abonnement Unibet Coolblue
pi_160062824
De werkbeschrijving staat in dit topic, Dyre:

OUD / Het dreumestopic (1 - 2 jaar) deel 345

In een spoiler in een post van mij.

Lucas van Gogh. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zaterdag 20 februari 2016 @ 10:18:33 #177
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160063410
Wat een mooie knutsel JM O+

Fazz tellen ja :o wat knap!

Hier beroerde nachten door ik vermoed tandjes. Heeft s avonds ook koorts en huilt veel in de nacht, handje in de mond. Overdag niks aan de hand. Maar mag natuurlijk niet kijken.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_160063754
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 februari 2016 10:18 schreef Chanty het volgende:
Wat een mooie knutsel JM O+

Fazz tellen ja :o wat knap!

Hier beroerde nachten door ik vermoed tandjes. Heeft s avonds ook koorts en huilt veel in de nacht, handje in de mond. Overdag niks aan de hand. Maar mag natuurlijk niet kijken.
Spelenderwijs ondersteboven hangen, kietelen en dan gaat saar altijd lachen en kan ik snel kijken :P
S. 2014
J. 2016
pi_160064582
quote:
7s.gif Op vrijdag 19 februari 2016 21:31 schreef Fazzoletti het volgende:
Pff NTS, je krijgt het wel weer voor je kiezen! Wel goed dat er nu een plan is, en een evt doorverwijzing :*

Exode, gaan jullie B's verjaardag dit weekend vieren? Hij is toch dit weekend jarig?

Net onder de douche werd ik even goed geïnspecteerd en is er besloten dat ik geen piemel heb :+ :D Met vinger wijzen en al 'mama niet miemel' _O-

Oh het gaat zo hard nu; hij ligt in bed liedjes te zingen, telt z'n vingers (1,2,4,7,10), noemt opeens kleuren :o (wel een andere kleur benoemen dan hij aanwijst, maar toch!)
F zit ook in zo'n enorme ontwikkelingsflow dus? Zo grappig hoe ze de wereld ontdekken. En tellen al, wat goed! En kleuren, zo knap <3

O gaat ook zo hard nu. Ze zegt werkelijk elk woord na, Noors of Nederlands. Ze zegt haar naam (O-li-ja), tekent en tekent wat af, is groot fan van Mamma Kwijt (boek van Chris Haughton), en ze weet ook echt wat er gebeurt in het boek. Zegt Uh-Oh als het uiltje valt, en steeds "nee" als de verkeerde moeder aangewezen wordt, en "Mamma" als hij zijn moeder terugvindt <3

Wat een mooi schilderij van Lucas <3
pi_160066227
Laatste dag als dreumesmama, morgen wordt B 2 jaar! Dat kan niet toch?
Morgenochtend vieren we het met familie en vrienden inclusief lunch. Voorbereidingen zijn klaar alleen nog de partytent opzetten.

Mooie kunstenaar die Lucas!
Haha Fazz! B heeft een fase gehad dat iedereen moest weten dat mama geen piemel heeft, ook leuk.
pi_160068993
Aiaiai.... Ik ben altijd supervoorzichtig met m'n telefoon (want aargh!) maar Lucas was me vanmiddag toch net te snel af en tikte 'm *hop* uit m'n handen, bij de kinderboerderij, zo op de stenen vloer ;( Pats, scherm kaput :X
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160071326
Ahhh JM das balen -O- :( . Valt het te repareren? Moet je natuurlijk weer naar zo'n dure fruitboer omdat je anders nooit meer een update krijgt :'(.

Wel een prachtig kunstwerk! O+
pi_160071789
Ja, au :{ Ik ga kijken wat m'n inboedelverzekering dekt, maar in elk geval weer gerepareerd. Er zaten echt bijna-losse stukken in, dus mee doorlopen ging echt niet lukken. 'Gelukkig' viel-ie plat op het glas, dus verder geen butsen. Wel een enorm first world problem echt btw :@
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160071828
Jm onze oudste presteerde dit in haar dreumesperiode ook bij zowel mijn man als bij mij. Twee keer opgegeven aan de inboedel en beide keren vergoed gekregen :Y
pi_160072830
Ah, dat zijn goede berichten Twink
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160075065
Veel plezier morgen exode!

En sterkte, de zwangere moeders en kindjes die vaak ziek zijn :*

Vandaag met elkaar naar mijn oma geweest een paar uur. Ging wel goed maar hij mag daar bijna nergens aanzitten maar het viel mee.

R gaat nu echt dansen als je een liedje gaat zingen, we smelten dan echt. En gebaren volop maken. Alleen naar mij toe omdat ik ze alleen maak haha. Vooral met helpen en meer kan hij veel duidelijk maken. En hij kan keuzes maken uit welke schoenen hij aan wil of laarsjes en of hij iets wil met ja of nee knikken O+ O+
pi_160075072
Ik was binnenshuis wel verzekerd maar de tweede keer, buitenshuis, niet JM. Dus je zou kunnen nadenken over een klein leugentje over de locatie :@

Wij zijn vanmorgen met zijn drieen naar Monkey Town geweest, J wilde ook zo graag :P dus papa en Melba hebben zich helemaal leip gespeeld O+ daarna opa en oma Boskoop op bezoek. Melba was totaal in de ban van opa O+ oma deed er niet meer toe :')

Morgen naar opa en oma2 en opa en oma3 in Hilversum, en dan blijven we slapen. Daarna blijft M daar nog een dag en nacht en gaan wij samen de hort op O+ en dan dinsdag M ophalen en naar de Efteling O+

Vakantie O+

Sorry, verder slecht bijgelezen... :@
Kwak
pi_160075303
Noooooo, JM, je telefoon! :o. :D. Hopelijk dekt de verzekering de kosten!

Hilmo en kwak, klinkt gezellig! En samen de hort op. O+. Daar zijn wij ook wel weer aan toe, het komt er alleen niet van. Dus ter compensatie gaat Baard een week in zijn eentje naar de VS. :+ . Ik zie er behoorlijk tegenop, want het wordt komende week ook natuurlijk net druk op het werk, met ouderavond en alles. Maar zaterdag gaan I en ik hem 's ochtends van Schiphol halen en dan maken we er een leuk dagje Amsterdam van. O+. Moet ik alleen wel een nachtje logeren bij de in laws voor over hebben, maar vooruit.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zaterdag 20 februari 2016 @ 20:36:49 #189
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160075757
Hee razz, wij hadden ook een binnenzwembad! Waterleiding geraakt bij het ophangen van het laatste kastje in de nieuwe keuken :D, sukkels.

Inmiddels is het weer verholpen. Verder heb ik vandaag een 'nieuwe' auto gekocht met stiekem in het achterhoofd:' ja zo passen er ook wel 3 stoeltjes op de achterbank'.

Ik heb eigenlijk weinig te melden over Frans de laatste tijd. Hij slaapt nog kak, maar dat is geen nieuws. Krijgt wel een steeds grotere vocabulaire. Poep, bah en appel zijn favoriet. Hij knikt ook bij ALLES ja.

Monkeytown hebben we hier niet in de buurt. Wel een indoor speelparadijs, maar dan moet ik met peuter mee de grote dingen op en kan Franske niet mee. Vind het wel altijd leuk!
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160077160
3 stoeltjes Away O+

Nu mijn telefoon gereanimeerd is nog even een filmpje van Mr Lucas @ de kinderboerderij (geluid aan!)
https://www.dropbox.com/s(...)3%2001%2017.mov?dl=0
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160087844
Balen van je telefoon JM! Wel een heel lief filmpje van L op de boerderij, zo enthousiast O+ ! En een toffe tekening!

Away ook lekkage, auw :X . We krijgen gelukkig alles vergoed van de verzekering. En nieuwe auto YAY! Drie kindjes O+ . Wil ik ook ooit. Man niet :') .

Exode heeft vanaf vandaag een peuter *O* ! Gefeliciteerd en een heel fijne dag :* !

O-li-ja O+ ze is zo leuk! Ik vind dit ook echt een heel leuke leeftijd. Zo veel nieuwe dingen weer!

Miemels O+ en wat tof dat F al telt en kleuren benoemt Fazz!

Chanty, hopelijk een betere nacht gehad?

Beterschap voor de verkouden en zieke kleintjes :* .

We hebben hier ook Snotfest2016 en een fikse rochelpot 's nachts. Hoofeind omhoog helpt niet want ze draait nog zo in bed dat ze dan uiteindelijk omlaag ligt :') . Dus Luuf, Nysikind neusspray, lekker warm in bad en een zetpil voor het slapen. En een flesje water mee in bed, dat pakt ze zelf na een hoestbui.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 21-02-2016 12:00:13 ]
pi_160087866
Ik voel me vandaag een faalmoedertothemax.. Man is werken en ik heb pijn, dus de TV staat op het Zapp-kanaal, A loopt nog in pyjama en ik lig op de bank :@ . Naar buiten gaan we denk ik niet vandaag. Ik zet haar straks wel aan het kleuren, doet ze ook nog eens iets zonder scherm :') .
pi_160088864
Razz wat een onzin :D na een horrorweek en hoogzwanger vind ik zon dagje niet meer dan normaal. en het is kakweer. :*

Away, balen van lekkage :o :'( maar wel die woorden van frans O+ POEP! en 3 stoeltjes O+

Hier een rustig weekendje want kakweer :Y gisteren wel met vriendje eruit geweest, dat was leuk. Nu kapot, maar dat is voor een ander topic :').

Razz wat ben jij van plan te gaan doen qua wagen/dragen situatie?
  zondag 21 februari 2016 @ 12:44:47 #194
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_160088921
Exode gefeliciteeeerd!!! *O*

Razz dat is toch logisch! Ga jij nu maar lekker in standje relax.. A gaat er echt niet stuk van hoor :)

Wat schattig L zo blij bij de kinderboerderij :)

Monkeytown of een andere indoorspeelplaats gaan wij ook binnenkort eens proberen.. klinkt leuk!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_160089453
quote:
0s.gif Op zondag 21 februari 2016 12:41 schreef Crumpette het volgende:

Razz wat ben jij van plan te gaan doen qua wagen/dragen situatie?
We hebben de vorige wagen verkocht en een duowagen gekocht via MP (Phil&Teds Promenade) voor hier in de buurt naar de winkel en dagjes weg enzo. A kan echt nog niet ver lopen en we hebben het meerijplankje van de achterburen laatst geprobeerd maar het concept 'je moet jezelf vasthouden' was nog heel wat stappen te ver :') (fijn dat er vallen en stotenzalf bestaat :7 ) . En we hadden al een losse buggy, die kan dan voor in de stad of als we alleen met A weggaan of als die huge wagen niet uitkomt. Dan baby in doek en A in buggy.
pi_160089479
Exode, gefeliciteerd!!!! Veel plezier vandaag.
Kwak, fijn begin van de vakantie, geniet ervan. *; .

Niets zo lekker als een luie zondagochtend, zeker met dit weer, Razz. Wij liepen ook tot elf uur in pyjama rond en toen gingen we in bad. O+ .

Ik heb daarbij iets handigs ontdekt. Als I gaat rondlopen met haar poppenwagentje of gaat fietsen door de kamer dan wil ze altijd dat ik met haar meeloop. ;( . Maar nu had ik bedacht dat ze alleen haar rondje maakt, terwijl ik op de bank zit, maar dat ze me dan steeds even komt 'aantikken'. Dat vond ze een heel leuk spelletje. En dan de hele tijd "Dag mama, tot zo!!" roepen als ze weer een nieuwe rondje door de kamer ging maken. Het is een kunst om je kind vooral actief te laten zijn en zelf zo min mogelijk te doen. :Y) .

Gisteren ben ik voor het eerst met I naar de bioscoop gegaan. In het filmhuis draaide een film van 30 minuten over het leven van een peuter in Bangkok. We zaten in een leeg zaaltje, er zat alleen nog een oma met kleindochter van een jaar of 4. Het was leuk en een half uurtje was precies genoeg.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160089728
quote:
0s.gif Op zondag 21 februari 2016 12:41 schreef Crumpette het volgende:

Razz wat ben jij van plan te gaan doen qua wagen/dragen situatie?
Ik heet geen Razz, maar m'n jongens hadden ongeveer hetzelfde leeftijdsverschil ;)

Ik had een goedkope buggy erbij gekocht voor als we met z'n viertjes op stap gingen (voor Ow).

Verder had ik een storchenwieche voor als ik alleen op stap ging met de jongens (en dan deed ik Ow ook in de buggy, liep fijner :) )

Meerijdplankje snapte Ow vanaf dat hij twee was :) dus wordt nog steeds veel gebruikt.

Oh en in m'n schuur staat ook een duobuggy, die had ik ooit met m'n zusje gekocht voor oppasoma. Die heb ik echt nooit gebruikt :)
pi_160091948
quote:
1s.gif Op zondag 21 februari 2016 13:08 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

We hebben de vorige wagen verkocht en een duowagen gekocht via MP (Phil&Teds Promenade) voor hier in de buurt naar de winkel en dagjes weg enzo. A kan echt nog niet ver lopen en we hebben het meerijplankje van de achterburen laatst geprobeerd maar het concept 'je moet jezelf vasthouden' was nog heel wat stappen te ver :') (fijn dat er vallen en stotenzalf bestaat :7 ) . En we hadden al een losse buggy, die kan dan voor in de stad of als we alleen met A weggaan of als die huge wagen niet uitkomt. Dan baby in doek en A in buggy.
oh das ook een mooie! Ik twijfel nog.. mijn wagen is uitbreidbaar naar een duo:

an sich lijkt het me heel relaxt soms om ze alletwee vast in een stoel te hebben zodat ze niet wegrennen ofzo :') tegelijkertijd ben ik daarmee al mijn laadruimte kwijt. Dus ik heb alvast een meerijdplankje besteld met een zitting en een handvat, hoopte dat dat voor kleine stukjes in de buurt wel genoeg zou zijn.. denk dat lang wandelen zoals ik met 1 deed in het begin toch niet zomaar mogelijk is met 2.

buggy hebben we ook loj, maar ik vind die echt best wel oncomfortabel om mee te lopen qua houding. Drager is ook nog een optie misschien, maar alleen als mijn rug dat aankan. niet te voorspellen :+
pi_160092075
Ik heb toentertijd ook een duowagen gekocht. Maar met twee kindjes erin vond ik het op den duur maar zwaar duwen. Kwam misschien ook omdat ik nog lang naweeen van de ischias had. Was er eentje van Quinny.
pi_160095790
Mnoh! Ik heb een leenbaby *;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')