abonnement Unibet Coolblue
pi_162496399
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins
https://twitter.com/joshua_landis

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er bestaan duidelijke aanwijzingen dat Turkije ISIS direct en indirect steunt. Een videobeeld:

Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_162496519
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:45 schreef Atak het volgende:

In noord-Syri is dat niet mogelijk omdat Koerden een minderheid vormen. De Arabieren en Turkmenen zullen noot een KRG structuur accepteren simpelweg omdat zij de meerderheid vormen. Eigenlijk is iedereen tegen de PKK in Syri. Ze hebben nu even de bovenhand met help van de VS maar het gaat niet lang duren dat ze weer gaan huilen en roepen dat de bergen hun enige vrienden zijn. _O-
neemt niet weg dat ze op dit moment een gouden periode beleven, door de stand van de wind. hoe de wind zal staan in de toekomst moet blijken.

quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:47 schreef JubaUrbicus het volgende:
Mensen die denken dat Koerden ooit een staat gaan krijgen... :')
als de staat waar we het over hebben zwak genoeg is zodat externe mogendheden het opleggen, waarom niet?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162496572
de OP overigens :')

"Er bestaan duidelijke aanwijzingen dat Turkije ISIS direct en indirect steunt. Een videobeeld: niet functionerende vid"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 25 mei 2016 @ 19:57:38 #4
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162496607
quote:
99s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:56 schreef Slayage het volgende:
de OP overigens :')

"Er bestaan duidelijke aanwijzingen dat Turkije ISIS direct en indirect steunt. Een videobeeld: niet functionerende vid"
Ja die mag wel een update sowieso
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162497035
quote:
99s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

neemt niet weg dat ze op dit moment een gouden periode beleven, door de stand van de wind. hoe de wind zal staan in de toekomst moet blijken.

[..]

als de staat waar we het over hebben zwak genoeg is zodat externe mogendheden het opleggen, waarom niet?
Dat maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is waar je eindigt.
pi_162505096
quote:
1s.gif Op woensdag 25 mei 2016 20:11 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is waar je eindigt.
om nu te zeggen waar wie of wat dan ook eindigt is voor een ieder een groot vraagteken ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162505758
quote:
99s.gif Op woensdag 25 mei 2016 23:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

om nu te zeggen waar wie of wat dan ook eindigt is voor een ieder een groot vraagteken ;)
Ik kan je al met zekerheid zeggen hoe sommige facties binnen Syri gaan eindigen. :')
pi_162505833
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 00:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik kan je al met zekerheid zeggen hoe sommige facties binnen Syri gaan eindigen. :')
brandt maar los ik zal je aan je profetie herinneren wanneer het conflict is afgelopen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162506140
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 00:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

brandt maar los ik zal je aan je profetie herinneren wanneer het conflict is afgelopen :P
Ik zal je er ook aan herinneren wanneer je je traantjes wegpinkt. :P

pi_162507915
Krijgt IS nog veel nieuwe strijders uit Europa of is die stroom ook een beetje aan het opdrogen nu ze aan de verliezende hand zijn?
pi_162509624
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 00:50 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik zal je er ook aan herinneren wanneer je je traantjes wegpinkt. :P

geen probleem!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162509673
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 08:31 schreef TheJanitor het volgende:
Krijgt IS nog veel nieuwe strijders uit Europa of is die stroom ook een beetje aan het opdrogen nu ze aan de verliezende hand zijn?
de aanwas is behoorlijk gekelderd. omdat het hun moeilijker wordt gemaakt maar ook omdat isis hun glans wat ze voorheen hadden (voor sommigen) voor een grote deel zijn kwijtgeraakt. niet alleen isis heeft behoefte aan meer manschappen maar alle partijen in het conflict.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162510329
Iraakse troepen maken groten verliezen in Falujah als ik Al Jazeera mag geloven, en ze hebben ook nog een vliegtuig zojuist uit de lucht geknald.
pi_162510433
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 10:46 schreef JubaUrbicus het volgende:
Iraakse troepen maken groten verliezen in Falujah als ik Al Jazeera mag geloven, en ze hebben ook nog een vliegtuig zojuist uit de lucht geknald.
link zou fijn zijn
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162511016
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 10:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

link zou fijn zijn
AJABreaking twitterde op donderdag 26-05-2016 om 09:47:40 عاجل | #تنظيم_الدولة يعلن إسقاط مروحية لسلاح الجو العراقي في جزيرة الخالدية شمال غرب #الفلوجة reageer retweet
pi_162511170
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 26-05-2016 om 10:51:38 Rebels thwarted night attempt by Regime militias to reach Banayoun from Tamurah & Zahraa w/ huge shelling. N.#Aleppo https://t.co/6m0pmrkA89 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162511178
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 11:15 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

AJABreaking twitterde op donderdag 26-05-2016 om 09:47:40 عاجل | #تنظيم_الدولة يعلن إسقاط مروحية لسلاح الجو العراقي في جزيرة الخالدية شمال غرب #الفلوجة reageer retweet
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162511321
KSA gaat banden aanhalen met Rusland en probeert toch nog door te dringen om via diplomatie hetgeen zich afspeelt in Syri te doven. KSA begint steeds meer toenadering te zoeken naar de Russen, wat ook slim is. Ik denk zelf dat als KSA wilt overleven gewoon met Rusland in zee moet gaan, Amerika heeft hun laten stikken en er is zelfs een wet aangenomen in Amerika die het mogelijk maakt om KSA aan te klagen wegens betrokkenheid bij 11 september aanslagen, dat is natuurlijk in het verkeerde keelgat aangekomen bij de Saudirs.
pi_162511550
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 11:26 schreef JubaUrbicus het volgende:
KSA gaat banden aanhalen met Rusland en probeert toch nog door te dringen om via diplomatie hetgeen zich afspeelt in Syri te doven. KSA begint steeds meer toenadering te zoeken naar de Russen, wat ook slim is. Ik denk zelf dat als KSA wilt overleven gewoon met Rusland in zee moet gaan, Amerika heeft hun laten stikken en er is zelfs een wet aangenomen in Amerika die het mogelijk maakt om KSA aan te klagen wegens betrokkenheid bij 11 september aanslagen, dat is natuurlijk in het verkeerde keelgat aangekomen bij de Saudirs.
putin heeft laten zien dat "put your money where your mouth is" voor hem opgaat itt obama die niet veel verder dan blof poker komt vwb zijn assad has got to go en rode lijnen bla

dat oogst respect voor putin ook al heb ik niet echt het idee dat op op de lange termijn alles uitgedokterd heeft, als je kijkt dat ze nu al mot hebben met hun eigen coalitie partners iran/hezz/assad, maar ook een pkk dat nu door de assadisten/russen gebombardeerd worden omdat ze aan het deal zijn met rebellen in aleppo voor oa brandstof

quote:
Why Middle Eastern Leaders Are Talking to Putin, Not Obama

Russia’s less dominant militarily but more willing to act, and that has changed the dynamics in the region.

Read more: http://www.politico.com/m(...)213867#ixzz49kizW0SZ
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162512016
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 11:15 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

AJABreaking twitterde op donderdag 26-05-2016 om 09:47:40 عاجل | #تنظيم_الدولة يعلن إسقاط مروحية لسلاح الجو العراقي في جزيرة الخالدية شمال غرب #الفلوجة reageer retweet
Google translate:

Urgent | # State regulation declaring Helicopter shot down the Iraqi air force in the Khalidiyah Island, northwest of Fallujah #

Geen dank, allen 8-)
  donderdag 26 mei 2016 @ 11:59:27 #21
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  donderdag 26 mei 2016 @ 12:54:27 #22
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162513469
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 11:15 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

AJABreaking twitterde op donderdag 26-05-2016 om 09:47:40 عاجل | #تنظيم_الدولة يعلن إسقاط مروحية لسلاح الجو العراقي في جزيرة الخالدية شمال غرب #الفلوجة reageer retweet
Amaq meldt dat ze een tweede helikopter in Fallujah hebben neergeschoten.

ShamiRebel twitterde op donderdag 26-05-2016 om 11:04:32 #BreakingNewsOfTheMoment#ISIS has downed an Iraqi Airforce chopper🚁 + a 2nd Helicopter was also hit near #Fallujah https://t.co/iFcJLAlTzR reageer retweet
  donderdag 26 mei 2016 @ 13:01:42 #23
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162513634
Al Jazeera :')
Amaq :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 26 mei 2016 @ 13:03:52 #24
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162513681
Amaq is betrouwbaar ondanks dat het een IS agency is. Mbt T4 hadden ze ook gelijk.
pi_162513787
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 13:03 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Amaq is betrouwbaar ondanks dat het een IS agency is. Mbt T4 hadden ze ook gelijk.
Al Jazeera is redelijk betrouwbaar... Alleen bekrompen mensen in Nederland denken dat Al Jazeera een pro IS kanaal is. Al Jazeera is gewoon hartstikke goed en interessant. Amaq is PRO IS, maar ze zijn redelijk accuraat en als Amaq beweert dat IS een helicopter uit de lucht heeft geknald dan kan je aannemen dat dat wel waar zal zijn.
pi_162514742
isis gebruikt kinderen bij de slag om fallujah

p_vanostaeyen twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:38:23 A kid (about six years old ?) fighting the Iraqi army and Shi'a militias east of Fallujah #Iraq https://t.co/I9t2ogHfsA reageer retweet
amerikaanse eenheden bij rakka

aronlund twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:14:00 U.S. troops in northern #Syria are wearing Kurdish YPG patches. What you just heard was Erdogan's head exploding. https://t.co/SBBeNvRq1Q reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162514762
RamiAlLolah twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:42:48 An #Iraq|i army helicopter downed by #ISIS between Fallujah and Ramadi.. Fate of crew is unknown.. reageer retweet
pi_162515151
RamiAlLolah twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:47:57 Some eyewitnesses reported #ISIS used MANPADS to down the #Iraq|i army helicopter near Fallujah.. Still no photos to confirm this though.. reageer retweet
En wij maar lachen over die manpads, kwamen ze toch nog van nut.
pi_162515368
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 13:45 schreef Slayage het volgende:
isis gebruikt kinderen bij de slag om fallujah

p_vanostaeyen twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:38:23 A kid (about six years old ?) fighting the Iraqi army and Shi'a militias east of Fallujah #Iraq https://t.co/I9t2ogHfsA reageer retweet
amerikaanse eenheden bij rakka

aronlund twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:14:00 U.S. troops in northern #Syria are wearing Kurdish YPG patches. What you just heard was Erdogan's head exploding. https://t.co/SBBeNvRq1Q reageer retweet
Amerikanen _O_
pi_162515637
RamiAlLolah twitterde op donderdag 26-05-2016 om 14:18:02 The @USArmy mercenaries in north Raqqah along side the YPG terror group. So much of an advisory mission #Syria #ISIS https://t.co/mIOe3oTssE reageer retweet


pi_162517900
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 13:45 schreef Slayage het volgende:
isis gebruikt kinderen bij de slag om fallujah

p_vanostaeyen twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:38:23 A kid (about six years old ?) fighting the Iraqi army and Shi'a militias east of Fallujah #Iraq https://t.co/I9t2ogHfsA reageer retweet
amerikaanse eenheden bij rakka

aronlund twitterde op donderdag 26-05-2016 om 13:14:00 U.S. troops in northern #Syria are wearing Kurdish YPG patches. What you just heard was Erdogan's head exploding. https://t.co/SBBeNvRq1Q reageer retweet
Deden de naz's ook... kinderen inzetten.
mon citoyens vous serez unis.
pi_162517960
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 15:53 schreef HSG het volgende:

[..]

Deden de naz's ook... kinderen inzetten.
teken van een tekort aan manschappen en een teken dat het einde nabij is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162521137
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 13:08 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Al Jazeera is redelijk betrouwbaar... Alleen bekrompen mensen in Nederland denken dat Al Jazeera een pro IS kanaal is. Al Jazeera is gewoon hartstikke goed en interessant. Amaq is PRO IS, maar ze zijn redelijk accuraat en als Amaq beweert dat IS een helicopter uit de lucht heeft geknald dan kan je aannemen dat dat wel waar zal zijn.
Beide shit (jazeera,Amaq). Jij lijkt een beetje op Al Jazeera, je post hier alleen maar propaganda van IS. Diep van binnen ben jij ook pro IS 😉

Jouw broeders in Falujaa worden momenteel behandeld met Zulfiqar.
  donderdag 26 mei 2016 @ 18:04:10 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162521213
Het is wel opvallend ja welke users hier ieder succesje van ISIS komen posten als ze onderwijl keihard geklapt worden in Fallujah en Noord-Syri.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162521760
Ik hoop inderdaad dat ISIS veel sjiitische militia de dood in mee kan nemen.
  donderdag 26 mei 2016 @ 18:33:31 #36
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162521804
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 18:31 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ik hoop inderdaad dat ISIS veel sjiitische militia de dood in mee kan nemen.
Laat die nou juist het zwaarste gevecht mijden. Jammer voor je.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:08:45 #38
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:09:41 #39
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162522645
EjmAlrai twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:20:35 My article (in 5 hrs @AlraiMediaGroup):#Hezbollah believes war is near, pulled out SF from #Syria 2borders,ready 2destroy #Israel MOD &more reageer retweet
EjmAlrai twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:28:20 Yes, Hezbollah believes war with Israel is highly probable in the coming months @lrozen reageer retweet
NadavEyalDesk twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:33:09 @EjmAlrai @lrozen Israel has no interest right now in any escalation. Why should Hezb' initiate? Don't see any trigger. reageer retweet
EjmAlrai twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:34:58 This is not what Hezbollah leadership believes though. More reasons explained in my article. @NadavEyalDesk @lrozen reageer retweet
pi_162522679
quote:
9s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:
PKK Shoots Assyrian Paraglider in North Iraq
http://www.aina.org/news/20160525034150.htm
PKK :r We zijn het tenminste eens op dit onderwerp.

Hopelijk gaan ze een zware ondergang tegemoet.
pi_162522692
quote:
9s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:
EjmAlrai twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:20:35 My article (in 5 hrs @AlraiMediaGroup):#Hezbollah believes war is near, pulled out SF from #Syria 2borders,ready 2destroy #Israel MOD &more reageer retweet
EjmAlrai twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:28:20 Yes, Hezbollah believes war with Israel is highly probable in the coming months @lrozen reageer retweet
NadavEyalDesk twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:33:09 @EjmAlrai @lrozen Israel has no interest right now in any escalation. Why should Hezb' initiate? Don't see any trigger. reageer retweet
EjmAlrai twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:34:58 This is not what Hezbollah leadership believes though. More reasons explained in my article. @NadavEyalDesk @lrozen reageer retweet
zou merkwaardig zijn als er opeens iets zou beginnen tissen israel en hezz, hezz zou dat echt niet initeren iig aangezien ze het druk genieg hebben in syrie. wat zou voor israel de trigger zijn? beetje een vaag verhaal
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:13:44 #42
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162522710
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:11 schreef vigen98 het volgende:

[..]

PKK :r We zijn het tenminste eens op dit onderwerp.

Hopelijk gaan ze een zware ondergang tegemoet.
Hier, dit vind je dan wel leuk denk ik




Afgelopen 2 dagen 60+ PKK-ers die zich over hebben gegeven.
pi_162522717
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:11 schreef vigen98 het volgende:

[..]

PKK :r We zijn het tenminste eens op dit onderwerp.

Hopelijk gaan ze een zware ondergang tegemoet.
ze hebben tegenwoordig strategische backing van de russen/vs/assad. ze denken daarom dat ze een van de big boys zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:14:21 #44
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162522723
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

zou merkwaardig zijn als er opeens iets zou beginnen tissen israel en hezz, hezz zou dat echt niet initeren iig aangezien ze het druk genieg hebben in syrie. wat zou voor israel de trigger zijn? beetje een vaag verhaal
Hezbollah wilt al een langere tijd uit Syri terugtrekken, die zijn van mening dat ze klaar zijn in Syri.
pi_162522749
quote:
10s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hier, dit vind je dan wel leuk denk ik

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Afgelopen 2 dagen 60+ PKK-ers die zich over hebben gegeven.
Oehhh :P Als dit inderdaad PKK-ers zijn mogen ze de tyfus krijgen. Landbezetters :r
pi_162522750
quote:
10s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hier, dit vind je dan wel leuk denk ik

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Afgelopen 2 dagen 60+ PKK-ers die zich over hebben gegeven.
en dan in de media stoer verkondigen dat ze uit nusaybin zijn "vertrokken" om burgers te "beschermen". ze konden geen kant meer op en het was de dood of overgave.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162522774
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze hebben tegenwoordig strategische backing van de russen/vs/assad. ze denken daarom dat ze een van de big boys zijn.
Ze zijn voor weinig belang, ze hebben nu wel wat steun maar wanneer de tijd rijp is worden ze gewoon opgeofferd. :P

Ik snap niet waarom Rusland de Koerden helpt :?

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 26-05-2016 19:17:15 ]
pi_162522785
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hezbollah wilt al een langere tijd uit Syri terugtrekken, die zijn van mening dat ze klaar zijn in Syri.
_O- _O- _O-
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:17:28 #49
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162522791
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

en dan in de media stoer verkondigen dat ze uit nusaybin zijn "vertrokken" om burgers te "beschermen". ze konden geen kant meer op en het was de dood of overgave.
Klopt, ze konden geen kant op, ze kunnen niet de grens over met Syri omdat het rondom Nusaybin een vlak gebied is en ze dus direct opgemerkt zouden worden. Het was of sterven of overgeven.

Het mooiste is dit: http://rudaw.net/mobile/turkish/kurdistan/26052016
Lees de comments :s) Zelfs de mensen op Rudaw kotsen op de PKK
pi_162522792
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hezbollah wilt al een langere tijd uit Syri terugtrekken, die zijn van mening dat ze klaar zijn in Syri.
kort door de bicht deze stelling. ze hebben hun bedenking bij het gevoerde beleid en hebben zich daarom teruggetrokken uit aleppo om vervolgens ingezet te worden bij damascus. dit heeft meteen resultaten geleverd voor de assadisten, doordat een deel van de ghouta is veroverd hierdoor
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:18:57 #51
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162522830
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

kort door de bicht deze stelling. ze hebben hun bedenking bij het gevoerde beleid en hebben zich daarom teruggetrokken uit aleppo om vervolgens ingezet te worden bij damascus. dit heeft meteen resultaten geleverd voor de assadisten, doordat een deel van de ghouta is veroverd hierdoor
Ik denk niet dat Hezbollah nog lang binnen Syri blijft, Isral heeft vrij spel en kan hoge geplaatsten Hezbollah poppetjes afknallen, dat zit ze flink dwars :P
pi_162522888
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ze zijn voor weinig belang, ze hebben nu wel wat steun maar wanneer de tijd rijp is worden ze gewoon opgeofferd. :P

Ik snap niet waarom Rusland de Koerden helpt :?
klopt dat is wel de verwachting.

russen hebben historisch banden gehad met de PKK (communistisch en shit) sinds de sovjet unie (communistisch en shit) en nu wil putin natuurlijk ook nog de turken (maar ook indirect de navo) laten zien dat er met de russen niet te spotten valt en saboteert nu TR op meerdere fronten. de PKK is dus een handige tool (ook) in deze.

de PKK gedraagt zich gewoon als een hoer door zicht te laten gebruiken door assad/vs/russen, meestal worden hoeren na gebruik meteen geloosd. zal voor wat betreft de PKK niet anders zijn is de verwachting uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162522939
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ik denk niet dat Hezbollah nog lang binnen Syri blijft, Isral heeft vrij spel en kan hoge geplaatsten Hezbollah poppetjes afknallen, dat zit ze flink dwars :P
dat doen de osraelelisch altijd al. maakt niet uit of ze wel of niet in syrie zitten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:25:31 #54
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162522968
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat doen de osraelelisch altijd al. maakt niet uit of ze wel of niet in syrie zitten
Maar als ze nu roepen dat ze wraak zullen nemen is het een beetje een lege bedreiging aangezien ze in Syri zitten :+
pi_162523109
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Klopt, ze konden geen kant op, ze kunnen niet de grens over met Syri omdat het rondom Nusaybin een vlak gebied is en ze dus direct opgemerkt zouden worden. Het was of sterven of overgeven.

Het mooiste is dit: http://rudaw.net/mobile/turkish/kurdistan/26052016
Lees de comments :s) Zelfs de mensen op Rudaw kotsen op de PKK
quote:
Bu savas ne icindi? Ben turkiyede yasayan bir kurt olarak soruyorum ne icindi?
een reaguurder vraagt: "Waarom moest deze oorlog (in nusaybin) plaatsvinden? Ik vraag dit als een koerd die in turkije leeft, waarom?"

er was namelijk in turkije geen enkele aanleiding om de wapens weer op te nemen. de HDP (politieke tak van de PKK) had zojuist een prachtig resultaat geboekt in de verkiezingen en had zich geplaatst als derde grootste fractie. en wat doet de PKK die blaast de wapenstilstand op door politie agenten in hun slaap te vermoorden, die banden zouden hebben met ISIS...

ze geven dus impliciet aan dat ze het proces hebben opgeblazen door wat er in syrie aan het gebeuren was. maw ze dachten een mooie kans te zien om het conflict in syrie uit te bereiden naar turkije door autonome gebieden te verklaren in turkse grondgebied, tyft ff op man...

en dan zit ene Afshin Elian, als "turkije deskundige" hier op tv te verkondigen dat Erdogan zijn eigen burgers laat bombarderen en dat wij daar iets van moeten vinden :r :r :r
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162523533
kennelijk zetten shia milities ook kinderen in :{
p_vanostaeyen twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:39:32 Shi'a militia are also deploying children at the front in #Fallujah #Iraq https://t.co/tN4dy70JTZ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162523589
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:52 schreef Slayage het volgende:
kennelijk zetten shia milities ook kinderen in :{
p_vanostaeyen twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:39:32 Shi'a militia are also deploying children at the front in #Fallujah #Iraq https://t.co/tN4dy70JTZ reageer retweet
[ afbeelding ]
Handig, zijn niet zulke grote targets. Moeilijk te raken. En zo hebben ze werk en gaan ze niet rotzooi trappen.
pi_162523625
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:54 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Handig, zijn niet zulke grote targets. Moeilijk te raken. En zo hebben ze werk en gaan ze niet rotzooi trappen.
humanity is doomed :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162523640
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

humanity is doomed :{
Als alle mannen in Europa zitten... er moet toch gevochten worden.
pi_162523674
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:56 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Als alle mannen in Europa zitten... er moet toch gevochten worden.
daarom moeten we juist jihadis stimuleren om ze die kant op te laten gaan voor de balans })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162523724
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

daarom moeten we juist jihadis stimuleren om ze die kant op te laten gaan voor de balans })
Mee eens. En die hoeven dan ook lekker niet meer terug te komen. Win-win :P
pi_162523726
zo worden een voor een alle fronten weer geactiveerd

NorthernStork twitterde op donderdag 26-05-2016 om 18:12:34 Assad & Hezbollah attacks on besieged Daraya reactivated Western Ghouta front. Rebels launch offensive from Khan al-Shih & take Dirkhabiyah. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162524052
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 19:59 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Mee eens. En die hoeven dan ook lekker niet meer terug te komen. Win-win :P
ik zal een wetsvoorstel indienen :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162524095
Maar wat een chaos in deze gebieden. Is er nou echt geen sterk moslimland die orde op zaken kan stellen? Dit moet toch op te ruimen zijn. Amerika zou ook ingrijpen als het in Canada zo'n puinhoop was en Duitsland bij ons.
pi_162524150
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 18:31 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ik hoop inderdaad dat ISIS veel sjiitische militia de dood in mee kan nemen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:18:25 #66
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524165
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:15 schreef TheJanitor het volgende:
Maar wat een chaos in deze gebieden. Is er nou echt geen sterk moslimland die orde op zaken kan stellen? Dit moet toch op te ruimen zijn. Amerika zou ook ingrijpen als het in Canada zo'n puinhoop was en Duitsland bij ons.
Ze zijn er wel maar die hehben er ten eerste geen zin in en hebben ten tweede hele andere opvattingen over hoe en wat.

Zeg maar gerust dat alles en iedereen elkaar naar het leven staat daar.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_162524179
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:15 schreef TheJanitor het volgende:
Maar wat een chaos in deze gebieden. Is er nou echt geen sterk moslimland die orde op zaken kan stellen? Dit moet toch op te ruimen zijn. Amerika zou ook ingrijpen als het in Canada zo'n puinhoop was en Duitsland bij ons.
de enige land de macht, middelen en invloed heeft om een kans te maken op "orde op zaken" is de VS en daar is Obama aan de leiding atm, die heeft geen zin om "weer" een avontuur te beginnen in het M-O
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162524218
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

de enige land de macht, middelen en invloed heeft om een kans te maken op "orde op zaken" is de VS en daar is Obama aan de leiding atm, die heeft geen zin om "weer" een avontuur te beginnen in het M-O
Turkije zou het ook kunnen, maar die geven meer om eigen belangen dan menselijk leven. Helaas.
pi_162524222
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:18 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ze zijn er wel maar die hehben er ten eerste geen zin in en hebben ten tweede hele andere opvattingen over hoe en wat.

Zeg maar gerust dat alles en iedereen elkaar naar het leven staat daar.
de belangen in het land en in de regio zijn te tegenstrijdig om soepel tot een oplossing te komen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:20:34 #70
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524228
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

de enige land de macht, middelen en invloed heeft om een kans te maken op "orde op zaken" is de VS en daar is Obama aan de leiding atm, die heeft geen zin om "weer" een avontuur te beginnen in het M-O
Gelukkig maar. De VS moeten zich er niet mee bemoeien. Komt alleen maar meer ellende van en dan is het over een jaar of 10 nog meer vingerwijzen.

Daarom hoop ik maar dat die hoer van wallstreet niet wint.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:21:04 #71
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524243
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

de belangen in het land en in de regio zijn te tegenstrijdig om soepel tot een oplossing te komen
Correct. Als voorbeeld sa en Iran.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 26 mei 2016 @ 20:21:07 #72
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162524244
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:20 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Turkije zou het ook kunnen, maar die geven meer om eigen belangen dan menselijk leven. Helaas.
Als Turkije Syri zou binnenvallen zou de halve wereld gaan janken

hurr durr Turken willen Koerden slopen hurr durr
pi_162524309
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:20 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Turkije zou het ook kunnen, maar die geven meer om eigen belangen dan menselijk leven. Helaas.
a de turkse electoraat zou dat niet accepteren
b de turken zouden er niet eens aan denken om het te doen zonder backing van de vs en garanties dat de russen de turken niet zullen targetten
c turkije in syrie zou betekenen iran in syrie
d de meeste syriers zouden het niet willen, laat staan de assadisten

er is geen scenario waar turkije het klusje in zijn uppie kan klaren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:23:39 #74
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524310
quote:
10s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:21 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als Turkije Syri zou binnenvallen zou de halve wereld gaan janken

hurr durr Turken willen Koerden slopen hurr durr
Nogal wiedes want dat is wat ze zouden doen. Niet geheel verrassend ook, dat is denk ik ook de reden dat Turkije het niet doet.

Bovendien lukt dat ze nooit in hun eentje.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_162524332
quote:
10s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:21 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als Turkije Syri zou binnenvallen zou de halve wereld gaan janken

hurr durr Turken willen Koerden slopen hurr durr
Niet als ze ISIS en de rebellen slopen.
pi_162524356
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:20 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Gelukkig maar. De VS moeten zich er niet mee bemoeien. Komt alleen maar meer ellende van en dan is het over een jaar of 10 nog meer vingerwijzen.

Daarom hoop ik maar dat die hoer van wallstreet niet wint.
is wat we hebben gezien nu meer dan 5 jaar dan een oplossing?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 mei 2016 @ 20:26:07 #77
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162524392
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:24 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Niet als ze ISIS en de rebellen slopen.
Waarom zou Turkije de rebellen slopen? Waarom zou Turkije belangeloos Syri binnenvallen?
pi_162524410
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Waarom zou Turkije de rebellen slopen? Waarom zou Turkije belangeloos Syri binnenvallen?
de goede samaritaan vd internationale politiek je weetz <O)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162524462
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Waarom zou Turkije de rebellen slopen? Waarom zou Turkije belangeloos Syri binnenvallen?
Omdat deze shit lang genoeg heeft geduurd. Syrie is nu toch wel compleet gesloopt. Je kan menselijk leed stoppen. Lijkt me een goede reden.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:27:49 #80
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524464
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

is wat we hebben gezien nu meer dan 5 jaar dan een oplossing?
Nee, maar voeg een gemene deler in het mengsel en het kan nogal volatiel worden. In mijn ogen kan er niks goeds van komen mocht de VS aan kebabremoval gaan doen.

Dan js het straks weer een andere situatie die dan weer de schuld is van het westen en of de VS (en dat terwijl de VS nu gewoon wapens training en geld leverd mind you)
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 26 mei 2016 @ 20:28:45 #81
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162524500
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:27 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Omdat deze shit lang genoeg heeft geduurd. Syrie is nu toch wel compleet gesloopt. Je kan menselijk leed stoppen. Lijkt me een goede reden.
Zoals ik al zei, Turkije heeft daar niks te halen, levert alleen maar gezeik op van anderen landen, laat de rest het maar oplossen ^O^
pi_162524536
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Zoals ik al zei, Turkije heeft daar niks te halen, levert alleen maar gezeik op van anderen landen, laat de rest het maar oplossen ^O^
Zijn je buren man. Moslim-broeders dit dat maar als het er op aankomt laat je ze allemaal uitsterven.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:29:55 #83
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524548
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Zoals ik al zei, Turkije heeft daar niks te halen, levert alleen maar gezeik op van anderen landen, laat de rest het maar oplossen ^O^
Dan zouden ze net als de VS overigens moeten stoppen met het leveren van wapens en what not.

Dacht trouwens dat het broeders waren. Maar dat gaat alleen als het uitkomt blijkbaar.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 26 mei 2016 @ 20:31:38 #84
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162524614
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:29 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Zijn je buren man. Moslim-broeders dit dat maar als het er op aankomt laat je ze allemaal uitsterven.
Ze zoeken het maar uit met Iran en Rusland. De manier waarop Sjiitische milities trouwens met het conflict omgaan gaat trouwens er voor zorgen dat na IS men in Irak met een volgende burgeroorlog de boel netjes over gaan doen. Ik zie nu al een hoop gekots op elkaar en propaganda tegen elkaar.
  donderdag 26 mei 2016 @ 20:32:24 #85
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162524654
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:29 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dan zouden ze net als de VS overigens moeten stoppen met het leveren van wapens en what not.

Dacht trouwens dat het broeders waren. Maar dat gaat alleen als het uitkomt blijkbaar.
Steunen met wapenleveringen is ff wel wat anders dan een full scale war.
pi_162524720
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:27 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Nee, maar voeg een gemene deler in het mengsel en het kan nogal volatiel worden. In mijn ogen kan er niks goeds van komen mocht de VS aan kebabremoval gaan doen.

Dan js het straks weer een andere situatie die dan weer de schuld is van het westen en of de VS (en dat terwijl de VS nu gewoon wapens training en geld leverd mind you)
het is al volatiel zat geworden, mosul is overgenomen door isis, de strijd in turkije is weer opgelaaid er worden mensen opgeblazen en afgeknald in europa. dit is allemaal uitval van het syrische conflict.

wie weet waar we over 5 jaar staan als dit aan blijft modderen.

uiteraard zijn de amrerikanen dubieus bezig. zeggen dat assad weg moet. rebellen trainen en bevoorraden, maar niet genoeg trainen en bevoorraden om een verschil te kunnen maken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:37:52 #87
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524838
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:32 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Steunen met wapenleveringen is ff wel wat anders dan een full scale war.
Ik vind het beide dom en destabiliserend. Maar er zit zeker een verschil tussen.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:42:06 #88
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162524962
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is al volatiel zat geworden, mosul is overgenomen door isis, de strijd in turkije is weer opgelaaid er worden mensen opgeblazen en afgeknald in europa. dit is allemaal uitval van het syrische conflict.

wie weet waar we over 5 jaar staan als dit aan blijft modderen.

uiteraard zijn de amrerikanen dubieus bezig. zeggen dat assad weg moet. rebellen trainen en bevoorraden, maar niet genoeg trainen en bevoorraden om een verschil te kunnen maken.
Dat is het hem ook, nog een partij introduceren is gissen naar wat er gebeuren gaat. Wie weet verenigen sommige groepen hun haat jegens het westen, wie weet krijgen we hier nog meer aanslagen of juist het tegenovergestelde.

"We" zouden in ieder geval geen "rebellen" moeten steunen.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 26 mei 2016 @ 20:45:03 #89
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162525047
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:42 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dat is het hem ook, nog een partij introduceren is gissen naar wat er gebeuren gaat. Wie weet verenigen sommige groepen hun haat jegens het westen, wie weet krijgen we hier nog meer aanslagen of juist het tegenovergestelde.

"We" zouden in ieder geval geen "rebellen" moeten steunen.
Zolang het Westen de YPG steunt zal Turkije tegengewicht moeten geven in de vorm van de rebellengroeperingen als FSA, Ahrar etc.
pi_162525068
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:42 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dat is het hem ook, nog een partij introduceren is gissen naar wat er gebeuren gaat. Wie weet verenigen sommige groepen hun haat jegens het westen, wie weet krijgen we hier nog meer aanslagen of juist het tegenovergestelde.

"We" zouden in ieder geval geen "rebellen" moeten steunen.
hoe wil je dan dat "we" invloed uitoefenen op het conflict, aangezien invloed het doel is van de (internationale) politiek.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:47:31 #91
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162525133
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe wil je dan dat "we" invloed uitoefenen op het conflict, aangezien invloed het doel is van de (internationale) politiek.
Nou simpel : niet. Hadden we sowieso niet moeten doen.

Dit gaat echter veel verder dan alleen het afzetten van assad..
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_162525180
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:47 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Nou simpel : niet. Hadden we sowieso niet moeten doen.

Dit gaat echter veel verder dan alleen het afzetten van assad..
je rug keren en eruit laten komen wat het ook is ook al is het eindresultaat volledig tegen ons belang in...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:51:39 #93
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162525252
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

je rug keren en eruit laten komen wat het ook is ook al is het eindresultaat volledig tegen ons belang in...
Wat er nu gaande is is ook tegen ons belang in. Kijk alleen al naar de vluchtelingen crisis en de recente aanslagen.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_162525310
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:20 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Turkije zou het ook kunnen, maar die geven meer om eigen belangen dan menselijk leven. Helaas.
Als ze dat doen kunnen we dit topic een naamswijziging geven naar Crisis in Syri, Irak en Turkije. De Turken hebben betrekkelijk weinig zin om in eenzelfde puinhoop te belanden.
NEE!
pi_162525345
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:53 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Als ze dat doen kunnen we dit topic een naamswijziging geven naar Crisis in Syri, Irak en Turkije. De Turken hebben betrekkelijk weinig zin om in eenzelfde puinhoop te belanden.
Erdogan is wel een beetje een watje, helaas.
pi_162525354
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:51 schreef Straatcommando. het volgende:
Wat er nu gaande is is ook tegen ons belang in. Kijk alleen al naar de vluchtelingen crisis en de recente aanslagen.
Die aanslagen kan je met goed beleid en wetten gewoon flink voorkomen. Daar lagen diensten te slapen. Dat is oplosbaar.

En vluchtelingenproblematiek oplossen met Erdogan en als EU in hdt geheel. Geef die man wat ie verdient als ie de Syriers maar flink tegenhoudt. Dat daar een prijsje voor is is normaal.

Allemaal op te lossen en Europa heeft er minimaal last van. Zeker Nederland.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:55:35 #97
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162525368
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:54 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Erdogan is wel een beetje een watje, helaas.
Ik heb niets met de man, maar het is verstandig dat hij niet verder in de shit getrokken raakt.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 20:56:32 #98
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162525392
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:55 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Die aanslagen kan je met goed beleid en wetten gewoon flink voorkomen. Daar lagen diensten te slapen. Dat is oplosbaar.

En vluchtelingenproblematiek oplossen met Erdogan en als EU in hdt geheel. Geef die man wat ie verdient als ie de Syriers maar flink tegenhoudt. Dat daar een prijsje voor is is normaal.

Allemaal op te lossen en Europa heeft er minimaal last van. Zeker Nederland.
Ben het met je eens. Alleen is de bron van die zaken oplossen (of in dit geval niet hadden laten ontstaan) beter geweest. ;)

En wij hebben er last van omdat onze bondgenoten het nodig vinden er wapens geld training en weet ik veel wat heen te sturen. Dan gaan wij ook nog eens schijnheilig lopen bombarderen. Dat is mijn punt.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_162525521
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:56 schreef Straatcommando. het volgende:
Ben het met je eens. Alleen is de bron van die zaken oplossen (of in dit geval niet hadden laten ontstaan) beter geweest. ;)
Ondanks wat propaganda wordt de Syrische oorlog voor overgrote deel gedragen door Iran, Qatar, KSA en Turkije en nu natuurlijk Rusland. Deze landen hebben de sleutels in handen en zouden als ze overeen kwamen het zo kunnen stoppen. Maar ze hebben te grote tegenstrijdige belangen. De VS speelt slechts een bijrolletje. Voor het eerst. Maar niet meer dan dat. Wij in het Westen kunnen er weinig aan doen dit keer.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162525552
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 20:51 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Wat er nu gaande is is ook tegen ons belang in. Kijk alleen al naar de vluchtelingen crisis en de recente aanslagen.
daarom moeten wij ook er alles doen om het conflict een halt te roepen. op welke manier dan ook. dit staakt het vuren was een kans voor de partijen om tot elkaar te komen. echter heeft assad laten zien dat hij er niet over nadenkt om op te stappen en de rebellen vertegenwoordigers niet kunnen accepteren dat assad aanblijft. patstelling dus.
dit betekent dat de russen en de amerikanen hun invloed moeten gebruiken om een doorbraak te forceren. wat dit ook moge zijn. maar obama weet niet wat ie wilt en putin vindt dit conflict eigenlijk helemaal niet zo erg, waardoor we nu aan blijven modderen. weer een patstelling.
het ziet ernaar uit dat de strijdende partijen gedwongen moeten worden om concessies te doen en dit kan alleen dmv verdere escalatie, lijkt het.

het stemt iig niet hoopvol.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162525770
foto van een russisch marine schip dat richting de middelandse zee vaart. gaan de dames de russische jongens in syrie verwennen? :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162525997
Sjjieten gaan elkaar binnenkort in Irak afmaken, kijk maar naar die shit in de green-zone de hele tijd met Sadr en zijn groepje. Er zijn 2 soorten sjiieten in Irak en zij gaan elkaar binnenkort afmaken, je hebt de ayatollah sjiieten (wilayat al faqi) en je hebt de gematigde politieke seculaire sjiieten (abadi en pro Amerika politici). Deze gaan binnenkort in het zuiden van Irak een nieuwe burgeroorlog starten, Sadr en zijn matties zijn het helemaal zat en die gaan binnenkort gewoon een coupe plegen hoor.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 26 mei 2016 @ 21:26:50 #103
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_162526288
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Sjjieten gaan elkaar binnenkort in Irak afmaken, kijk maar naar die shit in de green-zone de hele tijd met Sadr en zijn groepje. Er zijn 2 soorten sjiieten in Irak en zij gaan elkaar binnenkort afmaken, je hebt de ayatollah sjiieten (wilayat al faqi) en je hebt de gematigde politieke seculaire sjiieten (abadi en pro Amerika politici). Deze gaan binnenkort in het zuiden van Irak een nieuwe burgeroorlog starten, Sadr en zijn matties zijn het helemaal zat en die gaan binnenkort gewoon een coupe plegen hoor.
*popcorn pakt.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 26 mei 2016 @ 21:29:18 #104
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_162526352
In hoeveel elkaar uitmoordende facties kunnen die lui eigelijk opsplitsen voor ze doorhebben dat elkaar uitmoordende groepjes niet per s de productiefste manier van samenleven is?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_162526466
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Sjjieten gaan elkaar binnenkort in Irak afmaken, kijk maar naar die shit in de green-zone de hele tijd met Sadr en zijn groepje. Er zijn 2 soorten sjiieten in Irak en zij gaan elkaar binnenkort afmaken, je hebt de ayatollah sjiieten (wilayat al faqi) en je hebt de gematigde politieke seculaire sjiieten (abadi en pro Amerika politici). Deze gaan binnenkort in het zuiden van Irak een nieuwe burgeroorlog starten, Sadr en zijn matties zijn het helemaal zat en die gaan binnenkort gewoon een coupe plegen hoor.
gezellig...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162526507
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Sjjieten gaan elkaar binnenkort in Irak afmaken, kijk maar naar die shit in de green-zone de hele tijd met Sadr en zijn groepje. Er zijn 2 soorten sjiieten in Irak en zij gaan elkaar binnenkort afmaken, je hebt de ayatollah sjiieten (wilayat al faqi) en je hebt de gematigde politieke seculaire sjiieten (abadi en pro Amerika politici). Deze gaan binnenkort in het zuiden van Irak een nieuwe burgeroorlog starten, Sadr en zijn matties zijn het helemaal zat en die gaan binnenkort gewoon een coupe plegen hoor.


Gaat het slecht in Falujaa? _O- _O- _O-
pi_162526513
quote:
15s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:29 schreef Perrin het volgende:
In hoeveel elkaar uitmoordende facties kunnen die lui eigelijk opsplitsen voor ze doorhebben dat elkaar uitmoordende groepjes niet per s de productiefste manier van samenleven is?
in europa moesten we ook de verwoestingen van wo2 zien om die conclusie te kunnen trekken, maar ook dat ging zelfs onder druk van de vs en met de dreiging van de sovjets
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162526821
vvanwilgenburg twitterde op donderdag 26-05-2016 om 21:09:31 Asked if he thinks Erdoğan would be annoyed by YPG-logo wearing US soldiers, Salih Muslim said, "inshallah" https://t.co/0hQcsONZp9 reageer retweet
pi_162526864
YPG wordt nu als een hoertje gebruikt door de Amerikanen, wanneer hun rol over is is het ook gelijk einde spel.
pi_162526933
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:44 schreef vigen98 het volgende:
vvanwilgenburg twitterde op donderdag 26-05-2016 om 21:09:31 Asked if he thinks Erdoğan would be annoyed by YPG-logo wearing US soldiers, Salih Muslim said, "inshallah" https://t.co/0hQcsONZp9 reageer retweet
goede actie ook uiteraard, dat amerikanen met pkk emblemen op het slagveld begeven om de paranoide turken nog meer tegen het harnas te jagen ipv hen te overtuigen dat het zinnig is om tijdelijk in zee te gaan met hen tegen isis
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 mei 2016 @ 21:53:08 #111
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_162527070
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:44 schreef vigen98 het volgende:
vvanwilgenburg twitterde op donderdag 26-05-2016 om 21:09:31 Asked if he thinks Erdoğan would be annoyed by YPG-logo wearing US soldiers, Salih Muslim said, "inshallah" https://t.co/0hQcsONZp9 reageer retweet
Niet alleen Erdogan, de hele islamitische wereld is annoyed door Muslim.Ik zie het in het nieuws en elke Turk, Arabier, Pakistaan, Indo of weet ik veel wie die ik spreek kan die ypg/pkk/english_deep_state_lickers/chatham_house_slave criminelen niet luchten of zien.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_162527202
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:53 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Niet alleen Erdogan, de hele islamitische wereld is annoyed door Muslim.Ik zie het in het nieuws en elke Turk, Arabier, Pakistaan, Indo of weet ik veel wie die ik spreek kan die ypg/pkk/english_deep_state_lickers/chatham_house_slave criminelen niet luchten of zien.
daarom gaan ze ook op hun rug voor alles en iedereen...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162527932
RamiAlLolah twitterde op donderdag 26-05-2016 om 22:17:55 An #ISIS VBIED harvested 20 Shiite and #Iran|i militants a while ago in north Fallujah.. #Iraq reageer retweet
  donderdag 26 mei 2016 @ 22:24:20 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162527962
Rami :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162528468
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Sjjieten gaan elkaar binnenkort in Irak afmaken, kijk maar naar die shit in de green-zone de hele tijd met Sadr en zijn groepje. Er zijn 2 soorten sjiieten in Irak en zij gaan elkaar binnenkort afmaken, je hebt de ayatollah sjiieten (wilayat al faqi) en je hebt de gematigde politieke seculaire sjiieten (abadi en pro Amerika politici). Deze gaan binnenkort in het zuiden van Irak een nieuwe burgeroorlog starten, Sadr en zijn matties zijn het helemaal zat en die gaan binnenkort gewoon een coupe plegen hoor.
Als Sistani er niet meer is wint wilayat al faqih definitief aan invloed in Irak en gaat het snel. Zal er ook een crisis ontstaan (of toenemen) onder Iraakse sjieten omdat de hierarchie dan is weggevallen. Nu is Sistani nog een grote autoriteit voor velen. En hij is diplomatiek maar niet gediend van teveel Iraanse invloed ten koste van Iraakse belangen en soevereiniteit. En terecht natuurlijk.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_162528765
Hoe is het nu afgelopen met die Acht Nederlandse IS strijders die zijn gexecuteerd ?
En natuurlijk hun kameraden die in opstand kwamen ?
Mijn Nederlands is bagger dat is bij mij bekend !!!!
  donderdag 26 mei 2016 @ 22:54:02 #118
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_162528791
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:52 schreef MMXMMX het volgende:
Hoe is het nu afgelopen met die Acht Nederlandse IS strijders die zijn gexecuteerd ?
En natuurlijk hun kameraden die in opstand kwamen ?
Bleek dat achteraf geen onzinverhaal?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_162528842
quote:
1s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:54 schreef Perrin het volgende:

[..]

Bleek dat achteraf geen onzinverhaal?
Het heeft wel in bijna alle media gestaan dus ja ik weet van niks het leek echt te zijn volgens mij
Mijn Nederlands is bagger dat is bij mij bekend !!!!
  donderdag 26 mei 2016 @ 22:56:28 #120
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162528868
Onzinverhaal was dat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 26 mei 2016 @ 22:57:37 #121
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_162528897
Een Iraans koerdische vriend van mij vertelde op het werk dat Raqqa voor morgen ochtend heroverd is, ik twijfel of ik nog naar bed ga, of het blijf volgen vannacht..
pi_162529011
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:56 schreef Szura het volgende:
Onzinverhaal was dat
Oke thanks
Mijn Nederlands is bagger dat is bij mij bekend !!!!
pi_162529020
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:57 schreef Charleville het volgende:
Een Iraans koerdische vriend van mij vertelde op het werk dat Raqqa voor morgen ochtend heroverd is, ik twijfel of ik nog naar bed ga, of het blijf volgen vannacht..
Op CCN ?
Mijn Nederlands is bagger dat is bij mij bekend !!!!
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:03:43 #124
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162529084
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:57 schreef Charleville het volgende:
Een Iraans koerdische vriend van mij vertelde op het werk dat Raqqa voor morgen ochtend heroverd is, ik twijfel of ik nog naar bed ga, of het blijf volgen vannacht..
Hahahahah. Ga maar slapen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162529116
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:57 schreef Charleville het volgende:
Een Iraans koerdische vriend van mij vertelde op het werk dat Raqqa voor morgen ochtend heroverd is, ik twijfel of ik nog naar bed ga, of het blijf volgen vannacht..
Zo'n offensief heeft maanden nodig. Zoals iemand eerder al zei, ga lekker slapen joh.
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:06:35 #126
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_162529162
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 23:04 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Zo'n offensief heeft maanden nodig. Zoals iemand eerder al zei, ga lekker slapen joh.
Hij is ook nog maar 19 misschien heeft hij het bij 't verkeerde eind, al heb ik het gevoel dat er wel wat groots staat te gebeuren de komende tijd.
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:13:42 #127
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162529350
quote:
99s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

goede actie ook uiteraard, dat amerikanen met pkk emblemen op het slagveld begeven om de paranoide turken nog meer tegen het harnas te jagen ipv hen te overtuigen dat het zinnig is om tijdelijk in zee te gaan met hen tegen isis
Niet alleen dat, de FSA zal het ook niet op prijs stellen.

Volgende burgeroorlog is in Syri ook al in de maak, Arab vs Kurd.
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:14:24 #128
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162529371
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 23:06 schreef Charleville het volgende:

[..]

Hij is ook nog maar 19 misschien heeft hij het bij 't verkeerde eind, al heb ik het gevoel dat er wel wat groots staat te gebeuren de komende tijd.
Raqqa verover je niet zomaar, gaat flink wat tijd overheen als het ze berhaupt lukt.
pi_162529593
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 23:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Niet alleen dat, de FSA zal het ook niet op prijs stellen.

Volgende burgeroorlog is in Syri ook al in de maak, Arab vs Kurd.
Arab vs Kurd is al tijdje bezig toch?
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:26:05 #130
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_162529629
https://www.instagram.com/p/BF2Jt4USPNb/

quote:
peshmerganorAs if the fighting in Teleskuf wasn't surreal enough with me and @peshmergaswe risking our lives for energy drinks and ice cream, this thing almost fell on top of our heads. Don't ask how or who it belonged to. A quick conflict update. Two major offensives have been launched during the last few days against the Islamic State in Syria and Iraq. The Syrian Democratic Forces, or SDF, who are mostly made up of kurdish YPG milita, started an operation yesterday to take control of the northern areas of Raqqah, the Islamic State capital in Syria. At least 250 US special operation forces soldiers are believed to take part in the operation as well. The Iraqi Army and the Shia militias, or PMU, have also started an operation to take back the Islamic State stronghold of Fallujah with the support of US warplanes... which is interesting, as the US earlier have said they won't provide air support to any operations involving the PMU due to the fact that they are known for committing war crimes against Sunni civilians. Either way, this will definetly put some pressure on the Islamic State and I wouldn't be suprised if we are to see a Peshmerga offensive in the coming weeks as well. A big thanks to @jespersegalt, @nicklausbuiskool, @argus_custom_knives, @jessica_schramm, C. Hodges and an anonymous follower for their financial support. The donations have been going well lately and both me and @peshmergaswe are planing on giving something back this fall. Thanks, guys! #peshmerganor #peshmergaswe #herbiji

Amerika 250 boots on the ground? Kan me haast niet voorstellen.... hoe is berichtgeving met betrekking tot grondtroepen van westerse landen op de grond buiten de vaste adviseurs?
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:26:22 #131
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162529638
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 23:24 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Arab vs Kurd is al tijdje bezig toch?
SAA vs PYD is nog rustig
FSA vs PYD is relatief rustig

ISIS vecht sowieso tegen iedereen.
pi_162529806
PKK vs FSA was vorige maand nog grote slaughter... PKK ging zelfs met dode FSA lichamen een parade houden.
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:45:06 #133
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162529965
quote:
18s.gif Op donderdag 26 mei 2016 23:35 schreef JubaUrbicus het volgende:
PKK vs FSA was vorige maand nog grote slaughter... PKK ging zelfs met dode FSA lichamen een parade houden.
Gebeurt amper wat, ze gooien wat shells naar elkaar en gaan dan elkaar beschuldigen van het bestoken van burgers.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 00:25:30 #134
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_162530792
- Dubbelpost -

[ Bericht 65% gewijzigd door Domingesto op 27-05-2016 00:32:10 ]
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 12:06:08 #135
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162536390
ISIS maakt die Turks gesteunde Jihadi's helemaal kapot.



Toch wel raar h, het slagveld in Syrie veilig en life kunnen meemaken vanaf de grens.

markito0171 twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 11:11:36 View from Kilis to battle at outskirts of the #Turkey/#Syria border-crossing in N-#Aleppo when #IslamicState advance https://t.co/8YmGYqQK8U reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 12:32:42 #136
365082 IPA35
Patriarch
pi_162537114
Hihi mooi dit.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 27 mei 2016 @ 12:34:31 #137
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162537160
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 12:32 schreef IPA35 het volgende:
Hihi mooi dit.
Het zijn dan ook Waardeloze nietsnutten.

Alweer een deuk in Erdogan's Syrie beleid :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 12:44:20 #138
365082 IPA35
Patriarch
pi_162537402
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 12:34 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Het zijn dan ook Waardeloze nietsnutten.

Alweer een deuk in Erdogan's Syrie beleid :')
Amerikanen met PKK patches en nu dit.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_162541677
Al Jazeera meldt dat de sjiitische militias nu 2 belangrijke sunnitische moskeen in Falujah in de fik hebben gestoken, iedereen die een beetje Arabisch begrijpt en leest wat die soldaten van Hashad asha3bie zeggen weet dat ze alleen strijden met sektarische motieven zoals Ayatollah Sistani en andere dan hem graag zien.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 17:24:49 #140
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_162545147
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 12:06 schreef Zahreddine het volgende:
ISIS maakt die Turks gesteunde Jihadi's helemaal kapot.

[ afbeelding ]

Toch wel raar h, het slagveld in Syrie veilig en life kunnen meemaken vanaf de grens.

markito0171 twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 11:11:36 View from Kilis to battle at outskirts of the #Turkey/#Syria border-crossing in N-#Aleppo when #IslamicState advance https://t.co/8YmGYqQK8U reageer retweet
Ik blijf benieuwd hoeveel strijders IS nou heeft. De VS schatting van rond de 30k kan nooit kloppen. Het moeten er veel meer zijn.
pi_162545215
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 15:33 schreef JubaUrbicus het volgende:
Al Jazeera meldt dat de sjiitische militias nu 2 belangrijke sunnitische moskeen in Falujah in de fik hebben gestoken, iedereen die een beetje Arabisch begrijpt en leest wat die soldaten van Hashad asha3bie zeggen weet dat ze alleen strijden met sektarische motieven zoals Ayatollah Sistani en andere dan hem graag zien.
:? Is Sistani sektarisch dan? :o
pi_162545735
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:57 schreef Charleville het volgende:
Een Iraans koerdische vriend van mij vertelde op het werk dat Raqqa voor morgen ochtend heroverd is, ik twijfel of ik nog naar bed ga, of het blijf volgen vannacht..
Als er kernwapens ingezet worden ja. _O-
NEE!
pi_162545794


Wat een trieste bedoeling zeg daarzo. _O-

Zal wel heen en weer gepingpongd worden. Onbevestigde geruchten dat Sandaf al heroverd is op IS.
NEE!
pi_162545891
arabthomness twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 16:28:20 #Syria: now Azaz is in danger of falling to #Daesh, the city is home and refuge to 100.000 civilians reageer retweet
  vrijdag 27 mei 2016 @ 18:20:22 #145
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162546787
jenanmoussa twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 17:34:05 ISIS took many villages in #Azaz pocket by surprise due to sleeper cells, who suddenly took over villages & let ISIS in from East side. reageer retweet
Nog niet bevestigd maar:
archicivilians twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 17:41:02 As a result of #US coalition ignorance, leaving #FSA lose territory to #ISIS; Nusra Front announce to enter N-#Aleppo again to fight #ISIS. reageer retweet
pi_162546812
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 22:56 schreef Szura het volgende:
Onzinverhaal was dat
misschien was die "onzin verhaal" berichten onzin? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162546874
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 12:06 schreef Zahreddine het volgende:
ISIS maakt die Turks gesteunde Jihadi's helemaal kapot.

[ afbeelding ]
isis is altijd briljant bezig om keihard te werken tegen de belangen van de rebllen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 27 mei 2016 @ 18:50:32 #149
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162547692
Kunnen ze eindelijk de SDF laten oprukken nu ze op dat front tegenover ISIS staan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162547983
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 18:50 schreef Szura het volgende:
Kunnen ze eindelijk de SDF laten oprukken nu ze op dat front tegenover ISIS staan
ze staan al langer tegenover isis, maar atm is voor ypg als de isis prio dat die pocket vd rebellen is opgeklaard. het is gewoon risk. maar dan in het eggie...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162549694
LizSly twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 18:48:26 After Turkey complains, the Pentagon's @OIRSpox says US troops wearing badges of the Kurdish YPG was "unauthorized" & "inappropriate". reageer retweet
Wel zo snel terugkrabbelen he :')
NEE!
pi_162552223


ISIS terug in Sinjar!
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:42:56 #154
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162552442
TurkesErdogan twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 21:11:37 Tones of American weapons and ammunition seized by #IslamicState from #VSO/FSA north #Aleppo azaz #azaz https://t.co/jWn1jgr4xh reageer retweet
TurkesErdogan twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 21:12:49 Tones of American weapons and ammunition seized by #IslamicState from #VSO/FSA north #Aleppo azaz #azaz https://t.co/JkH1NN5WKn reageer retweet
TurkesErdogan twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 21:13:47 Tones of American weapons and ammunition seized by #IslamicState from VSO/#FSA north #Aleppo azaz #azaz https://t.co/EiO903VrOK reageer retweet
AAhronheim twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 21:40:44 #ISIS publishes photos of fighting and weapons captured from #Syria(n) rebels in #Azaz in northern #Aleppo https://t.co/yOS0GrnqGF reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162552450
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:34 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

ISIS terug in Sinjar!
Bron: Amaq

Takbirrrr
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:46:48 #156
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:46:58 #157
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162552550
Kan die ISIS-propaganda hier niet geweerd worden?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:47:37 #158
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162552572
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:46 schreef Szura het volgende:
Kan die ISIS-propaganda hier niet geweerd worden?
bedoel je nu die buit dat ISIS wel degelijk heeft gepakt ofdie Amaq propaganda?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:48:42 #159
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162552605
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:47 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

bedoel je nu die buit dat ISIS wel degelijk heeft gepakt ofdie Amaq propaganda?


:')
Say what?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:49:52 #160
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162552640
Dat is ook de reden dat ze die rebellen zo hard in de kont neuken, gratis wapens zo ver het oog reikt
Say what?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:50:40 #161
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162552668
Sukkeltjes :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:50:42 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162552670
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:47 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

bedoel je nu die buit dat ISIS wel degelijk heeft gepakt ofdie Amaq propaganda?
Al die rotzooi van Amaq. Weg ermee.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:51:59 #163
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162552716
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Al die rotzooi van Amaq. Weg ermee.
Ja maar die foto's hebben wel aangetoont dat die imbicielen niet hoog van de toren moeten blazen als het op de SAA aankomt, ze verliezen zelf enorm veel materieel. En de US blijft dit maar blind steunen :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:53:51 #164
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162552784
Amaq is gewoon een betrouwbare bron. Als je daar niet tegen kan heb je pech gehad.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:54:42 #165
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162552817
Dan is SANA, SAMA TV, Al-Manar ook een betrouwbare bron h
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:55:09 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162552828
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:51 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja maar die foto's hebben wel aangetoont dat die imbicielen niet hoog van de toren moeten blazen als het op de SAA aankomt, ze verliezen zelf enorm veel materieel. En de US blijft dit maar blind steunen :')
Is het niet Turkije dat die wapens van de VS koopt en ze doorzendt? Turkije is volgens mij een van de grootste afnemers van de VS.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:55:14 #167
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162552831
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:54 schreef Zahreddine het volgende:
Dan is SANA, SAMA TV, Al-Manar ook een betrouwbare bron h
Ik volg die bronnen niet maar ik heb Amaq niet op grove leugens betrapt.

Zelfs het T4 verhaal klopte.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:57:39 #168
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162552921
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Is het niet Turkije dat die wapens van de VS koopt en ze doorzendt? Turkije is volgens mij een van de grootste afnemers van de VS.
Ik denk dat de CIA rechstreeks wapens zend. Ook Turkije is een grote leverancier (en de Saudis)
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:58:14 #169
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162552941
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ik volg die bronnen niet maar ik heb Amaq niet op grove leugens betrapt.

Zelfs het T4 verhaal klopte.
Er zullen wel verhalen bij zijn die kloppen maar er zullen ook wel weer propaganda rommel bijzitten.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:58:56 #170
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162552970
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:58 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Er zullen wel verhalen bij zijn die kloppen maar er zullen ook wel weer propaganda rommel bijzitten.
Zoals? Zoveel nieuws komt er niet van Amaq. Alles wat ik gezien heb op Reddit (en dus vertaald binnenkomt) klopte gewoon.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 21:59:56 #171
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553015
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:57 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik denk dat de CIA rechstreeks wapens zend. Ook Turkije is een grote leverancier (en de Saudis)
Turkije stuurt hoogstens wat munitie (en misschien in beslag genomen wapens van de PKK). Het zwaardere spul komt van de Saudi's etc. (TOWs etc.)
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:00:31 #172
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553043
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Zoals? Zoveel nieuws komt er niet van Amaq. Alles wat ik gezien heb op Reddit (en dus vertaald binnenkomt) klopte gewoon.
Weet ik veel, ik heb geen behoefte om het officiele propaganda kanaal van ISIS te volgen. Denk jij nu echt niet dat er geen propaganda bijzit?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:01:19 #173
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553071
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:00 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Weet ik veel, ik heb geen behoefte om het officiele propaganda kanaal van ISIS te volgen. Denk jij nu echt niet dat er geen propaganda bijzit?
Zoals ik zei, ik heb nog geen propaganda gezien. Alles wat ze posten lijkt te kloppen.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:03:56 #174
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553174
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Zoals ik zei, ik heb nog geen propaganda gezien. Alles wat ze posten lijkt te kloppen.
Moet jij weten als je het propaganda kanaal van ISIS gelooft. Mij interesseert het geen reet anyways wat jij gelooft of niet.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:05:44 #175
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553234
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:03 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Moet jij weten als je het propaganda kanaal van ISIS gelooft. Mij interesseert het geen reet anyways wat jij gelooft of niet.
Ze komen met nieuws, nieuws dat gewoon klopt. Geloven heeft niks met feiten te maken. Jij roept hier dat het propaganda is, zonder bewijs.
pi_162553235
Ach mensen die zich druk maken om een Amaq post... Alles wat Amaq beweert wordt na een uur door onafhankelijke news agency's bevestigd.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:07:38 #177
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553286
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ach mensen die zich druk maken om een Amaq post... Alles wat Amaq beweert wordt na een uur door onafhankelijke news agency's bevestigd.
Bij het verhaal over de aanval op T4 begon ik te twijfelen aan Amaq toen ze zeiden dat ze meerdere helikopters hadden opgeblazen etc.

0 bewijs qua foto's etc. bij zo'n claim. Dat het verhaal klopte geeft ze een hoop credibility.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:08:16 #178
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553306
Ach als jullie je geil voelen bij een Amaq post dan gun ik het jullie het h. Mij maakt het niks uit. Ik volg mijn bronnen en jullie die van je eigen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:08:59 #179
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553333
Nee, jij leest wat je wilt lezen.

Ik lees van alles van Amaq tot Sayed Ridha.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:10:27 #180
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553379
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Nee, jij leest wat je wilt lezen.

Ik lees van alles van Amaq tot Sayed Ridha.
Je hebt net gezegd dat je SANA, SAMA TV, Al- Manar niet volgde :') dus kom hier niet zeggen dat je alle bronnen leest.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162553380
quote:
ERBIL, Kurdistan Region - The final fight to force Islamic State (ISIS) militants from the city of Fallujah will take place in "days, not weeks," said the leader of one of the Shiite militias participating in the Iraqi Army-led assault on Friday.

Speaking on state television alongside Iraq's Prime Minister Haider al-Abadi, who was wearing the black uniform of Iraq's elite counter-terrorism unit, Hadi al-Amiri, the head of the Badr Organization, said the first phase of the operation to retake Fallujah is nearly complete.

Amiri has promised that the Shiite militias fighting under the umbrella of the Hashd al-Shaabi will not enter the city itself, but will instead play a supporting role to the regular Iraqi Army by encircling the city, unless the Iraqi Army fails to successfully recapture the city.

The Fallujah offensive began on Monday after the Iraqi military warned the residents of the city on Sunday to either flee, or, if not possible to flee, remain in the city but hold a white flag to indicate to the Iraqi military that they pose no threat.

The operation was launched after a very turbulent month in Baghdad. Bomb attacks on the city carried out by ISIS have killed over 200 people in the month of May alone. And parliament was stormed twice in less than a month by angry protesters demanding the immediate implementation of governmental reforms.

Abadi urged protesters not to mount more demonstrators during the ongoing Fallujah operation.

"I call upon our youth to postpone their protest tomorrow [Friday], because our security forces are busy fighting in Fallujah," Abadi said on Thursday, according to AFP.
http://rudaw.net/english/middleeast/iraq/27052016

Dit ga ik eve goed onthouden!
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:12:10 #182
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553439
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:10 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Je hebt net gezegd dat je SANA, SAMA TV, Al- Manar niet volgde :') dus kom hier niet zeggen dat je alle bronnen leest.
Nee natuurlijk lees ik niet alle bronnen. Maar mijn bronnen zijn wel divers. Wat ik bedoel is, ik lees van Pro-ISIS (Amaq) tot Pro-SAA (Sayed Ridha). Gewoon van alles dus, jij leest gewoon Pro-SAA en dat is het.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:14:12 #183
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553494
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Nee natuurlijk lees ik niet alle bronnen. Maar mijn bronnen zijn wel divers. Wat ik bedoel is, ik lees van Pro-ISIS (Amaq) tot Pro-SAA (Sayed Ridha). Gewoon van alles dus, jij leest gewoon Pro-SAA en dat is het.
Hoe kan jij dat nu weten van achter je PC wat ik lees of niet? Weet je uberhaupt wel welke bronnen ik gebruik?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162553503
Een Irakees twittert/beweert dat ISIS nu een offensief op Sinjar heeft geopend om zodoende Amerikaanse vliegtuigen weg te trekken uit Fallujah, Sinjar zou belangrijker voor de Amerikanen moeten zijn dan Fallujah, waarom precies weet ik eigenlijk niet.
pi_162553512
Heerlijk nieuws, een IS leider en 70 jihadisten gedood. Lekker het weekend in gaan zo! 😎
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:14:58 #186
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553516
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:14 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Hoe kan jij dat nu weten van achter je PC wat ik lees of niet? Weet je uberhaupt wel welke bronnen ik gebruik?
SANA, SAMA TV, Al- Manar gok ik :')

Het feit dat je Amaq zomaar wegschrijft zegt een hoop over je denkwijze.
pi_162553572
Ik snap overigens niet waarom niet heel Irak en Syrie platgebombardeerd worden met inderdaad wat collateral damage maar dat zullen waarschijnlijk toch veelal moslims zijn...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-05-2016 22:17:22 ]
pi_162553609
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:16 schreef Silven het volgende:
Ik snap overigens niet waarom niet heel Irak en Syrie platgebombardeerd worden met inderdaad wat collateral damage maar dat zullen waarschijnlijk toch veelal moslims zijn...
Dat zijn geen mensen ofzo? Fuck wat een iq zeg... :')
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:18:25 #189
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553640
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

SANA, SAMA TV, Al- Manar gok ik :')

Het feit dat je Amaq zomaar wegschrijft zegt een hoop over je denkwijze.
En hoe weet je dat ik alleen maar SANA, SAMA TV en Al-Manar lees van achter je PC?

En ik heb Amaq nooit weggeschreven, ik heb zelfs foto's van Amaq gepost op de vorige pagina :') Ik ben gewoon wat kritisch tegenover het propagandakanaal van ISIS, jij niet.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:19:32 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162553667
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:16 schreef Silven het volgende:
Ik snap overigens niet waarom niet heel Irak en Syrie platgebombardeerd worden met inderdaad wat collateral damage maar dat zullen waarschijnlijk toch veelal moslims zijn...
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162553697
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:17 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dat zijn geen mensen ofzo? Fuck wat een iq zeg... :')
IQ hoog, EQ waarschijnlijk wat lager en egosme level in de ogen van sommigen hoog, maarja, een woestijn ideologie loopt nou eenmaal een paar eeuwen achter. Dan kunnen we toch doormiddel van kunstmatige evolutie de wereld een betere plek maken?
pi_162553698
Amerikaanse militairen vechten onder vlag van Koerdische YPG tegen IS ( terroristen steunen terroristen)

http://www.volkskrant.nl/(...)s-in-syrie~a4308837/
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:20:27 #193
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553702
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:18 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En hoe weet je dat ik alleen maar SANA, SAMA TV en Al-Manar lees van achter je PC?

En ik heb Amaq nooit weggeschreven, ik heb zelfs foto's van Amaq gepost op de vorige pagina :') Ik ben gewoon wat kritisch tegenover het propagandakanaal van ISIS, jij niet.
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:00 schreef Zahreddine het volgende:
Weet ik veel, ik heb geen behoefte om het officiele propaganda kanaal van ISIS te volgen.
Tevens zeg je kritisch te zijn door het slechts te roepen. Je roept continu propaganda maar kan die bewering niet staven :')
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:23:49 #194
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553812
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

[..]

Tevens zeg je kritisch te zijn door het slechts te roepen. Je roept continu propaganda maar kan die bewering niet staven :')
OK, ik wil vanaf nu dan bij elke claim van Amaq bewijs zien met video's en foto's, elke dode soldaat, elk stuk vernietigd materieel, elk 'martelaars' ontploffing moet vanaf nu worden bewezen visueel.

Leg jij me maar eens uit waarom ik het kanaal van ISIS moet geloven als er geen visueel bewijs is? Moet ik hun mooie ogen dan geloven?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162553820
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:20 schreef Silven het volgende:

[..]

IQ hoog, EQ waarschijnlijk wat lager en egosme level in de ogen van sommigen hoog, maarja, een woestijn ideologie loopt nou eenmaal een paar eeuwen achter. Dan kunnen we toch doormiddel van kunstmatige evolutie de wereld een betere plek maken?
Gast als jij zo graag in genocide hokjes wilt denken omdat je vindt dat jouw cultuur beter is en dat je vindt dat je het recht hebt om mensen met een woestijnreligie massaal te vermoorden, dan moet je dat vooral doen... Maar niet raar opkijken dat mensen je een nazi of iets in die trend gaan noemen.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:24:56 #196
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553848
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:23 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

OK, ik wil vanaf nu dan bij elke claim van Amaq bewijs zien met video's en foto's, elke dode soldaat, elk stuk vernietigd materieel, elk 'martelaars' ontploffing moet vanaf nu worden bewezen visueel.

Leg jij me maar eens uit waarom ik het kanaal van ISIS moet geloven als er geen visueel bewijs is? Moet ik hun mooie ogen dan geloven?
Van welk van hun claims is er dan geen bewijs?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:25:14 #197
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553859
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

[..]

Tevens zeg je kritisch te zijn door het slechts te roepen. Je roept continu propaganda maar kan die bewering niet staven :')
Ik ''roep'' propaganda maar waar is je bron voor de 12 Turkse jets?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:26:02 #198
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553887
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:25 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik ''roep'' propaganda maar waar is je bron voor de 12 Turkse jets?
Heb je niet genoeg bombardementen van het Turks leger op Aleppo gezien dan? :*
pi_162553890
haha de 12 Turkse _O- _O- _O- jets discussie weer
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:26:36 #200
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553909
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:24 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Van welk van hun claims is er dan geen bewijs?
van de claims waar er geen visueel bewijs is. Ga jij nu echt elke post geloven zelfs zonder visueel bewijs?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162553920
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]


[..]

Tevens zeg je kritisch te zijn door het slechts te roepen. Je roept continu propaganda maar kan die bewering niet staven :')
Propaganda:

quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 12:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Amaq meldt dat ze een tweede helikopter in Fallujah hebben neergeschoten.

  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:26:58 #202
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162553940
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:26 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

van de claims waar er geen visueel bewijs is. Ga jij nu echt elke post geloven zelfs zonder visueel bewijs?
Van welke zijn er geen visueel bewijs? Je roept maar weer wat.
pi_162553954
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:24 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Gast als jij zo graag in genocide hokjes wilt denken omdat je vindt dat jouw cultuur beter is en dat je vindt dat je het recht hebt om mensen met een woestijnreligie massaal te vermoorden, dan moet je dat vooral doen... Maar niet raar opkijken dat mensen je een nazi of iets in die trend gaan noemen.
Nah nazi's hadden voornamelijk iets tegen joden en ik vind niet dat joden als een volk oets gedaan hebben waardoor genocide/de holocaust gerechtvaardigd was. Ik vind echter de mate van geweld(verheerlijking) en het extremisme wat onlosmakelijk met de Islam verbonden is dusdanig destructief voor de wereld dat ik er daar minder moeite mee zou hebben. 😘
pi_162553967
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:26 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

van de claims waar er geen visueel bewijs is. Ga jij nu echt elke post geloven zelfs zonder visueel bewijs?
Meestal posten ze wel een filmpje, zoals die van Azaz van vandaag. Ze beweerden dat ze rond een km buiten de stad stonden, even laten posten ze een filmpje waarin dat duidelijk bevestigd werd.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:27:53 #205
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162553973
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Heb je niet genoeg bombardementen van het Turks leger op Aleppo gezien dan? :*
Dus dan neem ik aan dat je er een bron voor hebt?

graag een artikel van je claim van exact op de dag dat je dat claimde en dat het 12 turkse jets waren. Danku
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:28:42 #206
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554003
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:27 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dus dan neem ik aan dat je er een bron voor hebt?

graag een artikel van je claim van exact op de dag dat je dat claimde en dat het 12 turkse jets waren. Danku
Ja ik ga dat voor jouw opzoeken zeg je.

Het is niet alsof bombardment aleppo weinig resultaten oplevert.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:28:49 #207
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554008
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:27 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Meestal posten ze wel een filmpje, zoals die van Azaz van vandaag. Ze beweerden dat ze rond een km buiten de stad stonden, even laten posten ze een filmpje waarin dat duidelijk bevestigd werd.
Heb ik gezien. Ik zeg toch niet dat alles propaganda is maar je mag toch wel kritisch zijn als ISIS staat te roepen en er geen visueel bewijs is?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162554012
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:27 schreef Silven het volgende:

[..]

Nah nazi's hadden voornamelijk iets tegen joden en ik vind niet dat joden als een volk oets gedaan hebben waardoor genocide/de holocaust gerechtvaardigd was. Ik vind echter de mate van geweld(verheerlijking) en het extremisme wat onlosmakelijk met de Islam verbonden is dusdanig destructief voor de wereld dat ik er daar minder moeite mee zou hebben. 😘
Dus als ik jou goed begrijp is een genocide/holocaust wel gerechtvaardigd op moslims?
pi_162554039
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:28 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Heb ik gezien. Ik zeg toch niet dat alles propaganda is maar je mag toch wel kritisch zijn als ISIS staat te roepen en er geen visueel bewijs is?
Natuurlijk, ik zeg ook niet dat je gelijk alles moet geloven. Vooral in propaganda oorlogen moet men voorzichtig en kritisch zijn. Aan alle kanten natuurlijk.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:29:51 #210
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554046
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Van welke zijn er geen visueel bewijs? Je roept maar weer wat.
Dit bijvoorbeeld

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:34 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

ISIS terug in Sinjar!
Toon dit maar aan.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:30:24 #211
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554066
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:29 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Natuurlijk, ik zeg ook niet dat je gelijk alles moet geloven. Vooral in propaganda oorlogen moet men voorzichtig en kritisch zijn. Aan alle kanten natuurlijk.
Natuurlijk, dat is wat onze Turkse vriend hier niet snapt.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162554071
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:29 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dit bijvoorbeeld

[..]

Toon dit maar aan.
Dit is nog hartstikke vers, ik denk dat je binnen een uur wel andere berichten zal krijgen die dit gaan bevestigen.
pi_162554114
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:28 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dus als ik jou goed begrijp is een genocide/holocaust wel gerechtvaardigd op moslims?
Dat vind ik nogal een gewaagde uitspraak doe je daar doet!
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:31:53 #214
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554126
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:30 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dit is nog hartstikke vers, ik denk dat je binnen een uur wel andere berichten zal krijgen die dit gaan bevestigen.
We zullen zien.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:32:01 #215
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554129
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:29 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dit bijvoorbeeld

[..]

Toon dit maar aan.
Ze zitten niet in Sinjar maar ten weste van Sinjar

JohnArterbury twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 22:26:41 IS fighters claim to enter Wardiya village west of Sinjar city as well as the area of Dumiz https://t.co/pYXU7EIQeb reageer retweet
Daar zal binnenkort wel visueel bewijs van zijn
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:33:18 #216
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554182
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:32 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze zitten niet in Sinjar maar ten weste van Sinjar

JohnArterbury twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 22:26:41 IS fighters claim to enter Wardiya village west of Sinjar city as well as the area of Dumiz https://t.co/pYXU7EIQeb reageer retweet
Daar zal binnenkort wel visueel bewijs van zijn
En dat is iemand die zich op AMAQ baseert. Dus nog altijd niet aangetoond.

Toon me dit maar eens aan.
of dit

TRACterrorism twitterde op donderdag 26-05-2016 om 16:44:01 AmaqAgency claims #IS assassination of head of the paramilitary forces in #Peshawar's Ring Road area in #Pakistan https://t.co/GeRSbf3gml reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162554183
Twitter (Arabisch) begint nu weer Sinjar spams te krijgen, veel aanhangers die beweren dat ze nu bezig zijn met een offensief om de stad weer in handen te krijgen. Ik denk dat we vandaag nog video gaan krijgen.
pi_162554217
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:31 schreef Silven het volgende:

[..]

Dat vind ik nogal een gewaagde uitspraak doe je daar doet!
Dit is slechts hetgeen ik impliceer vanuit jouw woorden, je kan 2 dingen doen: ontkennen of bevestigen.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:35:42 #219
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554271
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:33 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En dat is iemand die zich op AMAQ baseert. Dus nog altijd niet aangetoond.

Toon me dit maar eens aan.
of dit

TRACterrorism twitterde op donderdag 26-05-2016 om 16:44:01 AmaqAgency claims #IS assassination of head of the paramilitary forces in #Peshawar's Ring Road area in #Pakistan https://t.co/GeRSbf3gml reageer retweet
Wanneer heb jij ooit bewijs gezien van de dood van een persoon op een actief front? Denk je dat ze er even naar toe kunnen lopen en foto's kunnen maken?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:36:28 #220
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554295
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wanneer heb jij ooit bewijs gezien van de dood van een persoon op een actief front? Denk je dat ze er even naar toe kunnen lopen en foto's kunnen maken?
Dus je kan het niet bewijzen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162554312
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:28 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dus als ik jou goed begrijp is een genocide/holocaust wel gerechtvaardigd op salafisten?
100%
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:36:53 #222
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554316
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:36 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dus je kan het niet bewijzen?
Misschien kan je hem hier tussen vinden.

Islamic State Go Pro footage from outskirts of Fallujah (NSFW)
http://www.dailymotion.com/video/x4ctngo_smod_fun
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:37:24 #223
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162554333
Ik denk dat ze Mare eerder aanvallen dan Azaz
Say what?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:37:28 #224
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554336
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja ik ga dat voor jouw opzoeken zeg je.

Het is niet alsof bombardment aleppo weinig resultaten oplevert.
Dus je kan je claim van de 12 turkse jets nog altijd niet bewijzen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:38:06 #225
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554357
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:36 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Misschien kan je hem hier tussen vinden.

Islamic State Go Pro footage from outskirts of Fallujah (NSFW)
http://www.dailymotion.com/video/x4ctngo_smod_fun
Bewijs dat het die man is? Ik moet 100% sluitend bewijs hebben en niet wat dode mensen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:38:43 #226
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554370
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:38 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Bewijs dat het die man is? Ik moet 100% sluitend bewijs hebben en niet wat dode mensen.
Op 8:38 zie je hem rondvliegen volgens mij
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:39:50 #227
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554411
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:38 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Op 8:38 zie je hem rondvliegen volgens mij
Ik zie op 8:38 alleen maar een bombardement hoor lol.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:39:51 #228
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554412
Oh shit, volgens mij staat hij echt in dat filmpje,

Check rond 11 minuten
pi_162554445
RamiAlLolah twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 22:40:22 Aamaq is reporting #ISIS is now fighting Peshmerga in parts inside Sinjar city now.. #Iraq reageer retweet
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:41:12 #230
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554447
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Oh shit, volgens mij staat hij echt in dat filmpje,

Check rond 11 minuten
Bewijs dat het die man is?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:41:34 #231
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554454
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:41 schreef JubaUrbicus het volgende:
RamiAlLolah twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 22:40:22 Aamaq is reporting #ISIS is now fighting Peshmerga in parts inside Sinjar city now.. #Iraq reageer retweet
ALS het waar is dan is dat een zware klap toch hoor.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:41:40 #232
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554461
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:41 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Bewijs dat het die man is?
Kijk het filmpje dan
pi_162554479
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:41 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

ALS het waar is dan is dat een zware klap toch hoor.
Zware klap voor wie?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:43:03 #234
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554502
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Kijk het filmpje dan
Ja en? Die man kan eerder wie zijn dan ook. We hebben zij ID nodig om dit te kunnen staven.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:43:23 #235
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554515
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:43 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja en? Die man kan eerder wie zijn dan ook. We hebben zij ID nodig om dit te kunnen staven.
_O- _O- _O- _O-

Heb je z'n onderbroek maat ook nodig?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:43:25 #236
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162554516
Dat in Sinjar is hoogstwaarschijnlijk net zoiets als in Kirkuk, Kobani of Tal Abyad vorig jaar, een groep sleepers of infiltranten die een dag lang rotzooi trappen om schrik aan te jagen
Say what?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:43:54 #237
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554536
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:43 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O-

Heb je z'n onderbroek maat ook nodig?
Dus we kunnen niet 100% zeker zijn van hun claims, dat is de conclusie.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162554575
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:43 schreef UpsideDown het volgende:
Dat in Sinjar is hoogstwaarschijnlijk net zoiets als in Kirkuk, Kobani of Tal Abyad vorig jaar, een groep sleepers of infiltranten die een dag lang rotzooi trappen om schrik aan te jagen
Zou het een afleidingsmanoeuvre kunnen zijn vanwege hetgeen zich in Fallujah afspeelt?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:46:28 #239
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554607
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:45 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Zou het een afleidingsmanoeuvre kunnen zijn vanwege hetgeen zich in Fallujah afspeelt?
Waarom? Peshmerga moet het zelf maar redden, Iraaks leger gaat daar echt geen troepen voor wegtrekken.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162554638
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:46 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Waarom? Peshmerga moet het zelf maar redden, Iraaks leger gaat daar echt geen troepen voor wegtrekken.
Maar de coalitie is nu wel op Fallujah geconcentreerd? Vliegtuigen van de Amerikanen enzo?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:47:48 #241
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162554648
Ah ik zie dat de 12 jets nog steeds niet ondersteund kunnen worden met bronnen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:48:13 #242
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554662
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:47 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Maar de coalitie is nu wel op Fallujah geconcentreerd? Vliegtuigen van de Amerikanen enzo?
Zouden ze dan niet genoeg vliegtuigen hebben om beide te kunnen handelen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_162554690
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:48 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Zouden ze dan niet genoeg vliegtuigen hebben om beide te kunnen handelen?
Waarom dan een offensief starten in Sinjar, wat is het nut daarvan?
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:50:39 #244
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_162554732
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:49 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Waarom dan een offensief starten in Sinjar, wat is het nut daarvan?
Geen idee, misschien heeft Allah hun wel een visioen gegeven :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:59:46 #245
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162554988
Er schijnt een zandstorm te zijn rond Sinjar wat IS ruimte geeft. Vliegtuigen zijn dan nutteloos.

  zaterdag 28 mei 2016 @ 01:05:51 #246
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162557346
https://www.washingtonpos(...)cb313287d_story.html

Ook de 'New Syrian Army', die knakkers die een grensovergang overnamen door vanuit Jordani binnen te vallen, staat op het punt compleet te falen.

Een bommetje van ISIS doodde wat mannetjes en dat hakte er schijnbaar zwaar in.

quote:
Tallaa would not say on the record the precise number of casualties — and the number of rebels at the base — for fear of further endangering the rebels who are left. But he said the attack came as a heavy blow to a force that was already small and suffering from a lack of weaponry and equipment that he claimed had been promised but not delivered.

Those that survived are now questioning whether they want to remain at all in their sparsely defended desert outpost to await further attacks, Tallaa said, in an interview near the southern Turkish town of Reyhanli.
Fantastisch beleid weer van die Amerikanen :'). Eens zien of de apetrotse @arabthomness het veel te grote lichtgroene woestijngebied snel mag vervangen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162559590
shia milities hebben kennelijk een onthoofdingsfeestje/ritueel gehouden in irak. een stapel lichamen / hoofden en soort van een schaal om het bloed op te vangen.

kan iemand vertalen wat er gezegd wordt?

moonnor27 twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 08:54:46 #Footage17 Iraqi Sunni Civilian Brutally beheaded by Shia Militias #Warcrimes where the media ?oh my God https://t.co/XRHgvUWGFE reageer retweet
maakt mij geen fuck uit of het "burgers" waren of niet.

een user als reactie o de vid

Jacobs_Biscuit twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 09:15:14 @moonnor27 @markito0171 why are Muslims so evil to each another and the Kuffer? Why the hate man? reageer retweet
gevechten nog steeds gaande in mare



[ Bericht 3% gewijzigd door Slayage op 28-05-2016 10:22:50 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162560873
valt op dat isis heel veel jongeren heeft gebruikt met deze aanval in noord aleppo

markito0171 twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 11:33:10 #Syria Captured #IS terrorists tried to storm Mare town in northern #Aleppohttps://t.co/xjcMTlrSYI reageer retweet
counter vd rebellen schijnen 4 dorpen heroverd te zijn



[ Bericht 6% gewijzigd door Slayage op 28-05-2016 11:58:23 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162560976
Yazidi bronnen bevestigen het gevecht om Sinjar:

منذ ساعة ولاتزال الاشتباكات مستمرة بين قوات حماية ايزيدخان ودواعش الكلاب في محور دوميز في شنكال.
النصر لأبناء الشمس

Andere bronnen op twitter zeggen nu dat de gehele stad omsingeld is door ISIS.
pi_162561100
assadisten dankzij iran kennelijk ook bezig met tows (iraanse replica) in aleppo

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162561198
AJABreaking twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 11:55:00 تصحيح | 35 قتيلا من الجيش العراقي ومليشيا الحشد الشعبي والعشائري في تفجيرات بمحيط #الفلوجة reageer retweet
Al Jazeera meldt: 35 doden aan de kant van Irakees leger en militias na een aanslag omgeving Fallujah.
pi_162561204
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:48 schreef JubaUrbicus het volgende:
Yazidi bronnen bevestigen het gevecht om Sinjar:

منذ ساعة ولاتزال الاشتباكات مستمرة بين قوات حماية ايزيدخان ودواعش الكلاب في محور دوميز في شنكال.
النصر لأبناء الشمس

Andere bronnen op twitter zeggen nu dat de gehele stad omsingeld is door ISIS.
waren dit ook weer sleeper cells net als in noord aleppo
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162561275
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

waren dit ook weer sleeper cells net als in noord aleppo
Dit was een rechtstreekse zonder sleeper cells, ze hebben een zandstorm gebruikt naar hun voordeel.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 12:04:24 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162561288
Zelden zo'n kansloze battle gezien in dit conflict als die in Noord-Aleppo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162561306
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:04 schreef Szura het volgende:
Zelden zo'n kansloze battle gezien in dit conflict als die in Noord-Aleppo
het hele conflict in syrie is kansloos :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162561457
er was toch ook een "crisis in turkije" mbt de isis/pkk strijd?

nu vallen er ook kennelijk isis raketten bij Gaziantep vliegveld diep in turkije en kan ik het nergens plaatsen, dit topic een Syrie /Irak/Turkije topic maken? :7
https://www.google.nl/map(...)9477995!4d37.4719638

http://www.gaziantepgunes(...)ak%20imha%20edilecek

[ Bericht 21% gewijzigd door Slayage op 28-05-2016 12:31:10 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 28 mei 2016 @ 12:12:46 #259
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162561458
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

het hele conflict in syrie is kansloos :')
Heb je ook wel een punt :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162561480
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:12 schreef Slayage het volgende:
er was toch ook een "crisis in turkije" mbt de isis/pkk strijd?

nu vallen er ook kennelijk isis raketten bij Gaziantep vliegveld diep in turkije en kan ik het nergens plaatsen, dit topic een Syrie /Irak/Turkije topic maken? :7
Ach ja, het heeft allemaal direct of in direct met elkaar te maken.
pi_162561709
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:59 schreef JubaUrbicus het volgende:
AJABreaking twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 11:55:00 تصحيح | 35 قتيلا من الجيش العراقي ومليشيا الحشد الشعبي والعشائري في تفجيرات بمحيط #الفلوجة reageer retweet
Al Jazeera meldt: 35 doden aan de kant van Irakees leger en militias na een aanslag omgeving Fallujah.
En meer dan 200 doden aan IS-kant.
mon citoyens vous serez unis.
pi_162561725
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:26 schreef HSG het volgende:

[..]

En meer dan 200 doden aan IS-kant.
Bron?
pi_162561753
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:26 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Bron?
Bronnen staan erbij.
mon citoyens vous serez unis.
pi_162561778
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Bronnen staan erbij.
Waar kan ik die '200' doden vinden? De bron die hierover spreekt...
pi_162561886
dit is eigenlijk hoe de vs kijkt naar noord aleppo

bdrhmnhrk twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 11:10:16 USA tells Turkey: your guys are unreliable.They were defeated. What about giving the area to YPG? better than ISIS? https://t.co/UjULyH88l1 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 28 mei 2016 @ 12:40:10 #266
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162561936
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:36 schreef Slayage het volgende:
dit is eigenlijk hoe de vs kijkt naar noord aleppo

bdrhmnhrk twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 11:10:16 USA tells Turkey: your guys are unreliable.They were defeated. What about giving the area to YPG? better than ISIS? https://t.co/UjULyH88l1 reageer retweet
En door het gepruts van de 'rebellen' daar hebben de VS ook meer leverage om dit te zeggen en uitvoeren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162562039
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:40 schreef Szura het volgende:

[..]

En door het gepruts van de 'rebellen' daar hebben de VS ook meer leverage om dit te zeggen en uitvoeren.
vanuit het amerikaanse perspectief snap ik het ook, het "gepruts" kan je uiteraard ook weer verklaren

maar waar het om gaat is dat de turken de de ypg/pkk hoe je ook wilt noemen nooit een groter dreiging zullen zien dan isis, omdat is in turkije zal bereiken wat de pkk kan bereiken

dus feitelijk meer leverage? nee

netzoalss de amerikanen nusra/al qaida nooit zullen vertrouwen zullen de turken de ypg/pkk nooit vertrouwen en verwachten dat dit ooit zal gebeuren is simpel gezegd naief
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162562146
  zaterdag 28 mei 2016 @ 12:56:13 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162562227
@sayed_ridha
Sheikh Issa town west of Mare' has reportedly been taken by #SDF in north #Aleppo countryside
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162562254
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:56 schreef Szura het volgende:
@sayed_ridha
Sheikh Issa town west of Mare' has reportedly been taken by #SDF in north #Aleppo countryside
een van de redenen dus waarom de rebellen het "verprutsen" in noord aleppo, de sandwich waarin ze zich bevinden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_162562808
quote:
Deze kaart is veel te positief ingesteld voor de rebellen vergeleken met bijna alle andere kaarten.
NEE!
  zaterdag 28 mei 2016 @ 13:26:15 #272
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_162562824
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:56 schreef Szura het volgende:
@sayed_ridha
Sheikh Issa town west of Mare' has reportedly been taken by #SDF in north #Aleppo countryside
Tsja, die maken volop gebruik van de sandwich waarin de rebellen zich bevinden.
pi_162562961
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:56 schreef Szura het volgende:
@sayed_ridha
Sheikh Issa town west of Mare' has reportedly been taken by #SDF in north #Aleppo countryside
Paar uur geleden kwamen er al berichten naar buiten dat Sheikh Issa vrij leeg was van rebellen. Die hebben zich waarschijnlijk verplaatst naar Mare.

CivilWarMap twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 13:10:04 Shaykh Isa was reportedly handed over to #SDF. In return the SDF are allowing civilians to leave #Mare' into #Afrin Canton.#TwitterKurds reageer retweet
Soort deal gemaakt?

kovandire twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 13:05:20 #Marea reports that #SDF took Sheik Isa vlg is not correct #SDF send vehicles to evacuate civilians #TwitterKurds https://t.co/LEzXpzZuGs reageer retweet
En een nieuwe poging van IS om Mare in te nemen.

CivilWarMap twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 12:57:00 New attempt by #ISIS to storm Mare'. Clashes started after SVBIED attack.#FSA #Rebels #Aleppohttps://t.co/CjWNUf1bWP reageer retweet
NEE!
pi_162564002
CNNTURK_ENG twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 14:09:41 BREAKING Turkish President Erdoğan in Diyarbakır on YPG badges on US soldiers: I condemn the US support for PYD/YPG. https://t.co/INbNR2Bm3U reageer retweet
  zaterdag 28 mei 2016 @ 14:48:13 #275
365082 IPA35
Patriarch
pi_162564826
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 18:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

Nog niet bevestigd maar:
archicivilians twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 17:41:02 As a result of #US coalition ignorance, leaving #FSA lose territory to #ISIS; Nusra Front announce to enter N-#Aleppo again to fight #ISIS. reageer retweet
Dan zullen ze via Turkije moeten komen. Maar goed, die hebben inderdaad geen enkele moeite met Al-Qaida op hun grondgebied dus... Zou heel goed kunnen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 28 mei 2016 @ 14:50:44 #276
365082 IPA35
Patriarch
pi_162564889
Hahaha die geretardeerde boertjes die dachten eventjes Bashar te kunnen onthoofden en een Emiraat te kunnen stichten.

En nu worden ze gesandwicht door nota bene de PKK en hun eigen Salafi broeders.

Schadenfreude.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_162565141
ISIS zet veel druk om Mare nu, 5 zelfmoordaanslagen rondom Mare. Volgelingen van Alouch en Jawlani huilen als kinderen op twitter, niet normaal..!
  zaterdag 28 mei 2016 @ 15:05:05 #279
365082 IPA35
Patriarch
pi_162565259
Boom shakalaka.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_162565288
Er wordt nu vermeld dat FSA zich terugtrekt uit Mare richting Azaz, de Koerden gaan Mare overnemen....
pi_162565342
Gaat leuk worden dit, ISIS vs Koerden om Mare... Ik ga popcorn inslaan en kom vanavond weer terug!
  zaterdag 28 mei 2016 @ 15:09:42 #282
365082 IPA35
Patriarch
pi_162565352
IvanSidorenko1 twitterde op vrijdag 27-05-2016 om 22:15:17 #Syria #Aleppo Halab Ops Room Commander declares General Mobilization as #SAA #NDF & #Tiger_Forces Groups Return to the Area. #SyrianArmy reageer retweet
Mooiste zou nu gewoon zijn om ISIS in de zij aan te vallen en Al-Bab of Deir Hafir te grijpen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_162565927
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 14:19 schreef JubaUrbicus het volgende:

Denk je dat de Amerikanen zich hier van aantrekken?
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 18:30:45 #284
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_162569800
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 12:03 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dit was een rechtstreekse zonder sleeper cells, ze hebben een zandstorm gebruikt naar hun voordeel.
Ik weet niet waar jij je bronnen vandaan haalt met ''de hele stad omsingeld'', maar verder dan een nabij gehucht en een buitenwijk is Daesh niet gekomen in Sinjar. Daesh moet het doen van frontal assaults / hit & run en in Sinjar zijn ze gisteren daar niet ver mee gekomen iig.

[ Bericht 0% gewijzigd door Domingesto op 28-05-2016 19:07:43 ]
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_162571845
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 15:09 schreef JubaUrbicus het volgende:
Gaat leuk worden dit, ISIS vs Koerden om Mare... Ik ga popcorn inslaan en kom vanavond weer terug!
Hehe fsa trekt zich terug. Ze zijn gewoon keihard in de kont geneukt.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:59:25 #286
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_162573875
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:03 schreef marsan het volgende:

[..]

Hehe fsa trekt zich terug. Ze zijn gewoon keihard in de kont geneukt.
MaxRostock twitterde op zaterdag 28-05-2016 om 20:50:40 Unconfirmed! According to this Tweet #Marea will be handed over to the #SDF (incl #YPG), Rebels transfer to #Azaz. https://t.co/mgQGXQsKcp reageer retweet
GT'tje
''Greens buses transporting fighters from the Free Mare` and Shaikh Isa to safety gate crossing in preparation for delivery Mare` City to Kurdish atheists"
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 21:35:30 #287
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162574987
Als dat bevestigd wordt _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162575095
Wat houdt dat in?
  zondag 29 mei 2016 @ 17:12:40 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162596013
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 29 mei 2016 @ 17:22:39 #290
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_162596237
Is dat die Shishani die al 30x is dood verklaard? _O-
pi_162596289
quote:
1s.gif Op zondag 29 mei 2016 17:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Is dat die Shishani die al 30x is dood verklaard? _O-
_O- _O- _O- _O-

Die gast heeft 30 levens ondertussen.
  zondag 29 mei 2016 @ 17:25:17 #292
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162596294
quote:
1s.gif Op zondag 29 mei 2016 17:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Is dat die Shishani die al 30x is dood verklaard? _O-
Ja :D :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162596515
AJABreaking twitterde op zondag 29-05-2016 om 10:42:23 عاجل | 10 قتلى من الجيش العراقي والحشد الشعبي في تفجير انتحاري جنوب شرق #الفلوجة reageer retweet
AJABreaking twitterde op zondag 29-05-2016 om 10:46:28 عاجل | 7 قتلى من الحشد العشائري في هجوم لتنظيم الدولة بمحيط عامرية #الفلوجة غربي #بغداد reageer retweet
AJABreaking twitterde op zondag 29-05-2016 om 13:28:46 عاجل | وكالة أعماق: مقتل أكثر من 20 من الجيش العراقي والمليشيات في هجوم شمال #الفلوجة reageer retweet
AJABreaking twitterde op zondag 29-05-2016 om 14:45:58 عاجل | 30 قتيلا من القوات العراقية والحشد العشائري في هجوم لتنظيم الدولة جنوب #الفلوجة reageer retweet
Dit zijn alle nieuwsberichten over Fallujah van vandaag dat door Al Jazeera is vermeld. Ik heb alle doden aan de kant van het Irakese leger en de militias bij elkaar opgeteld en ik kom uit op:

30+20+7+10 =67 doden alleen vandaag al! Falujah is nog steeds niet gevallen en het zou een kwestie van 'dagen' zijn.... :')
  zondag 29 mei 2016 @ 17:38:51 #294
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_162596621
Fallujah was de eerste stad die was ingenomen door ISIS-aanhangers en is altijd een salafibolwerk geweest. Kleine kans dat ze dat stad op korte termijn terug gaan veroveren zonder de boel helemaal plat te schuiven.
Say what?
  zondag 29 mei 2016 @ 17:41:33 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_162596705
En waarom zouden we al die berichten van Al Jazeera serieus nemen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_162597266
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 17:41 schreef Szura het volgende:
En waarom zouden we al die berichten van Al Jazeera serieus nemen?
Dat is iets wat je zelf mag bepalen.
  zondag 29 mei 2016 @ 19:03:11 #297
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_162598815
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 21:39 schreef Adrie072 het volgende:
Wat houdt dat in?
Mare' is een stad waar zwaar gevochten om wordt tussen Turks gelieerde rebellen en ISIS. ISIS voert vrijwel dagelijks wel meerdere malen zelfmoordoperaties uit om die stad in handen te krijgen. Dankzij het laatste ISIS offensief in dat gebied is die stad vrijwel omsingeld. Het is nu de vraag of deze stad wordt overgedragen aan de Koerden in het gebied (opererend onder het SDF), omdat zij nu eenmaal beter in staat zijn om deze stad en haar inwoners te verdedigen tegen aanvallen van ISIS...
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_162600838
Maar wie is hierin dan de (morele) winnaar? Tegelijkertijd, als ik dit juist lees, lijkt dit op n samenwerking tussen de Turken en Koerden, is dat niet vreemd?
pi_162606834
AJABreaking twitterde op zondag 29-05-2016 om 22:29:50 عاجل | محمد علوش يعلن استقالته من رئاسة وفد المعارضة السورية إلى محادثات #جنيف reageer retweet
BREAKING: Mohammed Alouch kapt met de Geneve onderhandelingstafel tussen regering Assad en oppositie en stapt eruit!
  zondag 29 mei 2016 @ 22:35:21 #300
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_162606896
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 22:33 schreef JubaUrbicus het volgende:
AJABreaking twitterde op zondag 29-05-2016 om 22:29:50 عاجل | محمد علوش يعلن استقالته من رئاسة وفد المعارضة السورية إلى محادثات #جنيف reageer retweet
BREAKING: Mohammed Alouch kapt met de Geneve onderhandelingstafel tussen regering Assad en oppositie en stapt eruit!
Gaat nog vele jaren duren dus, deze ellende. ;(
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_162607024
quote:
1s.gif Op zondag 29 mei 2016 22:35 schreef Perrin het volgende:

[..]

Gaat nog vele jaren duren dus, deze ellende. ;(
Inderdaad dit is slecht nieuws en jammer ook, maar aan de andere kant kan ik de frustratie van Alouch ook wel begrijpen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')