Ja, en nee, ik woon vlak aan de grens. Je kan trouwens bij de Aldi zoute haring kopen, twee stuks in beschermende atmosfeer. Smaken best goed, beter dan van zo een kraam waar ze al uren schoongemaakt op je liggen wachten, maar niet zo goed als eentje die voor je wordt schoongemaakt.quote:Op woensdag 23 september 2015 12:59 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In Duitsland? Dacht dat je best ver van de grens woonde
Ze zijn best groot of is de pan kleinquote:Op woensdag 23 september 2015 19:19 schreef kipje123 het volgende:
begrijp ik nou goed dat je gehaktballen van een half pond per stuk maakt?
krijg je die van binnen wel goed gaar?quote:Op woensdag 23 september 2015 18:04 schreef Geerd het volgende:
Wie komt er eten zo !!!
[ afbeelding ]
Volgende keer eerst maar 2 kan ik ze tenminste normaal omdraaien
Ja hoor ! Rond om ff bruin bakken, laag vuurtje deksel der op om de 10 ff wentelen hatselflats 45min ofzo.quote:Op woensdag 23 september 2015 19:30 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
krijg je die van binnen wel goed gaar?
Jup!!quote:Op woensdag 23 september 2015 19:19 schreef kipje123 het volgende:
begrijp ik nou goed dat je gehaktballen van een half pond per stuk maakt?
1 kg : 4quote:Op woensdag 23 september 2015 19:20 schreef Soury het volgende:
[..]
Ze zijn best groot of is de pan klein
Ok ik kom eraanquote:
quote:Op woensdag 23 september 2015 19:55 schreef banaantjeEE het volgende:
Bloemkool met schnitzel en gebakken aardappelen
Wat ga je maken dan ?quote:Op woensdag 23 september 2015 20:12 schreef habitue het volgende:
Nu 2kg riblappen in blokjes van 0.5 cm snijden
Chili con carne. Veel eters morgen.quote:
Uhuhu .quote:Op woensdag 23 september 2015 21:21 schreef Geerd het volgende:
[..]
Je weet waar dat roze van gemaakt is ?
wat een baasquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |