abonnement Unibet Coolblue
pi_163170693
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:39 schreef Hupje het volgende:
Heel herkenbaar, Sunshine. Slapen is zwaar overrated aldus J. Ik las op internet dat ze op deze leeftijd nog 14u slaap nodig hebben. :N daar denkt J heel anders over. Hij geeft zich gewoon niet over aan de slaap, ook al is hij ontzettend moe.
Hier ook. Ze is ontzettend moe maar gilt de hele tijd bede (beneden)! Ik weeet niet wat nou wijsheid is hoor. Naar beneden halen?
pi_163170791
Als J zich overstuur maakt, haal ik hem naar beneden. Levert anders voor alle partijen alleen maar frustratie op. Maar dan maken we het niet gezellig beneden, we laten hem zelf in de box spelen en doen ons eigen ding. En zodra hij weer slaapsignalen laat zien, starten we het bedritueel opnieuw.
pi_163170857
Dat zijn inderdaad van die dilemma's. Ik heb dat op een gegeven moment ook een week of twee veel gedaan, want het leek op verlatingsangst. Maar ach, wat kom je dan snel ook in een neerwaartse spiraal. I was altijd een makkelijke slaper, maar toen werd het plots iedere avond drama. Ze wist denk ik ook niet meer waar ze aan toe was, omdat ik dus vaak met haar samen in ons bed ging liggen, of haar nog even naar beneden halen... Toen hebben we toch maar weer een strak regime gedaan: zeer duidelijk ritueel, ook steeds zeggen dat het de bedoeling was dat ze in haar eigen bed ging slapen. En toen natuurlijk werd het gillen, krijsen en huilen. Heel dramatisch om mama gillen. Na een minuut of vijf naar haar toe. Even naast haar bed zitten, herhalen dat het tijd is om te slapen. Welterusten zeggen en weggaan. Na een kwartier drama en twee keer terug gaan zonder haar uit bed te halen, ging ze slapen, andere avond na tien minuten en toen was het weer als vanouds en geen probleem meer.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 20 juni 2016 @ 20:06:36 #54
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163171208
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 18:28 schreef Dyre het volgende:
60 Woorden is toch ook hartstikke goed Chanty? Half jaar geleden moest L er 35 kennen ofzo volgens de logopedist. En L kletst nu ook veel, maar inderdaad ook wel veel hetzelfde (lisa eten/drinken/spelen/bad! :D) en veel 2/3-woorden zinnetjes. Deze week voor het eerst 'Lisa ook centjes verdienen' toen vriendje naar zijn werk ging O+

En dan heb je morgen gewoon een echte peuter joh :o (en misschien ook wel een baby :D!)

Blue, dat is toch het leukste wat er is:lekker buiten viespeuken in de regen en de modder O+
35 woorden met 1,5 jaar? :o toen begon Lucas net met praten, sprak vijf woorden of zo.

En geem baby morgen! Zou wel een streek zijn van zuslief
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  maandag 20 juni 2016 @ 20:10:13 #55
423656 Moppert
omgwtfbbqroflwouters
pi_163171313
Woorden kennen, niet uitspreken :D

http://kindentaal.logopedie.nl/site/taalontwikkeling wat info :D
Toen onze mop een mopje was,
Was ze aardig om te zien;
Nu bromt zij alle dagen
En bijt nog bovendien.
  maandag 20 juni 2016 @ 20:20:30 #56
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163171657
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:10 schreef Moppert het volgende:
Woorden kennen, niet uitspreken :D

http://kindentaal.logopedie.nl/site/taalontwikkeling wat info :D
Aaahhhh dat is wel wat anders ja :D interessant om te lezen. Zo te zien gaat het wel goed hier
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163172298
Efteling - Dank voor de ervaringen! Hmm.. Ik denk dat we dan toch eerst maar eens naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen gaan. Is dichtbij en goedkoper ;) .

Dyre - Wat een lief meisje heb je toch O+ ! Enneh, zo in het begin kreeg ik ook niks gedaan! En dan was m'n lief nog een hele maand thuis! En nu gaat het ook maar zo-zo overdag qua productiviteit hoor :D . De avonden hebben we intussen weer aardig terug - Tas slaapt zo vanaf 20:30 in z'n eigen bedje. En dan wel wakker voor voedingen maar dan kunnen we 'm terugleggen. Dus het wordt beter, heus. Maar stel jezelf lage.. wat zeg ik, géén doelen! Je enige doel is zorgen voor jezelf en baby en dreumes. Eten, drinken, poepen, plassen - voor jullie allemaal. :* !

F in de regen :D wat een held is het ook Blue!

Sun - Annie heeft het vorige week een paar keer gedaan, ze ging gewoon niet slapen 's middags en toen heb ik haar om 16:00 toch maar weer uit bed gevist. Dan is ze to-taal over d'r toeren en veel te moe, dus dan gaan we meteen eten en dan om 17:15 weer naar boven, lang in bad en dan slaapt ze om 18:15. Maar leuk is anders -O- . Hier werkt het trouwens beter om haar iets eerder naar bed te doen 's middags. Ik dacht altijd dat 13:00 de tijd was, maar als ze rond 12:00 erin ligt slaapt ze meestal langer.

Dank voor de zwemtips WMIK! Ik heb er wel zin in. Mijn aversie jegens zwembaden kwam ook wel voort uit mijn zelfbeeld en badpakangst. Maar ik heb besloten me daar maar overheen te zetten, want ik wil m'n kinderen meegeven dat het niet uitmaakt hoe je er uit ziet, je bent toch wel prachtig :7 . (Is nogal een dingetje hier de laatste tijd, ik zit niet bepaald lekker in m'n lijf na twee zwangerschappen -O- ) .

Franny _O- ja, dat dus. We hebben gesprekken, maar ze eindigen nog vaak in totale verwarring aan twee kanten :') . Wat een leuke knutsel van I! En eensch v.w.b. het slaapritueel. We gaan hier ook bij drama elke 10 minuten naar boven en zeggen dan "Lekker slapen lieverd, het is bedtijd." Kusje, aai, en weer weg. Dan doet ze nog een paar pogingen met veel hysterie en gekrijs, maar meestal geeft ze het dan op. Of ze gaat zoals vanavond nog een uur liedjes zitten zingen in bed :') . Ach. Ook leuk.

Chanty jemig, is hij morgen al jarig :o . Wat is dat toch weer snel gegaan! Een PEUTER! Alvast een hele fijne dag morgen samen :* !

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2016 20:38:49 ]
  maandag 20 juni 2016 @ 21:02:54 #58
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_163173043
Efteling!! Wij zijn vorige week met Suusje (20 maanden) geweest en ze vond het zó leuk!

Meerdere keren in de Piranha, Droomvlucht en natuurlijk Carnaval Festival geweest. Sprookjesbos vindt ze juist nog niet zoveel aan, daar heeft ze de concentratie nog niet voor (mijn peuter van 3 ook niet zo trouwens). Maar de speeltuinen, de caroussel, de Pagode, holle bolle Gijs met zijn papier hier-functie... Ze heeft haar ogen uitgekeken. Land van Laaf is ook al leuk op die leeftijd, en de bootjes. We hebben ons van 10 tot 16 vermaakt met een dutje in de Tula tussendoor!

In de Piranha mogen ze trouwens als ze zelf kunnen lopen.


Een van de mooie speeltuinen



Deze foto is een still uit een filmpje in Carnaval Festival en lijkt net een 3D echo :') maar DAT SNOETJE! Ze was zo intens gelukkig :D

pi_163173343
Wat leuk om Suzuki weer te zien O+ pretgezichtje! O+
pi_163174579
Razzle: qua vel: geef je jezelf even wat tijd? :* tis niet niks zo 2 kindjes bakken binnen 3 jaar he.

Suzuki! Wat een blij koppie O+
pi_163174861
Suus! Wat een blij ei zeg O+ En de Efteling ís ook leuk. Wij waren er in december (O was 16 maanden) en ze vond het prachtig. Ik denk dat ze het nu écht écht fantastisch zou vinden.

Razz, wat tof dat je gaat zwemmen! En wat dapper. Ik kan me je vrees goed voorstellen. En het doet natuurlijk niets af aan hoe jíj je over jouzelf voelt, maar het zwembad is (gelukkig) geen verzameling afgetrainde slanke dennen. Zéker niet bij babyzwemmen.
En hoera voor war uurtjes in de avond! Dat vond ik zo'n opsteker met O, dat de (vrije) avonden weer een klein beetje terugkomen. Zal straks met broertje wel weer even wennen zijn.

En O is zojuist in haar nieuwe, grotedreumesbed in slaap gevallen. Met aap, konijn, varken, mandje met speentjes en haar beker water. Allemaal in haar armen _O- (alleen mandje niet)
(Wel beetje knullig dat we de bedrand (of hoe noem je zo'n verhoger eigk?) bij Ikea zijn vergeten. |:(
We hebben er maar een deksel van een doos tussen gefrot :P
pi_163175032
Oh wat leuk al die Eftelingpret O+

Dan durf ik ook wel meer te posten :D Wij zijn ook fan :@ Maar het is ook gewoon echt een leuk park, zelfs voor die mini's is er genoeg te doen. Carnaval Festival-boks toen L nog maar 1,5 jaar was, maar het was toen al superinteressant!



En dit was gisteren toen we naar huis gingen. Herkennen jullie het? O+
let niet op het wazige beeld :+

Razz, die badpakken-aversie i.c.m. verkeerd zelfbeeld heb ik ook héél erg, maar nou zag ik laatst een reclame (geen idee meer waarvoor?) die daar op zich wel een mooie boodschap op had: je kinderen onthouden niet die vetrollen, of striae, of spataderen. Ze onthouden de pret samen met mamma en pappa in het water. En dat is natuurlijk ook zo: ik vond het vroeger heerlijk om met mijn ouders te zwemmen en hoe ze eruit zagen kon me aan mijn reet roesten. Dat zou ik echt niet gemist willen hebben. Zo hoop ik mezelf een beetje te overtuigen ook :)

Hoera! O in het grotedreumesbed *O*
  maandag 20 juni 2016 @ 22:03:09 #63
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_163175541
Oooo die foto's O+ O+ O+

Suzuki!!

L O+

*O* bijna jarige L!

Franske zit in zn bijtfase }:| , brute. Verder gilt hij ook nog heel veel }:| , irritant.

Maar het is verder een erg lief ventje.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_163176047
Away wat een blij ei :D

En nu wil ik ook naar de Efteling! Mijnessen zijn alleen niet zo van de harde geluiden.. erg schrikkerig. En al preggie zijnde mag ik toch nergens in verwscht ik zo. Dus we zetten hem evdn op het to do lijstje voor na het walvissen :s)

Room de jouwe ook al in het peuterbedje *O*
weet eigenlijk niet of ik had gepost dat Boaz daar nu ook sinds een week of twee in ligt. Maar hij slaapt zoveel rustiger! Niet meer dst gedoenk en geboenk 's nachts als ie zijn hoofd weer eens stoot aan de spijlen van het ledikant en daardoor wakker wordt en begint te huilen. En hij is er tot nog toe 2 keer uit gegleden/gevallen/geklommen. Dus ook dat gaat much better als bij grote zus :Y)
  maandag 20 juni 2016 @ 22:43:27 #65
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163177189
Ik heb een schijthekel aan de Efteling of welk pretpark dan ook maar van jullie foto's word ik dan wel weer vrolijk :D schattig al die genietende gefascineerde dreumessen O+ mazzel voor mij dat Lucas ook op dit vlak op mama lijkt: die maak ik voorlopig nog niet blij met een pretpark. Het is al heel wat als hij bij de supermarkt in zo'n auto gaat zitten 30 seconden (terwijl die uit staat ja) :+

En Frans O+ hij is echt een heel ander jochie dan V. hè! Heel andere uitstraling, ondeugend en ondernemend.

En gillen is hier ook je van het. Mijn arme oren :')

Hier is de woonkamer versierd en liggen de cadeaus op tafel. Hopelijk morgen een wat enthousiastere reactie dan op het kdv :+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  maandag 20 juni 2016 @ 22:44:04 #66
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_163177221
Ah Dyre, wat een moppie! O+

Twinkle, suus kent geen angst (dat is haar charme en haar valkuil :')) dus dat maakt het wel nog makkelijker. Als je echt angstige kinderen hebt dan is een speeltuin net zo leuk vermoed ik en een stuk goedkoper ;). Maar denk dat alles daar tussenin zich wel prima vermaakt.
  maandag 20 juni 2016 @ 22:47:12 #67
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_163177322
Away wat een knapperd O+ en zo groot al :o

En dat gillen ja, dat doet Suzuki ook sinds een week ofzo. Om alles waar ze enthousiast van wordt (en dat is nogal wat :D) Zó hard en hoog dat het serieus pijn doet aan je trommelvliezen }:|
  maandag 20 juni 2016 @ 23:17:17 #68
344469 Amsel
zonder t
pi_163178451
Oh die Efteling-verhalen O+ Nu wil ik ook!

Vraagje: gebruiken jullie eigenlijk nog een babyfoon? Mijn man vindt dat de babyfoon straks wel kan verhuizen van de kamer van dreumes naar de kamer van baby, maar ik ben daar nog niet klaar voor denk ik :@
  maandag 20 juni 2016 @ 23:19:22 #69
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163178514
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 23:17 schreef Amsel het volgende:
Oh die Efteling-verhalen O+ Nu wil ik ook!

Vraagje: gebruiken jullie eigenlijk nog een babyfoon? Mijn man vindt dat de babyfoon straks wel kan verhuizen van de kamer van dreumes naar de kamer van baby, maar ik ben daar nog niet klaar voor denk ik :@
Ja wij gebruiken m nog dus hebben tweedehands nog een gekocht. We horen hem anders simpelweg niet.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163178515
Gillen :Y }:|
Babyfoon: staat meestal uit, maar soms wel even spieken of wat ik hoor onze uk is of een buurkind ;) Of als we bezoek hebben, dan hoor ik soms ook pas na een poosje dat hij wakker is, vind ik sneu :@
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_163178538
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 23:17 schreef Amsel het volgende:
Oh die Efteling-verhalen O+ Nu wil ik ook!

Vraagje: gebruiken jullie eigenlijk nog een babyfoon? Mijn man vindt dat de babyfoon straks wel kan verhuizen van de kamer van dreumes naar de kamer van baby, maar ik ben daar nog niet klaar voor denk ik :@
Wij hebben er twee. Na exact dezelfde discussie. Ik won.
pi_163178740
Gillen doet R ook sinds kort. Maar dat blijft dus nog wel even. :(
  maandag 20 juni 2016 @ 23:38:57 #73
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_163179052
wij hebben hem heel lang uit gehad (van de verhuizing tot een paar weken geleden), maar doordat hij nu weer vaker ziek is staat hij meestal wel weer aan. alleen als wij beneden zijn, niet s nachts.
Kwak
  maandag 20 juni 2016 @ 23:46:20 #74
344469 Amsel
zonder t
pi_163179210
Ha, mooi jullie antwoorden, morgen mooi een tweede babyfoon bestellen dus 8-)
pi_163179320
Ah mooi! Ik liep al een paar dagen met dezelfde vraag. :+
Gaat dus op het to-buy lijstje.
S. 2014
J. 2016
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')