abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_161252945
registreer om deze reclame te verbergen
Twinkle, wat een nare situatie. Ik snap dat je niet in detail wil gaan, maar ik wilde toch even zeggen:

is het niet beter je kindjes niet meer te laten gaan totdat er een oplossing is?

Moeilijk, ik begrijp het. Ik heb zelf een go in mijn huis en de relatie is ook snel anders dan bij een kdv.
Met een meidenkwartet
pi_161254341
Dat kan ik doen Cath maar ik voel me dan ook verpkicht om te zeggen waarom. Dat moment gaat sowieso in de komende dagen komen.. desnoods in het weekend. Maar dan in samenwerking met gob.

Heel stom.. normaal ben ik echt super assertief maar nu heb ik de ballen op de een of andere manier. De situatie is nu niet fijn, maar ook niet direct onveilig als dat er echt ernstige dingen gebeuren die levensbedreigend zijn. Hoogstens bloedirritant waar dus zeker over gesproken moet worden.
Een paar voorbeelden om jullie een idee te geven:

- dat bijten van laatst dus
- haar eigen kind van bijna 3 die daar zo'n beetje alles bepaalt rn dominant is en (excuse me) van mij allang een pak voor der sodemieter had gekregen spreekwoordelijk gezegd. Maar het betreft haar eigen kind en het is niet aan mij om iets over de opvoeding van haar kind te zeg
gen. Het kind is erg dominant naar mijn oudste en die twee kunnen niet bepaald door 1 deur. Terwijl de mijne, zoals eerder gezegd, een allemansvriendje is (van horen zeggen).
- De kleding van mijn kinderen zitten 9 van de 10 keer onder de verf stempels en stift. Daar kun je van zeggem dat ik ze dan maar geen 'goede' kleding aan moet trekken. Maar wij denken meer: waar is de go op het moment dat zoiets gebeurt en grijpt ze niet in?
-mij jongste zat ook op zijn lijf, dus zonder kleding, helemaal onder de verf stift stempels. Hoe kan dat?
- blijkbaar is er geen traphekje voor boven. Is bij wel meer mensen niet, maar als go ben je het verplicht. Jongste klimt nog niet zelf uut bed maar dat moment kan zomaar ineens komen en dus is dit onveilig (wisten we niet, kwam bij de inventarisatie ter sprake)
- geen activiteiten, alleen tv/zelf spelen/boekjes lezen. Ze vindt het volgens eigen zeggen niet nodig (dit wisten wij niet.. kwam bij de inventarisatie ter sprake).

Dus vandaar niet meteen weghalen maar op heel korte termijn verbeteringen, die voor langere tijd in de gaten worden gehouden om de kwaliteit te waarborgen. Vooral dus het stukje zakelijk/prive en onze bedenkingen over haar eigen kind maken het moeilijk. Want dat wordt vast en zeker als aanval gezien als we het daarover gaan hebben de komende dagen. Daarom ligt het zo gexompliceerd en ben ik blij dat we het samen gaan doen.

Ik snap jullie reactie heel goed van 'haal je kinderen daar weg'. Echt hoor. Maar er ligt heel veel aan ten grondslag en ook ons valt wel iets te verwijten omdat wij nog niks gezegd hebben. Dus vandaar onze overwegingen en deze tussenstap. En dat voelt voor ons goed. Ja we weten datbde situatie verre van ideaal is, maar we weten dat daar heel heel snel verandering in gaat komen. Of door haarzelf, of doordat we naar een andere go gaan.
pi_161254790
Oeh dat klinkt echt niet fijn!
Eerlijk gezegd snap ik haar eigen kind dan wel een beetje.. Als je nooit meer activiteiten hebt dan tv kijken/boekje of zelf spelen dan zou je haast iets anders verzinnen voor wat leven in de brouwerij (lekker stempelen *) !)Of gaan ze ook wel lekker naar buiten?

Maar goed, mijn beeld is nu dus ineens van een huis waar 24/7 de tv aanstaat en ik zou daar heel erg niet blij van worden..
pi_161255115
registreer om deze reclame te verbergen
Maar Twinkle, jullie kinderen zijn de enige gastkindjes daar nu, toch? Dan weet zij ook wel dat de opmerkingen bij jullie vandaan komen. Ik denk eerlijk gezegd dat de verstandhouding met deze go nu sowieso zal veranderen. Dat is zo lastig, als zakelijk en priv door elkaar gaan lopen. Ik hoop van harte dat de jullie goed met elkaar om kunnen blijven gaan n de situatie verbetert, maar het lijkt mij een erg lastige opgave. Sterkte.
Venus in pocketformaat
loveli
pi_161255643
Maar het lijkt me heel lastig inderdaad. Tegen een kdv is het makkelijker klagen en zelfs dan is het soms lastig omdat je de leidsters wel lief vind.
pi_161255698
Ja via het gob waar wij boj zitten zijn wij de enigen. De go werkt ook nog via andere gob en er komen dus ook andere kindjes.

Bovenstaande is besproken middels vragen als: hoe is de dagindeling/het contact met ouders/kindjes onderling. Heel algemeen dus. En schijnbaar zijn het zaken die gebruikelijk zijn om te bespreken tijdens zon inventarisatie. We gaan het zien ^O^
pi_161256292
registreer om deze reclame te verbergen
Lastig Twinkle. Bij sommige van de punten zou ik bijna in staat zijn om mijn kind meteen ervan af te halen.
Maar ik snap jullie punt wel. Hopelijk neemt ze de verbeterpunten aan :*
pi_161262908
Wow ik vind het nogal wat punten!

Geen traphekje een grote no go!
Geen activiteiten schrik ik ook van, komt misschien ook door mijn eigen gastouder waar de kinderen altijd druk bezig zijn van zelf spelen tot kinderboederij, knutselen, eendjes voeren tot konijntjes kijken, wandelen en voer kopen bij de intratuin
Onze kinderen kennen alle speeltuintjes in de buurt zelfs teun brengt mij er naar toe als hij de weg mag kiezen
Veel televisie vind ik ook niet kunnen, is thuis niet zo (enkele keer dat we wel een tv dagje hebben) betaal ze niet om mijn kind voor de buis te zetten -O-
  donderdag 7 april 2016 @ 22:41:33 #34
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_161267902
Twink ik vind het best een behoorlijke lijst. Wat een lastige situatie zo. Ik hoop voor jullie dat er snel voldoende verbeteringen komen.

Wij vieren komend weekend de verjaardag van de kinderen. Ik ben zo benieuwd hoe T en S het gaan beleven. O+ Reminds me dat ik nog taart moet bestellen en een heleboel andere dingen moet regelen. Ik heb altijd alleen maar stress van zo'n verjaardag. :X
Mama van 3!
  vrijdag 8 april 2016 @ 07:58:30 #35
101840 Rijstebuiltje
De allerliefste dat ben jij!
pi_161272289
quote:
0s.gif Op donderdag 7 april 2016 22:41 schreef _NIKKI_ het volgende:
Twink ik vind het best een behoorlijke lijst. Wat een lastige situatie zo. Ik hoop voor jullie dat er snel voldoende verbeteringen komen.

Wij vieren komend weekend de verjaardag van de kinderen. Ik ben zo benieuwd hoe T en S het gaan beleven. O+ Reminds me dat ik nog taart moet bestellen en een heleboel andere dingen moet regelen. Ik heb altijd alleen maar stress van zo'n verjaardag. :X
Ik heb alles via de bezorgservice van AH laten komen. Daarna hoefde ik alleen de bordjes te halen en de taarten besteld en die op de dag zelf opgehaald :)

Was een heerlijk relaxt feestje! :)
k voor mijn man O+

[ Bericht 0% gewijzigd door Rijstebuiltje op 08-04-2016 09:08:49 ]
[url="http://lb1f.lilypie.com/uNDDp2.png]Trotse mama, van het liefste meisje[/url]
pi_161272486
Dat klinkt super Rijst! ik neem me dat dan voor maar het draait er altijd op uit dat ik alsnog in de supermarkt sta met een massa boodschappen omdat ik te laat was om nog te bestellen :'(
Jouw jongens alweer twee Nikki :o

Twink, er is al veel gezegd maar wat rot zo, en wat kwalijk ook. Voor mij zou het gegeven dat Djen er niet op haar plek zit al voldoende zijn om te vertrekken daar. Plus de vertrouwensbreuk door die dingen die nu boven tafel zijn gekomen. Maar je moet wel andere opvang hebben dan. Kun je overstappen naar je andere go?
pi_161276284
De andere go die we op vrijdag hebben, biedt sowieso geen opvang op woensdag aan. Dus er moet dan sowieso naar nog een andere go gekeken worden. De komende 12 weken wordt nog even hectisch. Komende week een 'normale' lesweek, waar ik het een en ander zou kunnen skippen als het moet. Week erop toetsenweek. Week erop start 10 weken fulltime stage.

Wat moet dat moet hoor. Als ik vrij moet nemen in het belang van mijn kindjes dan gebeurt dat gewoon.

We hebben wel nog een paar andere namen achter de hand die we vanuit het verleden kennen. En dan zal het op korte termijn misschien even schipperen worden, maar voor de langere termijn komt er dan vanzelf wel rust in de tent. Dus dat vooruitzicht vind ik opzich nog niet eens zo problematisch, als het zover komt :)

Vanaf 1 juli geen go meer nodig want thuis lekker walvissen en studie klaar.
pi_161297558
Hier goed noeuws Teun slaapt weer rustog door! Middagslaapje ingekort naar 30/45 min of dat hij onderweg even tukt, dunnere slaapzak en dan eem pyjama aan.
Helaas is Jan dan om 6 uur smorgens wakker omdat de vogels buiten heel veel lawaai maken -O-
Gelukkig hebben we spock gisteren op schiphol weer opgehaald!

Ik had voor de 2de verjaardag van Teun bedacht een tafeltje en stoeltjes alleen stond ik bij de ikea en keek naar het setje die ik wilde kopen.
Daarnaast stond een setje wat duurder en die had een wat groter tafeltje en was mooier maja wel over het geplande budget...
Mijn schoonvader was met mij mee en zei ook ja die zou ik ook doen dus toch maar gekocht.
Kreeg ik savonds een telefoontje van mijn schoonvader met de tekst moeders vind het ook een mooi setje wij betalen hem wel en krijgt hij die van ons :)
Echt ontzettend lief ik moet nu alleen wat anders voor woensdag bedenken :o
pi_161297784
Fijne verjaardag Nikki!

Lastig hoor Twinkle, maar als je er geen goed gevoel meer over hebt zou ik ook op zoek gaan maar een andere go (of kdv, of vind je dat niets)

Tof hoor een bureautje en tafeltje Goitske!

Ff een vraagje... Hoort dit bij kinderen van 3? Ow is plotseling echt voor heel veel heel bang. De krokodil in de dierentuin, de heks uit een boekje, de deurbel en de leeuw op z'n luier.
Ik probeer er niet teveel aandacht aan te geven, maar het wel serieus te nemen.
Maar zo wil hij bijvoorbeeld geen leeuwenluier aan, alleen die met de koala. Gelukkig draagt z'n broertje dezelfde maar luiers, maarja het kan niet altijd.
En terwijl het juist sociaal veel beter gaat, hij laat sinds z'n derde verjaardag echt een onwijze sprong zien!
pi_161297819
Mijn nichtje van 3 had ook ineens zo'n fase. Die was vooral bang van apen, want er was een enge aap op de iPad. Volgens mij is het nu weer over met 3,5. Zou het helpen om samen allemaal snorretjes en brillen op de leeuwen te tekenen zodat ze minder eng zijn? Misschien toch weer een fase met veiligheid zoeken bij jullie?
pi_161298004
Jan heeft ook zo'n fase gehad
Bang voor donker, bang voor de aapstickers op de muur, bang voor de krokodil etc

Voor het donker hebben we weltrusten kleine beer gekocht.
pi_161298117
Loj L had dat laatst ook! Hier hielp het om hem te leren 'ga weg!' te roepen (tegen de enge dingen die er volgens hem waren). En als hij zegt dat hij bang is zeg ik altijd dat ik er ben. Het is nu alweer een stuk minder.
Ik vond het moeilijk want ik wilde zijn angst niet ontkennen maar er ook weer niet teveel in meegaan...

Soms als hij even alleen op zijn kamer is komt hij nog wel aanrennen, dan is hij bang. Maar dat heb ik zelf ook nog steeds wel eens :') :')
pi_161298219
Bij 3 krijgen ze het besef van angst. Yaro had het ook. Kyan ook maar minder sterk.
pi_161298257
Kdv is vanwege de kosten niet te doen loj. Vandaar voor go gekozen. Maar we hebben er een aantal achter de hand waar het gevoel wel goed bij is. Het is nu even bekijken welke dagen welke go omdat we wel 5 dagen pw nodig hebben, maar de go hebben allemaal verschillende werkdagen zeg maar. Eerst was ik echt tegen wisselingen maar de kindjes varen er goed bij. Ze ondrnemen allemaal leuke dingen met de kindjes en doen het vol enthousiasme en liefde. Dat was met deze go de laatste tijd ver te zoeken. Dus dat komt goed! ^O^
pi_161306774
Even een vraag. We gaan binnenkort een weekje op vakantie. en dan gaan we ook weer eens zwemmen. De laatste keer dat we met I in een zwembad waren, is alweer ruim een half jaar geleden. Toen gebruikte we de swimtrainer. Maar nu I ruim 2 is, vind ik dat toch niet zo handig, dus ben ik op zoek naar zwembandjes. Maar wat is dan aan te raden? Ik kwam bijvoorbeeld dit tegen:

big_6152b36652a2473382881f270dc64a8b.jpg

Lijkt me op zich wel wat, want alleen bandjes aan de armen lijkt me wat weinig en een bandje om de middel is ook weer wat onhandig misschien en dan is ook weer de vraag: welke neem je? Hoe doen jullie dat?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_161307990
Wij hebben wel alleen vleugeltjes. Hij speelt alleen in het peuterbadje en in het diepe bad heb ik hem vast. Bij center parcs hebben ze een soort zwemvestjes hangen, dat was daar verplicht dacht ik.
pi_161308340
Ik heb bij beide kinderen altijd alleen zwenvleugeltjes gehad. Ze drijven er prima mee en vanaf 1,5 'zwommen' ze zelf ook het zwembad rond ermee.
pi_161308367
Hier ook alleen vleugeltjes, hij 'zwemt' er ook mee rond in het diepe (met ons erbij uiteraard).
Sweet like candy to my soul
Sweet you rock and sweet you roll
Lost for you, I'm so lost for you..
<a href="http://global.thebump.com/tickers/tt190c03.aspx" rel="nofollow" target="_blank">T.</a>
pi_161308814
Wij hebben eigenlijk nooit iets om. We houden haar altijd vast in het diepe, evt in een zwemring. En in het peuterbadje tot kniehoogte gaan vleugeltjes weinig verschil maken. En daar zitten we ook altijd bij, uiteraard.
We hebben wel vleugeltjes gekocht laatst, maar dat haatte ze echt. Dus snel weer afgedaan :D
pi_161308915
Die swimtrainer is er ook in een grotere maat als je wilt Franny. Wij hebben ook gewone bandjes en dan specifiek voor kleine kindjes, dus het bandje dat aan de onderkant zit is extra smal. Hebben we gehaald bij de Perry sport.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')