Volgende keer weer! Supermarkthamburgerbroodjes zijn best bah vergeleken met dezequote:Op woensdag 17 februari 2016 08:08 schreef minilot het volgende:
En Isa, olee voor je broodjes natuurlijk!
is jouw koelkast groot genoeg voor gevormd stokbrood?quote:Op vrijdag 19 februari 2016 08:34 schreef Trusten het volgende:
Morning broodbakkers, even een vraagje. Ik wil zondag vers stokbrood meenemen naar een verjaardag, maar heb 's morgens niet meer de tijd om alles te doen. Ik wil het dus graag zondag alleen maar afbakken. Heb ik het dan goed begrepen als ik de eerste rijs in de koelkast kan doen? Of kan het ook nog na het vormen in de koelkast?
bij mij staat onder tekstvlak allemaal gele koppetjes en als ik daar op klik danquote:Op zaterdag 20 februari 2016 11:19 schreef Martijn1P het volgende:
Edit: Snap dus echt niet hoe ik die emoticons achter mijn zin krijg haha
Nice!quote:Op zaterdag 20 februari 2016 16:33 schreef computergirl het volgende:
Mijn eerste baksel van vandaag
[ afbeelding ]
blz 132 van Levine, pecan vijgen zuurdesem
nee veel, ik had paar maanden terug een gist recept uitgeprobeerd met 50%. Mijn kans op hart en vaatziektes nam spectaculair toe naar mijn gevoelquote:Op zaterdag 20 februari 2016 16:44 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Vind je het te weinig?
Dat is hoe brioche rolt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |