abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:19:57 #1
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163756836
Etappe 13: Bourg-Saint-Andéol - La Caverne Pont du Pont-d'Arc, 37,5 km (ITT)

Ik heb al veel gekke dingen gezien, maar dit nog nooit. Een rennende wielrenner. In pure paniek naar boven joggend op een berg. Iedere keer als ik er weer aan denk schiet ik in de lach. Het zorgde ervoor dat een etappe die op niets uit leek te draaien ineens een memorabele etappe werd, waar we het jaren later nog steeds over gaan hebben. De etappe begon met een grote kopgroep van 14 man, die al vrij snel een grote voorsprong kregen van het peloton. Toen het na een tijd goed begon te waaien schoot het peloton toch in gang en leek het voor de kopgroep toch nog lastig te worden. Dit veranderde toen Simon Gerrans op kop van het peloton onderuit ging en wat Skyborgs in zijn val meenam. De rem ging erop in het peloton en de vluchters mochten gaan bepalen wie er zou winnen. Het werd weer een geweldige dag voor de Belgen, De Gendt en Pauwels bleven over. Navarro leek nog even terug te komen, maar de Spanjaard, die normaal toch beter zou moeten klimmen dan de Belgen, was er toch wel helemaal klaar mee. In de sprint die niet echt een sprint was bleek De Gendt duidelijk de betere. Zo heeft hij nu een overwinning op de Stelvio en de Ventoux op zijn palmares staan. Het blijft een merkwaardige renner. Hoewel we dit ook weer niet kunnen zien als een echt overwinning op de Ventoux, aangezien we zes kilometer onder de top bleven hangen, door de wind. Hij is wel de eerste winnaar bij Chalet Reynard, ook wat waard.

Ondertussen probeerde Quintana wat in de groep daarachter, maar hij kwam niet weg. Froome probeerde het ook een keer en hij kwam wel weg. Porte volgde al meteen, maar de rest was daar niet toe in staat. Quintana viel stil, wat toch best verrassend was. Mollema leek goed te zitten en op het moment dat je dat begon te denken viel hij meteen aan. Zo sterk als tijdens deze Tour heb ik hem nog niet gezien. Hij reed relatief simpel naar Froome en Porte toe. Ze leken tijd te pakken op de rest, tot we ineens een opstopping zagen. Er leek iets gebeurd te zijn met een motor, maar wat precies was niet duidelijk. Tot Porte in beeld kwam, die met zijn fiets aan het kloten was. Ineens schakelde de regisseur naar iemand in het geel. Die aan het rennen was. Huh? Froome was aan het rennen. De Keniaan in hem kwam naar boven. Totaal verbijsterd en in totale paniek rende hij als een kip zonder kop rond. Blijkt maar weer dat hij toch echt totaal geen koersinzicht heeft. Als er iets is met je fiets moet je wachten op je reservefiets, niet wegrennen van de neutrale wagen en de wagen van de ploeg. Hij leed er alleen maar meer tijdsverlies door, omdat eerst het groepje achter hem er voorbij moest voor hij eindelijk een auto zag. Van de auto van Mavic kreeg hij een fiets die niet echt geschikt voor hem was, waardoor het er allemaal nog lulliger uit begon te zien. Hij kon niets met die fiets, het geheel werd nu echt slapstick. Uiteindelijk kreeg hij dan toch een fiets van de ploeg en ging hij verder naar de streep. Hij verloor heel veel tijd. Daar leek het tenminste op. Uiteindelijk zijn er allerlei gekke dingen gebeurd. Iedereen zou nu de tijd hebben gekregen van het moment van de aanrijding. Beetje vreemd.

Het is een raar precedent. Natuurlijk konden Froome en Porte waarschijnlijk niet veel doen aan de valpartij, maar we bevinden ons nu wel op een hellend vlak. Nu moeten we voor ieder incident ineens gaan goochelen met tijdsverschillen, als je consequent wil blijven. Je kan er nu echter al vanuit gaan dat het niet consequent gaat zijn. Als zoiets alleen Mollema was overkomen had er geen haan naar gekraaid, vermoedelijk. Technisch gezien had Froome uit koers genomen moeten worden, omdat het verboden is om je zonder fiets richting de finish te verplaatsen. Natuurlijk had hij niet uit koers genomen moeten worden, maar het is toch ook vreemd dat iemand die de regels overtreedt juist beloond wordt. Hij komt best goed weg, mogen we wel zeggen. Het is wel de vraag wat we van dit incident moeten leren. Er waren eigenlijk teveel supporters en misschien ook wel teveel motoren. Toch is het tijdens iedere bergrit hetzelfde en altijd gaat het goed, alleen nu even niet. Je zou ook kunnen zeggen dat incidenten bij de koers horen en dat je er verder niets mee hoeft te doen. Het is in ieder geval te hopen dat we dit soort incidenten niet meer krijgen, dat zou al een hoop discussie schelen. Toch blijft etappe 12 van de Tour de France van 2016 voor altijd in ons geheugen. Het leverde geen tijdsverschillen op, maar gelukkig hebben we de beelden nog!






De eerste tijdrit van deze Tour de France heeft Bourg-Saint-Andéol als startplaats. Dit is een debutant in de Tour, nog nooit eerder is men in dit dorpje met 7500 inwoners geweest. We zitten in de Ardèche, regio Rhône-Alpes. Een stukje ten noordwesten van de Mont Ventoux, aan de oevers van de Rhône, ligt dit schattige dorpje. Ze zijn wel bekend met wielrennen, ieder jaar passeert de Classic Sud Ardèche hier. Daarnaast hebben ze al eens een andere wedstrijd van de ASO mee mogen maken. In 2010 kwam er een rit in het Criterium du Dauphiné aan in Bourg-Saint-Andéol. De overwinning ging naar de Argentijn Juan José Haedo. Vaak zie je wel dat beklimmingen of dorpen eerst debuteren in de Dauphiné, voor ze een plaatsje in de grote Tour krijgen. De start van deze korte maar lastige tijdrit is in het centrum van het dorp, bij een rotonde met een fonteintje en langs een aantal gezellige terrasjes. Het lijkt me best een aangenaam dorpje. Mooie ligging aan een rivier, maar ook mooie gebouwtjes, waaronder een mooie kerk.



De tijdrit begint meteen met een beklimming van bijna zeven kilometer aan 4,9%. De eerste meters zijn nog vlak, maar zodra de renners Bourg-Saint-Andéol buitenrijden begint het meteen gevoelig op te lopen. Voor de renners het dorp verlaten krijgen ze eerst nog met twee rotondes te maken, waarvan de tweede nog wel enige stuurmanskunst vereist. Het loopt omhoog over een brede weg. In het begin van de klim zijn er een paar flinke bochten, maar daarna gaat het een paar kilometer rechtdoor en is het vooral op de grote plaat naar boven stampen. Richting de top komen er weer een paar bochten en is het klimmetje nog wat lastiger. Na zeven kilometer van deze tijdrit komen de renners boven op de Côte de Bourg-Saint-Andéol, bij een of andere lelijke zendmast. Op de top hebben de renners al meer dan 300 hoogtemeters overwonnen, om maar aan te geven dat het niet echt een simpele tijdrit is. Na zeven kilometer wordt ook al de eerste tussentijd gemeten. Gelukkig zijn er genoeg meetpunten opgenomen in deze tijdrit. We gaan een goed beeld krijgen van de prestaties van de renners onderweg.



Na dit klimmetje volgt er niet gelijk een afdaling. De renners bevinden zich op een plateau en daar blijven rijden ze een aantal kilometer over. We zitten in een bos, dus de wind zal hier niet veel invloed hebben. Het loopt lichtjes naar beneden, dus dit is vooral een stuk voor de jongens die een enorm grote plaat rond kunnen draaien. Als de renners een kilometer of vijf door een bos hebben gefietst bereiken ze wel wat meer open terrein en daar kan de wind wel wat invloed hebben. Er zitten een paar kleine knikjes in de weg waar het een beetje omhoog loopt, maar het loopt voornamelijk lichtjes naar beneden. Er zitten niet heel veel bochten in dit deel van het parcours. Pas in de buurt van Saint-Remèze, waar de renners na 15,5 kilometer passeren, komen er weer wat obstakels. Bij het binnenrijden van dit dorp is er een rotonde waar de coureurs links af moeten slaan. Best een link bochtje. Ze verlaten dan ook de grote weg en komen op een wat smaller weggetje terecht, dat dwars door het dorp gaat. Aan het eind van dit straatje moeten de renners een bocht naar links nemen en direct weer een bocht naar rechts. Dit allemaal dwars tussen de huizen door. Linke passage. Even verderop is er weer een bocht naar rechts die wat lastiger is, met daarna nog een bochtje naar links. Daarna is het niet meer zo moeilijk en rijden ze simpel het dorp uit.



Een paar kilometer buiten het dorp, in het gehucht Les Arredons, ligt het tweede meetpunt van de dag, na 18,5 kilometer van de tijdrit. We zitten hier zo'n beetje op de helft van de tijdrit dus. Volgens het profiel is de weg hier vlak, maar het lijkt er eerder op dat de weg zo nu en dan nog vals plat omhoog loopt. Het terrein is niet volledig open, er staan behoorlijk wat bosjes en struikjes langs de kant van de weg. Het is tijdens deze tijdrit eigenlijk nooit echt vlak. Het gaat steeds op en af. Er zitten ook aardig wat bochten in het parcours en dat gaat in de komende kilometers alleen nog maar erger worden. Het einde van het plateau komt bijna in zicht en daarna zal de afdaling van deze rit gaan beginnen. Voor de echte afdaling begint zijn er al een paar stroken waar het naar beneden loopt met een paar bochten die door de dichte begroeiing langs de kant van de weg lastig in te schatten zijn. Na 22,5 kilometer komen de renners aan op Col du Serre de Tourre en daar wordt de weg weer een stuk breder. Hier is een prachtig uitzicht over de omgeving, we zijn inmiddels aangekomen bij de Gorges de l'Ardèche. De kloof van de Ardèch is best mooi te noemen.



Toch kunnen de renners nog niet echt genieten van dit uitzicht. Er gaat namelijk een aantal kilometer naar beneden gereden moeten worden. De afdaling is niet lang, maar wel steil. Er ligt nieuw asfalt in de afdaling, dat maakt het allemaal wel wat aangenamer. Erg veel lastige bochten zitten er niet in, hoewel er wel een paar bochten zijn die iets moeilijker in te schatten zijn. Aan het begin van de afdaling rijden de renners door een mooi tunneltje en daarna krijgen ze te maken met een haarspeldbocht. Ondertussen hebben ze eigenlijk continu een prachtig uitzicht over de omgeving. Het gaat even een kilometer rechtdoor, daarna is er een stevige bocht naar rechts gevolgd door een flinke bocht naar links en dan is het dalen alweer gedaan. Na het dalen begint het bijna meteen weer omhoog te lopen. Heel lichtjes, maar toch. Helemaal vlak is het weer niet. De renners blijven langs de Ardèche fietsen en komen na 28 kilometer uit bij het derde tussenpunt van de dag, bij Pont d'Arc. Dit is een natuurlijke brug over de rivier de Ardèche. De rotsen vormen een brug die bijna 60 meter lang is en 34 meter hoog. In de winter staat het water hier blijkbaar heel hoog en op die manier is in de loop der jaren deze natuurlijke boog uitgesleten. Het is in de omgeving van deze boog hypertoeristisch. Campings, hotelletjes en vooral heel veel mensen. Mensen vinden het ook leuk om hier te kanoën.



Na het derde tussenpunt moeten de erkende hardrijders nog een kleine tien kilometer afleggen tot de finish. Ze fietsen nog een aantal kilometer langs de Ardèche en de route blijft daarom prachtig. Links uitzicht op de rivier, waar je met een beetje geluk wat mensen in een kayak om kan zien slaan en rechts allerlei rotswanden langs de kant van de weg. De weg is wel bochtig en niet volledig vlak. Er zitten weer een paar stukken vals plat op de route. Richting Vallon-Pont-d'Arc is het wel weer wat vlakker. Dit dorp bereiken we na 31,5 kilometer en bij het binnenrijden slaan de renners bij de rotonde rechtsaf. Wel een brede bocht, prima te doen. Het gaat een kilometer rechtdoor, terwijl de weg al lichtjes omhoog begint te lopen. Op vijf kilometer van de streep is er een scherpe bocht naar rechts en gaan de renners op weg naar het slotklimmetje. Na deze bocht is het even vlak, iets meer dan een kilometer. Op 3,3 kilometer van de streep begint de klim naar La Caverne du Pont d'Arc. Het gaat in die laatste kilometers aan 5% omhoog, dat is na zo'n lastige tijdrit toch nog verdomd lastig. De weg is breed, maar wel heel erg bochtig. Het blijft draaien en keren tot op een paar honderd meter van de finish, pas dan gaat het wat langer rechtdoor. Na 37,5 kilometer zijn de renners boven en is de tijdrit gedaan.




In 1994 liepen een paar archeologen rond in de omgeving van Valon-Pont-d'Arc. Ze kwamen ergens op een steen een paar rode strepen tegen en dat was een duidelijk signaal dat ze iets moois op het spoor waren. Ze ontdenken de grotten van Chauvet. Achter een rotswand die duizenden jaren geleden was ingestord ontdekten ze een grote grot met enkele van de best bewaarde muurschilderingen ter wereld. De tekeningen bleken meer dan 36.000 jaar oud te zien, daarmee zijn deze tekeningen ook een stuk ouder dan andere tekeningen die zijn ontdekt in Frankrijk. De grot zelf is ook mooi, maar vooral de muurschilderingen vallen op. De tekeningen zijn ook best gedetailleerd en er komen veel verschillende diersoorten in voor. Zo kan je uit deze tekeningen afleiden dat er 36.000 jaar geleden blijkbaar ook leeuwen en neushoorns rondliepen in de Ardèche. Uiteraard is de grot na de ontdekking op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Een paar kilometer verder op is een exacte kopie van de grot gebouwd. Op zo'n prehistorische ontdekking komen uiteraard veel toeristen af en om te voorkomen dat deze toeristen alle muurschilderingen aan zouden tasten is besloten om ze de toegang tot de originele grotten te weigeren, maar de kopie is ook prachtig geworden. De modernste technieken zijn gebruikt, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Helaas is er ook gekeken voor moderne architectuur, waardoor het geheel er wat lachwekkend uitziet. Ineens een paar hypermoderne gebouwen tussen de rotsen door. Er komt hier pas voor het eerst een Tourrit aan, maar dat is best logisch aangezien deze locatie pas sinds 2015 voor het publiek geopend is.



Het wordt tijdens deze rit heel warm. In Bourg-Saint-Andéol 26 graden en iets verderop in Vallon-Pont-d'Arc ook zoiets. Er is geen kans op neerslag, dus dat is dan wel weer gunstig. De wind kan weer een grote rol van betekenis gaan spelen. Het gaat vooral in de middag heel hard waaien, windkracht 6 wordt verwacht. De wind zal deels in de zij zijn en deels op de kop, maar niet vaak in de rug. Het gaat gedurende de dag ook steeds harder waaien, dus de jongens die vroeg starten zouden zouden een voordeel kunnen hebben. Hoewel de wind natuurlijk altijd onvoorspelbaar is, dus neem dit weerbericht niet te serieus. Het terrein is ook niet altijd open, het is lange tijd beschut. Toch ga je met windkracht 6 er altijd last van hebben en vooral als met tegenwind hebben vooral de kleine klimmertjes extra problemen. De eerste coureur, de nummer laatst in het klassement Sam Bennett, mag al heel vroeg aan de bak. Om 9:45, om precies te zijn. De laatste renner, gele trui Chris Froome, start om 16:39. Zijn finish wordt verwacht om 17:29, de organisatie houdt er dus rekening mee dat hij er 50 minuten over zou kunnen doen. De uitzending begint zoals altijd weer om 14:10.



Pittig tijdritje. Een deel is voor de echte specialisten, die op de grote plaat kunnen stoempen. Een ander deel is dan juist weer wat meer voor de jongens die het van hun stuurmanskunst moeten hebben en minder van de pure kracht. De tijdrit is niet overdreven technisch, maar er zijn wel technische gedeeltes. Het is ook niet echt een klimtijdrit, maar er zitten wel twee echte klimmetjes in en tussendoor loopt het ook nog vaak omhoog. De wind kan ook nog z'n rol spelen, dus ik vind het eigenlijk een best lastig tijdritje om te voorspellen. Een aantal specialisten die wat vroeger starten kunnen best met de winst aan de haal gaan. Toch kunnen enkele jongens die voor de gele trui gaan ook een uitstekende tijdrit gaan rijden. Enfin, we doen maar weer eens een voorspelling waar niets van gaat kloppen.
1. Froome. Deze tijdrit heeft bijna de afstand van een marathon, dus dat zal onze atleet wel aanspreken. Nee, ik verwacht dat hij nu zo boos is dat hij iedereen helemaal de vernieling in gaat fietsen. Hij rijdt bijna altijd goede tijdritten, maar nu zal hij er extra op gebrand zijn om een goed resultaat te boeken. Denk dat hij al zijn concurrenten op een grote achterstand gaat zetten. Tenzij hij natuurlijk teveel last heeft van zijn blessures. In principe leek dat tijdens de rit mee te vallen, maar je weet nooit. Op het eind van de dag wel fermere tegenwind, maar deze jongen slingert z'n brommer gewoon aan en dan is er niets meer aan te doen.
2. Dumoulin. Tom is natuurlijk een god, maar wel een god die vaak tweede wordt. Vooral dit jaar, in een aantal tijdritten al nipt geklopt. In de Giro zat het mee, toen won hij nipt, maar verder heeft hij nog niet echt veel geluk gehad. Ik verwacht dat er tijdens deze tijdrit ook wel weer iemand zal zijn die toevallig net betere benen heeft of in betere omstandigheden mag rijden. In de tweede tijdrit van de Giro moest hij bijvoorbeeld door de regen, terwijl de jongens die vroeger waren gestart over droge wegen mochten. Zoiets zal het nu ook wel weer zijn. Ineens ferme tegenwind terwijl het vroeg op de dag nog goed te doen was.
3. Cancellara. Bezig aan zijn laatste Tour, maar tot nu toe niet zo opvallend. Een aantal keer als knecht in beeld gekomen en ook een paar halfslachtige pogingen gedaan om iets van een waaier te forceren, meer is het nog niet. We gaan nog naar Zwitserland, daar zal hij zich ook zeker willen laten zien. Deze rit zal hij echter ook niet laten lopen. Het tijdrijden gaat hem behoorlijk goed af dit jaar. Al een paar gewonnen, o.a. in de Tirreno. Een nieuwe overwinning wordt wel lastig, er zijn wat jongens die ik op papier hoger inschat. Hij start wel behoorlijk vroeg en dat kan in z'n voordeel zijn.
4. Dennis. Won vorig jaar de tijdrit in Utrecht en dit jaar ook al een paar tijdritten gewonnen. Heeft tijdens deze Tour nog niet veel laten zien, maar een tijdrit is altijd weer een ander verhaal. Hij staat ook heel ver achter in het klassement en daardoor mag hij vroeg starten. De wind zal waarschijnlijk nog niet zo hard waaien in de ochtend en omdat de wind niet vaak in de rug zal zitten is dat een voordeel.
5. I. Izagirre. Deze Baskische eindbaas fietst vooral in dienst van Quintana en Valverde, maar ik heb goede hoop dat hij zich tijdens deze rit eens echt mag laten zien. Ion heeft een geweldig jaar en al meerdere koersen gewonnen. Onder andere een lastige tijdrit in de Ronde van Zwitserland. Deze tijdrit is ook lastig, dus ik hoop toch nog wat Baskisch genot voorin de uitslag aan te kunnen treffen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:20:31 #2
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163756846
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:02 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Gelukkig niet opgesteld vandaag.
gelukkig was je niet in Nice vannacht, boeit dan zeker ook geen kut wat er gebeurd is?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:21:28 #3
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163756865
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:20 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

gelukkig was je niet in Nice vannacht, boeit dan zeker ook geen kut wat er gebeurd is?
Wat een prima vergelijking!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:22:02 #4
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163756872
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:21 schreef noodgang het volgende:

[..]

Wat een prima vergelijking!
Nja alletwee Frankrijk tog
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:23:10 #5
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756892
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:20 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

gelukkig was je niet in Nice vannacht, boeit dan zeker ook geen kut wat er gebeurd is?
Het kan mij niet zoveel schelen inderdaad.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163756904
EBH faalt jammerlijk helaas, levert 39s in in het tweede gedeelte
pi_163756915
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:23 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
EBH faalt jammerlijk helaas, levert 39s in in het tweede gedeelte
maar blijft constant in het derde gedeelte
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:24:37 #8
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163756917
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:23 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
EBH faalt jammerlijk helaas, levert 39s in in het tweede gedeelte
Is hij al binnen dan?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:25:12 #9
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163756927
Coppel 3e bij eerste tussenpunt
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:25:36 #10
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756934
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:24 schreef zolderraam het volgende:

[..]

maar blijft constant in het derde gedeelte
Veel belangrijker inderdaad.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163756998
Barta 4de op punt 3.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:31:26 #12
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163757072
Bijna Jon Izagirre van start
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:32:31 #13
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163757089
Heeft iemand een link naar dat TT livelab?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:32:36 #14
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163757093
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bijna Jon Izagirre van start
Hij gaat vast winnen, want in het eerste topic zei ik dat ik dat niet zag gebeuren. Ik ben heel goed in jinxen.

(benieuwd wat hij doet na deze dubbele jinx)
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:33:04 #15
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757102
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:32 schreef hhh38 het volgende:
Heeft iemand een link naar dat TT livelab?
http://racecenter.letour.fr/#/timetrial
http://live.tissottiming.com/
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:34:25 #16
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163757121
Ik stel voor dat Barta en Hagen net achter Bodnar finishen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:35:12 #17
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757133
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:34 schreef Slobeend het volgende:
Ik stel voor dat Barta en Hagen net achter Bodnar finishen.
Ik denk daar toch iets anders over.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163757137
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:34 schreef Slobeend het volgende:
Ik stel voor dat Barta en Hagen net achter Bodnar finishen.
Hagen is 5 nu
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:35:35 #19
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:36:00 #20
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757149
Verdomme!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:37:47 #21
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757196
Ik heb Koffieplanter ook al een tijdje niet gezien hier, weet iemand waarom?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163757198
Coppel 12 sec achter den Oliveira bij punt 2.
pi_163757201
Hagen laat mij hopeloos in de steek.
pi_163757203
Ik hoop dat Quintana 8 minuten verliest. Tricheur.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:38:12 #25
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163757211
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:37 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb Koffieplanter ook al een tijdje niet gezien hier, weet iemand waarom?
Die durft zich hier niet meer te vertonen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:40:02 #27
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163757242
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:37 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb Koffieplanter ook al een tijdje niet gezien hier, weet iemand waarom?
Ik mis hem wel. Laten we heel hard Koffieplanter roepen.
pi_163757243
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:37 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb Koffieplanter ook al een tijdje niet gezien hier, weet iemand waarom?
Hoe zou jij het vinden dat Mollema of all people een leukere, aanvallendere, en betere renner blijkt te zijn dan jouw favoriete renner.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:40:32 #29
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757251
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:40 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik mis hem wel. Laten we heel hard Koffieplanter roepen.
De enige die reageerde was mijn moeder.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:40:53 #30
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163757258
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:40 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Hoe zou jij het vinden dat Mollema of all people een leukere, aanvallendere, en betere renner blijkt te zijn dan jouw favoriete renner.
Fantastisch
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:42:48 #31
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163757292
Cancellara gaat niet erg hoog eindigen
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:43:11 #32
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163757300
Barta 4e, 1 sec voor Bodnar.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:43:28 #34
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757303
quote:
15s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:43 schreef Slobeend het volgende:
Barta 1 seconde sneller dan Bodnar.
_O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:43:43 #35
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163757307
NOSwielrennen twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 12:48:52 Op een rijtje: de starttijden van de Nederlanders en de prominenten. #TDF2016 https://t.co/GrygKYDp5Y reageer retweet
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:43:52 #36
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163757309
quote:
15s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:43 schreef Slobeend het volgende:
Barta 1 seconde sneller dan Bodnar.
;(
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:45:10 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757329
quote:
15s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:43 schreef Slobeend het volgende:
Barta 1 seconde sneller dan Bodnar.
Maar Slob, je het Oliviera. Je gaat sowieso een topdag hebben.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:46:03 #38
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163757345
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:45 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Maar Slob, je het Oliviera. Je gaat sowieso een topdag hebben.
Klopt mag niet klagen uiteindelijk.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:46:21 #39
62913 Blik
The one and Only!
pi_163757350
Coppel 12 seconden langzamer dan Oliveira bij 2de tussenpunt
pi_163757351
Grmay gestart
pi_163757364
Coppel 2 sec sneller dan Oliveira bij punt 3!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:47:28 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757368
Hup Zjeeroom!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:47:28 #43
62913 Blik
The one and Only!
pi_163757369
En coppel 2 seconden sneller bij 3de tussenpunt
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:47:30 #44
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163757370
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:46 schreef opperkleurder het volgende:
Grmay gestart
Hopelijk gaat NOS om 14.10 hem live volgen
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:47:59 #45
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757379
Ik strik net mijn veters en ik zie dat ik echt walgelijk veel haar op mijn benen heb.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:48:32 #46
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163757385
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:47 schreef Dale__Cooper het volgende:
Coppel 2 sec sneller dan Oliveira bij punt 3!
Die heb ik allebei niet :')
pi_163757398
Nog weggereden worden op het Frans kampioenschap door Anthony Roux en nu iedereen naar huis fietsen in de Tour :D

[ Bericht 1% gewijzigd door Marcoss op 15-07-2016 13:55:58 ]
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:49:35 #48
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:49:42 #49
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757408
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:49 schreef Marcoss het volgende:
Nog weggereden worden op het Frans kampioen door Anthony Roux en nu iedereen naar huis fietsen in de Tour :D
Ja, daarom had ik hem er bijna uitgegooid.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:52:49 #50
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_163757451
Ik ben benieuwd wat Roglic had kunnen laten zien op dit parcours.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:54:19 #51
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163757478
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:49 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, daarom had ik hem er bijna uitgegooid.
Ik helemaal.
pi_163757482
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:52 schreef LekkerWeertje het volgende:
Ik ben benieuwd wat Roglic had kunnen laten zien op dit parcours.
Roglic gaat over een paar dagen iedereen naar huis fietsen in de tijdrit in Polen.
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:55:50 #53
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757506
Paul Voss 51ste bij de finish.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:56:04 #54
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163757511
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:55 schreef Mani89 het volgende:
Paul Voss 51ste bij de finish.
Dit boeit echt niemand
pi_163757521
Izavierde op het eerste punt
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:56:31 #56
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163757525
Jon 4e bij eerste punt op 17 sec
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:56:38 #57
62913 Blik
The one and Only!
pi_163757528
Izaguirre 4de tijd bij 1ste tussenpunt
pi_163757531
Ion mag dus wel voluit gaan
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:57:15 #59
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757541
John mag nog wel een beetje harder gaan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:58:09 #60
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163757558
Jon lon John
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:58:25 #61
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757568
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:58 schreef BeamofLight het volgende:
Jon lon John
Sjonnie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:00:55 #62
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757638
Pibernik 60ste aan de finish op 7 minuten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163757644
Close Coppel
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:01:43 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163757649
Coppel op 4 seconden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:02:46 #65
62913 Blik
The one and Only!
pi_163757670
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:00 schreef Mani89 het volgende:
Pibernik 60ste aan de finish op 7 minuten.
Lekker belangrijk, deze non-informatie
pi_163757671
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:00 schreef Mani89 het volgende:
Pibernik 60ste aan de finish op 7 minuten.
Mijn favoriet voor de 'Onopvallendste renner'.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:08:39 #67
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163757806
NOSwielrennen twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 14:07:36 Bert-Jan Lindeman heeft 57.35 over de 37 kilometer lange tijdrit gedaan. De 39ste tijd na 92 renners. #TDF2016 reageer retweet
pi_163757839
Ik ga vandaag alleen ingetogen posts plaatsen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:09:56 #69
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163757842
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:58 schreef BeamofLight het volgende:
Jon lon John
Het is Ion, even voor de goede orde.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163757853
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:08 schreef noodgang het volgende:
NOSwielrennen twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 14:07:36 Bert-Jan Lindeman heeft 57.35 over de 37 kilometer lange tijdrit gedaan. De 39ste tijd na 92 renners. #TDF2016 reageer retweet
Allemaal op wilskracht.
pi_163757865
Coppel 0.04 seconde langzamer, dus tweede tijd.

Edit: Spuit 11 :')
pi_163757876
Ion 5e bij punt 2.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:11:22 #73
62913 Blik
The one and Only!
pi_163757879
Izaguirre 32 seconden achterstand op Oliveira
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:11:46 #74
62913 Blik
The one and Only!
pi_163757887
Der Panzerwagen net gestart
pi_163757935
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:11 schreef Blik het volgende:
Der Panzerwagen net gestart
Die kan er toch niks meer van.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:14:17 #76
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163757940
Wuyts is al goed aan het janken
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 15 juli 2016 @ 14:14:55 #77
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:15:43 #78
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163757972
Dat lulverhaal van Froome weer. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163757976
Hebben ze al aan Froome gevraagd wat hij van Mollema vindt?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:16:31 #80
102912 crv
Screwed up
pi_163757990
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:17:03 #81
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163758004
Kappen met je dag van bezinning Michel
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:17:42 #82
102912 crv
Screwed up
pi_163758020
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef noodgang het volgende:
Kappen met je dag van bezinning Michel
ja der is nu wel genoeg over geluld idd
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:17:57 #83
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163758031
quote:
is denk ik niet echt toch?
pi_163758033
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

is denk ik niet echt toch?
Jawel.
pi_163758049
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

is denk ik niet echt toch?
:')
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:18:56 #86
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163758052
Ok, genoeg ik ga naar de NOS
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:19:30 #87
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758069
Wuyts is nu echt als een dorpspastoor aan het prediken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:19:46 #88
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758077
Dit valt me een beetje tegen van Ion. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:20:16 #89
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163758085
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dit valt me een beetje tegen van Ion. :{
Mij ook, of hij heeft heeeel goed ingedeeld, maar ik vrees ervoor
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:20:22 #90
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758088
Grmay zo met de 1ste tussentijd, spannend ;)
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:20:26 #91
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163758090
Gorka 32e bij 1e punt. Tot zover de Izagirre's.
pi_163758120
Overacting van Dionne. :D
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:21:47 #93
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758124
Gastauer 43ste bij het eerste tussenpunt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163758145
Rijden jullie ook altijd met een vol achterwiel?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:22:44 #95
102912 crv
Screwed up
pi_163758146
WTF is dat met Quintana die aan de motor hangt :o
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_163758148
Sicard 1e bij punt 2 :D

Dat kan niet kloppen...
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:23:08 #97
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758156
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:22 schreef opperkleurder het volgende:
Rijden jullie ook altijd met een vol achterwiel?
Meestal maar met een half achterwiel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:23:14 #98
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163758160
quote:
12s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:22 schreef crv het volgende:
WTF is dat met Quintana die aan de motor hangt :o
dit, vuile valsspeler :r
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:23:17 #99
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758161
Ik heb nu Doritos Cheeseburger.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163758162
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:22 schreef opperkleurder het volgende:
Rijden jullie ook altijd met een vol achterwiel?
Ik rij alleen met een volle zak.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 14:23:24 #101
335263 freaky40
pi_163758163
quote:
12s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:22 schreef crv het volgende:
WTF is dat met Quintana die aan de motor hangt :o
Onbegrijpelijk. Dat dit allemaal maar kan, maar wie betaald, bepaald....moge duidelijk zijn...pff.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163758168
martin komt er niet aan bij punt 1.
pi_163758176
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:23 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb nu Doritos Cheeseburger.
Viesdik
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:24:17 #104
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163758185
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:22 schreef baggerbaas het volgende:
Sicard 1e bij punt 2 :D

Dat kan niet kloppen...
Nee, dat gaat alle wielerwetten te boven.
pi_163758186
Lang niet.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:24:17 #106
102912 crv
Screwed up
pi_163758187
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:23 schreef Dale__Cooper het volgende:
martin komt er niet aan bij punt 1.
niet aan de tijd of komt ie helemaal niet bij punt 1
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_163758189
33 sec langzamer.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:24:43 #108
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758203
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:24 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Nee, dat gaat alle wielerwetten te boven.
Mwah, Sicard kan best aardig tijdrijden.

Maar het zou wel opvallend zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163758205
Martin is vergane glorie.
pi_163758219
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Mwah, Sicard kan best aardig tijdrijden.

Maar het zou wel opvallend zijn.
Hij is nog nergens te bekennen bij het eerste tussenpunt dus het zal wel een fout zijn.
pi_163758221
Martin valt énorm tegen dit jaar.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:25:29 #112
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163758222
TJ Butcher trouwens 77e bij 1e tussenpunt.
pi_163758223
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Mwah, Sicard kan best aardig tijdrijden.

Maar het zou wel opvallend zijn.
Hij lag een minuut achter Oliveira bij punt 1 :)
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:25:42 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758225
Volgens de ASO komt Teklehaimanot uit Equatoriaal Guinea.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:26:20 #115
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758237
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Volgens de ASO komt Teklehaimanot uit Equatoriaal Guinea.
Zou het wat uitmaken?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163758241
Tony Martin wint

Donderdagmiddag wist Thomas de Gendt de twaalfde etappe van de Tour de France te winnen en dit deed de Belg in etappe vol met spektakel. In een eindsprint tegen Serge Pauwels was het echter de renner van Lotto Soudal die wist te winnen. Er gebeurde echter iets unieks, aangezien Chris Froome hardlopend de Mont Ventoux op moest rennen. De geletruidrager raakte namelijk samen met Bauke Mollema en Richie Porte ten val, waarbij de frame van Froome zijn fiets brak. Er was vervolgens geen reservefiets te vinden, waarop de wielrenner besloot te rennen. Uiteindelijk verloor Froome veel tijd, maar de tourjury heeft besloten het tijdverlies kwijt te schelden.

Vrijdag is het tijd voor tijdrijden en de dertiende etappe bestaat dan ook ‘slechts’ uit 37,5 kilometer. Na de zware Mont Ventoux moeten de renners dus opnieuw individueel beuken en ditmaal staan er gelukkig wat minder beklimmingen op het programma. Toch kent de 13e etappe wel twee heuveltjes met een stijging van 7% die zowel in het begin als op het einde plaatsvinden. In het algemeen klassement zullen er ongetwijfeld pijnlijke verschillen gaan plaatsvinden en het is dan ook jammer dat Alberto Contador uit de Tour is. De Spanjaard is namelijk erg goed in tijdrijden, al verwachten wij ook veel van Chris Froome. Voor Quintana wordt het noodzaak niet nog meer achterstand op te lopen, terwijl iemand als Tom Dumoulin misschien wel opnieuw voor een etappezege kan gaan.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:26:41 #117
108913 Godshand
guide4you
pi_163758245
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163758258
Die tijdritpositie van Sagan...
pi_163758267
quote:
Speld is niet grappig
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:28:05 #120
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_163758277
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:27 schreef Columbiafan het volgende:
Die tijdritpositie van Sagan...
Ja, die ging niet echt maximaal.
pi_163758280
Snipperdag en alsnog bij de snelste 25% van het veld...
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:28:38 #122
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163758290
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:26 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken?
:D
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:29:25 #123
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758309
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:25 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Hij lag een minuut achter Oliveira bij punt 1 :)
Kan haast niet, rijd minuten sneller dan de rest van het veld tussen punt 1 en 2
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:29:26 #124
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758310
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:28 schreef Slobeend het volgende:

[..]

:D
Niet lachen gek, dan blijft ie bezig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163758326
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:27 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Speld is niet grappig
Deze vind ik ook niet zo, maar meestal zijn ze wel goed. Zoals die van Pantani.
pi_163758335
Vandaag gaan we echt veel tijdsverschillen zien. Denk niet dat de bergetappes de beslissing zal geven van de Tour maar deze tijdrit.
pi_163758346
Sicard 13e bij punt 3, dus daar klopt gewoon iets niet bij punt 2.
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:31:22 #128
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_163758354
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:30 schreef Maver24 het volgende:
Vandaag gaan we echt veel tijdsverschillen zien. Denk niet dat de bergetappes de beslissing zal geven van de Tour maar deze tijdrit.
Eens. Hier gaat met minuten worden gesmeten.
pi_163758361
Waar ik mij het meest aan erger bij Radio 1 met dit een gebeurtenis zoals Nice .
Radio 1 Tour gaat gewoon door, maar iedere JanLul die daar een beetje mee te maken heeft,
moet ieder eerst vijf minuten nog melden dat zijn of haar gedachten ergens anders zitten maar dat de tour nu eenmaal ook nog moet (maar liever niet).

Stel dan Radio Tour een dag uit, en doe verslaggeving van Nice, maar niet dit halfslachtige gedoe en ons de les lezen hoe somber wij moeten zijn over de gebeurtenissen.
pi_163758366
Martien.
pi_163758367
Tony Martin wint
l. In een eindsprint tegen Serge Pauwels was het echter de renner van Lotto Soudal die wist te winnen. Er gebeurde echter iets unieks, aangezien Chris Froome hardlopend de Mont Ventoux op moest rennen. De geletruidrager raakte namelijk samen met Bauke Mollema en Richie Porte ten val, waarbij de frame van Froome zijn fiets brak. Er was vervolgens geen reservefiets te vinden, waarop de wielrenner besloot te rennen. Uiteindelijk verloor Froome veel tijd, maar de tourjury heeft besloten het tijdverlies kwijt te schelden.

Vrijdag is het tijd voor tijdrijden en de dertiende etappe bestaat dan ook ‘slechts’ uit 37,5 kilometer. Na de zware Mont Ventoux moeten de renners dus opnieuw individueel beuken en ditmaal staan er gelukkig wat minder beklimmingen op het programma. Toch kent de 13e etappe wel twee heuveltjes met een stijging van 7% die zowel in het begin als op het einde plaatsvinden. In het algemeen klassement zullen er ongetwijfeld pijnlijke verschillen gaan plaatsvinden en het is dan ook jammer dat Alberto Contador uit de Tour is. De Spanjaard is namelijk erg goed in tijdrijden, al verwachten wij ook veel van Chris Froome. Voor Quintana wordt het noodzaak niet nog meer achterstand op te lopen, terwijl iemand als Tom Dumoulin misschien wel opnieuw voor een etappezege kan gaan.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:32:18 #132
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758374
Sicard nu 13de bij 3de punt, duidelijk een meetfout
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:32:30 #133
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758379
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:31 schreef ZakaRosa het volgende:
Martien.
Marten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163758398
hoe doet Tony Martin het?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:33:22 #135
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758407
Matig, Ion.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:33:25 #136
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163758409
Quintana gaat minuten verliezen, die komt niet door die wind heen, joh
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:34:04 #137
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758425
Jon 4de
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:34:19 #138
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758429
John niet echt geweldig.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:34:27 #139
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163758432
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:33 schreef Chunees het volgende:
hoe doet Tony Martin het?
op de fiets
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:34:48 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758441
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:34 schreef Mani89 het volgende:
John niet echt geweldig.
Nee, Degenkolb rijdt een slechte Tour.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163758444
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:33 schreef Chunees het volgende:
hoe doet Tony Martin het?
Laten we zeggen dat je er niet zoveel verstand van hebt.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:35:09 #142
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758448
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, Degenkolb rijdt een slechte Tour.
Die ook ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163758451
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:33 schreef THEFXR het volgende:
Quintana gaat minuten verliezen, die komt niet door die wind heen, joh
Dat denk ik ook. Staat een hoop wind
pi_163758466
Wat lult Wuyts nou weer.
pi_163758485
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Matig, Ion.
Volgens mij verwacht je wat te veel van Ion.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:36:47 #146
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163758486
In Colombia gaat Kientana niet trainen wanneer het waait, veel te gevaarlijk joh gek
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:36:48 #147
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758487
Roe stelt teleur.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:37:18 #148
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758500
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:36 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Volgens mij verwacht je wat te veel van Ion.
Eh, nee. In een tijdrit moet hij beter presteren dan Oliveira.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:37:25 #149
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758504
Tom moet bijna jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:37:35 #150
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758512
Ter verdediging van Martin, 1ste stuk was ook niet echt super geschikt voor Tony. Wellicht pakt die wat terug bij tussenpunt 2 en 3
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:37:44 #151
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_163758518
Daar gaat Alaflip.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:37:51 #152
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163758523
Tom gaat winnen met het ultra TU Delft pak aan.
pi_163758537
Dat wiel vasthouden van Quintana zien we ook maar ff door de vingers leden van de jury ? :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163758541
Waarom Ten Dam in beeld brengen?
pi_163758544
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eh, nee. In een tijdrit moet hij beter presteren dan Oliveira.
Ik denk dat vooral Oliveira hier een enorme uitschieter heeft.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:38:45 #156
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163758559
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:38 schreef Columbiafan het volgende:
Waarom Ten Dam in beeld brengen?
Neerlands hoop in bange dagen
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:39:11 #157
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758574
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:38 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Ik denk dat vooral Oliveira hier een enorme uitschieter heeft.
De wind zou ook een rol kunnen spelen. In de ochtend zou het minder hard waaien dan in de middag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163758585
Over tien minuten gaat onze landgenoot Tom Dumoulin van start. Kan hij de verwachtingen waarmaken?
pi_163758597
Der Panzerwagen matig
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:39:48 #160
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758598
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:38 schreef Columbiafan het volgende:
Waarom Ten Dam in beeld brengen?
Omdat die oud top-10 renner is geweest voor de Tour. Dus die hoort wat aandacht te krijgen van de Franse regie
pi_163758600
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:39 schreef Chunees het volgende:
Over tien minuten gaat onze landgenoot Tom Dumoulin van start. Kan hij de verwachtingen waarmaken?
Hij gaat winnen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:40:06 #162
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163758609
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:39 schreef Chunees het volgende:
Over tien minuten gaat onze landgenoot Tom Dumoulin van start. Kan hij de verwachtingen waarmaken?
Vraag je dit aan ons?
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 14:40:47 #163
335263 freaky40
pi_163758631
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:39 schreef Chunees het volgende:
Over tien minuten gaat onze landgenoot Tom Dumoulin van start. Kan hij de verwachtingen waarmaken?
In zijn hitech nieuwe pakje....ben benieuwd...
Allemaal cabaretteketet!
pi_163758638
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:40 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Vraag je dit aan ons?
nee
pi_163758639
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:38 schreef Columbiafan het volgende:
Waarom Ten Dam in beeld brengen?
Ten Dam moet nog meezitten in een kopgroep in de Alpen :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163758646
Landgenoot. Nu wel. normaal is het een vieze Limbo :{w
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_163758672
Martin valt eigenlijk elke TT meer tegen.
pi_163758677
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:40 schreef TLC het volgende:

[..]

Ten Dam moet nog meezitten in een kopgroep in de Alpen :)
Dat zou mooi zijn inderdaad. Maar ben bang dat LTD niet echt geschikt is om met de vroege vlucht mee te springen.
pi_163758690
Dijkstra komt er niet meer uit en verandert het onderwerp.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 14:42:26 #170
335263 freaky40
pi_163758692
Maarten vind het goed wat de jury heeft besloten. :)
Allemaal cabaretteketet!
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 14:43:08 #171
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163758715
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:42 schreef Ereinion het volgende:
Dijkstra komt er niet meer uit en verandert het onderwerp.
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:42 schreef freaky40 het volgende:
Maarten vind het goed wat de jury heeft besloten. :)
Dit boeit niemand
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 14:43:37 #172
335263 freaky40
pi_163758733
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:43 schreef Sked het volgende:

[..]

[..]

Dit boeit niemand
Oh? Waarom niet?
Allemaal cabaretteketet!
pi_163758740
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:42 schreef freaky40 het volgende:
Maarten vind het goed wat de jury heeft besloten. :)
Beslissing over Porte en Froome was ook wel terecht. Maar Quintana is natuurlijk bevoordeeld.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:44:21 #174
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163758752
ik hoor het al,Quintana gaat wegwaaien
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:44:30 #175
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163758757
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:43 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Beslissing over Porte en Froome was ook wel terecht. Maar Quintana is natuurlijk bevoordeeld.
Nou ja, terecht... in de verte misschien verdedigbaar.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:44:36 #176
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163758759
Kientana wordt teruggeblazen naar de start
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 14:44:58 #177
335263 freaky40
pi_163758771
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:43 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Beslissing over Porte en Froome was ook wel terecht. Maar Quintana is natuurlijk bevoordeeld.
Neen, hij heeft gelopen, heeft een fiets aan de kant gegooid. Dat is normaal gesproken exit tour. Quintana heeft een wiel vast gehouden, ook bespottelijk en verwijtbaar..
Allemaal cabaretteketet!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:45:05 #178
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163758774
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:41 schreef MichelWuyts het volgende:
Landgenoot. Nu wel. normaal is het een vieze Limbo : :{w
Limboland! :D
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:45:18 #179
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758779
Wow Sicard was bij het 2de tussenpunt nog de snelste.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 14:45:19 #180
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163758780
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:43 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Oh? Waarom niet?
Omdat hun mening niet boeiend is.
pi_163758789
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:44 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kientana wordt teruggeblazen naar de start
Komt het startpodium niet af.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:45:57 #182
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_163758801
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:44 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Neen, hij heeft gelopen, heeft een fiets aan de kant gegooid. Dat is normaal gesproken exit tour. Quintana heeft een wiel vast gehouden, ook bespottelijk en verwijtbaar..
Met andere woorden: Bauke wint de Tour. :D
pi_163758814
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 14:46:49 #184
335263 freaky40
pi_163758822
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:45 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Met andere woorden: Bauke wint de Tour. :D
Zou mooi zijn. Maar blijkbaar is de winnaar al duidelijk en wie het MOET worden...het is net een talentenjacht op TV waar de winnaar ook veelal al bekend is wie dat moet worden...
Allemaal cabaretteketet!
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:46:50 #185
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758823
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:45 schreef Mani89 het volgende:
Wow Sicard was bij het 2de tussenpunt nog de snelste.
Moet een meetfout zijn. Tussenpunt 1 +1:00 , tussenpunt 2 de snelste en tussenpunt 3 opeens weer 13de
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:46:55 #186
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163758825
quote:
tnx
pi_163758841
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:45 schreef THEFXR het volgende:

[..]

Limboland! :D
Toch wel mooi 12 Limburgers die naar de OS gaan :7 :P
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:47:34 #188
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163758847
TOM
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:47:44 #189
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163758853
Hup Tom w/
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:47:56 #190
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758862
Daar gaat Hij.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163758865
Nederlandse wielerhoop _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:48:13 #192
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758874
Tony 4de tussentijd op 3de punt
pi_163758875
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:47 schreef TLC het volgende:

[..]

Toch wel mooi 12 Limburgers die naar de OS gaan :7 :P
En F1 is niet eens olympisch :{w
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_163758879
Tom gaat niet winnen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:48:21 #195
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163758880
tomgod
pi_163758881
Martin 4e bij het 3e tussenpunt.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 15 juli 2016 @ 14:48:38 #197
335263 freaky40
pi_163758889
Fiets ze allemaal de moeder Tom!
Allemaal cabaretteketet!
pi_163758893
Iemand lijst met starttijden?
pi_163758897
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:48 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

En F1 is niet eens olympisch :{w
Max is een belg.
pi_163758906
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:48 schreef Belgosome het volgende:
Iemand lijst met starttijden?
Tom is net gestart, de rest doet er niet toe.
pi_163758912
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163758918
Die werd ook eerste in de Nederlandse tijdrit met minuten voorsprong denk ik
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:50:14 #203
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163758937
Dat rugnummer is niet aerodynamisch.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163758943
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:49 schreef capuchon_jongen het volgende:
Die werd ook eerste in de Nederlandse tijdrit met minuten voorsprong denk ik
Leuk dat je er ook bent.
pi_163758944
Zoveel moeite voor dat pak en dan een los rugnummer :')
pi_163758951
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:50 schreef Mani89 het volgende:
Dat rugnummer is niet aerodynamisch.
Je moeder lag gisteren ook niet erg aerodynamisch
pi_163758958
Zo'n speciaal ontwikkeld pak hebben en dan je rugnummer als parachute op je rug plakken. :')
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:51:26 #208
62913 Blik
The one and Only!
pi_163758970
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:50 schreef ZakaRosa het volgende:
Zo'n speciaal ontwikkeld pak hebben en dan je rugnummer als parachute op je rug plakken. :')
En je armen niet scheren...
pi_163758972
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:50 schreef ZakaRosa het volgende:
Zo'n speciaal ontwikkeld pak hebben en dan je rugnummer als parachute op je rug plakken. :')
van dat rugnummer hebben ze toch allemaal last
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163758979
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:50 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Leuk dat je er ook bent.
Ben ook blij na 2 uur op de tandarts stoel :r
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:51:46 #211
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163758986
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef TLC het volgende:

[..]

van dat rugnummer hebben ze toch allemaal last
Met wat lijm erop plakken, klaar
pi_163758988
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef TLC het volgende:

[..]

van dat rugnummer hebben ze toch allemaal last
Je kan hem ook goed vastplakken.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:51:58 #213
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163758995
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Ben ook blij na 2 uur op de tandarts stoel :r
Haha heb je verneukt gebit
  Forum Admin / PR vrijdag 15 juli 2016 @ 14:52:04 #214
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163758998
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Ben ook blij na 2 uur op de tandarts stoel :r
Had je je tandjes weer niet goed gepoetst, jochie?
pi_163759008
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Ben ook blij na 2 uur op de tandarts stoel :r
Blijf dan ook van de meth af.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:52:34 #216
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759013
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:52 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Blijf dan ook van de meth af.
Wow
pi_163759024
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Ben ook blij na 2 uur op de tandarts stoel :r
Wees blij dat hij nog een gaatje had.
pi_163759035
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:52 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Blijf dan ook van de meth af.
Die Belgen zitten altijd aan de friet meth.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:53:38 #219
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759040
Die tijdritfietsen van FDJ hebben te vroeg gepiekt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163759050
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Ben ook blij na 2 uur op de tandarts stoel :r
geen knappe tandartsassistente aanwezig ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163759063
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:54 schreef TLC het volgende:

[..]

geen knappe tandartsassistente aanwezig ?
eigenlijk wel, ik zou haar kunnen raken
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:55:18 #222
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163759077
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:51 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Ben ook blij na 2 uur op de tandarts stoel :r
wow, waske gebeurt
pi_163759087
stop met me te quoten
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:55:54 #224
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759088
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:55 schreef THEFXR het volgende:

[..]

wow, waske gebeurt
Hij beet zich stuk op GGMM
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:56:23 #225
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163759098
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:55 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hij beet zich stuk op GGMM
_O-
pi_163759103
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:48 schreef Belgosome het volgende:
Iemand lijst met starttijden?
Nee, ze doen maar wat.
pi_163759112
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:55 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hij beet zich stuk op GGMM
ik beet me vooral stuk op je moeder
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:57:03 #228
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759119
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:56 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

ik beet me vooral stuk op je moeder
haha kon je haar niet handelen
pi_163759155
Waarom Martin zo lang in beeld?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:58:28 #230
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163759159
Toch een vies klimmetje op het eind zo te zien.
pi_163759164
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:58 schreef ZakaRosa het volgende:
Waarom Martin zo lang in beeld?
Is een van de favorieten.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163759165
Ze zouden een daaltijdrit moeten doen.

Starten op de top van Mont Ventoux en dan dalen tot beneden
pi_163759178
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:58 schreef Felagund het volgende:

[..]

Is een van de favorieten.
Al lang niet meer na die tussentijden.
pi_163759180
Tom loopt Moinard al in
Demain, on roule
pi_163759185
Daar is Tom
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163759186
Nu al 2 minuten dichtgereden op Moinard _O-
pi_163759188
Sjennant.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 14:59:41 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759190
Het waait wel echt teringhard daar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 14:59:48 #239
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759192
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:58 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden een daaltijdrit moeten doen.

Starten op de top van Mont Ventoux en dan dalen tot beneden
Leuk, maar iets te risicovol.
pi_163759216
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:58 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden een daaltijdrit moeten doen.

Starten op de top van Mont Ventoux en dan dalen tot beneden
Ik denk dat er dan mensen zijn die een half uur eerder beneden zijn dan de rest.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:00:46 #241
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759219
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:58 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden een daaltijdrit moeten doen.

Starten op de top van Mont Ventoux en dan dalen tot beneden
Open er een topic over
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:01:36 #242
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759236
Tom snelste!!
pi_163759240
Tony is ook vroeg oud.
pi_163759243
Martin zal deze etappe niet winnen
pi_163759245
Waar zit Tom?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:01:50 #246
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759248
Martin kan dit jaar beter klagen dan tijdrijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:01:55 #247
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759251
Tom -10s
pi_163759252
Tom 10 seconden sneller
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:01:56 #249
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759253
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:01 schreef Joezi het volgende:
Waar zit Tom?
Op zijn fiets
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:02:08 #250
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163759257
Netjes hoor
pi_163759259
14-18
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:02:23 #252
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163759261
14.18 :')
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:02:33 #253
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759267
14:16.95
pi_163759270
Koekoek
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:02:40 #255
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163759271
Eindtijd Tom 40.45
pi_163759272
4
DUMOULIN Tom
TEAM GIANT-ALPECIN
14:16.95
1
pi_163759275
14-18

JeSuisDoping
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:03:06 #258
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759284
Wel weer een faal van de regie om het tussenpunt van Tom te missen
pi_163759291
Wat gaan we hier beleven
pi_163759295
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:03 schreef Blik het volgende:
Wel weer een faal van de regie om het tussenpunt van Tom te missen
sowieso de tijden in beeld zijn 1 grote faal.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:03:36 #261
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759297
Gelukkig heb ik Dumoulin bij CM.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163759299
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:03 schreef Joezi het volgende:
Wat gaan we hier beleven
Een overwinning van Froome.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:03:50 #263
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759303
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:03 schreef Blik het volgende:
Wel weer een faal van de regie om het tussenpunt van Tom te missen
Liever Chavanel in beeld.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163759305
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:03 schreef Mani89 het volgende:
Gelukkig heb ik Dumoulin bij CM.
Samuel?
pi_163759309
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:03 schreef Blik het volgende:
Wel weer een faal van de regie om het tussenpunt van Tom te missen
Regie was een paar jaar terug een stuk beter volgens mij.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163759310
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:03 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Een overwinning van Froome.
Froome heeft geen goede tijdrit gereden de laatste anderhalf jaar.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:04:12 #267
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759312
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:03 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Samuel?
Nee joh haha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163759316
De Belg meld nu pas tijd van Tom
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:04:41 #269
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759322
LtD een nette 90e tussentijd
pi_163759324
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Froome heeft geen goede tijdrit gereden de laatste anderhalf jaar.
Dat zegt me niks.
pi_163759327
Kanogenot.
pi_163759331
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:04 schreef capuchon_jongen het volgende:
De Belg meld nu pas tijd van Tom
En wat vonden ze er van?

*meldt
pi_163759333
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:04 schreef capuchon_jongen het volgende:
De Belg meld nu pas tijd van Tom
8)7 kutbelg ook, daarom kijken we NOS hiero
pi_163759334
Tom!
Edit: ik kijk dus op de belg
pi_163759336
Altijd mooi de Ardèche
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:05:28 #276
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759344
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:04 schreef noodgang het volgende:
LtD een nette 90e tussentijd
Kan die mee thuiskomen :')
pi_163759348
Lekker kanoën Ducrot
pi_163759366
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:05 schreef Joezi het volgende:
Lekker kanoën Ducrot
Ja inderdaad, iedereen is geinteresseerd in de eerste kanoervaringen van Maarten.. not.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163759371
Voor mensen achteraan in het klassement en die geen tijdrijderscapaciteiten hebben moet dit toch gewoon een snipperdag zijn?
pi_163759381
Ducrot: Als Tom dit niet wint eet ik mijn sok op
pi_163759385
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:06 schreef capuchon_jongen het volgende:
Voor mensen achteraan in het klassement en die geen tijdrijderscapaciteiten hebben moet dit toch gewoon een snipperdag zijn?
Sommigen willen zich alsnog wel testen.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163759390
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:06 schreef capuchon_jongen het volgende:
Voor mensen achteraan in het klassement en die geen tijdrijderscapaciteiten hebben moet dit toch gewoon een snipperdag zijn?
Beetje genieten van de natuur
pi_163759414
Wilmots weg
pi_163759416
Herbert: Waarom hebben ze geen dicht voorwiel eigenlijk?
pi_163759417
Voetbalnieuwtjes met michel.
  FOK!fotograaf vrijdag 15 juli 2016 @ 15:08:41 #286
842 Zorro
Z
pi_163759419
Op Radio 1 heeft Dumoulin de tijdrit eigenlijk al gewonnen hoor ik.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:08:44 #287
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759420
Jaaaaaaaaaa #exitwilmots
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163759422
Het nieuws van de dag is dat België een nieuwe bondscoach moet zoeken _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:09:10 #289
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163759434
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef opperkleurder het volgende:
Wilmots weg
Verwacht wel een goede tijd van hem.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:09:11 #290
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759435
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:06 schreef capuchon_jongen het volgende:
Voor mensen achteraan in het klassement en die geen tijdrijderscapaciteiten hebben moet dit toch gewoon een snipperdag zijn?
Je hebt alsnog wel de tijdslimiet. En dit rondje met 37 gemiddeld rijden is alsnog geen snipperdag lijkt me
  FOK!fotograaf vrijdag 15 juli 2016 @ 15:09:13 #291
842 Zorro
Z
pi_163759438
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef capuchon_jongen het volgende:
Het nieuws van de dag is dat België een nieuwe bondscoach moet zoeken _O_
De Fransen hebben daar andere gedachten over.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:09:33 #292
62913 Blik
The one and Only!
pi_163759445
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef Joezi het volgende:
Herbert: Waarom hebben ze geen dicht voorwiel eigenlijk?
wind
pi_163759450
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef capuchon_jongen het volgende:
Het nieuws van de dag is dat België een nieuwe bondscoach moet zoeken _O_
Louis van Gaal _O_
pi_163759451
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef opperkleurder het volgende:
Wilmots weg
GENOT
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163759459
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef Joezi het volgende:
Herbert: Waarom hebben ze geen dicht voorwiel eigenlijk?
Is Herbert echt zo dom?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:10:05 #296
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163759461
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jaaaaaaaaaa #exitwilmots
Tijd voor Aad300.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:10:18 #297
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759467
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:10 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Is Herbert echt zo dom?
Ja
pi_163759473
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Tijd voor Aad300.
Aad Afkoopsom _O_
pi_163759474
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:09 schreef superniger het volgende:

[..]

GENOT
Dat valt nog te bezien. Nu hebben ze kans om een toernooi te winnen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:10:48 #300
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163759480
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 15:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Tijd voor Aad300.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 15:11:25 #301
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163759500
Tartaar van start
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')