abonnement Unibet Coolblue
pi_163246544
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_163246557
LaPo
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:
NSyA members and other FSA rebel groups liberated Al-Rai town in N.Aleppo from ISIS, Syria
https://www.reddit.com/r/(...)el_groups_liberated/
pi_163246577
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:
NSyA members and other FSA rebel groups liberated Al-Rai town in N.Aleppo from ISIS, Syria
https://www.reddit.com/r/(...)el_groups_liberated/
sinds wanneer zitten de nsya in noord aleppo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163246626
assadisten zich aan het ingraven

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 23-06-2016 om 16:54:08 Iranian-led militias built at least 18 entrenchments to protect main road linking Al-Eis to Al-Hader in S. #Aleppo. https://t.co/zJMj5MSzlI reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163246627
quote:
99s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

sinds wanneer zitten de nsya in noord aleppo?
Volgens mij zijn er 2 NSyA groepen, 1 rond Noord-Syri en 1 in Zuid-Syri. Ik had over NySA in het noorden ergens in 2015 al over gelezen maar toen kwam die groep nog niet echt van de grond.
pi_163246638
Dalatrm twitterde op donderdag 23-06-2016 om 16:38:11 #SDF #abuleyla Brig fighter denies fighting inside #Manbij, says "we can't go into the city because of civilians" https://t.co/O5ORZgTTYW reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163246743
BosnjoBoy twitterde op donderdag 23-06-2016 om 19:14:57 @Dalatrm 4 days ago, 30 members of the 1st.Brigade entered Azaz with the NSA flag, under the brigade.51 command https://t.co/80qiZ4EmAF reageer retweet
pi_163246804
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Volgens mij zijn er 2 NSyA groepen, 1 rond Noord-Syri en 1 in Zuid-Syri. Ik had over NySA in het noorden ergens in 2015 al over gelezen maar toen kwam die groep nog niet echt van de grond.
volgens mij klopt de benaming niet en die fotos due je plaatste zijn bewerkt met de logo van de nsya,

dit zijnd e originele pics

sayed_ridha twitterde op donderdag 23-06-2016 om 18:27:59 Turkish backed #FSA are once again in control of al-Ra'i town after #IS withdraw #Aleppo https://t.co/4RWSBPjmzM reageer retweet
Dalatrm twitterde op donderdag 23-06-2016 om 16:38:11 #SDF #abuleyla Brig fighter denies fighting inside #Manbij, says "we can't go into the city because of civilians" https://t.co/O5ORZgTTYW reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163246840
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:
BosnjoBoy twitterde op donderdag 23-06-2016 om 19:14:57 @Dalatrm 4 days ago, 30 members of the 1st.Brigade entered Azaz with the NSA flag, under the brigade.51 command https://t.co/80qiZ4EmAF reageer retweet
ander clubje vlogens deze dude dus
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163246927
NSyA_Official twitterde op donderdag 23-06-2016 om 19:05:28 @Dalatrm @BosnjoBoy Our troops just in #Tanf #NSyA media team. reageer retweet
2 groepen met zelfde naam/vlag. Volgens mij omdat die in het noorden niet van de grond kwam en ze zijn het maar in het zuiden aan het proberen? :+
pi_163247097
oryxspioenkop twitterde op donderdag 23-06-2016 om 14:12:36 So much for the organized regime retreat along the Ithiriya-Raqqa highway, they forgot to take all this with them. https://t.co/l49z2BgH0j reageer retweet
oryxspioenkop twitterde op donderdag 23-06-2016 om 14:14:22 @oryxspioenkop These poor souls probably weren't even aware of any retreat. https://t.co/2zWxwBXgwn reageer retweet
pi_163247119
NorthernStork twitterde op donderdag 23-06-2016 om 19:33:12 Clashes continue inside al-Ra'i and reports of #IS SVBIED targeted rebel forces inside the town. reageer retweet
  donderdag 23 juni 2016 @ 20:05:47 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163247790
Gaan die 'rebellen' weer dezelfde fout maken als eerder bij Al Rai en SAA bij Tabqa door via een veel te smalle strook op te rukken en afgesneden te worden?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163247965
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:05 schreef Szura het volgende:
Gaan die 'rebellen' weer dezelfde fout maken als eerder bij Al Rai en SAA bij Tabqa door via een veel te smalle strook op te rukken en afgesneden te worden?
looks like it
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163248194
goed bezig de russen

quote:
Russia unleashes lethal aerial arsenal on Aleppo

Russia is breaching international conventions by dropping incendiaries similar to white phosphorus on to residential neighbourhoods in the Syrian city of Aleppo in what is thought to be the prelude to a ground assault to retake the city from rebel forces.

Photographs have also shown what experts believe to be a thermobaric bomb, the most powerful explosive apart from a nuclear weapon, being detonated next to urban areas, with potentially devastating effects for civilians.

Video footage has emerged showing the glowing showers of what is thought to be thermite raining down on a rebel-held suburb in the west of the…
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163248364
Oorlog bijna voorbij?
pi_163248789
archicivilians twitterde op donderdag 23-06-2016 om 20:45:45 #Syria: #FSA factions entered Al-Raee town and withdrew to the northern outskirts after heavy clashes and VBIED by #ISIS militants. reageer retweet
  donderdag 23 juni 2016 @ 20:53:33 #18
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163248894
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:24 schreef Slayage het volgende:
goed bezig de russen

[..]

[ afbeelding ]
Grote boem ;(
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163252945
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:53 schreef Perrin het volgende:

[..]

Grote boem ;(
Nee nee comrade Perrin, dit is
Bolshaya boemski door Jihadistov Kapotski Bom.
pi_163253122
NorthernStork twitterde op donderdag 23-06-2016 om 22:54:31 Activists: Ahrar al-Sham and Shamiya Front reinforcements arrived at al-Ra'i village north Aleppo. No reports of coalition support so far. reageer retweet
pi_163253617
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:07 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Nee nee comrade Perrin, dit is
Bolshaya boemski door Jihadistov Kapotski Bom.
Tactiek van de verschroeide baarden?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_163253708
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:27 schreef marsan het volgende:

[..]

Tactiek van de verschroeide baarden?
Njet, verschroeid jihadist, alleen baard blijft over.
  donderdag 23 juni 2016 @ 23:33:26 #24
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163253813
Sidorenko is terug
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 23 juni 2016 @ 23:39:57 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163253990
Van Sidorenko







Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 00:07:39 #27
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163254645
Grappig dat ze openlijk een deel van de schuld bij de Russen neerleggen. Hier en daar beginnen er flinke scheuren zich te vertonen tussen Syri, Rusland en Iran.
pi_163255228
Dat Assad eens vraagt voor Russische infanterie.
Ура для россии
pi_163256081
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:27 schreef marsan het volgende:

[..]

Tactiek van de verschroeide baarden?
"assad of we verbranden het land" was de slogan in het begin van de opstand, dus tja ze hebben woord bij daad gehouden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163256175
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:39 schreef Szura het volgende:
Van Sidorenko

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
altijd leuk hoe falen ook een positieve spin krijgt. in dit geval "we hebben isis in het hart getroffen en ervaring opgedaan. bedankt gestorven helden."

merkwaardig verhaal wel hoe de russen samen met de assadisten "samenwerken".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163256215
onze twee kemphanen :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 24 juni 2016 @ 02:14:38 #32
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163256624
De toenadering tussen Turkije en Rusland begint weer vorm te krijgen.

Turkije is door Rusland uitgenodigd voor de Black Sea Economic Cooperation BSEC in Sochi en ook beginnen Turkije en Israel aan een stappenplan om de relaties weer op goed niveau te krijgen.

Tevens hoor ik overal dat Turkije Assad op zich wel goedkeurt, als hij maar een allesoverkoepelend systeem voor het land verkiest en afstand doet van het verouderde Baath systeem.

Ik vind het positieve ontwikkelingen, we zullen zien.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163257439
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 02:14 schreef TeenWolf het volgende:

Tevens hoor ik overal dat Turkije Assad op zich wel goedkeurt, als hij maar een allesoverkoepelend systeem voor het land verkiest en afstand doet van het verouderde Baath systeem.
das een enorme knieval voor de turken als het waar blijkt. aan de andere kant, zie ik het baath regime niet 1, 2 hervormen tot een fatsoenlijke democratische systeem en feitelijk de alewitische elite dwingen om de macht te delen/uit handen te geven. een onbestuurbaar gedrocht ala libanon misschien? aan de andere kant is alles beter dan een oneindige oorlog.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163257480
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 24 juni 2016 @ 08:17:13 #35
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_163259224
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:24 schreef Slayage het volgende:
goed bezig de russen

[..]

[ afbeelding ]
Cyka Blyat!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  vrijdag 24 juni 2016 @ 08:44:03 #36
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163259653
Assad Curse gaat weer een nieuw slachtoffer eisen?

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163259839
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 08:44 schreef Szura het volgende:
Assad Curse gaat weer een nieuw slachtoffer eisen?

[ afbeelding ]
obama?

dat heeft toch niet met een curse te maken, zijn tweede termijn zit erop. assad heeft daar totaal geen invloed op. zelfde geldt voor sarkozy, verkiezingen...
  vrijdag 24 juni 2016 @ 09:02:36 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163259942
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 08:55 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

obama?

dat heeft toch niet met een curse te maken, zijn tweede termijn zit erop. assad heeft daar totaal geen invloed op. zelfde geldt voor sarkozy, verkiezingen...
Nee ik doelde op Cameron, plaatje was ter illustratie :P.

En daar is de aankondiging.



[ Bericht 6% gewijzigd door Szura op 24-06-2016 10:05:43 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 14:06:42 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163266973
@leithfadel
Eyad confirms that the Al-Raqqa operation is not over. Syrian Army is evaluating their assault and correcting errors

Tja :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163268777
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 14:06 schreef Szura het volgende:
@leithfadel
Eyad confirms that the Al-Raqqa operation is not over. Syrian Army is evaluating their assault and correcting errors

Tja :')
Ik denk dat het eerder tijd is om wat officieren te herevalueren. :')
NEE!
pi_163268821
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:02 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee ik doelde op Cameron, plaatje was ter illustratie :P.

En daar is de aankondiging.

[ afbeelding ]
De leiders zijn wel weg, maar hun landen zijn niet zo'n enorme puinhoop als Syrie. Niet echt iets om trots op te zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door HexHunter op 24-06-2016 15:29:36 ]
NEE!
pi_163270120
isis strikes back

Nawaroliver twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 14:02:58 #ISIS conduct counterattack and recapture #Al_Rai in Northern #Aleppo #Rebels are securing #Tal_Ahmar #Al_shabania https://t.co/AHC2F7jTIy reageer retweet
markito0171 twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 16:31:14 #Syria #IS seized regime positions 5km east of Ithriya main barrier at crossing #Hama->#Aleppo->#Raqqahttps://t.co/QgcD4ZGv7x reageer retweet


[ Bericht 45% gewijzigd door Slayage op 24-06-2016 16:36:20 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 24 juni 2016 @ 16:43:06 #43
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163270390
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:21 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Ik denk dat het eerder tijd is om wat officieren te herevalueren. :')
Of zelf aan die frontlinies te zetten. Dropstaven.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 20:07:10 #44
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163273988
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 16:43 schreef Szura het volgende:

[..]

Of zelf aan die frontlinies te zetten. Dropstaven.
Gewoon terug naar Oost Aleppo gaan. Wie gaat nu die kut route gebruiken naar Tabqa?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 20:11:11 #45
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163274073
Als Ghouta valt dan gaat dit tienduizenden troepen vrijmaken waaronder de besten zitten.

sayed_ridha twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 18:40:08 #SAA have taken control of parts of Mayda'a in East Ghouta amid clashes with Jaish al-Islam reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 21:11:22 #46
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_163275538
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 20:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Gewoon terug naar Oost Aleppo gaan. Wie gaat nu die kut route gebruiken naar Tabqa?
Mja, als ze de manschappen hebben moeten ze een pincer doen.
pi_163275543
luna_alabdalla twitterde op donderdag 23-06-2016 om 17:45:30 #KhaledIssa Got the visa to #Germany, Thanks to everyone Interacted with his case. Hope Khaled gets better soon. https://t.co/NqwckCSKsu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 24 juni 2016 @ 21:19:25 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163275715
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 20:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Gewoon terug naar Oost Aleppo gaan. Wie gaat nu die kut route gebruiken naar Tabqa?
Het is alleen nuttig als ze via Deir Hafar, Maskanah en het meer de weg naar Turkije afsnijden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 21:44:53 #49
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163276371
NorthernStork twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 20:23:33 #FSA forces enter al-Ra'i agian today and control parts of the town after expelled by #IS yesterday. reageer retweet
  vrijdag 24 juni 2016 @ 21:51:54 #50
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163276520
sayed_ridha twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 21:39:33 #SDF have taken control of the southern entrance to #Manbij after taking the grain silos, they also took the Sharia school in the west reageer retweet
Say what?
  zaterdag 25 juni 2016 @ 00:14:44 #51
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163280488
IvanSidorenko1 twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 00:02:14 #Syria #Aleppo ✌ Khaled al-Issa has officially Died ✌ https://t.co/TFrV0Xl9Iu reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 25 juni 2016 @ 02:35:25 #52
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163282409
archicivilians twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 23:34:11 Due to intense resistance by #ISIS + their car bombs, #FSA withdrew again from Al-Raee town after controlling it for several hours today. reageer retweet
En er zijn geruchten dat IS Huwaysis in heeft genomen alleen worden accounts die dit melden her en der neergeknald op Twitter :') Zelfs Twitteraars die algemeen oorlogsnieuws posten worden gebanned _O-
  zaterdag 25 juni 2016 @ 02:37:14 #53
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163282417
Oh en kleine kanttekening

archicivilians twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 22:59:04 #Iran: Kurdish forces in NW-#Iran are recently growing fast, fighting #IRGC. Photos for #PDKI-#Peshmerga fighters. https://t.co/jMkzfQpoVv reageer retweet
PDKI wat ergens weer een offshoot van is (zal wel onder KCK vallen :') ), is actief in Iran met bases in Irak (?) gezien de gevechten vooral rond de grens plaatsvinden
pi_163282537
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 00:14 schreef Zahreddine het volgende:
IvanSidorenko1 twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 00:02:14 #Syria #Aleppo ✌ Khaled al-Issa has officially Died ✌ https://t.co/TFrV0Xl9Iu reageer retweet
held ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163282539
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 02:37 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Oh en kleine kanttekening

archicivilians twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 22:59:04 #Iran: Kurdish forces in NW-#Iran are recently growing fast, fighting #IRGC. Photos for #PDKI-#Peshmerga fighters. https://t.co/jMkzfQpoVv reageer retweet
PDKI wat ergens weer een offshoot van is (zal wel onder KCK vallen :') ), is actief in Iran met bases in Irak (?) gezien de gevechten vooral rond de grens plaatsvinden
was toch pjak voorheen? een naamsverandering ofzo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 25 juni 2016 @ 09:38:40 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163283494
@TheArabSource
Tiger Forces begin long-awaited northern #Aleppo front goo.gl/6JctGB #Syria

Die hebben we eerder gehoord, dus maar ff afwachten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 25 juni 2016 @ 14:13:05 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163287416
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163287469
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 09:38 schreef Szura het volgende:
@TheArabSource
Tiger Forces begin long-awaited northern #Aleppo front goo.gl/6JctGB #Syria

Die hebben we eerder gehoord, dus maar ff afwachten
deze gasten?

Interbrigades twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 13:25:38 Must Watch combat vid 18+:Shia invaders rout under fire in #Handarat https://t.co/AVJPfdoVbK reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163287653
Het is weer raar. Iranirs die de woestijnbodem voeden.

18+
pi_163288001
hezz gaat nog meer investeren in aleppo. speech gata uiteraard gepaard met aleppo moet gered worden om syrie te redden om zo irak en libanon te redden.

quote:
Hezbollah leader Hassan Nasrallah said on Friday that the Lebanese organization will send more fighters to battlefronts near Syria’s largest city Aleppo, where rebels and Jabhat al-Nusra have advanced against pro-Assad forces.

Nasrallah declared in a televised speech:

We are facing a new wave, or a new stage, of projects of war against Syria which are being waged in northern Syria, particularly in the Aleppo region.

The defense of Aleppo is the defense of the rest of Syria. It is the defense of Damascus. It is also the defense of Lebanon, and of Iraq.

Hezbollah, vital in the defense of the Assad regime, had redeployed its fighters in March from the Aleppo battlefronts to southern Syria.

However, rebels and Jabhat al-Nusra have overrun Iranian-led positions south of Aleppo over the past three months and pro-Assad forces have struggled to claim territory to the north, closing off the main route to opposition-held areas of the city.

Nasrallah implicitly referred to the setbacks: “The ongoing battle in Aleppo is set to be a new chance for the American-Saudi-Takfiri project to reach a certain achievement and to [diminish] the victories made by the Syrian army and allies.”
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163289077
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 14:13 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Moeizaam proces met zo'n stedelijk gebied.
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 25 juni 2016 @ 17:07:11 #62
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163290504
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 03:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

was toch pjak voorheen? een naamsverandering ofzo?
Nee PJAK is weer een andere groep, genoeg letters in het alfabet om afkortingen te maken.
  zaterdag 25 juni 2016 @ 17:10:23 #63
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163290556
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 09:38 schreef Szura het volgende:
@TheArabSource
Tiger Forces begin long-awaited northern #Aleppo front goo.gl/6JctGB #Syria

Die hebben we eerder gehoord, dus maar ff afwachten
Video of government soldiers fleeing north Aleppo today

bdrhmnhrk twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 12:43:30 Regime loses dozens of soldiers in a failed attempt to infiltrate Bani Zeid neighborhood in Aleppo city https://t.co/bs79WvR4sO reageer retweet
Paradoxy13 twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 12:26:37 #Aleppo Rebels have repelled a major regime & co attack on Jamiyat al-Zahra, al-Rashidin & al-Tamoura, heavy losses reported on regime side reageer retweet
michaelh992 twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 10:48:46 The opposition repelled a regime offensive in multiple areas of Northern Aleppo #Syria reageer retweet
SAA withdraw from Ramliyah / Hama
http://syria.liveuamap.co(...)rom-ramliyah--hama--

JohnArterbury twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 12:00:50 Light blue shows IS captures in eastern Homs over the past day https://t.co/BuGFv2e6bC reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 17:00:30 Rebels spotted huge Iranian-led forces convoy under aerial escort leaving Ramoussah area to reinforce garrison in Al-Hader, S. #Aleppo. #JaF reageer retweet
  zaterdag 25 juni 2016 @ 17:12:40 #64
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163290596
sayed_ridha twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 15:21:00 #IS take control of Tel Sawan, Huwaysis village as well as SyriaTell hill between #Tadmor silos & Talilah after clashes with #SAA reageer retweet
  zaterdag 25 juni 2016 @ 17:13:00 #65
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163290603
Conflicts twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 12:22:08 SYRIA: Activist reports that ISIS successfully defended against a government attack in Shaer gas field near Palmyrahttps://t.co/Dkg9XTOg1h reageer retweet
  zaterdag 25 juni 2016 @ 17:14:01 #66
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163294001
bm21_grad twitterde op zaterdag 25-06-2016 om 17:37:02 Rebel filmed himself under RuAF incendiary cluster bombardment in Kafr Hamra during the night https://t.co/H0Sdpo7H3c reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 juni 2016 @ 12:29:15 #68
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163308066
Fallujah geheel bevrijd volgens het Iraakse leger

Pingpong in Hama:

@Syria_Protector
#BREAKING: #SAA, #NDF regain control over #Ramliyah in west #Salamiyah, S #Hama
HD: goo.gl/Bx9Blt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163308156
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2016 12:29 schreef Szura het volgende:
Fallujah geheel bevrijd volgens het Iraakse leger

Pingpong in Hama:

@Syria_Protector
#BREAKING: #SAA, #NDF regain control over #Ramliyah in west #Salamiyah, S #Hama
HD: goo.gl/Bx9Blt
Zullen de pro-IS users niet leuk vinden.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163310059
Fallujah geheel bevrijd volgens het Iraakse leger, is toch sneller gegaan dan verwacht denk ik zo.

En die vergeldingsacties, overdragen van de macht in de stad, bewoners met antipathie, hoe zit het daarmee?
pi_163310135
http://edition.cnn.com/vi(...)luja-wedeman-pkg.cnn

Kwam ik zojuist tegen op twitter, alhoewel de link het bij mij niet goed doet......
  zondag 26 juni 2016 @ 14:28:57 #72
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163310723
Fallujah, Heet, Ramadi, Karmah, Rutbah, Trebil crossing _O_ _O_ _O_

ISIS gaat eraan, Al-Qa'im gaat volgen _O_

watanisy twitterde op zondag 26-06-2016 om 12:56:24 #SAA / Tiger Forces captured al-Asamat area in Al-Mallah Farms / probably here: https://t.co/A5Q4tjqPO5 reageer retweet
watanisy twitterde op zondag 26-06-2016 om 14:12:46 @watanisy #SAA advancing in Al-Mallah Farms acc. to pro opp. source reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163311289
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 12:35 schreef HSG het volgende:

[..]

Zullen de pro-IS users niet leuk vinden.
zijn die er dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163311358
markito0171 twitterde op zondag 26-06-2016 om 13:40:47 #Syria #Aleppo Heavy clashes about control of Nuqat al-Isamat north of #Mallah farmshttps://t.co/V0BzoUWfSu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163312710
quote:
99s.gif Op zondag 26 juni 2016 14:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

zijn die er dan?
Ja.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163314771
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 15:46 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja.
wie dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163317036
assadisten voor de verandering weer een succesvol in aleppo

NorthernStork twitterde op zondag 26-06-2016 om 18:27:00 Rebels are trying to retake positions lost to Assad forces and allied militias in Mallah area north #Aleppohttps://t.co/6VOxBKOtWo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 juni 2016 @ 19:07:41 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163318128
quote:
99s.gif Op zondag 26 juni 2016 18:31 schreef Slayage het volgende:
assadisten voor de verandering weer een succesvol in aleppo

NorthernStork twitterde op zondag 26-06-2016 om 18:27:00 Rebels are trying to retake positions lost to Assad forces and allied militias in Mallah area north #Aleppohttps://t.co/6VOxBKOtWo reageer retweet
Als je ziet hoeveel luchtaanvallen er zijn uitgevoerd dan zou dit weleens eindelijk dat grote offensief kunnen zijn dat ze al maanden aankondigen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 26 juni 2016 @ 19:25:36 #79
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163318690
Nadat ze de oostelijke delen al hebben gepakt.

watanisy twitterde op zondag 26-06-2016 om 18:39:31 @watanisy #SAA / Tiger Forces captured northern Al-Mallah farms reageer retweet
watanisy twitterde op zondag 26-06-2016 om 18:45:36 @watanisy #SAA / Tiger Forces advancing towards southern Al-Mallah farms reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 26-06-2016 om 19:16:30 #SAA are clashing with Islamists in the southern farms of Mallah after taking full control of the northern area reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163319125
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2016 19:07 schreef Szura het volgende:

[..]

Als je ziet hoeveel luchtaanvallen er zijn uitgevoerd dan zou dit weleens eindelijk dat grote offensief kunnen zijn dat ze al maanden aankondigen.
wwc
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 juni 2016 @ 20:15:04 #81
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163320415
sayed_ridha twitterde op zondag 26-06-2016 om 20:11:14 President Assad with #SAA in Marj al-Sultan during iftar https://t.co/LMNZehAeRG reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163320844
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 20:15 schreef Zahreddine het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 26-06-2016 om 20:11:14 President Assad with #SAA in Marj al-Sultan during iftar https://t.co/LMNZehAeRG reageer retweet
_O- _O- _O-

kijk mij dan religieus zijn :') :') :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 juni 2016 @ 20:27:49 #83
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163320914
quote:
99s.gif Op zondag 26 juni 2016 20:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

kijk mij dan religieus zijn :') :') :')

[ afbeelding ]
Bashar _O_ _O_ _O_ _O_

Wanneer gaan we Salman zien aan de frontlinies?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163321022
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 20:27 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Bashar _O_ _O_ _O_ _O_

_O_ echt een man van het volk _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 juni 2016 @ 20:31:30 #85
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163321074
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 20:27 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Bashar _O_ _O_ _O_ _O_

Wanneer gaan we Salman zien aan de frontlinies?
Houdt die het niet liever bij onthoofdingen of...?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 26 juni 2016 @ 20:33:08 #86
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163321123
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2016 20:31 schreef Szura het volgende:

[..]

Houdt die het niet liever bij onthoofdingen of...?
Nah hij is dement, hij weet toch niet wat hij doet. Het is zijn zoon die de facto de leider is.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 26 juni 2016 @ 20:34:35 #87
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163321185
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2016 19:07 schreef Szura het volgende:

[..]

Als je ziet hoeveel luchtaanvallen er zijn uitgevoerd dan zou dit weleens eindelijk dat grote offensief kunnen zijn dat ze al maanden aankondigen.
Als ze nu weer gecounterd worden door FSA kunnen ze beter stoppen met vechten. Ahrar heeft de tegenaanval iig ingezet, kijken of ze Hezbollah weg kunnen trappen.
  zondag 26 juni 2016 @ 20:35:43 #88
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163321233
quote:
99s.gif Op zondag 26 juni 2016 20:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

kijk mij dan religieus zijn :') :') :')

[ afbeelding ]
_O-
  zondag 26 juni 2016 @ 20:38:20 #89
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163321320
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 26-06-2016 om 17:25:45 Rebels regained some points they lost earlier to pro-Regime forces in #Mallah due to unprecedented shelling. Fierce clashes ongoing. #Aleppo reageer retweet
  zondag 26 juni 2016 @ 20:48:10 #90
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163327082
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 03:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

was toch pjak voorheen? een naamsverandering ofzo?
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 02:37 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Oh en kleine kanttekening

archicivilians twitterde op vrijdag 24-06-2016 om 22:59:04 #Iran: Kurdish forces in NW-#Iran are recently growing fast, fighting #IRGC. Photos for #PDKI-#Peshmerga fighters. https://t.co/jMkzfQpoVv reageer retweet
PDKI wat ergens weer een offshoot van is (zal wel onder KCK vallen :') ), is actief in Iran met bases in Irak (?) gezien de gevechten vooral rond de grens plaatsvinden
Grappig dat je dit zegt, want de PDK is een offshoot van de PDKI. Irak's Koerdische opstand begon in Iran. Mustafa Barzani (De vader van), was een generaal van deze PDKI in 1946. Een van de redenen dat de Iraanse media de PDKI niet benoemt bij de afgelopen clashes is vanwege de sterke herinneringen en nostalgie die deze naam wekt. PJAK (wel een kck orgaan) kan op veel minder sympathie rekenen onder de Iraanse Koerden omdat ze geen lokale organisatie zijn, maar een export. De PDKI is echter onderdeel van de identiteit van Rojhelat, en leiders zoals Qazi Muhammad en Abdul Rahman Ghassemlou zijn ze zeker niet vergeten. Tijdens de Iraanse Revolutie was het de PDKI die Koerdisch Iran verdedigde en uiteindelijk werd verslagen door voormalig bondgenoot Khomeini. En dat pas na een fatwa tegen de Koerden. Daar ligt voor Teheran juist het gevaar. Stel de PDKI wakkert weer een opstand aan. Hoe moeten ze reageren?

De eerste clashes tussen de PDKI en IRGC laatst, kwamen omdat een PDKI delegatie bezig was met banners verspreiden, onder de mensen chillen, foto's maken, presence kweken in Iran na een lange tijd van absentie/pacificatie. De IRGC hebben hier meteen op gereageerd met geweld.

Het worden interessante tijden voor west-Iran. Alle Iraans Koerdische partijen hebben verder besloten om met de PDKI mee te doen. Ondertussen worden Koerdische politieke gevangenen nog aan de lopende band opgehangen en worden activisten de mond dicht gesnoerd, terwijl Rouhani lacht op TV.
  zondag 26 juni 2016 @ 23:00:28 #92
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 26 juni 2016 @ 23:01:18 #93
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163327691
Vandaag hebben de IRGC en PDKI weer lopen knokken trouwens. Ben Twitter linkje alleen kwijt
  zondag 26 juni 2016 @ 23:02:49 #94
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163327872
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 22:45 schreef ChanceThePepper het volgende:

[..]

[..]

Grappig dat je dit zegt, want de PDK is een offshoot van de PDKI. Irak's Koerdische opstand begon in Iran. Mustafa Barzani (De vader van), was een generaal van deze PDKI in 1946. Een van de redenen dat de Iraanse media de PDKI niet benoemt bij de afgelopen clashes is vanwege de sterke herinneringen en nostalgie die deze naam wekt. PJAK (wel een kck orgaan) kan op veel minder sympathie rekenen onder de Iraanse Koerden omdat ze geen lokale organisatie zijn, maar een export. De PDKI is echter onderdeel van de identiteit van Rojhelat, en leiders zoals Qazi Muhammad en Abdul Rahman Ghassemlou zijn ze zeker niet vergeten. Tijdens de Iraanse Revolutie was het de PDKI die Koerdisch Iran verdedigde en uiteindelijk werd verslagen door voormalig bondgenoot Khomeini. En dat pas na een fatwa tegen de Koerden. Daar ligt voor Teheran juist het gevaar. Stel de PDKI wakkert weer een opstand aan. Hoe moeten ze reageren?

De eerste clashes tussen de PDKI en IRGC laatst, kwamen omdat een PDKI delegatie bezig was met banners verspreiden, onder de mensen chillen, foto's maken, presence kweken in Iran na een lange tijd van absentie/pacificatie. De IRGC hebben hier meteen op gereageerd met geweld.

Het worden interessante tijden voor west-Iran. Alle Iraans Koerdische partijen hebben verder besloten om met de PDKI mee te doen. Ondertussen worden Koerdische politieke gevangenen nog aan de lopende band opgehangen en worden activisten de mond dicht gesnoerd, terwijl Rouhani lacht op TV.
dit kan best ernstig zijn voor iran dus
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163327942
Bashar _O- _O_ *O*

Soms kan je die man gewoon niet haten, vooral die foto's hoe hij zijn iftar samen met zijn soldaten doorbrengt.
pi_163328947
quote:
99s.gif Op zondag 26 juni 2016 23:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit kan best ernstig zijn voor iran dus
Ik zou in elk geval de twitter https://twitter.com/rojhelatrising in de gaten houden..
  zondag 26 juni 2016 @ 23:49:25 #98
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163329208
Paradoxy13 twitterde op zondag 26-06-2016 om 23:28:00 #Breaking #Damascus Jaish al-Islam spokesman reports the downing of a regime helicopter over al-Bahariya in E. Ghouta with an OSA SAM system reageer retweet
pi_163329759
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 22:45 schreef ChanceThePepper het volgende:

[..]


[..]

Grappig dat je dit zegt, want de PDK is een offshoot van de PDKI. Irak's Koerdische opstand begon in Iran. Mustafa Barzani (De vader van), was een generaal van deze PDKI in 1946. Een van de redenen dat de Iraanse media de PDKI niet benoemt bij de afgelopen clashes is vanwege de sterke herinneringen en nostalgie die deze naam wekt. PJAK (wel een kck orgaan) kan op veel minder sympathie rekenen onder de Iraanse Koerden omdat ze geen lokale organisatie zijn, maar een export. De PDKI is echter onderdeel van de identiteit van Rojhelat, en leiders zoals Qazi Muhammad en Abdul Rahman Ghassemlou zijn ze zeker niet vergeten. Tijdens de Iraanse Revolutie was het de PDKI die Koerdisch Iran verdedigde en uiteindelijk werd verslagen door voormalig bondgenoot Khomeini. En dat pas na een fatwa tegen de Koerden. Daar ligt voor Teheran juist het gevaar. Stel de PDKI wakkert weer een opstand aan. Hoe moeten ze reageren?

De eerste clashes tussen de PDKI en IRGC laatst, kwamen omdat een PDKI delegatie bezig was met banners verspreiden, onder de mensen chillen, foto's maken, presence kweken in Iran na een lange tijd van absentie/pacificatie. De IRGC hebben hier meteen op gereageerd met geweld.

Het worden interessante tijden voor west-Iran. Alle Iraans Koerdische partijen hebben verder besloten om met de PDKI mee te doen. Ondertussen worden Koerdische politieke gevangenen nog aan de lopende band opgehangen en worden activisten de mond dicht gesnoerd, terwijl Rouhani lacht op TV.

Toevallig,de laatste tijd krijgt Barzani veel cadeautjes van UAE & Saudi Wahabia.



*;
pi_163330696
_O-

NorthernStork twitterde op zondag 26-06-2016 om 23:01:02 Syrians use unexploded Russian incendiary munitions dropped on Aleppo in cooking - @Bani_Omaia https://t.co/gJy98J3TdU reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 juni 2016 @ 01:52:11 #102
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  maandag 27 juni 2016 @ 01:53:50 #103
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163331221
Volgens Twitter is de aanval van SAA en co op Mallah afgeslagen. Morgenochtend zal er wel meer duidelijkheid zijn.
pi_163331275
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 01:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens Twitter is de aanval van SAA en co op Mallah afgeslagen. Morgenochtend zal er wel meer duidelijkheid zijn.
twitter zegt zo veel :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163331517
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 juni 2016 @ 03:09:35 #106
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163331966
quote:
99s.gif Op maandag 27 juni 2016 02:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

moet dit die neergehaald helikopter vandaag in de ghouta voorstellen
Ja als het waar is hebben ze een werkend OSA SAM system. Een heel stuk geavanceerder dan MANPADs.
  maandag 27 juni 2016 @ 03:43:46 #108
187810 Szura
Kijk eens aan!
  maandag 27 juni 2016 @ 03:46:38 #109
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163332236
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 03:43 schreef Szura het volgende:

[..]

Is ie niet mis? Ontploft eerder?
Geen idee, zou ook kunnen dat helikopter flares gebruikte en dus niet geraakt hoeft te zijn door de missile. Ben benieuwd of JaI nog meer missiles heeft om af te vuren of dat die missile hun laatste was.
  maandag 27 juni 2016 @ 12:06:22 #110
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163336641
watanisy twitterde op maandag 27-06-2016 om 11:18:25 @watanisy Two-thirds of Al-Mallah farms under SAA control so far reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 27-06-2016 om 11:30:45 Rebels have lost the northern farms (al-Asamat) & eastern farms (south-east of Ard al-Mallah) to #SAA while clashes in south farms ongoing reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 27 juni 2016 @ 13:57:27 #112
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163338975
sayed_ridha twitterde op maandag 27-06-2016 om 13:58:17 Pics from areas liberated by #SAA in Mallah farms #Aleppo https://t.co/d0gy6Z6IeO reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 27-06-2016 om 11:57:26 #IS regain Tell Ahmar, Tell Battal, Qasajik, al-Sha'baniyah & Baraghida from Turkish backed rebels #pingpong reageer retweet
:')

[ Bericht 32% gewijzigd door Zahreddine op 27-06-2016 14:05:54 ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 27 juni 2016 @ 15:55:38 #113
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163341461
Erdogan zou volgens het Kremlin nu toch excuses hebben aangeboden voor de dood van de Russische piloot. En de banden met Israel werden ook al aangehaald. Voelt meneer zich alleen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 27 juni 2016 @ 15:55:57 #114
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163341469
quote:
2s.gif Op maandag 27 juni 2016 12:21 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Wat voor wapen is dat?
9K33 OSA SAM system. Een stuk gevaarlijker dan MANPADs en JaI heeft er momenteel 2 stuks blijkbaar want ze hebben vandaag weer een MiG23 mee neergeschoten in oost-Damascus
  maandag 27 juni 2016 @ 15:57:26 #115
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163341512
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 15:55 schreef Szura het volgende:
Erdogan zou volgens het Kremlin nu toch excuses hebben aangeboden voor de dood van de Russische piloot. En de banden met Israel werden ook al aangehaald. Voelt meneer zich alleen?
Sorry dat jullie piloot dood is

Vs.

Sorry dat we jullie jet hebben neergeschoten.

Het is een diplomatiek spelletje, Erdogan zal geen ezcuses aanbieden voor het neerschieten van die jet.

Met de dood van die piloot heeft hij niks mee te maken verder.
  maandag 27 juni 2016 @ 15:59:36 #116
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163341559
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 15:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sorry dat jullie piloot dood is

Vs.

Sorry dat we jullie jet hebben neergeschoten.

Het is een diplomatiek spelletje, Erdogan zal geen ezcuses aanbieden voor het neerschieten van die jet.

Met de dood van die piloot heeft hij niks mee te maken verder.
Heeft hij zijdelings wel want de baardaap die daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden zit in Turkije. Lees echter tegenstrijdige tweets over z'n vrijlating of een proces.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 27 juni 2016 @ 16:01:14 #117
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163341597
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 15:59 schreef Szura het volgende:

[..]

Heeft hij zijdelings wel want de baardaap die daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden zit in Turkije. Lees echter tegenstrijdige tweets over z'n vrijlating of een proces.
Alparslan heeft wel geroepen dat hij die piloot heeft doodgeschoten maar iedereen weet dat hij het niet heeft gedaan. Dat proces gaat op niks uitlopen.
  maandag 27 juni 2016 @ 16:02:40 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163341639
Dat zegt niks in Turkije :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163341643
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 15:59 schreef Szura het volgende:

[..]

Heeft hij zijdelings wel want de baardaap die daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden zit in Turkije. Lees echter tegenstrijdige tweets over z'n vrijlating of een proces.
ter info

justitie in turkije is een grote grap ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163341667
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 15:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

9K33 OSA SAM system. Een stuk gevaarlijker dan MANPADs en JaI heeft er momenteel 2 stuks blijkbaar want ze hebben vandaag weer een MiG23 mee neergeschoten in oost-Damascus
ik heb noch van die vliegtuig als van die helicopter iets gezien
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 juni 2016 @ 16:07:01 #121
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163341751
quote:
99s.gif Op maandag 27 juni 2016 16:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik heb noch van die vliegtuig als van die helicopter iets gezien
Pro-SAA bron

https://mobile.twitter.com/MIG29_/status/747378508696018944
pi_163341817
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 15:55 schreef Szura het volgende:
Erdogan zou volgens het Kremlin nu toch excuses hebben aangeboden voor de dood van de Russische piloot. En de banden met Israel werden ook al aangehaald. Voelt meneer zich alleen?
het kremlin liegt en bedriegt het zooitje bij elkaar

ze waren ook niet in het krim
ze waren ook niet in oost oekraine
hun neergeschoten vliegtuig was nooit over de turkse grens
en ze hebben ongetwijfeld ook ontkent dat ze die rebellen bij tanf hebben opgeblazen

de banden met israel zijn ze al jaren mee bezig nu om ze aan te halen. kennelijk zit er nu schot in. blij toe.
vwb rusland waren de turken altijd helder dat het incident met het vliegtuig niet hoeft te betekenen dat het gehele partnerschap opgeblazen hoeft te worden, maar tot op heden zaten de russen daar heel anders in. de bal lag al die tijd bij putin en niet zoals putin beweert bij de turken. refererend naar een excuus voor het neerhalen van het vliegtuig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 juni 2016 @ 17:08:23 #123
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163343198
NorthernStork twitterde op maandag 27-06-2016 om 16:37:54 Reports rebels has taken Shahroura village from Assad army in Turkmen Mount #Latakia countryside.https://t.co/3pFoTbrStC reageer retweet
NorthernStork twitterde op maandag 27-06-2016 om 16:55:56 while Assad/Russia offensive continue to besiege #Aleppo, Jaish al-Fath seems preparing to launch new offensive in south Aleppo countryside. reageer retweet
  maandag 27 juni 2016 @ 18:04:39 #124
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  maandag 27 juni 2016 @ 18:08:20 #125
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163344425
Latakia lijkt me een kansloos front voor die baarden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163344866
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 18:08 schreef Szura het volgende:
Latakia lijkt me een kansloos front voor die baarden
het is voor henook niet het voornaamste front, maar het is wel de gateway voor hun bastion idlib, dus ze mogen daar niet alles uit handen geven.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 juni 2016 @ 19:21:38 #127
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163347073
sayed_ridha twitterde op maandag 27-06-2016 om 18:02:07 Islamists launch offensive in attempt to recapture areas on Jabal Turkmen #Latakia reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 27-06-2016 om 18:46:50 Claims that they captured Jabal Abo Ali & Burj al-Bayda reageer retweet
JohnArterbury twitterde op maandag 27-06-2016 om 19:15:24 Rebels reportedly capture Mazghala village in Latakia https://t.co/p7CvOf4fOO reageer retweet
Footage from the battle to liberate Turkmen mounts.
pi_163347505
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 19:21 schreef ClapClapYourHands het volgende:
llage in Latakia https://t.co/p7CvOf4fOO[/tweet]

Footage from the battle to liberate Turkmen mounts.
allahallahallahallahallahallah
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 juni 2016 @ 19:59:14 #129
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163349027

vvanwilgenburg twitterde op maandag 27-06-2016 om 14:17:09 ANHA: SDF forces break through ISIS defensive lines south of #Manbij city (AR) reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 27-06-2016 om 19:18:58 #SDF take control of most al-Hazwani neighbourhood in SW #Manbij, airstrikes & clashes continue in attempt to capture al-Matahin roundabout reageer retweet
sayed_ridha twitterde op maandag 27-06-2016 om 11:43:33 According to a Kurdish source #SDF took control of al-Hawatimah neighbourhood & al-Haram in the northern part of #Manbij city reageer retweet
Say what?
  maandag 27 juni 2016 @ 20:18:32 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163349814
SDF ^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 27 juni 2016 @ 23:22:12 #131
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163357592
AboZain6 twitterde op maandag 27-06-2016 om 23:00:12 #ريف_اللاذقيةلازال هجوم التويتر مستمر بآلاف التغريداتوعلى الواقع الجيش السوري يسحق الغزاةقتلاهم بالعشرات ولم يخسر جيشنا اي موقع حتى الآن. reageer retweet
''Rebellen'' (AKA buitenlandse terroristen) falen in Latakia!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 27 juni 2016 @ 23:26:34 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163357733
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:22 schreef Zahreddine het volgende:
AboZain6 twitterde op maandag 27-06-2016 om 23:00:12 #ريف_اللاذقيةلازال هجوم التويتر مستمر بآلاف التغريداتوعلى الواقع الجيش السوري يسحق الغزاةقتلاهم بالعشرات ولم يخسر جيشنا اي موقع حتى الآن. reageer retweet
''Rebellen'' (AKA buitenlandse terroristen) falen in Latakia!
Haha en al hun claims dan :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 27 juni 2016 @ 23:29:34 #133
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163357830
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:26 schreef Szura het volgende:

[..]

Haha en al hun claims dan :')
Twitteroffensief.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 27 juni 2016 @ 23:32:50 #134
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163357945
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:29 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Twitteroffensief.
Voor de clapclaps van deze wereld
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 27 juni 2016 @ 23:38:33 #135
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163358108
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:32 schreef Szura het volgende:

[..]

Voor de clapclaps van deze wereld
Overigens vind ik dit wel een goede stap van de rebellen, lichamelijke voedingstoffen van de ''rebellen'' voor de natuurlijke habitat in Latakia.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 27 juni 2016 @ 23:40:58 #136
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163358186
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 15:55 schreef Szura het volgende:
Erdogan zou volgens het Kremlin nu toch excuses hebben aangeboden voor de dood van de Russische piloot. En de banden met Israel werden ook al aangehaald. Voelt meneer zich alleen?
Adnan Oktar had een paar weken geleden deze 2 punten geadviseerd aan de regering Erdogan.

De rabbi's (die bij hem op bezoek komen) had hij ook geadviseerd te betalen aan de nabestaanden van de mavi marmara omdat dit volgens de Thora plausibel is. Die hadden dit op hun beurt bij Netanyahu neergelegd.

Nu nog geld betalen aan de nabestaanden van de piloot door Turkije.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163359666


wat staat er allemaal in de legenda rechtsboven?
nou ja, eigenlijk is mijn vraag: wat is blauw en paars?

rood en groen kan ik zelf wel invullen
edit: paars eigenlijk ook wel

rood = regering
groen = oppositie
blauw = recente gains oppositie
paars = betwist gebied/frontlinie
zoiets?
pi_163359936
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163360051
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 01:10 schreef Slayage het volgende:
[ afbeelding ]
:D
pi_163360145
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:29 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Twitteroffensief.
deze dude post niet zomaar dingen. lijkt me best reeel als het niet waar is zullen we er helemaal niks over terug zien.

https://twitter.com/Syria_Rebel_Obs
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163360223
NorthernStork twitterde op maandag 27-06-2016 om 23:55:24 #FSA Fursan al-Haq's military commander Lt. Mohamed Bayoush survived IED targeted his car in Kafranble #Idleb. https://t.co/vKJXX8ROPV reageer retweet
markito0171 twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 00:58:51 #Syria Some spoils from Rebel offensive in #Latakia mountainsAGS-17 & 9M113 Konkurs https://t.co/AEk5uEblLX reageer retweet
putintintin1 twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 00:58:44 BREAKING #Syria Ajnad Kavkaz leader Muslim al-Chechany was killed in action in Akrad Mountain #Latakia province https://t.co/9Di7GAMQx6 reageer retweet
latakia

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163360927
CIA weapons for Syrian rebels stolen by Jordanian intelligence officers and sold on black market

http://www.telegraph.co.u(...)nian-intelligence-o/
pi_163362666
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 03:48 schreef Montana_ir het volgende:
CIA weapons for Syrian rebels stolen by Jordanian intelligence officers and sold on black market

http://www.telegraph.co.u(...)nian-intelligence-o/
Het is ook best dom van het westen om die baarden te blijven ondersteunen.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 11:03:53 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163363699
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 01:35 schreef Slayage het volgende:
NorthernStork twitterde op maandag 27-06-2016 om 23:55:24 #FSA Fursan al-Haq's military commander Lt. Mohamed Bayoush survived IED targeted his car in Kafranble #Idleb. https://t.co/vKJXX8ROPV reageer retweet
markito0171 twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 00:58:51 #Syria Some spoils from Rebel offensive in #Latakia mountainsAGS-17 & 9M113 Konkurs https://t.co/AEk5uEblLX reageer retweet
putintintin1 twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 00:58:44 BREAKING #Syria Ajnad Kavkaz leader Muslim al-Chechany was killed in action in Akrad Mountain #Latakia province https://t.co/9Di7GAMQx6 reageer retweet
latakia

Elke dag een IED-aanslag in dat gebied :'). Laat ze elkaar maar afmaken .
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 11:14:05 #145
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163363926
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 01:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze dude post niet zomaar dingen. lijkt me best reeel als het niet waar is zullen we er helemaal niks over terug zien.

https://twitter.com/Syria_Rebel_Obs
@TheArabSource
Massive jihadist offensive in northern #Latakia ends in complete failure goo.gl/7em9Py #Syria

Die twitterboy is ook al 13 uur stil
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 11:14:13 #146
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163363930
true_tube twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 11:03:37 ريف اللاذقية : الجيش السوري يُذِل جيش الفتح وارهابيي الشيشان والقوقاز ، ويلحق بهم خسائر كبيرة بالقادة والافراد... https://t.co/NVMiYRap13 reageer retweet
Zwaar faaloffensief in Latakia.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163366173
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 11:14 schreef Szura het volgende:

[..]

@TheArabSource
Massive jihadist offensive in northern #Latakia ends in complete failure goo.gl/7em9Py #Syria

Die twitterboy is ook al 13 uur stil
Dat was al te verwachten. De SAA heeft daar legeronderdelen gestationeerd die a) dit gebied uit hun broekzak kennen en b) uitstekend gevechtservaring hebben. Verder is het een heuvelachtig terrein.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 13:37:02 #148
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163366669
AlMayadeenNews twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 12:54:50 #سوريا: مراسل الميادين: #الجيش_السوري سيطر على أكثر من 90% من #مزارع_ الملاح في #حلب https://t.co/DKHMins9hU reageer retweet
SAA controleert 90% van Mallah farms!

CnMedia_Sy twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 12:51:37 ?????? #???????? ?????????? ??? ???? #?????? ?? ??? #??? ??????? ???? ??????? ??????? ???? ?????? ?? ??????. https://t.co/WWfxhL87J7 reageer retweet
Afgetapt gesprek tussen Jihadisten In Mallah, ze vragen om snelle hulp voor het te laat is!

[ Bericht 28% gewijzigd door Zahreddine op 28-06-2016 13:42:51 ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163366990
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 28 juni 2016 @ 14:19:44 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163367641
Woorden die voor beide zijden in hun voordeel zijn uit te leggen, politics
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163367993
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 14:19 schreef Szura het volgende:
Woorden die voor beide zijden in hun voordeel zijn uit te leggen, politics
het woord excuus in het turks is zr en dat woord wordt niet gebruikt wordt aangegeven door de turken. ik kan het me ook niet voorstellen namelijk, dat ze dat wordt zouden gebruiken.

ik denk dat ze het woord zgn hebben gebruikt in de brief wat droevig betekent. iets wat ook in de lijn van alle eerdere uitspraken is van de turken.

als de russen in hun communcatie naar de bevolking toe er "excuus" van willen maken om te laten zien dat ze hebben gekregen wat ze wilden. achja de russische bevolking is blij dat ze weer in antalya op vakantie kunnen en dat ze niet een halve maandsalaris hoeven te betalen voor groente en fruit _O- en de turken vind het best dat ze weer hun goederen en diensten kwijt kunnen :Y)

http://www.sabah.com.tr/g(...)sinlikle-yer-almiyor
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163368090
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 14:33:28 #SRO - After months, #NSA forces (former #ADF #FSA fighters from #DeZ) advancing toward #Bukamal, taking some barriers along border (1). reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 14:34:32 #SRO - #NSA is under Coalition aircover. #ISF are moving toward al-Qaim (the twin town in #Iraq'i side) to divide #IS sect forces. (2) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163368340
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 14:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

het woord excuus in het turks is zr en dat woord wordt niet gebruikt wordt aangegeven door de turken. ik kan het me ook niet voorstellen namelijk, dat ze dat wordt zouden gebruiken.

ik denk dat ze het woord zgn hebben gebruikt in de brief wat droevig betekent. iets wat ook in de lijn van alle eerdere uitspraken is van de turken.

als de russen in hun communcatie naar de bevolking toe er "excuus" van willen maken om te laten zien dat ze hebben gekregen wat ze wilden. achja de russische bevolking is blij dat ze weer in antalya op vakantie kunnen en dat ze niet een halve maandsalaris hoeven te betalen voor groente en fruit _O- en de turken vind het best dat ze weer hun goederen en diensten kwijt kunnen :Y)

http://www.sabah.com.tr/g(...)sinlikle-yer-almiyor
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 01:45 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Zich nu nog inlikken bij Assad en de walk of shame voor Erdogan is compleet en de AKP schapen zich maar in alle bochten wringen om er een positieve draai aan te geven.
_O- _O- _O- _O- _O-
pi_163370170
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 14:53 schreef Montana_ir het volgende:

_O- _O- _O- _O- _O-
en nu inhoudelijk :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 28 juni 2016 @ 16:45:19 #155
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163370626
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 18:03:22 #156
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163372312
JohnArterbury twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 17:31:30 New Syrian Army announces new offensive in Deir Ezzor for Abu Kamal town https://t.co/ae0Y95WjYu reageer retweet
NorthernStork twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 17:56:20 Reports rebels retreated from almost all the positions captured y'day in Turkmen Mount not Akrad Mount #Latakia. Phase 2 Begins tonight. reageer retweet
JohnArterbury twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 10:59:09 Russian ambassador to Syria: we don't expect Syrian government to launch offensives for Raqqa or Aleppo https://t.co/7SGE3UFKNS reageer retweet
pi_163372811
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 14:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

het woord excuus in het turks is zr en dat woord wordt niet gebruikt wordt aangegeven door de turken. ik kan het me ook niet voorstellen namelijk, dat ze dat wordt zouden gebruiken.

ik denk dat ze het woord zgn hebben gebruikt in de brief wat droevig betekent. iets wat ook in de lijn van alle eerdere uitspraken is van de turken.

als de russen in hun communcatie naar de bevolking toe er "excuus" van willen maken om te laten zien dat ze hebben gekregen wat ze wilden. achja de russische bevolking is blij dat ze weer in antalya op vakantie kunnen en dat ze niet een halve maandsalaris hoeven te betalen voor groente en fruit _O- en de turken vind het best dat ze weer hun goederen en diensten kwijt kunnen :Y)

http://www.sabah.com.tr/g(...)sinlikle-yer-almiyor
Interessant, in het Arabisch is excuus: عذر dat je uitspreekt als: 3udhr. Veel Turkse woorden komen eigenlijk gewoon van het Arabisch vandaan.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 18:30:04 #159
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163372883
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 18:03 schreef ClapClapYourHands het volgende:
JohnArterbury twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 17:31:30 New Syrian Army announces new offensive in Deir Ezzor for Abu Kamal town https://t.co/ae0Y95WjYu reageer retweet
NorthernStork twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 17:56:20 Reports rebels retreated from almost all the positions captured y'day in Turkmen Mount not Akrad Mount #Latakia. Phase 2 Begins tonight. reageer retweet
JohnArterbury twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 10:59:09 Russian ambassador to Syria: we don't expect Syrian government to launch offensives for Raqqa or Aleppo https://t.co/7SGE3UFKNS reageer retweet
Phase 2 :'). Levensmoe die baarden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 18:39:13 #160
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163373121
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163376229
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 18:27 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Interessant, in het Arabisch is excuus: عذر dat je uitspreekt als: 3udhr. Veel Turkse woorden komen eigenlijk gewoon van het Arabisch vandaan.
door de eeuwen heen, heel veel arabische en perzische woorden in de turkse taal beland en sinds de republiek, frans met name maar ook tegenwoordig ook engelse woorden uiteraard
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163377043
en dan te bedenken dat de russen een week terug deze gasten zaten te bombarderen...

markito0171 twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 20:53:34 #Syria #US planes dropped leaflets on #AbuKamal to stay away from #IS positions"New Syrian Army" try to advance on border city to #Iraq reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op dinsdag 28-06-2016 om 20:29:50 #SRO - After hours without response, #IS sect reinforcing lines south to #Bukamal and imposing curfew inside the town (night and day). (1) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163377857
Hamosh
Hamosh – @Hamosh84
Local media says an explosion has been heard at #Ataturk Airport in #Istanbul in #Turkey still unconfirmed.

Nye_Eirik
Nye_Eirik – @Nye_Eirik
Two explosions in Istanbuls Ataturk Airport and possible gunshots. http://www.hurriyet.com.t(...)ydana-geldi-40123515


Turkije = Irak 2.0

[ Bericht 9% gewijzigd door Montana_ir op 28-06-2016 21:50:48 ]
pi_163390003
wat een afgang :{ isis laat zien dat je ze niet moet onderschatten.

markito0171 twitterde op woensdag 29-06-2016 om 13:16:57 #Syria #US airstrikes on vehicles & ammo left behind by #NSyA & seized by #IS in desert west of Abu KamalNext #US failed assault?! reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 29 juni 2016 @ 15:24:51 #165
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163391522
quote:
99s.gif Op woensdag 29 juni 2016 14:08 schreef Slayage het volgende:
wat een afgang :{ isis laat zien dat je ze niet moet onderschatten.

markito0171 twitterde op woensdag 29-06-2016 om 13:16:57 #Syria #US airstrikes on vehicles & ammo left behind by #NSyA & seized by #IS in desert west of Abu KamalNext #US failed assault?! reageer retweet
:')

Al Rai 2.0
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 29 juni 2016 @ 17:08:04 #166
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_163393648
Het telefoongesprek vond plaats na een brief van de Turkse president waarin hij zijn excuses maakte voor het neerhalen van een Russische straaljager bij de grens met Syri in november vorig jaar.

In die brief liet Erdogan weten dat het nooit de bedoeling was geweest. Hij voelt de pijn van de familie van de omgekomen piloot.


http://www.nu.nl/buitenla(...)n-ontmoeting-af.html
pi_163394885
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2016 18:09 schreef Szikha2 het volgende:
Groot deel van het midden oosten is gemaakt. Jordanie en Syrie bijvoorbeeld. Kijk naar de vlaggen van veel landen daar. Meesten hebben de rood , zwart, groen en witte tema ( Arabische opstand) Vergelijk de vlaggen onderling eens? Weinig verschil he? Het verrschil tussen de Syrische , Iraakse en Eyptische vlag is dat de Syrische 2 sterren op de witte gedeelte van de vlag heeft zitten. En Irak 3 sterren en Egypte een adelaar.
Oorspronkelijk was de Iraakse vlag hetzelfde als de Jordaanse vlag. De Jordaanse vlag is hetzelfde als de Palestijnse vlag met 1 klein verschilletje: het sterretje. Dat sterretje moet de eenheid van Arabieren voorstellen

Maar die eenheid is er niet. En nooit geweest en zal ook nooit worden. En waarom niet? Omdat inwoners in Syri , Irak of Egypte geen Syrirs, Iraken of Egyptenaren zijn geworden. In de woII zag je dat ineens inwoners ongeacht wat hun possitie was , van arm tot rijk van het russische USSR gingen vechten voor hun land. Ze wilden sterven voor hun land. En dat komt omdat nationalisme voorop stond. Dat staat bij Arabieren niet. Een land of een staat krijgt zijn macht via nationalisme. Maar dat ontbreekt bij oa Syri
Men probeert het wel. Zo is het Arabisch nationalisme opgestart ( door de intelctuelen) om de inwoners van heel dat gebied zich nationalistich te laten voelen ( pan Arabisch idee) Net zoals de Grijze wolven dit wilden ( groot Turania) Maar dat idee zal nooit kunnen.
Kijk naar de Balkan. Het zijn geen Balkanezen nee het zijn Servriers Albaniers enzovoort.

Kaukasus ook. Dat is geen Kaukasiers. Nee het zijn allemaal honderden verschillen volkeren die ieder een eigen taal spreken. nooit zal daar een Kaukasische nationalisme kunnen. Werkt gewoon niet.

Maar iedereen in het midden oosten die geen Druze , Circasir, christen , Jood , Armenir is , is ermee eens dat het belangrijk is die Arabische Islamitische eenheid. Eenheid in hun voordeel in hun stam en hun Islamitische interpretatie

Syrie verdeeld iedereen. Zelfs terroristische organistaties onderling. De 1 wil wapens van Iran en is dus pro Assad en de ander wil geld en is dus voor de Golfstaten die weer pro oppositie is. Het scheurt iedereen. Maar het gaat niet om geld of wapens maar om Islam want Islam vertegenwoordig een tweedling tussen identiteit en macht.
Syrie is eigenlijk dit:

- de soenieten die willen Groot Syrie wat dus een deel van Israel, Libanon , Syrie en Jordani is

- de Koerden die willen Koerdistan wat dus stukjes van Turkije , Irak, Iran en Syriie is

- en dan heb je de sjeieten en alavieten

Dat Groot Syrie was ook het bij vele organistaties het doel en is het nog steeds bij velen. Maar je hebt ook nog mensen die werden de Ilamitische staat van Irak en Levant en die willen een eigen versie van groot Syrie

Wat Syri werkeljk is laat de burgeroorlog dus heel duidelijk zien. Het is een gevangenis van naties. En bestaat alleen maar omdat mensen met geweren op elkaar bleven richten. Als men de geweren niet meer op eklaar richt of in de ander kant op wijzen dan bestaat Syri niet.
En zo is het eigenlijk met heel groot deel van het midden oosten
En dat kan je niet oplossen met democratie. Dat werkt in landen in het Westen die functioneren maar niet in landen in het midden oosten waar het eigenlijk geen land is maar een gebied waar de inwoners hun identiteit halen uit etniciteit en clans. Dus maw: democratie maakt alles alleen maar erger. Democratie in Syri:e en Irak betekent dus dat Soenieten Soenieten willen zijn. Sjeieten Sjieten en Koerden Koerden. En dat lijdt tot burgeroorlogen

Het is niet voor niets dat het midden oosten contant in oorlog is met elkaar. Het probleem is niet het gebrek aan democratie maar dat er niiets democratisch over kan zijn

Wat bij de Russen wel luk(te) : dus de gewone inwoner een staatsburger maken en laten strijden voor hn Rusland lukt in het midden oosten niet. Want in het midden oosten is stammen cultuur dominant. En religie. Dat is niet zoals Europa.
Syriers werden niet Syriers en zijn nooit Syriers. Egyptenaren werden geen Egyptenaren. Ze zijn steeds bedoein of andere stammen.
In eerste plaats zijn ze een stam en daarna pas moslim en dat nationale identiteit? Die staat helemaal niet voorop.
Die Arabische lente laat zien hoe weinig nationlistische gevoelens er waren. Het was gewoon ruzie onder elkaar. Klassen strijd, stammenstrijd.

En daar hoeft het Westen absoluut niet mee te bemoeien of zich zorgen over te maken. Maar dat gebeurd wel. Sterker nog, de Linkse beweging in het Westen gaan ervoor zorgen dat het bij het Westen ook gaat gebeuren. Het Westen worden ook 'sjieten' en 'soenieten'. HEt Links zorgt steeds meer voor diveristeit. Links zorgt ervoor dat het Westen (inclu Amerika he) geen identiteit meer heeft. Het Westen verliest langzaam zijn identiteit en juist door dat verlies zie je dat Islam nu ook sterk zijn voeten op Europees en Westers grond kan zetten. Ze kunnen hun werk in Westen ook voortzetten wat ze in het MIdden oosten doen. Om precies hetzelfde reden kan Islam hier groeien zoals bij het midden oosten.
De groei van Islam is een streven naar een tijdperk van voor landen en voor de beschavingen. Of wat de restanten van beschavingen waren, zoals met Mohammed toen hij met zjin legers opkwam zetten.

Toen het Romeinse rijk dood ging : kwam Islam opzetten. En nu komt Islam opzetten om het Westen dood gaat. En veel mensen zeggen vaak " oh maar dit is cultuur botsingen"
Nee , er is geen botsing van een cultuur van het Westen met de Barbaren

Islam terroristische groepen zeiden vaak dat hun doel was om moderne wereld tegen te gaan. En wat je nu ziet in Syri is wat er gebeurd als beschavingen vernietigd worden. Syri is een woestijn. Nu kan je zien was het ware leven was destijds van Mohammed: roven en nog eens roven. Dat was de enige beschaving wat er van hen was.

En de religie Islam kan Syrie niet helpen. Het kan niemand niet helpen want Islam heeft zijn eenheid gekregen door geweld. Het is een dodelijke ideologie die altijd beantwoord met het zwaard. Hoe loste MOhammed discussie op? Door zijn vijanden af te maken. Door ze te doden.
Islam die gaat groeien betekend christenen eruit. En dat zien we nu ook. En ook de groei van haat tegen het Joodse staat nu.
Maar het stopt niet bij haat van Joden of chirstenen. Islam gaat verder want religie dat niet kan samen leven met andere religies kan dus ook niet met zichzelf leven. Klint dat gek? Nee hoor. Hoe lossen moslims conflicten met elkaar op? Juist door hetzelfde te doen met niet-moslims
En dat zien we nu in Syrie. Dit noemen we geen beschaving maar het ineen storten van een beschaving.

Arabische nationalisme heeft gefaald. Het doel was een nationale Arabische identiteit te laten voelen voor alle inwoners maar lukte niet. Het faalde. En in plaats daarvan gingen de inwoners nog meer terug naar Islam. Ze gaan terug de tijd in. In een identiteit van oorlog, plunderen en alle etnische groepen en religieuzen de nek doorsnijden
De Islamistische strijder met de wapen op zijn rug gaat van stad tot stad en legt deze in puin. Dood iedereen die hij wil. Neemt iedereen tot sekslaaf. En gaat van stad tot stad.
Deze Islamitische strijders zijn in oorlog met beschavingen. Een nomade die terug gegaan is in de tijd

Wat je nu in Syri ziet is wat er gaat gebeuren als Islam wint. En wanneer Islam wint (Islamisering) dan gaan bechavingen verloren.
  woensdag 29 juni 2016 @ 19:04:19 #168
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_163395940
Johannes 16:2

ja, de ure komt, dat een iegelijk, die u zal doden, zal menen Gode een dienst te doen
  donderdag 30 juni 2016 @ 01:10:11 #169
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163404880
NorthernStork twitterde op woensdag 29-06-2016 om 22:14:11 Rebels secure Castillo supply road into Aleppo and push Assad militias back from Malah area. https://t.co/4leFnUmuhf reageer retweet
Iemand meer bronnen hiervoor?
  donderdag 30 juni 2016 @ 01:19:39 #170
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163404915
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 01:10 schreef ClapClapYourHands het volgende:
NorthernStork twitterde op woensdag 29-06-2016 om 22:14:11 Rebels secure Castillo supply road into Aleppo and push Assad militias back from Malah area. https://t.co/4leFnUmuhf reageer retweet
Iemand meer bronnen hiervoor?
Snap het eerste gedeelte niet zo, aangezien SAA niet bij Castello is geweest.

Tweede deel:
https://www.almasdarnews.(...)rms-northern-aleppo/

Zal nog wel een tijdje zo doorgaan, op en neer.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163404919
quote:
1s.gif Op woensdag 29 juni 2016 15:24 schreef Szura het volgende:

[..]

:')

Al Rai 2.0
arrai bukamal raqqa

flexibel as fuck!

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 30 juni 2016 @ 01:23:24 #172
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163404931
quote:
1s.gif Op donderdag 30 juni 2016 01:19 schreef Szura het volgende:

[..]

Snap het eerste gedeelte niet zo, aangezien SAA niet bij Castello is geweest.

Tweede deel:
https://www.almasdarnews.(...)rms-northern-aleppo/

Zal nog wel een tijdje zo doorgaan, op en neer.
Schijnt dat JaF (Al Nusra enzo) richting Noord Aleppo zijn getrokken vandaag om SAA te verdrijven.

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 29-06-2016 om 21:44:24 Big Rebel counter-attack underway in N. #Aleppo, not limited to #Mallah. Report of massive SVBIED detonated in #Handarat. #JaF in action. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 29-06-2016 om 21:27:26 @QalaatAlMudiq Confirmed by pro-Regime sources. Shock troops sent by Jaish Al-Fateh were decise in final push to expel pro-Regime forces. reageer retweet
  donderdag 30 juni 2016 @ 01:29:42 #173
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163404948
quote:
Holy shit _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 30 juni 2016 @ 01:50:20 #174
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163405010
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 01:23 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Schijnt dat JaF (Al Nusra enzo) richting Noord Aleppo zijn getrokken vandaag om SAA te verdrijven.

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 29-06-2016 om 21:44:24 Big Rebel counter-attack underway in N. #Aleppo, not limited to #Mallah. Report of massive SVBIED detonated in #Handarat. #JaF in action. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 29-06-2016 om 21:27:26 @QalaatAlMudiq Confirmed by pro-Regime sources. Shock troops sent by Jaish Al-Fateh were decise in final push to expel pro-Regime forces. reageer retweet
Het wordt nu trouwens weer ontkend dat SAA is teruggetrokken

@Ald_Aba
It seems like reports of #SAA withdrawing from Mallah farms area were premature, also militant claims are untrue,SAA manage to hold the area

Sidorenko:
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163405049
quote:
1s.gif Op donderdag 30 juni 2016 01:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Het wordt nu trouwens weer ontkend dat SAA is teruggetrokken

@Ald_Aba
It seems like reports of #SAA withdrawing from Mallah farms area were premature, also militant claims are untrue,SAA manage to hold the area

Sidorenko:
[ afbeelding ]
zal uiteindelijk wel blijken hoe of wat door media dat verspreid wordt.

quote:
'Honderden IS-strijders gedood door coalitie bij Falluja'
Foto: ANP
Gepubliceerd: 30 juni 2016 02:49 Laatste update: 30 juni 2016 02:49

De internationale coalitie tegen Islamitische Staat (IS) heeft de terreurgroep mogelijk een zware slag toegebracht. Volgens een Amerikaanse functionaris zijn bij bombardementen rond de Iraakse stad Falluja woensdag naar schatting zo'n 250 IS-strijders gedood.

Door de luchtaanvallen zouden ook zo'n veertig voertuigen zijn vernietigd.

Volgens de functionaris gaat om een vroege schatting en kunnen de aantallen nog veranderen. Als het dodental klopt, gaat het voor zover bekend om een van de dodelijkste series luchtaanvallen op de terreurgroep.

De Iraakse strijdkrachten claimden zondag dat Falluja inmiddels volledig is heroverd op Islamitische Staat. De stad gold eerder nog als een bolwerk van de terreurgroep. Vanuit Falluja ondernam IS talrijke bomaanslagen in de Iraakse hoofdstad Bagdad. Bij de strijd om Fallujah zouden zeker 1.800 militanten zijn overleden.

De aanvallen gebeurde exact twee jaar nadat IS zei een wereldwijd kalifaat te hebben opgericht. John Brennan, directeur van de CIA, zegt dat de coalitie duidelijke vooruitgang heeft geboekt in de strijd tegen IS. "Maar IS voert nog steeds aanvallen uit, we hebben nog een lange weg te gaan voordat we kunnen zeggen dat we echt progressie hebben geboekt tegen de groep."


[ Bericht 46% gewijzigd door Slayage op 30-06-2016 04:21:24 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163410963
quote:
99s.gif Op donderdag 30 juni 2016 02:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

zal uiteindelijk wel blijken hoe of wat door media dat verspreid wordt.

[..]

http://www.liveleak.com/view?i=eee_1467245906

Heeeelemaal naar de klote dat konvooi. Ze dachten zeker: als we met genoeg auto's zijn dan komen er wel een paar doorheen. Verkeerd gedacht.



:W
pi_163411012
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 13:48 schreef Koskesh het volgende:

[..]

http://www.liveleak.com/view?i=eee_1467245906

Heeeelemaal naar de klote dat konvooi. Ze dachten zeker: als we met genoeg auto's zijn dan komen er wel een paar doorheen. Verkeerd gedacht.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

:W
deed me denken aan de slachting die de amerkinaen hadden aangericht op het iraakse leger die uit kuweit probeerde te komen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163411029
quote:
99s.gif Op donderdag 30 juni 2016 13:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

deed me denken aan de slachting die de amerkinaen hadden aangericht op het iraakse leger die uit kuweit probeerde te komen.
Dat kwam door miscommunicatie en gepruts vanuit hoger hand. Dit is gewoon goed nieuws.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163411048
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 13:52 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat kwam door miscommunicatie en gepruts vanuit hoger hand. Dit is gewoon goed nieuws.
dit is gewoon gepruts van isis ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163411081
quote:
99s.gif Op donderdag 30 juni 2016 13:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is gewoon gepruts van isis ;)
Dit is gewoon een combi van twee dingen: gepruts en domheid. Vandaar dit goede nieuws.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163411377
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163411646
quote:
Het is ongelofelijk hoeveel de Amerikaanse wapenindustrie heeft verdiend door de jaren heen aan Irak. En het blijft maar doorgaan.
  donderdag 30 juni 2016 @ 14:31:19 #183
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163411754
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 14:24 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Het is ongelofelijk hoeveel de Amerikaanse wapenindustrie heeft verdiend door de jaren heen aan Irak. En het blijft maar doorgaan.
Wij geven het uit aan Griekenland, zij aan Irak.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163411928
Het is heel erg slim van de Amerikanen eigenlijk.
Veroorzaak oorlog in een land -> zorg ervoor dat ze afhankelijk zijn van je wapentuig -> jaren/decennia lang orders voor je wapenindustrie

Als het rustig wordt, ga door naar het volgende land.
pi_163412042
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163412052
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 14:42 schreef Koskesh het volgende:
Het is heel erg slim van de Amerikanen eigenlijk.
Veroorzaak oorlog in een land -> zorg ervoor dat ze afhankelijk zijn van je wapentuig -> jaren/decennia lang orders voor je wapenindustrie

Als het rustig wordt, ga door naar het volgende land.
aardige commerciele formule idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163412293
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 14:42 schreef Koskesh het volgende:
Het is heel erg slim van de Amerikanen eigenlijk.
Veroorzaak oorlog in een land -> zorg ervoor dat ze afhankelijk zijn van je wapentuig -> jaren/decennia lang orders voor je wapenindustrie

Als het rustig wordt, ga door naar het volgende land.
De oorlogen kosten een veelvoud aan wat het de wapenindustrie oplevert
pi_163412457
plan B van de amerikanen was kennelijk om de russen en assadisten een betere positie te geven tegenover de rebellen _O- wanneer je denkt het niet triester kan gaan met het amerikaanse "beleid" :')

Obama proposes new military partnership with Russia in Syria
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 30 juni 2016 @ 15:16:20 #189
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163412468
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 15:06 schreef BEFEM het volgende:

[..]

De oorlogen kosten een veelvoud aan wat het de wapenindustrie oplevert
De betalers en de ontvangers zijn niet dezelfde mensen.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163412498
quote:
1s.gif Op donderdag 30 juni 2016 15:16 schreef Perrin het volgende:

[..]

De betalers en de ontvangers zijn niet dezelfde mensen.
Dat klopt :+

Maar de overheid verliest er mega veel knaken mee.
  donderdag 30 juni 2016 @ 15:18:40 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163412506
quote:
99s.gif Op donderdag 30 juni 2016 15:15 schreef Slayage het volgende:
plan B van de amerikanen was kennelijk om de russen en assadisten een betere positie te geven tegenover de rebellen _O- wanneer je denkt het niet triester kan gaan met het amerikaanse "beleid" :')

Obama proposes new military partnership with Russia in Syria
Ze hebben niet 'geleverd' want die zogenaamd gematigdere fracties werken gewoon nog samen met vieze Al Nusra en Ahrar-baardjes, dus ze moeten wat he.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163412589
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 15:18 schreef Szura het volgende:

[..]

Ze hebben niet 'geleverd' want die zogenaamd gematigdere fracties werken gewoon nog samen met vieze Al Nusra en Ahrar-baardjes, dus ze moeten wat he.
natuurlijk werken ze samen, vooralsnog dat is. ze hebben geen andere optie. ze hebben de luxe positie niet om het niet te doen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 30 juni 2016 @ 15:30:32 #193
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163412709
quote:
99s.gif Op donderdag 30 juni 2016 15:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

natuurlijk werken ze samen, vooralsnog dat is. ze hebben geen andere optie. ze hebben de luxe positie niet om het niet te doen.
Dat is niet Rusland's probleem :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163412802
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 15:30 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat is niet Rusland's probleem :P
dat is idd het "probleem" van de amerikanen.

het ziet er niet naar uit dat dit conflict aan zijn einde is. er is geen enkele signaal daartoe.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 30 juni 2016 @ 18:13:24 #195
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163415574
Blijkbaar had Nourredinne Al-Zengi brigade gesmeekt om hulp van Nusra and heeft Nusra als antwoord een tegenoffensief gelanceerd op Mallah wat eerst succesvol was, maar daarna hebben de Tijger eenheden gehergroepeert en alles wat ze verloren hadden op de Nusratjes heroverd, alles wat de tijgers hadden gepakt is heroverd en na het mislukte tegenoffensief van Nusra lijkt de tijd rijp om ook de overige delen van Mallah te pakken.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 30 juni 2016 @ 18:16:04 #196
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163415628
https://www.almasdarnews.(...)ve-deir-ezzor-flops/

Opnieuw een deuk voor het beleid van de VS in Syrie.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163415948
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 18:16 schreef Zahreddine het volgende:
https://www.almasdarnews.(...)ve-deir-ezzor-flops/

Opnieuw een deuk voor het beleid van de VS in Syrie.
te genant dat gekut vd amerikanen in syrie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163415969
daraya stil standing, soort van :{

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 30 juni 2016 @ 18:36:59 #199
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163416048
MIG29_ twitterde op donderdag 30-06-2016 om 17:42:01 Mallah Battle Update: Yesterday's retreat from Mallah Farms was a trap to lure jihadists into an ambush reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 30 juni 2016 @ 21:18:14 #200
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163419911
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 30 juni 2016 @ 21:24:38 #201
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163420110
https://www.almasdarnews.(...)near-turkish-border/

aldus het grote 'rebellen'' offensief in Latakia :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 30 juni 2016 @ 22:14:38 #202
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163421703
Zoals gezegd een kansloos front voor die apen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 00:12:15 #203
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163426068
hamza_780 twitterde op donderdag 30-06-2016 om 23:24:22 Corpses of #Turkistan Islamic Party fighters scattered all over the place in #Latakia mountains https://t.co/qUtxPBZiRg reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 05:36:28 #204
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163427496
NorthernStork twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 01:59:21 Rebels fully capture strategic Kinsibba village from Assad army in Akrad Mountain #Latakiia countryside. https://t.co/6jAuJgCw60 reageer retweet
"Ahrar al Sham claims to have captured 4 T-55 Tanks and 1 2 BMP in Kinsibba from pro-regime militias"
https://twitter.com/islamic_front/status/748707622476509184 (Arabisch)

[ Bericht 6% gewijzigd door ClapClapYourHands op 01-07-2016 05:50:50 ]
pi_163431592
weer een vliegtuig neergehaald. raar verhaal dit.

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 10:22:38 In 1 week Jaish Islam claimed downed in E. #Damascus:- 1 helicopter (hit)- 1 Mig-29 (no visual proof)- 1 Mig-23 https://t.co/xEJDetrKoF reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 11:01:37 pt #SyAAF Maj. Noures Hassan who ejected from the jet was captured acc to Opp sources https://t.co/bl2bvjQ0sM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 1 juli 2016 @ 11:56:59 #206
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163431610
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 11:56 schreef Slayage het volgende:
weer een vliegtuig neergehaald. raar verhaal dit.

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 10:22:38 In 1 week Jaish Islam claimed downed in E. #Damascus:- 1 helicopter (hit)- 1 Mig-29 (no visual proof)- 1 Mig-23 https://t.co/xEJDetrKoF reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 11:01:37 pt #SyAAF Maj. Noures Hassan who ejected from the jet was captured acc to Opp sources https://t.co/bl2bvjQ0sM reageer retweet
Beide van die helikopter en Mig-29 zijn niet waar.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163431672
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 11:56 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Beide van die helikopter en Mig-29 zijn niet waar.
tja info des info, altijd lastig om op te maken wat wel/niet waar.

pingpong in latakia

sayed_ridha twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 03:16:13 #SAA have withdrawn from Kinsiba after #JN counter counter-attack in which the latter still holds gains from initial offensive #Latakia reageer retweet
EjmAlrai twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 17:49:15 #JN #AQ and allies managed to recover in less than a day what #Russia and allies struggle to recover in months. https://t.co/Ux6CON6Flo reageer retweet



[ Bericht 15% gewijzigd door Slayage op 01-07-2016 18:16:06 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163432651
archicivilians twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 12:33:39 Hilarious: This Regime fighter said at the moment he was captured by Opposition in #Kinsabba: "I love Baghdadi". https://t.co/MTXnuxcDPA reageer retweet
joshua_landis twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 14:34:15 Disturbing video of (civilian)convoy destroyed as it flees Faluja. Sectarian chants Shia militias. Great Sorting Out https://t.co/JUjOnKwA80 reageer retweet


[ Bericht 18% gewijzigd door Slayage op 01-07-2016 16:32:07 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163440049
:N
Conflicts twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 17:47:18 BREAKING PHOTO: Official spokesperson for Jaysh al-Islam posts a photo of the Syrian pilot they captured, executed. https://t.co/3FvmSoLfjt reageer retweet


[ Bericht 34% gewijzigd door Slayage op 01-07-2016 18:14:48 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 1 juli 2016 @ 18:23:05 #210
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163440329
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 18:09 schreef Slayage het volgende:
:N
Conflicts twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 17:47:18 BREAKING PHOTO: Official spokesperson for Jaysh al-Islam posts a photo of the Syrian pilot they captured, executed. https://t.co/3FvmSoLfjt reageer retweet
Sektarische honden, ik hoop dat ze allemaal gruwelijk sterven.

Syria_Protector twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 17:16:35 Military sources: #SAA will launch a counter attack to restore all areas captured by Jihadists in #Lattakia northern CS. reageer retweet


[ Bericht 25% gewijzigd door Zahreddine op 01-07-2016 18:29:03 ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 21:08:30 #211
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163443989
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 18:09 schreef Slayage het volgende:
:N
Conflicts twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 17:47:18 BREAKING PHOTO: Official spokesperson for Jaysh al-Islam posts a photo of the Syrian pilot they captured, executed. https://t.co/3FvmSoLfjt reageer retweet
Deze ratten bombardeert de VS liever niet :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 21:29:49 #212
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163444840
JaF loot:

Charles_Lister twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 21:09:16 I’m told the offensive on Kansibba in #Latakia this AM captured a lot of weaponry & ammunition.Here’s a summary: https://t.co/2khMOgtbB5 reageer retweet
o.a. 8 tanks en 4 BMPs _O-



Blauw = ingenomen door JaF volgens mij
pi_163446044
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 18:23 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Sektarische honden, ik hoop dat ze allemaal gruwelijk sterven.
Hoe durven ze een piloot te executeren die barrelbombs dropt op Syrische burgers.
SIMON
pi_163446246
Jaysh al Islam _O_ _O_ _O_ _O_ *O* *O* *O* *O*
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 1 juli 2016 @ 22:13:56 #215
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163446316
Dit topic word ook steeds meer een islamitsche circlejerk. :N
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:45:17 #216
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163447490
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:12 schreef JubaUrbicus het volgende:
Jaysh al Islam _O_ _O_ _O_ _O_ *O* *O* *O* *O*
Weer terroristen aan het steunen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:46:26 #217
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163447539
quote:
18s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:05 schreef PXY225 het volgende:

[..]

Hoe durven ze een piloot te executeren die barrelbombs dropt op Syrische burgers.
Iemand die zijn land niet verraad.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:46:41 #218
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163447550
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:45 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Vuile terroristen steuner
😆
De grootste terrorist is Assad.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:47:43 #219
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163447583
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

😆
De grootste terrorist is AKP/JAN/ISIS/AAS/JAI/FSA.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:49:31 #220
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:52:38 #221
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163447826
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:49 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

🤔

😕
Ik ben ook natuurlijk TIP, Jund Al-Aqsa en Faylaq al-Sham vergeten, allemaal bloeddorstige sektarische honden.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:56:46 #222
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163447966
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:52 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik ben ook natuurlijk TIP, Jund Al-Aqsa en Faylaq al-Sham vergeten, allemaal bloeddorstige sektarische honden.
Als dat sektarische honden zijn is Assad dat ook. Of ben je vergeten waar deze oorlog vanuit ontstaan is. 😒
  vrijdag 1 juli 2016 @ 22:58:04 #223
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163448012
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als dat sektarische honden zijn is Assad dat ook. Of ben je vergeten waar deze oorlog vanuit ontstaan is. 😒
Sinds wanneer is Assad sektarisch? Sinds wanneer roept hij op tot het uitroeien van religieuze groepen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:01:51 #224
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163448145
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:58 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Sinds wanneer is Assad sektarisch? Sinds wanneer roept hij op tot het uitroeien van religieuze groepen?
😆

Die roept het niet, die doet het gewoon. Gewoon massabombardementen op steden.

Zahreddine = 🙈🙉🙊
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:04:21 #225
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163448232
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

😆

Die roept het niet, die doet het gewoon. Gewoon massabombardementen op steden.

Zahreddine = 🙈🙉🙊
En sinds wanneer zijn bombardementen sektarisch? Als bombardementen sektarisch zijn dan is de hele coalitie dat.

Hopelijk trek je je logica ook door naar Jemen dan.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163448255
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

😆

Die roept het niet, die doet het gewoon. Gewoon massabombardementen op steden.

Zahreddine = 🙈🙉🙊
Nee dat doen de Turkije, SA en al die andere smerige oliestaten.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:05:48 #227
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163448290
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:04 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En sinds wanneer zijn bombardementen sektarisch? Als bombardementen sektarisch zijn dan is de hele coalitie dat.

Hopelijk trek je je logica ook door naar Jemen dan.
Sinds je het op ziekenhuizen gooit ipv op strijders aan het front. Het hele probleem is het lukraak bombarderen van burgers.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:06:47 #228
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163448329
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sinds je het op ziekenhuizen gooit ipv op strijders aan het front. Het hele probleem is het lukraak bombarderen van burgers.
Dat doen rebellen ook. Maar dat is nog altijd niet sektarisch
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:06:57 #229
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163448335
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:04 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee dat doen de Turkije, SA en al die andere smerige oliestaten.
😕
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:07:42 #230
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163448364
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:06 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dat doen rebellen ook. Maar dat is nog altijd niet sektarisch
Klopt, deze oorlog is sektarisch van 1 kant.

😆
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:09:09 #231
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163448405
quote:
9s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Klopt, deze oorlog is sektarisch van 1 kant.

😆
Heb je goed gezien. Heb jij toevallig groeperingen gezien aan de kant van de regering die bepaalde religieuze groeperingen willen afmaken?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:12:40 #232
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163448516
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:09 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Heb je goed gezien. Heb jij toevallig groeperingen gezien aan de kant van de regering die bepaalde religieuze groeperingen willen afmaken?
Heb jij dat andersom gezien? Het is toevallig allemaal dat bepaalde groepen bijbelkaar zitten, echt waar hoor. Dat Hebollah en co Assad helpen is allemaal toevallig. Gewoon de onderliggende problemen in Irak en Syri ontkennen.

😆
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:14:37 #233
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163448569
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Heb jij dat andersom gezien? Het is toevallig allemaal dat bepaalde groepen bijbelkaar zitten, echt waar hoor. Dat Hebollah en co Assad helpen is allemaal toevallig. Gewoon de onderliggende problemen in Irak en Syri ontkennen.

😆
Ja, natuurlijk heb ik dat gezien. Gast wat denk je dat Jawlani in zijn speeches zegt :') Sinds wanneer roept Hezbollah op om religieuze groeperingen kapot te maken?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:18:06 #234
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163448655
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:14 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja, natuurlijk heb ik dat gezien. Gast wat denk je dat Jawlani in zijn speeches zegt :') Sinds wanneer roept Hezbollah op om religieuze groeperingen kapot te maken?
Daden spreken duidelijker dan woorden.
pi_163448673
Volgens mij is die piloot gedood door Nusra terwijl ze hem zouden overdragen aan JAI voor ondervraging. Er kwam dacht ik ook een verklaring vanuit JAI dat ze behoorlijk pissed waren op Nusra hierom. Niet gek ook want JAI zou zo'n piloot goed kunnen gebruiken voor een gevangenenruil met het regime.

Een fuck you van Nusra naar JAI dus?
NEE!
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:21:27 #236
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163448745
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Daden spreken duidelijker dan woorden.
Klopt, ik heb nog geen sektarische moordpatijen van de kant van de regering gezien terwijl dit duidelijk wel is bij de ''rebellen''.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:26:54 #237
261630 marsan
"D'oh!"
pi_163448900
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Heb jij dat andersom gezien? Het is toevallig allemaal dat bepaalde groepen bijbelkaar zitten, echt waar hoor. Dat Hebollah en co Assad helpen is allemaal toevallig. Gewoon de onderliggende problemen in Irak en Syri ontkennen.

😆
Het onderliggend probleem is de geldstroom vanuit de haatbaardaapjes in saoedie-arabie en co richting de zwijntjes in syrie.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:54:45 #238
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163449577
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:18 schreef HexHunter het volgende:
Volgens mij is die piloot gedood door Nusra terwijl ze hem zouden overdragen aan JAI voor ondervraging. Er kwam dacht ik ook een verklaring vanuit JAI dat ze behoorlijk pissed waren op Nusra hierom. Niet gek ook want JAI zou zo'n piloot goed kunnen gebruiken voor een gevangenenruil met het regime.

Een fuck you van Nusra naar JAI dus?
Haha 'wij hebben er niks mee te maken hoor'!!1!!1!1 Het is allemaal een pot nat.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 1 juli 2016 @ 23:57:57 #239
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163449635
ALBUM: Photos of the huge amount of vehicles, weapons and ammo captured by JaF in #Kinsabba #Syria - @LlamameIshmael

https://imgur.com/a/elUj1
  zaterdag 2 juli 2016 @ 00:23:43 #240
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163450207
Conflicts twitterde op vrijdag 01-07-2016 om 23:48:16 BREAKING: Activists report that #ISIS has taken another checkpoint close to #Palmyra cityhttps://t.co/Y90FUAVUgk reageer retweet
pi_163451351
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 21:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Deze ratten bombardeert de VS liever niet :)
ligt gevoelig je weetz :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163451391
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:13 schreef Straatcommando. het volgende:
Dit topic word ook steeds meer een islamitsche circlejerk. :N
wanneer het lijkt alsof het goed gaat met de rebellen of slecht gaat met de assadisten, komen de rebellen fappers volop

en wanneer het lijkt alsof het goed gaat met de assadisten of slecht gaat met de rebellen, komen de assadisten fappers volop

je mag ook wel wat assadistische promo pics plaatsen hoor, als je je daar prettiger bij voelt :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zaterdag 2 juli 2016 @ 01:39:18 #243
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163451401
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 01:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

wanneer het lijkt alsof het goed gaat met de rebellen of slecht gaat met de assadisten, komen de rebellen fappers volop

en wanneer het lijkt alsof het goed gaat met de assadisten of slecht gaat met de rebellen, komen de assadisten fappers volop

je mag ook wel wat assadistische promo pics plaatsen hoor, als je je daar prettiger bij voelt :*
Dit bedoel ik nou, vriendelijke vriend. Als je tegen het ene bent, ben je niet persee aan het rooten voor een andere kant. Ik fap op geen enkele kant.

Die logica ontgaat me in ieder geval. Ik ben tegen islamitisch geinspireerde baggerterreur dus ik ben vast en zeker een assadist? _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163451420
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:54 schreef Szura het volgende:

[..]

Haha 'wij hebben er niks mee te maken hoor'!!1!!1!1 Het is allemaal een pot nat.
Hoezo 1 pot nat? Volgens mij besef je niet hoeveel rivaliteit er onderling is tussen al die groepen, anders zouden het namelijk ook niet 100 groepen zijn. En volgens mij heeft JAI echt daadwerkelijk meer aan een levende piloot dan een dode, hoe verachtelijk ze ook zijn.
NEE!
pi_163451430
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 22:46 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Iemand die zijn land niet verraad.
ik ben van de stelling dat je eerder een landverrader bent als je bewust markten/bakkers/ziekenhuizen/scholen bombardeert dan wanneer je je opdrachten van hoger hand weigert uit te voeren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163451460
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:18 schreef HexHunter het volgende:
Volgens mij is die piloot gedood door Nusra terwijl ze hem zouden overdragen aan JAI voor ondervraging. Er kwam dacht ik ook een verklaring vanuit JAI dat ze behoorlijk pissed waren op Nusra hierom. Niet gek ook want JAI zou zo'n piloot goed kunnen gebruiken voor een gevangenenruil met het regime.

Een fuck you van Nusra naar JAI dus?
daar lijkt het wel op idd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163451489
quote:
13s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 01:39 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dit bedoel ik nou, vriendelijke vriend. Als je tegen het ene bent, ben je niet persee aan het rooten voor een andere kant. Ik fap op geen enkele kant.

Die logica ontgaat me in ieder geval. Ik ben tegen islamitisch geinspireerde baggerterreur dus ik ben vast en zeker een assadist? _O-
je gebruikt iig assdistisch retoriek met je "islamitisch geinspireerde baggerterreur"

ben je ook van de stelling dat iedereen met een AK dat niet behoort tot de assadisten een terrorist is? dan kunnen we jou idd plaatsen onder de assadisten ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163451565
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 01:40 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Hoezo 1 pot nat? Volgens mij besef je niet hoeveel rivaliteit er onderling is tussen al die groepen, anders zouden het namelijk ook niet 100 groepen zijn. En volgens mij heeft JAI echt daadwerkelijk meer aan een levende piloot dan een dode, hoe verachtelijk ze ook zijn.
het zijn allemaal terroristen/takfiris/isis/al qaida/genocidale allahusnackbar shit, begrijp je dat dan niet? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163451619
pingpong gaat verder in latakia

archicivilians twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 01:13:31 North #Latakia Updates:-Regime retake Jabal Qal'ah & Jabal Abu Ali.-Opposition took Jabal Qamou'.-Clashes ongoing in Tall Ghazal & Aydu. reageer retweet
NorthernStork twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 02:11:16 Mainly #FSA groups now pushing to Jabal Abo Ali and al-Baydah in Turkmen mountain #Latakia. Not sure if Jaish al-Fath involved @Aswed_Flags? reageer retweet


[ Bericht 34% gewijzigd door Slayage op 02-07-2016 02:12:25 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163451659
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 01:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

het zijn allemaal terroristen/takfiris/isis/al qaida/genocidale allahusnackbar shit, )
Soennie/Salafi tuig
pi_163451679
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 02:00 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Soennie/Salafi tuig
dat sowieso
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zaterdag 2 juli 2016 @ 03:54:05 #252
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163452270
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 01:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

je gebruikt iig assdistisch retoriek met je "islamitisch geinspireerde baggerterreur"

ben je ook van de stelling dat iedereen met een AK dat niet behoort tot de assadisten een terrorist is? dan kunnen we jou idd plaatsen onder de assadisten ;)
Nee, want er is een burgeroorlog gaande. Die is wel half gekaapt door terroristen, dat dan weer wel.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  zaterdag 2 juli 2016 @ 06:06:43 #253
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163452651
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 01:55 schreef Slayage het volgende:
pingpong gaat verder in latakia

archicivilians twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 01:13:31 North #Latakia Updates:-Regime retake Jabal Qal'ah & Jabal Abu Ali.-Opposition took Jabal Qamou'.-Clashes ongoing in Tall Ghazal & Aydu. reageer retweet
NorthernStork twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 02:11:16 Mainly #FSA groups now pushing to Jabal Abo Ali and al-Baydah in Turkmen mountain #Latakia. Not sure if Jaish al-Fath involved @Aswed_Flags? reageer retweet
  zaterdag 2 juli 2016 @ 08:42:09 #254
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163453036
michaelh992 twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 08:07:10 #Breaking Jaish al-Islam claims it shot down a regime warplane over al-Bahariyah, east of Damascus #Syria reageer retweet
5e deze week?

e:

michaelh992 twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 08:32:47 Jaish al-Islam claimed it shot down a drone, likely used for reconnaissance as pointed out by @LlamameIshmael reageer retweet


[ Bericht 32% gewijzigd door ClapClapYourHands op 02-07-2016 08:54:48 ]
pi_163453142
quote:
9s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Klopt, deze oorlog is sektarisch van 1 kant.

😆
De kant van de terroristen.
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 12:18:30 #256
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163455265
JohnArterbury twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 11:38:28 Reports of a Syrian jet shot down in Sweida reageer retweet
Nidalgazaui twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 12:03:36 BREAKINGNEWSPilot Zein Naif was Killed in al-Suwaida after his Jet was downed https://t.co/N0ZEJhQdxA reageer retweet
Nog geen video van gezien, unconfirmed dus
  zaterdag 2 juli 2016 @ 12:19:15 #257
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163457180
quote:
7s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 03:54 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Nee, want er is een burgeroorlog gaande. Die is wel half gekaapt door terroristen, dat dan weer wel.
sad but true
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163457354
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 08:59 schreef HSG het volgende:

[..]

De kant van de terroristen.
je hebt kennelijk gemist wat de assadistische soldaten aan het uitkramen waren aan het begin van de oorlog op hun videotjes. die sektarische geneuzel was een van de redenen dat veel jihadisten richting syrie trokken, immers ze zagen hun sekte genoten afgemaakt worden door leden van een andere sekte.
de sjia milities die in het land zijn sowieso sektarisch, immers de propaganda van "de graven van heiligen beschermen" is sektarische sjia glijmiddel als het ware, daarnaast is het assad regime een alawitisch bastion uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163457873
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 13:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

je hebt kennelijk gemist wat de assadistische soldaten aan het uitkramen waren aan het begin van de oorlog op hun videotjes. die sektarische geneuzel was een van de redenen dat veel jihadisten richting syrie trokken, immers ze zagen hun sekte genoten afgemaakt worden door leden van een andere sekte.
de sjia milities die in het land zijn sowieso sektarisch, immers de propaganda van "de graven van heiligen beschermen" is sektarische sjia glijmiddel als het ware, daarnaast is het assad regime een alawitisch bastion uiteraard.
Maar andere religies werden wel getolereerd totdat die haatbaarder er aan kwamen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163458552
markito0171 twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 14:45:59 #Syria #Aleppo Heavy clashes about control of Mallah farms continueshttps://t.co/vSuxkzfTza reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163458683
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 14:22 schreef HSG het volgende:

[..]

Maar andere religies werden wel getolereerd totdat die haatbaarder er aan kwamen.
je kan zeker zeggen dat de sektarische karakter van het regime minder heersend is dan de sektarische karakter van een isis/nusra, neemt niet weg dat je niet kan stellen dat het regime niet sektarisch is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163460015
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 14:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

je kan zeker zeggen dat de sektarische karakter van het regime minder heersend is dan de sektarische karakter van een isis/nusra, neemt niet weg dat je niet kan stellen dat het regime niet sektarisch is.
En denk je dat het volgende regime niet sektarisch is?
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 17:06:55 #264
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163461627
MIG29_ twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 14:10:08 #Breaking: Tiger Forces almost entirely captured Southern parts of Mallah Farms reageer retweet
watanisy twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 16:30:57 #SAA advancing in Al-Mallah reageer retweet
Als zuidelijk Mallah valt dan hebben ze de facto controle over de laaste aanvoerslijn naar Oost Aleppo stad.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163462903
markito0171 twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 16:50:51 #Syria Rebels claim repelled next regime assault on Mallah farms in northern outskirts of #Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163463141
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 16:00 schreef HSG het volgende:

[..]

En denk je dat het volgende regime niet sektarisch is?
dat zou mooi zijn, maar niet reeel.
als je kijkt naar bv hoe het in irak eraan toe is gegaan. waar ze van een exclusief sunni regime (saddam) overgegaan zijn naar een exclusief sjia regime (maliki). de nieuwe premier lijkt beter te doen in irak iig. maar dit zal zich met vallen en opstaan ontwikkelen, lijkt mij.
ik hoop dat ze in syrie iig een meer inclusief regime krijgen en daardoor minder sektarisch dan deze.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163463182
BosnjoBoy twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 13:40:23 #SAA helicopter been seen landing near Bir Qasab village, under #ISIS control. Reports it crashed #Syria #Damascus https://t.co/zQBuGqXme5 reageer retweet
BosnjoBoy twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 15:13:56 @BosnjoBoy (2) 3 officers died during crash, one of them Pilot Colonel Adnan Munir #Syria #Damascus reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163463588
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 18:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat zou mooi zijn, maar niet reeel.
als je kijkt naar bv hoe het in irak eraan toe is gegaan. waar ze van een exclusief sunni regime (saddam) overgegaan zijn naar een exclusief sjia regime (maliki). de nieuwe premier lijkt beter te doen in irak iig. maar dit zal zich met vallen en opstaan ontwikkelen, lijkt mij.
ik hoop dat ze in syrie iig een meer inclusief regime krijgen en daardoor minder sektarisch dan deze.
Ik denk niet dat Syri erop vooruit gaat wanneer Assad (als hij weg gaat) weg is.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163463975
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 18:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik denk niet dat Syri erop vooruit gaat wanneer Assad (als hij weg gaat) weg is.
in de toekomst kijken is lastig uiteraard. waar ik wel in geloof is dat syrie beter verdient dan dit regime.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163465111
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 18:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

in de toekomst kijken is lastig uiteraard. waar ik wel in geloof is dat syrie beter verdient dan dit regime.
Als Syrirs beter verdienen, waarom hebben we dan heel hun land gesloopt door een burgeroorlog te steunen?

Verdienden de Syrirs en Libirs het om hun hele land verwoest te hebben? Is dat beter dan dit regime? Zijn de Libirs en Syrirs nu blij denk je?
pi_163465612
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 19:39 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Als Syrirs beter verdienen, waarom hebben we dan heel hun land gesloopt door een burgeroorlog te steunen?

Verdienden de Syrirs en Libirs het om hun hele land verwoest te hebben? Is dat beter dan dit regime? Zijn de Libirs en Syrirs nu blij denk je?
we hadden idd saddam moeten blijven steunen met de onderdrukking van irakis. ook hadden we khadaffi moeten blijven steunen met het onderdrukken van de libiers. ook hadden we assad kogels moeten leveren toen hij mensen begon af te knallen, die de straat op gingen voor een waardig bestaan.

in dit topic zitten ook irakis, misschien moeten we hen vragen of ze saddam terug willen om de huidige problemen op te lossen in het land?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163466161
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 18:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

in de toekomst kijken is lastig uiteraard. waar ik wel in geloof is dat syrie beter verdient dan dit regime.
Het krijgt wat het verdient.
mon citoyens vous serez unis.
pi_163466296
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:21 schreef HSG het volgende:

[..]

Het krijgt wat het verdient.
waarschijnlijk zullen ze krijgen wat hen opgelegd wordt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163466348
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarschijnlijk zullen ze krijgen wat hen opgelegd wordt.
Dus gaan ze geen meter vooruit als Assad weg is.
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:29:50 #275
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163466377
Er is gewwon geen beter alternatief dan Assad. Tenzij je zelf een sektarische bloeddorstige jihadist bent.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163466672
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:29 schreef Zahreddine het volgende:
Er is gewwon geen beter alternatief dan Assad.
vertel dat maar aan deze man die zijn hele familie is verloren omdat assad zo'n goede president is

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:46:44 #277
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163466869
Afgaan op emoties is dan ook het slechste wat je kan doen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163466971
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:46 schreef Zahreddine het volgende:
Afgaan op emoties is dan ook het slechste wat je kan doen.
het is idd rationeel verantwoord dat zijn familie is gedood.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:52:33 #279
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163467001
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is idd rationeel verantwoord dat zijn familie is gedood.
Daar ging mijn punt dan ook helemaal niet om.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163467023
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:52 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Daar ging mijn punt dan ook helemaal niet om.
wat was je punt dan wel?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163467791
quote:
ook hadden we assad kogels moeten leveren toen hij mensen begon af te knallen, die de straat op gingen voor een waardig bestaan.
Even een vraag voor jou:
Als jij toen deze opstanden begonnen, zou weten hoe Syri er nu uit ziet. Zou jij dan nog steeds die opstanden steunen, of pleiten om Assad desnoods kogels te leveren om die opstanden de kop in te drukken?
  zaterdag 2 juli 2016 @ 21:57:02 #282
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_163469488
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is idd rationeel verantwoord dat zijn familie is gedood.
Dan kan je ook wel een potje janken over de kinderen en oma's die dagelijks worden gedood door rondvliegende shell's van doorgedraaide salafi's

Syria: Armed opposition groups committing war crimes in Aleppo city
Say what?
pi_163470891


[ Bericht 47% gewijzigd door #ANONIEM op 02-07-2016 22:32:04 ]
  zondag 3 juli 2016 @ 00:45:34 #284
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163476467
archicivilians twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 22:50:26 North #Latakia Updates: Opposition took control of Kapi Kaya and Sarraf villages in NW of Kellaz. Clashes in Jabal Abu Ali and al-Bayda. reageer retweet


24Aleppo twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 23:05:58 Local armed groups N of #Aleppo kicked #Daesh out from TalAhmar, Shahin farms, TalBatal & Alraghibiya. Clashes are now near of #Alrae#A24 reageer retweet
MIG29_ twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 14:10:08 #Breaking: Tiger Forces almost entirely captured Southern parts of Mallah Farms reageer retweet
Nog onbevestigd ^
  zondag 3 juli 2016 @ 00:48:02 #285
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163476507
Ontploffing bij een winkelcentrum in Bagdad blijkbaar, iemand nog info?
pi_163476878
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 00:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Ontploffing bij een winkelcentrum in Bagdad blijkbaar, iemand nog info?
Blijkt om een Husainiya te gaan (een sjiitische moskee).
pi_163477008
Zware explosies zijn het geweest :( 18 doden inmiddels. 2e aanslag gemeld in Sha'ab district
-
  zondag 3 juli 2016 @ 01:26:45 #288
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163477091
Pro-ISIS account: https://twitter.com/worldonalert/with_replies

Hij heeft filmpjes maar geen idee of het echt van Bagdad is.

pi_163477146
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 01:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Pro-ISIS account: https://twitter.com/worldonalert/with_replies

Hij heeft filmpjes maar geen idee of het echt van Bagdad is.

[ afbeelding ]
Dit is Karrada inderdaad..
-
pi_163477787
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 21:57 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Dan kan je ook wel een potje janken over de kinderen en oma's die dagelijks worden gedood door rondvliegende shell's van doorgedraaide salafi's

Syria: Armed opposition groups committing war crimes in Aleppo city
net zo verwerpelijke nutteloze acties.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163477824
nusra is weer bezig :N

NorthernStork twitterde op zondag 03-07-2016 om 00:09:59 #FSA Jaish al-Tahrir claim Jabhat al-Nusra arrested its leader Mohamed al-Ghabi in Kafranble #Idleb today - @threrr1 https://t.co/TOGkncuPEI reageer retweet
NorthernStork twitterde op zondag 03-07-2016 om 01:56:46 Greatest threat to Jabhat al-Nusra is its ISIS-like behaviour. In my humble opinion, they are headed the wrong way for self-destruction. reageer retweet
AlKhalidi321 twitterde op zondag 03-07-2016 om 01:16:28 The DISPUTE was between Jaish Al Tahrir leaders themselves and JN intervened when they were asked to. JN was asked to by multiple JaT leadrs reageer retweet
wtf zijn die assadisten aan het doen in latakia? :{

1
2
3
<?php

?>
archicivilians twitterde op zaterdag 02-07-2016 om 22:50:26 North #Latakia Updates: Opposition took control of Kapi Kaya and Sarraf villages in NW of Kellaz. Clashes in Jabal Abu Ali and al-Bayda. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163477837
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 21:13 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Even een vraag voor jou:
Als jij toen deze opstanden begonnen, zou weten hoe Syri er nu uit ziet. Zou jij dan nog steeds die opstanden steunen, of pleiten om Assad desnoods kogels te leveren om die opstanden de kop in te drukken?
Tendentieus.

Het was geen 'opstand'. Het waren vreedzame demonstraties om Assad te bewegen tot hervormingen.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_163477863
dat verschrikkelijke land (om de woorden van Samsom te gebruiken), is kennelijk bereid om elke syrier die het wilt, het Turkse staasburgerschap te geven.

quote:
Turkey to grant citizenship to Syrian refugees, President Erdoğan says

Turkey is preparing to grant citizenship to Syrian refugees, President Recep Tayyip Erdoğan said on Saturday, at an iftar dinner he attended in southeastern Kilis province.

Addressing Syrian refugees, Erdoğan said that the interior Ministry is working to grant citizenship for Syrians who want to become Turkish citizens, though he did not specify a time period or give more details.

''Turkey is your home too,'' Erdoğan said, and added that the emotional borders of Turkey surpass its official borders, while he thanked the people of Kilis for their hospitality and embracing Syrians fleeing conflict.

With a population of 129,000, the town is just a few miles from the Syrian border and is home to about 120,000 Syrian refugees.

Erdoğan blamed Bashar Assad once again for the Syrian Crisis and said he kills his own citizens with conventional weapons, bombs and tanks.

He criticized foreign powers for supporting the Assad regime and said Syria would have been a free and peaceful country today if the Assad regime was not supported.

''The world insists on its ignorant attitude towards the Syrian Crisis,'' Erdoğan said, and continued by saying that they tried to resolve the issue by closing the doors on Syrian refugees when they flocked to their borders.

He also underscored that Daesh does not represent Muslims and neither does the YPG represent the Kurds.

Hosting almost half of the 4.2 million displaced Syrians in the region over the past three years, Turkey has borne the largest share of the refugee burden.

The number of Syrian refugees living in Turkey has exceeded the sum of the populations of the 15 least populated Turkish provinces.

Contributing nearly $9 billion to humanitarian aid during the ongoing Syrian crisis, Turkey's aid for Syrian refugees has been 20 times more than the aid received from international organizations, according to the Prime Ministry Disaster & Emergency Management Authority (AFAD).
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163477969


ISIS meldt 40 doden in Bagdad!
pi_163478176
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 03:15 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

ISIS meldt 40 doden in Bagdad!
tja ze worden op het slagveld afgemaakt, kunnen niet hun mannetje staan, dus gaan ze zich maar richten op soft targets.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163478199
raqqa zou in principe binnen een paar weken heroverd kunnen worden, maar dat dat niet lukt is allemaal de schuld van erdogan en de wapenstilstand is een groot succes aldus bashar :')


So, reaching Raqqa is not that difficult militarily, let’s say. It’s a matter of time. We are going in that direction. But the question when you talk about war is about what the other side, let’s say the enemy, could do, and that’s directly related to the effort of Turkey, especially Erdogan, in supporting those groups, because that’s what’s happening since the beginning. If you talk about Syria as an isolated military field, you can reach that area within a few months or a few weeks, let’s say, but without taking into consideration the Turkish effort in supporting the terrorists, any answer would be a far cry from the reality, an un-factual answer.



quote:
You said recently that the ceasefire offered Syrian people at least a glimmer of hope. How, five months on, do you think that hope is going?

Yeah, it is. It's still working, the ceasefire, but we don't have to forget that terrorist groups violate this agreement, on a daily basis. But at the same time, we have the right, according to that agreement, to retaliate whenever the terrorists attack our government forces. So, actually you can say it's still working in most of the areas, but in some areas it's not.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163479192
80 doden inmiddels :(
-
  zondag 3 juli 2016 @ 13:06:47 #298
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163482359
82 doden en 200 gewonden volgens AlArabiya (http://www.alarabiya.net/(...)%D8%B1%D8%AD-20.html ). Er zullen nog veel zwaargewonden zijn gok ik.
  zondag 3 juli 2016 @ 13:11:29 #299
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163482448
Gestoorde gekken zijn het, lafaarden.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_163482582
quote:
99s.gif Op zondag 3 juli 2016 02:51 schreef Slayage het volgende:
dat verschrikkelijke land (om de woorden van Samsom te gebruiken), is kennelijk bereid om elke syrier die het wilt, het Turkse staasburgerschap te geven.

[..]

Wel goed van hem. Ben benieuwd wat Turken daarvan vinden. Ook kan het positieve gevolgen voor Europa hebben als de Syriers in Turkije gewoon volwaardige burgers worden daar. Heb altijd al gezegd dat Erdogan juist de Europese redding van het vluchtelingenprobleem kan zijn en je die man gewoon veel veren in zijn reet moet steken en natuurlijk geld betalen aan Turkije.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 3 juli 2016 @ 13:22:05 #301
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163482671
dicht
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')