abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 07:27:21 #301
7889 tong80
Spleenheup
pi_157176863
André Hazes Jr. en zijn moeder Rachel kijken elkaar niet eens meer aan sinds de breuk. De twee waren buren, maar daar was alles mee gezegd. "Als we elkaar zien, draaien we ons gezicht weg", aldus de zanger die het wilde bijleggen.
André Hazes jr. met zijn vriendin Monique
André Hazes jr. met zijn vriendin Monique
Foto: BrunoPress/Patrick van Emst
Eerder werd al bekend dat André's relatie met de 16 jaar oudere Monique zorgde voor strubbelingen in de relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. "Ik ben verliefd geworden op Monique en ze is bij mij bovenaan komen te staan. Ze is voor mij de belangrijkste persoon in mijn leven geworden", vertelt André in Van der Vorst ziet sterren. Een plek die voorheen bestemd was voor zijn moeder. Toch hadden ze volgens hem die plek makkelijk kunnen delen.
"Maar dan gebeuren er ineens dingen waardoor je op een gegeven moment voor jezelf kiest", verklaart een openhartige Hazes. Ook het contact met zijn zus is verbroken en een hereniging zit er voorlopig nog niet in. "Mijn moeder is er nog niet klaar voor en mijn zus doet eigenlijk alles wat mijn moeder doet", aldus Hazes die slapeloze nachten had door de breuk.
Toch heeft André volgens eigen zeggen alles geprobeerd om de relatie te lijmen. "Ik heb er ook echt gehuild erom. En ik denk mijn moeder en zus ook." Op dit moment wil hij zich 'focussen op de mensen en dingen in mijn leven die positief zijn' en daar vallen Rachel en Roxeanne helaas momenteel niet onder volgens de zanger. Wat de toekomst brengt weet hij niet, al is hij 'niet iemand die lang boos blijft'.
André was verder openhartig over zijn jeugd waarin zijn overleden vader André Hazes een grote rol speelt. "Toen mijn ouders uit elkaar gingen waren dat de beste maanden van mijn leven omdat hij toen een vader was", bekende hij.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')