wat eet jij toch altijd rare combinaties witlof en pasta carbonaraquote:Op vrijdag 19 februari 2016 16:16 schreef uniekhoorn het volgende:
Oeh,
Tussen de middag een lekkere romige dikke mosterdsoep met uitgebakken spekjes en droge worst. Daarbij tosti ham/kaas/tomaat/ananas, beker melk 2 appels.
Net: 2 pruimen, 2 mandarijnen en een peer
Vanavond witlofovenschotel en pasta carbonara
Nu blokje chocolade en een Koffiekaatje
Try.. dat romige gaat echt goed samen. En ja ik ben raarquote:Op vrijdag 19 februari 2016 16:59 schreef Karzai het volgende:
[..]
wat eet jij toch altijd rare combinaties witlof en pasta carbonara
Dat eet je wel vaak of niet?quote:Op vrijdag 19 februari 2016 21:31 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-snoeptomaat, schapenbrie-snoeptomaat, eigengemaakt vetje-snoeptomaat, rauwe ham-Philadelphia zwarte peper-ui-snoeptomaat, ambachtelijke verse knakworst-Roemeense mosterd, gerookte zalmfilet-Philadelphia zwarte peper-ui-snoeptomaat. Erbij nog meer snoeptomaatjes ( ), banaan en een peer.
Sorry, ik zal niet meer posten!quote:Op zaterdag 20 februari 2016 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Na al je posts hoef ik nooit meer een snoeptomaatje te zien
Ben je gekquote:Op zaterdag 20 februari 2016 09:19 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Sorry, ik zal niet meer posten!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |