quote:Op maandag 11 juli 2016 22:40 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Waarom moet het nou alweer hierover gaan?
Ik heb geen mobiel internet en ik wandel geregeld van m'n laatste afspraak naar huis (ongeveer een uur wandelen) en vaak ben ik tegen die tijd al redelijk bek-af en zit ik (zeg het nu voor de 2e keer) achteraf met schoenen die niet droog zijn (heb dus maar 2 paar).
quote:Op maandag 11 juli 2016 22:40 schreef Rauw. het volgende:
Ik wil het daar niet weer over hebben, hartige pannekoeken word ik emotioneel van en dan niet richting de positieve zijde.
Er is geen probleem. Er is nooit een probleem. Toch moet er 100 posts over gepeeuwd wordenquote:Op maandag 11 juli 2016 22:41 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Maar dan beweeg je toch ook gewoon? Ik zie het probleem niet geloof ik
Ohja. sorry, was ik ff vergeten..quote:Op maandag 11 juli 2016 22:43 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Er is geen probleem. Er is nooit een probleem. Toch moet er 100 posts over gepeeuwd worden
Kakquote:Op maandag 11 juli 2016 22:41 schreef DancingPhoebe het volgende:
Weten jullie een goede app om je apparatenworkout in te registeren?
Zo van ik heb die en die dag die en die apparaten op dat en dat gewicht gedaan, zoveel reps, zoveel sets?
Ik heb om deze reden dan ook altijd pleisters bij me (geen grap).quote:Op maandag 11 juli 2016 22:47 schreef MevrouwPuff het volgende:
Natte schoenen zijn wel de hel
Laatst was ik lopend en ontdekte ik dat m'n katoenen gympjes niet waterdicht zijn en ik moest nog 4 km naar huis, ik was een instantblarenmachine
Gek eigenlijk hè! Dat we dat dan weer niet aantrekkelijk vinden, terwijl het wel echt de meest pure suiker is die je kan eten en we schijnen biologisch evolutionair aangetrokken te worden tot zoet en vet. Dus, waarom eten we dit niet met hele eetlepels tegelijk bij een vreetbui?quote:Op maandag 11 juli 2016 22:32 schreef La_Tramposa het volgende:
Van die pure suiker is toch niet aantrekkelijk?
Ik heb ook wel een halve kg suiker in mijn keukenkastje maar zelfs in mijn ergste vreetbui komt het niet in mij op om dat te gaan nemen
Kranten in je natte schoenen doen helpt met drogen van de binnenkantquote:Op maandag 11 juli 2016 22:50 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Ik heb om deze reden dan ook altijd pleisters bij me (geen grap).
Vorig jaar heb ik hele stukken gewandeld (vaak 3u/dag), kreeg ook steeds blaren, maar met die pleisters hield ik het steeds wat langer vol en ging het herstellen ook sneller, zodat ik weer sneller op de been was .
Het ding wat ik vervelender vind, is dat het best een tijd duurt voor ze weer droog zijn (vaak in elk geval 2 dagen).
Omdat het vooral de combinatie is volgens mij.. suiker mét vetquote:Op maandag 11 juli 2016 22:52 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Gek eigenlijk hè! Dat we dat dan weer niet aantrekkelijk vinden, terwijl het wel echt de meest pure suiker is die je kan eten en we schijnen biologisch evolutionair aangetrokken te worden tot zoet en vet. Dus, waarom eten we dit niet met hele eetlepels tegelijk bij een vreetbui?
Gut, ik reageerde ergens op en dat ging absoluut niet over jou. Gewoon echt helemaal nietquote:Op maandag 11 juli 2016 22:40 schreef magnetronkoffie het volgende:
Waarom moet het nou alweer hierover gaan?
Ik heb geen mobiel internet en ik wandel geregeld van m'n laatste afspraak naar huis (ongeveer een uur wandelen) en vaak ben ik tegen die tijd al redelijk bek-af en zit ik (zeg het nu voor de 2e keer) achteraf met schoenen die niet droog zijn (heb dus maar 2 paar).
Dus ja, ik vind dat vervelend, maar ik vind het nog vervelender dat daar uren na afloop nog steeds zo onvolwassen over wordt gedaan
Goed volstoppen met kranten wil wel helpen vaak. En schoenen kopen die beter water afstotend zijn..quote:Op maandag 11 juli 2016 22:50 schreef magnetronkoffie het volgende:
Het ding wat ik vervelender vind, is dat het best een tijd duurt voor ze weer droog zijn (vaak in elk geval 2 dagen).
quote:Op maandag 11 juli 2016 22:53 schreef BananaPancake het volgende:
[..]
Kranten in je natte schoenen doen helpt met drogen van de binnenkant
Het gaat volgens mij juist om de combinatie van vet en suiker in een product wat ervoor zorgt dat je er van blijft eten. Daar zetten producenten ook op in en daarom zit er ook suiker in bijvoorbeeld pindakaas. Donuts schijnen de allerperfectste verslavingsverhouding te hebben. Die vind ik gek genoeg ook niet lekkerquote:Op maandag 11 juli 2016 22:52 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Gek eigenlijk hè! Dat we dat dan weer niet aantrekkelijk vinden, terwijl het wel echt de meest pure suiker is die je kan eten en we schijnen biologisch evolutionair aangetrokken te worden tot zoet en vet. Dus, waarom eten we dit niet met hele eetlepels tegelijk bij een vreetbui?
Ik begrijp niet eens waarom je er zo heftig op reageert, heb die hele 'discussie' niet eens gelezenquote:Op maandag 11 juli 2016 22:54 schreef Isabeau het volgende:
Gut, ik reageerde ergens op en dat ging absoluut niet over jou. Gewoon echt helemaal niet
kristalsuiker, rietsuiker, basterdsuiker in geel/wit/bruin, kandijsuiker, parelsuiker, geleisuiker, palmsuiker, honing, golden syrup, stroop... Standaard in voorraadkastquote:Op maandag 11 juli 2016 22:37 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik heb wel suiker in huis. Meerdere soorten. Maar die horen wel echt een beetje bij de kruiden/ingrediëntensectie zeg maar.
Soms zou ik zo graag bij jou wonenquote:Op maandag 11 juli 2016 22:55 schreef Sjeen het volgende:
[..]
kristalsuiker, rietsuiker, basterdsuiker in geel/wit/bruin, kandijsuiker, parelsuiker, geleisuiker, palmsuiker, honing, golden syrup, stroop... Standaard in voorraadkast
Lange en vooral natte tenen wellicht?quote:Op maandag 11 juli 2016 22:55 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik begrijp niet eens waarom je er zo heftig op reageert, heb die hele 'discussie' niet eens gelezen
Alleen de kandijsuiker heb ik nietquote:Op maandag 11 juli 2016 22:55 schreef Sjeen het volgende:
[..]
kristalsuiker, rietsuiker, basterdsuiker in geel/wit/bruin, kandijsuiker, parelsuiker, geleisuiker, palmsuiker, honing, golden syrup, stroop... Standaard in voorraadkast
Ik dacht chocolade Donuts zijn zelden lekker. Alleen heel vers net gebakken.quote:Op maandag 11 juli 2016 22:55 schreef La_Tramposa het volgende:
Het gaat volgens mij juist om de combinatie van vet en suiker in een product wat ervoor zorgt dat je er van blijft eten. Daar zetten producenten ook op in en daarom zit er ook suiker in bijvoorbeeld pindakaas. Donuts schijnen de allerperfectste verslavingsverhouding te hebben. Die vind ik gek genoeg ook niet lekker
Z'n natte sokken schuren.quote:Op maandag 11 juli 2016 22:55 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik begrijp niet eens waarom je er zo heftig op reageert, heb die hele 'discussie' niet eens gelezen
En denken dat het altijd over jou gaat in deze wereld wellicht.quote:Op maandag 11 juli 2016 22:56 schreef Sunnythesun het volgende:
Lange en vooral natte tenen wellicht?
Dat. En poedersuiker.quote:Op maandag 11 juli 2016 22:55 schreef Sjeen het volgende:
[..]
kristalsuiker, rietsuiker, basterdsuiker in geel/wit/ bruin, kandijsuiker, parelsuiker, geleisuiker, palmsuiker, honing, golden syrup, stroop... Standaard in voorraadkast
En dat de hele wereld zich wel aanpast aan jouw persoonlijke voorkeurenquote:Op maandag 11 juli 2016 22:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
En denken dat het altijd over jou gaat in deze wereld wellicht.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |