
Dat zegt natuurlijk niks vrouwfiguur.
pi_163761905
hahaha Aru
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 16:58:43 #33
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163761910
ARU F.
Le Pont-d'Arc
39:47.40
+3:02.30
pi_163761911
Wat is er met Aru gebeurd?
pi_163761914
oe bijna
pi_163761919
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:58 schreef Columbiafan het volgende:
Wat is er met Aru gebeurd?
Tia gehad ;(
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:59:04 #37
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163761924
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:58 schreef Columbiafan het volgende:
Wat is er met Aru gebeurd?
ik neem bijna aan dat hij is gevallen
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163761925
Aru zo maar even wat testjes laten uitvoeren.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:59:13 #39
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163761929
Bauke is lekker bezig
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 16:59:18 #40
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163761932
Bauke _O_
pi_163761934
Mollema andermaal goed bezig.
pi_163761938
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:58 schreef MCH het volgende:

[..]

Dat zegt natuurlijk niks vrouwfiguur.
Hoezo niet? 1.5 minuut is een hoop, zaten ook goede tijdrijders bij.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:59:29 #43
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163761940
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:59 schreef ratatat het volgende:
Aru zo maar even wat testjes laten uitvoeren.
bloedwaardes inderdaad _O_ _O-
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163761944
Mollema op weg naar het podium.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:59:48 #45
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163761947
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:56 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Toen was de Bianchi nog niet zo'n wonderfiets.
Toen kregen ze tijdens de tour nieuwe tijdritfietsen en reden ze de tijdrit zonder ze te testen :')
pi_163761953
Die tijd van Aru moet min 3 minuten
pi_163761954
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:59 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Toen kregen ze tijdens de tour nieuwe tijdritfietsen zonder ze te testen :')
#belkintactics
pi_163761956
De tour van Tom en Bau
  User die overal opduikt 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:00:13 #49
186611 Haags
pi_163761958
Genieten dit.
Zonder wrijving geen glans
pi_163761963
Van garderen rijdt steeds harder misschien dat Bauke daar wat op gaat verliezen, maar verder gaat het prima
pi_163761967
TJVG goed ingedeeld, die gaat Porte dik kloppen.
Demain, on roule
pi_163761975
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:00 schreef showtimer het volgende:
Die tijd van Aru moet min 3 minuten
Uitstekende TT dan.
pi_163761980
bokkegod.
maar nooit in beeld ;(
pi_163761981
Goede hotseat.
pi_163761987
Meintjes doet het uitstekend hoor.
pi_163761989
Een minuut per 10 kilometer. Dumoulin is in zijn eentje een peloton. _O_
pi_163761993
Tom Dumoulin gaat een grote ronde winnen in 2018.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163762001
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:01 schreef vaarsuvius het volgende:
Tom Dumoulin gaat een grote ronde winnen in 2018.
Dat denk ik niet.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:02:15 #59
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163762007
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:01 schreef vaarsuvius het volgende:
Tom Dumoulin gaat een grote ronde winnen in 2018.
Welke? Dan zet ik het vast in de agenda
pi_163762009
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:01 schreef vaarsuvius het volgende:
Tom Dumoulin gaat een grote ronde winnen in 2018.
Moet er wel een Wiggins-parcours ergens worden uitgetekend.
pi_163762010
Quintana 24e bij punt 2 op 50 seconden van Mollema
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:02:26 #62
194695 franklop
Fran knock
pi_163762011
De wind wel redelijk gelijk gebleven toch?

Niet zo als in die tijdrit (met oa Menchov) dat alle favorieten op 5 minuten finishten ofzo _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:02:27 #63
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163762012
Porte verliest 3 minuten _O-
pi_163762021
Porte :D
pi_163762027
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Porte verliest 3 minuten _O-
Op Dumoulin, op Froome zal het wel een stuk minder zijn.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:03:27 #66
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163762028
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:02 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Moet er wel een Wiggins-parcours ergens worden uitgetekend.
Het is belangrijker dat Tom dan ook wat in vorm is berg op. Een Vuelta of Giro zie ik hem wel winnen afhankelijk van de concurrentie.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163762030
PushberichtGenot straks.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:03:42 #68
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163762035
Goede bochten Bardet!
pi_163762037
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:02 schreef franklop het volgende:
De wind wel redelijk gelijk gebleven toch?

Niet zo als in die tijdrit (met oa Menchov) dat alle favorieten op 5 minuten finishten ofzo _O-
Wind lijkt iets toegenomen heb ik het idee.
pi_163762058
Over een minuut of 25 weten we het.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:04:41 #71
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163762059
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:01 schreef ZakaRosa het volgende:
Goede hotseat.
Lekker de hele tijd tegen zo'n hek aankijken
pi_163762060
Yates 27.27, halve minuut achter mollema
pi_163762067
Bardet rijd op een gewone fiets
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:05:08 #74
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163762070
Leuk meisje achter hem O+
pi_163762073
WOW! Live-beelden!
pi_163762075
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 16:59 schreef Max23 het volgende:

[..]

Tia gehad ;(
Tia Maria?
pi_163762076
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:05 schreef hhh38 het volgende:
Leuk meisje achter hem O+
Is z'n vriendin.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:05:30 #78
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762078
Bardet kan normaal toch best goed sturen, maar dit is niet veel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762081
Tweede gedeelte Yates duidelijk minder, niet verrassend.
Demain, on roule
pi_163762083
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:04 schreef opperkleurder het volgende:
Over een minuut of 25 weten we het.
Volgens mij nu al.

Tom wint de ITT.
Froome wint de Tour.
Valverde wordt kopman.
Mollema richting podium.
sig verwijderd door FA
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:06:07 #81
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762091
Froome 5de.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163762092
Froome 26.28, 5e
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:06:09 #83
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163762094
31 sec voor froome
pi_163762097
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:05 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Volgens mij nu al.

Tom wint de ITT.
Froome wint de Tour.
Valverde wordt kopman.
Mollema richting podium.
Kan nog altijd iemand vallen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:06:16 #85
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762099
Koffieplanter gaan we de rest van de Tour niet meer zien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:06:18 #86
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163762100
Mollema held van beroep
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163762101
Froome 5e tijd, pakt 26 seconden op Mollema
pi_163762106
"Laat mij die tijd maar doen joh"

Oke Herbert _O-
pi_163762110
Froome gaat dus wel lekker.
pi_163762111
Tom easy
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:07:18 #91
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163762117
Froome wint hier dus de Tour.
pi_163762123
De vraag is alleen nog of Dumoulin met meer of minder dan een minuut wint.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:07:48 #93
335263 freaky40
pi_163762126
Bam! Lekker voor Tom
Allemaal cabaretteketet!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:08:05 #94
335263 freaky40
pi_163762128
Wat een koning
Allemaal cabaretteketet!
pi_163762129
tommy!
pi_163762130
Bauke _O_
pi_163762139
15 jaar geleden dat NL minstens 2 etappes won in 1 Tour. *O*
pi_163762140
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:07 schreef Dale__Cooper het volgende:
De vraag is alleen nog of Dumoulin met meer of minder dan een minuut wint.
Meer bedoel ik. :P
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163762146
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:08 schreef ZakaRosa het volgende:
Bauke _O_
Erg goed, lijkt erop dat alleen Froome tijd op hem pakt.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:09:11 #100
108913 Godshand
guide4you
pi_163762149
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:07 schreef Van_Poppel het volgende:
Froome wint hier dus de Tour.
Welne, gaat nog wel op zn bek in de Alpen
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163762151
Quintana zit ook echt vierkant op z'n fiets.
pi_163762152
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:08 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Minder.
Scherp Hans!
pi_163762158
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:08 schreef MCH het volgende:
15 jaar geleden dat NL minstens 2 etappes won in 1 Tour. *O*
Is Dekker al zo lang geleden?
pi_163762162
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:08 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Minder.
Meer lijkt me, Oliviera ligt al op anderhalve minuut. Tom heeft vooral in het tweede gedeelte gewonnen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:09:59 #105
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163762172
Bokgod
pi_163762175
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:09 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Is Dekker al zo lang geleden?
We worden oud jongen
pi_163762177
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:09 schreef Felagund het volgende:

[..]

Meer lijkt me, Oliviera ligt al op anderhalve minuut. Tom heeft vooral in het tweede gedeelte gewonnen.
Ja was even een denkkronkel in mijn hoofd, ik denk ook niet dat Froome zoveel gaat goedmaken op Oliviera.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163762181
Bau en Lau *O* *O* *O* w/ w/ w/ <O) 8}
pi_163762182
Mollema verrast me wel. Ging er eigenlijk vanuit dat hij een 7e plek klassement oid zou rijden. Maar hij lijkt ook wel goed omhoog te komen. Ben benieuwd of hij het de 3e week vast kan houden.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:10:39 #110
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163762183
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Koffieplanter gaan we de rest van de Tour niet meer zien.
Quintana zit ondertussen ook al lelijker op zijn fiets dan Froome.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163762186
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:10 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

We worden oud jongen
Zeg dat, ik dacht echt dat het 8/9 jaar terug was ofzo :')
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:11:02 #112
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163762190
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:10 schreef ratatat het volgende:
Mollema verrast me wel. Ging er eigenlijk vanuit dat hij een 7e plek klassement oid zou rijden. Maar hij lijkt ook wel goed omhoog te komen. Ben benieuwd of hij het de 3e week vast kan houden.
Vooral hopen dat hij een keer niet ziek wordt
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:11:24 #113
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762198
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Koffieplanter gaan we de rest van de Tour niet meer zien.
Hij wordt nu een soort Syntix.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:11:52 #114
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163762206
Mollema rijdt gewoon op koers voor een podiumplek. Had ik absoluut niet verwacht. Maar niet te gauw juichen, in tegenstelling tot Kruijswijk komt hij altijd de slotweek moeilijk door.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:12:02 #115
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762210
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:11 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hij wordt nu een soort Syntix.
Alleen zal hij wat minder vaak z'n gram kunnen halen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:12:13 #116
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163762215
Derde week is nog niet begonnen. Er is nog hoop voor Koffieplanter :'(
pi_163762218
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:11 schreef DecoAoreste het volgende:
Mollema rijdt gewoon op koers voor een podiumplek. Had ik absoluut niet verwacht. Maar niet te gauw juichen, in tegenstelling tot Kruijswijk komt hij altijd de slotweek moeilijk door.
Er zal nu nergens een ijsmuur staan.
pi_163762219
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:11 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hij wordt nu een soort Syntix.
Is dat een Pokemon?
pi_163762224
Je zou hier maar voorspellen dat na de tijdrit, mollema de enige zou zijn die nog in de buurt staat van froome.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:12:34 #120
194695 franklop
Fran knock
pi_163762225
Huh, Aru zat toch op 6 minuten onderweg?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762226
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:12 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Er zal nu nergens een ijsmuur staan.
Er is wel sneeuw gevallen in de alpen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:12:52 #122
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762230
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:12 schreef franklop het volgende:
Huh, Aru zat toch op 6 minuten onderweg?
Dat was een foutje blijkbaar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762231
Quintana 39.15, dat is al 1.02 achter mollema
pi_163762234
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:12 schreef franklop het volgende:
Huh, Aru zat toch op 6 minuten onderweg?
Nee, was een fout.

NOS zit voor het eerst bovenop de zaken
pi_163762237
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:12 schreef franklop het volgende:
Huh, Aru zat toch op 6 minuten onderweg?
Nee, dat klopte niet
pi_163762238
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:12 schreef franklop het volgende:
Huh, Aru zat toch op 6 minuten onderweg?
tijd klopte niet, was drie minuten.
pi_163762243
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:12 schreef franklop het volgende:
Huh, Aru zat toch op 6 minuten onderweg?
Heeft de trein genomen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163762248
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:11 schreef DecoAoreste het volgende:
Mollema rijdt gewoon op koers voor een podiumplek. Had ik absoluut niet verwacht. Maar niet te gauw juichen, in tegenstelling tot Kruijswijk komt hij altijd de slotweek moeilijk door.
Vorig jaar was hij in week 3 beter dan in week 1 en 2.
pi_163762249
Tiedjee valt toch een beetje tegen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:13:54 #130
194695 franklop
Fran knock
pi_163762252
Volgens mij klopte de tijd van Aru niet onderweg, klopt dat?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762279
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:13 schreef ZakaRosa het volgende:
Tiedjee valt toch een beetje tegen.
Was nog 9e bij tussenpunt 3, hij heeft toch niet goed ingedeeld waarschijnlijk.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:15:02 #132
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762281
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:13 schreef franklop het volgende:
Volgens mij klopte de tijd van Aru niet onderweg, klopt dat?
En die laatste tussentijd van TJ ook niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:15:02 #133
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762282
Yates doet het beter dan Quintana. Dan weet je dat Quintana hopeloos aan het falen is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762286
Yates verliest nu veel.
pi_163762297
Yates zakt er door. Genot!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:15:50 #136
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163762298
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Yates doet het beter dan Quintana. Dan weet je dat Quintana hopeloos aan het falen is.
We wachten met heel veel genoegen op week 3.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163762304
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:15 schreef OpslugtAfMorket het volgende:
Yates zakt er door. Genot!
Neuh dat valt wel mee hoor, verliest wel iets maar niet heel veel
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:16:13 #138
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762306
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:15 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

We wachten met heel veel genoegen op week 3.
Hij gaat schroeien als Betancur.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762316
Froome 2e bij punt 3
pi_163762317
Piti overvleugelt zijn kopman.
pi_163762318
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Yates doet het beter dan Quintana. Dan weet je dat Quintana hopeloos aan het falen is.
Piti nieuwe kopman
pi_163762319
Valverde nieuwe kopman van Movistar.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:17:01 #143
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762320
Valverde neemt de fakkel over van Kientana. Gelukkig maar dat hij zich niet expres op achterstand heeft gereden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:17:04 #144
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163762322
Valverde doet het wel aardig.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:17:17 #145
194695 franklop
Fran knock
pi_163762327
Michel; "Je moet altijd uitkijken met spreken over gevoelens"
José : "Zeker als je twee weken weg bent "

_O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:17:22 #146
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762328
Valv.Piti sterker dan Quintana. Er is één iemand op dit forum die hier niet erg van kan genieten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:17:31 #147
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762330
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:16 schreef Max23 het volgende:
Froome 2e bij punt 3
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163762335
Froome gaat alle klassementsmannen op minimaal een minuut zetten.
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:17:48 #149
194695 franklop
Fran knock
pi_163762339
Alleen Froome kan binnen de minuut blijven
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762340
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:16 schreef Max23 het volgende:

[..]

Neuh dat valt wel mee hoor, verliest wel iets maar niet heel veel
Dikke 40 seconden verloren op Mollema bij t 3e meetpunt
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:17:59 #151
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163762346
Froome verliest dus toch weinig
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163762347
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:17 schreef Mykonos het volgende:
Froome gaat alle klassementsmannen op minimaal een minuut zetten.
Bauke nu op 40 seconden, die houdt echt goed stand
pi_163762348
Zonnatura rijstwafels _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:18:24 #154
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163762352
Mollema 2e _O_
pi_163762357
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:17 schreef OpslugtAfMorket het volgende:

[..]

Dikke 40 seconden verloren op Mollema bij t 3e meetpunt
Verschil was al 33 seconden bij punt 2. Verliest in dat deel dus maar 7 seconden.
pi_163762358
Dan moet je 6000 kcal per dag bij-eten en dan ga je aan de rijstwafels? :D
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163762360
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:17 schreef franklop het volgende:
Alleen Froome kan binnen de minuut blijven
Dumoulin is nog naar boven gevlogen op die laatste klim. Denk dat Froome ook wel boven de minuut gaat eindigen.
pi_163762364
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:18 schreef La_Tramposa het volgende:
Dan moet je 6000 kcal per dag bij-eten en dan ga je aan de rijstwafels? :D
Favoriete kostje van The Chicken.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:19:14 #159
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163762366
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Valv.Piti sterker dan Quintana. Er is één iemand op dit forum die hier niet erg van kan genieten.
Wel meer. Ik vind Valverde volkomen kut.

Maar Quintana na gisteren ook, dus ach.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:19:16 #160
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163762367
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:18 schreef La_Tramposa het volgende:
Dan moet je 6000 kcal per dag bij-eten en dan ga je aan de rijstwafels? :D
Kun je beter een zak chips pakken :Y
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:19:17 #161
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163762369
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:18 schreef La_Tramposa het volgende:
Dan moet je 6000 kcal per dag bij-eten en dan ga je aan de rijstwafels? :D
veel eiwitten.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:19:18 #162
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163762370
Eigenlijk hopen dat Mollema ergens geel pakt, dan mogen Schleck en Zubeldia als meesterknechten de boel bij elkaar houden.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163762374
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:18 schreef Max23 het volgende:

[..]

Verschil was al 33 seconden bij punt 2. Verliest in dat deel dus maar 7 seconden.
Ah ok, de ticker hier geeft het 2e punt niet meer aan. Ik vergeleek het nog met het 1e punt waar het 1 seconde was.
pi_163762393
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:19 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

veel eiwitten.
Tuurlijk ;)
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163762397
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:19 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

veel eiwitten.
Je moeder gaf ik vannacht ook veel eiwitten.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:20:45 #166
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163762398
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:19 schreef SaintOfKillers het volgende:
Eigenlijk hopen dat Mollema ergens geel pakt, dan mogen Schleck en Zubeldia als meesterknechten de boel bij elkaar houden.
Kan alleen als Froome nog ergens zo hard valt dat hij naar huis moet. Als hij zachter valt krijgt hij toch alle tijd terug.
pi_163762411
Tom gaat kijken naar Bau.
pi_163762417
Zoooo goed hoor
pi_163762420
Hij heeft nog goed gemaakt in het laatste deel volgens mij.
pi_163762421
Mollema ^O^ _O_
pi_163762428
Gaat gewoon 6e eindigen in de tijdrit
pi_163762429
_O_ _O_ _O_
pi_163762431
Bokkema gewoon de olympische tijdrit laten doen.
pi_163762433
5e/6e _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:22:43 #175
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163762435
Mollema wat een fantastische tijdrit _O_
pi_163762436
Grote klasse van Bauke _O_
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:22:54 #177
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163762442
Lekker hoor Bauke
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:22:57 #178
333483 Aguero
oooooooo
pi_163762443
Bauke Baas
Citius, Altius, Fortius.
pi_163762445
Wind gedraaid
pi_163762446
Dat fietsen tegen de wind in naar school betaalt zich nu uit.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:23:04 #181
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163762447
Prima tijdrit van Mollema
pi_163762448
Hij is in de leer gegaan bij Fabian!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:23:26 #183
335263 freaky40
pi_163762452
Koning Mollema! Rammerdiebambam!
Allemaal cabaretteketet!
  Admin vrijdag 15 juli 2016 @ 17:23:27 #184
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163762453
wie zei nou gister weer dat we ons niet o druk moesten maken en dat het maar om seconden gaat, die had dus helemaal gelijk :)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163762455
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Prima tijdrit van Mollema
prima?
geweldig
pi_163762461
Mollema wint vandaag dus ook 54/56 seconden op Valverde/Van Garderen
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:23:54 #187
194695 franklop
Fran knock
pi_163762462
Dijkstra jinxt het podium in parijs alvast
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762464
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:23 schreef yvonne het volgende:
wie zei nou gister weer dat we ons niet o druk moesten maken en dat het maar om seconden gaat, die had dus helemaal gelijk :)
Tja je weet niet wat er nog gaat gebeuren..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163762469
Quintana :W
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:24:05 #190
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163762473
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:23 schreef opperkleurder het volgende:
Dat fietsen tegen de wind in naar school betaalt zich nu uit.
Zuidhorn naar Groningen is ook een ware martelgang :Y
pi_163762476
Mollema gaat toeslaan in de derde week.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:24:38 #192
335263 freaky40
pi_163762480
En zo had niemand het meer over gisteren...
Allemaal cabaretteketet!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:24:55 #193
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_163762482
Herbert Dijkstra kan je nu ook gerust neerzetten bij het darten
RED ONS HENNIEGOD
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:24:56 #194
194695 franklop
Fran knock
pi_163762483
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:24 schreef freaky40 het volgende:
En zo had niemand het meer over gisteren...
D&D net nog :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:25:09 #195
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163762486
Froome uitjouwen :')
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:25:35 #196
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163762493
Zo die toeschouwer was boos
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:25:36 #197
335263 freaky40
pi_163762494
Froome had al weer thuis moeten wezen...
Allemaal cabaretteketet!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:25:52 #198
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163762497
quote:
9s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:24 schreef PowerLoungen het volgende:
Herbert Dijkstra kan je nu ook gerust neerzetten bij het darten
Dressuur ook wel denk ik.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163762499
Quintana valt nog mee.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:26:17 #200
194695 franklop
Fran knock
pi_163762503
Bokkema pakt meer dan een minuut op Quintana
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:26:22 #201
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_163762504
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:25 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Dressuur ook wel denk ik.
Als een Nederlander maar wint
RED ONS HENNIEGOD
pi_163762506
Goed laatste deel van Quintana
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:26:24 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762507
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:26 schreef ZakaRosa het volgende:
Quintana valt nog mee.
Eh, nee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762516
Sagan _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:27:04 #205
194695 franklop
Fran knock
pi_163762518
Sagan is terug van zijn uitfietsrondje
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762521
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eh, nee.
Dubbelaccount van KP
pi_163762523
Zo jongens. Ik ben weer thuis. Hoe staat het ermee met de tijdrit
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:27:21 #208
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762524
Ik zou nu een lokquote kunnen doen maar dat zou wel erg gemeen zijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:27:29 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163762527
Nairo gaat schroeien in derde week voor Piti
pi_163762531
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:27 schreef Mani89 het volgende:
Ik zou nu een lokquote kunnen doen maar dat zou wel erg gemeen zijn.
BLUF
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:27:45 #211
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762532
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:27 schreef Mani89 het volgende:
Ik zou nu een lokquote kunnen doen maar dat zou wel erg gemeen zijn.
Maar jij bent toch ook gemeen?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762535
De karavaan trekt verder
pi_163762541
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:27 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nairo gaat schroeien in derde week voor Piti
Quintana staat nog steeds voor Valverde in het klassement
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:28:20 #214
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762543
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar jij bent toch ook gemeen?
Niet tegen mijn beste vrienden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:28:25 #215
194695 franklop
Fran knock
pi_163762544
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:27 schreef opperkleurder het volgende:
De karavaan trekt verder
Parijs wacht op niemand!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:28:55 #216
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163762548
Zoveel legendarische etappes in één Tour, volgens Herbert, dat moet wel historisch uniek zijn!
Wie dit leest is alfabeet.
pi_163762554
Kijk, ongeveer Quintana's tijd.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:29:26 #218
194695 franklop
Fran knock
pi_163762555
Bokkema klein minuutje voor op Yates nu
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:29:28 #219
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762557
Nu gaan we hopen op pech van Froome.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163762559
Froome had er nu moeten zijn en is nog niet in zicht _O_
pi_163762563
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 22:33 schreef Koffieplanter het volgende:
lokquote
pi_163762565
ritzege twee _O_
pi_163762566
Mollema 2e op een minuut voorsprong.

Hoelang is het geleden dat we iemand zo goed in het klassement in de tour hadden?
pi_163762569
Ritwinst is binnen w/
pi_163762574
Wat een verschil zeg _O_
pi_163762579
Wat een weelde _O_
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:30:29 #227
335263 freaky40
pi_163762582
Lekker hoor! ^O^
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:30:32 #228
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762584
Tomgod
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762585
Dumoulin lost zijn belofte in, maar Mollema is voor mij wel de verrassing van deze tour met z'n aanvallend rijden (zit veel meer punch in) en nu weer een zeer goede tijdrit.
pi_163762586
Dumoulin _O_
pi_163762589
Molleme de enige van de klassementsrenners die minder dan 1 minuut verliest op Froome
pi_163762591
*O* *O* *O*
Demain, on roule
  User die overal opduikt 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:31:15 #233
186611 Haags
pi_163762602
_O_
Zonder wrijving geen glans
pi_163762603
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:29 schreef skysherrif het volgende:
Mollema 2e op een minuut voorsprong.

Hoelang is het geleden dat we iemand zo goed in het klassement in de tour hadden?
Breukinkgod
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:31:18 #235
108913 Godshand
guide4you
pi_163762604
Haha Tom beste Nederlandse rijder sinds?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163762610
Bazentijdrit van Dumoulin, verplettert de rest.
pi_163762612
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:30 schreef Max23 het volgende:
Molleme de enige van de klassementsrenners die minder dan 1 minuut verliest op Froome
Ik moet zeggen dat ik Froome niet helemaal kapot over de finish vond zien komen.. maar misschien is dat gewoon zijn stijltje.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:31:36 #238
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163762613
In deze vorm kan Dumoulin ook de volgende tijdrit pakken.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:31:47 #239
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163762618
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:31 schreef Godshand het volgende:
Haha Tom beste Nederlandse rijder sinds?
1991 geloof ik. Als je doelt op een tijdrit winnaar uit nl.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Redactie Sport vrijdag 15 juli 2016 @ 17:31:54 #240
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163762621
Dumoulin :9~
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163762625
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:31 schreef MCH het volgende:

[..]

Breukinkgod
Mollema in 2013...
pi_163762628
Froome wint de tour. Dat kunnen we nu wel vaststellen
pi_163762629
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:31 schreef Godshand het volgende:
Haha Tom beste Nederlandse rijder sinds?
Breukink
pi_163762633
Zoals ik van tevoren al zei, pakt Froome twee minuten op Quintana.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:32:27 #245
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163762639
_O_
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 17:32:34 #246
335263 freaky40
pi_163762641
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:31 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

1991 geloof ik. Als je doelt op een tijdrit winnaar uit nl.
Die van Bau en Lau destijds vond ik ook wel mooi, maar deze is overtuigender natuurlijk.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163762642
Dumoulin moet wel eens de Tour kunnen winnen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:32:40 #248
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163762643
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:31 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Mollema in 2013...
Verschil was toen wat kleiner
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163762646
Danny ziet eruit als een zwerver.
pi_163762647
PushberichtenGenot.
pi_163762652
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:29 schreef skysherrif het volgende:
Mollema 2e op een minuut voorsprong.

Hoelang is het geleden dat we iemand zo goed in het klassement in de tour hadden?
Anderhalve maand geleden nog en zelfs een stuk beter

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:33:06 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762653
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:32 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Zoals ik van tevoren al zei, pakt Froome twee minuten op Quintana.
Goed gedaan, Bert van Marwijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762656
Mollema tweede op 1:47 nu.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:33:28 #254
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163762659
als zijnde. top
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163762660
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:32 schreef ZakaRosa het volgende:
Danny ziet eruit als een zwerver.
Je bent zelf een zwerver.
pi_163762666
Dumoulin, wordt hij een Indurain of een Cancellara. Ik gok een Indurain die ook nog voorjaarsklassiekers kan winnen. Ik hoop alleen niet dat ie naar Sky gaat.
pi_163762668
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Goed gedaan, Bert van Marwijk.
Kan je lacherig over doen, maar ik heb er gewoon verrekte veel verstand van. Doe er je voordeel mee in de toekomst :)
pi_163762679
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:33 schreef wattel het volgende:
Dumoulin, wordt hij een Indurain of een Cancellara. Ik gok een Indurain die ook nog voorjaarsklassiekers kan winnen. Ik hoop alleen niet dat ie naar Sky gaat.
Tom heeft al vaker gezegd dat hij goed zit bij Sunweb.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:34:35 #259
194695 franklop
Fran knock
pi_163762680
Straatfeest roepen is een beetje ongepast vandaag of niet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762684
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:34 schreef franklop het volgende:
Straatfeest roepen is een beetje ongepast vandaag of niet
Offerfeest.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:34:49 #261
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762685
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Kan je lacherig over doen, maar ik heb er gewoon verrekte veel verstand van. Doe er je voordeel mee in de toekomst :)
Waarvan akte.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163762688
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:33 schreef wattel het volgende:
Dumoulin, wordt hij een Indurain of een Cancellara. Ik gok een Indurain die ook nog voorjaarsklassiekers kan winnen. Ik hoop alleen niet dat ie naar Sky gaat.
Tom gaat geen Vlaamse klassiekers rijden, al zou ik hem graag een keer in Vlaanderen zien koersen.
pi_163762690
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:34 schreef franklop het volgende:
Straatfeest roepen is een beetje ongepast vandaag of niet
Not very nice inderdaad. :N
  Redactie Sport vrijdag 15 juli 2016 @ 17:35:05 #264
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163762693
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:33 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Anderhalve maand geleden nog en zelfs een stuk beter

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Dat was niet de Tour.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:35:22 #265
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163762699
Tom vond het een goede beslissing de tijdrit door te laten gaan :D
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163762708
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:33 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Anderhalve maand geleden nog en zelfs een stuk beter

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Maar dit is de Tour, dus grandioos.
pi_163762710
sorry voor late reacties, ik liet een glas vallen en moest eerst stofzuigen....

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:02 schreef noodgang het volgende:

[..]

Welke? Dan zet ik het vast in de agenda
dat hangt van het parcours af, maar waarschijnlijk niet de tour. Degene met de meeste tijdritkilometers.

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:02 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Dat denk ik niet.
Hij gaat natuurlijk nog beter worden in de bergen he.... Je moet dus Tom Dumoulin anno 2016 +5% denken..
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 17:36:09 #268
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163762716
Goed klassement.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:36:10 #269
194695 franklop
Fran knock
pi_163762717
Dit klassement kloptniet _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762718
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:35 schreef Dagoduck het volgende:
Tom vond het een goede beslissing de tijdrit door te laten gaan :D
Ik vond wel dat hij direct na de finish een hele goede en oprechte reactie had over het Nice-gebeuren. De meeste andere renners zeggen alleen "Ja het is wel heel erg".
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163762726
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:35 schreef vaarsuvius het volgende:
sorry voor late reacties, ik liet een glas vallen en moest eerst stofzuigen....

[..]

dat hangt van het parcours af, maar waarschijnlijk niet de tour. Degene met de meeste tijdritkilometers.

[..]

Hij gaat natuurlijk nog beter worden in de bergen he.... Je moet dus Tom Dumoulin anno 2016 +5% denken..
Eerder -5% kilo's als hij die ambities heeft ;)
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163762741
Toch ook wel het laatste jaar dat ik Bardet en Pinot in mijn zweeler team zet. Vallen altijd tegen. AL die klassementsmannen trouwens. Natuurlijk dacht ik van al die mannen dat Mollema juist niet ging presteren en net hij is top...
pi_163762751
Ze mogen bij Movistar flink aan de slag op de derde rustdag.
pi_163762767
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:38 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ze mogen bij Movistar flink aan de slag op de derde rustdag.
Dat zijn ze wel gewend.
pi_163762771
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:37 schreef Belgosome het volgende:
Toch ook wel het laatste jaar dat ik Bardet en Pinot in mijn zweeler team zet. Vallen altijd tegen. AL die klassementsmannen trouwens. Natuurlijk dacht ik van al die mannen dat Mollema juist niet ging presteren en net hij is top...
Je hebt er gewoon geen verstand van.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:40:21 #276
108913 Godshand
guide4you
pi_163762781
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:31 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

1991 geloof ik. Als je doelt op een tijdrit winnaar uit nl.
Nee op een Nederlandse wielrenner die in meerdere wedstrijden (en dan helemaal in de Grote 3) zeges binnen haalt?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163762789
quote:
3s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:40 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nee op een Nederlandse wielrenner die in meerdere wedstrijden (en dan helemaal in de Grote 3) zeges binnen haalt?
Erik Dekker
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:41:27 #278
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762795
Bauke je ouders zijn net omgekomen bij een auto ongeluk.

Jaa ok, nou op zich ben ik daar wel tevreden mee. Ik voelde me goed vandaag.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163762802
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:40 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Erik Dekker
2001? 15 jaar gelden ongeveer dus :)
pi_163762811
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:41 schreef skysherrif het volgende:

[..]

2001? 15 jaar gelden ongeveer dus :)
2000 won ie 3 etappes ind e tour
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:42:29 #281
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163762815
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:41 schreef Mani89 het volgende:
Bauke je ouders zijn net omgekomen bij een auto ongeluk.

Jaa ok, nou op zich ben ik daar wel tevreden mee. Ik voelde me goed vandaag.
eh ok
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:42:38 #282
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163762817
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:40 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Erik Dekker
Dekker heeft natuurlijk nooit iets gepresteerd in Vuelta of Giro.

Misschien Blijlevens.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163762825
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:39 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Je hebt er gewoon geen verstand van.
Hier op Fok niemand blijkbaar, ze hadden mij afgeraden om Valverde in mijn team te zetten omdat hij net de Giro had gereden. Had ik het hier niet gevraagd stond hij in mijn team...
pi_163762828
Sterk gereden van Bauke. Had ik niet helemaal verwacht eigenlijk. Terugkijkend op gisteren, eigenlijk geel hehe.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163762835
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:43 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Hier op Fok niemand blijkbaar, ze hadden mij afgeraden om Valverde in mijn team te zetten omdat hij net de Giro had gereden. Had ik het hier niet gevraagd stond hij in mijn team...
Maak je niet druk. Wielrennen is een vreemde sport.
pi_163762840
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Waarvan akte.
Als je een keer niet voor lul wil staan met die voorspellinkjes van je moet je het maar laten weten.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:44:01 #287
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762848
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:43 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Hier op Fok niemand blijkbaar, ze hadden mij afgeraden om Valverde in mijn team te zetten omdat hij net de Giro had gereden. Had ik het hier niet gevraagd stond hij in mijn team...
Maar Valverde zei ook dat hij zich op achterstand ging laten rijden en Quintana ging helpen. Dus wij hadden gewoon gelijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163762850
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:43 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Hier op Fok niemand blijkbaar, ze hadden mij afgeraden om Valverde in mijn team te zetten omdat hij net de Giro had gereden. Had ik het hier niet gevraagd stond hij in mijn team...
Speel je tegen medeFOK!kers?
pi_163762851
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:43 schreef Fraaa het volgende:
Sterk gereden van Bauke. Had ik niet helemaal verwacht eigenlijk. Terugkijkend op gisteren, eigenlijk geel hehe.
Ook zonder aangepaste tijden had Froome in het geel gestaan.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:44:38 #290
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163762861
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Maar Valverde zei ook dat hij zich op achterstand ging laten rijden en Quintana ging helpen. Dus wij hadden gewoon gelijk.
Valverde liet zich dan ook op achterstand rijden, alleen bleef Quintana maar in zijn wiel zitten.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163762862
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:43 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Hier op Fok niemand blijkbaar, ze hadden mij afgeraden om Valverde in mijn team te zetten omdat hij net de Giro had gereden. Had ik het hier niet gevraagd stond hij in mijn team...
Je moet bij dit soort spelletjes 3 keer mee doen en 3 keer iets anders riskants kiezen, dan heb je dikke kans dat je 2x flopt en 1 keer vet hoog scoort....
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:44:41 #292
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762863
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:43 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Als je een keer niet voor lul wil staan met die voorspellinkjes van je moet je het maar laten weten.
R_R dacht dat John Izagirre vandaag beter zou rijden dan Oliviera.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163762866
Een minuut niet posten jongens...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163762869
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:44 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Ook zonder aangepaste tijden had Froome in het geel gestaan.
Maar de rest veel dichterbij.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:45:11 #295
108913 Godshand
guide4you
pi_163762873
Mooie streek, ben daar op vakantie geweest. Probeerde met een mountainbike die kloofwand op, maar haalde net de eerste haarspeldbocht :')
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163762874
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:44 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Ook zonder aangepaste tijden had Froome in het geel gestaan.
Nee, Froome was dan namelijk officieel uit de tour.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163762881
Lijken de daltons wel.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:45:46 #298
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163762882
1 minuut geen Herbert.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 17:45:46 #299
194695 franklop
Fran knock
pi_163762883
Staan wel op daltons slagvolgorde
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163762886
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 17:44 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Speel je tegen medeFOK!kers?
Nee op Zweeler
pi_163762888
Foto's maken mag wel, schandalig!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')