Welk vlees heb je hier gebruikt? Rund?quote:Op maandag 4 april 2016 16:12 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
zelf ooit bereid en lekkerste bb met r die ik ken.
Dit is van toepassing op vele Surinaamse gerechten...de volgende dag is het nog lekkerderquote:Op maandag 4 april 2016 16:25 schreef Iwanius het volgende:
Dit was de derde keer dat ik het bord volschepte en ik had bij de eerste schepping bijna al het vlees al weggeschept dus automatisch iets minder nu.
Ik gebruik altijd ossenhaas en bereid het altijd een dag of 2 van te voren want met de Surinaamse BB met R heb ik gemerkt,smaakt hij 2 dagen na bereiding eigenlijk het lekkerst.
Ik was de smaak alweer kwijt hoor na het eten. Ik kan alles na elkaar etenquote:Op maandag 4 april 2016 16:37 schreef Iwanius het volgende:
Ik vind een chocomel gewoon zo uit dat ouderwetse pak of een flesje ook op zijn tijd erg lekker.(ben een kind van melk) maar na overheerlijke in knoflook gebakken slibtongetjes wiens smaak wij allemaal kennen is dan warme choco wel erg tegenstrijdig qua smaak en zwaar. Dat bedoelde ik ermee. Dus kom je uit op iets lichters zoals dan voor jou een choco-mouse of aardbeienmouse als toetje. Of aardbeien met 1 bolletje vanilleijs? Lekker,luchtig,zoet...
Butterschmalz oder Schweineschmalz?quote:Op dinsdag 5 april 2016 14:28 schreef Skeletor. het volgende:
Geroosterd pompoenpitbrood met eigengemaakte schmaltz. Erop groene Turkse paprika, erbij snoeptomaat, natuurlijk .
Wat is stamppot mous?quote:Op dinsdag 5 april 2016 14:40 schreef Eejit het volgende:
Vandaag eet ik stamppot mous. De laatste keer stamppot voor de herfst
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |