abonnement Unibet Coolblue
pi_159446117
Toitoitoi Twink!
Goede actie Chanty :D

En ;(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  woensdag 27 januari 2016 @ 19:14:29 #77
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_159446188
Online dit type voor 41 euro gezien. Bij de gamma kostte hij blijkbaar 34,50 en heb m meegekregen voor 20 O+ die vrouw was helemaal in de wolken van Lucas O+

En succes morgen, ga voor je duimen maar dit gaat je lukken! :*
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_159446576
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Leuk ding Chanty! Toffe actie ook van de Gammamedewerker ^O^
pi_159447002
Crumpette, wat irritant van je wagen! :( .

Chanty, hij straalt echt helemaal! Dat ding is voor hem gemaakt. :D . O+ .

Twinkle, veel succes, spannend joh.

Mijn ouders hadden niet veel succes met hun bezoekje vanmiddag. Na de muziekles van vanochtend en het bezoekje van haar grote halfbroer was ze een beetje klaar met alles. En dan is ze ook nog snipverkouden. Dus toen mijn ouders er waren, had ze nergens zin in. Ze riep alleen maar de hele tijd "borstje". Mijn ouders begrepen er niets van, die hadden geen idee dat ik nog steeds bv geef. _O- . Toen ze eenmaal naar huis gingen was ze wel weer bijgedraaid en kregen ze allebei een knuffel.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_159447185
Geen tijd bij te lezen maar wil even *O* doen voor mooie I O+
Franny gefeliciteerd met je peutertje! :*
Je mooie grote meid al!
pi_159447716
Nouja, dan hadden ze zondag maar moeten komen toch Franny ( :6 ) . Best logisch dat I na zo'n dag niet meer op d'r vrolijkst is, dat hebben we allemaal wel. Wat zag ze er heerlijk uit vandaag trouwens, je mooie meisje O+ . Echt al zo groot in haar mooie jurk!

Twinkle héél veel succes morgen *O* ! Je kan het vast!

Chanty wat een gaaf ding is dat! Het lijkt Brum ( O+ !!) wel (maar dan rood) ! Tof dat L er meteen zo gek van was, dan weet je tenminste zeker dat het thuis ook een hit wordt.

Kwak is on a roll *O* wat klink je heerlijk positief. Fijn voor je!

Spannende tijden Zoë, maar het klinkt als toffe plannen. En beterschap :* .

Vicje doet het goed, wat fijn is dat hè Rady? Dan knap je bijna uit elkaar van trots.

Crump wat balen zeg }:| er wordt ook zo met bagage gegooid en gesmeten (Ik zag hoe onze buggy zo HOP de slurf in werd gemikt.. ). Hopelijk krijg je het vergoed! Zijn jullie weer helemaal opgeknapt?
pi_159447817
A had op het KDV exact 20 minuten geslapen. Het was hier dus héél gezellig toen ze thuiskwam. Ze heeft nog een halve banaan gegeten en wat poffertjes van mij (Ja .. kuch.. ik had er zo'n zin in :@ met boter en poedersuiker.. :9 :9 ) en ze viel onder de douche al bijna in slaap, gek kind.

Ohja de juf van het KDV was wel een beetje verbolgen dat A. niet bij de voorleesochtend was. "Ja, echt héél jammer hoor, ze heeft echt wat gemist!". Ja sorry.. ik laat m'n kind gewoon slapen 's morgens omdat ik toch niet hoef te werken nu, en ga haar dus niet wakker maken om om 8:30 klaar te zitten voor een juf die een boekje voorleest. Ontaarde moeder als ik ben, zeg maar :{w :')

We lezen nu trouwens elke avond deze:

en ze vindt het een supergaaf boek! Het is ook echt wel realistisch: "Papa en mama zijn druk met de baby. Zaza moet vaak wachten." :') . Wie weet pikt ze er wat van op.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 27-01-2016 20:00:28 ]
pi_159447888
Tssk Razz, rotmoeder :6
En noem mij een rare, maar is voorlezen niet iets wat ze zo ongeveer elke dag "moeten" doen dan?!

Franny van harte met je grote meid <3

Zo. Nu verder bijlezen :D
pi_159447957
Doen ze ook wel hoor, maar vanmorgen was het een hele happening met ook een ontbijt erbij enzo, en ik geloof dat er nu ouders kwamen voorlezen? (Ontaarde moeder x2 want ik had me niet opgegeven terwijl ik dat nu best zou kunnen doen :@ . Maar om 8:30 slaapt iedereen hier nog :') ) .
pi_159448064
Ja nou, pff, dag voor. Volgende keer maar weer ;) Klinkt wel gezellig, overigens :)

Crump, wat vreselijk stom! Wat is er precies stuk gegaan? Hoe is het vliegen gegaan verder, metd e ziekenboeg?
pi_159449175
Room, voornaamste is de adapter tussen de zitting en onderstel. Stuk afgebroken, en nu kan ik een kant van de zitting uit het frame tillen op elk moment. -O- dat lijkt me niet byzonder veilig.
Verder hebben ze er ook duidelijk mee gesmeten, dikke krassen ed. Ik ga morgen even heel serieus kijken naar hoe en wat, verzekering bellen (prenatal heb ik al contact mee gehad) en dan besluiten wat ik ga proberen vergoed te krijgen. Ik word er stiekem wel verdrietig van.

Vliegen met de kleine ging wel goed! Tis even bikkelen maar hij heeft het goed gedaan. Rustig, lekker knuffelen met mama en boekjes lezen enzo. Ziekenboek continues.. hij eet nog steeds niet goed, en heeft enorme hoeveelheden gas. Ook begon mijn vriend op maandagavond met kotsen, hij was dan toch ook nog aan de beurt. Al met al echt een supergeslaagde trip dus :') iedereen ziek, niemand sliep fatsoenlijk, helft acitiviteiten gemist waar we voor kwamen door ziekte, en als afsluiter is de wagen kapot.

Razz, ik had hetzelfde gedaan hoor :') voorleesochtend. En het boekje ziet er superleuk uit!
pi_159449278
Nou Razz, als je om 08:30 nog lekker slaapt zou ik precies hetzelfde doen! Slaap O+ O+
pi_159449284
Chanty, superleuke auto!

Franny van harte gefeliciteerd met I! *O* ermagherd je hebt een peuter!!
pi_159449387
Argh Crump, wat een bagger. Wel fijn dat de vlucht naar omstandigheden goed ging. En wat ontzettend klote gewoon van je wagen. Die dingen zijn zo kostbaar. Respectloos dat ze daar niet met meer zorg mee om gaan. Succes met het proberen te declareren :*
pi_159450727
Ja, nouja, dat - en ik doe er ook echt álles mee. En wat nu? met mijn zwangere pens met de ziekenboeg op mijn rug met de wagen opgeklapt in de hoge tram naar de prenatal dan maar? en hopen en bidden dat ze me een leenbuggy meegeven oid? (geen garantiegeval, dus geen recht op leenwagen)..

Ik zie nu JM pas.. :* dat is ook naar zeg..

[ Bericht 10% gewijzigd door Crumpette op 27-01-2016 22:17:43 ]
pi_159450767
Franny gefeliciteerd!
Jm wat hefittig :*
Zoë spannende plannen!
Twinkle wat ontzettend spannend ook, veel succes!
Gave auto chanty! Korting is altijd goed :D

We hebben een grote knuffelbeer. Wel dure maar goed, 80 cm, hij kreunt erbij als hij de beer door de kamer sleept want best zwaar hahaha en als ik de beer op zijn stoel zet vindt hij het eng maar hij vindt hem verder super.

Nu door de bmr prik denken we, wel bultjes op zijn rug ook... Blijft wel lang zeg. Ik heb vandaag bloed geprikt :o voor waterpokken. Zo benieuwd of ik ze heb gehad. Anders echt als de dood want als volwassenen moet je zo ziek worden dan brr. Lag er laatst van wakker van een droom dat ik pusbulten had :')

Zijn jullie dreumessen nu ook zo verlegen in vreemde gezelschappen? Zelfs de opvang waar hij 1x per week komt gaat hij achter mijn benen staan en handjes omhoog. Las dat dat goed is, dat hij veilig van onveilig scheidt?

En ik voel me ook ziek worden, na man en kind. Krijg je van die kusjes doorgeven he haha O+
Praten is hier niet zo aan de orde. Oh ja, die testen van CB sta ik echt van te kijken. Bij ons vragen ze niets over ontwikkeling , van wat hij kan. Gelukkig maar wat blokken gaat nog niet goed. 2 stapelen als hij zin heeft en dan ermee smijten. Net als vormenstoof.
pi_159453500
Bij het CB heeft I ook al twee keer een toren gebouwd, en afgelopen keer heeft ze zelfs staan voetballen met de arts. Die wilde zien of haar evenwicht goed was.

Hilmo, I heeft dat ook inderdaad. Zij gaat drie keer per week naar kdv maar bijna iedere keer staat ze even achter mijn benen als we binnen komen. Ik vind het wel schattig. Ze is er ook snel weer over heen, maar dat eerste moment is altijd even spannend voor haar.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_159457730
Ook daarin is de onze nogal makkelijk; als hij het ergens een beetje kent (kdv, opa & oma, vrienden etc) loopt hij voor ons uit naar binnen meestal ;) In restaurantjes oid, of bij familie waar hij niet vaak geweest is (zoals afgelopen weekend op verjaardag bij schoonzus, waar ook 2 grote honden zijn) zit hij eerst een poosje op schoot, dan gaat hij naar iedereen lachen en dan wil hij los. Honden waren na een paar minuten ook 'aaaaaaiii' O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_159458039
Saar is ontzettend vrij is alles wat ze doet... in het oceanium een wildvreemd kind knuffelen (moeder keek echt }:| :7 naar mij) En gister kwamen er 2 kinderen spelen de ze nooit eerder gezien had en dan is ze ook overenthousiast. Maar ook in grote gezelschappen, ze kijkt of ik er ben en dan gaat ze...

Ze is gisteren voor het eerst gebeten door een ander kind... Zat er wel aan te komen, kindje had al een paar x gezegd dat ze niet wilde spelen, maar mijn stormtrooper snapt dat niet en toen *hap* gevolg, een hevig verontwaardig en huilend meisje op schoot.
S. 2014
J. 2016
pi_159458223
Franny!! Gefeliciteerd met je peuter! WoaaH *O*
♥ J & S
pi_159458258
Franny, alsnog gefeliciteerd met I *O* Wat zag ze er weer mooi uit gisteren O+

Crump, wat ruk van je wagen -O- Ik kom voor werk geregeld in de bagagekelder en heb daar het nodige gooi & smijtwerk gezien.... zelf had ik vorig jaar daardoor een goedkope 2e hands buggy gekocht, no way dat ik m'n mooie wagen zou inchecken :@ Ik hoop dat je via de verzekering geld kan claimen :*

Hilmo, herkenbaar hoor. F moet meestal ook even ontdooien, duurt een paar minuten ofzo :)

JM, wat verdrietig ;( :*
pi_159459756
Franny nog gefeliciteerd met I, een peuter *O*
Ik wilde nog even zeggen dat ik je inderdaad ontaard vind Razz, tsss je kind laten liggen.
Ah GM, bijten ;(
Hilmo, dat is naar dat je ziek begint te worden.

Algemene 'ik voel me zwaar verkouden en grieperig worden' tip:
Verse gember raspen, citroenschijfjes en citroensap, rode peper, kaneel, honing en dan kokend water erop en zo heet mogelijk opdrinken.
Dat doe ik als het voel opkomen...heftig maar werkt erg goed.
pi_159459881
Inmiddels contact gehad met de KLM, gelukkig klinkt het wel alsof ze het netjes willen oplossen. Mag ik vragen wat voor buggy jullie hebben? Ik heb naar alle waarschijnlijkheid een tussenoplossing nodig en een buggy ernaast met nr 2 is ws toch wel handig, ook als er op termijn een auto komt.. dus ik ben me nu aan het orienteren op een goeie buggy. Liefst met een mandje eronder.
  donderdag 28 januari 2016 @ 10:09:47 #99
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_159459908
Crumpette, balen zeg :(. De zus van een vriendin heeft dat laatst ook gehad met haar dure Bugaboo. Die was stuk bij aankomst op vakantie. Binnen een week na terugkomst (en melding) had ze het complete bedrag terug op haar rekening. Geen idee hoe precies maar volgens mijn vriendin ging dat via KLM zelf.

JM, wat verdrietig :*.

Franny, nog van harte!

Hilmo, Suus is redelijk snel op haar gemakje (als ze zich gewoon fijn voelt). Mijn peuter daarentegen kijkt even wat langer de kat uit de boom. Niks mis mee wat mij betreft!

Wat sneu voor Saar, GM -O-

Mijn dreumesje zit weer onder de rode bultjes... Dacht dat ze een paar weken geleden de waterpokken had gehad maar misschien toch niet :?. Het zijn iig (nog) geen blaasjes geworden. Fijne timing wel weer, we gaan morgen een weekendje weg :'). Ik lees dat het met open blaasjes niet een goed idee is om te gaan zwemmen maar weet iemand hoe dat zit met dichte blaasjes (mochten het blaasjes worden)? Ze is verder niet ziek of koortsig. Beetje hangerig wel.

Verder gaat ze zo lekker met kletsen nu O+! Ze zegt nu: (naast behoorlijk wat dierengeluiden) helpen, kijk, die, hier, daar, mama, papa, E.lin, L.is (nichtje van zelfde leeftijd), poepen, happen, bah, dicht, bal, baby, en ik vergeet vast nog wel iets. Zo gezellig! Iedere dag een woordje erbij :)
pi_159460019
TS, ons werd afgeraden om te gaan zwemmen: grote kans dat je andere kindjes aansteekt (en het zwembad loopt waarschijnlijk leeg als ze je kind zien :D ) en de kans is reeel dat er ontstekingen etc ontstaan door de bacterien in het zwembad. Wij hebben het toen niet gedaan in ieder geval.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')