'quote:Op zaterdag 12 maart 2016 18:51 schreef vinnypassy het volgende:
- California roll (surimistick, avocado, komkommer, tobiko en een klein beetje wasabimayo)
- Tonijn sushi (verse tonijn, avocado, komkommer, sesamzaad en een klein beetje wasabimayo)
- Zoetzure komkommer
- Dichtgeschroeide tonijn (in een jasje van sesamzaad, chilivlokken en grof zeezout) met wasabimayo
En ja, die mayo ziet er uit als hele dikke klodders, maar ik was stiekem gewoon niet snel genoeg met de foto nemen. Sushi maken met het norivel aan de binnenkant viel me trouwens reuze mee: ik vond het niet moeilijker dan met het norivel aan de buitenkant.
[ afbeelding ]
Oh Lord.. Mag ik vragen welk recept je hebt gebruikt?quote:Op dinsdag 15 maart 2016 12:09 schreef minilot het volgende:
Testje, homemade marshmallows met gezouten karamel (erop en in heel dunne laagjes erin/erdoor)
[ afbeelding ]
Ben je er tevreden over? Het ziet er wel goed uit, maar het is toch meer afhankelijk van de structuur of het ook echt lekker was.quote:Op dinsdag 15 maart 2016 12:09 schreef minilot het volgende:
Testje, homemade marshmallows met gezouten karamel (erop en in heel dunne laagjes erin/erdoor)
[ afbeelding ]
Heerlijk!quote:Op zondag 20 maart 2016 09:44 schreef vincevega82 het volgende:
Een Chinese maaltijd gemaakt
[ afbeelding ]
Knoflook stengels met spek
Zoet zure komkommer
Roerei met tomaat
Gong bao kip
Koude kip met szechuan dressing
Mapo tofu
Heel leuk! Die wil ik graag een keer makenquote:Op zondag 20 maart 2016 15:20 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Onion Pakora
Van een simpele ui, wat specerijen en wat kikkererwtenmeel een heerlijk hapje. Een aanrader.
[ link | afbeelding ]
Making Onion Pakora
Ik ook!quote:Op maandag 21 maart 2016 13:10 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Heel leuk! Die wil ik graag een keer maken
Ziet er goed uit. Heerlijkquote:Op maandag 21 maart 2016 11:53 schreef Molleman het volgende:
[ afbeelding ]
Kippendijfiletreepjes gemarineerd met Arachideolie, Piri piri, kerrie madras, gemalen chili’s, knoflook, sojasaus, honing, citroensap, chipotlesaus, tabascosaus. Half uur op 160 graden in de oven, daarna 5-10 minuutjes onder de hete grill.
Met een chilimayo met mayonaise, sojasaus, gemalen chili’s, tabasco, citroensap, honing en extreem hete hotsauce.
Op een broodje met komkommerplakken, rucola en rode ui.
Sjesus, kon je niet kiezen? Of moesten de flesjes op?quote:Op maandag 21 maart 2016 11:53 schreef Molleman het volgende:
[ afbeelding ]
Kippendijfiletreepjes gemarineerd met Arachideolie, Piri piri, kerrie madras, gemalen chili’s, knoflook, sojasaus, honing, citroensap, chipotlesaus, tabascosaus.
Hehe, behoorlijk uitgebreid qua ingrediënten inderdaad als ik het zo zie maar het was heel geslaagd moet ik zeggen qua smaak. Ben gewoon begonnen met de olie in een bord en daarna gewoon dingen aan het toevoegen geweest tot ik het lekker genoeg vind smaken. En dan kan het nog wel eens voorkomen dat de gehele kruidenkast overhoop gehaald wordtquote:Op maandag 21 maart 2016 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Sjesus, kon je niet kiezen? Of moesten de flesjes op?
Ah een soort Kasekuchen. Lekkerquote:Op woensdag 23 maart 2016 16:30 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Nieuwe foto's gemaakt voor mijn gebakken cheesecake. Oude foto's waren echt meh.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |