abonnement Unibet Coolblue
pi_162675296
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

[ Bericht 1% gewijzigd door Slayage op 01-06-2016 20:05:03 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 juni 2016 @ 19:59:57 #2
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162675355
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162675928
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 juni 2016 @ 20:30:26 #4
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162676229
quote:
staat er gewoon in
Say what?
pi_162676264
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:30 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

staat er gewoon in
de echte reden niet het politieke geneuzel over burgerslachtoffers...

alsof ze niet wisten dat de stad vol zat met burgers en isis zich had ingegraven...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 juni 2016 @ 20:34:42 #6
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162676320
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:59 schreef Zahreddine het volgende:
[ afbeelding ]
Wordt echt tijd om die pocket op te ruimen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 1 juni 2016 @ 20:45:00 #7
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162676609
quote:
99s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

de echte reden niet het politieke geneuzel over burgerslachtoffers...

alsof ze niet wisten dat de stad vol zat met burgers en isis zich had ingegraven...
Ik vermoed meer dit:
quote:
The offensive by the Iraqi army and mainly-Shia militias has made little progress since Monday’s launch, amid heavy resistance by the Islamic State, which is estimated to have about 1,000 fighters in Fallujah.
Say what?
pi_162676646
Gaat goed.
  woensdag 1 juni 2016 @ 20:54:08 #9
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162676939
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:45 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Ik vermoed meer dit:

[..]

Klopt die kaart die je postte, van de twee fronten bij Manbij die nu al samengevoegd zijn, echt?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 1 juni 2016 @ 20:56:51 #10
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162677020
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:54 schreef Szura het volgende:

[..]

Klopt die kaart die je postte, van de twee fronten bij Manbij die nu al samengevoegd zijn, echt?
sayed_ridha twitterde op woensdag 01-06-2016 om 18:41:38 #SDF have also reached Karsan town ~10km east of #Manbij, around 20 locations have been liberated near Manbij since start of the offensive reageer retweet
Say what?
  woensdag 1 juni 2016 @ 20:58:34 #11
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162677064
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:56 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

sayed_ridha twitterde op woensdag 01-06-2016 om 18:41:38 #SDF have also reached Karsan town ~10km east of #Manbij, around 20 locations have been liberated near Manbij since start of the offensive reageer retweet
[ afbeelding ]
Djeez, dat gaat fucking snel. Erdogan zal wel een hoge bloeddruk hebben nu.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 1 juni 2016 @ 21:32:54 #12
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162678232
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:58 schreef Szura het volgende:

[..]

Djeez, dat gaat fucking snel. Erdogan zal wel een hoge bloeddruk hebben nu.
Door dit soort opmerkingen gaan meer mensen achter Erdogan staan en is hij ondertussen een legende geworden in de islamitische wereld.

Ga zo door hiermee.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162678332
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:45 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Ik vermoed meer dit:

[..]

waarschijnlijk meer artillerie en dan weer proberen de stad in te nemen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162678371
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:58 schreef Szura het volgende:

[..]

Djeez, dat gaat fucking snel. Erdogan zal wel een hoge bloeddruk hebben nu.
je klinkt als die turkse erdo haters. alles heeft links of rechtsom met erdo te maken _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 juni 2016 @ 21:41:20 #15
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162678515
quote:
99s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

je klinkt als die turkse erdo haters. alles heeft links of rechtsom met erdo te maken _O-
Want een opmars van Koerdische troepen langs de Turkse grens, waar de Turkse regering al maanden woest tegen ageert, heeft natuurlijk helemaal niks met Erdogan te maken _O-. Het maakt gewoon onderdeel uit van dit conflict, dat weet jij net zo goed.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162678612
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Want een opmars van Koerdische troepen langs de Turkse grens, waar de Turkse regering al maanden woest tegen ageert, heeft natuurlijk helemaal niks met Erdogan te maken _O-. Het maakt gewoon onderdeel uit van dit conflict, dat weet jij net zo goed.
dan nog. ik las dit wat er waar van is dunno

http://eaworldview.com/20(...)-few-kurds-involved/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 1 juni 2016 @ 21:43:45 #17
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162678614
quote:
14s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:32 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Door dit soort opmerkingen gaan meer mensen achter Erdogan staan en is hij ondertussen een legende geworden in de islamitische wereld.

Ga zo door hiermee.
Nee mensen staan achter Erdogan om zijn acties en standpunten. Niet om wat een aantal mensen zeggen op internet.

Dat is nogal megalomaan gedacht.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 1 juni 2016 @ 21:46:28 #18
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162678719
quote:
99s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

dan nog. ik las dit wat er waar van is dunno

http://eaworldview.com/20(...)-few-kurds-involved/
Diverse bronnen spreken elkaar tegen wat dat betreft
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 1 juni 2016 @ 21:52:23 #19
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162678940
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:43 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Nee mensen staan achter Erdogan om zijn acties en standpunten. Niet om wat een aantal mensen zeggen op internet.

Dat is nogal megalomaan gedacht.
Geloof het of niet, door de haat tegen Erdogan (o.a. opgekrikt door de British deep state) zijn ook meer mensen achter Erdogan gaan staan.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162679260
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:52 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Geloof het of niet, door de haat tegen Erdogan (o.a. opgekrikt door de British deep state) zijn ook meer mensen achter Erdogan gaan staan.
harun yahya... dude...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 juni 2016 @ 22:04:08 #21
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162679352
quote:
99s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

harun yahya... dude...
Nazaat van Mohammed en bestuurt Turkije achter de schermen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162679452
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:04 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nazaat van Mohammed en bestuurt Turkije achter de schermen.
jij weet broer

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 juni 2016 @ 22:08:50 #23
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162679546
quote:
99s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij weet broer

[ afbeelding ]
Zie je hoe dit nep-islamitische verzonnen 'bigot' systeem met zijn verzonnen hadith jouw geloof zo heeft verdraaid dat je afschuw van vrouwen hebt gekregen?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162679621
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:08 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Zie je hoe dit nep-islamitische verzonnen 'bigot' systeem met zijn verzonnen hadith jouw geloof zo heeft verdraaid dat je afschuw van vrouwen hebt gekregen?
ik heb afschuw van vrouwen?

was mij niet opgevallen dude...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162679681


Turkije boos op navo bondgenoot amerika voor steunen van koerden
http://www.volkskrant.nl/(...)g-tegen-is~a4308837/
  woensdag 1 juni 2016 @ 22:11:51 #26
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162679685
quote:
99s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik heb afschuw van vrouwen?

was mij niet opgevallen dude...
Omdat je het allemaal maar raar vindt.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162679773
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:11 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Omdat je het allemaal maar raar vindt.
ik vind het hele kedicikler ding raar idd.

betekent niet dat ik vrouwen afschuw ofzo...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 juni 2016 @ 22:17:04 #28
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162679899
quote:
14s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:11 schreef Mytho het volgende:
[ afbeelding ]

Turkije boos op navo bondgenoot amerika voor steunen van koerden
http://www.volkskrant.nl/(...)g-tegen-is~a4308837/
Tuurlijk steunt Amerika de pkk/ypg, want Obama is een komunist.



http://www.redstate.com/california_yankee/2016/03/25/obama-finally-embraces-socialismcommunism/


Helaas zullen ze er spijt van gaan krijgen, want de pkk is de meest smerige terroristische organisatie ooit en Amerika zal dat te laat inzien.

[ Bericht 11% gewijzigd door TeenWolf op 01-06-2016 22:23:32 ]
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162681060
quote:
99s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij weet broer

[ afbeelding ]
Ahlus Sunnah wal Jamaah ^O^

Takbirrr
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:02:44 #30
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162681297
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:52 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Ahlus Sunnah wal Jamaah ^O^

Takbirrr
Zie je? Dit krijg je er van. Gooi fundamentalisme met al zijn nep-hadith in de Islam en de islamitische landen vernietigen uiteindelijk zichzelf toch wel.
Goed plan weer van de British deep state. Daarom, tuimel niet in die val en beleef gewoon je godsdienst zoals die is bedoelt zonder die kwezelarij/fundamentalisme en je zal zelf ook gelukkiger worden.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162681444
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:52 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Ahlus Sunnah wal Jamaah ^O^

Takbirrr
Allahu Akbar
pi_162681463
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:08 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Allahu Akbar
Het is een sjiiet en safawiet...
pi_162681559
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:09 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Het is een sjiiet en safawiet...
Ah ok , een Assad aanhanger dus.

Dan kan ie de pot op.
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:17:29 #34
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162681647
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:13 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Ah ok , een Assad aanhanger dus.

Dan kan ie de pot op.
Ali Akhbar, Ali akhbar, Ali Akhbar, juist voor jou

Tjonge toch. Iemand die onderscheid maakt op grond van religie......
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162681675
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:02 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Zie je? Dit krijg je er van. Gooi fundamentalisme met al zijn nep-hadith in de Islam en de islamitische landen vernietigen uiteindelijk zichzelf toch wel.
Goed plan weer van de British deep state. Daarom, tuimel niet in die val en beleef gewoon je godsdienst zoals die is bedoelt zonder die kwezelarij/fundamentalisme en je zal zelf ook gelukkiger worden.
Harun Yahya & co zijn de ekte ekte Ahlus sunna.
pi_162681686
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:17 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ali Akhbar, Ali akhbar, Ali Akhbar, juist voor jou

Tjonge toch. Iemand die onderscheid maakt op grond van religie......
En dit is een nep Syrir die niet mans genoeg is om zich bij de SAA aan te sluiten om het vaderland te verdedigen.
pi_162681726
Harun Yahya de freemason

pi_162681745
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:17 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ali Akhbar, Ali akhbar, Ali Akhbar, juist voor jou

Tjonge toch. Iemand die onderscheid maakt op grond van religie......
Allah vergeeft de pleger van shirk niet als hij sterft en geen berouw heeft getoond. Het bewijs hiervoor zijn de Woorden van Allah (interpretatie van de betekenis):

Waarlijk Allah vergeeft het niet dat er deelgenoten aan Hem worden toegekend en Hij vergeeft buiten dit (alles) aan wie Hij wilt. (Soerat an-Nisaa’: 48)
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:21:32 #39
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162681748
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:19 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

En dit is een nep Syrir die niet mans genoeg is om zich bij de SAA aan te sluiten om het vaderland te verdedigen.
En dit is iemand die vanaf zijn PC op de man gaat spelen en geen bewijzen heeft.

Wat een laaggronds mannetje ben jij. Jij die ISIS gaat steunen boven de SAA.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:22:31 #40
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162681779
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:21 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Allah vergeeft de pleger van shirk niet als hij sterft en geen berouw heeft getoond. Het bewijs hiervoor zijn de Woorden van Allah (interpretatie van de betekenis):

Waarlijk Allah vergeeft het niet dat er deelgenoten aan Hem worden toegekend en Hij vergeeft buiten dit (alles) aan wie Hij wilt. (Soerat an-Nisaa’: 48)
Ok, ik ga dus naar jahannam volgens jou?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162681828
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:21 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En dit is iemand die vanaf zijn PC op de man gaat spelen en geen bewijzen heeft.

Wat een laaggronds mannetje ben jij. Jij die ISIS gaat steunen boven de SAA.
Ik steun SAA en ISIS vooral om elkaar af te maken ja...
pi_162681837
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:22 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ok, ik ga dus naar jahannam volgens jou?
Bepaal ik niet.
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:25:25 #43
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162681852
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:24 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik steun SAA en ISIS vooral om elkaar af te maken ja...
OK.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162681939
quote:
14s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:18 schreef Montana_ir het volgende:
Harun Yahya & co zijn de ekte ekte Ahlus sunna.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:36:48 #45
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162682115
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:24 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Bepaal ik niet.
Ja ik ga echt wachten op de Qiyamah hoor.

Leg jij maar eens uit waarom niet-soennieten minderwaardig zouden zijn? Ben jij nu nog altijd boos omdat Sjijieten Ali verkozen als opvolger? Iets wat verdomme 1450 jaar geleden is? Verdomme dat soort Sektarianisme maakt het MO kapot.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162682161
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:36 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Leg jij maar eens uit waarom niet-soennieten minderwaardig zouden zijn?
Heb ik nergens gezegd.
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:40:37 #47
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162682220
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:38 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Heb ik nergens gezegd.
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:13 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Ah ok , een Assad aanhanger dus.

Dan kan ie de pot op.
Waarom dan sjijieten automatisch als Assad aanhanger en waarom de pot op met zijn mening als hij sjijiet is? maakt toch niet uit, zou je hetzelfde zeggen als een soenniet dat doet?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162682259
Kortom tis en blijft n klerezooi.
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:43:27 #49
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162682285
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:42 schreef Adrie072 het volgende:
Kortom tis en blijft n klerezooi.
Kun je wel zeggen ja.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162682322
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:40 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

[..]

Waarom dan sjijieten automatisch als Assad aanhanger en waarom de pot op met zijn mening als hij sjijiet is? maakt toch niet uit, zou je hetzelfde zeggen als een soenniet dat doet?
Na die ah ok , stond een komma ;)
Elk Assadist kan van mij de pot op wat ie ook aanhangt .
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:46:39 #51
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162682361
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:45 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Na die ah ok , stond een komma ;)
Elk Assadist kan van mij de pot op wat ie ook aanhangt .
Ok, als jij ons ''Assadist'' noemt dan mag ik jou en je aanhangers ''Terroristen'' noemen volgens jou logica.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162682422
quote:
12s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:29 schreef Aloulu het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-

Yasser Habib & co zijn de ekte ekte Rafidi's
pi_162682430
quote:
Iraq has delayed its assault on the city of Falluja because of fears for the safety of civilians, Prime Minister Haider al-Abadi said on Wednesday, as his forces halted at the city's edge in the face of ferocious resistance from Islamic State fighters.

Abadi's decision to halt, two days after elite Iraqi troops poured into the city's rural southern outskirts, postpones what was expected to be one of the biggest battles ever fought against Islamic State.

The government, backed by world powers including the United States and Iran, has vowed to win back the first major Iraqi city that fell to the group in 2014.

"It would have been possible to end the battle quickly if protecting civilians wasn't among our priorities," Abadi told military commanders at the operations room near the frontline in footage broadcast on state television. "Thank God, our units are at the outskirts of Falluja and victory is within reach."

Falluja has been a bastion of the Sunni insurgency that fought both the U.S. occupation of Iraq and the Shi'ite-led Baghdad government. Islamic State fighters raised their flag there in 2014 before sweeping through much of Iraq's north and west.

Abadi first announced plans to assault Falluja 10 days ago. But with 50,000 civilians still believed trapped inside the city, the United Nations has warned that militants are holding hundreds of families in the center as human shields.

After heavy resistance from Islamic State fighters, the troops have not moved over the past 48 hours, keeping their positions in Falluja's mainly rural southern suburb of Naimiya, according to a Reuters TV crew reporting from the area.

Explosions from shelling and air strikes as well as heavy gunfire could be heard on Wednesday morning in the city that lies 50 km (30 miles) west of Baghdad.

Falluja is the second-largest Iraqi city still under control of the Sunni militants, after Mosul, their de facto capital in the north that had a pre-war population of about 2 million.

Abadi's initial decision to assault Falluja appears to have gone against the plans of his U.S. allies, who would prefer the government concentrate on Mosul, rather than risk getting bogged down in a potentially drawn out fight for a smaller, potentially hostile Sunni Muslim stronghold like Falluja.

"You do not need Falluja in order to get Mosul," a spokesman for a U.S.-led anti-IS coalition, U.S. Army Colonel Steve Warren, said in a phone interview ten days ago when the government first announced its plans to recapture Falluja.

However, Falluja is Islamic State's closest bastion to Baghdad, believed to be the base from which militants have staged a campaign of suicide bombings in the capital that has increased pressure on Abadi to act to improve security.
http://www.reuters.com/ar(...)alluja-idUSKCN0YN4JM

_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-

"We zullen Falujah in een aantal dagen heroveren."

Yeah sure... _O- _O- _O-
pi_162682536
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:49 schreef JubaUrbicus het volgende:
Iraq has delayed its assault on the city of Falluja because of fears for the safety of civilians, Prime Minister Haider al-Abadi said on Wednesday, as his forces halted at the city's edge in the face of ferocious resistance from Islamic State fighters.

Abadi's decision to halt, two days after elite Iraqi troops poured into the city's rural southern outskirts, postpones what was expected to be one of the biggest battles ever fought against Islamic State.

The government, backed by world powers including the United States and Iran, has vowed to win back the first major Iraqi city that fell to the group in 2014.

"It would have been possible to end the battle quickly if protecting civilians wasn't among our priorities," Abadi told military commanders at the operations room near the frontline in footage broadcast on state television. "Thank God, our units are at the outskirts of Falluja and victory is within reach."

Falluja has been a bastion of the Sunni insurgency that fought both the U.S. occupation of Iraq and the Shi'ite-led Baghdad government. Islamic State fighters raised their flag there in 2014 before sweeping through much of Iraq's north and west.

Abadi first announced plans to assault Falluja 10 days ago. But with 50,000 civilians still believed trapped inside the city, the United Nations has warned that militants are holding hundreds of families in the center as human shields.

After heavy resistance from Islamic State fighters, the troops have not moved over the past 48 hours, keeping their positions in Falluja's mainly rural southern suburb of Naimiya, according to a Reuters TV crew reporting from the area.

Explosions from shelling and air strikes as well as heavy gunfire could be heard on Wednesday morning in the city that lies 50 km (30 miles) west of Baghdad.

Falluja is the second-largest Iraqi city still under control of the Sunni militants, after Mosul, their de facto capital in the north that had a pre-war population of about 2 million.

Abadi's initial decision to assault Falluja appears to have gone against the plans of his U.S. allies, who would prefer the government concentrate on Mosul, rather than risk getting bogged down in a potentially drawn out fight for a smaller, potentially hostile Sunni Muslim stronghold like Falluja.

"You do not need Falluja in order to get Mosul," a spokesman for a U.S.-led anti-IS coalition, U.S. Army Colonel Steve Warren, said in a phone interview ten days ago when the government first announced its plans to recapture Falluja.

However, Falluja is Islamic State's closest bastion to Baghdad, believed to be the base from which militants have staged a campaign of suicide bombings in the capital that has increased pressure on Abadi to act to improve security.
ISIS is sterk man

quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:46 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ok, als jij ons ''Assadist'' noemt dan mag ik jou en je aanhangers ''Terroristen'' noemen volgens jou logica.
Noem me hoe je wilt ;) , ik neem Assadisten sowieso niet serieus.
Aanhangers van een massamoordenaar.
pi_162682570
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:49 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

http://www.reuters.com/ar(...)alluja-idUSKCN0YN4JM

_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-

"We zullen Falujah in een aantal dagen heroveren."

Yeah sure... _O- _O- _O-
Nice

Hopelijk krijgt de Hashd Al-Shabee (PMU) groen licht.
pi_162682621
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162682676
quote:
14s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:57 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Nice

Hopelijk krijgt de Hashd Al-Shabee (PMU) groen licht.
De pussy army
pi_162682678
De moedjahedientjes zitten weer de jihadistje uit te hangen hier.
pi_162682723
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:04 schreef PSVCL het volgende:

[..]

De pussy army
pi_162682741
pi_162682788
quote:
pi_162682792
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:07 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Allemaal lucht.

Wanneer gaan ze ISIS aanpakken dan? pussys.
pi_162682844
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:12 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Allemaal lucht.

Wanneer gaan ze ISIS aanpakken dan? pussys.
Amerli,Jurf Al-Shakhar,Diyala,Tikrit,Ramadi,Basheer......... ;)
pi_162683191



ISIS executioner dubbed The Bulldozer is 'captured' by the Syrian army and dumped half-naked in the back of a truck

http://www.dailymail.co.u(...)alf-naked-truck.html
pi_162683398
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:42 schreef Mytho het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

ISIS executioner dubbed The Bulldozer is 'captured' by the Syrian army and dumped half-naked in the back of a truck

http://www.dailymail.co.u(...)alf-naked-truck.html
Ik denk dat ze zijn hoofd nog wel kunnen verkopen via eBay als verzamelobject.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 2 juni 2016 @ 01:08:37 #66
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_162683526
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:42 schreef Mytho het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

ISIS executioner dubbed The Bulldozer is 'captured' by the Syrian army and dumped half-naked in the back of a truck

http://www.dailymail.co.u(...)alf-naked-truck.html
Die eerste foto kon zo een foto uit de middeleeuwen zijn, met die kleding en dat mes :') Alleen de auto's daarachter verraden dat het in deze eeuw gebeurd.
  donderdag 2 juni 2016 @ 01:13:12 #67
452665 proxyservies
viva argentina
pi_162683570
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 01:08 schreef Charleville het volgende:

[..]

Die eerste foto kon zo een foto uit de middeleeuwen zijn, met die kleding en dat mes :') Alleen de auto's daarachter verraden dat het in deze eeuw gebeurd.
Quantamo bay pakjes in de middeleeuwen? Rambo mes in de middeleeuwen?
pi_162684376
Hopelijk krijgt die smerige rat net zo'n langzame verschrikkelijk pijnlijke dood als al zijn slachtoffers.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_162686218
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juni 2016 05:55 schreef StateOfMind het volgende:
Hopelijk krijgt die smerige rat net zo'n langzame verschrikkelijk pijnlijke dood als al zijn slachtoffers.
jammer alleen dat zijn 71 maagden het zwaar zullen krijgen
;(
pi_162686436
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:52 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Ahlus Sunnah wal Jamaah ^O^

Takbirrr
AllahuAkbar 8-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162686485
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:40 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

[..]

Waarom dan sjijieten automatisch als Assad aanhanger en waarom de pot op met zijn mening als hij sjijiet is? maakt toch niet uit, zou je hetzelfde zeggen als een soenniet dat doet?
omdat de politieke scheidslijn tegenwoordig grotendeels sektarisch is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162686586
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:46 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ok, als jij ons ''Assadist'' noemt dan mag ik jou en je aanhangers '"Terroristen'' noemen volgens jou logica.
kom op dude je kan beter dan deze achterlijke vergelijking...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162686595
quote:
Mijn main man. :9
pi_162686663
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:55 schreef PSVCL het volgende:

ISIS is sterk man
isis was sterk.

isis heeft de sunnis voor hun karretje gespannen door alle andere sunni arabieren op te ruimen die vertikten baya te geven.
het het zal wel ff duren, maar ze hebben hun hand overspeeld en hebben de wereldmachten over hun heen geroepen. kwestie van tijd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162687066
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:00 schreef Aloulu het volgende:
[ afbeelding ]
deze was laatst gedood toch?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162687572
_O- _O- _O- :')

SamTamiz twitterde op woensdag 01-06-2016 om 15:02:26 #Iran begins filming for new TV series on Iranian and Afghan fighters in #Syria, called "On The Wings Of Angels" https://t.co/9FXG8xmwrz reageer retweet
echte een grap deze wapenstilstand

RevolutionSyria twitterde op woensdag 01-06-2016 om 22:46:28 After over 3 years of Assad's siege, #UN aid convoy reached #Daraya but without food. Instead Mosquito nets!! #Syria https://t.co/SR2xjrH88W reageer retweet


[ Bericht 28% gewijzigd door Slayage op 02-06-2016 11:10:22 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162688615
Turkije heeft nieuwe gewapende UAV's. Ik vraag me af wanneer ze hem in Irak en Syri gaan gebruiken.
  donderdag 2 juni 2016 @ 12:13:07 #78
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162688904
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 11:54 schreef Atak het volgende:
Turkije heeft nieuwe gewapende UAV's. Ik vraag me af wanneer ze hem in Irak en Syri gaan gebruiken.
Die worden dan iig in Syri simpel door de Russen uit de lucht geschoten.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_162688955
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:13 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Die worden dan iig in Syri simpel door de Russen uit de lucht geschoten.
Dan gebruiken de Turken gewoon artillerie voor Syri.



Voor nu tenminste. Als ze straks misschien een deal hebben met Rusland dan zou Turkije de gewapende UAV's ook in Syri kunnen gebruiken. Het gaat om deze babies:



Deze gaan in i.i.g binnenkort 24/7 boven Kandil vliegen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Atak op 02-06-2016 12:58:32 ]
  donderdag 2 juni 2016 @ 12:38:18 #80
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162689325
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:16 schreef Atak het volgende:
Dan gebruiken de Turken gewoon artillerie voor Syri.
Dat doen ze al.
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:16 schreef Atak het volgende:
Voor nu tenminste. Als ze straks misschien een deal hebben met Rusland dan zou Turkije de gewapende UAV's ook in Syri kunnen gebruiken. Het gaat om deze babies:

[ afbeelding ]

De gaan in i.i.g binnenkort 24/7 boven Kandil vliegen.
Rusland heeft duidelijk gemaakt geen Turkse inmenging in het Syrische conflict te willen.
En Rusland heeft ze nog steeds niet vergeven voor het incident met hun straaljager.

Plus Erdogan is een soort aartsvijand van Assad dus uh ja.... dream on zou ik zeggen.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_162689363
zo komt de koerdische "arbeiders" partij (PKK) aan zijn financien _O- _O- _O-

sur is ook een van de wijken waar er hevige strijd is geleverd recentelijk

quote:
500,000 cannabis roots found in Diyarbakır’s Sur

DİYARBAKIR – Anadolu Agency

Some 500,000 cannabis roots planted in a UNESCO-protected garden in the Sur district of the southeastern province of Diyarbakır have been seized over the course of a week-long operation by around 450 police officers.


Anti-narcotics teams from the Diyarbakır police department unrooted a total of 500,000 cannabis roots planted in the Hevsel Gardens. In operations conducted with the aerial support of helicopters, police teams also interrogated three suspects at the scene.

The Hevsel Gardens, along with the Diyarbakır Fortress, were added to UNESCO’s world heritage site list in July 2015.

The gardens, a green link between the sprawling city and the Tigris River, which supplies Diyarbakır with food and water, are on a site also encompassing the Amida Mound, the historic İkale (inner castle), and the 5.8 km-long city walls with numerous towers, gates, buttresses, and 63 inscriptions from different historical eras.

Located on an escarpment of the Upper Tigres River Basin which is part of the so-called “Fertile Crescent,” the fortified city of Diyarbakır and the surrounding landscape has been an important center since the Hellenistic period, through the Roman, Sassanid, Byzantine, Islamic and Ottoman times to the present, the UNESCO website states.

June/02/2016
http://www.hurriyetdailyn(...)=99995&NewsCatID=341

quote:
A dangerous escalation of Turkey's tension with Russia

Actually, the tension is not only between Turkey and Russia but between the NATO alliance and Russia. NATO's Parliamentary Assembly urged its 28 members on May 30, after sessions in Tirana, to stand up to Russia's military "assertiveness" and "to provide reassurance" to those allies who feel their security is under threat, "focusing on the eastern and southern flanks of the alliance."


That focus particularly means the Russian pressure on the Baltic states Estonia, Lithuania and Latvia in the north (with its side-effects on Scandinavia), and on Turkey in the south, neighboring both Ukraine and Syria, which both have a considerable Russian military presence.

The declaration of the NATO assembly also asked members to increase their defense budgets in order to strengthen conventional and nuclear deterrence measures, heighten NATO military preparedness and boost cooperation with non-NATO members Sweden and Finland, neighboring the Baltics.


NATO Secretary General Jens Stoltenberg described the current situation as "the biggest reinforcement of our collective defense since the end of the Cold War," and relations with Russia are expected to be discussed again at the NATO Summit in Warsaw on July 8-9. Poland, also neighboring the Baltics, currently hosts missiles of the NATO-operated U.S. Missile Defense System, which has early warning radars in Turkey. Both are seen as a reason of concern for Russia.

Turkey and Russia had been doing well as major trade partners, even after Russia annexed the Ukrainian soil of Crimea, which has historical and cultural ties with Turkey. Things changed dramatically after Russia's presence amassed in Syria, neighboring Turkey's southern borders, in support of the regime of Syrian President Bashar al-Assad. The downing of a Russian jet by Turkey over a violation of the Turkey-Syria border in November 2015 triggered a major crisis between the two countries.

Russian President Vladimir Putin said on May 28 in Athens that relations could return to normal if Turkey took a step, meaning an apology and compensation. Turkish President Tayyip Erdogan said the next day that he had not seen any positive steps from Russia, such as stopping arms provided to terrorists. He was probably implying the Turkish helicopter shot down by a Russian-made rocket recently fired by a militant of the outlawed Kurdistan Workers' Party (PKK) in southeastern Turkey. Moscow asked Ankara to come up with evidence for that.

On May 31, Turkey accused Russia and Syria of bombing a hospital in Idlib. After denying that, Russian Foreign Minister Sergei Lavrov said Turkish troops in Iraq positioned against the PKK and the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) posed a threat and should be withdrawn.

Again on May 31, Turkish Chief of General Staff Gen. Hulusi Akar said on the closing day of a week-long military exercise in the western province of Izmir that promises given within alliances should be kept, implying Turkey's expectations from NATO and the U.S. in particular in the anti-terror fight.

Another interesting development yesterday was Erdogan's statement about a "pilot mistake" for the downing of the Russian jet. He did not elaborate which pilot or what mistake before taking off for an official trip to Uganda.

By the way, the exercise - Efes 2016 - was the first of its kind in the sense that it combined eight NATO and non-NATO forces together, including Turkey, the U.S., the U.K., Germany, Poland, Saudi Arabia, Qatar and Azerbaijan.

It seems that the crises in Ukraine and Syria are set to continue and tension between Russia and NATO is not likely to decrease. Turkey will therefore continue to be on the front line and subjected to terrorist threats.

June/01/2016
http://www.hurriyetdailyn(...)=99923&NewsCatID=409

[ Bericht 27% gewijzigd door Slayage op 02-06-2016 12:47:38 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 2 juni 2016 @ 12:47:05 #82
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162689509
quote:
99s.gif Op donderdag 2 juni 2016 10:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat de politieke scheidslijn tegenwoordig grotendeels sektarisch is.
Klopt. Waar is de tijd van Nasser?

Hij zou beschaamd zijn als hij wist wat er nu aan het gebeuren is.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162689588
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:47 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Klopt. Waar is de tijd van Nasser?

Hij zou beschaamd zijn als hij wist wat er nu aan het gebeuren is.
idd.

spijtig is het zeker, maar ook een feit helaas en het ziet er ook niet naar uit dat we uit deze sektarische cyclus kunnen komen op de korte termijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 2 juni 2016 @ 12:51:57 #84
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162689620
quote:
99s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

idd.

spijtig is het zeker, maar ook een feit helaas en het ziet er ook niet naar uit dat we uit deze sektarische cyclus kunnen komen op de korte termijn.
Zolang dat de Golfstaten hun sektarische Wahabbi ideologie verspreiden zit er geen verbetering in, nee.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 2 juni 2016 @ 12:57:54 #85
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162689773
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:42 schreef Mytho het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

ISIS executioner dubbed The Bulldozer is 'captured' by the Syrian army and dumped half-naked in the back of a truck

http://www.dailymail.co.u(...)alf-naked-truck.html
Dat hij de meest pijnvolle dood mag sterven voor zijn daden.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162689777
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:51 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Zolang dat de Golfstaten hun sektarische Wahabbi ideologie verspreiden zit er geen verbetering in, nee.
iran is net zo schuldig als de wahabis.

die twee moeten gewoon aan tafel met elkaar :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162689779
Blij dat ISIL van 2 kanten word verkracht .
  donderdag 2 juni 2016 @ 12:58:27 #88
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162689785
quote:
99s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

iran is net zo schuldig als de wahabis.

die twee moeten gewoon aan tafel met elkaar :{
Gaat niet gebeuren, helaas.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162689831
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:38 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dat doen ze al.

[..]

Rusland heeft duidelijk gemaakt geen Turkse inmenging in het Syrische conflict te willen.
En Rusland heeft ze nog steeds niet vergeven voor het incident met hun straaljager.

Plus Erdogan is een soort aartsvijand van Assad dus uh ja.... dream on zou ik zeggen.
En jij denkt dat Rusland het kan permitteren om die no-fly zone voor altijd te implementeren? Rusland heeft het geld gewoon niet. Binnenkort trekt Rusland zich terug of kan die no-fly zone niet meer veroorloven en dan vliegen die Turkse UAV's gewoon boven Noord-Syri.
pi_162689849
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:58 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren, helaas.
misschien moet de shit nog verder escaleren eer het gebeurt :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:12:58 #91
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690103
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:00 schreef Atak het volgende:

[..]

En jij denkt dat Rusland het kan permitteren om die no-fly zone voor altijd te implementeren? Rusland heeft het geld gewoon niet. Binnenkort trekt Rusland zich terug of kan die no-fly zone niet meer veroorloven en dan vliegen die Turkse UAV's gewoon boven Noord-Syri.
Oh, please. Doe eens niet zo naef, zeg.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:13:44 #92
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690119
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:13 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Die worden dan iig in Syri simpel door de Russen uit de lucht geschoten.
Onzin. Turkije gebruikt al een tijdje armed en unarmed drones in Syri.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:14:15 #93
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690130
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin. Turkije gebruikt al een tijdje armed en unarmed drones in Syri.
Ok, laat maar zien dan.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:18:23 #94
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:20:55 #95
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690302
quote:
Ja, ho even. Dat is tegen IS. Dat wordt gedoogd. Andere doelen (zoals bijvoorbeeld de YPG) zijn off-limits. Daarentegen zullen ze nooit grondtroepen tegen IS mogen inzetten van de Russen.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_162690321
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:12 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Oh, please. Doe eens niet zo naef, zeg.
Hoezo? Ik denk dat jij naef bent.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:22:22 #97
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690346
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:20 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Ja, ho even. Dat is tegen IS. Dat wordt gedoogd. Andere doelen (zoals bijvoorbeeld de YPG) zijn off-limits. Daarentegen zullen ze nooit grondtroepen tegen IS mogen inzetten van de Russen.
Onzin, zowel YPG als IS staan continu onder drone toezicht door het Turkse leger. Je moet niet zo draaikonten.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:23:19 #98
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690366
Oh en Turkije heeft recentelijk special forces ingezet in Syri dus dat deel van je post is ook onzin.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:24:33 #99
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690403
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin, zowel YPG als IS staan continu onder drone toezicht door het Turkse leger. Je moet niet zo draaikonten.
Een aanval op de Koerden, zeker als dat een gecordineerde actie met de Russen in de weg staat (zoals het dat een tijdje geleden deed ten noorden van Aleppo) zal beantwoord worden.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:25:26 #100
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690433
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:23 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Oh en Turkije heeft recentelijk special forces ingezet in Syri dus dat deel van je post is ook onzin.
Tegen?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:32:03 #101
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690628
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:24 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Een aanval op de Koerden, zeker als dat een gecordineerde actie met de Russen in de weg staat (zoals het dat een tijdje geleden deed ten noorden van Aleppo) zal beantwoord worden.
Turkije shellt zo vaak de YPG. Je overschat de Russen flink. Pas je op dat je niet teveel met je kont draait, straks stijg je nog op.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:32:24 #102
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690636
SyAA/Suqur Al Sahara operation to liberate the city of Raqqa has begun this morning @AboZain6 says: http://syria.liveuamap.com/en/2016/2-june-syaasuqur-al-sahara-operation-to-liberate-the-city

De SAA ziet zijn kansen schoon met IS afgeleid door de aanvallen op Manbij en Raqqa vanuit het noorden. The Race to Raqqa has begun.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:32:38 #103
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690643
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:25 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Tegen?
Tegen IS aangezien bij delen van de grens IS een direct gevaar vormde voor Turkije.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:33:23 #104
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690662
quote:
10s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:32 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Turkije shellt zo vaak de YPG. Je overschat de Russen flink. Pas je op dat je niet teveel met je kont draait, straks stijg je nog op.
Dat is ook het enige wat ze ongestraft kunnen doen, en dat doen ze dan ook.
Dat zei ik daar net al. Wel goed lezen h?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:33:35 #105
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690668
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:32 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Tegen IS aangezien bij delen van de grens IS een direct gevaar vormde voor Turkije.
I rest my case.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:35:01 #106
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690701
Dit was trouwens een geniaal antwoord op de eis van Putin dat Turkije excuus zou moeten aanbieden voor het neerschieten van een Russische jet.

quote:
Downing of Russian jet a 'pilot's mistake,' says Turkish President Erdoğan
Turkish President Recep Tayyip Erdoğan described the Nov. 24, 2015, downing of a Russian jet by a Turkish warplane for violating Turkish airspace as a “mistake.”

The incident precipitated a major row between Ankara and Moscow, with the latter imposing several economic sanctions on Turkey in return.

“It is really thought-provoking that our relations with Mr. [Vladimir] Putin came to the current level from a very different point and [he] sacrificed Turkey due to a mistake or fault by a pilot,” Erdoğan said.

“We should be involved in developing ties for sure and returning them to [where they were],” he said.

Still, the president said he did not understand what manner of “first step” Turkey should take to repair ties.

However, the president did not elaborate on the nature of such a mistake or whether it belonged to a Russian or Turkish pilot.
http://www.hurriyetdailyn(...)=99925&NewsCatID=510
pi_162690714
quote:
99s.gif Op donderdag 2 juni 2016 10:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

isis was sterk.

isis heeft de sunnis voor hun karretje gespannen door alle andere sunni arabieren op te ruimen die vertikten baya te geven.
het het zal wel ff duren, maar ze hebben hun hand overspeeld en hebben de wereldmachten over hun heen geroepen. kwestie van tijd.
Dat horen we nu al 2 jaar.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:36:05 #108
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690726
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:33 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dat is ook het enige wat ze ongestraft kunnen doen, en dat doen ze dan ook.
Dat zei ik daar net al. Wel goed lezen h?
Wat zou Turkije dan nog meer moeten doen? Grondtroepen? Waarom zou je soldaten opofferen terwijl een oorlog in Syri nog wel ff doorettert en je de beschikking hebt over proxy's die Syri bezig kan houden?
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:36:47 #109
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690749
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:33 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

I rest my case.
Je gaat geen grondtroepen inzetten voor indirect gevaar. Zeker niet als er nog een oorlog gaande is.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:38:06 #110
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690781
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:36 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wat zou Turkije dan nog meer moeten doen? Grondtroepen? Waarom zou je soldaten opofferen terwijl een oorlog in Syri nog wel ff doorettert en je de beschikking hebt over proxy's die Syri bezig kan houden?
Geen idee, vraag het aan Erdo? Dit zijn toch iedere keer de dreigementen die uit Turkije komen als bijv. Azaz of dreigt te vallen, of de cantons aangesloten worden, of Jarabalus onder vuur ligt etc. etc.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:39:43 #111
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690814
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:38 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Geen idee, vraag het aan Erdo? Dit zijn toch iedere keer de dreigementen die uit Turkije komen als bijv. Azaz of dreigt te vallen, of de cantons aangesloten worden, of Jarabalus onder vuur ligt etc. etc.
Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Grondtroepen zijn een last resort. Van dat punt zijn we nog heel ver weg. Er zijn nog genoeg groeperingen in Syri die naar support snakken.
pi_162690834
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:35 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Dat horen we nu al 2 jaar.
kloptja. en de barsten beginnen te tonen. ze hebben niet eens tijd meer ok hun slick prpaganda filmpjes te maken met originele manieren mensen te executeren en zijn ze genoodzaakt om soft targets aan te vallen in baghdad en parijs. om de schijn op te houden dat ze machtig zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:41:24 #113
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162690855
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Grondtroepen zijn een last resort. Van dat punt zijn we nog heel ver weg. Er zijn nog genoeg groeperingen in Syri die naar support snakken.
Die pocket wordt steeds kleiner alleen. Als alle grensovergangen door of de YPG of IS worden gecontroleerd zijn de aanvoerlijnen voor die groepen weg. Daarom is Turkije daar zo fel op.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:45:12 #114
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162690984
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:41 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Die pocket wordt steeds kleiner alleen. Als alle grensovergangen door of de YPG of IS worden gecontroleerd zijn de aanvoerlijnen voor die groepen weg. Daarom is Turkije daar zo fel op.
De grens met Turkije is lang, er is nog plek genoeg voor leveringen.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:46:15 #115
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162691012
quote:
6s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:45 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De grens met Turkije is lang, er is nog plek genoeg voor leveringen.
Niet op de huidige schaal. Maar smokkelen is natuurlijk altijd mogelijk.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_162691160
joshua_landis twitterde op donderdag 02-06-2016 om 13:40:21 "Are the Sunni Arabs of #Iraq and #Syria being Ethnically Cleansed?" @joshua_landis argues2 @RadioNational they are! https://t.co/MWrtZqQcdR reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 2 juni 2016 @ 14:24:43 #117
168739 Red_85
'echt wel'
pi_162692027
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:57 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dat hij de meest pijnvolle dood mag sterven voor zijn daden.
En de langzaamste.
Hoop dat hij heel lang mag 'genieten' van allerlei leuke spelletjes die ze met hem gaan doen.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_162692374
race to raqqa?

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162693369
Could a millionaire businessman save Iraq's Sunnis?

ERBIL, Iraq | By Ned Parker

For at least a decade, Iraqi business mogul Khamis Khanjar has bankrolled Sunni politicians and fighters alike. Now, he wants to use his multi-million dollar fortune to create an autonomous region for Iraq's Sunnis.

Khanjar's emergence from backroom deal-maker to would-be Sunni champion is just one sign of Iraq's continued political drift.


interessant interview met een bekeerling ex isis lid, die zich bedrogen voelt nu hij de ware gezicht van de organisatie heeft leren kennen, vanaf 10:17 komen ze met "de sunna van baghdadi" en met regelgeving dat diefstal geen diefstal is, maar slechts lenen/gebruiken van dingen die in wezen niet van jou zijn :')



[ Bericht 24% gewijzigd door Slayage op 02-06-2016 15:33:54 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162694963
quote:
99s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:52 schreef Slayage het volgende:
"Are the Sunni Arabs of #Iraq and #Syria being Ethnically Cleansed?" @joshua_landis argues2 @RadioNational they are! https://t.co/MWrtZqQcdR
Is al ik weet niet hoelang aan de gang, en de wereld geeft geen fuck.
pi_162695044
quote:
99s.gif Op donderdag 2 juni 2016 14:38 schreef Slayage het volgende:
race to raqqa?

[ afbeelding ]
Bron?
pi_162695108
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Grondtroepen zijn een last resort. Van dat punt zijn we nog heel ver weg. Er zijn nog genoeg groeperingen in Syri die naar support snakken.
Precies. Hoe langer je wacht met een invasie hoe beter. Laat PKK maar het vieze werk doen. Een Turkse invasie voor een safe-zone kan altijd. Er zijn miljoenen Syrirs die uiteindelijk terug moeten naar hun land.
pi_162695110
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 16:21 schreef Atak het volgende:

[..]

Bron?
Conflicts twitterde op donderdag 02-06-2016 om 11:25:43 BREAKING: Reports that the #SAA is launching an operation to try to re-take #ISIS stronghold of #Raqqa https://t.co/4thieR27av reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162695235
quote:
99s.gif Op donderdag 2 juni 2016 16:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

Conflicts twitterde op donderdag 02-06-2016 om 11:25:43 BREAKING: Reports that the #SAA is launching an operation to try to re-take #ISIS stronghold of #Raqqa https://t.co/4thieR27av reageer retweet
Dat is geen objectieve bron maar ok. Thanks.
pi_162695265
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 16:29 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat is geen objectieve bron maar ok. Thanks.
achja, informatie / desinformatie, zo is het conflict al jaren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162699204
Kunnen ze geen landswap doen ofzo? Alle soennie Irakezen naar Syrie en mogen Bashar en de Alawietjes naar de sjitische broeders in Irak. Hebben we in een klap het hele probleem opgelost.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162699264
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:06 schreef Aloulu het volgende:
Kunnen ze geen landswap doen ofzo? Alle soennie Irakezen naar Syrie en mogen Bashar en de Alawietjes naar de sjitische broeders in Irak. Hebben we in een klap het hele probleem opgelost.
Laat alle sjieten gewoon verhuizen naar Zuid Irak.

Zuid Irak - Sjiietenstan
Midden/oost Irak Sunnietenstan
Noord/west Irak - Kurdistan
  donderdag 2 juni 2016 @ 19:10:19 #128
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162699312
Nee, men moet gewoon overeenkomen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162699353
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:08 schreef JubaUrbicus het volgende:
Laat alle sjieten gewoon verhuizen naar Zuid Irak.

Zuid Irak - Sjiietenstan
Midden/oost Irak Sunnietenstan
Noord/west Irak - Kurdistan
Ze zijn de demografische grootste groep....dus tsjaaah. Zij bepalen in Irak he.

quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:10 schreef Zahreddine het volgende:
Nee, men moet gewoon overeenkomen.
Na 1400 jaar gaat men opeens overeenkomen _O-
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162699377
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:11 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Ze zijn de demografische grootste groep....dus tsjaaah. Zij bepalen in Irak he.

[..]

Na 1400 jaar gaat men opeens overeenkomen _O-
Probleem is groter dan dat, iedereen wilt olie en gasvelden en die staan overal en nergens.
  donderdag 2 juni 2016 @ 19:13:45 #131
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162699397
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:11 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Na 1400 jaar gaat men opeens overeenkomen _O-
Daarom secularisatie. geen onderscheid maken tussen religies en in dialoog gaan.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 2 juni 2016 @ 19:14:35 #132
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162699418
DrPartizan_ twitterde op donderdag 02-06-2016 om 18:33:19 Ammunition from Turkey, meant to be for Ahrar al-Sham in Idlib, seized by YPG Special Forces from Efrn region. https://t.co/ftrDyPtNtR reageer retweet
lol
Say what?
pi_162699433
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:12 schreef JubaUrbicus het volgende:
Probleem is groter dan dat, iedereen wilt olie en gasvelden en die staan overal en nergens.
Dat ook. Beste blijft gewoon 1 volk, 1 religie, 1 taal. Zoals wij in de Maghreb. Geen gezeik soenni sjiet druuz alawi maliki salafi armeen arabier koerd turkmeen en de hele teringzooi.

Als Irak ooit split verliezen de soennieten het meest. Alle olierijke gebieden liggen in sjitisch gebied en Bagdad behoort dan ook aan sjieten. De soennieten krijgen enkel zand en geen toegang tot een haven.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162699451
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:13 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Daarom secularisatie. geen onderscheid maken tussen religies en in dialoog gaan.
Secularisatie heeft gefaald in het midden oosten, Assad was seculier en dat liep niet. Abadi nu is seculier en dat loopt ook niet goed, Sadam was seculier en dat liep ook niet goed. Bijna alle Arabische landen zijn seculier (scheiding van religie en staat) en ondanks dat gaat het bijna nergens goed.
  donderdag 2 juni 2016 @ 19:16:33 #135
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162699465
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:16 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Secularisatie heeft gefaald in het midden oosten, Assad was seculier en dat liep niet. Abadi nu is seculier en dat loopt ook niet goed, Sadam was seculier en dat liep ook niet goed. Bijna alle Arabische landen zijn seculier (scheiding van religie en staat) en ondanks dat gaat het bijna nergens goed.
En Nasser?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162699492
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:15 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dat ook. Beste blijft gewoon 1 volk, 1 religie, 1 taal. Zoals wij in de Maghreb. Geen gezeik soenni sjiet druuz alawi maliki salafi armeen arabier koerd turkmeen en de hele teringzooi.

Als Irak ooit split verliezen de soennieten het meest. Alle olierijke gebieden liggen in sjitisch gebied en Bagdad behoort dan ook aan sjieten. De soennieten krijgen enkel zand en geen toegang tot een haven.
True that, het grote voordeel van de Maghreb landen is dat ze allemaal op 1 lijn staan qua religie/stroming. Er bestaat geen sektarisme en zelfs als er sprake is van salafisme hier en daar dan kan dat op zich nog wel, het is niet alleen dat. De maghreb mentaliteit is gewoon anders en openlijker, niet zoals in het midden oosten.
pi_162699533
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:13 schreef Zahreddine het volgende:
Daarom secularisatie. geen onderscheid maken tussen religies en in dialoog gaan.
Je moet niet naief zijn; geen land te bezijlen met arabieren. Dit zijn mooie praatjes die in Europa en ontwikkelde landen opgaan. Secularisatie is een vies woord in de Arabische politieke context, zelfs grote seculiere partijen ontkennen "3ilmaniyyin" (seculieren) te zijn, noch zeggen ze openlijk voor "scheiding van kerk en staat" te zijn :D

Ook de staatsmoefti van Syrie discussieerde op al Jazeera voorheen tegen secularisme.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  donderdag 2 juni 2016 @ 19:19:47 #138
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162699550
Veel beeldmateriaal van Manbij vandaag
DrPartizan_ twitterde op donderdag 02-06-2016 om 14:50:42 #Manbij Speedboats used to cross the Euphrates River. https://t.co/TfYfQFXkWk reageer retweet
DrPartizan_ twitterde op donderdag 02-06-2016 om 11:32:33 #Manbij Operation by SDF/YPG to liberate the city from ISIS control. https://t.co/ZuFOPrUeaL reageer retweet
Say what?
  donderdag 2 juni 2016 @ 19:20:52 #139
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162699580
Kortom, de Arabische wereld heeft een nieuwe held als Nasser nodig.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162699581
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 19:19 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Je moet niet naief zijn; geen land te bezijlen met arabieren. Dit zijn mooie praatjes die in Europa en ontwikkelde landen opgaan. Secularisatie is een vies woord in de Arabische politieke context, zelfs grote seculiere partijen ontkennen "3ilmaniyyin" (seculieren) te zijn, noch zeggen ze openlijk voor "scheiding van kerk en staat" te zijn :D

Ook de staatsmoefti van Syrie discussieerde op al Jazeera voorheen tegen secularisme.

_O- _O- _O- _O- _O-
  donderdag 2 juni 2016 @ 22:05:16 #141
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162703594
Terrein winst bij Ithriyah-Tabqa weg.

https://www.almasdarnews.(...)vances-raqqa-border/
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 2 juni 2016 @ 22:07:38 #142
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162703671
Gaan ze weer een offensief richting Tabqa beginnen terwijl die Oost-Hama/Homs-pocket nog vol met ISIS-tuig zit. Kunnen ze straks weer rechtsomkeert maken als ISIS ze in de rug of flank aanvalt zeker.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 2 juni 2016 @ 22:10:20 #143
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162703740
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 22:07 schreef Szura het volgende:
Gaan ze weer een offensief richting Tabqa beginnen terwijl die Oost-Hama/Homs-pocket nog vol met ISIS-tuig zit. Kunnen ze straks weer rechtsomkeert maken als ISIS ze in de rug of flank aanvalt zeker.
Zo slim zijn ze niet h. Als je dan toch een offensief wilt opstarten doe het dan bij Kuweires h, dat is veel veiliger.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 2 juni 2016 @ 22:14:24 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162703844
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 22:10 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Zo slim zijn ze niet h. Als je dan toch een offensief wilt opstarten doe het dan bij Kuweires h, dat is veel veiliger.
Bovendien snij je daar sneller het hele aanvoergebied van ISIS af
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 2 juni 2016 @ 22:15:51 #145
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162703892
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 22:14 schreef Szura het volgende:

[..]

Bovendien snij je daar sneller het hele aanvoergebied van ISIS af
En zo kan je Koerdische plannen voor Al-Bab frustreren. Maar Tijger zit in Aleppo dus misschien doet hij het wel daar.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 2 juni 2016 @ 22:17:19 #146
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162703935
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 22:15 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En zo kan je Koerdische plannen voor Al-Bab frustreren. Maar Tijger zit in Aleppo dus misschien doet hij het wel daar.
Denk zelf eigenlijk dat er wel communicatie heeft plaatsgevonden tussen VS en Rusland over die opmars van de SDF richting Manbij en dat ze niet voor Al-Bab gaan.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 2 juni 2016 @ 22:19:41 #147
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162703998
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 22:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Denk zelf eigenlijk dat er wel communicatie heeft plaatsgevonden tussen VS en Rusland over die opmars van de SDF richting Manbij en dat ze niet voor Al-Bab gaan.
Ja, laat ze maar lekker de grens afsluiten zodat er geen buitenlanders meer naar het kalifaatje gaan. Kunnen ze ook geen olie meer naar Turkije sturen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162704648
Syri blijft status quo. Er gebeurt amper iets groots.
pi_162704719
quote:
Turkey's position in the conflict is becoming more difficult as the fighting drags on. Ankara is in the midst of ongoing clashes with the PKK, which operates inside Turkey and sparked a fresh round of fighting in July 2015. Now, Russia's support could reinvigorate the militant group at a time when Turkish efforts to contain the YPG in northern Syria are in jeopardy. Ankara knows that Washington will not hold back the Kurdish-dominated Syrian Democratic Forces for long if it means allowing the Islamic State to survive. Once the Syrian Democratic Forces are able to push toward Manbij, the Kurdish goal of establishing Rojava may come closer to fruition.

With this dilemma in mind, Turkey appears to be considering a risky alternative. With the help of the Syrian National Coalition, an opposition group in exile, and Kurdistan Regional Government President Massoud Barzani's Iraq-based Kurdistan Democratic Party, Ankara is reaching out to the Rojava Peshmerga. The 3,000-strong Syrian Kurdish group is currently in exile in Iraqi Kurdistan and has suspected links to the PYD's traditional rival, the Kurdish National Council. For this reason, the PYD has long opposed the return of the Rojava Peshmerga to Syria.

Many Kurds would support the Rojava Peshmerga's entry into the conflict in northern Aleppo. If the returnees then succeed in place of the Syrian Democratic Forces in pushing back the Islamic State, the YPG's goal of a united (and anti-Turkey) Rojava would be thwarted. But Ankara is making a big gamble. There is a distinct possibility that the Rojava Peshmerga may not be enthusiastic about cooperating with Turkey against other Kurdish factions, even those that are their rivals. And time is on the Syrian Democratic Forces' side; after all, they are already launching offensives in northern Aleppo.

As the fighting intensifies in southern Turkey and northern Syria, various Kurdish factions are becoming significantly more important. These factions, in turn, will try to play rival powers off one another to further their own interests. Ultimately, however, these powers might find that the Kurds are not enough to meet their goals in Syria, potentially prompting greater direct involvement by these external actors in the conflict. Indeed, Turkey may have already reached this conclusion, and as its options for containing the PYD dwindle, it may expand its own forces' activities within Syria.
https://www.stratfor.com/(...)re-means-others-ends
Wat ik ook al zei. Zou ook een goed moment zijn op hun nieuwe meuk uit te testen op de YPG. Goeie marketing om straks armsdeals te doen.
pi_162705501
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juni 2016 00:42 schreef Mytho het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

ISIS executioner dubbed The Bulldozer is 'captured' by the Syrian army and dumped half-naked in the back of a truck

http://www.dailymail.co.u(...)alf-naked-truck.html
Ik hoop dat zij dat "ding" compleet doodmartelen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_162706084
quote:
MOSUL — Kurdistan Regional Government (KRG) has informed the US-led coalition over Islamic State's (IS) capacity of developing chemical ordinances to chemical weapons in Mosul, says a senior Peshmerga official.

Chief of Staff of the Peshmerga Ministry, Jabbar Yawar, told BasNews that the coalition forces have already taken samples from the battlefields where the IS jihadists used chemical weapons against Peshmerga and civilians, and they have confirmed that the extremist group has used chlorine and mustard gas in the confrontations.

According to Yawar, also a team of specialists from the Iraqi defense ministry has also probed the case and visited the injured Peshmerga and civilians, and they have confirmed the use of chemical weapons by IS.

The Kurdish official said that the UN and the coalition forces have been informed over the potential threat of these chemical weapons at the hands of IS, and they have been urged to provide the Kurdish Peshmerga forces with necessary protections.

IS has several times used improvised rockets with chemical substances against Peshmerga and civilians in Kirkuk, Gwer, Makhmour, Bashik and other areas of northern Iraq, leaving hundreds injured and some civilians dead.

Kurdish officials have repeatedly been demanding the members of the US-led coalition to provide them with gas masks, special clothing and other protection equipment.
http://www.basnews.com/index.php/en/news/kurdistan/279438
  vrijdag 3 juni 2016 @ 09:31:49 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162709758
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162710011
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 09:31 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Making gains _O_
pi_162710435
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 22:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Denk zelf eigenlijk dat er wel communicatie heeft plaatsgevonden tussen VS en Rusland over die opmars van de SDF richting Manbij en dat ze niet voor Al-Bab gaan.
aannemelijk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162710564
als de politieke wil er is kan alles,

Charles_Lister twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 02:24:09 #pt: US military conducted rare weapons airdrop to FSA unit Liwa al-Mu'tasim in #Marea last night: (@michaeldweiss) https://t.co/WRyV7I3TQi reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 08:30:39 Intl coalition airstrikes on #ISIS positions in Tel Malid, ~4 km SE of #Marea. N. #Aleppo https://t.co/95rJ9Z3gvQ https://t.co/dLKyzjjzVe reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 3 juni 2016 @ 10:36:33 #156
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162710605
quote:
99s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

aannemelijk
Het zijn voornamelijk Syrische arabieren onder aanvoering van US Special Forces die de daadwerkelijke aanval op Manbij gaan uitvoeren. De Koerden zijn er eigenlijk alleen voor logistieke ondersteuning.

quote:
Turkey's Erdogan says U.S.-backed Syrian force largely Arab, in tacit approval

Turkish President Tayyip Erdogan said on Thursday a U.S.-backed offensive against Islamic State in northern Syria was largely being carried out by Arab rather than Kurdish fighters, in a sign of tacit approval for the operation near Turkey's borders.

The Syria Democratic Forces (SDF) alliance, including the Kurdish YPG militia, thrust into Islamic State-held territory around the city of Manbij this week, backed by U.S.-led air strikes and U.S. special forces on the ground.

Turkey views the YPG as a terrorist organization and an extension of the Kurdistan Workers Party (PKK) militant group, which has waged a three-decade insurgency for Kurdish autonomy in Turkey's own southeast. It resents U.S. support for the YPG.

Ankara, bent on preventing territorial gains by the Kurdish militia near its borders, has previously said it would not tolerate the YPG crossing west of the Euphrates River, into the area where the U.S.-backed operation is now underway.

"What we have been told is that the YPG will predominantly act as a logistical force here and the main force will be Arabs," Erdogan told a news conference during a trip to Kenya.

"We are monitoring what is being done in this process through our own intelligence network and command chain. We will see," he said, when asked about the YPG's role.

Erdogan said that, based on discussions he had held with U.S. President Barack Obama about the offensive, the forces included around 2,500 Syrian Arab fighters and only 450 YPG members.

A Turkish military source said on Wednesday that Washington had informed Ankara of the operation but that Turkey would not play a direct role as it was beyond the range of Turkish artillery and Ankara would not back action involving the YPG.

Turkey, a member of the NATO military alliance, has been carrying out cross-border shelling of Islamic State positions in Syria in recent months but that action has been further west around the Syrian town of Azaz.

Turkey has shot back in response to rocket fire from Islamic State territory which has repeatedly hit the border town of Kilis. Military sources said five IS militants were killed and a weapons depot destroyed in the latest salvo on Wednesday.

(Reporting by Humeyra Pamuk and Ece Toksabay, Seyhmus Cakan in Diyarbakir; Writing by Nick Tattersall; Editing by Gareth Jones)

Bron: Reuters
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_162710699
in de lijn der verwachting dat het zover komt. de huidige situatie is verre van een overwinning voor de russen. met aleppo in de russische invloedssfeer zullen de kaarten er heel anders uitzien.

Russian ground operation in Syria 'under discussion'

Kremlin insider tells Al Jazeera that Moscow is considering sending special forces to fight against Syrian rebel groups.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162710757
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:36 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Het zijn voornamelijk Syrische arabieren onder aanvoering van US Special Forces die de daadwerkelijke aanval op Manbij gaan uitvoeren. De Koerden zijn er eigenlijk alleen voor logistieke ondersteuning.

[..]

over de samenstelling van de troepen krijgen we verschillende signalen. het zou zomaar politieke geneuzel kunnen zijn om de sdf troepen ten westen van de rivier, een voornamelijk arabische clubje te noemen, om het voor de turken behapbaar/verkoopbaar te maken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 3 juni 2016 @ 10:59:57 #159
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_162710942
quote:
99s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

over de samenstelling van de troepen krijgen we verschillende signalen. het zou zomaar politieke geneuzel kunnen zijn om de sdf troepen ten westen van de rivier, een voornamelijk arabische clubje te noemen, om het voor de turken behapbaar/verkoopbaar te maken.
De Turken houden het zelf ook wel redelijk scherp in de gaten, dus ik denk dat het voor het grootste deel wel klopt.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  vrijdag 3 juni 2016 @ 11:57:09 #160
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162711920
Syrian army targets IS in Raqqa in new offensive: report

http://www.reuters.com/ar(...)a-army-idUSKCN0YP0U2
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162717983
peshmerge vs isis nineveh


sommigen hebben toch fallujah kunnen ontsnappen

arabthomness twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 15:39:52 #Iraq: dozens of civilians managed to escape #Fallujah, crossing the Euphrates to Amiriyat Fallujah (gov. held) https://t.co/UHowIA0gGj reageer retweet
en dan doet isis dit :r :r :r

IraqiSecurity twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 16:05:22 A Da'ish suicide bomber detonated himself among IDPs from Saqlawiyah. #Iraq's Hashd (PMUs) helping the wounded: https://t.co/fZ73Ge90l2 reageer retweet


[ Bericht 14% gewijzigd door Slayage op 03-06-2016 16:27:46 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162718043
jaish al fatah probeert khan tuman te consolideren

NorthernStork twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 15:29:57 Positions captured by Jaish al-Fath around Khan TumanMa'rataFuel storage baseQarrasi hillsAmmunition depotsGrain silosAir defense base reageer retweet
russen zijn not amused

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 14:08:34 #RuAF & helicopters intensely bombing #KhanTuman area amid reports of 1st Jaish Al-Fateh gains E. of the city. #Humayra under heavy shelling reageer retweet
gevechten bij manbij



:') :') :')

markito0171 twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 15:49:15 #Syria State of emergency in the #IslamicStateThe Emir's & their families flee from eastern #Aleppo province reageer retweet


[ Bericht 13% gewijzigd door Slayage op 03-06-2016 16:01:20 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162720578
Oefent Turkije om straks Syri binnen te vallen?

  vrijdag 3 juni 2016 @ 17:59:52 #164
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162720814




Ook Sayed Ridha zegt dat ze al zeker 25 km zijn opgeschoten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 18:08:36 #165
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162720953
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 17:59 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Ook Sayed Ridha zegt dat ze al zeker 25 km zijn opgeschoten
SAA heeft helemaal geen stronghold in de buurt. Als ze straks afgesneden worden zijn ze de sjaak.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 18:16:14 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162721071
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 18:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

SAA heeft helemaal geen stronghold in de buurt. Als ze straks afgesneden worden zijn ze de sjaak.
Precies waar we het gisteren over hadden ja
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162721314
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 17:44 schreef Atak het volgende:
Oefent Turkije om straks Syri binnen te vallen?

Nee.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 18:41:11 #168
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162721464
Eens zien waar ze nu weer mannetjes vandaan gaan trekken voor Zuid-Aleppo trouwens. Waar blijft dat offensief :'). Tiger Forces zijn al een week geleden halsoverkop bij Palmyra weggehaald maar er gebeurt niks.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 20:01:42 #169
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_162723003
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 18:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

SAA heeft helemaal geen stronghold in de buurt. Als ze straks afgesneden worden zijn ze de sjaak.
Beter stellen ze eerst de twee wegen noordwestwaarts veilig voor ze verder richting het oosten trekken. Is de kans om afgesneden te worden steeds kleiner. Desnoods met een tangmaneuvre vanaf Khanasser.
pi_162723771
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 20:01 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Beter stellen ze eerst de twee wegen noordwestwaarts veilig voor ze verder richting het oosten trekken. Is de kans om afgesneden te worden steeds kleiner. Desnoods met een tangmaneuvre vanaf Khanasser.
Gast, hou je de positionering van alle eenheden in de gaten? :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_162724077
Nrg8000 twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 19:00:58 #Map. Recent Jaish al-Fateh (#JaF) gains in S #Aleppo today. HD - https://t.co/K7g1a0QRFy https://t.co/wJ6fTPk3Rs reageer retweet


Tering, flinke klap voor het regime vandaag in Zuid-Aleppo indien de kaart klopt.
NEE!
  vrijdag 3 juni 2016 @ 21:39:23 #172
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162725756
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 21:41:48 #173
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162725836
VS wilt niet dat Rusland Al-Qaeda bombardeerd. Nochtans zijn zij het die 9/11 hebben gedaan.

http://bigstory.ap.org/ar(...)nt-syria-moscow-says
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 21:56:05 #174
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_162726293
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 20:28 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Gast, hou je de positionering van alle eenheden in de gaten? :')
Wat wil je dan? In 1 keer door naar het oosten? Dat is net zo gevaarlijk als een oostwaarts offensief naar Deir Ezzor. Als ze doorsneden worden zitten er weer eens honderden soldaten onder belegering.
pi_162726345
Weetje wat grappig is, laten we stellen dat ISIS in Syrie verslagen is... Oke wat gaat er dan gebeuren? Assad vs Koerden?
  vrijdag 3 juni 2016 @ 21:58:28 #176
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162726378
Assad tegen het resterende tuig (Nusra en consoorten).
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162726418
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 21:58 schreef Zahreddine het volgende:
Assad tegen het resterende tuig (Nusra en consoorten).
De Arabieren begin meer samen te werken met de Koerden (SDF), wat gaat Assad met hun doen?
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:01:48 #178
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162726505
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 21:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

De Arabieren begin meer samen te werken met de Koerden (SDF), wat gaat Assad met hun doen?
Assad gaat gewoon door met chillen in Damascus
Say what?
pi_162726567
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:01 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Assad gaat gewoon door met chillen in Damascus
Uiteindelijk gaat het botsen tussen de Arabisch/Koerdische alliantie tegen Assad, sooner or later zullen ze elkaar moeten afmaken. Ik denk dat na ISIS pas het echte vuurwerk gaat beginnen. Fucking shithole
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:03:56 #180
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162726601
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 21:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

De Arabieren begin meer samen te werken met de Koerden (SDF), wat gaat Assad met hun doen?
Geen idee, concessies moeten er in ieder geval gebeuren. Voor de rest zal het wel een soort van situatie zijn waar de SAA de grootste steden controleert en op het platteland een soort niemandsland word waar SAA controle niet bestaat.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:08:27 #181
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162726778
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Uiteindelijk gaat het botsen tussen de Arabisch/Koerdische alliantie tegen Assad, sooner or later zullen ze elkaar moeten afmaken. Ik denk dat na ISIS pas het echte vuurwerk gaat beginnen. Fucking shithole
Beide partijen kunnen relativeren en zijn in staat een akkoord te sluiten, net als in Irak. Er zal door de Russen en Amerikanen worden aangestuurd op onderhandelingen.
Say what?
pi_162726835
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:08 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Beide partijen kunnen relativeren en zijn in staat een akkoord te sluiten, net als in Irak. Er zal door de Russen en Amerikanen worden aangestuurd op onderhandelingen.
Ja met de Koerden kan ik daar wel iets bij begrijpen, maar de Arabieren beginnen zich steeds meer samen te voegen met de Koerden waardoor Arabisch invloed groter wordt op de Koerdische beslissingen (SDF). De Arabieren gaan nooit samen met Assad tot een akkoord komen, behalve als Assad verdwijnt.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:11:42 #183
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162726904
Assad moet gewoon zijn term uit doen en daarna moeten de verkiezingen zijn lot maar beslissen.

Assad wint die gemakkelijk zelfs als die idoten van SNC en die Ikhwan idioten meedoen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:14:47 #184
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162727022
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:09 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ja met de Koerden kan ik daar wel iets bij begrijpen, maar de Arabieren beginnen zich steeds meer samen te voegen met de Koerden waardoor Arabisch invloed groter wordt op de Koerdische beslissingen (SDF). De Arabieren gaan nooit samen met Assad tot een akkoord komen, behalve als Assad verdwijnt.
Je moet niet zo etnisch denken. Er bestaan ook seculiere Arabieren of salafistische Koerden.

De SDF is in beginsel een seculiere organisatie, er zullen nooit salafisten worden toegelaten, prima onderhandelingsmateriaal dus
Say what?
pi_162727143
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:14 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Je moet niet zo etnisch denken. Er bestaan ook seculiere Arabieren of salafistische Koerden.

De SDF is in beginsel een seculiere organisatie, er zullen nooit salafisten worden toegelaten, prima onderhandelingsmateriaal dus
We hebben het niet over salafisten, zelfs de seculiere Arabieren willen niet doorgaan met Assad. SDF is een seculier clubje dat seculiere Arabieren trekt...
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:19:08 #186
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:27:02 #187
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162727379
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:18 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

We hebben het niet over salafisten, zelfs de seculiere Arabieren willen niet doorgaan met Assad. SDF is een seculier clubje dat seculiere Arabieren trekt...
Als Assad zijn positie kan redden door de SDF te gedogen zal hij dat altijd doen, en als de SDF hun verworven grondgebied kan behouden door Assad te accepteren zullen ze dat ook doen. Wat men in het zuiden wil is een andere zaak.
Say what?
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:27:24 #188
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162727390
Trouwens raar dat JaF daar gebied heeft kunnen innemen. Paar weken geleden waren er nog geruchten dat Iran een hoop soldaten had laten invliegen
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:44:33 #189
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162728127
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:50:58 #191
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162728229
quote:
Ahrar Sham was ook al aan het pushen in Al-Qarassi
  vrijdag 3 juni 2016 @ 22:51:41 #192
365082 IPA35
Patriarch
pi_162728256
Nusra heeft gewoon de beste strijders. Dat is inmiddels wel duidelijk.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 3 juni 2016 @ 23:43:34 #193
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  vrijdag 3 juni 2016 @ 23:44:21 #194
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162729784
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:51 schreef IPA35 het volgende:
Nusra heeft gewoon de beste strijders. Dat is inmiddels wel duidelijk.
Niet moeilijk, die hebben Tsjetsjenen en andere internationale elementen die al veel oorlogen kennen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 23:45:10 #195
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162729808
Hebben we de jihadistenfapper met z'n filmpjes weer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 23:46:44 #196
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162729852
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 23:45 schreef Szura het volgende:
Hebben we de jihadistenfapper met z'n filmpjes weer
:')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 23:47:08 #197
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162729868
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 23:45 schreef Szura het volgende:
Hebben we de jihadistenfapper met z'n filmpjes weer
:')
pi_162730168
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:01 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Assad gaat gewoon door met chillen in Damascus
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 3 juni 2016 @ 23:59:13 #199
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162730199
Wat is die Asma toch een goddelijke vrouw _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162730304
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 23:45 schreef Szura het volgende:
Hebben we de jihadistenfappers met hun filmpjes weer
jij weet broer :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162730540
veel begrafenissen de komende weken in iran ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162730596
Geretardeerde apen, producten van veelvuldig inteelt.

pi_162730664
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 00:13 schreef KebabRemovalTeam het volgende:
Geretardeerde apen, producten van veelvuldig inteelt.

huilie-huilie :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 juni 2016 @ 00:20:11 #204
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162730761
Beste kaartje dat ik tot nu toe ben tegengekomen, met die zijwegen. Peto had maanden geleden een kaartje van dat gebied, wordt tijd dat ie die weer eens update want ze zijn verder opgerukt dan bij de vorige poging.

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 00:24:23 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162730852
Gedateerde kaart uit februari

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 00:30:21 #206
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162730980
Ze zouden ook vanuit Deir Hafer een front moeten openen, daar wordt niks gedaan

Dit gaat'm zo niet worden
Say what?
  zaterdag 4 juni 2016 @ 00:32:25 #207
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162731030
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 00:30 schreef UpsideDown het volgende:
Ze zouden ook vanuit Deir Hafer een front moeten openen, daar wordt niks gedaan

Dit gaat'm zo niet worden
Dan zijn we al met z'n 4en die dat roepen, zullen we het centrale commando maar gaan vervangen? :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 00:34:50 #208
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162731077
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 00:32 schreef Szura het volgende:

[..]

Dan zijn we al met z'n 4en die dat roepen, zullen we het centrale commando maar gaan vervangen? :P
Gebrek aan manschappen, ze moeten keuzes maken, Raqqa zit er niet in
Say what?
pi_162731379
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162731678
quote:
Valt me op dat de meeste kinderen zijn, ze komen niet boven de 20 jaar iig.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 01:22:19 #211
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162731967
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 01:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Valt me op dat de meeste kinderen zijn, ze komen niet boven de 20 jaar iig.
Als ik dit soort dingen zie kan ik maar 1 iets zeggen; insallah zal de Mehdi spoedig bekendgemaakt worden en zal al deze ellende verdwijnen.(nog een paar jaar)

Lebbeyk Ya Mehdi _O_ _O_ _O_

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162732097
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 22:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Uiteindelijk gaat het botsen tussen de Arabisch/Koerdische alliantie tegen Assad, sooner or later zullen ze elkaar moeten afmaken. Ik denk dat na ISIS pas het echte vuurwerk gaat beginnen. Fucking shithole
Eerst moet alle Salafi/Ikhwan tuig afgemaakt worden.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 01:34:01 #213
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162732161
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 01:30 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Eerst moet alle Salafi/Ikhwan tuig afgemaakt worden.
Doden, doden en nog eens doden. Ik zal hem doden en zij zullen op hun beurt mij weer doden....Deze hele mentaliteit van het doden moet afgelopen zijn. Dan komen de Amerikanen en Russen weer met het massadoden vanuit de lucht, alles ruikt naar de dood.

Alleen de Mehdi kan deze ellende nog stoppen. De soennieten geloven in de Mehdi, de Shiiten (dat moet ik ze toegeven) geloven nog meer in de Mehdi en de joden noemen Mehdi 'Moschia'. Hij zal deze ellende stoppen insallah.

De haat moet echt uit de harten van deze mensen verwijderd worden.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162732294
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 01:34 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Doden, doden en nog eens doden. Ik zal hem doden en zij zullen op hun beurt mij weer doden....Deze hele mentaliteit van het doden moet afgelopen zijn. Dan komen de Amerikanen en Russen weer met het massadoden vanuit de lucht, alles ruikt naar de dood.

Alleen de Mehdi kan deze ellende nog stoppen. De soennieten geloven in de Mehdi, de Shiiten (dat moet ik ze toegeven) geloven nog meer in de Mehdi en de joden noemen Mehdi 'Moschia'. Hij zal deze ellende stoppen insallah.

De haat moet echt uit de harten van deze mensen verwijderd worden.

Masallah Masallah
pi_162732437
quote:
Mooie verzameling aan geblondeerde en zwaar opgemaakte Turkse vrouwen die dom lachen.
Verder zou ik niet weten waar ik eigenlijk naar zit te kijken.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_162732616
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 00:11 schreef Slayage het volgende:
veel begrafenissen de komende weken in iran ;(
*O*
pi_162732635
Er is een telefoon opname van Saudische ambassadeur in Bagdad opgedoken waarin hij Al-Falujaa kanker noemt en dat de meeste inwoners extremisten zijn en dat ze afgemaakt moeten worden. En dat alleen maar 10% van inwoners normale Soennieten zijn en dat hele stad in fik moet.... _O-

pi_162732653
quote:
Wat gaat er met hen gebeuren?
pi_162732671
quote:
Oh shit, waren het Assadisten?
pi_162732730
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 02:13 schreef Atak het volgende:

[..]

Wat gaat er met hen gebeuren?
Misschien gaan ze Karabach bevrijden. _O-
pi_162732867
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 02:11 schreef Montana_ir het volgende:
Er is een telefoon opname van Saudische ambassadeur in Bagdad opgedoken waarin hij Al-Falujaa kanker noemt en dat de meeste inwoners extremisten zijn en dat ze afgemaakt moeten worden. En dat alleen maar 10% van inwoners normale Soennieten zijn en dat hele stad in fik moet.... _O-

thamersas twitterde op vrijdag 03-06-2016 om 12:46:45 وجود شخصيات ارهابية ايرانيه قرب الفلوجة دليل واضح بانهم يريدون حرق العراقيين العرب بنيران الطائفية المقيته وتأكيد لتوجههم بتغيير ديموغرافي reageer retweet
Ik denk dat hij deze week Irak nog moet verlaten _O- _O- _O- _O-
pi_162732883
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 00:11 schreef Slayage het volgende:
veel begrafenissen de komende weken in iran ;(
Yazidi's,Alawieten,Durzen,Christenen,Koerden,Shia en alle minderheden worden al 1400 jaar in m-o onderdrukt door Soennieten. Het maakt hun echt geen reet uit, voor elke dode strijder staan er 100 inplaats te wachten. Ze vechten voor hun vrijheid.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 02:56:55 #224
365082 IPA35
Patriarch
pi_162732938
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 02:11 schreef Montana_ir het volgende:
Er is een telefoon opname van Saudische ambassadeur in Bagdad opgedoken waarin hij Al-Falujaa kanker noemt en dat de meeste inwoners extremisten zijn en dat ze afgemaakt moeten worden. En dat alleen maar 10% van inwoners normale Soennieten zijn en dat hele stad in fik moet.... _O-

Hij heeft gewoon gelijk.

Best vreemd dat een Saoedi verstandige dingen zegt.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_162732997
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 02:44 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Yazidi's,Alawieten,Durzen,Christenen,Koerden,Shia en alle minderheden worden al 1400 jaar in m-o onderdrukt door Soennieten. Het maakt hun echt geen reet uit, voor elke dode strijder staan er 100 inplaats te wachten. Ze vechten voor hun vrijheid.
Zegt een Iranir. :')
pi_162733104
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 00:11 schreef Slayage het volgende:
veel begrafenissen de komende weken in iran ;(
Veel kannonenvoer is Afghaans of Iraakse sjia. De Iraniers hebben meer een leidende rol. Ze zijn niet helemaal achterlijk he....
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162733185
quote:
Why Moscow is preparing to return to Syria

No countdown is currently underway for [a renewed] Russian military intervention [in Syria]. This intervention will probably never be renewed, at least not with the same momentum seen in the months prior to the ever-vacillating truce. As a matter of fact, it seems that only the Russians had counted on this intervention and believe that their achievements were sufficient to successfully embark on a political process in Geneva, which also did not materialize.

Indeed, Russia keeps extending the truce [in Syria], although Russian Defense Minister Sergei Shoigu had determined May 25 the expiry date of this truce. However, this is the first time that converging signs indicate a relaunching of part of the Russian military operation — with renewed coordination with the Syrian army — ever since Moscow unilaterally decided to halt the Aleppo operation and impose a truce, even on Damascus, which reluctantly agreed to it. It should be noted that this truce is still stirring tension between Russia and the Syrian regime.

Moreover, a feeling of bitterness prevails within the Syrian army and regime about their loss of an opportunity to achieve a great victory, particularly in Aleppo’s northern countryside, and to upset the balance of power in the Syrian war as a whole.

Despite the major achievements [of the Russian intervention] on the ground in the countrysides of Latakia and in Aleppo’s southern, western and eastern countrysides, [the Syrian regime] failed to wrest control of key cities such as Idlib or Jisr al-Shughur and achieve final victory over the armed factions.

The Russian intervention has indeed failed to achieve the operational goals announced by the Russians themselves in November 2015. The Russians had stressed the imperative need to reach the Turkish-Syrian border, setting the closing of border crossings and supply routes with Turkey as a precondition to any solution. However, the Russians renounced this approach. The Russian truce has allowed armed factions, the United States, Saudi Arabia and Turkey to reorganize and rearm their ranks and rebuild most of the infrastructure destroyed by the joint Russo-Syrian operations.

Thus, it can be said that for the first time the military and the diplomatic positions have converged on the need to restrengthen [Russia’s] credibility. This might pave the way for a partial re-adoption of the military option.

Yet this time around the goals of any [renewed Russian] military operation will not be as clear or as ambitious as the previous ones. This time, the military intervention will focus on isolating Jabhat al-Nusra from other armed groups. The Russians will put their Sukhoi fighter jets to the test and bet on direct ground offensives to weaken rather than defeat Syrian armed factions. It should be noted that isolating Jabhat al-Nusra from other armed factions, which is a difficult and complicated objective, would strike a painful blow to those factions since Jabhat al-Nusra’s military and ideological might form the backbone around which those factions unite.

Thus, the positions of the Russian administration’s military and diplomatic wings on the need to return to the battlefront fall in line with the position of Shoigu, which considered that the truce option has proved to be a failure and that a deadline must be given to the armed factions to distance themselves from Jabhat al-Nusra Front. This also seems to be the position of Russian Foreign Minister Sergey Lavrov, who stated that “Moscow had not abandoned its decision to attack the armed factions that failed to abide by the truce in Syria.”

In an interview published May 31 in Russia’s daily Komsomolskaya Pravda, Lavrov said that the deadline given by Moscow to the militants was about to expire. He added, “The US asked us to extend the deadline for several days prior to the implementation of the plan we had set in advance, whereby any party that breaches the truce would become a legitimate target, irrespective of whether this party is included on the lists of terrorist organizations or not. The Americans requested us to give them a few additional days to present us with their response, but the extended deadline expires this week.”

The foregoing is an indication that helps explain the decision-making process with regard to Syria. This process is affected by a tug of war taking place between the advisers of President Vladimir Putin. The Russian military support the return to the battlefield, while a large part of Russia’s Foreign Ministry officials and officials overseeing the political process, such as Lavrov and Mikhail Bogdanov, believe that work must continue toward achieving a [political] settlement; in fact, they are banking on President Barack Obama’s desire to defeat the Islamic State (IS) in Syria.

Indeed, Russian diplomats are convinced that this is the best [political] settlement that they will get — one that will allow them to maintain a presence in Syria and reach a political solution before the end of the year when President Obama’s administration will be replaced by a new and more hawkish successor.

But Russian diplomats find themselves facing the US administration’s continued refusal of any coordination with the Russians in military operations targeting their mutual foe, IS, whether in Raqqa or northern Syria. The best possible US cooperation the United States offers is a joint US-Russian presence in Syrian airspace.

In that context, US warplanes dominate the sky over regions east of the Euphrates River, while Russian air cover blankets the region west of the river. Moreover, neither during Russia’s military operation nor after the truce went into effect did the Americans stop re-arming militant factions. The United States even supplied these factions with nearly 3,000 tons of weapons, offered them training and organized and coordinated their operations in a bid to wear out the Russians in Syria. It should be noted that this has been a clear Obama policy objective aimed to prevent embarking on any political solution as part of the United States' desire to isolate Russia. Washington, in fact, had even asked Russia not to target Jabhat al-Nusra’s positions.

Lavrov also stated that in one of their numerous telephone calls he asked his US counterpart, John Kerry, to explain why the US-led international coalition stopped targeting the terrorists in Syria, to which Kerry reiterated the same traditional justifications — which according to Lavrov are based on a bizarre [US] vision that terrorist positions are mixed with the positions of good guys who should not be targeted.

It seems that the bickering within the Russian administration on resuming the military intervention in Syria is on the verge of ending while the current US administration is entering its final months in office.

Although the mobilization of armed factions in northern Syria has not undergone any change worth mentioning, Lavrov has grown convinced that the Americans are deceiving the Russians and that the international coalition is standing idly by as terrorists and arms flow through the Syrian-Turkish border. [It seems that] Lavrov has come to believe that the terrorists are undoubtedly preparing to launch an offensive in violation of all international conventions and UN Security Council resolutions.

Without stirring a buzz similar to that of their first military intervention in Syria, the Russians this week disembarked ground forces and paratroopers in the port of Tartus to support more than 3,000 Russian volunteers dispatched to the region in the past few weeks, in a bid to revive coordination with the Syrian army.

This represents yet another additional indication that a wide-ranging operation is being prepared. This [operation] may include Raqqa, where the Russians want to have a presence on the ground to rival that of the Americans and Kurds. This may also include the countryside of Aleppo, where the Iranians are pushing for a major operation aimed to cut supply routes open to the east and retake the village of Khan Tuman, where [Iran] suffered a major setback.

In that regard, Syrian sources stated that the Russian joint command staff, which coordinated aerial support operations last fall, had returned to the Hmeimim military base in Latakia province to begin preparations for new operations.

al-monitor.com
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162734620
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 21:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat wil je dan? In 1 keer door naar het oosten? Dat is net zo gevaarlijk als een oostwaarts offensief naar Deir Ezzor. Als ze doorsneden worden zitten er weer eens honderden soldaten onder belegering.
Ik heb de inlichtingen niet om een keuze te kunnen maken...
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 10:20:57 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162734875
@leithfadel
Syrian Army recaptures all points around Burnah, Zeitan, and Hummayra in southern Aleppo

quote:
In addition to this news, the spokesman for Liwaa Al-Quds also denied that Khalsah was captured by the jihadist rebels, despite earlier claims.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 11:28:37 #230
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162735899
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 03:41 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Veel kannonenvoer is Afghaans of Iraakse sjia. De Iraniers hebben meer een leidende rol. Ze zijn niet helemaal achterlijk he....
Zie maar dat de ''rebellen'' geen Oezbeekse en Tsjetsjeense begrafenissen moeten regelen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 11:45:35 #231
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162736252
sayed_ridha twitterde op zaterdag 04-06-2016 om 10:50:53 #SAA have entered #Raqqa province for the first time since 2014 after taking control of Abo al-'Alaj, ~50km to Tabqa reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 12:25:26 #232
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162737076
Who are the Syrian Desert Hawks?

https://www.almasdarnews.com/article/syrian-desert-hawks/ | Al-Masdar News
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 15:44:14 #233
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162741096
SAA wil maar niet leren

bm21_grad twitterde op zaterdag 04-06-2016 om 15:24:49 Huuge gathering of pro-government troops gets hit by a Sham Corps ATGM in S Aleppo. Wow. https://t.co/XAY929fOpE reageer retweet
pi_162741613
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 15:44 schreef ClapClapYourHands het volgende:
SAA wil maar niet leren

bm21_grad twitterde op zaterdag 04-06-2016 om 15:24:49 Huuge gathering of pro-government troops gets hit by a Sham Corps ATGM in S Aleppo. Wow. https://t.co/XAY929fOpE reageer retweet
Allah snackbar
pi_162741795
De geblikte Iranirs tikken ook flink aan in Iran hoor. Als zelfs hoge officieren sneuvelen dat moet je eens nagaan hoeveel er het loodje leggen.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 17:03:29 #236
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162742858
JohnArterbury twitterde op zaterdag 04-06-2016 om 16:35:54 IS claims to kill more than 50 in fighting at Taym field in Deir Ezzor, where they claim to take new positions https://t.co/e0e5ZCF42D reageer retweet
JohnArterbury twitterde op zaterdag 04-06-2016 om 16:46:50 IS claims to capture a tank, two 57mm, a 23mm, and a Konkurs launcher in the fighting at Taym field in Deir Ezzor https://t.co/YqwmH5ycdR reageer retweet
pi_162745544
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 04:19 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Yes laat ze maar komen. Het is tijd dat we die laffe rebellenlegertjes in de pan hakken.
mon citoyens vous serez unis.
pi_162747366
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 02:44 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Yazidi's,Alawieten,Durzen,Christenen,Koerden,Shia en alle minderheden worden al 1400 jaar in m-o onderdrukt door Soennieten. Het maakt hun echt geen reet uit, voor elke dode strijder staan er 100 inplaats te wachten. Ze vechten voor hun vrijheid.
huilie-huilie :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162747445
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 04:19 schreef Aloulu het volgende:

[..]

het zou me niet eens verbazen dat de iraniers gewoon die linies bewust laten vallen om de russem zsm weer in het conflict te hebben.

het is dus gewoon als het ware wachten op de redding van de russen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 juni 2016 @ 20:51:20 #240
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162748265
Als dit echt is :X

NorthernStork twitterde op zaterdag 04-06-2016 om 19:43:08 Drone footage shows tens of IRGC militiamen killed in the first SVBIED attack south #Aleppo yesterday. https://t.co/n0icADA6p9 reageer retweet
Die eerste foto, rond die truck, dat zijn allemaal lijken?


e:

Video met drone footage
  zaterdag 4 juni 2016 @ 20:56:03 #241
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162748421
Syria - 4.6.2016 - Kornet ATGM strike on government ammo storage in Southern Aleppo

Flinke boom :X

Toffe footage, lijkt wel vuurwerk.
pi_162749582
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 20:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Syria - 4.6.2016 - Kornet ATGM strike on government ammo storage in Southern Aleppo

Flinke boom :X

Toffe footage, lijkt wel vuurwerk.
Ik snap niet dat een ISIS fanboy een podium op Fok krijgt.
Voor deze onzin kan je beter naar het Marokko forum gaan. Ik snap sowieso niet wat IS aanhangers in een ongelovige Nederland doen.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 21:32:05 #243
64288 Bensel
Ladderzat
pi_162749690
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:28 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Ik snap niet dat een ISIS fanboy een podium op Fok krijgt.
Voor deze onzin kan je beter naar het Marokko forum gaan. Ik snap sowieso niet wat IS aanhangers in een ongelovige Nederland doen.
hij heeft wel enigszins gelijk: even politiek/moreel achterwegen gelaten: grote boems zijn tof. Zie mythbusters bijv.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zaterdag 4 juni 2016 @ 21:32:24 #244
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162749699
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:28 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Ik snap niet dat een ISIS fanboy een podium op Fok krijgt.
Voor deze onzin kan je beter naar het Marokko forum gaan. Ik snap sowieso niet wat IS aanhangers in een ongelovige Nederland doen.
:O

Kom maar terug als je ooit nog eens zelfstandig kan nadenken.
pi_162749703
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:28 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Ik snap niet dat een ISIS fanboy een podium op Fok krijgt.
Voor deze onzin kan je beter naar het Marokko forum gaan. Ik snap sowieso niet wat IS aanhangers in een ongelovige Nederland doen.
huilie-huilie :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 juni 2016 @ 21:32:41 #246
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162749710
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:32 schreef Bensel het volgende:

[..]

hij heeft wel enigszins gelijk: even politiek/moreel achterwegen gelaten: grote boems zijn tof. Zie mythbusters bijv.
Daarnaast is het filmpje niet eens afkomstig van ISIS :+
pi_162749829
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:32 schreef Bensel het volgende:

[..]

grote boems zijn tof. Zie mythbusters bijv.
jij weet broer 8-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162750005
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:28 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Ik snap niet dat een ISIS fanboy een podium op Fok krijgt.
Voor deze onzin kan je beter naar het Marokko forum gaan. Ik snap sowieso niet wat IS aanhangers in een ongelovige Nederland doen.
Hun geloof leert hun dat ze boven alle anderen staan, maar als ze om hun heen kijken zien ze de werkelijkheid. Ze zien dat ze nooit in de geschiedenis iets aan de beschaving hebben bijgedragen zoals moderne communicatie, infrastructuur, ruimtevaart ga zo maar door. Ze zien dat ze onderaan de ladder staan en dat de Christelijk-Joodse cultuur aan de bakermat van alles staat en superieur is en dit frustreert ze.
pi_162750081
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:42 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Hun geloof leert hun dat ze boven alle anderen staan, maar als ze om hun heen kijken zien ze de werkelijkheid. Ze zien dat ze nooit in de geschiedenis iets aan de beschaving hebben bijgedragen zoals moderne communicatie, infrastructuur, ruimtevaart ga zo maar door. Ze zien dat ze onderaan de ladder staan en dat de Christelijk-Joodse cultuur aan de bakermat van alles staat en superieur is en dit frustreert ze.
huilie-huilie :') :')

wanneer de russen weer fatsoenlijk bezig zijn in syrie kan je weer on topic posten 8}
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 juni 2016 @ 21:44:18 #250
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162750096
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:28 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Ik snap niet dat een ISIS fanboy een podium op Fok krijgt.
Voor deze onzin kan je beter naar het Marokko forum gaan. Ik snap sowieso niet wat IS aanhangers in een ongelovige Nederland doen.
Noem je clapclap een IS aanhanger? :')

Makkelijk he? De cetniks noemden de Bosnirs ook allemaal Al-Qaeeda aanhangers, zo konden ze alles lekker goedpraten, zwak zeer zwak.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  zaterdag 4 juni 2016 @ 21:44:20 #251
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162750098
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:42 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Hun geloof leert hun dat ze boven alle anderen staan, maar als ze om hun heen kijken zien ze de werkelijkheid. Ze zien dat ze nooit in de geschiedenis iets aan de beschaving hebben bijgedragen zoals moderne communicatie, infrastructuur, ruimtevaart ga zo maar door. Ze zien dat ze onderaan de ladder staan en dat de Christelijk-Joodse cultuur aan de bakermat van alles staat en superieur is en dit frustreert ze.
The butthurt is strong in this one.
pi_162750527
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:44 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

De cetniks noemden de Bosnirs ook allemaal Al-Qaeeda aanhangers.
de cetniks noemen de bosniers "turken", de propaganda was dat ze wraak namen op de turken :') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162750755
terugtrekkende beweging van isis, om geen zware strijd te leveren tegen een grote vis, zoals we van ze gewend zijn :r

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162751883
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 21:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

huilie-huilie :') :')

wanneer de russen weer fatsoenlijk bezig zijn in syrie kan je weer on topic posten 8}
Ze hebben anders de positie van Assad verstevigd, terreinverlies teruggerdraaid en strategische positie verstevigd. Aleppo is afgesneden van het noorden, Turkmenen weggevaagd, Turkse strategische positie en rol in conflict tot nul gebracht. Rebellen in Azaz pocket betekenisloos gemaakt. En het belangrijkste nog is, dat ze van Syrie een gehaktmolen voor jihadistjes hebben gemaakt. Al met al ben ik tevreden en bovendien is Putin een schorpioen, besluipt zijn prooi en deelt een genadeklap uit als men het minst verwacht.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 22:38:01 #255
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162751940
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 22:36 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Ze hebben anders de positie van Assad verstevigd, terreinverlies teruggerdraaid en strategische positie verstevigd. Aleppo is afgesneden van het noorden, Turkmenen weggevaagd, Turkse strategische positie en rol in conflict tot nul gebracht. Rebellen in Azaz pocket betekenisloos gemaakt. En het belangrijkste nog is, dat ze van Syrie een gehaktmolen voor jihadistjes hebben gemaakt. Al met al ben ik tevreden en bovendien is Putin een schorpioen, besluipt zijn prooi en deelt een genadeklap uit als men het minst verwacht.
Rusland zou al terugkomen volgens EJM. Wat duidelijk is dat die ceasefire een grote fout is geweest.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162752166
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 22:36 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Ze hebben anders de positie van Assad verstevigd, terreinverlies teruggerdraaid en strategische positie verstevigd. Aleppo is afgesneden van het noorden, Turkmenen weggevaagd, Turkse strategische positie en rol in conflict tot nul gebracht. Rebellen in Azaz pocket betekenisloos gemaakt. En het belangrijkste nog is, dat ze van Syrie een gehaktmolen voor jihadistjes hebben gemaakt. Al met al ben ik tevreden en bovendien is Putin een schorpioen, besluipt zijn prooi en deelt een genadeklap uit als men het minst verwacht.
ze hebben ook goed werk gekeverd voor assad. het probleem is dat ze kennelijk geen duidelijke afspraken hadden met hem en iran, wat ervoor zorgde dat ze nu zitten te bakkeleien over hoe nu verder.
de russen willen eigenlijk niet verder het moeras in getrokken worden en hadden gehoopt dat assad en de rebellen concessies naar elkaar toe zouden doen, maar assad voelde zich opeens weer koning en wilde meteen het hele land veroveren met de russen. dit terwijl hij een paar maanden eerder zat te huilen om het tekort aan manschappen.
assad en iran hebben de russen waar ze hen nodig hebben, namelijk nog dieper in het conflict.

wat de endgame zal worden is nog maar de vraag. meer dood en verderf voor de syriers staat vast iig.

ik denk dat jij putin te hoog hebt zitten. putin lijkt sterk omdat obama zich zwak opstelt. putin zit wild om zich heen te slaan om zijn zwakke positie te verstevigen. ik vraag me af hoe lang ze deze show kunnen volhouden met al die sancties en het bekostigen van de militaire opbouw van hunzelf wat weer reacties roept van de landen om rusland heen. zoals kennelijk de polen http://www.dailysabah.com(...)amid-russia-concerns
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162752314
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 20:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

huilie-huilie :') :')
:*
pi_162753139
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 22:38 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Rusland zou al terugkomen volgens EJM. Wat duidelijk is dat die ceasefire een grote fout is geweest.
Ceasefire was geen fout, misschien in de ogen van Assad. Het was een tactische zet om de situatie te deescaleren om openlijke conflict met USA en Turkije te vermijden. Vernietiging van de rebellen in de Azaz pocket door Russen en hiermee de inname door de SAA zou niet worden toegelaten door de Amerikanen, de Turken zouden sturen op openlijk conflict met SAA. Door de rebellen hier te verzwakken wisten de Russen dat het een kwestie van tijd was voordat IS de rebellen hier zou vernietigen, waardoor ze de weg vrij zouden maken voor de Koerden. Hierdoor hebben de Amerikanen hun politiek op de grond moeten bijsturen en zijn ze de YPG zelfs op de grond gaan steunen. Hierdoor creeer je automatisch animositeit tussen Turken en de Amerikanen, wat de Russen weer goed uitkomt. Bovendien hebben ze een natuurlijke Koerdische tamponzone aan de gehele Turkse grens.

[ Bericht 0% gewijzigd door KebabRemovalTeam op 05-06-2016 00:40:02 ]
pi_162753365
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 22:52 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

:*
O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162753524
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 22:02 schreef Slayage het volgende:
terugtrekkende beweging van isis, om geen zware strijd te leveren tegen een grote vis, zoals we van ze gewend zijn :r

[ afbeelding ]
Slimme tactiek toch
pi_162753705
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 23:39 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Slimme tactiek toch
ze moesten nog wat mensen rekruteren in manbij kennelijk


daarnaast kunnen ze wel met tig zelfmoordenaar de rebellen in west aleppo aanvallen, maar de lijnen beschermen in oost aleppo is te veel gevraagd van ze. maar isis staat bekend om hun judas praktijken. daar zijn ze groot mee geworden in irak en syrie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162753836
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 22:02 schreef Slayage het volgende:
terugtrekkende beweging van isis, om geen zware strijd te leveren tegen een grote vis, zoals we van ze gewend zijn :r

[ afbeelding ]
Zou me niet verbazen als het ISIS-leiderschap gecordineerd wordt door CIA. Enige wat ISIS tot op heden heeft gedaan is land afpakken van Arabieren en aan Koerden geven. Volgens mij weet ISIS ook dat ze uiteindelijk Jarablus kwijt gaan raken. Ze willen het liever aan de goddeloze Koerden geven dan aan hun Arabische soortgenoten.
pi_162753942
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 23:50 schreef Atak het volgende:

[..]

Zou me niet verbazen als het ISIS-leiderschap gecordineerd wordt door CIA. Enige wat ISIS tot op heden heeft gedaan is land afpakken van Arabieren en aan Koerden geven.
isis is gewoon bezig met mafia praktijken. namelijk de kleine visjes opeten om uiteindelijk als de enige grote vis aanwezig te zijn. het is ze in irak gelukt, waar ze nagenoeg alle sunnis hebben gedwongen om zich bij hen aan te sluiten en in syrie heeft hun businessmodel tot een zeker hoogt succesvol gebleken. totdat onze kalief zijn hand overspeelde.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162753967
onze asmah is haar assistent kwijtgeraakt door een aanslag ;(

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162754034
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 23:56 schreef Slayage het volgende:
onze asmah is haar assistent kwijtgeraakt door een aanslag ;(

[ afbeelding ]
:W :W :W :W :W
pi_162754065
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 23:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

isis is gewoon bezig met mafia praktijken. namelijk de kleine visjes opeten om uiteindelijk als de enige grote vis aanwezig te zijn. het is ze in irak gelukt, waar ze nagenoeg alle sunnis hebben gedwongen om zich bij hen aan te sluiten en in syrie heeft hun businessmodel tot een zeker hoogt succesvol gebleken. totdat onze kalief zijn hand overspeelde.
De VS laat die ook allemaal toe. Turkije heeft meerdere malen voorgesteld om ISIS aan te pakken met grondtroepen maar voor de VS komt het allemaal uit wat er nu allemaal gebeurt. Op deze manier kunnen ze zelf lekker relevant blijven.
pi_162754179
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 00:00 schreef Atak het volgende:

[..]

De VS laat die ook allemaal toe. Turkije heeft meerdere malen voorgesteld om ISIS aan te pakken met grondtroepen maar voor de VS komt het allemaal uit wat er nu allemaal gebeurt. Op deze manier kunnen ze zelf lekker relevant blijven.
de VS weet niet waar ze mee bezig zijn. ze hebben nog nooit in syrie een fatsoenlijk beleid gehad. ze vertrouwen de rebellen niet omdat ze "allahuakbar" zeggen. ze vertrouwen turkije ook niet omdat turkije hun eigen belangen willen dienen en niet aan het lijntje van de VS willen lopen. ze willen gewoon blinde volgelingen die volledig in hun straatje passen. en dat maakt dat de VS maar halfhartig bezig is in syrie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162754191
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 23:50 schreef Atak het volgende:

[..]

Zou me niet verbazen als het ISIS-leiderschap gecordineerd wordt door CIA. Enige wat ISIS tot op heden heeft gedaan is land afpakken van Arabieren en aan Koerden geven. Volgens mij weet ISIS ook dat ze uiteindelijk Jarablus kwijt gaan raken. Ze willen het liever aan de goddeloze Koerden geven dan aan hun Arabische soortgenoten.
Apart idd
pi_162754238
quote:
99s.gif Op zondag 5 juni 2016 00:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

de VS weet niet waar ze mee bezig zijn. ze hebben nog nooit in syrie een fatsoenlijk beleid gehad. ze vertrouwen de rebellen niet omdat ze "allahuakbar" zeggen. ze vertrouwen turkije ook niet omdat turkije hun eigen belangen willen dienen en niet aan het lijntje van de VS willen lopen. ze willen gewoon blinde volgelingen die volledig in hun straatje passen. en dat maakt dat de VS maar halfhartig bezig is in syrie.
Als ik Turkije was dan zou ik de VS dwarsbomen en Rusland helpen. Deal maken met Rusland dat ze de Koerden niet gaan helpen en in plaats daarvan Assad erkennen als enige leider van Syri.

De VS heeft Turkije in de kont genomen door de Turken te vertellen om die rebellen te helpen en nu laten ze hun eigen bondgenoten in de steek.

Ik zou het gewoon terug doen.
pi_162754422
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 00:09 schreef Atak het volgende:

Als ik Turkije was dan zou ik de VS dwarsbomen en Rusland helpen. Deal maken met Rusland dat ze de Koerden niet gaan helpen en in plaats daarvan Assad erkennen als enige leider van Syri.

De VS heeft Turkije in de kont genomen door de Turken te vertellen om die rebellen te helpen en nu laten ze hun eigen bondgenoten in de steek.

Ik zou het gewoon terug doen.
vergezochte scenario dit...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162754439
quote:
99s.gif Op zondag 5 juni 2016 00:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

vergezochte scenario dit...
Hoezo?
pi_162754648
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 00:21 schreef Atak het volgende:

[..]

Hoezo?
TR zit al decennia in het NAVO block tegenover de russen, daar is nog steeds niets in veranderd...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162754887
mother russia

markito0171 twitterde op zondag 05-06-2016 om 00:44:18 #Syria #Russia'n night airstrikes with cluster bombs in western & southern suburbs of #Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162755131
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 22:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat de endgame zal worden is nog maar de vraag. meer dood en verderf voor de syriers staat vast iig.

ik denk dat jij putin te hoog hebt zitten. putin lijkt sterk omdat obama zich zwak opstelt. putin zit wild om zich heen te slaan om zijn zwakke positie te verstevigen. ik vraag me af hoe lang ze deze show kunnen volhouden met al die sancties en het bekostigen van de militaire opbouw van hunzelf wat weer reacties roept van de landen om rusland heen. zoals kennelijk de polen http://www.dailysabah.com(...)amid-russia-concerns
Obama en Putin kun je niet op die manier vergelijken. Obama probeert positie van Amerika/Navo te behouden en Putin probeert strategische positie van Rusland op te bouwen. Door Krim kan hij midden oosten en oostelijk flank NAVO controleren. Houdt Nato in Oost Europa bezig, waardoor ze minder middelen elders hebben. Door Syrie en de natuurlijke sjiitische alliantie kan hij Saudis en Turken tegenwicht bieden. Door Koerden in Irak en Syrie kan hij Turkije verder verzwakken met interne strijd tussen Koerden en Turken. Door de slechte strategische Turkse politiek lees ordinair afpersing politiek maakt deze zich niet geliefd in EU, waardoor deze de Turken laat vallen, zie Armeens genocide kwestie. Druk op Turken wordt verder opgebouwd. Hoezo zwakke positie en hoezo wild om zich heen slaan.
pi_162755728
ResistanceER twitterde op dinsdag 24-05-2016 om 16:37:39 #ISIS plans to frame Hashd alShabi for killing of prisoners and destroying mosque in revenge attack on Sunnis#Iraq https://t.co/a9YhdX0CBG reageer retweet
Ze worden wanhopiger
pi_162755785
UNICEF twitterde op zondag 05-06-2016 om 01:47:44 UNICEF entered besieged #Daraya, #Syria with aid for the first time in 4 years https://t.co/IVZsAIA9Rv via @MSNvideo reageer retweet
pi_162755852
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 23:50 schreef Atak het volgende:

[..]

Zou me niet verbazen als het ISIS-leiderschap gecordineerd wordt door CIA. Enige wat ISIS tot op heden heeft gedaan is land afpakken van Arabieren en aan Koerden geven. Volgens mij weet ISIS ook dat ze uiteindelijk Jarablus kwijt gaan raken. Ze willen het liever aan de goddeloze Koerden geven dan aan hun Arabische soortgenoten.
Klopt kardeş. Allemaal hele grote complot tegen Ahlul Sunnah,Turan en Sultan Erdo. Abi Isis zijn Rawafed Shia. Takbirrr
pi_162755930
quote:
1s.gif Op zondag 5 juni 2016 01:58 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Klopt kardeş. Allemaal hele grote complot tegen Ahlul Sunnah,Turan en Sultan Erdo. Abi Isis zijn Rawafed Shia. Takbirrr
Jij bent altijd zoooo inhoudelijk 8)7 Moet je geen Zahraa roepen of Zaineb? Dat vinden jullie toch belangrijker dan takbir...
pi_162755983
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 20:22 schreef Slayage het volgende:
het zou me niet eens verbazen dat de iraniers gewoon die linies bewust laten vallen om de russem zsm weer in het conflict te hebben.
Nah. Valt ze gewoon zwaar tegen en met name Jaysh al Fatah coalitie in Aleppo houdt goed stand. Russiche en Iraanse belange staan haaks op elkaar en dat weten ze zeer goed in Teheran. Hoe meer Russische invloed, hoe minder Iraanse. En de Russen willen militaire kracht uitbuiten om mt goede kaarten een diplomatieke oplossing overeen te komen waarin Assad vertrekt. Iran.gaat daar nooit mee akkoord vanwege hun grootste M-Oosten project en bevoorrading Hizbullah.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162756043
quote:
1s.gif Op zondag 5 juni 2016 02:15 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Nah. Valt ze gewoon zwaar tegen en met name Jaysh al Fatah coalitie in Aleppo houdt goed stand. Russiche en Iraanse belange staan haaks op elkaar en dat weten ze zeer goed in Teheran. Hoe meer Russische invloed, hoe minder Iraanse. En de Russen willen militaire kracht uitbuiten om mt goede kaarten een diplomatieke oplossing overeen te komen waarin Assad vertrekt. Iran.gaat daar nooit mee akkoord vanwege hun grootste M-Oosten project en bevoorrading Hizbullah.
Onzin, in Syrie wachten ze tot isis in Irak is verslagen (4 tot 6 maanden). Dan kunnen veel Hashd Al-Shabi (PMU) strijders richting Syrie.relatie tussen Iran en Rusland is heel goed.
pi_162756053
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 02:10 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Jij bent altijd zoooo inhoudelijk 8)7 Moet je geen Zahraa roepen of Zaineb? Dat vinden jullie toch belangrijker dan takbir...
Ya Ali madad

Ben je nu blij ?
pi_162756093
quote:
1s.gif Op zondag 5 juni 2016 02:24 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Ya Ali madad

Ben je nu blij ?
Just kidding dude... -_-
pi_162756118
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 02:30 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Just kidding dude... -_-
Ok schat
  zondag 5 juni 2016 @ 06:54:44 #284
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_162757163
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 00:06 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Apart idd
Hoe verklaar je dat IS voordat ze terrein "gaven" aan de YPG bijna geheel Kobane hebben veroverd op de Koerden en diverse andere Koerdische gebieden binnentrokken?
  zondag 5 juni 2016 @ 07:04:23 #285
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_162757183
Volgens Almasdar is dat filmpje van Faylaq al-Sham friendly fire dat in werkelijkheid een prominente commandant van Al-Nusra doodde:

quote:
Faylaq Al-Sham posted a video of their fighters carrying out an ATGM attack against the Syrian Arab Army (SAA) in southern Aleppo; however, it was later reported that this was the missile strike that killed ‘Umar Al-Daghestani
https://www.almasdarnews.(...)der-southern-aleppo/

Ambush in de Ghouta en commandant gepakt:

https://www.almasdarnews.(...)mmander-east-ghouta/
pi_162765818
Ik zie elke dag wel op de kaart dat Aleppo word aangevallen en gebombardeerd maar nooit dat er schot in de zaak komt, is dat echt nou zo moeilijk voor Assad om die stad in te nemen?
  zondag 5 juni 2016 @ 17:54:08 #288
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162765934
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 17:47 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ik zie elke dag wel op de kaart dat Aleppo word aangevallen en gebombardeerd maar nooit dat er schot in de zaak komt, is dat echt nou zo moeilijk voor Assad om die stad in te nemen?
Als je alleen ziekenhuizen en burgers bombardeert schiet het niet op als alle strijders verder op aan het front zijn.
pi_162766060
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 17:47 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ik zie elke dag wel op de kaart dat Aleppo word aangevallen en gebombardeerd maar nooit dat er schot in de zaak komt, is dat echt nou zo moeilijk voor Assad om die stad in te nemen?
de verwachting is dat er binnenkort een offensief zal komen met als target om de stad volledig af te snijden. innemen is een ander verhaal. de assadisten zijn niet eens in staat om bepaalde buitenwijken van damascus in te nemen na 5 jaar. dus half aleppo innemen gaat niet zomaar ff gebeuren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 5 juni 2016 @ 18:00:10 #290
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162766062
NorthernStork beweert op Twitter trouwens dat een vliegtuig is neergeschoten en dat de 2 piloten mogelijk nog leven.
pi_162766102
NorthernStork twitterde op zondag 05-06-2016 om 17:34:52 Rebels claim downed warplane could be Russian over al-Humayra south #Aleppo. reageer retweet
NorthernStork twitterde op zondag 05-06-2016 om 17:50:51 Local military observatories say the warplane downed with MANPAD and 2 pilots ejected . Waiting for visual confirmation. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 5 juni 2016 @ 18:02:55 #292
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162766141
sayed_ridha twitterde op zondag 05-06-2016 om 17:59:08 Reports of a warplane crashing in south #Aleppo countryside reageer retweet
Say what?
  zondag 5 juni 2016 @ 19:32:14 #293
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162768007
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162768336
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 05-06-2016 om 18:32:39 S. #Aleppo. Multiple sources confirm that the 2 pilots of downed warplane are captured & in the hands of Jaish Al-Fateh. Still no footage. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 5 juni 2016 @ 19:51:04 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162768454
SDF blijft ondertussen doorstomen.

@sayed_ridha
#SDF have begun advancing towards the northern countryside of #Manbij in order to reach the highway that links to #Jarablus

@DrPartizan_
#Manbij Villages of Ihsan, Melle Sead and Safiya have been liberated on QareQowzaq fronts. Qera village from Tishreen fronts liberated.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162769006
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 5 juni 2016 @ 20:12:39 #297
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162769017
YusuF999222 twitterde op zondag 05-06-2016 om 16:03:40 Colonel of Syrian regime forces( Salamn Khadour ) From Tartuskilled by #IS fighters in #DeirEzzor battles https://t.co/KdlecpoPWI reageer retweet
  zondag 5 juni 2016 @ 20:12:51 #298
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162769048
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 20:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Is een oud filmpje uit 2014.
las het zojuist idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 5 juni 2016 @ 20:58:43 #300
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162770452
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 19:51 schreef Szura het volgende:
SDF blijft ondertussen doorstomen.

@sayed_ridha
#SDF have begun advancing towards the northern countryside of #Manbij in order to reach the highway that links to #Jarablus

@DrPartizan_
#Manbij Villages of Ihsan, Melle Sead and Safiya have been liberated on QareQowzaq fronts. Qera village from Tishreen fronts liberated.
Accomplished
VivaRevolt twitterde op zondag 05-06-2016 om 19:17:49 YPG has reached Manbij-Jarablus Road reageer retweet
UniteKurdistan twitterde op zondag 05-06-2016 om 20:26:09 #SDF liberates Dadat village, blocking Jarablus-Manbij Road.via @VivaRevolt https://t.co/X1W74o1cow reageer retweet
UniteKurdistan twitterde op zondag 05-06-2016 om 20:49:03 #SDF takes control of Bal Maghar village north of Dadat.https://t.co/33MJxQnVvH reageer retweet
Say what?
  zondag 5 juni 2016 @ 20:59:03 #301
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162770466
dicht
Say what?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')