abonnement Unibet Coolblue
  zondag 3 juli 2016 @ 13:22:58 #1
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163482699
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 3 juli 2016 @ 13:41:07 #2
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163483082
EjmAlrai twitterde op zondag 03-07-2016 om 10:02:25 #SAA and allies completed their control of Al-Mallah farms, standing at 1km from Castello road. #Aleppo #Syria. reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163483252
Of Syrrs een Turks paspoort geven en mocht de deal van visa vrij reizen er komen ze allemaal naar West-Europa sturen.
pi_163483280
Overigens ga ik als roomblanke Nederlander over anderhalve week naar Adana. Vind het toch wel spannend :'(
  zondag 3 juli 2016 @ 13:58:29 #5
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163483515
quote:
9s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:48 schreef BEFEM het volgende:
Overigens ga ik als roomblanke Nederlander over anderhalve week naar Adana. Vind het toch wel spannend :'(
Wat ga je in Adana doen? :')
pi_163483521
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wat ga je in Adana doen? :')
Voor persoonlijke zaken :+
pi_163484268
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wat ga je in Adana doen? :')
Kebab vreten :')
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_163484988
quote:
10s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:58 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Voor persoonlijke zaken :+
kennis maken met de familie van een chickie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163485212
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 14:28 schreef marsan het volgende:

[..]

Kebab vreten :')
De doelstelling is minimaal 1x per dag, hopelijk meer w/
pi_163485278
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:18 schreef Aloulu het volgende:

Wel goed van hem. Ben benieuwd wat Turken daarvan vinden. Ook kan het positieve gevolgen voor Europa hebben als de Syriers in Turkije gewoon volwaardige burgers worden daar. Heb altijd al gezegd dat Erdogan juist de Europese redding van het vluchtelingenprobleem kan zijn en je die man gewoon veel veren in zijn reet moet steken en natuurlijk geld betalen aan Turkije.
het is evident dat een hele hoop turken hier niet blij mee zullen zijn. ik denk dat we het makkelijk kunnen hebben over de meerderheid van de turken.
ik denk zelfs dat dit ook best een riskante move van hem is omdat ook zijn achterban hier heel kritisch naar zal kijken. hoewel erdogan zich politiek veel kan permitteren, zal het moeten blijken hoe het in de praktijk eruit zal komen te zien.

trending topic atm in turkije is "ik wil geen syriers in mijn land" https://twitter.com/hasht(...)0stemiyorum?src=tren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163485694
isis strikes back

markito0171 twitterde op zondag 03-07-2016 om 14:10:57 #Syria #IS seized Khirbat ar-Rus & Jubb al-AsharaNow #SDF-Tishrin Dam supply line in danger reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163485960
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 02:45 schreef Montagui het volgende:

[..]

Tendentieus.

Het was geen 'opstand'. Het waren vreedzame demonstraties om Assad te bewegen tot hervormingen.
Binnen de eerste week van jouw 'vreedzame' demonstraties waren er naast 10-15 demonstranten ook al 7 mensen van de politie omgebracht en meerdere publieke gebouwen afgebrand.

Als het daadwerkelijk een volledige 'violent crackdown' van demonstraties was zoals velen hier claimen had ik toch wel een dodental in de honderd aan de kant van de demonstranten en 0 aan de kant van de politie verwacht. Nu is die situatie toch genuanceerder dan dat.

Maar goed, niemand heeft mij nog een antwoord op mijn vraag gegeven. Ik zal je zeggen wat ik erop zou antwoorden: Ik zou nog persoonlijk vooraan hebben willen staan met een machinepistool en 10 magazijnen geleegd hebben op die groep demonstranten als dat de situatie waarin Syri nu terecht is gekomen zou hebben voorkomen. Ieder weldenkend mens met de kennis van nu zou dat gedaan hebben.
  zondag 3 juli 2016 @ 15:30:59 #13
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163486447
VivaRevolt twitterde op zondag 03-07-2016 om 15:22:50 ISIS has launched a massive counter attack to break the YPG Siege of on Manbij city and so far has gained many positions reageer retweet
VivaRevolt twitterde op zondag 03-07-2016 om 15:26:44 ISIS has captured Al-Nuamiyah,Khirbet Al-Rus,Jubb Asharah,Khirbet Al-Ashrah,Jabal Aqrah,Mount Umm Al-Sarj,Quraa Saghir&Kabeer&Jubb Nahid reageer retweet
VivaRevolt twitterde op zondag 03-07-2016 om 15:16:36 Heavy Clashes in Zunqul village between YPG and ISIS reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163487227
wat beweging op het zuidelijk front

Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 03-07-2016 om 15:55:54 #SRO - Alwiyat Saif ash-#Sham now back at war with the regime in N-#Daraa "triangle of death". Clashes and TOW use against artillery. (1) reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zondag 03-07-2016 om 15:56:54 ADD. : this coming after strong critics from many opposition forces & leaders about #FSA S-F stance without real new battles ag. regime. (2) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163488486
125 doden in Irak inmiddels :'(
-
pi_163489217
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 16:58 schreef SteelDogg het volgende:
125 doden in Irak inmiddels :'(
Dit topic gaat over Syrie, toch?
pi_163489274
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 17:24 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Dit topic gaat over Syrie, toch?
Syrie & Irak
pi_163489477
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 15:24 schreef JaJammerJan het volgende:
Binnen de eerste week van jouw 'vreedzame' demonstraties waren er naast 10-15 demonstranten ook al 7 mensen van de politie omgebracht.
Dat beweerde je een paar maanden geleden ook al in dit topic, je kon daar echter geen fatsoenlijke bron voor geven.
Incelfrikandel
pi_163489692
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 17:27 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Syrie & Irak
Ah ik zie het, ok.
  zondag 3 juli 2016 @ 18:48:02 #21
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163490749
sayed_ridha twitterde op zondag 03-07-2016 om 16:46:07 #SDF spox says at least 40 #IS militants were killed during clashes north and north-west of #Manbij reageer retweet
Avashin twitterde op zondag 03-07-2016 om 15:35:58 large number of ISIS members killed by YPG in ISIS failed attempt to break the siege of Minbij. #TwitterKurds. reageer retweet
Say what?
pi_163491133
Het klote aan zo'n belegering is natuurlijk dat iederen in Manbij een wapen in z'n klauwen krijgt en moet gaan vechten voor IS. Ook al zijn het geen echte IS'ers.
pi_163491411
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 17:37 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Dat beweerde je een paar maanden geleden ook al in dit topic, je kon daar echter geen fatsoenlijke bron voor geven.
Dat de bronnen die ik aanhaalde niet 'fatsoenlijk' zijn, betekent niet dat deze incidenten niet gebeurd zijn. Ik kan me al niet meer herinneren waarom je deze bron ook alweer niet fatsoenlijk vond, maar goed: http://www.israelnational(...)/143026#.V3lAS-uLSUn . Het is lastig om betrouwbare bronnen te vinden als de Syrische Staat en de oppositie de enige zijn die ter plaatse zijn. Beiden hebben hun eigen agenda en er zijn genoeg leugens door beide partijen verspreid. Onbewapende demonstranten die beschoten zouden zijn, komen ook vooral van ooggetuigen-verslagen van de oppositie kant. Dat kun je ook geen fatsoenlijke bron noemen, maar betekent niet dat het niet gebeurd is. Wanneer de Syrische staat uitbrengt dat politie beschoten werd door demonstranten en ze voorraden wapens,granaten en munitie gevonden hebben bij de oppositie, dan betekent dat ook niet automatisch dat het leugens zijn.
En er is nog altijd videomateriaal te vinden waarin politie met rubber knuppels beschoten wordt door automatische wapens:

De waarheid zullen we toch nooit achterkomen, maar dat betekent niet dat het bewezen is dat het allemaal onbewapende demonstranten waren die beschoten werden. Dat is echter wel die versie van het verhaal die hier in het Westen het vaakst herhaald wordt.
pi_163492848
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 19:15 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Dat de bronnen die ik aanhaalde niet 'fatsoenlijk' zijn, betekent niet dat deze incidenten niet gebeurd zijn. Ik kan me al niet meer herinneren waarom je deze bron ook alweer niet fatsoenlijk vond, maar goed: http://www.israelnational(...)/143026#.V3lAS-uLSUn.
Omdat deze bron zich op zijn beurt baseert op Damascus Press, wat een aan de Ba'ath gelieerd blaadje is.

quote:
Het is lastig om betrouwbare bronnen te vinden als de Syrische Staat en de oppositie de enige zijn die ter plaatse zijn. Beiden hebben hun eigen agenda en er zijn genoeg leugens door beide partijen verspreid. Onbewapende demonstranten die beschoten zouden zijn, komen ook vooral van ooggetuigen-verslagen van de oppositie kant.
Neen. Dat de Ba'ath er een hobby van had gemaakt om demonstranten kogeltjes te laten koppen is geverifieerd door talloze onafhankelijke bronnen, daar doen desinformatiecampagnes van de oppositie niks aan af.

quote:
Dat kun je ook geen fatsoenlijke bron noemen, maar betekent niet dat het niet gebeurd is. Wanneer de Syrische staat uitbrengt dat politie beschoten werd door demonstranten en ze voorraden wapens,granaten en munitie gevonden hebben bij de oppositie, dan betekent dat ook niet automatisch dat het leugens zijn.
En er is nog altijd videomateriaal te vinden waarin politie met rubber knuppels beschoten wordt door automatische wapens:
Een video van februari 2012? Jij had het over binnen een week.

quote:
De waarheid zullen we toch nooit achterkomen, maar dat betekent niet dat het bewezen is dat het allemaal onbewapende demonstranten waren die beschoten werden. Dat is echter wel die versie van het verhaal die hier in het Westen het vaakst herhaald wordt.
Het is de versie die vaak herhaald wordt omdat het de versie is die door niemand wordt betwist behalve Ba'athisten en complottheoristen.
Incelfrikandel
  zondag 3 juli 2016 @ 21:59:56 #25
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
  zondag 3 juli 2016 @ 23:37:37 #26
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163500486
DrPartizan_ twitterde op zondag 03-07-2016 om 21:24:32 Clashes erupted between Rojava Asayş and pro Assad troops in Hesek at 21:30 tonight. Clashes ongoing. via ANHA reageer retweet
  zondag 3 juli 2016 @ 23:40:12 #27
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163500566
Buzzriet twitterde op zondag 03-07-2016 om 19:52:05 #BREAKING #Syria Jabhat Nusra denounces the execution of Syrian SU22 pilot by one of its members. https://t.co/jz5sqOMx27 reageer retweet
pi_163502665
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 23:40 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Buzzriet twitterde op zondag 03-07-2016 om 19:52:05 #BREAKING #Syria Jabhat Nusra denounces the execution of Syrian SU22 pilot by one of its members. https://t.co/jz5sqOMx27 reageer retweet
vond het al een opmerkelijke nutteloze actie dat die man werd gexecuteerd. kennelijk was het een 1 mans actie ofzo.

Buzzriet twitterde op zondag 03-07-2016 om 19:53:53 JN arrested their soldier that executed the pilot.JN makes it clear the soldier acted without consent of the leadership. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 4 juli 2016 @ 09:07:31 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163504129
Damage control
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 4 juli 2016 @ 10:49:25 #30
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163506800
quote:
was gewoon een kwestie van tijd
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 09:07 schreef Szura het volgende:
Damage control
dat weet ik niet. dit is een vrij kansloze actie. terwijl die man veel waard zou zijn met onderhandelingen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163508594
wtf is deze!?? _O-

miladvisor twitterde op maandag 04-07-2016 om 11:58:33 Ankara could let Russia use its Incirlik airbase to fight ISIS – Turkish FMhttps://t.co/0SQ6M0Ymbe reageer retweet
de russen komen de pauper troepen van het regime weer redden

markito0171 twitterde op maandag 04-07-2016 om 12:18:38 #Syria #Latakia: #Russia'n airstrikes on Kinsabba, Mahtaha & Samra in Kurd & Turkmen mountains reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 4 juli 2016 @ 14:10:50 #33
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163510495
quote:
99s.gif Op maandag 4 juli 2016 13:04 schreef Slayage het volgende:
wtf is deze!?? _O-

miladvisor twitterde op maandag 04-07-2016 om 11:58:33 Ankara could let Russia use its Incirlik airbase to fight ISIS – Turkish FMhttps://t.co/0SQ6M0Ymbe reageer retweet
Amerikanen irriteren :+
  maandag 4 juli 2016 @ 14:11:02 #34
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163510499
watanisy twitterde op maandag 04-07-2016 om 13:37:51 (unconfirmed) #NDF captured Civil defense building - College of Arts - Children's hospital / Al-Hasakah reageer retweet
pi_163510663
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wat ga je in Adana doen? :')
Vuurwerk afsteken.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163514271
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 14:10 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Amerikanen irriteren :+
wellicht. amerika laat wel een groot vacuum achter in het MO waardoor spelers andere oplossingen gaan zoeken. waardoor dus rusland veel belangrijker wordt of iig lijkt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163514767
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 04-07-2016 om 13:19:37 On 11th day of Regime offensive to besiege Rebel-held #Aleppo heavy clashes continue on #Mallah & #Khaldiyah fronts. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163515179
wat is dat groene vlekje bij zuid west haseke?


Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163519987
Conflicts twitterde op maandag 04-07-2016 om 08:58:47 TURKEY: Turkish FM proposes opening up İncirlik air-base to #Russia to fight #ISIS https://t.co/gqOEwGFJUk https://t.co/0AgTWTQCEZ reageer retweet
_O-

hahahahahahhahaahah
  maandag 4 juli 2016 @ 20:42:28 #41
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163520045
quote:
Tientallen explosies bij vliegveld Bagdad

In het gebied rond de luchthaven van de Iraakse stad Bagdad hebben zich maandagavond zeker 24 explosies voorgedaan.

Dat hebben beveilgingsmedewerkers en getuigen gemeld aan persbureau Reuters. Het zou gaan om projectielen die in het beveiligde gebied van het vliegveld belandden.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163521108
het regime komt steeds dichterbij de belegering van aleppo

de vbied van nusra dat in layramou is gebruikt vandaag

Bani_Omaia twitterde op maandag 04-07-2016 om 19:14:05 ?????? ???????#?????_???#????_?????? #????? ??????? ??????????? ??? ????? ???????? ?????? ????? #???????? #??? https://t.co/srEBunonpY reageer retweet
NorthernStork twitterde op maandag 04-07-2016 om 18:24:50 Rebels expelled Assad forces from some positions in Layramoun factories north Aleppo.https://t.co/7yGkwQpGAq https://t.co/8wu2gZ6MqA reageer retweet
weer een vliegtuig uit de lucht

IvanSidorenko1 twitterde op maandag 04-07-2016 om 18:34:18 #Syria #Damascus #EastGhouta #EasternGhouta MiG-23 was Shot down by a Anti Aircraft Missile. Pilot Shawkat Suleiman announced Dead reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 5 juli 2016 @ 00:11:05 #43
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163525959
Charles_Lister twitterde op maandag 04-07-2016 om 22:46:12 Reports from Kafranabel:Jabhat al-Nusra has agreed to release Jaish al-Tahrir leader Mohammed al-Ghabi.(old pic) https://t.co/ImJZpBvOSr reageer retweet
  dinsdag 5 juli 2016 @ 00:15:07 #44
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163526042
Overigens: I did not say Russian jets could use İncirlik: Turkish FM
http://www.hurriyetdailyn(...)101214&NewsCatID=510

Als je z'n exacte uitspraken naleest klopt dit ook wel. Alleen slecht verwoord.
pi_163527933
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 00:15 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Overigens: I did not say Russian jets could use İncirlik: Turkish FM
http://www.hurriyetdailyn(...)101214&NewsCatID=510

Als je z'n exacte uitspraken naleest klopt dit ook wel. Alleen slecht verwoord.
Ook al had hij gezegd dat de Russen het in de toekomst mogen gebruiken, dan alsnog is het onhaalbaar gebral voor de buhne. Er liggen nota bene Amerikaanse kernbommen opgeslagen in Incirlik. De VS zou het nooit toestaan.
NEE!
  dinsdag 5 juli 2016 @ 14:27:09 #46
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163534940
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 02:38 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Ook al had hij gezegd dat de Russen het in de toekomst mogen gebruiken, dan alsnog is het onhaalbaar gebral voor de buhne. Er liggen nota bene Amerikaanse kernbommen opgeslagen in Incirlik. De VS zou het nooit toestaan.
De VS heeft er wat dat betreft niet veel over te zeggen :+
Alsof die ~100 kernbommen wat uitmaakt als Rusland er 8000+ heeft.
pi_163540776
Ik ben wel eens in Damascus geweest heel vroeger, best veel clubs en prachtige arabische vrouwen zonder hoofddoek, heb zelfs via een taxi chauffeur nog een adresje gevonden en heb op die manier wel eens betaalde seks gehad in dat land. :P

Ben benieuwd of de vrouwen in Damascus nog net zo modern erbij lopen als vroeger, of dat ze door die oorlog nu ook allemaal gesluierd zijn
pi_163541323
Welke territoriale veranderingen hebben er plaatsgevonden in de afgelopen twee weken?

Vooral benieuwd naar Latakia en (Noord-)Aleppo. Gaat heen-en-weer, ik ben dus benieuwd wie er nou daadwerkelijk terreinwinst heeft geboekt.


En hoe zijn de gevechten in Hasakah nou geindigd? Of duren ze nog voort?
pi_163546739
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 19:39 schreef PENISPENISPENIS het volgende:
Welke territoriale veranderingen hebben er plaatsgevonden in de afgelopen twee weken?

Vooral benieuwd naar Latakia en (Noord-)Aleppo. Gaat heen-en-weer, ik ben dus benieuwd wie er nou daadwerkelijk terreinwinst heeft geboekt.

En hoe zijn de gevechten in Hasakah nou geindigd? Of duren ze nog voort?
latakia hebben de rebellen aardig wat terrein winst geboekt. waardoor rusland weer genoodzaakt was om weer in te grijpen, omdat de assadisten gewoon niet in staat blijken om de linies vast te houden.

noord aleppo gaat al eeuwig heen en weer tussen isis en de rebellen hoe het ondertussen alweer is geen idee. netto zal er weinig veranderd zijn.

daarnaast heeft isis geprobeerd om de belegering van manbij te doorbreken, maar dit is ze niet gelukt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163546754
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 19:10 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ik ben wel eens in Damascus geweest heel vroeger, best veel clubs en prachtige arabische vrouwen zonder hoofddoek, heb zelfs via een taxi chauffeur nog een adresje gevonden en heb op die manier wel eens betaalde seks gehad in dat land. :P

Ben benieuwd of de vrouwen in Damascus nog net zo modern erbij lopen als vroeger, of dat ze door die oorlog nu ook allemaal gesluierd zijn
lijkt me dat er in damscus weinig is veranderd. immers zwaait assad daar nog de scepter
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 5 juli 2016 @ 23:52:05 #51
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163547563
Mayda'a in Ghouta is gepakt

now_damascus twitterde op dinsdag 05-07-2016 om 20:26:07 عاجل | الجيش السوري يعلن سيطرته الكاملة على بلدة ميدعا بالغوطة الشرقية . reageer retweet
Hoelang kunnen ze het daar nog uithouden is de vraag?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163548202
quote:
99s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 23:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

latakia hebben de rebellen aardig wat terrein winst geboekt. waardoor rusland weer genoodzaakt was om weer in te grijpen, omdat de assadisten gewoon niet in staat blijken om de linies vast te houden.

noord aleppo gaat al eeuwig heen en weer tussen isis en de rebellen hoe het ondertussen alweer is geen idee. netto zal er weinig veranderd zijn.

daarnaast heeft isis geprobeerd om de belegering van manbij te doorbreken, maar dit is ze niet gelukt.
met "noord-aleppo" doelde ik op de stad aleppo, niet de provincie. en dan met name de gevechten rondom de mallah farms...
  woensdag 6 juli 2016 @ 00:20:33 #53
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163548253
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2016 00:18 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

met "noord-aleppo" doelde ik op de stad aleppo, niet de provincie. en dan met name de gevechten rondom de mallah farms...
Mallah? SAA heeft de Noordelijke en oostelijke farms en zijn nu bezig met de Zuidelijke farms. Kan wel even duren want dat is de zwaarst gefortificeerde en zwaarst beschermde zone van heel het land omwille van die aanvoerlijn.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163554567
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2016 00:18 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

met "noord-aleppo" doelde ik op de stad aleppo, niet de provincie. en dan met name de gevechten rondom de mallah farms...
mallah is bloederig

quote:
The key battle north of Syria’s largest city Aleppo has fallen into uncertainty, with almost no information coming out of the area on Tuesday.

Covered by intense Russian airstrikes, the Syrian army and allied Iraqi and Palestinian militia launched their latest assault last Friday. Hoping to seize the last main route into opposition-held areas of Aleppo, the force moved into the al-Mallah Farms.

State media and pro-regime supporters put out a series of claims that the offensive was advancing. At one point pro-Assad accounts said all of the Farms had been taken, with the most enthusiastic asserting that the al-Castello Road had been cut.

However, the Syrian army settled on Monday for the declaration that it has taken the northern area of the Farms and part of the southern section. The pro-regime Al-Masdar News said “65%” of the Farms have been taken, although it admitted that the offensive, including the elite Tiger Forces, was unable to hold territory in the south and faces a rebel counter-offensive.

Pro-opposition outlets said on Monday that pro-Assad forces initially gained ground as rebels retreated under Russian airstrikes; however, they maintained that the rebels soon re-established their control over the disputed areas.

Opposition supporters also claimed that regime attacks to the east near Handarat and in western Aleppo city were repelled, while pro-regime accounts declared that building blocks in Layramoun in western Aleppo were occupied.

This morning the pro-regime sites merely say that the Russian air force carried out more strikes overnight, offering no assertions about the situation on the ground.

The Syrian military and its allies, enabled by Russian bombing, have tried for months to close off the al-Castello Road but have been repeatedly pushed back. Before the latest offensive, several attempts to advance into al-Mallah and near Handarat were foiled in June.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163556204
vond het al opvallend stil op mijn twitter feed :P

"De komende 72 uur geldt er een staakt-het-vuren in Syri. Dat heeft het Syrische leger woensdag bekend gemaakt."

NorthernStork twitterde op woensdag 06-07-2016 om 16:35:59 Statement: #FSA forces would respect the 72 hours #EidAlFitr ceasefire but would fight back if attacked. https://t.co/KEchc7ovjs reageer retweet
NorthernStork twitterde op woensdag 06-07-2016 om 16:41:07 It is worth to mention that Assad army airstrikes reported on Hama, Aleppo & Latakia countrysides today despite the ceasefire announced. reageer retweet


[ Bericht 47% gewijzigd door Slayage op 06-07-2016 16:44:00 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163561738
quote:
Syrian Rebel Missileers Are Wreaking Havoc on Bashar Al Assad’s Air Force

Shoot-downs are piling up

During the night of June 26 and 27, 2016, insurgents from the Jaysh Al Islam — a Saudi-supported Islamist group — claimed to have shot down, over Al Bahariyah on the eastern side of Eastern Ghouta, a helicopter operated by the Syrian Arab Air Force.

It was the first in a rapid-fire — and mysterious — series of aircraft crashes and shoot-downs.
quote:
Despite the uncertainty with regard to these losses, one thing is clear — the air force of Syrian president Bashar Al Assad is losing aircraft at the fastest rate in three years. The high loss rate, and the relative concentration of all these shoot-downs and crashes in an area barely 30 kilometers by 10 kilometers wide, raises a number of questions.
Incelfrikandel
pi_163573166
markito0171 twitterde op woensdag 06-07-2016 om 17:51:33 #Syria Airstrikes by #Israel on financial directorate in #Quneitra's Madinat al-Ba'ath - #Hezbollah inside?https://t.co/6P9s7RRn1G reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163573324
Handige actie weer van de Amerikanen:
https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2016/07/06/u-s-jets-abandoned-syrian-rebels-in-the-desert-then-they-lost-a-battle-to-isis/

Steun voor CIA getrainde rebellen op het laatste moment richting Irak gestuurd, waardoor ze een belangrijke slag in Syrie verloren. Niet genoeg capaciteit om in 2 landen tegelijk actief te zijn.

quote:
By that time, however, the fighters of the Pentagon-trained New Syrian Army were in retreat, beaten back by the Islamic State to their desert base over 200 miles away at Tanf, on the Syrian-Iraqi border. The failure of the operation was a significant blow to the Pentagon’s Syria strategy of building a Syrian Arab force capable of taking on the Islamic State.
  donderdag 7 juli 2016 @ 11:41:39 #60
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163577088
CnMedia_Sy twitterde op donderdag 07-07-2016 om 11:14:24 1#خاص #عاجلفي رد على خرق #الهدنة من قبل المجموعات المسلحة، #الجيش_السوري يسيطر بشكل كامل على #مزارع_الملاح الجنوبية في ريف #حلب الشمالي reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 07-07-2016 om 10:13:48 2km separates #SAA in Mallah from Castello road reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 07-07-2016 om 11:31:08 Reports of south farms being liberated by SAA reageer retweet
sayed_ridha twitterde op donderdag 07-07-2016 om 11:57:43 #SAA have reached Castello road from Layramoun - Khalidiyah front & at Mallah are only 1-1.5km from the highway reageer retweet
Oost-Aleppo onder belegering!

[ Bericht 46% gewijzigd door Zahreddine op 07-07-2016 12:03:16 ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 7 juli 2016 @ 11:58:07 #61
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163577390
Syrian army fire cuts only road into rebel-held Aleppo: rebels
quote:
BEIRUT: The only way into rebel-held parts of Aleppo was cut Thursday by a Syrian government advance that put the road within firing range, two rebel sources and an activist group said.

"Currently nobody can get in or out of Aleppo," Zakaria Malahifji of Aleppo-based rebel group Fastaqim, told Reuters.

A second rebel official with fighters in the area said: "All the factions sent reinforcements and are trying to take back the positions taken by the government, but the situation is very bad, there was heavy government air cover in the night."

The pro-government forces had advanced in the al-Malah Farms area northwest of Aleppo, bringing them to within 1 km of the Castello road, the Syrian Observatory for Human Rights said.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 7 juli 2016 @ 12:17:30 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163577759
Hmm, dat gebied behouden zonder daadwerkelijk de weg ook op dat punt te veroveren is wel een probleem.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 7 juli 2016 @ 12:18:05 #63
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163577771
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 12:17 schreef Szura het volgende:
Hmm, dat gebied behouden zonder daadwerkelijk de weg ook op dat punt te veroveren is wel een probleem.
Zo moeten vooral een bufferzone maken.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163577787
quote:
zware tegenslag voor de rebellen, nu consolideren. dat is vaak lastiger. wwc hoe of wat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 7 juli 2016 @ 12:19:48 #65
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163577804
quote:
99s.gif Op donderdag 7 juli 2016 12:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

zware tegenslag voor de rebellen, nu consolideren. dat is vaak lastiger. wwc hoe of wat.
Waarschijnlijk eerst counter afwachten, verwacht je maar aan honderden VBIEDS.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163577872
castello road vanaf een regime positie

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 7 juli 2016 @ 12:39:26 #67
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163578108
Bevestigd dat Zuid Mallah is gevallen.

MIG29_ twitterde op donderdag 07-07-2016 om 11:50:17 #BREAKING : Tiger Forces full control of all South Farms of al #Mallah area , and cut off alcastillo road reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163578571
Ik volg het allang niet meer in Syrie. 100 verschillende groeperingen. Het ene moment is de stad in handen van rebellen, het andere moment heeft het leger weer controle. Wat dat betreft is Irak veel overzichtelijker..
-
  donderdag 7 juli 2016 @ 15:58:40 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163582032
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:11:12 #70
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163586999
Waarom is Aleppo zo belangrijk voor Assad?
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:18:08 #72
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163587067
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 20:15 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Waarom is Aleppo zo belangrijk voor Assad?
Grootste stad van Syri?
Say what?
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:19:49 #73
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163587121
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 20:15 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Waarom is Aleppo zo belangrijk voor Assad?
- Grootste stad
- Wonen miljoenen mensen
- belangrijkste economische hub van het land
- Om dat als Aleppo valt anders tienduizenden terroristen vrijkomen naar andere fronten.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:23:51 #74
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163587222
PetoLucem twitterde op donderdag 07-07-2016 om 19:56:56 Interesting to see how things changed: pro "revolution" map from 2013 showing the mil. situation in #Aleppo. #Syria https://t.co/0XyziBLmkA reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:24:21 #75
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163587236
sayed_ridha twitterde op donderdag 07-07-2016 om 17:07:27 #SDF clash with #IS inside al-Hawzani neighbourhood & in surroundings of 'Aqeel cemetery. IS has also attacked Tell Yasti with a VBIED reageer retweet
VivaRevolt twitterde op donderdag 07-07-2016 om 19:07:06 YPG progress inside Manbij,where they are 1 Km from the city center reageer retweet
Say what?
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:25:42 #76
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163587257
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 20:23 schreef Zahreddine het volgende:
PetoLucem twitterde op donderdag 07-07-2016 om 19:56:56 Interesting to see how things changed: pro "revolution" map from 2013 showing the mil. situation in #Aleppo. #Syria https://t.co/0XyziBLmkA reageer retweet
Net als dit:
SPOILER: bericht uit 2013
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Say what?
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:30:57 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163587376
Hopelijk faalt de tegenaanval hard en overlopen ze die terroristen de komende 2 dagen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 7 juli 2016 @ 20:33:13 #78
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163587421
quote:
10s.gif Op donderdag 7 juli 2016 20:25 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Net als dit:
SPOILER: bericht uit 2013
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Of Menagh Airbase.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163588558


sro heeft er een heel verhaal over op zijn twitter paggina van 12 tweets waarvan deze de eerste

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 20:30:22 #SRO - IMPORTANT - Jaysh al-Fateh troops moving from #Idlib camps toward S-#Aleppo since 24 h. For now, 5 000 Jaysh al-Fateh fighters (1). reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 7 juli 2016 @ 21:20:03 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163588610
Ja leuke praatjes, eerst zien dan geloven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163590015
Ik vind het raar dat er 1 weg loopt waarover de bevoorrading plaatsvindt. Je zou toch zeggen dat als je een hoop bommen er op gooit je die weg niet meer kan gebruiken?
pi_163590249
quote:
5s.gif Op donderdag 7 juli 2016 22:06 schreef BEFEM het volgende:
Ik vind het raar dat er 1 weg loopt waarover de bevoorrading plaatsvindt. Je zou toch zeggen dat als je een hoop bommen er op gooit je die weg niet meer kan gebruiken?
Assad zou jou moeten aannemen om de belegering te voltooien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 7 juli 2016 @ 22:20:51 #83
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163590375
MIG29_ twitterde op donderdag 07-07-2016 om 21:19:53 10 pm : jihadists didnt storm any SAA points in all #Mallah Farms.All news say " Militants recontrol points or castello is opend " are lies reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163590803
quote:
5s.gif Op donderdag 7 juli 2016 22:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

Assad zou jou moeten aannemen om de belegering te voltooien.
:+

Als het zou kunnen hadden ze het allang gedaan maar toch. Je hebt vliegtuigen, vast wel artillerie wat die paar kilometer kan halen. Met de moderne middelen van Rusland zou je dat toch moeten lukken zou je zeggen.
pi_163594201
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 21:20 schreef Szura het volgende:
Ja leuke praatjes, eerst zien dan geloven
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:11:12 #SRO - EXCLUSIVE - Jaysh al-Fateh leaders agreed to launch "Battle for #Aleppo". For now, no official name for the coming campaign. (1) reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:12:16 #SRO - EXCLUSIVE - Everyone in #Syria know that the "Battle for #Aleppo" with the Jaysh al-Fateh offensive will be the turning event (2). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:13:28 #SRO - EXCLUSIVE - Jaysh al-Fateh #HQ branch in #Turkey well held summit in coming day to organize forces and strategy. (3) reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:14:26 #SRO - EXCLUSIVE - #Aleppo will be the biggest battle in #Syria war as more than 40 000 rebels will face more than 55 000 loyalists. (4) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 8 juli 2016 @ 01:30:18 #86
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163594246
quote:
99s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 01:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:11:12 #SRO - EXCLUSIVE - Jaysh al-Fateh leaders agreed to launch "Battle for #Aleppo". For now, no official name for the coming campaign. (1) reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:12:16 #SRO - EXCLUSIVE - Everyone in #Syria know that the "Battle for #Aleppo" with the Jaysh al-Fateh offensive will be the turning event (2). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:13:28 #SRO - EXCLUSIVE - Jaysh al-Fateh #HQ branch in #Turkey well held summit in coming day to organize forces and strategy. (3) reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 07-07-2016 om 23:14:26 #SRO - EXCLUSIVE - #Aleppo will be the biggest battle in #Syria war as more than 40 000 rebels will face more than 55 000 loyalists. (4) reageer retweet
Zo, die laatste tweet. Als dat waar is praten we over full on warfare. WW2 shit. :{
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163594256
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 01:30 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Zo, die laatste tweet. Als dat waar is praten we over full on warfare. WW2 shit. :{
toen in 2012 de helft van de stad in handen van de rebellen viel hadden ze het al over de slag der slagen mbt aleppo. misschien is het nu eindelijk zover. wwc.

een artikel uit 2012

De troepen van Assad willen de stad terug in handen krijgen. Het regeringsleger is al dagen bezig met een troepenopbouw in Aleppo. Er wordt gevreesd dat de veldslag zal uitlopen op een bloedbad. Het stadscentrum is uitgestorven en een rebellenleider zei tegen het Duitse persbureau DPA dat hij zich opmaakt voor "de moeder aller veldslagen".

[ Bericht 12% gewijzigd door Slayage op 08-07-2016 01:43:48 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 8 juli 2016 @ 07:58:26 #88
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163595135
Met de Russische vliegtuigen erbij zullen ze dit keer kanonnenvoer zijn
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 08:06:35 #89
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163595190
Ondertussen een tegenaanval rond Kinsibba gelanceerd

https://www.almasdarnews.(...)ve-latakia-province/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163595228
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juli 2016 22:32 schreef BEFEM het volgende:

[..]

:+

Als het zou kunnen hadden ze het allang gedaan maar toch. Je hebt vliegtuigen, vast wel artillerie wat die paar kilometer kan halen. Met de moderne middelen van Rusland zou je dat toch moeten lukken zou je zeggen.
Het kan zijn dat Rusland geen voorstander is van dit offensief.
Incelfrikandel
pi_163597670
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 08:10 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Het kan zijn dat Rusland geen voorstander is van dit offensief.
die is volop bezig geweest om de belegering te bewerkstelligen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163597682
Syria_Rebel_Obs twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 11:07:07 #SRO - Jabhat al-#Nusra is first Jaysh al-Fateh force to relocate fighters, leaving part of the N-W front (Mallah) for an unkkwon location. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 11:08:00 ADD. : this came after the #Nusra double counter-attack that took place in Mallah farms since two weeks. Jaysh al-Fateh no more interested. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 8 juli 2016 @ 11:12:51 #93
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163597691
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 08:10 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Het kan zijn dat Rusland geen voorstander is van dit offensief.
Lijkt me van niet, Rusland bombardeert Noord Aleppo al weken en dit hebben ze toegegeven, hoewel ze zeggen dat dit voor defensieve doelen is. (Lijkt mij een dekmantel voor offensieve operaties zoals nu.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 11:13:25 #94
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163597703
MIG29_ twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 11:00:59 #BREAKING Tiger forces Storm area near #Castillo road , they almost control it .300 m only to the road reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 11:14:26 #95
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163597718
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163597734
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 11:12 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Lijkt me van niet, Rusland bombardeert Noord Aleppo al weken en dit hebben ze toegegeven, hoewel ze zeggen dat dit voor defensieve doelen is. (Lijkt mij een dekmantel voor offensieve operaties zoals nu.
net als die 72 uur wapenstilstand idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 8 juli 2016 @ 11:27:31 #97
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163597955
MIG29_ twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 11:19:55 #update : Tiger Forces r now less than 250 m away from Castello Road reageer retweet
MIG29_ twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 11:39:16 Tiger Forces near #Castello_Road No militants found .. JN and Zinki field battlefield , All ran away as rabbits https://t.co/2ZyRYAAe23 reageer retweet


[ Bericht 36% gewijzigd door Zahreddine op 08-07-2016 11:43:16 ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163598698
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 11:27 schreef Zahreddine het volgende:
MIG29_ twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 11:19:55 #update : Tiger Forces r now less than 250 m away from Castello Road reageer retweet
MIG29_ twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 11:39:16 Tiger Forces near #Castello_Road No militants found .. JN and Zinki field battlefield , All ran away as rabbits https://t.co/2ZyRYAAe23 reageer retweet
lijkt erop dat ze mallah hebben opgegeven.

Syria_Rebel_Obs twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 12:01:38 #SRO - "PREPARING MEETING" - Heavy clashes ongoing in #Ramouseh from Fatah #Halab. Jaysh al-Fateh shelling regime position in Tal Qura. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 8 juli 2016 @ 12:59:17 #99
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163599587
sayed_ridha twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 12:54:23 Reports of #SAA regaining control of Shilif & Qal'at Toubal south of Kinsibba reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163605607
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 21:20 schreef Szura het volgende:
Ja leuke praatjes, eerst zien dan geloven
Ze moeten wel want als ze Aleppo verliezen, verliezen ze de oorlog. Lijkt me niet dat ze het dus zomaar opgeven.
NEE!
  vrijdag 8 juli 2016 @ 17:40:53 #101
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163605808
leithfadel twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 16:44:55 Mayda'a has been officially captured. reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 20:14:45 #102
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163608699
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163608818
De shia terroristen met hulp van de coallitie zijn bezig met een ethische zuivering waar je niks over hoort in de media

Shi’itische milities hebben een massaslachting (waarbij wordt gesproken over een aantal van 300 Moslims) uitgevoerd op burgers van Ahl al-Sunnah in Saqlaouia (dat op een paar kilometer van Fallujah ligt). Wat er precies is gebeurd is nog niet helemaal duidelijk maar nu druppelen steeds meer details naar buiten over wat er is gebeurd.

Overlevenden hebben verklaard dat:

- tientallen mensen levend zijn begraven in massagraven
- vele mensen met messen zijn afgeslacht
- vele vrouwen zijn verkracht
- vele mensen op verschillende manieren zijn gemarteld
- vele mensen het bloed van dood gemartelde/gexecuteerde burgers moesten drinken
- vele mensen hun eigen urine op moesten drinken

De huizen in de stad zijn door de milities geplunderd en leeggeroofd zoals dat ook een vaststaand gegeven is in alle plekken waar shi’itische milities de gebieden van Ahl al-Sunnah binnen trokken. In al-Karmah (een stadje net buiten Fallujah) hebben shi’itische milities burgers opgepakt en gexecuteerd, huizen geplunderd en in brand gestoken, moskeen opgeblazen. Dit was al eerder zo in onder andere Baghdad, Tikrit, Ramadi, Ba’quba, Samarra, etc. Nabij Samarra zijn hele Soennitische dorpen met de grond gelijk gemaakt om de demografie van de omgeving te wijzigen aangezien in Samarra een van de ‘heiligdommen’ van de shi’a staat.


In deze video wordt een korte samenvatting gegeven van een aantal ooggetuigen die verklaren over hetgeen ze hebben meegemaakt en wordt er melding gemaakt van een paar van al eerder plaatsgevonden executies van shi’itische milities tegen de burgers van Ahl al-Sunnah in en rond Saqlaouia.

- 17 doden waarvan 6 kinderen
- 15 doden
- 10 doden
- 35 doden van dezelfde familie

Dokters in het ziekenhuis in Ameriyat al-Fullujah hebben gemeld dat zij 40 lijken binnen hebben gekregen van burgers die in Saqlaouia zijn gedood en (ten tijde van het uitkomen van het nieuws) melden zij dat er 6 mensen zijn overleden aan de gevolgen van martelingen.

Het is ook in de getuigenverklaringen te zien dat de mensen die het overleefd hebben Ahl al-Sunnah in Fallujah waarschuwen zich niet over te gegeven en dat het volgens een ooggetuige beter is om middels bombardementen gedood te worden dan het overgeven aan shi’itische milities. Op de schokkende beelden zijn ook veel vermagerde mensen te zien. Dit is omdat zij al ruim 2,5 jaar belegerd zijn en als militaire tactiek werden uitgehongerd.

Op internet zijn vele filmpjes (die ik niet kan plaatsen) en woorden van activisten te vinden die hier over spreken. Deze (en nog ergere verhalen) worden via vele bronnen bevestigd en besproken. Hier een uitzending waarin dr. Bahjat al-Kurdi hier ook over spreekt. Er wordt niet heel veel gezegd, mede door de vele bellers, dus zal ik in verband met het nuttig besteden van onze tijd wat punten aanhalen waar hij het over heeft. Voor degenen die zich er voor interesseren en wellicht voor hun bewust zijn van wat hun broeders en zusters wordt aangedaan het nodig vinden een aantal schokkende beelden te zien is hier de link:


Volgens sheikh al-Tarbuli (die zich in Fallujah bevindt) bevinden zich er tussen de 150.000 en 200.000 burgers in de stad. Dit in tegenstelling tot de berichten van de Irakese regering en Amerika en coalitie partners die omwille van politieke overwegingen een lager aantal hanteren, rond de 50.000 burgers, om zo minder imagoschade te leiden vanwege hun constante bombardementen op deze mensen.

Wat de mensen uit onder andere al-Karmah en Saqlaouia (plaatsen die vlak buiten Fallujah liggen) aan martelingen en massaexecuties hebben moeten ondergaan staat ook de burgers van Fallujah te wachten als zij besluiten de stad te verlaten, zichzelf overgeven of als het Irakese leger en haar milities er in slagen om de stad te veroveren.

Er zijn op dit moment alleen al tussen de 20.000 30.000 kinderen in Fallujah die al 2,5 jaar omsingeld zijn en geen voedsel hebben, al 2,5 jaar worden geterroriseerd en gebombardeerd (door een coalitie waaronder ook Saudi-Arabi, Jordani en de Verenigde Arabische Emiraten deel van uitmaken en van wiens grondgebied (Qatar hoort hier ook bij) Amerikaanse gevechtsvliegtuigen en bommenwerpers opstijgen om Moslims te bombarderen), vanuit de grond worden bestookt met raketten en artillerie vuur en waar milities, die geen man, vrouw of kind sparen, hun op staan te wachten buiten de stad.

Ikzelf heb hier al ruim twee maanden (23 maart) terug over geschreven (terwijl dit al sinds een lange tijd daarvoor gaande was).

“Velen krijgen het niet mee maar Fallujah 'de stad van moskeen' (de trots van Ahl al-Sunnah) gaat al maanden gebukt onder een verstikkende belegering van het Irakese leger en shi'a rafidah milities waarbij de Moslims in de stad niet alleen aan het verhongeren zijn maar ook nog eens vanuit de lucht worden gebombardeerd door de coalitie van kufr (waar Arabische regimes zoals Saudi-Arabi, Jordani en de Arabische Emiraten ook aan mee doen). Moslims binnen de stad worden verhongerd en gebombardeerd door onder andere ook Arabische vliegtuigen, en shi'a rafidah milities staan te wachten om vluchtende en hulpbehoevende zusters te ontvoeren en te verkrachten. Dat Allah (azza wa djal) eenieder moge vernietigen die onze pure broeders en zusters kwaad willen berokken. “


“Een wanhopige zuster probeerde de hongersdood (door toedoen van een belegering van shi'a milities) en bombardementendood (door toedoen van Westerse en Arabische gevechtsvliegtuigen) te ontkomen door met haar kinderen de rivier de Eufraat in te gaan om zo het belegerde Fallujah proberen te ontvluchten. De broeders proberen in het filmpje hun lichamen uit het water te halen.”


Na het uitkomen van dit nieuws hebben een aantal leiders van ‘Soennitische’ stammen, die zich omwille van politieke macht voor de wagen van shi’a hebben laten spannen en hun steun uitspraken voor de shi’tische aanval op Fallujah (en omgeving) en steun gaven aan de al 2,5 jaar durende belegering en aanval op de stad, de media opgezocht om te vertellen dat zij zich verraden en in de steek gelaten voelen door de Irakese regering die niets doet om de door haar geleide milities in toom te houden en het slachten van de Moslim burgers te laten stoppen. Al 13 jaar zijn de shi’a bezig om Ahl al-Sunnah te elimineren en nu beginnen deze stammenleiders te huilen, nadat zij Ahl al-Sunnah omwille van geld en macht hebben verraden en samenwerkten met hun vijanden. Zij waren hun partners en nu proberen zij hun handen schoon te wassen van het bloed van Ahl al-Sunnah dat zij op hun handen hebben zitten.

In Thirmihdie wordt via Abu Hurayrah (radiAllahu anhu) overgeleverd dat de Profeet (sallaAllahu alayhi wa salam) heeft gezegd:

“There are three whose supplication is not rejected: The fasting person when he breaks his fast, the just leader, and the supplication of the oppressed person; Allah raises it up above the clouds and opens the gates of heaven to it. And the Lord says: ‘By My might, I shall surely aid you, even if it should be after a while.’”



Deze mongool (niet te verwarren met de prachtige mensen met het syndroom van down) (professor) van al-Azhar in Egypte is helemaal de weg kwijt. Voor degenen die Arabisch begrijpen moeten dit echt even zelf gaan zien aangezien de woorden misselijkmakend zijn en een vertaling alleen de strekking niet dekt.

Dit misbaksel dat zichzelf toeschrijft aan Ahl al-Sunnah spreekt hier in Iraq tegenover onder andere shi'a priesters, legerofficieren en politici en prijst, eert en inspireert 'de helden' van de Hashd ash-Shi'i (de shi'itische milities) en zegt onder andere dat zij de kinderen van de Sahaaba (radiAllahu anhum) zijn en dat zij de kinderen van Ali en Husayn (radiAllahu anhum) zijn en dat zij geduldig en standvastigheid moeten blijven totdat zij uiteindelijk zullen overwinnen. Vervolgens inspireert hij de milities nog specifiek door te zeggen dat hun bloed het meest eervolle is dat zij aan hun Heer kunnen geven. Hun strijd en het bloed dat zij hierbij verliezen brengt hun dichter bij Allah (azza wa djal).

Vergelijk dit eens met de uitspraken van shi'itische priesters:

[video=youtube;-GEeu_wNgrc]https://www.youtube.com/watch?v=-GEeu_wNgrc[/video]


Deze priester, leider van A'sa'ib ahl al-Haqq, onthult de toekomstplannen voor de shi'itische milities wanneer zij klaar zijn met Ahl al-Sunnah in Iraq; de volgende verplichting voor de Hashd ash-Shi'i (shi'itische milities) is het support geven aan hun broeders in Bahrain en al-Ahsa en Qatif (de shi'a in het oosten en zuid-oosten van 'Saudi-Arabi').

[video=youtube;WpyYPluPpmI]https://www.youtube.com/watch?v=WpyYPluPpmI[/video]


Hier spreekt dezelfde priester vanaf de frontlinies in de omgeving van Fallujah.

[video=youtube;CK1geM0LHcY]https://www.youtube.com/watch?v=CK1geM0LHcY[/video]


[video=youtube;NLdYvPl3KpU]https://www.youtube.com/watch?v=NLdYvPl3KpU[/video]


Hier twee andere shi'a priesters die hun volgers wijzen op de plicht om Ahl al-Sunnah te bevechten waar zij hun ook vinden
  vrijdag 8 juli 2016 @ 20:24:54 #104
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163608891
Zo, ben jij weer terug?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163609040
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:24 schreef Zahreddine het volgende:
Zo, ben jij weer terug?
Die lap tekst is niet van hemzelf. Dat heeft die gewoon geknipt en geplakt. Dat valt mij al langer op aan hem. _O- Mocro's, zelfs frauderen met teksten en doen of ze het zelf getypt hebben. _O_
Best wel briljant aan de andere kant. Ik bedoel waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. _O_

http://forums.marokko.nl/(...)c9b6956552d52ca753d4
pi_163609084
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:32 schreef Peter_Rasmussen het volgende:

[..]

Die lap tekst is niet van hemzelf. Dat heeft die gewoon geknipt en geplakt. Dat valt mij al langer op aan hem. _O- Mocro's, zelfs frauderen met teksten en doen of ze het zelf getypt hebben. _O_
Best wel briljant aan de andere kant. Ik bedoel waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. _O_

http://forums.marokko.nl/(...)c9b6956552d52ca753d4
waar geef ik aan dat ik de tekst zelf heb getypt?

Ik zal zometeen meer bewijzen kopieren waar de shia en navo terroristen bezig zijn met een etnische zuivering in oa fallujha waar je niks over hoort in dr mainstream media
  vrijdag 8 juli 2016 @ 20:34:32 #107
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163609091
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:32 schreef Peter_Rasmussen het volgende:

[..]

Die lap tekst is niet van hemzelf. Dat heeft die gewoon geknipt en geplakt. Dat valt mij al langer op aan hem. _O- Mocro's, zelfs frauderen met teksten en doen of ze het zelf getypt hebben. _O_

http://forums.marokko.nl/(...)c9b6956552d52ca753d4
Haha, ja, dat had ik al door. Ik beschouw hem eerder als de ''dorpsidioot''.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163609096
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:34 schreef PSVCL het volgende:
waar geef ik aan dat ik de tekst zelf heb getypt?

Ik zal zometeen meer bewijzen kopieren waar de shia en navo terroristen bezig zijn met een etnische zuivering in oa fallujha waar je niks over hoort in dr mainstream media
Je moet een bron onder plaatsen als het niet van jezelf is. Dat is gewoon een levensregel op FOK! Net zoals je eet om in leven te blijven. Als je geen bron onder plaatst dan fraudeer je doelbewust.
pi_163609109
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:34 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Haha, ja, dat had ik al door. Ik beschouw hem eerder als de ''dorpsidioot''.
Haha. Ik moest lachen.
pi_163609125
Lachen idd die shia terroristen
  vrijdag 8 juli 2016 @ 20:36:52 #111
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163609154
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:35 schreef PSVCL het volgende:
Lachen idd die shia terroristen
Jaja, maar de ''Rafidah'' zijn de 'True Believers'' in Irak aan het uitstampen, lachen idd.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 20:38:54 #112
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163609201
quote:
Tientallen doden bij nieuwe aanslag op sjiieten in Irak

Sjiitische moslims in Irak zijn donderdagavond opnieuw getroffen door dodelijk geweld. Hierbij zijn tientallen mensen gedood.


In totaal zouden zeker 35 mensen zijn omgekomen en ongeveer zestig mensen gewond zijn geraakt, meldt AP op basis van Iraakse bronnen.

Een autobom ontplofte voor het mausoleum in Balad, 93 kilometer ten noorden van Bagdad, waarna meerdere schutters het vuur openden op sjiitische pelgrims die op bezoek waren vanwege het Suikerfeest.

De daders schoten om zich heen, waarna een van hen zichzelf opblies in de menigte. De ander zou zijn neergeschoten voordat hij hetzelfde kon doen.

Islamitische Staat heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeist.

Bagdad
Afgelopen weekend werd een sjiitische wijk in Bagdad getroffen door veruit de dodelijkste aanslag die zich na de Amerikaans-Britse invasie van 2003 heeft voorgedaan.

Het dodental van die zelfmoordaanslag met een truck vol explosieven is inmiddels opgelopen tot 292, meldde het Iraakse ministerie van Volksgezondheid donderdag. Islamitische Staat eiste de verantwoordelijkheid op.

De bom ging in Bagdad ging in de nacht van zaterdag op zondag even na middernacht af in het sjiitische gebied, waar veel mensen vanwege de ramadan na zonsondergang nog waren.

Een tweede bom ging ook kort na middernacht af in de sjiitische buurt Sha'ab. De aanslag was een van de bloedigste in de Iraakse hoofdstad in meer dan tien jaar oorlog en opstand in Irak.
Say what?
pi_163609237
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:38 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

zal wel een reactie zijn op de terror shia,s die in Fallujah aan het moorden rn plunderen zijn.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 20:40:56 #114
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163609266
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:38 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Natuurlijk, nu dat de ''True Believers'' een pak slaag krijgen gaan ze zich op onschuldige burgers hun frustratie van machteloosheid op het slagveld wreken.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163609698
Een aantal nieuwe woorden aangaande hetgeen in en rond Saqlaouia (in de buurt van Fallujah) is gebeurd.

[video=youtube;3nuTW9h8DwY]https://www.youtube.com/watch?v=3nuTW9h8DwY[/video]


De Irakese regering heeft gezegd dat er 4000 mensen (dit aantal moet met een korreltje zout worden genomen maar het geeft wel een indicatie) zich in het gebied (in de omgeving van Fallujah) hebben overgegeven en dit terwijl er maar 605 levend (ondanks de vele martelingen) weer ‘boven water zijn gekomen’.

De mensen die zijn opgepakt, gedood, gemarteld, verkracht, etc. waren allemaal burgers uit de omgeving van Fallujah. Deze mensen hebben zichzelf overgeven aan shi’itische milities (zij dachten in eerste instantie dat zij zich aan het leger hadden overgegeven) om te kunnen vluchten van de bombardementen, omsingeling, beschietingen en hevige gevechten. Ondanks dat zij hiervoor zijn gewaarschuwd en zij het gezien eerdere ervaringen hadden kunnen weten beseften zij niet wat hun te wachten stond;

- honderden doden
- martelingen
- verkrachtingen
- plunderingen

Hier een aantal beelden van misdaden die de shi’a milities zelf op internet hebben geplaatst:

[video=youtube;hXocw8Fd0DI]https://www.youtube.com/watch?v=hXocw8Fd0DI[/video]


Hier worden mannen van Ahl al-Sunnah uit Saqlaouia de woestijn ingevoerd om daar te worden gexecuteerd.

[video=youtube;5nuuwgMTZWY]https://www.youtube.com/watch?v=5nuuwgMTZWY[/video]


Een zelfde filmpje maar dan van een andere camera.

[video=youtube;geDL4xGpVIM]https://www.youtube.com/watch?v=geDL4xGpVIM[/video]


Beelden spreken voor zichzelf. Bij dit filmpje even het geluid uit zetten.

[video=youtube;UoZe1wZcdqs]https://www.youtube.com/watch?v=UoZe1wZcdqs[/video]


Beelden spreken voor zichzelf.

[video=youtube;wCuwp0En-f0]https://www.youtube.com/watch?v=wCuwp0En-f0[/video]


Dit is in al-Karmah waar shi’a (met plezier (en in de naam van Zaynab)) huizen van de Moslims opblazen.

[video=youtube;pg_RW6Zjxco]https://www.youtube.com/watch?v=pg_RW6Zjxco[/video]


Beelden spreken voor zichzelf.

Dit zijn maar een paar filmpjes, er zijn nog meer en meer schokkende beelden te vinden.

Deze misdaden zijn mede mogelijk gemaakt door de Amerikanen (en haar bondgenoten van onder andere Saudi-Arabi, Jordani en de Verenigde Arabische Emiraten). Zij fungeren als luchtmacht voor de Irakese overheid en shi’itische milities en zij bombarderen mede wanneer zij hiervoor een verzoek krijgen van hun partners (leger plus milities) op de grond.

Berichten zijn dat er 300 mensen van de stam ‘as-Sada al-Bakkara’ zijn gexecuteerd. Vanaf minuut 6.53 tot 18.22 komt een sheikh van deze stam aan het woord. Hij zegt onder andere dat mensen (mannen, vrouwen en kinderen) levend zijn begraven in massagraven, mensen levend in brand zijn gestoken, etc. Mensen worden verkracht, ledematen gebroken, ogen uitgestoken, verbrand, etc. Wanneer spreekt de Ummah zich uit en neemt zij haar verantwoordelijkheid? Alle criminelen en verraders in de wereld hebben zich tegen ons gekeerd omdat wij een eerbaar (Islamitisch) standpunt in nemen en ons niet over geven aan een Amerikaanse noch een Perzische bezetting. Hij roept andere stammen op om niet met de overheid samen te werken tegen de Moslims en de Moslims niet te verraden omwille van macht en/of geld (wat ze toch niet zullen krijgen). De Moslims moeten zich verzetten tegen valsheid. De waarheid zal de valsheid overwinnen en of we krijgen de overwinning op deze aarde of we krijgen de shahaada.

Het stil zijn van vele soennitische stammen (en de gemeenschap van Ahl al-Sunnah in zijn geheel) ten aanzien van de vele slachtpartijen en misdaden is het medeplichtig zijn aan deze misdaden.

Terwijl soennieten stil zijn en weg kijken verzamelen ‘ulamaa’ van de shi’a zich op de frontlinies om hun voetvolkte inspireren om onder andere in naam van Ali, Husayn, Abbas en Zaynab (radiAllahu anhum) Ahl al-Sunnah (in Fallujah) uit te roeien. Vanaf minuut 21.03 tot 22.37 is te zien hoe een shi’itische priester zijn volgers aanspoort om in naam van Ali en Husayn tegen de Moslims te vechten.

[video=youtube;CK1geM0LHcY]https://www.youtube.com/watch?v=CK1geM0LHcY[/video]


Shi’a priesters inspireren hun volgers om Ahl al-Sunnah te bevechten waar zij hun ook vinden terwijl mensen die zichzelf (figuurlijk gezien) op de borst slaan en zichzelf aan (de ware/zuivere) Ahl al-Sunnah toeschrijven wegkijken en er niets over willen horen, lezen en/of zien, laat staan de misbaksels die nog een stapje verder gaan en degenen prijzen en verdedigen die deze shayateen met wapens, geld en politieke steun bijstaan (zoals de regering van Saudi-Arabie dat ten aanzien van de Irakese regering en milities doet). La hawla wala quwatta ila billah.

Allah (azza wa djal) zegt:

‘The believing men and believing women are allies of one another.’ (Surah 9:71)

‘And those who disbelieved are allies of one another. (Surah 8:73)

‘And indeed, the wrongdoers are allies of one another (Surah 45:19)

Dit terwijl in al-Bukhari wordt overgeleverd dat de Profeet (sallaAllahu alayhi wa salam) heeft gezegd:

"You see the believers as regards their being merciful among themselves and showing love among themselves and being kind, resembling one body, so that, if any part of the body is not well then the whole body shares the sleeplessness (insomnia) and fever with it."

Hebben deze onderdrukte Moslims en hun vijanden een vaste plaats in jouw ad3iyah, of heb jij een ander idee van wat er onder andere onder broeder- en bondgenootschap moet worden verstaan?

Dat Allah (azza wa djal) ons moge leiden en beschermen en ons de mogelijkheid moge geven de waarheid als waarheid te zien en deze te volgen, en valsheid als valsheid te zien en hier weg van te blijven.

Vergeet je broeders en zusters in-sha’Allah niet in je ad3iyah.

In Thirmihdie wordt via Abu Hurayrah (radiAllahu anhu) overgeleverd dat de Profeet (sallaAllahu alayhi wa salam) heeft gezegd:

“There are three whose supplication is not rejected: The fasting person when he breaks his fast, the just leader, and the supplication of the oppressed person; Allah raises it up above the clouds and opens the gates of heaven to it. And the Lord says: ‘By My might, I shall surely aid you, even if it should be after a while.’”

Wa Allahoe musta3aan.


Een moskee van Ahl al-Sunnah in het hart van Fallujah (wat de eerste foto beschrijft als 'Fallujah-tul 'aar' 'het schandelijke Fallujah' of 'het Fallujah van de schande' (iemand die een betere vertaling weet mag zich melden) wordt opgeblazen door de door de coalitie, waar ook Saudi-Arabi, Jordani en de Verenigde Arabische Emiraten deel van uitmaken, gesteunde shi'a mushrikeen.







  vrijdag 8 juli 2016 @ 21:00:01 #116
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163609778
Het kalifaatje bevind zich in Raqqah, jongetje, niet in Nederland.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163609780
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:40 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Natuurlijk, nu dat de ''True Believers'' een pak slaag krijgen gaan ze zich op onschuldige burgers hun frustratie van machteloosheid op het slagveld wreken.
Je bent niks meer dan een Munafiqeen
  vrijdag 8 juli 2016 @ 21:00:42 #118
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163609803
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 21:00 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Je bent niks meer dan een Munafiqeen
:')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 21:51:12 #119
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163611076
IvanSidorenko1 twitterde op vrijdag 08-07-2016 om 21:49:31 #Syria #Aleppo Death Count is now up to 27. Atleast 200 Injured. Militants Shelling Pro Govt Area's due to recent #SAA Advances. reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163611258
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 21:00 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Je bent niks meer dan een Munafiqeen
Wat houdt dat in? Leg ons duivelse kuffaars ook wat begrippen uit zodat we die wereld beter kunnen snappen?
  vrijdag 8 juli 2016 @ 21:58:38 #121
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163611263
brett_mcgurk twitterde op donderdag 07-07-2016 om 22:24:32 Desperate counter-attacks near #Manbij resulted in major #ISIL losses. Coalition-partnered #SDF now establishing firm foothold in the city. reageer retweet

Say what?
  vrijdag 8 juli 2016 @ 22:04:58 #122
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  zaterdag 9 juli 2016 @ 15:02:21 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163622255
Tientallen slachtoffers door raketbeschietingen van terroristen in Aleppo. Als ze het op het slagveld niet kunnen winnen, gaan ze maar weer burgers beschieten. Walgelijke haatbaarden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163622424
quote:
Wow, keurig verticaal in laten storten, dat ze daar de moeite voor hebben genomen... (of photoshop..)
Toch wel apart; een Marokkaan met broeders in Syri. Onze "zusters" zijn er lang geleden al verkracht, vermoord of verkocht door "broeders".
Racist
pi_163624611
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 15:02 schreef Szura het volgende:
Tientallen slachtoffers door raketbeschietingen van terroristen in Aleppo. Als ze het op het slagveld niet kunnen winnen, gaan ze maar weer burgers beschieten. Walgelijke haatbaarden.
teken van machteloosheid idd.

je "vergeet" daarnaast te vermelden dat de bommen van de assadisten / russen vele male meer slachtoffers hebben veroorzaakt. just sayin'
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163624616
NorthernStork twitterde op zaterdag 09-07-2016 om 16:49:43 Rumours Turkey approve Assad's staying in power during transitional period after a deal with Russia. Wondering if Saudis would do the same? reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 9 juli 2016 @ 17:02:58 #127
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163624627
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 17:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

teken van machteloosheid idd.

je "vergeet" daarnaast te vermelden dat de bommen van de assadisten / russen vele male meer slachtoffers hebben veroorzaakt. just sayin'
Daar heb ik altijd tegen geageerd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163624974
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 17:02 schreef Szura het volgende:

[..]

Daar heb ik altijd tegen geageerd
klopt ja. rationeel wel. maar ik heb van jou nog nooit (correct me if im wrong) een emotionele verwerping van het opblazen van een ziekenhuis/bakkerij/school door de assadisten/russen gelezen in de lijn met je laatste post eindigend met vergelijkbare woorden als "haatbaarden".

iets als: "de syrische luchtmacht is weer walgelijk bezig geweest!" of "de russen hebben weer ziekenhuis personeel uitgemoord!" jij zal dat wel omschrijven als "collateral damage" en misschien empathie tonen voor de burgerslachtoffers, maar de schuld leggen die de "haatbaarden die zich schuilen tussen de burgers"

geen persoonlijke verwijt hoor. we zijn allemaal hypocriet bezig in alles wat we doen, maar ik vind het wel frappant.
al helemaal als je een vergelijking maakt naar de schaal van doden van burgers door rebellen beschietingen en assadistische/russische beschietingen.

deze staat totaal niet in verhouding.

net als dat de verhouding belegerde/verhongerde assadistische gebieden niet vergelijkbaar is met belegerde/verhongerde rebellen gebieden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 9 juli 2016 @ 17:19:54 #129
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163625032
Ik ga het niet allemaal terugzoeken maar ik heb dat soort bommen op ziekenhuizen geregeld walgelijk genoemd. Nevenschade is nooit uit m'n toetsenbord gekomen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 9 juli 2016 @ 17:35:22 #130
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163625325
sayed_ridha twitterde op zaterdag 09-07-2016 om 15:41:15 #SDF capture most of al-Hazwani in SW #Manbij & al-Sabe' roundabout near Bassel hospital, clashes ongoing around Sheikh Aqeel neighbourhood reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zaterdag 09-07-2016 om 17:11:06 #SDF controls +30% of #Manbij city mostly in the western/south-western neighbourhoods & a couple streets in the north and south reageer retweet
Say what?
pi_163626072
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 17:02 schreef Slayage het volgende:
NorthernStork twitterde op zaterdag 09-07-2016 om 16:49:43 Rumours Turkey approve Assad's staying in power during transitional period after a deal with Russia. Wondering if Saudis would do the same? reageer retweet
Hahaha oeoeoe dat wordt nog leuk als dat zo is. :D
mon citoyens vous serez unis.
pi_163626827
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 17:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

teken van machteloosheid idd.

je "vergeet" daarnaast te vermelden dat de bommen van de assadisten / russen vele male meer slachtoffers hebben veroorzaakt. just sayin'
Maar waarom zou hij dat moeten melden, bij een post over wat de terroristen doen?

Dat lijkt me pas relevant bij een bericht over bommen van russen of assad op onschuldige burgers.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_163628209
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 17:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

teken van machteloosheid idd.

je "vergeet" daarnaast te vermelden dat de bommen van de assadisten / russen vele male meer slachtoffers hebben veroorzaakt. just sayin'
Het SAA heeft de meeste doden te betreuren.
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 9 juli 2016 @ 22:46:19 #134
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163631208
Video of MI-35 downed in Syria by IS 07.08


Volgens Amaq, RuAF heli.
  zaterdag 9 juli 2016 @ 23:04:04 #135
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163631619
Da's een duur grapje
Say what?
pi_163631644
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 22:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Video of MI-35 downed in Syria by IS 07.08


Volgens Amaq, RuAF heli.
w/ _O- _O- Die emotie in die takbiers _O- _O- _O-
  zaterdag 9 juli 2016 @ 23:08:19 #137
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163631701
Tal Rifaat stevig in SDF handen
DrPartizan_ twitterde op zaterdag 09-07-2016 om 22:06:43 Graduation ceremony for the 40 fighters who are now a part of the SDF in Tel Rifaat. https://t.co/qwLPlmky7C reageer retweet
Say what?
pi_163632459
PKK-leider gedood door bomaanslag in Syri
quote:
Een van de topstukken van de Koerdische Arbeiderspartij PKK is gedood door een aanslag met een autobom in het noordoosten van Syri.

Dat meldt het Turkse staatspersbureau Anadolu zaterdag. Het zou gaan om Fehman Huseyin. Als dit klopt, betekent dat een harde klap voor de PKK.

De Koerdische Arbeiderspartij strijdt niet alleen in Syri tegen Syrische troepen, maar ook in het zuidoosten van Turkije tegen de Turkse overheid. In de onafhankelijkheidstrijd zijn sinds begin jaren tachtig zijn vele tienduizenden soldaten en burgers omgekomen.

De Koerden hebben de opstand tegen Assad in 2011 aangegrepen om in het noordoosten van Syri een eigen bestuur op te zetten. De aan de PKK gelieerde YPG-militie vecht ook tegen IS en wordt in die hoedanigheid gesteund door de VS en andere westerse landen die IS willen vernietigen.
Terroristen

Turkije beschouwt beide groepen als terroristische organisaties en stuurde eerder dit jaar Turkse troepen over de Syrische grens om te voorkomen dat Syrische rebellen de Koerden zouden bevoorraden.

De Verenigde Naties floot Turkije toen terug, op verzoek van Syri. Syri wil dat Turkije stopt met deze inmenging in wat president Assad een "binnenlandse kwestie" noemt.
Grenspost

PKK-leider Huseyin zou vrijdagavond zijn gedood samen met zeven andere mensen toen een bom afging in of bij het busje waar zij in zaten. De aanslag zou zijn gepleegd door een Syrische rebellengroep die al enige tijd naar Huseyin op zoek was.

Een woordvoerder van de rebellen droeg in een verklaring de aanslag op aan de Syrische bevolking. In een reactie op de aanslag hebben PKK-strijders zaterdag een bomaanslag gepleegd op een militaire grenspost in Turkije. Hierbij werden twee soldaten en een burger gedood en raakten zeker 23 mensen gewond.
  zondag 10 juli 2016 @ 00:23:40 #139
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163633175
quote:
Is nog onbevestigd. Zolang er geen foto's zijn zal het sowieso onbevestigd blijven.
pi_163633215
dat die terrorist vermoord is is een feit maar de media verstopt altijd leugens in hun verhaal..

De Koerdische Arbeiderspartij strijdt niet alleen in Syri tegen Syrische troepen], maar ook in het zuidoosten van Turkije tegen de Turkse overheid.
zij strijden niet tegen assad maar trekken samen met assad tegen het verzet.
  zondag 10 juli 2016 @ 00:34:07 #141
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163633334
In 2014 was hij ook al doodverklaard, hoeveel levens heeft die man?

Geldt voor zoveel leiders in Syri en Irak die meerdere malen doodverklaard worden
Say what?
pi_163633377
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 22:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Video of MI-35 downed in Syria by IS 07.08


Volgens Amaq, RuAF heli.
Allemaal dawd?
pi_163634429
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 00:26 schreef PSVCL het volgende:
dat die terrorist vermoord is is een feit maar de media verstopt altijd leugens in hun verhaal..

De Koerdische Arbeiderspartij strijdt niet alleen in Syri tegen Syrische troepen], maar ook in het zuidoosten van Turkije tegen de Turkse overheid.
zij strijden niet tegen assad maar trekken samen met assad tegen het verzet.
sterk stukje onkunde van nu.nl idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163634442
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 22:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Video of MI-35 downed in Syria by IS 07.08


Volgens Amaq, RuAF heli.
das geen russische heli. dat lijkt maar zo :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163634578
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 00:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Allemaal dawd?
no survivors aldus RT
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163634684
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 01:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

sterk stukje onkunde van nu.nl idd
is geen onkunde , doen ze express
pi_163634686
MANPAD? Hoe komen ze eraan?
  zondag 10 juli 2016 @ 02:27:57 #148
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163634696
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 02:26 schreef PSVCL het volgende:

[..]

is geen onkunde , doen ze express
Say what?
pi_163636193
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 02:27 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
kuzu en ozturk hebben zeer zeker een punt wat de media betreft, maar dit stuk is gewoon knullig geschreven imo
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163636211
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 02:26 schreef Koskesh het volgende:
MANPAD? Hoe komen ze eraan?
iedereen heeft man pads tegenwoordig. was jou dat ontgaan? :P het is overigens een stuk lastiger om dat ding aan de praat te krijgen al al helemaal lastig om een hit te maken net als deze. daarom zien we ze zelden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 10 juli 2016 @ 12:23:53 #151
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163638161
Volgens mij zijn MANPADs juist makkelijk in gebruik, niveau Call of Duty. Richten, wachten op geluid en schieten. "Probleem" is vaak de counters die heli's hebben met flares. Grote afstand = meer tijd voor counters.

Maar goed, het is niet duidelijk of ze MANPADs gebruikt hebben. De Russen proberen de schuld bij de Amerikanen te leggen spreken over TOWs (Wat erg knap zou zijn aangezien de heli aan het vliegen was, maar het klinkt eerder als bullshit.)
pi_163638795
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 12:23 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens mij zijn MANPADs juist makkelijk in gebruik, niveau Call of Duty. Richten, wachten op geluid en schieten. "Probleem" is vaak de counters die heli's hebben met flares. Grote afstand = meer tijd voor counters.

Maar goed, het is niet duidelijk of ze MANPADs gebruikt hebben. De Russen proberen de schuld bij de Amerikanen te leggen spreken over TOWs (Wat erg knap zou zijn aangezien de heli aan het vliegen was, maar het klinkt eerder als bullshit.)
mbt de tow het is theoretisch wel mogelijk iig.

mbt de manpads begrijp ik dat de levensduur vd batterij een issue is vaak.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163639141
kennelijk is er onenigheid tussen fateh halab en jaish al fatah. daar waar fatah haleb, mallah terug wil veroveren, wil jaish al fatah het offensief in zuid aleppo doorzetten. ook ahrar stuurt geen vechters richting mallah.

https://twitter.com/Syria_Rebel_Obs

[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 10-07-2016 13:30:12 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 10 juli 2016 @ 13:55:51 #154
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163640141
Tja, iedere keer als Nusra de boel heeft gered sturen ze Nusra weer weg. Die denken ook, zoek het maar uit, ik probeer het later wel weer te veroveren :+
pi_163640266
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 12:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

mbt de tow het is theoretisch wel mogelijk iig.

mbt de manpads begrijp ik dat de levensduur vd batterij een issue is vaak.
Op korte afstand kan de manpad niet locken op zijn target. Je ziet dat Russen deze strategie vaker toepassen door laag en kort op doel te vliegen. Je ziet de helicopter 3x schieten en 3e keer gaat iets fout.

De wolk en flits na het afschieten van artillerie-raket is niet hetzelfde als de voorgaande 2 keer. Je ziet ook geen incoming fire, wat duidelijk te zien was toen PKK Turks helicopter neerschoot.

Ik denk munitie malfuction met kapotte staartrotor tot gevolg, kans dat snackbars dit gedaan hebben zeer klein.
pi_163642636
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Tja, iedere keer als Nusra de boel heeft gered sturen ze Nusra weer weg. Die denken ook, zoek het maar uit, ik probeer het later wel weer te veroveren :+
onderlinge wantrouwen is het grootste probleem bij de rebellen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163643045
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:00 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

Ik denk munitie malfuction met kapotte staartrotor tot gevolg, kans dat snackbars dit gedaan hebben zeer klein.
de russen zeggen "helikopter neergehaald" isis zegt "helikopter neergehaald" case closed wmb.

tenzij jij stelt dat de russen weer bezig zijn met desinformatie. hoewel ze daar meester in zijn, zie ik niet waarom ze met dit verhaal naar buiten komen dan. om de amerikanen te stangen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 10 juli 2016 @ 16:36:44 #158
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163644579
Eerst ontkenden de Russen het, daarna bracht IS een video uit en uiteindelijk bevestigden de Russen het wel. Het is duidelijk dat het door iets is neergeschoten maar het is onduidelijk door wat.
pi_163644584
de VN is graag de bitch van assad :')

quote:
UN airlifts food to cut off families in northeast Syria

BEIRUT (AP) " The U.N's World Food Program says it has made its first airlift of humanitarian aid to families cut off from supplies in northeastern Syria.

The WFP says in a statement issued Sunday that the flight carrying 40 tons of food landed the night before in Qamishli airport in Syria's Hassakeh province. The agency estimates that 275,000 people living in many areas of the province have been cut off from food and other supplies for more than six months.

The WFP says it will fly at least 25 rotations between the capital Damascus and Qamishli over the course of a month.

Road access into Hassakeh from inside the country has been blocked by the Islamic State group for more than two years.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163644730
quote:
ik weet niet wat ik van de bron en het filmpje moet maken

http://sesligazeteniz.com(...)em-icin-paylasalim-1
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163644765
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:36 schreef Slayage het volgende:
de VN is graag de bitch van assad :')

[..]

Je hebt liever dat ze de aid naar Raqqa brengen dus?
  zondag 10 juli 2016 @ 16:47:35 #162
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163644908
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weet niet wat ik van de bron en het filmpje moet maken

http://sesligazeteniz.com(...)em-icin-paylasalim-1
Dat is een filmpje uit 2014. Fake wat betreft dit.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:52:57 #163
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_163645085
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

de russen zeggen "helikopter neergehaald" isis zegt "helikopter neergehaald" case closed wmb.

tenzij jij stelt dat de russen weer bezig zijn met desinformatie. hoewel ze daar meester in zijn, zie ik niet waarom ze met dit verhaal naar buiten komen dan. om de amerikanen te stangen?
Technisch mankement is een groter gezichtsverlies wellicht dan simpelweg neergeschoten zijn. Daarnaast is het ook wel van strategisch en financieel belang (verkopen) dat men zwaktes onder het tapijt schuift natuurlijk.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 10 juli 2016 @ 17:58:03 #164
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163647096
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  zondag 10 juli 2016 @ 18:07:22 #165
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163647264
DrPartizan_ twitterde op zondag 10-07-2016 om 15:26:16 Turkish media lies. Claimed footage of Bahoz Erdal death is actually old footage from 2014. https://t.co/0Xw0PLBffw reageer retweet
DrPartizan_ twitterde op zondag 10-07-2016 om 15:46:05 Turkish media is the worst in the world. For Bahoz Erdal's 100th death they made up a new group & used old footage. https://t.co/u4Pk5wXX2N reageer retweet
DrPartizan_ twitterde op zondag 10-07-2016 om 16:57:13 "Tel Hamis Brigade" which Turkish media claims killed Bahoz Erdal published the fake video, with a Turkish title. https://t.co/NhRcSrvA4E reageer retweet
Fail _O-
Say what?
pi_163648973
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:43 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Je hebt liever dat ze de aid naar Raqqa brengen dus?
op zijn minst dat ze evenredig verdeeld worden over de verschillende belegerde dorpen/steden/stadsdelen en niet zoals het nu gaat bijna exclusief aan de gebieden wat assad goed uitkomt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163648996
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:47 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dat is een filmpje uit 2014. Fake wat betreft dit.
ah okay, had ook nooit van die site gehoord.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163649034
quote:
die eerste knal heeft aardig wat levens geeist.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 10 juli 2016 @ 19:32:22 #169
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163649195
DrPartizan_ twitterde op zondag 10-07-2016 om 18:44:15 #Manbij ISIS commander, Abu Suheyl El-Maaraw, for Western part of Manbij city, killed at 19:00 local time around National Hospital. (ANHA) reageer retweet
Say what?
pi_163651258
quote:
Lijkt op 152mm artillerie, mooie scouting van SAA, jammer dat die andere 2 aan de verkeerde kant van het dijkje zijn gevallen. Filmpje stopt helaas, ga ervan uit dat na de eerste schoten een artillerie barage volgde.
  zondag 10 juli 2016 @ 22:50:59 #171
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_163655522
Het zijn van Emir / commandant is een gevaarlijk beroep de laatste tijd. Nu weer de JAN Emir van noord Homs gedood na een reeks moordaanslagen op commandanten in Idlib:

https://www.almasdarnews.(...)ambushed-north-homs/
pi_163666678
fatah halab :N

Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 11-07-2016 om 12:20:00 #SRO - Offensive launched by Fatah Halab in Old #Aleppo and others frontlines in city is terrible mistake. Shortages for ammo' coming. (1) reageer retweet
if true _O-

VivaRevolt twitterde op maandag 11-07-2016 om 15:19:36 ISIS has reached the vicinity of Palmyra city reageer retweet
NorthernStork twitterde op maandag 11-07-2016 om 15:23:57 Russian strikes on Palmyra after #IS entered the city. https://t.co/OPyeUtVQfi reageer retweet


[ Bericht 23% gewijzigd door Slayage op 11-07-2016 15:27:13 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163667454
Inmiddels weer rustig tegen IS, hm?

[ Bericht 100% gewijzigd door #ANONIEM op 11-07-2016 15:34:39 ]
pi_163667485
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 15:32 schreef zarGon het volgende:
Inmiddels weer rustig tegen IS, hm?

is slaat terug bij palmyra en hebbend e assadisten het te druk met aleppo stad
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163667504
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 15:32 schreef zarGon het volgende:
Inmiddels weer rustig tegen IS, hm?
wat zit je te kutten met je post? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163667606
quote:
99s.gif Op maandag 11 juli 2016 15:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

is slaat terug bij palmyra en hebbend e assadisten het te druk met aleppo stad
Geen nieuwe/grote offensieven tegen IS, doelde ik meer op. Zoals Manbij.

- Het is stil rondom Azaz en de Turkse grens.
- Geen last meer van SAA richting Tabqah, succesvol afgeslagen.
- De Koerden focussen zich op het innemen van Manbij; voeren geen nieuwe offensieven uit richting Afrin/Al Bab/Jarablus/Raqqah/Deir ez-Zor... Vraag me stiekem af waarom ze niet meteen doorstoten richting Afrin/Tall Rifat.
- Rondom Palmyra wordt de SAA ook teruggedrongen, tijdje terug zaten ze in de buurt van Arak. Nu zijn

Het lijkt er inderdaad op dat de focus van FSA(+anderen) en SAA op Aleppo in het voordeel is van IS.
pi_163672493
https://twitter.com/moonnor27/status/752382748472606720

de sjiitische bondgenoten van de navo en hun oorlogmisdaden tegen fallujah soennieten..
pi_163672635
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 19:50 schreef PSVCL het volgende:
https://twitter.com/moonnor27/status/752382748472606720

de sjiitische bondgenoten van de navo en hun oorlogmisdaden tegen fallujah soennieten..
Tyf alsjeblieft een eindje op.

Al Nusra/ISIS rat dat je bent
  maandag 11 juli 2016 @ 20:00:35 #179
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163672736
VivaRevolt twitterde op maandag 11-07-2016 om 14:53:06 YPG has captured Adiyat School in Manbij city reageer retweet
USEmbassySyria twitterde op maandag 11-07-2016 om 18:02:02 .@OIRSpox: #SDF has repeatedly defeated #Daesh’s attempts to punch through the cordon around #Manbij. #Syria reageer retweet
Say what?
  maandag 11 juli 2016 @ 20:01:34 #180
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163672761
Say what?
pi_163672866
Rights chief says Kataeb Hezbollah may have kidnapped 900 civilians and executed at least 50, some by beheading, in battle for Fallujah.

A Shia militia that fought alongside Iraqi forces against the Islamic State group (IS) in Fallujah may have kidnapped 900 civilians and executed at least 50, some by beheadings and torture, the UN said on Tuesday.

The initial phase of Iraq's vast offensive to retake the city from IS was supported by several Shia militia, which raised fears of reprisals against the area's Sunni Muslim population.

UN rights chief Zeid Ra’ad al-Hussein said there was strong evidence that one group, Kataeb Hezbollah, perpetrated atrocities after telling civilians that they were there to help.

A Shia militia that fought alongside Iraqi forces against the Islamic State group (IS) in Fallujah may have kidnapped 900 civilians and executed at least 50, some by beheadings and torture, the UN said on Tuesday.

The initial phase of Iraq's vast offensive to retake the city from IS was supported by several Shia militia, which raised fears of reprisals against the area's Sunni Muslim population.

UN rights chief Zeid Ra’ad al-Hussein said there was strong evidence that one group, Kataeb Hezbollah, perpetrated atrocities after telling civilians that they were there to help.
"This appears to be the worst – but far from the first – such incident involving unofficial militias fighting alongside government forces," the UN High Commissioner for Human Rights said in statement.

He warned that with Iraq preparing another offensive against IS in their northern bastion Mosul, more Sunni civilians could face horrific violence as retribution for the crimes of IS, a Sunni militant group.

900 missing or killed

Kataeb Hezbollah fighters approached the village of Saqlawiyah near Fallujah, 50km west of Baghdad, on 1 June, Zeid's office said in a statement, citing evidence of witnesses.

Villagers spotted the fighters as they were leaving Saqlawiyah amid the assault on IS.

The militia members "hailed them with loudspeakers, saying the villagers had nothing to fear from them," according to the rights office.

"Witnesses said that hidden behind the Iraqi flags they saw the flags of a militia called Kataeb Hezbollah," the UN statement added.

Women and children were sent to a displaced persons camp while men and teenage boys were taken to a series of locations.

According to witnesses, those who asked for water "were dragged outside and shot, strangled, or severely beaten," the UN said.

The abducted males were separated on 5 June, and 605 men and boys taken to a refugee camp.

The whereabouts of a second group, with an estimated 900 people, was "unknown", according to Zeid.

The rights chief said locals made a list of 643 missing men and boys and "49 others believed to have been summarily executed or tortured to death while in the initial custody of Kataeb Hezbollah."

Locals said an additional 200 people have not been accounted for.

Women in the refugee camp at Amriyat al-Fallujah told AFP last month that their sons, husbands and nephews were missing.

Zeid spokesman Rupert Colville said Iraq's government had launched an investigation but had no details on its progress.

"People who escape from (IS) should be treated with sympathy and respect, not tortured and killed simply on the basis of their gender and where they had the misfortune to be living when (IS) arrived," Zeid said in the statement.

One Fallujah resident told Associated Press that he believed there was no will on the part of the government to engage with Sunnis in Fallujah.

The government in Baghdad "believes that Fallujah is the centre of terrorism in Iraq," said Sheikh Hadi Muhamed Abdullah.

"But for us it's the centre of resistance. The resistance started as pure, but others like Daesh [IS] corrupted it."

http://www.middleeasteye.(...)eheadings-1378232626


dit zijn onze bondgenoten dus..
de navo steunt traint en bewapend terroristen..hypocriet zooitje
  maandag 11 juli 2016 @ 20:40:26 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163673803
Pleur toch op man ISIS-fanaat :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 11 juli 2016 @ 22:06:35 #183
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163676412
UN_News_Centre twitterde op maandag 11-07-2016 om 17:57:20 #Syria: @UN airlifts bring #humanitarian lifeline to northeast governorate of Al Hassakeh https://t.co/xhli7mwYR0 https://t.co/RJ0wHja2ZB reageer retweet
Say what?
pi_163676531
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 20:40 schreef Szura het volgende:
Pleur toch op man ISIS-fanaat :')
dus omdat ik misdaden van de navo en shia terroristen plaats ben ik een isis fanaat ? ;(

Daar is dit topic toch voor bedoeld ..
  maandag 11 juli 2016 @ 22:12:40 #185
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163676599
Nee jij juicht overwinningen van ISIS op het Syrische leger toe. En de NAVO heeft hier bar weinig mee te maken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 11 juli 2016 @ 22:17:51 #186
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_163676741
I
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 22:12 schreef Szura het volgende:
Nee jij juicht overwinningen van ISIS op het Syrische leger toe. En de NAVO heeft hier bar weinig mee te maken.
inb4 : '' Waar dan ? ''
RED ONS HENNIEGOD
pi_163676968
quote:
9s.gif Op maandag 11 juli 2016 22:17 schreef PowerLoungen het volgende:
I

[..]

inb4 : '' Waar dan ? ''
@Szura
pi_163678627
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 19:56 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Tyf alsjeblieft een eindje op.

Al Nusra/ISIS rat dat je bent
wat is er te zien dan in het filmpje?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163678684
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 20:40 schreef Szura het volgende:
Pleur toch op man ISIS-fanaat :')
het zijn zorgwekkende gebeurtenissen, niet waar? dit soort shit is koren op de molen van de isis ideologie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 12 juli 2016 @ 00:15:44 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163680165
quote:
9s.gif Op maandag 11 juli 2016 22:17 schreef PowerLoungen het volgende:
I

[..]

inb4 : '' Waar dan ? ''
Z'n posthistorie staat vol met bewonderende posts voor ISIS, Al Nusra en andere extremisten

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163686380
quote:
13s.gif Op maandag 11 juli 2016 22:10 schreef PSVCL het volgende:

[..]

dus omdat ik misdaden van de navo en shia terroristen plaats ben ik een isis fanaat ? ;(

Daar is dit topic toch voor bedoeld ..
Zullen we ook even alle misdaden van de Turkije, SA en al die andere verrotte oliestaten aan het licht brengen?
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 12 juli 2016 @ 12:52:03 #192
395435 OuwePers
Probeert vroom te zijn
pi_163686489
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 00:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Z'n posthistorie staat vol met bewonderende posts voor ISIS, Al Nusra en andere extremisten

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als ik de posts zo lees lijkt ''Bewondering'' meer op (hoognodige) relativering mbt de algemeen heersende perceptie richting IS.

Om dat nou bewondering te noemen... misschien een stukje onderbewuste projectie van jouw mens- en wereldbeeld?
pi_163687425
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 12:52 schreef OuwePers het volgende:

[..]

Als ik de posts zo lees lijkt ''Bewondering'' meer op (hoognodige) relativering mbt de algemeen heersende perceptie richting IS.

Om dat nou bewondering te noemen... misschien een stukje onderbewuste projectie van jouw mens- en wereldbeeld?
Dan moet je zijn posthistorie maar eens goed doornemen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_163689353
gevalletje friendly fire misschien?

Russia may have lied about losing a gunship to ISIS
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163689778
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 12:52 schreef OuwePers het volgende:

[..]

Als ik de posts zo lees lijkt ''Bewondering'' meer op (hoognodige) relativering mbt de algemeen heersende perceptie richting IS.

Om dat nou bewondering te noemen... misschien een stukje onderbewuste projectie van jouw mens- en wereldbeeld?
ik lees ook geen "bewondering".

hij komt soms ambigu over. das alles. maar das niks bijzonders. assadisten zitten er ook zo in, die zien in isis een handige tool tegen de rebellen. de houding van isis tov de rebellen is het beste wat assad is overkomen sinds de opstand.
maar een ander voorbeeld is natuurlijk turkije, die ziet isis dan weer als een handige tool tegen assad, maar ook tegen de pkk.
zelfs de russen die vinden isis eigenlijk niet eens zon groot probleem omdat ze voornamelijk in het oost front bezig zijn ver van de russische belangen.

zo zitten de meeste spelers in het conflict ambigu tegenover isis.

enige spelers die zwart/wit kijken/denken mbt isis zijn sommige westerlingen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163691579
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 12:44 schreef HSG het volgende:

[..]

Zullen we ook even alle misdaden van de Turkije, SA en al die andere verrotte oliestaten aan het licht brengen?
moet je doen ,voor mij zijn SA en Iran 1 pot nat
pi_163691621
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 16:17 schreef PSVCL het volgende:

[..]

moet je doen ,voor mij zijn SA en Iran 1 pot nat
In Iran wordt meer getolereerd dan in SA.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 12 juli 2016 @ 17:08:52 #198
365082 IPA35
Patriarch
pi_163692959
Redelijke gains wel...



Gevechten in Layramoun/Bani Zaid zullen wel lastig zijn.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_163694347
fatah halab is in paniek omdat ze afgesloten zijn bij mallah, maar vertrouwd jaish al fatah niet om samen te werken en zit nu dit soort gekke sprongen te maken :{

NorthernStork twitterde op dinsdag 12-07-2016 om 17:40:05 Rebels (Fath Halab) started an assault on Al-Miyasat strategic hill north Aleppo.https://t.co/h0XjvQDWBI https://t.co/NnUjTr8AiU reageer retweet
EHSANI22 twitterde op maandag 11-07-2016 om 17:21:24 By far worst night in 5 years for Western Aleppo residents overnight. Nearly 250 gas cylinders rained on city from 3 till 8 am. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 12 juli 2016 @ 19:08:25 #200
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163695205
Tot ze straks zonder munitie zitten en dan gaan ze allemaal deaud
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163695851
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 19:08 schreef Szura het volgende:
Tot ze straks zonder munitie zitten en dan gaan ze allemaal deaud
als de munitie op is kopen ze wel wat van de assadisten :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 12 juli 2016 @ 19:41:48 #202
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163695931
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 19:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

als de munitie op is kopen ze wel wat van de assadisten :Y
Die willen ook nog weleens wat als verrassing achterlaten :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163695974
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 19:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Die willen ook nog weleens wat als verrassing achterlaten :P
its all about the benjamins. war economy en alles. alle spelers hebben elkaar nodig om elkaar te kunnen bevechten. fucked up shit dat syrie w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163696713
amerikanen zijn kennelijk overgenomen door de propaganda machine van de russen. terwijl je dacht dat ze niet dieper konden wegzakken...

joshua_landis twitterde op dinsdag 12-07-2016 om 20:04:26 Kerry names Jaysh al-Islam and Ahrar al-Sham as “subgroups” of Nusra. Some US officials upset. By @joshrogin https://t.co/pf4c0ASIGY reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163696786


Kut wijf :r Levenslang cel en snel een beetje.
pi_163696828
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 20:14 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Kut wijf :r Levenslang cel en snel een beetje.
overlopers zijn de mensen die isis het meeste schade kunnen berokken omdat ze insiders zijn geweest.
als je ze als melaatsen gaat behandelen, zullen nog minder mensen uittreden uit de sekte.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163696970
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 20:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

overlopers zijn de mensen die isis het meeste schade kunnen berokken omdat ze insiders zijn geweest.
als je ze als melaatsen gaat behandelen, zullen nog minder mensen uittreden uit de sekte.
De bitch had zelf gekozen om bij ISIS te gaan en wanneer het bleek oh wacht het is toch geen paradijs denkt ze maar even weg te lopen bij ISIS en doen alsof haar neus bloedt. Nee zo gaat het niet. Ze hoort keihard gestraft te worden, geen genade. En mooi laat ze maar niet uittreden uit die groep want ze gaan toch allemaal dood :)

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2016 20:24:44 ]
pi_163698209
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 20:20 schreef vigen98 het volgende:

[..]

De bitch had zelf gekozen om bij ISIS te gaan en wanneer het bleek oh wacht het is toch geen paradijs denkt ze maar even weg te lopen bij ISIS en doen alsof haar neus bloedt. Nee zo gaat het niet. Ze hoort keihard gestraft te worden, geen genade. En mooi laat ze maar niet uittreden uit die groep want ze gaan toch allemaal dood :)
als handelingen heeft verricht die illegaal zijn. laat ze haar vooral vervolgen, maar zo niet, gebruik haar voor propaganda doeleinde tegen de organisatie.

zo zal isis eerder doodbloeden dan wanneer je mensen geen escape geeft en ze zich dood moeten vechten, om vervolgens nog meer slachtoffers in de strijd te eisen.

in fallujah hebben we gezien hoe snel het kan gaan, maar dan moeten ze zo min mogelijk mensen hebben die voor de organisatie willen vechten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 12 juli 2016 @ 21:08:28 #209
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163698336
Prachtig nieuws vanuit Irak. Afgelopen weekeinde veroverde het Iraakse leger al het vliegveld Qayarrah ten zuiden van Mosul. Defensieminister Carter meldde maar meteen dat hij nog meer Amerikaanse militairen (560) daarnaartoe stuurt zodat ze de Irakezen kunnen ondersteunen bij de strijd om Mosul.

Vanavond wordt bekend dat ze hun opmars rond dat vliegveld hebben voortgezet en een immense pocket met vele tientallen dorpen hebben gesoleerd van Noord-Irak/Mosul.



https://www.almasdarnews.(...)-100-villages-siege/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163698381
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 21:08 schreef Szura het volgende:
Defensieminister Carter meldde maar meteen dat hij nog meer Amerikaanse militairen (560) daarnaartoe stuurt zodat ze de Irakezen kunnen ondersteunen bij de strijd om Mosul.

daar was nog discussie over
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 12 juli 2016 @ 21:12:45 #211
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163698449
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 12 juli 2016 @ 23:26:48 #212
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163703165
Cantlie is weer opgedoken, dit keer in een video van Amaq uit Mosul.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163703370
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 23:26 schreef Szura het volgende:
Cantlie is weer opgedoken, dit keer in een video van Amaq uit Mosul.
heb je link
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163703602
Ondanks dat IS kleiner en kleiner word in Irak, blijven ze nog wekelijks ernstige aanslagen plegen in en rond Bagdad. Ben benieuwd wanneer dat minder gaat worden, of zelfs helemaal stopt,

In Marokko hebben ze langs de wegen controleposten, als je richting een stad gaat heb ik afgelopen maand gemerkt, misschien helpt dat ook wel voor Irak
pi_163703821
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 23:43 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ondanks dat IS kleiner en kleiner word in Irak, blijven ze nog wekelijks ernstige aanslagen plegen in en rond Bagdad. Ben benieuwd wanneer dat minder gaat worden, of zelfs helemaal stopt,

In Marokko hebben ze langs de wegen controleposten, als je richting een stad gaat heb ik afgelopen maand gemerkt, misschien helpt dat ook wel voor Irak
Ze zijn genfiltreerd in Baghdad. Gaat nog lang duren voor heel Iraq gezuiverd is van de salafistische terroristen.
-
  woensdag 13 juli 2016 @ 00:09:33 #216
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163704183
@sayed_ridha
Syrian Army repel large attack by JN & Zinki on Mallah farms north of Aleppo

@sayed_ridha
It was just like the last attack, SAA withdrew, JN takes some buildings, heavy artillery and then they retreat. Castello is still cut
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163705242
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 00:09 schreef Szura het volgende:
@sayed_ridha
Syrian Army repel large attack by JN & Zinki on Mallah farms north of Aleppo

@sayed_ridha
It was just like the last attack, SAA withdrew, JN takes some buildings, heavy artillery and then they retreat. Castello is still cut
die sukkels van fatah halab moeten niet koppig doen en een gezamenlijk front vormen met jaish al fatah
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163705261
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 23:43 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ondanks dat IS kleiner en kleiner word in Irak, blijven ze nog wekelijks ernstige aanslagen plegen in en rond Bagdad. Ben benieuwd wanneer dat minder gaat worden, of zelfs helemaal stopt
helemaal stopt nog lang niet. het zal eerder erger worden, omdat ze zwakker worden en geen gebied kunnen vasthouden en zich genoodzaakt voelen om soft targets aan te vallen. dit soort acties zijn eerder een teken van zwakte dan een teken van kracht.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163705279
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 23:26 schreef Szura het volgende:
Cantlie is weer opgedoken, dit keer in een video van Amaq uit Mosul.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 13 juli 2016 @ 02:06:44 #220
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163705621
Zie je goed hoe slecht ie eruit ziet. Die video ook trouwens, in vergelijking met eerdere producties. Alle fatsoenlijke mediamannetjes van ISIS kapot gebombardeerd zeker. Verschijnt dat 'magazine' Dabiq eigenlijk nog regulier?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163706024
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 23:43 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ondanks dat IS kleiner en kleiner word in Irak, blijven ze nog wekelijks ernstige aanslagen plegen in en rond Bagdad. Ben benieuwd wanneer dat minder gaat worden, of zelfs helemaal stopt,

In Marokko hebben ze langs de wegen controleposten, als je richting een stad gaat heb ik afgelopen maand gemerkt, misschien helpt dat ook wel voor Irak
Die controleposten is normaal in vrijwel alle Arabische landen. En permanent. Als je zoals in Irak meer dan tien jaar dagelijks zulke grote aanslagen hebt kan je behalve de terroristen enkel de autoriteiten aanwijzen als "mede schuldige" omdat zij zwaar falen.
Blijkbaar rijkt de macht van de staat niet verder dan de Green Zone in Bagdad. Bagdad is deels hermetisch al afgesloten en toch geen grip erop krijgen....dan zit er iets heel goed fout. Corruptie wellicht, zwaar genfiltreerd? Totale onkunde?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_163708162
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 02:06 schreef Szura het volgende:
Zie je goed hoe slecht ie eruit ziet. Die video ook trouwens, in vergelijking met eerdere producties. Alle fatsoenlijke mediamannetjes van ISIS kapot gebombardeerd zeker. Verschijnt dat 'magazine' Dabiq eigenlijk nog regulier?
klopt ja, het is al een tijdje dat niet militairen gedwongen worden om dele te nemen aan militaire activiteiten. die "kwaliteit" snuf movies zie je ook niet meer. laatste keer gingen ze media activisten vermoorden met hun fototoestel/pc's, maar dat was een simpele vid meen ik, niks flashy. dabiq komt nog steeds uit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163710408
[quote]2s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 20:11 schreef Slayage het volgende:
turken zijn kennelijk overgenomen door de propaganda machine van de russen. terwijl je dacht dat ze niet dieper konden wegzakken...

CNNTURK_ENG twitterde op woensdag 13-07-2016 om 09:03:12 #BREAKING Turkish PM Binali Yıldırım says #Turkey will restore normal relations with #Syria https://t.co/NaElK2OpxB reageer retweet
pi_163710433
tja niks geks eigenlijk. "een oneindige oorlog waar meerdere vijanden van de VS elkaar uitmoorden. waarom zou je als amerika willen ingrijpen?"

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163710448
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:42 schreef Djibril het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op dinsdag 12 juli 2016 20:11 schreef Slayage het volgende:
turken zijn kennelijk overgenomen door de propaganda machine van de russen. terwijl je dacht dat ze niet dieper konden wegzakken...

CNNTURK_ENG twitterde op woensdag 13-07-2016 om 09:03:12 #BREAKING Turkish PM Binali Yıldırım says #Turkey will restore normal relations with #Syria https://t.co/NaElK2OpxB reageer retweet
mijn quote is uiteraard bewerkt/misplaatst door jou, maar dat er het een en ander speelt in TR is duidelijk. we weten alleen nog niet wat.

de letterlijke bewoording overigens

''Israil ve Rusya ile iliskilerimizi normale dndrdk. Ama eminim ki Suriye ile de biz normal iliskilere dnecegiz. Buna ihtiyacimiz var''

[ Bericht 1% gewijzigd door Slayage op 13-07-2016 13:04:57 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:36:57 #226
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163717289
Hij zegt dan ook Syri, geen Assad. Met Syri zullen ze sowieso de banden aanhalen, de vraag is: Met of zonder Assad.
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:31:11 #227
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163719462
Darayya-front gaat ook de verkeerde kant op voor de oppositie:

https://www.almasdarnews.(...)tures-darayya-farms/

En daarnaast zou er trouble in extremist paradise zijn in Noord-Aleppo:
https://www.almasdarnews.(...)rn-aleppo-offensive/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163720403
deze keer wel echt dood dus

p_vanostaeyen twitterde op woensdag 13-07-2016 om 21:08:57 Important: Islamic State's military leader 'Umar as-Shīshānī killed in Shirqāt while preparing the defense of Mosul https://t.co/wILTemZvuW reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 13 juli 2016 @ 21:35:08 #229
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163720793
Weer een kopstuk door de kebabmolen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163721449
Voor het eerst bevestigd door daesh zelf :o
-
pi_163725948
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:36 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Hij zegt dan ook Syri, geen Assad. Met Syri zullen ze sowieso de banden aanhalen, de vraag is: Met of zonder Assad.
Met Assad want ze hebben hem nodig voor het bestrijden van terrorisme.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163726025
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:36 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Hij zegt dan ook Syri, geen Assad. Met Syri zullen ze sowieso de banden aanhalen, de vraag is: Met of zonder Assad.
Aangezien we na vijf jaar kunnen concluderen dat er van een vertrek van Assad geen enkele sprake is kan je uit deze woorden afleiden dat Turkije in ieder geval met de gedachte speelt diens standpunt omtrent Syrie en Assad aan te passen. Syrie = Assad, Assad = Syrie. Blijkt na vijf jaar.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  donderdag 14 juli 2016 @ 10:47:32 #233
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163728102
quote:
2s.gif Op woensdag 13 juli 2016 21:15 schreef Slayage het volgende:
deze keer wel echt dood dus

p_vanostaeyen twitterde op woensdag 13-07-2016 om 21:08:57 Important: Islamic State's military leader 'Umar as-Shīshānī killed in Shirqāt while preparing the defense of Mosul https://t.co/wILTemZvuW reageer retweet
Is dat die ginger? :D
  donderdag 14 juli 2016 @ 10:48:28 #234
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163728124
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 07:51 schreef HSG het volgende:

[..]

Met Assad want ze hebben hem nodig voor het bestrijden van terrorisme.
Ik ben altijd al een voorstander geweest om met Assad samen te werken in het geval van de strijd tegen de YPG/PYD
pi_163728755
quote:
6s.gif Op donderdag 14 juli 2016 10:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ik ben altijd al een voorstander geweest om met Assad samen te werken in het geval van de strijd tegen de YPG/PYD
Dat gaat niet gebeuren aangezien de IS een hogere prio heeft.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 14 juli 2016 @ 11:26:51 #236
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163728828
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 11:22 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat gaat niet gebeuren aangezien de IS een hogere prio heeft.
Niemand heeft zin richting Raqq te trekken, het Noorden van Syri zal eerder prio zijn
pi_163728877
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 11:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Niemand heeft zin richting Raqq te trekken, het Noorden van Syri zal eerder prio zijn
Mee eens. Assad zal samen met de koerden het front veilig moeten stellen van de terroristen voordat hij verder naar het oosten kan trekken.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163729276
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 11:51:29 #239
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163729302
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 11:29 schreef HSG het volgende:

[..]

Mee eens. Assad zal samen met de koerden het front veilig moeten stellen van de terroristen voordat hij verder naar het oosten kan trekken.
Ik denk eerder dat Assad voor all or nothing gaat.
pi_163729342
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 11:51 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ik denk eerder dat Assad voor all or nothing gaat.
Ik denk het niet. Hij kan wel een bufferzone gebruiken tegen de Turken. Aangezien de Koerden ook niet veel hebben met de Turken kun jij rustig toekijken hoe de vijand van jouw vijand ten strijde gaat met jouw vijand.

Gezien wat de Turken hebben geflikt met Syri denk ik niet dat Assad zo vergevingsgezind is.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163729485
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 11:51 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ik denk eerder dat Assad voor all or nothing gaat.
als het aan assad ligt gaat ie idd het hele land weer veroveren, zoals hij zelf zei toen de russen eenmaal begonnen te bombarderen, maar ik denk dat assad niks te willen heeft als de russen/iraniers een bepaalde richting op willen, maar vooralsnog is het weerbericht zonnig weer voor asssad. aangezien zijn backers geen alternatief zien dan hem te backen. en zijn vijanden volledig verdeeld zijn, zo verdeeld dat ze met de russen zaken beginnen te doen, omdat de VS het volledig laat afweten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 12:03:20 #242
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163729534
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

als het aan assad ligt gaat ie idd het hele land weer veroveren, zoals hij zelf zei toen de russen eenmaal begonnen te bombarderen, maar ik denk dat assad niks te willen heeft als de russen/iraniers een bepaalde richting op willen, maar vooralsnog is het weerbericht zonnig weer voor asssad. aangezien zijn backers geen alternatief zien dan hem te backen. en zijn vijanden volledig verdeeld zijn, zo verdeeld dat ze met de russen zaken beginnen te doen, omdat de VS het volledig laat afweten.
Iran heeft de laatste tijd ook last van de KCK op hun grondgebied. Wat de Russen willen is nog niet duidelijk :7
  donderdag 14 juli 2016 @ 12:04:09 #243
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163729558
De praatjes van Assad doen niet terzake, hij heeft weinig te willen gezien z'n afhankelijkheid van Poetin.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163729611
De ginger is dood _O_ _O_

Rot in hel.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 14-07-2016 12:07:34 ]
pi_163729627
hxhassan twitterde op woensdag 13-07-2016 om 21:04:25 Wow -- ISIS confirms the killing of prominent commander Omar al-Shishani during the critical battles of Sherqat. https://t.co/VzeOBwQEdM reageer retweet
  donderdag 14 juli 2016 @ 12:08:25 #246
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163729637
Trouwens die move van de US om samen met de Russen te gaan werken gaat veel mensen richting Al-Nusra duwen. Ben benieuwd. Men sprak al over Amerikaans verraad (o.a. New Syrian Army) maar dit maakt het compleet.
pi_163729646
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:07 schreef vigen98 het volgende:
De ginger is dood _O_ _O_

Rot in hel.
wordt er eentje wakker :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163729666
IraqiSecurity twitterde op woensdag 13-07-2016 om 23:34:54 IMPORTANT:#Iraq's army and counter-terrorism forces are reportedly 60km from central #Mosul. Massive progress. https://t.co/J9p6EyvcNo reageer retweet
IraqiSecurity twitterde op woensdag 13-07-2016 om 23:25:01 Huge step for #Iraq's army:Common Bridge Transporters carrying Improvised Ribbon Bridges. For crossing the Tigris. https://t.co/yZvGUQFlHn reageer retweet
Filmpje zit in tweet.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 14-07-2016 12:10:08 ]
  donderdag 14 juli 2016 @ 12:11:06 #249
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163729696
JohnArterbury twitterde op donderdag 14-07-2016 om 10:59:02 Aamaq claims IS shot down a Mig near Mount Thardeh in Deir Ezzor https://t.co/xsZFpMHMMv reageer retweet
Nog geen bevestiging.

e: volgens pro ISIS bron is de piloot dood.
pi_163729711
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:04 schreef Szura het volgende:
De praatjes van Assad doen niet terzake, hij heeft weinig te willen gezien z'n afhankelijkheid van Poetin.
klopt ja, de russen en iraniers hebben het voor het zeggen atm. die zitten vuist diep erin en veranderen zal dat niet aangezien zijn regime volledig uitgeput is. laat staan in staat is het gehele land te veroveren.

het lot van de syriers zal in het buitenland bepaald worden zoals we eerder hebben gezien voor volkeren in het M-O.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163729742
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
JohnArterbury twitterde op donderdag 14-07-2016 om 10:59:02 Aamaq claims IS shot down a Mig near Mount Thardeh in Deir Ezzor https://t.co/xsZFpMHMMv reageer retweet
Nog geen bevestiging.

e: volgens pro ISIS bron is de piloot dood.
Assad heeft echt wat betere vliegtuigen nodig :') Dit begint beetje belachelijk te worden hoeveel er neergeschoten worden.
pi_163729776
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Trouwens die move van de US om samen met de Russen te gaan werken gaat veel mensen richting Al-Nusra duwen. Ben benieuwd. Men sprak al over Amerikaans verraad (o.a. New Syrian Army) maar dit maakt het compleet.
dat de VS tegen nusra vecht is niks nieuws. het is nu eenmaal de syrische tak van al qaida. het probleem ligt het em in dat ze zich zo genesteld hebben tussen de rebellen, dat het lastig is om ze uit elkaar te halen. ik denk dat dat voornamelijk de pijnpunt ligt en idd zullen veel syriers die niet bepaald een voorliefde hebben voor nusra, toch kiezen om voor nusra te vechten inder bepaalde omstandigheden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163729790
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
JohnArterbury twitterde op donderdag 14-07-2016 om 10:59:02 Aamaq claims IS shot down a Mig near Mount Thardeh in Deir Ezzor https://t.co/xsZFpMHMMv reageer retweet
Nog geen bevestiging.

e: volgens pro ISIS bron is de piloot dood.
alweer?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163729850
waarom zit israel nou weer te kutten in quneitra?

bdrhmnhrk twitterde op donderdag 14-07-2016 om 09:59:33 400 Movie:Israel army advances 400m in Quneitra, regime reacts by advancing 400m in Mallah to besiege 400 thousand civilians in Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163729918
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Trouwens die move van de US om samen met de Russen te gaan werken gaat veel mensen richting Al-Nusra duwen. Ben benieuwd. Men sprak al over Amerikaans verraad (o.a. New Syrian Army) maar dit maakt het compleet.
Dat gaan er meer zeggen aangezien Turkije diplomatieke banden met Assad wil hebben.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163729943
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:19 schreef Slayage het volgende:
waarom zit israel nou weer te kutten in quneitra?

bdrhmnhrk twitterde op donderdag 14-07-2016 om 09:59:33 400 Movie:Israel army advances 400m in Quneitra, regime reacts by advancing 400m in Mallah to besiege 400 thousand civilians in Aleppo reageer retweet
Geloof jij dat?
mon citoyens vous serez unis.
pi_163730202
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:24 schreef HSG het volgende:

[..]

Geloof jij dat?
israel doet wat ze wil, dus waarom zou israel iets niet doen als het hun uitkomt?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163731228
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 12:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

israel doet wat ze wil, dus waarom zou israel iets niet doen als het hun uitkomt?
Omdat ze anders teveel gezeik met de buurlanden krijgen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163731339
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 13:29 schreef HSG het volgende:

[..]

Omdat ze anders teveel gezeik met de buurlanden krijgen.
israel heeft schijt aan alles en iedereen (inclusief de VS) en al helemaal aan de buur landen :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 13:37:45 #261
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163731394
el_rio_rebelde twitterde op donderdag 14-07-2016 om 12:56:45 #Deir_EzzorAmaq ha publicado un vdeo de los supuestos restos del Mig-23 derribado en Monte Tardah https://t.co/ghaHRNpGrm reageer retweet
Foto's van neergehaalde Mig-23 door IS.
pi_163731664
_O- _O- _O-

michaelh992 twitterde op donderdag 14-07-2016 om 13:46:07 #Breaking #ISIS claims to have shot down a Syrian helicopter near the town of al-Baytariyah near #Damascus https://t.co/S511J4mEO8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 13:56:44 #264
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163731730
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 13:53 schreef Slayage het volgende:
_O- _O- _O-

michaelh992 twitterde op donderdag 14-07-2016 om 13:46:07 #Breaking #ISIS claims to have shot down a Syrian helicopter near the town of al-Baytariyah near #Damascus https://t.co/S511J4mEO8 reageer retweet
Straks zijn er geen Syrische piloten meer over.
pi_163731766
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 13:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Straks zijn er geen Syrische piloten meer over.
putin heeft een groot hart O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 13:59:03 #266
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163731780
Videobeelden van neergehaalde Mig-23

ValkryV twitterde op donderdag 14-07-2016 om 13:42:07 #IŞİD ajansı Amaq #DeyrZor'da dşrlen rejim #MİG23'nn grntlerini yayınladı. Pilot dşşte lmş. (+18) https://t.co/EAJB1MslaO reageer retweet
NSFW
pi_163731950
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 13:59 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Videobeelden van neergehaalde Mig-23

ValkryV twitterde op donderdag 14-07-2016 om 13:42:07 #IŞİD ajansı Amaq #DeyrZor'da dşrlen rejim #MİG23'nn grntlerini yayınladı. Pilot dşşte lmş. (+18) https://t.co/EAJB1MslaO reageer retweet
NSFW
ieuwwww
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 14:08:48 #268
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163731984
@Conflicts
BREAKING: @mod_russia says that they have sent Tu-22 bombers from Russia to hit #ISIS targets in #Syria for 2nd time this week.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163732057
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 14:08 schreef Szura het volgende:
@Conflicts
BREAKING: @mod_russia says that they have sent Tu-22 bombers from Russia to hit #ISIS targets in #Syria for 2nd time this week.
waarom plaatsen ze die dingen niet in syrie? heeft dat met de "deal" te maken met de amerikanen voor de zogenaamde CoH?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163732743
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 13:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

Isral heeft schijt aan alles en iedereen (inclusief de VS) en al helemaal aan hun buurlanden. :')
Verbeterd.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163733106
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 14:44 schreef HSG het volgende:

[..]

Verbeterd.
:+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163733220
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 15:08:54 #274
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  donderdag 14 juli 2016 @ 15:24:16 #275
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163733666
RamiAILoIah twitterde op donderdag 14-07-2016 om 15:15:57 #Video by Aamaq showing wreckage of SAA helicopter downed by #ISIS near Damascus International airport.. #Syria https://t.co/QQkUhElBY7 reageer retweet
pi_163733683
mooie signalen uit het "kalifaat"

Inside ISIS: Quietly preparing for the loss of the ‘caliphate’

“While we see our core structure in Iraq and Syria under attack, we have been able to expand and have shifted some of our command, media and wealth structure to different countries,” a longtime Islamic State operative, speaking through an Internet-based audio service, said in an interview.

“We do have, every day, people reaching out and telling us they want to come to the caliphate,” said the operative, who agreed to speak to a Western journalist on the condition that his name and physical location not be revealed. “But we tell them to stay in their countries and rather wait to do something there.”

...

“The crusaders and their apostate clients are under the illusion that . . . they will be able to eliminate all of the Islamic State’s provinces at once, such that it will be completely wiped out and no trace of it will be left,” the article states. In reality, the group’s foes “will not be able to eliminate it by destroying one of its cities or besieging another of them, or by killing a soldier, an emir or an imam,” it says.

...

“Were we defeated when we lost the cities in Iraq and were in the desert without any city or land? And would we be defeated and you be victorious if you were to take Mosul, Sirte or Raqqa, or even take all the cities?” asked Adnani, referring to the Islamic State’s primary strongholds in Iraq, Libya and Syria. “Certainly not!”
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163733737
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 15:24 schreef ClapClapYourHands het volgende:
RamiAILoIah twitterde op donderdag 14-07-2016 om 15:15:57 #Video by Aamaq showing wreckage of SAA helicopter downed by #ISIS near Damascus International airport.. #Syria https://t.co/QQkUhElBY7 reageer retweet
dat ruimt aardig op :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 15:33:05 #278
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163733856
Vreemd trouwens dat ze alleen aftermath video's hebben vrijgegeven. Nog geen 1 video van het moment van neerhalen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 15:34:15 #279
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163733890
Dat zegt mij 1 ding: dat ze dat spul niet neergehaald hebben.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 14 juli 2016 @ 15:35:54 #280
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163733945
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 15:34 schreef Szura het volgende:
Dat zegt mij 1 ding: dat ze dat spul niet neergehaald hebben.
Die RuAF heli hebben ze misschien ook niet neergehaald (friendly fire) maar daarvan hebben ze alsnog een moment van neerhalen gefilmd.

IS heeft in 1 week 2 helikopters en 1 jet neergehaald en niemand weet nog steeds niet wat voor spul ze allemaal hebben. Het moet wel heel toevallig zijn als ze binnen 1 week zomaar bij 3 wrakken zijn.
  donderdag 14 juli 2016 @ 15:38:26 #281
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163734023
Natuurlijk is dat niet toevallig nee, die dingen hangen tenslotte boven ISIS om ze kapot te knallen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163734117
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 15:38 schreef Szura het volgende:
Natuurlijk is dat niet toevallig nee, die dingen hangen tenslotte boven ISIS om ze kapot te knallen.
wut?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163734419
die russen ook _O-

green_lemonnn twitterde op donderdag 14-07-2016 om 15:49:51 #PT Usual caveats with @mod_russia. Part of images are recycled from 18th Nov. 2015 strike. https://t.co/N2jHFV0VgA https://t.co/pHZ4dFmUjF reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 15:55:49 #284
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163734528
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 15:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

wut?
Dat het niet toevallig is dat ISIS snel bij een wrak is. Ze vliegen tenslotte boven ISIS om hen te bombarderen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163734700
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:04:53 #286
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163734799
Ze hebben zelf al tijden geleden voor partnerschappen met Nusra gekozen. Niet huilen nu dat de Russen hun beleid en tactiek beter voor elkaar hebben dan de Amerikanen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163734871
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:04 schreef Szura het volgende:
Ze hebben zelf al tijden geleden voor partnerschappen met Nusra gekozen. Niet huilen nu dat de Russen hun beleid en tactiek beter voor elkaar hebben dan de Amerikanen.
het is lastig om de ideale partner te kiezen als er geen keuze is.

stop ajb met de amerikaanse stumpers, je zou bijna verlangen naar George W. als je het gepruts van kerry en obama bekijkt :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163737186
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163748855
weer syrie uitval. dit maal in nice. sick fucks :X
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163749581
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 00:59 schreef Slayage het volgende:
weer syrie uitval. dit maal in nice. sick fucks :X
Dat is helemaal niet zeker.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 07:11:01 #291
365082 IPA35
Patriarch
pi_163751023
Barrelbombs op de banlieues?

Nope, weer diversiteit is mooi gezever.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_163751176
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 01:32 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Dat is helemaal niet zeker.
Nee dat iemand een vrachtwagen pakt en met hoge snelheid meer dan 80 doden veroorzaakt was gewoon per ongeluk.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163752436
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 01:32 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Dat is helemaal niet zeker.
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:41 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee dat iemand een vrachtwagen pakt en met hoge snelheid meer dan 80 doden veroorzaakt was gewoon per ongeluk.
dit dus.

of het een militant is die in opdracht van isis naar syrie is geworden of geinspireerd is door het "kalifaat" is niet relevant.

zou wat wezen als blijkt dat het een ongeluk was.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163752459
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:11 schreef IPA35 het volgende:
Barrelbombs op de banlieues?

Nope, weer diversiteit is mooi gezever.
jij hebt meer in je mars dan het niveau van boze PVVer. laat dat dan ook zien...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163752642
worden ze eindelijk wakker in het zuiden?

markito0171 twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 09:39:34 #Syria #Daraa Heavy clashes + airstrikes after rebels attack regime barriers at eastern outskirts of #Bosrahttps://t.co/Xun2tz9LdD reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163752699
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

[..]

dit dus.

of het een militant is die in opdracht van isis naar syrie is geworden of geinspireerd is door het "kalifaat" is niet relevant.

zou wat wezen als blijkt dat het een ongeluk was.
Hij scheen niet geradicaliseerd te zijn.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163752714
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:47 schreef HSG het volgende:

[..]

Hij scheen niet geradicaliseerd te zijn.
hij heeft wel radicale praktijken voor een niet geradicaliseerde...

weten ze al wie het is dan? ben net wakker.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163752729
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

hij heeft wel radicale praktijken voor een niet geradicaliseerde...

weten ze al wie het is dan? ben net wakker.
Een Frans-Tunesische man die al bekend was bij de politie. ID lag in de vrachtwagen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163752751
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:49 schreef HSG het volgende:

[..]

Een Frans-Tunesische man die al bekend was bij de politie. ID lag in de vrachtwagen.
hoe maak je de link dat hij niet geradicaliseerd zou zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163752781
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163752787
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe maak je de link dat hij niet geradicaliseerd zou zijn?
Had de Franse politie gezegd. Maar misschien kon hij ook heel goed toneelspelen.
mon citoyens vous serez unis.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')