Kant en klaar of heb je zelf kipfilet gepaneerd?quote:Op maandag 16 november 2015 19:52 schreef Etsu het volgende:
Zuurkoolstamppot met spekjes en kipschnitzel. Mjam.
Kant en klaar natuurlijk. Zóveel verstand van koken heb ik niet. Hou het maar gewoon lekker bij koken en bakken volgens de verpakking.quote:Op maandag 16 november 2015 20:22 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kant en klaar of heb je zelf kipfilet gepaneerd?
Vanavond goulash (zelfgemaakt) met rijst.
Nu bij de koffie plakje zelfgebakken cake
Kipfiletje mooi dun snijden, plat slaan, kruiden, door de bloem, door het ei en dan door paneermeelquote:Op maandag 16 november 2015 20:35 schreef Etsu het volgende:
[..]
Kant en klaar natuurlijk. Zóveel verstand van koken heb ik niet. Hou het maar gewoon lekker bij koken en bakken volgens de verpakking.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |