abonnement Unibet Coolblue
pi_163644934
Etappe 9: Vielha Val d'Aran (Spanje) - Ordino-Arcalis (Andorra), 184,5 km

Het is best schokkend, maar Froome schijnt meer te kunnen dan alleen klimmen. Hij gaat nu ook al hard naar beneden, moet niet gekker worden. Al jaren krijgt hij te horen dat hij alleen maar kan klimmen en dat hij hopeloos is in de afdaling. Daar heeft hij de afgelopen tijd blijkbaar aan gewerkt. De achtste rit was op papier een rit die in zijn nadeel zou moeten zijn. Een rit met aankomst beneden, die zou hij zeker niet gaan winnen. Hij besloot de slotafdaling de verkennen en hij besloot wat daallessen te nemen van Kwiatkowski, die behoorlijk goed kan dalen. Tijdens de verkenning moet gebleken zijn dat de afdaling van de Peyresourde vooral een bijtrapafdaling is en daar maakte hij optimaal gebruik van. Hij stak een groter verzet dan de concurrentie en smeet zich naar beneden. Froome is natuurlijk een uitmuntende tijdrijder, dus het was nog wel logisch ook dat hij op de rechte stukken uitliep op de rest. Hij miste nog wel bijna een paar bochtjes, maar dat drukte de pret voor hem niet echt. Zoals wel vaker maakte Quintana weer eens een fout. Hij zat in het wiel van Froome, maar in een moment van onachtzaamheid liet hij het wiel los en meteen was de vogel gevlogen. Dat daarna Valverde het gat niet dicht wist te krijgen is ook niet echt verwonderlijk. Dit was niet zozeer afdalen, het was vooral heel hard fietsen. Hard fietsen is toch eerder de specialiteit van Froome dan van Valverde. De Keniaanse Brit heeft in ieder geval wel meteen een statement gemaakt. Een punt dat voor hem zwak moest zijn bleek niet zo zwak. Hij heeft nu al de gele trui. De concurrentie heeft meteen een flinke klap in het gezicht gekregen. Er is wel een mogelijkheid om direct een klap terug te geven, dat zou dan tijdens deze rit moeten gebeuren. De rit voor de rustdag is ook enorm zwaar en het is de eerste echte aankomst bergop. We mogen voor het eerst toch een serieus gevecht op de flanken van een col verwachten.




Het is dan wel de Ronde van Frankrijk, maar deze rit zal toch echt starten in Spanje. We zitten in het uiterste westen van Catalonië, in het dorpje Vielha. Dit dorpje ligt in de comarca Val d'Aran en de provincie Lérida. Uiteraard zijn er in de Tour wel eens vaker ritten gestart in Spanje, maar nog nooit in dit dorpje. Vielha is de hoofdstad van Val d'Aran, maar aangezien er in de hele comarca niet eens 10.000 mensen wonen is dat ook weer geen bijzonder grote eer. Vielha e Mijaran, wat de volledige naam schijnt te zijn, is wel als eens voorgekomen in de Vuelta. Voor het laatst in 2008, toen de rit ook in dit prachtige dorpje vertrok. Die rit zou gewonnen worden door Greg van Avermaet. Ook in 2003 was er een rit met vertrek in Vielha, die rit ging dan weer naar Alejandro Valverde. Er staan dus een aantal renners aan de start met goede herinneringen aan dit dorp. Daarnaast zijn er ook wel eens ritten geëindigd in Vielha. In 1983 bijvoorbeeld, toen ging de overwinning naar de Bask Marino Lejarreta. In 2006 kwam de Tour wel langs Vielha, er was toen namelijk een finish op Pla de Beret en dat ligt hier behoorlijk dicht in de buurt. Denis Menchov won toen, no?



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. In 2006 was er dus een etappe die eindigde op Pla de Beret en we rijden nu dezelfde kant op. We rijden richting het dorpje Baquiera en in dat dorpje kun je naar het skistation Pla de Beret fietsen. Dat doen we deze keer niet, we blijven op de weg en fietsen zodoende verder naar de top van de eerste klim van de dag, de Port de Bonaigua. Volgens de Tourorganisatie is de klim 13,7 kilometer lang en 6,1% gemiddeld, maar dat klopt niet helemaal. In z'n totaliteit is de klim bijna 23 kilometer lang. Na 19 kilometer koers komen de renners boven op de klim, dit is dan weer te verklaren door de neutralisatie in Vielha. De eerste kilometers van de klim tellen dus niet mee. In totaal gaat het een kilomeer of 20 aan 5% omhoog, het is dus wel wat zwaarder dan de organisatie ons wil doen laten geloven. De Port de Bonaigua is wel een mooie klim. Goede, brede weg, een goed uitzicht over de behoorlijk groene omgeving. Weinig mis met deze klim. Direct een prima uitdaging voor de renners, weer wat anders na de vlakke aanlopen van de afgelopen dagen. De renners komen boven bij een restaurantje dat in een kasteelachtig gebouwtje zit.



De klim is niet bijzonder bochtig. Er is wel een fase richting de top met de nodige haarspeldbochten, maar het stelt niets voor in vergelijking met de afdaling. Die is enorm bochtig, vooral in het begin. Deze kant van de Port de Bonaigua is ook net even wat lastiger. De afdaling is ongeveer 19 kilometer lang en in die 19 kilometer overwinnen we hetzelfde aantal hoogtemeters als in de beklimming van 23 kilometer. De afdaling is verder wel prima te doen. De weg is breed en verkeert in een best goede staat. Enkele bochten zijn wat lastiger in te schatten, omdat je niet precies kan zien hoe de weg loopt, maar de meeste bochten zijn vrij overzichtelijk. Bovendien zitten we nog in het begin van de rit, de kans is niet zo heel groot dat er hier al oorlog gevoerd gaat worden. Met alles wat er tijdens deze rit verder nog gaat komen en de vallei na deze afdaling zal hier nog wel behoorlijk rustig gedaald worden. Eigenlijk is dit gewoon een mooie afdaling. Niks mis mee. Na een kilometer of 38 koers komen de renners beneden en is het tijd voor een kleine 30 meter door de vallei. Er zijn niet zo heel veel wegen naar Andorra, dus moeten we eerst nog even omrijden om daar te komen. Het gaat even naar het zuiden, terwijl we eigenlijk naar het oosten moeten. De renners mogen wel continu over een brede, goede weg fietsen.



In de vallei gaat het wel steeds een klein beetje naar beneden. In La Guingueta d'Àneu zijn de renners eigenlijk al beneden, maar meer dan 20 kilometer verderop in Sort zitten ze toch weer meer dan 250 meter lager. Echt dalen is er niet meer bij, het gaat hooguit een beetje vals plat naar beneden. Voor enkele renners in het peloton zal dit bekend terrein zijn. We zitten in de buurt van Rialp en de voet van de Port Ainé. De Port Ainé kwam dit jaar in de Volta a Catalunya voor. De aankomst bergop leek lange tijd een prooi voor Pieter Weening, maar hij blies zichzelf op en Thomas De Gendt wist hem nog te overvleugelen. De Gendt is er nu weer bij, hoewel we niet over de Port Ainé zelf gaan. We fietsen na 64 kilometer wel door Rialp en dat was in de Volta a Catalunya een startplaats. De rit die hier startte zou eindigen in Valls en werd gewonnen door Wout Poels. Woutje zal nu wel de hele dag moeten werken voor Froome, dus veel heeft hij niet aan deze wetenschap. Het is een mooie omgeving hier. Goede weg, veel groen, wat bergen en een aantal mooie rotspartijen in de vallei van de La Noguera Pallaresa. Op deze rivier kan je prima raften en kanoën, bepaalde commentatoren vinden dit leuk. Na 67 kilometer rijden de renners door Sort en begint de tweede klim van de dag, de Port del Cantó.



De tweede beklimming van de dag is ook al behoorlijk lang. Bijna 20 kilometer lang en 5,4% gemiddeld. Als je alleen naar het gemiddelde kijkt lijkt het niet zo'n zware klim, maar er zitten wel zware stroken tussen. Het is vooral een onregelmatige klim, met enkele kilometers die zowat vlak zijn. Tussen die kilometers door loopt het ook flink wat kilometers aan 7% omhoog. Ook tijdens deze beklimming mogen de renners weer over een brede weg fietsen, alleen is het wegdek wat minder goed. Er zitten over scheuren en gaten in de weg, dat is voor de bandjes niet zo'n enorm feest. Uiteindelijk lijkt deze klim me ook vooral een opwarmertje. Er volgt nog een lange afdaling en daarna een vallei, dus veel zal er niet gaan gebeuren. Het is wel weer een mooie klim. Behoorlijk veel groen langs de kant van de weg, af en toe een mooie rotspartij en regelmatig een mooi uitzicht over de vallei. Na 87 kilometer, op iets minder dan 100 kilometer van de streep, komen de renners boven op El Cantó. Het is nu weer tijd voor een lange afdaling. De afdaling van de Port del Cantó is een kilometer of 26 lang en daardoor is het niet echt een lastige afdaling. Het eerste deel van de afdaling gaat het lichtjes naar beneden. Af en toe zit er een wat steiler stuk tussen, maar veel stelt het niet voor. De weg is ook nog steeds breed. Er zijn wat haarspeldbochten, maar de weg is zo breed dat je tien fouten kunt maken zonder dat je over de vangrail valt. Alleen loslatende tubes kunnen hier voor een chute zorgen. De renners passeren halverwege de afdaling wat dorpjes en daar wordt het zelfs even vlak. Daarna begint het slot van de afdaling en dit stuk is wat steiler. Er zitten wat meer bochten in en een paar bochten zijn misschien wat lastiger in te schatten, maar verder stelt de afdaling toch niet heel veel voor.




Na 113 kilometer komen de renners als het goed is beneden in Adrall. In Adrall slaan ze linksaf en gaan ze richting het noorden fietsen. We komen nu verdacht dicht bij Andorra in de buurt. Direct begint het weer omhoog te lopen, maar dan wel vals plat. We fietsen de hele dag al over brede wegen en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Na 119 kilometer passeren de renners La Seu d'Urgell en hier staat een kathedraal. Even buiten La Seu d'Urgell ligt de Tunnel del Bordar, een tunneltje die een paar honderd meter lang is. Goed verlicht, dus we zullen na die tunnel niet ineens de helft van het peloton kwijt zijn omdat iedereen in blinde paniek elkaar overhoop reed. Na deze tunnel is het nog een kilometer of tien tot de grens met Andorra. Het is nu nog praktisch vlak. Op de grens rijden de renners langs de tolpoortjes, zonder te betalen. Schavuiten dat het zijn. Er wordt koers gezet richting de hoofdstad van dit ministaatje. Andorra la Vella is de hoofdstad, met slechts 26.000 inwoners. In Andorra la Vella slaan de renners rechtsaf en beginnen ze na ongeveer 138 kilometer aan de derde klim van de dag, de Alto de la Comella. Deze beklimming kennen sommige renners van de Vuelta, want in de Ronde van Spanje van vorig jaar was er nog een rit in Andorra. Deze rit werd ontworpen door een van de bekendste inwoners van Andorra, Joaquim Rodriguez. Hij maakte er toen een nogal bizarre rit van, dat durven ze in de Tour dan weer niet helemaal aan. Toch hebben ze een aantal klimmetjes uit die rit opgenomen in het parcours, waaronder deze. Met vier kilometer aan 8,2% is het een enorm pittige klim. Na 143 kilometer komen de renners boven op deze klim van de tweede categorie, het is dan nog een kilometertje of 40 tot de finish.

150901_359864_La_Comella.gif

Ook de afdaling van de Alto de la Comella is prima te doen. Er zitten wel wat haarspeldbochten in, maar ook hier is de weg weer breed. De renners dalen af naar de startplaats van de tiende rit, Escaldes-Engordany, en komen daar na 146 kilometer aan. Maar een korte afdaling dus. In Escaldes slaan de renners rechtsaf en gaan ze op weg naar Encamp. Meteen begint de weg alweer op te lopen, hoewel het niet meteen enorm steil is. Dat steile begint pas als we in Encamp linksaf slaan en richting de voorlaatste klim van de dag rijden. De Colde Beixalis is een beklimming van de eerste categorie en kwam ook vorig jaar voor in de Vuelta, in dezelfde rit als de vorige beklimming. Er zal 6,5 kilometer geklommen worden aan 8,5%. De klim begint nog wel makkelijk, maar al snel wordt het enorm zwaar. Drie kilometer lang komt het niet onder de 10%, met zelfs wat stroken aan 14%. Richting de top wordt het dan wel weer wat eenvoudiger en gaat het richting de 6%. We hebben al wat beklimmingen gehad vandaag, maar dit is de eerste klim waar echt grote verschillen kunnen worden gemaakt tussen de favorieten. De weg is hier iets minder breed dan de andere wegen die we tijdens deze rit hebben gehad, maar het is nog steeds breed genoeg. In Andorra zorgen ze ook goed voor hun wegen, je hoeft niet bang te zijn om hier scheuren of gaten in het wegdek tegen te komen. Na 157 kilometer komen de renners boven, nog minder dan 30 kilometer tot de streep.



De afdaling is ongeveer zeven kilometer lang en begint met een scherpe bocht naar rechts. Daarna wordt het eigenlijk een redelijk makkelijke afdaling. Er zitten een aantal haarspeldbochten in, maar deze zouden toch vrij goed te nemen moeten zijn. De weg is breed, hoewel het wel iets minder breed is dan tijdens alle voorgaande afdalingen. De weg in Andorra wordt zo ongeveer ieder jaar opnieuw geasfalteerd en zeker nu ze in korte tijd de Vuelta en de Tour hebben mogen verwelkomen ligt hier een puntgaaf stukje asfalt. Bijna beneden komen de renners uit in het welbekende Anyós. Ook in dit dorpje liggen nog een paar haarspeldbochten, maar de weg is hier extra breed, dus ook dat levert weer geen enkel probleem op. Als het serieuze daalwerk is geweest slaan de renners rechtsaf en komen ze op een nog bredere weg terecht, die ze naar Ordino gaat brengen. In het prachtige Ordino begint de weg alweer op te lopen. De laatste 20 kilometer van deze rit zal het continu omhoog gaan, hoewel de eerste tien kilometer daarvan niet al te brutaal zullen zijn. Na Ordino is er in ieder geval geen moment meer om echt te recuperen. Is best een schattig dorpje trouwens, dat Ordino.



Als Ordino gepasseerd is gaat het dus al tien kilometer omhoog. Geen al te lastige kilometers. Een paar kilometer aan 3%, een paar kilometers die bijna helemaal vlak zijn en voor de variatie ook nog één pittige kilometer aan 8%. Na die lastige kilometer is het dan wel weer meteen even volledig vlak, dus dat is een tegenvaller. Dit gedeelte van de klim kent weinig bochten, eigenlijk gaat het continu rechtdoor. We fietsen ook nog eens over een enorm brede weg, wat het voor aanvallers wat lastiger maakt. Op tien kilometer van de finish, na het passeren van El Serrat, begint de slotklim echt. De klim naar Arcalis is om onduidelijke redenen een beklimming van de buitencategorie. 10 kilometer lang en 7,2% gemiddeld. Het is lastig, maar niet zo lastig dat het echt buitencategorie is. De weg blijft breed en er zijn nog steeds betrekkelijk weinig bochten. Het lastigste stuk van de officiële klim zit wel meteen in het begin. Na El Serrat gaat het twee kilometer omhoog aan meer dan acht procent, maar daarna zwakt het af. De rest van de klim komt het niet meer boven de 7,6%. De slotkilometers gaat het aan 7,5% omhoog en richting de finish zwakt het af naar vijf procent. Wel wordt het richting de top nog enorm bochtig, met de nodige haarspeldbochten, maar de weg blijft continu breed. Dat is ook wel logisch, aangezien de finish bij een populair skiresort ligt. De finish ligt op de top, naast de skilift zo'n beetje, bij een gigantische parkeerplaats. In de slotkilometer zit geen echte bocht, dus als het uitdraait op een sprint van een groepje is de positionering niet zo heel interessant.



Het wordt de derde keer dat de Tour aan gaat komen in het skiresort Ordino-Arcalis. Het maakt deel uit van het wintersportgebied Vallnord, dat in deze omgeving nog een skiresort heeft in Pal. Vallnord moet toch behoorlijk wat geld hebben, want met enige regelmaat komt er wel een rit van een grote ronde aan op een van de klimmetjes hier in de buurt. Vooral in de Vuelta, want sinds 2000 is die ronde hier al vier keer geweest. Met Felix Cardenas, de betreurde Jose Maria Jimenez, Paco Mancebo en Denis Menchov staan er eigenlijk alleen maar grote namen op de erelijst. In de Tour is dat een iets ander verhaal. In 1997 kwam de klim naar Arcalis voor het eerst voor. Jan Ullrich ging met de overwinning aan de haal. Dat is wel een prima naam om op je erelijst te hebben, maar de tweede winnaar hier is dat net iets minder. In 2009 kwam de Tour weer aan in Arcalis en werd al vrij snel duidelijk dat de overwinning naar een groepje vluchters zou gaan. De toen praktisch onbekende Brice Feillu schudde zijn vluchtgenoten af en pakte zijn eerste overwinning bij de profs. Brice is er sindsdien niet in geslaagd nog een overwinning te pakken. Zijn zege op Arcalis is nog steeds zijn enige wapenfeit als prof. Hij fietst nu nog steeds, na omzwervingen bij onder andere Vacansoleil. In dienst van Fortuneo-Vital Concept doet hij wat hij al jaren doet: volledig anoniem rondrijden. Hij is aanwezig in de Tour, maar het ligt niet direct in de lijn der verwachting dat hij zijn kunststukje van 2009 gaat herhalen.



In Andorra zal het waarschijnlijk een graadje of 27 worden tijdens deze rit. Nog steeds behoorlijk warm, maar de renners mogen wel veel bergop en boven op de berg is het wat frisser. Er is nogal wat kans op neerslag. Rond het middaguur wordt er in Andorra regen verwacht. De kans op regen schijnt zo'n 70% te zijn, maar ik neem al die weersvoorspellingen niet meer zo serieus. In ieder geval zou het wel kunnen regenen, maar dat kan ook niet natuurlijk. De afdalingen zijn wel goed te doen, dus een beetje nattigheid zou niet meteen enorm gevaarlijke situaties laten ontstaan. De rit begint vrij vroeg, om 11:55 staan de renners in Spanje aan het vertrek. De neutralisatie duurt tien minuten, dus om 12:05 begint de koers echt. De finish boven op Arcalis wordt verwacht tussen 17:19 en 18:05. Nogal een ruime schatting, mogen we wel zeggen. Het goede nieuws is dat de rit integraal zal worden uitgezonden. Vanaf 11:50 zullen de NOS en Sporza er live bij zijn. Sporza knijpt er dan wel weer om 13:00 uit voor het nieuws, dat is behoorlijk hinderlijk. Maakt verder niet uit, we gaan eens een keer live alles meemaken. Kan een leuk begin van de rit worden, aangezien er nogal wat renners zullen zijn die tijdens deze rit in de kopgroep willen zitten.



Qua voorspelling weet ik niet zo goed wat ik met deze rit aanmoet. Van de drie ritten in de Pyreneeën had ik verwacht dat hier de strijd tussen de favorieten pas echt zou losbarsten. Nu is dat alleen al een rit eerder gebeurd. Froome haalde uit en pakte de gele trui. Nu is de vraag of hij meteen nog een klap wil uitdelen of dat hij meteen overschakelt naar het verdedigen van de gele trui. Als niemand buiten Sky op kop van het peloton wil rijden gaat deze rit naar de vluchters. Wat er tijdens deze rit gaat gebeuren is dus nogal afhankelijk van andere ploegen, zoals BMC en Movistar. Dit waren ook de twee ploegen die tijdens de vorige rit achter Froome aanreden. Als deze ploegen meteen hun fout willen herstellen is dit een goede gelegenheid. Ik verwacht in ieder geval wel dat Quintana iets gaat proberen, die heeft ongetwijfeld grandioos op z'n flikker gekregen van Unzue en co. We gaan een strijd krijgen tussen de klassementsmannen, dat kan niet anders. De koers is al meer dan een week bezig en dit is een zware rit met vijf beklimmingen, er gaan verschillen gemaakt worden. De vraag is of het tussen Froome, Quintana en de rest om dagwinst gaat. Ik denk het eigenlijk niet. MIjn geld gaat weer naar een groepje vluchters, maar om dan weer vijf namen te noemen gaat mij wat ver aangezien ik toch altijd de verkeerde namen noem. Ik focus me een keer op de strijd tussen de mannen die voor geel gaan.
1. Quintana. Dit is meer hoop dan wat anders. Dit kleine Colombiaanse pygmeedwergje met z'n shagstem heeft wat recht te zetten na zijn blunder van de vorige rit. Hij moet nu eens een keer initiatief gaan nemen. Tot nu toe heeft hij zich iedere Tour laten piepelen en besloot hij steeds te laat om aan te vallen. Dat mag hij nu wel eens eerder gaan doen, bij voorkeur nu al.
2. Froome. Hij deed iets wat hij nooit doet, aanvallen op in een afdaling. Het ging hem best goed af, dat trainen met Kwiatkowski werpt blijkbaar z'n vruchten af. Toch is het de vraag waarom hij het deed. Wilde hij een statement maken? Wilde hij laten zien dat iedereen ongelijk heeft en dat hij eigenlijk best wel goed kan afdalen? Als dat het is heeft hij ons in ieder geval wel allemaal mooi tuk, want ik denk niet dat iemand dit had verwacht. Toch kan het ook een teken van zwakte zijn geweest. Misschien had hij er niet genoeg vertrouwen in dat hij Quintana bergop op achterstand kon rijden en probeert hij daarom op een andere manier tijd te pakken. Dat zal tijdens deze rit wel duidelijk worden.
3. Bardet. De enige Fransoos die wel lekker bezig is. Op de een of andere manier heb ik het idee dat hij op dit moment de beste van de rest is. Niemand gaat Quintana en Froome kunnen volgen als ze echt de knuppel in het hoenderhok gooien, maar daarachter gaat de strijd ongemeen spannend zijn. Voor de derde podiumplek zet ik voorlopig m'n geld op Romain.
4. Porte. BMC deed nog wat in de achtervolging, dus moeten beide kopmannen van de ploeg zich nog goed voelen. Of tenminste één van de twee. Porte lijkt me van de twee de renner die het verste kan komen. Ze gaan allebei in de Alpen ongetwijfeld weer een waanzinnig slechte dag hebben, maar daar zijn we nog niet. We zitten nog aan het begin van de ronde en in de Pyreneeën, dus voorlopig lijkt Porte nog op een wereldrenner. Van Garderen schat ik net iets lager in.
5. Aru. Die Astanamannetjes zijn altijd onnavolgbaar. Pieken en dalen. Misschien moeten ze eens wat tips vragen aan Valverde, die weet wel hoe je de dalen kunt voorkomen. Na een slecht optreden in de Dauphiné ziet Aru er nu toch wel weer goed uit. Voor zover hij er met z'n scheve bek goed uit kan zien, natuurlijk. Denk dat tijdens deze rit gaat blijken dat hij echt goed in orde is.
pi_163644938
Flink gescheten gister, dus wat lichter.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:48:46 #3
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163644942
Man wat een genot
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163644944
Ik krijg hier een Cummings gevoel bij.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:48:56 #5
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163644945
Dumoulin.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_163644946
pi_163644950
Dit is dus #prayfortom
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:49:08 #8
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163644956
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:48 schreef Columbiafan het volgende:
Ik krijg hier een Cummings gevoel bij.
Hopelijk geen De Gendt gevoel.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:49:18 #10
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644962
20 seconden, dat is al best lekker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:21 #11
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163644963
Waar is Rosa?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:23 #12
194695 franklop
Fran knock
pi_163644965
Dit wint ie natuurlijk niet, maar wel goed moment gekozen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:24 #13
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163644966
Niemand wil erachter
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:25 #14
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644968
Hij oogde op de vorige klim niet supersterk.
pi_163644970
Dit topic krijgt ook nog een #6 met Tom op kop
I wander in my time...
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:27 #16
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644971
Nu al 21 seconden :D
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:30 #17
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644972
Als Tom wint, was ik voortaan mijn haar met Alpeci

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:30 #18
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163644973
Ik ben er nog niet gerust op
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:49:37 #19
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644978
Herbert is weer heerlijk bezig _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:42 #20
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163644980
Ah de ronde van Spanje is nu ook in handen van de aso, spijtig
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:49:43 #21
194695 franklop
Fran knock
pi_163644981
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:49 schreef Van_Poppel het volgende:
Hij oogde op de vorige klim niet supersterk.
mwoa eigen tempo
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:50:00 #22
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163644991
Max 3, Tom 1, mooi dagje.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:50:07 #23
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644995
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:49 schreef napoleonfour het volgende:
Ah de ronde van Spanje is nu ook in handen van de aso, spijtig
Al een paar jaar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163644997
ff traine voor rio dit
pi_163645003
Van de pot naar de top in 24 uur *O*
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:50:32 #26
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163645004
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:50 schreef Martinello het volgende:
Max 3, Tom 1, mooi dagje.
Ik juich alleen voor winnaars.
pi_163645005
Hij lijkt weg te zijn.
pi_163645006
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:49 schreef franklop het volgende:

[..]

mwoa eigen tempo
Dit dus, Costa en zo zullen daar toch wel een keer tol voor betalen. Tom doet alles zonder gekke dingen
pi_163645012
Nu bijna aan de voet van de klim.
I wander in my time...
pi_163645013
Dit is fijne tv nu met D&D
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:50:51 #31
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645016
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:49 schreef franklop het volgende:

[..]

mwoa eigen tempo
Hij moest er volgens mij echt af...dat doe je niet uit weelde. Hopelijk was het pokerspel :P
pi_163645017
Go Tom
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:51:07 #33
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645021
Hij gaat hem pakken jongens.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645023
Die achtervolgers maken geen tempo
I wander in my time...
pi_163645027
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:49 schreef timmmmm het volgende:
Als Tom wint, was ik voortaan mijn haar met Alpeci

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
JAN VAN HALST GESPOT.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:51:21 #36
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645032
Gat is wel echt groot nu.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:51:23 #37
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645033
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:50 schreef Fraaa het volgende:
Dit is fijne tv nu met D&D
Mocht Tom niet winnen zou ik graag livebeelden willen zien van Herbert
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163645034
_O_
pi_163645035
Fiks gat zeg :o
  zondag 10 juli 2016 @ 16:51:27 #40
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645036
Scorito maakt me wel boos. Tom niet opgesteld vandaag :')
Laffe huichelaar
pi_163645038
Als ie geen gekke dingen doet dan wint ie deze rit _O_
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:51:34 #42
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645043
DIT WORDT HEM JONGENS
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:51:34 #43
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163645044
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Al een paar jaar.
Echt? Ik mis de helft van dit soort belangrijke informatie. Toevallig zeker sinds het jaar dat die blanke keniaan kon klimmen?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:51:41 #44
194695 franklop
Fran knock
pi_163645046
Maar goed De Gendt was ook zo ingelopen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:51:43 #45
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163645047
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:50 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik juich alleen voor winnaars.
Successupporter
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163645049
Hij gaat winnen hoor.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:51:51 #47
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645050
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:51 schreef TheVulture het volgende:
Als ie geen gekke dingen doet dan wint ie deze rit _O_
Nog 10km klimmen jongen :P
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:52:06 #48
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163645057
quote:
13s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:51 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

Successupporter
Nee ik ben voor Feyenoord.
pi_163645060
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:51 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Nog 10km klimmen jongen :P
Laatste stuk is keihard in zijn voordeel.
pi_163645062
D&D *O*
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:17 #51
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163645064
Ze zitten weer op 9 minuten. Alles goed Jens?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163645066
Ik heb vanmorgen op het laatste moment Tom nog in mijn Scorito ploeg gedaan :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163645067
wie maakt er een facebookevent voor de huldiging?
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:52:36 #54
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645070
Bijna een minuut. :o
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163645072
55 JAJAJAJA
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:52:40 #56
249559 crew  Lavenderr
pi_163645073
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:51 schreef TheVulture het volgende:
Als ie geen gekke dingen doet dan wint ie deze rit _O_
Wat zou dat geweldig zijn maar 9 km is nog een heel end..
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:46 #57
14505 OProg
A Life in Music
pi_163645076
Hij oogt sterk. w/
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:47 #58
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163645078
53 seconden _O_
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:47 #59
333483 Aguero
oooooooo
pi_163645079
TOM TOM TOM
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:50 #60
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645080
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:52 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Laatste stuk is keihard in zijn voordeel.
Ik tel in de laatste 4km nog 3km met 7.5% ;)
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:52:52 #61
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645081
Volgens de Herbertregel wordt het krap
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:53 #62
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163645082
Goede actie van Dumoulin, als hij überhaupt kon winnen was het wel op deze manier denk ik.
30 seconden marge zo.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:58 #63
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163645087
55 seconde _O_
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:53:04 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645090
JAAAAAA JAAJAJAJA ONVOORSTELBAAR
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:53:07 #65
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163645093
Tom _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:53:13 #66
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163645098
ooh 55 seconden.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:53:14 #67
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163645100
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:51 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Nog 10km klimmen jongen :P
Hij werd er net ook niet echt afgereden dus ik betwijfel of de rest sneller kan dan hijzelf
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_163645104
Gaat Tom de tour winnen?
  zondag 10 juli 2016 @ 16:53:39 #70
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163645110
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:53 schreef Mexicanobakker het volgende:
JAAAAAA JAAJAJAJA ONVOORSTELBAAR
Hallo Arno
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163645112
Eindelijk een nederlander in de aanval, wedden dat ie het weer verneukt
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:53:43 #72
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645113
Enige gevaarlijke klant is Pinot gok ik
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645115
Dit is wel binnen hoor, heeft een minuut. Wat een idioot slechte tacktiek achteraan.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:53:46 #74
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645116
Ook gewoon uitlopen op het peloton. Die doen echt helemaal niks vandaag, wat een mongols
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 16:53:56 #75
194695 franklop
Fran knock
pi_163645120
Hij kan zo ingelopen zij hoor
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:53:57 #76
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645121
Jo hee fucking hoo wat bizar!
pi_163645122
Gaan WE winnen?

Dan begin ik ook met posten deze Tour. #gloryfuckinghunter
Jack does it in real time...
pi_163645124
Opvolger van Boogerd als winnaar in een bergrit ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:54:18 #79
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645129
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:53 schreef DeeBee het volgende:
Gaan WE winnen?

Dan begin ik ook met posten deze Tour. #gloryfuckinghunter
Jaaaaaaa _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 16:54:20 #80
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645131
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef TLC het volgende:
Opvolger van Boogerd als winnaar in een bergrit ?
Opvolger van Lindegod bedoel je
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:54:26 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645133
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef TLC het volgende:
Opvolger van Boogerd als winnaar in een bergrit ?
Pietertje vergeten :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:54:29 #82
194695 franklop
Fran knock
pi_163645136
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef TLC het volgende:
Opvolger van Boogerd als winnaar in een bergrit ?
breakaway Bert won ook een bergrit

Tom zelf ook.

Ook in Spanje
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:54:34 #83
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163645139
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:53 schreef DeeBee het volgende:
Gaan WE winnen?

Dan begin ik ook met posten deze Tour. #gloryfuckinghunter
Mag je van de handdoeken in Qatar niet naar de Tour kijken of zo?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:54:40 #84
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645140
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Opvolger van Lindegod bedoel je
Lindegod staat op eenzame hoogte
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:54:40 #85
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163645142
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:53 schreef DeeBee het volgende:
Gaan WE winnen?

Dan begin ik ook met posten deze Tour. #gloryfuckinghunter
:D.
pi_163645144
Enige die hem nog bij kan halen is Pinot.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:54:49 #87
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645148
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef TLC het volgende:
Opvolger van Boogerd als winnaar in een bergrit ?
Breakaway Bert heeft de laatste bergrit gewonnen in een grote Ronde ;)
pi_163645152
Lijkt me nog steeds een kansloze missie, maar probs voor het proberen, dit was zijn kans.
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
pi_163645155
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Opvolger van Lindegod bedoel je
Ik bedoelde in de Tour, niet Vuelta of Giro
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 10 juli 2016 @ 16:55:13 #90
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163645157
Ik wil een André Meganck-meting
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163645158
:')
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:55:14 #92
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645159
Bennett rijdt iemand aan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:55:18 #93
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645163
Sow koekoek
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:55:22 #94
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645165
Mongool.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:55:22 #95
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163645166
Het lijkt geregend te hebben in Andorra. Dit wordt met groot gejuich ontvangen door Nairo.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163645167
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef franklop het volgende:

[..]

breakaway Bert won ook een bergrit

Tom zelf ook.

Ook in Spanje
Hij had het over de TdF denk ik
I wander in my time...
  zondag 10 juli 2016 @ 16:55:24 #97
194695 franklop
Fran knock
pi_163645168
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Breakaway Bert heeft de laatste bergrit gewonnen in een grote Ronde ;)
Won Tom niet na em?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163645169
Bennett :{
  zondag 10 juli 2016 @ 16:55:29 #99
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163645170
Goed bezig Sjorss
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 16:55:29 #100
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163645172
Kutsupporter :(
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 16:55:30 #101
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:55:35 #102
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645174
Mooi, die toeschouwers moeten oo kgewoon een beetje opletten
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 16:55:39 #103
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163645176
Au zag er niet goed uit
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 16:55:42 #104
842 Zorro
Z
pi_163645177
Bennett _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163645179
10 punten voor Bennett
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:55:57 #106
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645185
Wat een malloot man man man
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163645186
Wat een gek
pi_163645188
koekoek
  zondag 10 juli 2016 @ 16:56:04 #109
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645189
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:55 schreef franklop het volgende:

[..]

Won Tom niet na em?
Klopt dat was de zondag na de vrijdag van Bertgod ja :Y
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:56:04 #110
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645190
Dat Bennett op z'n fiets blijft zitten is ook nog wel opvallend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163645193
bam jonguh, man man
  zondag 10 juli 2016 @ 16:56:07 #112
333483 Aguero
oooooooo
pi_163645194
KO. ^O^
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:56:09 #113
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163645197
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:55 schreef Koffieplanter het volgende:
Het lijkt geregend te hebben in Andorra. Dit wordt met groot gejuich ontvangen door Nairo.
Alsof nairo ook maar iets gaat doen 😂
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163645198
Kleine aanrijding met het publiek
I wander in my time...
pi_163645200
Hoeveel punten voor een col van de buitencategorie ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 10 juli 2016 @ 16:56:20 #116
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645201
Ligt iemand dood te gaan en D&D hebben het over de schouder, wat een bazen
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 16:56:23 #117
119225 Poison-Ivy
Poison-Ivy
pi_163645202
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:55 schreef timmmmm het volgende:
Mooi, die toeschouwers moeten oo kgewoon een beetje opletten
Ja ga dan ook aan de kant Godsamme :N

Echt waar wat een oen!
The secret of getting ahead is getting started
pi_163645206
Benieuwd of Quintana weer lafjes gaat koersen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:56:32 #119
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163645208
Verkocht ie hem nou een klap of was het een aanrijding?
  zondag 10 juli 2016 @ 16:56:42 #120
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163645211
BAM wat een klap.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:56:43 #121
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645212
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:56 schreef TLC het volgende:
Hoeveel punten voor een col van de buitencategorie ?
Als je dit nou intikte op Google had je direct een antwoord
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:56:44 #122
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645213
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:56 schreef Columbiafan het volgende:
Benieuwd of Quintana weer lafjes gaat koersen.
In dat geval is gras groen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645214
Pinot gaat toch ook een keer barsten toch
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 16:56:50 #124
842 Zorro
Z
pi_163645216
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:56 schreef hhh38 het volgende:
Verkocht ie hem nou een klap of was het een aanrijding?
Aanslag
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163645220
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:54 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Mag je van de handdoeken in Qatar niet naar de Tour kijken of zo?
Alles gewoon live op beIN sports hoor!

Maar einde van de Ramadan, jongons. Vrije dagen en alles, dus ik ben de zandbak natuurlijk eens eventjes mooi ontvlucht. Flopshows zoals gisteren weiger ik te aanschouwen op vakantie, maar ik lees nu toch goede dingen, dus ik kan niet achterblijven qua steun. #prayfortom
Jack does it in real time...
pi_163645221
zn helm zit scheef -O-
pi_163645229
Op het rooster gelegd..
Op dinsdag 11 juni 2019 22:17 schreef MC-Morgan het volgende:
Leuk om te zien dat @ZwevendToetsenbord een betere speler aan het worden is.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:57:20 #128
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163645232
Ze zouden Bouhanni moeten inhuren om die idioten van te voren al neer te meppen
pi_163645233
Da costa gaat em pakken
  zondag 10 juli 2016 @ 16:57:20 #130
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163645234
Het is nog lang niet zeker
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:57:23 #131
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163645236
Rui Costa vindt ook zijn zeventiende adem
  zondag 10 juli 2016 @ 16:57:25 #132
108913 Godshand
guide4you
pi_163645237
Als Quintana gaat versnellen redden ze het allemaal niet... :{
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163645239
Ai
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  zondag 10 juli 2016 @ 16:57:29 #134
194695 franklop
Fran knock
pi_163645240
Geen Costa hoor.. van Majka of Pinot kan ik het wel hebben, maar een Portugees..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163645241
Nu echt geen camper inrennen Tom !
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163645242
Het weer wordt slechter en Rui Costa wordt beter.
pi_163645243
Rui Costa is vervelend. Maar het is dan ook een Portugees.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163645244
Straks nog een blauw stukje
pi_163645248
Ik hoop écht dat Tom wint, laf koersen moet altijd afgestraft worden.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:57:39 #140
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645249
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:57 schreef Momo... het volgende:
Ze zouden Bouhanni moeten inhuren om die idioten van te voren al neer te meppen
Froome heeft ook een goede elleboog zag ik gisteren
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 16:57:39 #141
842 Zorro
Z
pi_163645250
Kut, denkt Dumoulin, wat heb ik gedaan?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:57:49 #142
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163645254
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:56 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Alles gewoon live op beIN sports hoor!

Maar einde van de Ramadan, jongons. Vrije dagen en alles, dus ik ben de zandbak natuurlijk eens eventjes mooi ontvlucht. Flopshows zoals gisteren weiger ik te aanschouwen op vakantie, maar ik lees nu toch goede dingen, dus ik kan niet achterblijven qua steun. #prayfortom
DeeBeeGod
pi_163645255
ik word hier zenuwachtig van
  zondag 10 juli 2016 @ 16:57:59 #144
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163645259
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:56 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Alles gewoon live op beIN sports hoor!

Maar einde van de Ramadan, jongons. Vrije dagen en alles, dus ik ben de zandbak natuurlijk eens eventjes mooi ontvlucht. Flopshows zoals gisteren weiger ik te aanschouwen op vakantie, maar ik lees nu toch goede dingen, dus ik kan niet achterblijven qua steun. #prayfortom
Mooi dat je er weer bent.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:58:06 #145
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645263
Costa leek me niet goed genoeg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:58:09 #146
194695 franklop
Fran knock
pi_163645264
duurt lang die kilometers.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:58:20 #147
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645267
Vlag maar af.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645276
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:58 schreef franklop het volgende:
duurt lang die kilometers.
Zo weer bijtanken met KM blauw stukje
  zondag 10 juli 2016 @ 16:58:40 #149
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_163645283
Ik kom ook even gloryhunten. :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 juli 2016 @ 16:58:50 #150
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645288
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Zo weer bijtanken met KM b.ajw stukje
Hier gaat iets mis
pi_163645291
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:58 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hier gaat iets mis
Ik win.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:59:06 #152
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163645294
Ah uk postal is ook weer lekker bezig, Landa al 70km aan kop ofzo?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:59:08 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645295
Wel fijn dat ze de tijdsverschillen zo goed doorgeven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:59:13 #154
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645297
Zat Rosa er nu kort achter?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645303
Klimtijdrit van 7 km :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 10 juli 2016 @ 16:59:26 #156
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163645309
Niet echt een lastige klim, moet wel te doen zijn voor Dumoulin.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163645310
48 seconden lol
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:59:33 #158
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645311
Potverdikke, Sjors moet lossen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:59:33 #159
194695 franklop
Fran knock
pi_163645312
Costa 2sec dichterbij
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:59:34 #160
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163645313
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:59 schreef Mexicanobakker het volgende:
Zat Rosa er nu kort achter?
Achter de achtervolgers ja
pi_163645318
nederlander gaat het weer verpesten let maar op
pi_163645319
Bennett haakt af.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:59:49 #163
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645322
Hij zit er niet fris bij
Laffe huichelaar
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:00:02 #164
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645329
quote:
15s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:59 schreef timmmmm het volgende:
Hij zit er niet fris bij
Zou ook gek zijn als je nu nog fris en fruitig bent
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:00:10 #165
194695 franklop
Fran knock
pi_163645331
Ziet er niet heel fris uit nee
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163645334
Hij is wel helemaal naar de klote, hopelijk kan ie het nog 7 km volhouden.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:00:15 #167
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163645336
Hebben ze geen tijdsverschillen?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163645340
Zo komt er gunstig gedeelte
  zondag 10 juli 2016 @ 17:00:27 #169
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645345
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:00 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Zou ook gek zijn als je nu nog fris en fruitig bent
Hopen dat ie het redt
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 17:00:34 #170
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645347
Pinot heeft nog over ;(
pi_163645350
Majka gaat winnen
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
pi_163645352
Wat bedoelen ze eigenlijk met 'in het rood gaan'. Stukkie boven omslagpunt ofzo?
pi_163645353
Ze moeten Costa effe pakken en dan sur placen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 10 juli 2016 @ 17:00:52 #174
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163645358
Costa ook niet lekker meer
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 17:00:53 #175
194695 franklop
Fran knock
pi_163645359
Majka en Pinot kijken lekker naar elkaar
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163645361
Dit niet zien aankomen na gisteren. Wat een beest, ik hoop echt dat hij dit nog even kan volhouden
pi_163645373
Nu bijtrapgedeelte
  zondag 10 juli 2016 @ 17:01:08 #178
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645375
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:00 schreef ratatat het volgende:
Wat bedoelen ze eigenlijk met 'in het rood gaan'. Stukkie boven omslagpunt ofzo?
fucking veel pijn lijden
  zondag 10 juli 2016 @ 17:01:10 #179
14505 OProg
A Life in Music
pi_163645376
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:00 schreef Pedroso het volgende:
Hij is wel helemaal naar de klote, hopelijk kan ie het nog 7 km volhouden.
Dat zijn ze allemaal.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zondag 10 juli 2016 @ 17:01:22 #180
194695 franklop
Fran knock
pi_163645382
Dacht heel even dat Tom parkeerde _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:01:26 #181
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163645384
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:59 schreef PSVCL het volgende:
nederlander gaat het weer verpesten let maar op
PSVCL die alleen Nederlanders kan afkraken. Marrokanen zijn veel betere natuurlijk oh wacht
  zondag 10 juli 2016 @ 17:01:27 #182
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163645385
Wheeelliieee Wheeelliieee
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 17:01:28 #183
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163645386
Hagel bij de finish
  zondag 10 juli 2016 @ 17:01:29 #184
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645387
Groep Pinot maak ik me niet zo'n zorgen om. Die zien er niet goed uit. Die dekselse Costa echter
Laffe huichelaar
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:01:34 #185
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645390
Pinot is het gevaar denk ik.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:01:44 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163645393
Nog vier Skybots
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:01:44 #187
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163645394
Landa na 85 kilometer eindelijk van kop af.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163645404
Kelderman int wiel van mollema
  zondag 10 juli 2016 @ 17:02:03 #189
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645406
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:00 schreef ratatat het volgende:
Wat bedoelen ze eigenlijk met 'in het rood gaan'. Stukkie boven omslagpunt ofzo?
Boven de anaerobe drempel rijden
pi_163645407
44 dus
  zondag 10 juli 2016 @ 17:02:12 #191
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645408
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:01 schreef Momo... het volgende:

[..]

PSVCL die alleen Nederlanders kan afkraken. Marrokanen zijn veel betere natuurlijk oh wacht
Doe dit even lekker via DM ofzo
Laffe huichelaar
pi_163645416
quote:
15s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:01 schreef timmmmm het volgende:
Groep Pinot maak ik me niet zo'n zorgen om. Die zien er niet goed uit. Die dekselse Costa echter
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:01 schreef Mexicanobakker het volgende:
Pinot is het gevaar denk ik.
Jongens, lever eens eenduidige informatie. Ik weet niet wat ik nu moet vinden.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:02:27 #193
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645417
Lollerpinot
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163645420
Pinot past
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:02:34 #195
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645422
Pinot :W
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:02:35 #196
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645423
Pinot heeft het nu lastig
  zondag 10 juli 2016 @ 17:02:39 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163645424
Pinot :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163645425
lollermajka
  zondag 10 juli 2016 @ 17:02:42 #199
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163645426
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:00 schreef Madhouse11 het volgende:
Majka gaat winnen
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:02:46 #200
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645429
LollerMajka gaat er voor. :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645430
Kam aan Tom!
Jack does it in real time...
pi_163645433
Majka en Costa die ook al gelost zijn, die gaan Tom niet bijhalen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:02:57 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645437
Waar blijft Insomnia?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:02:58 #204
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645438
Klote voor mijn Pooltje ;(
  zondag 10 juli 2016 @ 17:02:59 #205
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163645439
Arme Winner.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:03:01 #206
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645441
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:02 schreef marcodej het volgende:

[..]

[..]

Jongens, lever eens eenduidige informatie. Ik weet niet wat ik nu moet vinden.
Ik heb nergens verstand van, dus ik zou altijd op de ander vertrouwen
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 17:03:09 #207
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163645443
Go Dumoulin!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163645445
Majka moet even een lekke band krijgen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 10 juli 2016 @ 17:03:28 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645456
10 meter meekunnen en dan in 10 meter 50 meter achterop komen, lekker Thibaut
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:03:34 #210
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645460
Ik heb totaal geen behoefte aan beelden van de finish nu
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:03:35 #211
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163645461
Il pleut
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:03:38 #212
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645462
Ik heb gehoord dat het hagelt bij de finish
Laffe huichelaar
pi_163645463
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:02 schreef Pedroso het volgende:
Majka en Costa die ook al gelost zijn, die gaan Tom niet bijhalen.
Die hebben allebei een wonderbidonnetje gehad joh.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 17:03:40 #214
842 Zorro
Z
pi_163645464
Serieuze hagelstenen, laat me niet lachen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163645466
nederlands weer
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
pi_163645467
Majka heeft z'n ritme weer gevonden vrees ik.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:03:48 #217
14505 OProg
A Life in Music
pi_163645469
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:00 schreef Van_Poppel het volgende:
Pinot heeft nog over ;(
Ik zie het.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163645471
Hagelbui, koers staken
  zondag 10 juli 2016 @ 17:03:57 #219
194695 franklop
Fran knock
pi_163645474
Duurt lang..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:02 #220
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645477
Ja, fijn, verkoeling als er hagelstenen op je bakkes pleuren. D&D :')
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:03 #221
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645478
Extreme weather protocol mag nu wel worden ingeschakeld.
pi_163645479
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Klote voor mijn Pooltje ;(
Jouw Pooltje? Ben je verliefd op Majka?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163645480
Wat een flutrit!
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:05 #224
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163645481
Wat had Jens ook al weer getwitterd?
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163645487
Krijgen we nu geen koers van de finale?
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:12 #226
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163645489
Es regnet!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:04:14 #227
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645491
Beelden van Tom/Costa/Majka graag
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163645492
keldermenneke achteraan
pi_163645494
Waar is die verdomde safety car
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:18 #230
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645497
Nu alvast afvlaggen
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:21 #231
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645500
Maar de hagel lijkt mee te vallen
Laffe huichelaar
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:04:24 #232
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645501
WIlco in laatste wiel in peloton.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:30 #233
333483 Aguero
oooooooo
pi_163645505
Mollema-weer.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:35 #234
194695 franklop
Fran knock
pi_163645506
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:04 schreef Max23 het volgende:
Waar is die verdomde safety car
Verplicht regenbanden eronder
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:36 #235
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163645507
Dubbelaanval Astana Movistar aub
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:37 #236
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163645508
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:04 schreef Max23 het volgende:
Waar is die verdomde safety car
Virtual SC is genoeg.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163645512
Wordt moeilijk tegen Majka.
pi_163645514
pleur op met sky
pi_163645516
Gebeurd geen fuck in de groep Froome / Quintana :'(
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163645518
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:04 schreef Van_Poppel het volgende:
Extreme weather protocol mag nu wel worden ingeschakeld.
Finishen achter de safety car.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:04:50 #241
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645520
Doeico.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:04:50 #242
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645521
Waarom kijken we naar het peloton verdomme
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:52 #243
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163645522
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
WIlco in laatste wiel in peloton.
Gelukkig hebben ze daar toch geen zin om door te fietsen
Laffe huichelaar
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:04:53 #244
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645524
Mollema staat ook op kraken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:04:55 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163645527
Doei Wielco. Laat je op 15 minuten rijden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:05:00 #246
14505 OProg
A Life in Music
pi_163645529
Kelderman op zijn keldermans
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zondag 10 juli 2016 @ 17:05:08 #247
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163645532
Laat nou lopen Wielco
  zondag 10 juli 2016 @ 17:05:24 #248
333483 Aguero
oooooooo
pi_163645538
Lekker uitbollen en voor etappes gaan Wilco .
Citius, Altius, Fortius.
pi_163645539
Stabiel nog op 44 sec.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163645540
Hij heeft nu alleen 10 seconden verloren.
pi_163645541
Die kutpool zit er altijd bij
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:05:28 #252
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645544
Meintjes weer in laatste wiel. Raar figuur.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645545
Ik wil Tom in beeld.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163645546
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:05 schreef Pedroso het volgende:
Stabiel nog op 44 sec.
Dit dus.
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 17:05:34 #255
842 Zorro
Z
pi_163645549
Gewoon afvlaggen. Meer dan 75% gereden, volledige punten.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:05:35 #256
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163645550
Gat word kleiner..
pi_163645551
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Klote voor mijn Pooltje ;(
Nattekat vindt dit niet leuk.
Jack does it in real time...
pi_163645554
Hij gaat winnen, verliest geen seconde.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:05:47 #259
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163645555
Rot op met je majka
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:05:48 #260
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645556
40 seconden
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163645557
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:05 schreef Momo... het volgende:
Gat word kleiner..
Staat al een tijdje op 44 seconden hoor.
pi_163645560
prachtige renner die mollema
  zondag 10 juli 2016 @ 17:06:00 #263
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163645564
Das snel Wout
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163645565
Poels away.
pi_163645575
Vamos Tom
  zondag 10 juli 2016 @ 17:06:11 #266
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645576
Het gat blijft hangen op 40/45 seconden
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 17:06:12 #267
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163645577
Het is nog niet de Tour van Wout
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 17:06:16 #268
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163645579
Legendarisch hoor, poe
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 17:06:24 #269
842 Zorro
Z
pi_163645584
Oh, het is alweer legendarisch. De ene legendarische etappe na de andere.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163645588
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:06 schreef Szura het volgende:
Das snel Wout
Valt nog mee, die was na de 1e berg al helemaal kapot.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163645595
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:06 schreef Van_Poppel het volgende:
Het gat blijft hangen op 40/45 seconden
45 volgens livetracking.
pi_163645596
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:06 schreef Szura het volgende:
Das snel Wout
Rijd al de hele dag op kop
  zondag 10 juli 2016 @ 17:06:46 #273
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163645602
Legendarisch saaie kopmannen.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:06:49 #274
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645606
Wat kan Poels wel?

inb4 L-B-L winnen
pi_163645610
Jongens het gaat goedkomen
pi_163645617
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat kan Poels wel?

inb4 L-B-L winnen
:')

:')
  zondag 10 juli 2016 @ 17:07:17 #277
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163645622
Straks nog sneeuw
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163645623
Majka geeft veel, maar komt niet heel hard. Wel hoopgevend.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 10 juli 2016 @ 17:07:29 #279
333483 Aguero
oooooooo
pi_163645627
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat kan Poels wel?

inb4 L-B-L winnen
En hij gaat natuurlijk Olympisch kampioen worden.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163645629
Lijkt me wel lekker overigens, zo'n regenbuitje.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:07:32 #281
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163645631
Komaan Tom
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:07:35 #282
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645633
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat kan Poels wel?

inb4 L-B-L winnen
Dat schat ik hoger in dan een Touretappe vanuit de vlucht winnen.
pi_163645636
dit duurt eeuwig
pi_163645637
Rui Costa er nog aan is een goed teken, Majka ging net echt hard
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  zondag 10 juli 2016 @ 17:07:51 #285
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163645646
Pinot verliest niet veel terrein meer nu.
pi_163645647
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat kan Poels wel?

inb4 L-B-L winnen
Heel hard op z'n plaat gaan?
  zondag 10 juli 2016 @ 17:07:53 #287
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163645648
Boyacaanse omstandigheden.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163645649
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:07 schreef marcodej het volgende:
Majka geeft veel, maar komt niet heel hard. Wel hoopgevend.
Laatste km is tom in voordeel.
pi_163645650
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:07 schreef Pedroso het volgende:
Lijkt me wel lekker overigens, zo'n regenbuitje.
Hagel klettert zo lekker op je helm
pi_163645653
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:07 schreef hhh38 het volgende:
Pinot verliest niet veel terrein meer nu.
Pinot is het gevaar niet.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:08:11 #291
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163645654
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:07 schreef Koffieplanter het volgende:
Boyacaanse omstandigheden.
Quintana gaat niets doen, lieverd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:08:13 #292
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163645655
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:07 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dat schat ik hoger in dan een Touretappe vanuit de vlucht winnen.
Wel de koninginnerit.

RIP Rolland
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:08:16 #293
194695 franklop
Fran knock
pi_163645658
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:07 schreef Madhouse11 het volgende:
Rui Costa er nog aan is een goed teken, Majka ging net echt hard
Yup, zolang dat gat nog stabiel is is het prima. Maar Majka kan zo nog wel die 45 seconden dichtrijden vrees ik.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163645660
Nog maar 4 km :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 10 juli 2016 @ 17:08:31 #295
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163645668
Flopland weer weg
pi_163645669
Nog 4.5 km
pi_163645670
Hoe is laatste km?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163645675
menselijke maat
  zondag 10 juli 2016 @ 17:08:43 #299
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163645677
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:07 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Laatste km is tom in voordeel.
Vrees voor km 2 t/m 4... met 7.5% gemiddeld.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:08:46 #300
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163645679
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Quintana gaat niets doen, lieverd.
Dat hoeft ook niet. Als hij in dezelfde tijd finisht als Froome vind ik het ook prima. We weten allemaal dat het recuperatievermogen van Froome lachwekkend is.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163645680
Bijna de hele rit in Spanje, natuurlijk gaat Tom dit winnen!
Jack does it in real time...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')