abonnement Unibet Coolblue
pi_152114904
Dat zou wat zijn ja, eerst kopen en dan in de zomer alweer weg doen. :+
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_152114962
Als ze er één verkopen, hoop ik dat het Boymans is - heeft maar 7 hele wedstrijden gespeeld dit seizoen -, maar als een 'gek' uit Engeland 3,5 miljoen pond op tafel legt voor Haller in juli, kun je dat bijna niet weigeren. Al moet je je altijd afvragen of hij een jaar later niet nóg meer zou kunnen opleveren.

Ik verwacht dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen en dat Haller i.i.g. wel een heel seizoen in Utrecht zal spelen en bovendien is er discussie of dat wel mag van de UEFA.

[ Bericht 5% gewijzigd door Downwards op 29-04-2015 08:23:08 ]
pi_152115090
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 08:16 schreef Downwards het volgende:
Als ze er één verkopen, hoop ik dat het Boymans is - heeft maar 7 hele wedstrijden gespeeld dit seizoen -, maar als een 'gek' uit Engeland 3,5 miljoen pond op tafel legt voor Haller in juli, kun je dat bijna niet weigeren. Al moet je je altijd afvragen of hij een jaar later niet nóg meer zou kunnen opleveren.

Ik verwacht dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen en dat Haller i.i.g. wel een heel seizoen in Utrecht zal spelen en bovendien is er discussie of dat wel mag van de UEFA.
Ja dat zou mooi zijn, ondanks dat ik Ruudje een goede spits voor ons vind kun je er niet op bouwen gezien zijn blessures...
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_152146021
quote:
FC Utrecht heeft de optie tot koop op aanvaller Sébastien Haller gelicht. De revelatie van de tweede seizoenshelft komt daardoor definitief over van AJ Auxerre. De 20-jarige clubtopscorer ligt nu tot medio 2019 vast bij FC Utrecht.

Haller voegde zich tijdens de winterstop van dit seizoen bij de selectie van FC Utrecht, dat hem op huurbasis overnam van AJ Auxerre. Sindsdien had de jeugdinternational van Frankrijk er slechts vijftien optredens voor nodig om tien keer te scoren én bereidde hij drie Eredivisietreffers voor. “Het nemen van de optie tot koop op Sébastien was afgelopen winter een bewuste keuze. We zagen de potentie. Die is er nu al uitgekomen. En dan zijn we eigenlijk nog maar net aan het werk met hem”, zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht. “Het doel van Sébastien is om via FC Utrecht een volgende stap te maken naar de top. Het is aan onze technische mensen om het talent dat hij heeft verder te ontwikkelen.”

“FC Utrecht investeert met het vastleggen van Sébastien in haar toekomst. Dat wij deze transfer zelf kunnen doen, zegt genoeg. FC Utrecht is op de weg terug als voetbalbedrijf en we zijn er trots op dat wij nu zelf deze investering kunnen doen”, aldus Algemeen Directeur Wilco van Schaik.

“We zien de potentie, de talenten en de kwaliteiten van Sébastien”, is De Kruijff stellig. “Dan is het op zijn plaats en gerechtvaardigd om in deze Franse jeugdinternational te investeren. Met Sébastien en Ruud Boymans hebben we nu twee kwalitatief goede spitsen vastliggen voor komend seizoen.”
pi_152151280
quote:
Niki Mäenpäa geniet belangstelling van FC Utrecht, maar Brighton & Hove Albion is ook in de markt voor de doelman van VVV-Venlo. “Ik ben met FC Utrecht en Brighton in gesprek”, erkent de goalie in gesprek met 1Limburg. “Iedereen dat weet het mijn grote droom is om in Engeland te spelen, maar het verhaal van FC Utrecht is ook goed. Bij beide clubs moet ik de strijd aangaan met de eerste doelman.” Volgens de Fins international hebben ook andere clubs uit Engeland, Turkije en Schotland zich inmiddels gemeld.
Voetbalzone.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_152315130
quote:
Harry van den Ham vertrekt bij FC Utrecht. De oud-trainer van FC Dordrecht is sinds dit seizoen als assitent van hoofdtrainer Rob Alflen werkzaam bij de nummer elf van de eredivisie, maar vertrekt na dit seizoen alweer bij de Domstedelingen.

Eerder werd al duidelijk dat Alflen na dit seizoen moet vertrekken bij Utrecht. Zijn taken worden overgenomen door Erik ten Hag. Die gaat ook als technisch manager aan de slag. Jean-Paul de Jong wordt zijn assistent.

Het besluit over het vertrek van Van den Ham is genomen in goed onderling overleg. Van den Ham loodste FC Dordrecht vorig seizoen via de play-offs naar de eredivisie. Als hoofdtrainer werkte hij eerder voor onder meer Telstar en Top Oss. Ook was hij in een aantal eerdere periodes al als assistent werkzaam in Utrecht.
  dinsdag 5 mei 2015 @ 23:28:18 #108
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_152317261
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 22:33 schreef Downwards het volgende:

[..]

Ik wens hem veel succes verder met zn carriere.

Maar bij fcu heeft hij weinig meer toe te voegen komend seizoen.
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
pi_152317323
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 23:28 schreef RoodWitBlauw het volgende:

[..]

Ik wens hem veel succes verder met zn carriere.

Maar bij fcu heeft hij weinig meer toe te voegen komend seizoen.
Ik mag hem niet zo, maar gun hem ook best een leuk clubje in de JL. Dat hij bij ons rond het eerste elftal niets meer te zoeken heeft, ben ik van harte met je eens.
pi_152321302
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 23:28 schreef RoodWitBlauw het volgende:

[..]

Ik wens hem veel succes verder met zn carriere.

Maar bij fcu heeft hij weinig meer toe te voegen komend seizoen.
Ach, dat heeft hem dit seizoen ook niet bij ons weggehouden...
  woensdag 6 mei 2015 @ 08:38:43 #111
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_152321519
Volgens voetbalzone willen we Ruben Ligeon kopen van Ajax.

En een interview met Bart Ramselaar:

quote:
Bij zijn eerste training bij het eerste elftal van FC Utrecht fronsten diverse toeschouwers én medespelers, positief verrast als ze waren, de wenkbrauwen. De onbevangenheid waarmee hij opging in de training was bewonderenswaardig. Inmiddels, vele trainingen én drie Eredivisieoptredens later, staat hij ook bij het grote publiek op het netvlies: Bart Ramselaar. Opgeleid bij FC Utrecht. FCUtrecht.nl zocht hem op.

"Het seizoen had van mij inderdaad nog wat langer mogen duren", zegt jongeling Ramselaar, in de wetenschap dat er nog slechts twee speelrondes in de Eredivisie op het programma staan. "Het gaat nu lekker, ik mocht twee keer in de basisploeg van het eerste aantreden. Dan had het geen straf geweest als het seizoen wat langer zou duren."

Genieten van de eerste minuten
Na oefenoptredens tegen AA Gent - in het Spaanse La Nucia - en grootmacht Borussia Dortmund, was zijn debuut in Stadion Galgenwaard daar op 1 maart van dit jaar. Kort voor tijd mocht Ramselaar Mark Diemers aflossen in het duel met Feyenoord. "Een mooi moment, zeker weten", gaat de Amersfoorter met zijn gedachten terug naar die dag. "Als je in de jeugd van FC Utrecht speelt, dan is het doel om in de Galgenwaard te spelen. Daar werk je hard voor. Dat is echt heel mooi. Met al die supporters, het publiek. Na een kort moment van spanning, ging ik lekker mee in het spel."

'Ik pas me aan'
Bij de twee meest recente duels van FC Utrecht stond Ramselaar aan de aftrap. "We veranderden van speelsysteem, gingen met vier middenvelders spelen. Toen kwam er een plekje vrij." Een positie die niet direct de zijne is; rechts aan de buitenkant met ruimte voor zich. "Ik ben een aanvallende middenvelder, maar ik word ook vaak controlerend neergezet. Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit. Ik pas me aan. Als ik speel, vind ik het prima. Op dit moment in het systeem met vier middenvelders, vind ik rechts aan de buitenkant een erg fijne rol."

Isco
Ramselaar typeert zichzelf als een creatieve middenvelder, gelijk aan zijn voorbeeld Isco van Real Madrid. "Ik probeer dingen te creëren; acties te maken, te dribbelen, de beslissende pass te geven. Aan de bal mijn ding te doen."

Briljante bal in De Adelaarshorst
Die beslissende pass, die kwam er al snel. In het uitduel met Go Ahead Eagles zette Ramselaar spits Sébastien Haller vrij voor de keeper. Een koud kunstje was het vervolgens voor de Franse clubtopscorer. "Ik zag Rubio (Rubin, red.) de hoek ingaan, maar tegelijkertijd ging Sébastien diep. De centrale verdedigers stonden naast elkaar, niet achter elkaar. Dus ik dacht: ik stuur hem weg. Die bal viel goed en Sébastien maakte het natuurlijk mooi af. Aan die bal ben ik nog wel een aantal keer herinnerd, ja."

Afwachten? Eventjes maar
Nieuw in de eerste ploeg past het jeugdproduct van FC Utrecht zich gemakkelijk aan. "In het begin ben je als nieuwe en jonge speler wat afwachtend, maar dat is maar even. Ik ben niet een speler die vanzelfsprekend gaat coachen bijvoorbeeld. Maar, nu doe ik dat wel. Gaat het automatisch. Dan maakt het niet uit hoe oud je bent."

'Flow vasthouden'
Realistisch, dat is de middenvelder als hij vooruitkijkt. "Ik heb natuurlijk wel twee overwinningen meegemaakt, nog geen tegenslag gehad. Nu is allemaal leuk en fantastisch, maar je moet je ook voorbereiden op mindere dagen. Daar praat je wel met mensen over. Nu zitten we in een mooie flow, maar het is niet altijd omhoog. Dan moet je voorbereid zijn. Maar, die flow die mogen we van mij nog wel even vasthouden. Om te beginnen zondag tegen Excelsior."


[ Bericht 97% gewijzigd door PBateman1978 op 06-05-2015 08:48:05 ]
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 6 mei 2015 @ 08:57:35 #112
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_152321845










quote:
FC Utrecht draagt zondag, in het duel met Excelsior, unieke shirts. Het rode tricot waarmee wordt gespeeld, is voorzien van een beeltenis van de overleden oud-speler David di Tommaso, met daarbij ook zijn geboortedatum en zijn sterfdag.

Het hommageshirt zal later dit jaar, tijdens een David di Tommaso Memorial Match, nogmaals worden gedragen door de spelers van FC Utrecht. Op 29 november 2015 is het exact tien jaar geleden dat Di Tommaso in zijn slaap kwam te overlijden.

Een variant op het shirt dat de spelers dragen, is vanaf vandaag (woensdag) verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop. Dat shirt bevat geen sponsoruitingen. Op de achterzijde van het shirt staat ‘DI TOMMASO’ in het lettertype dat werd gebruikt bij het FC Utrecht-shirt dat hij voor het laatst droeg en is bovendien het portret van de Fransman verwerkt in ‘zijn’ rugnummer 4. Het shirt kost 45 euro; een prijs die overeenkomt met het 45-jarige bestaan van FC Utrecht dit jaar. In zowel de fanshop als de webshop kan op aanvraag kosteloos de sponsoruiting van HealthCity op het shirt worden gedrukt.

Traditioneel wordt tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, door SupportersVereniging FC Utrecht, de David di Tommaso Trofee uitgereikt aan de speler die in de ogen van de supporters het meest waardevol en populair was in het voorbije seizoen.
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_152324053
quote:
quote:
KNVB: Regels staan ADO geen Mansveld-shirt toe

ADO Den Haag zal op 3 december niet aantreden in een shirt met een afbeelding van Aad Mansveld erop. De UEFA-regels verbieden clubs te spelen in shirts met afbeeldingen.
Foto
Foto: Eric Verhoeven Fotografie

De club uit de Hofstad wilde op 3 december tegen NAC een groot eerbetoon brengen aan haar clubicoon, die twee dagen later precies twintig jaar geleden overleed.

Ondanks het verbod zullen de door kledingsponsor Errea ontworpen shirts wel in het stadion te zien zijn. Tijdens de warming-up zullen de Aadje-tricots gedragen worden door de ADO-spelers. Het is de bedoeling dat het shirt in een beperkte oplage in de fanshop van ADO Den Haag verschijnt.
http://www.elfvoetbal.nl/(...)n-mansveld-shirt-toe

bericht uit 2011, weet niet of de regels hieromtrent gewijzigd zijn
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 6 mei 2015 @ 10:32:19 #114
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_152324067
Lijkt me wel, of zou ... FC Utrecht.. echt dom.. zijn :')
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_152324482
Toe maar; geld verdienen over de rug van een overleden speler? Ik mag toch hopen dat die 45 euro in een goed doel steken...
pi_152324604
quote:
Het doet mij pijn dat ze het op deze manier proberen uit te melken. Er zijn al mooie initiatieven genomen (beeld op de Bunnikside onder andere) en ieder jaar wordt er al een trofee uitgereikt en stil gestaan bij zijn overlijden.

Het mag allemaal best wat bescheidener.
  woensdag 6 mei 2015 @ 10:59:25 #117
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_152324843
Het is wel heel veel ja...

Maar goed, ik lees ook nog steeds berichten van mensen die er blij mee zijn dus als de behoefte er nog is vind ik het allemaal prima.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_152325742
@fcutrecht.nl

quote:
Een variant op het shirt dat de spelers dragen, is vanaf vandaag (woensdag) verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop. Dat shirt bevat geen sponsoruitingen. Op de achterzijde van het shirt staat ‘DI TOMMASO’ in het lettertype dat werd gebruikt bij het FC Utrecht-shirt dat hij voor het laatst droeg en is bovendien het portret van de Fransman verwerkt in ‘zijn’ rugnummer 4. Het shirt kost 45 euro; een prijs die overeenkomt met het 45-jarige bestaan van FC Utrecht dit jaar.
  woensdag 6 mei 2015 @ 12:16:12 #119
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_152326652
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 10:59 schreef PBateman1978 het volgende:
Het is wel heel veel ja...

Maar goed, ik lees ook nog steeds berichten van mensen die er blij mee zijn dus als de behoefte er nog is vind ik het allemaal prima.
Mogen we ook wel weer eens een keer stilstaan bij Mihai Neșu.
Wat er met hem is gebeurt is misschien nog wel erger dan overlijden in je slaap.
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
pi_152401268
quote:
Timo Letschert is ook de komende seizoenen in het shirt van FC Utrecht te bewonderen. De verdediger wordt definitief overgenomen van Roda JC. De club uit de Domstad heeft de koopoptie op de huurling gelicht. Letschert tekent een contract voor drie jaar. Club en speler bereikten eerder al overeenstemming. Vrijdagmiddag bevestigde Letschert tegenover FOX Sports dat ook de clubs het nu eens zijn geworden.

Bij zijn vorige clubs FC Groningen en Roda ging de verdediger met problemen weg. In het Hoge Noorden kon hij moeilijk omgaan met zijn reserverol en in Limburg leefde hij in onmin met de supporters. In het shirt van Utrecht bloeide hij volledig op. De 21-jarige Letschert is uitgegroeid tot een vaste waarde in het team van trainer Rob Alflen en kwam dit seizoen in 21 competitieduels in actie.

Vorige maand gaf algemeen directeur Wilco van Schaick tegenover Voetbal International al aan dat Utrecht de verdediger graag wilde behouden. "Wij zijn zeer tevreden over Timo. In het begin moest hij wennen, maar intussen zijn we heel blij met hem. Een mooi, jong talent."
  vrijdag 8 mei 2015 @ 13:22:07 #121
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_152401422
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 13:17 schreef Downwards het volgende:
Timo Letschert is ook de komende seizoenen in het shirt van FC Utrecht te bewonderen. De verdediger wordt definitief overgenomen van Roda JC. De club uit de Domstad heeft de koopoptie op de huurling gelicht. Letschert tekent een contract voor drie jaar. Club en speler bereikten eerder al overeenstemming. Vrijdagmiddag bevestigde Letschert tegenover FOX Sports dat ook de clubs het nu eens zijn geworden.

Bij zijn vorige clubs FC Groningen en Roda ging de verdediger met problemen weg. In het Hoge Noorden kon hij moeilijk omgaan met zijn reserverol en in Limburg leefde hij in onmin met de supporters. In het shirt van Utrecht bloeide hij volledig op. De 21-jarige Letschert is uitgegroeid tot een vaste waarde in het team van trainer Rob Alflen en kwam dit seizoen in 21 competitieduels in actie.

Vorige maand gaf algemeen directeur Wilco van Schaick tegenover Voetbal International al aan dat Utrecht de verdediger graag wilde behouden. "Wij zijn zeer tevreden over Timo. In het begin moest hij wennen, maar intussen zijn we heel blij met hem. Een mooi, jong talent."
Zoals verwacht, maar alsnog goed om de bevestiging te zien!
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_152442588
quote:
FC Utrecht verdediger Jeff Hardeveld (20) heeft bij de maandag training ogenschijnlijk een zware knieblessure opgelopen. De jonge verdediger was de afgelopen dagen te zien met een brace en op krukken. Vanwege de zwelling van de knie kan er op dit moment nog niet vastgesteld worden hoe ernstig de blessure is. Dat het seizoen afgelopen is voor Hardeveld is wel duidelijk.

De jonge verdediger maakt op 20 december 2014 zijn debuut in het eerste elftal van FC Utrecht. Inmiddels is Hardeveld een vaste waarde geworden op de linksback positief waar hij 8 wedstrijden speelde en een maal scoorde.
Flinke aderlating, kunnen we wel stellen.

Jeff Hardeveld. ^O^
pi_152481412
Groot artikel in de Volkskrant deze morgen:

quote:
'Hij kwam, hij zag, hij overwon én hij blijft'

Sebastién Haller is in een half jaar uitgegroeid tot publiekslieveling bij FC Utrecht. De club heeft de Franse huurling net op tijd vastgelegd. Buitenlandse kapers lagen op de loer.

Door: Bart Jungmann 10 mei 2015, 23:17

Sebastién Haller, een vriendelijke reus van 1,90 meter, kijkt naar zijn voetbalschoenen. Ze zijn oranje. Dat zijn ze omdat de sponsor het wil, maar hij snapt de hint. 'Ja, een mooie kleur.' De voetballer glimlacht minzaam.

Met één van die schoenen, de rechter om precies te zijn, heeft de 20-jarige Fransman een uur eerder weer eens doel getroffen. Het is zijn elfde in een half seizoen. Daardoor komt FC Utrecht ook op voorsprong. Maar de vreugde is van korte duur. Uiteindelijk mogen Haller en ploeggenoten nog blij zijn een 2-2-gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Excelsior.

We zijn net op tijd rondgekomen
- Edwin de Kruijff, manager scouting en spelerszaken


Omdat het de laatste thuiswedstrijd is, wordt het toch een beetje feest in Galgenwaard. Vertrekkende spelers en trainers worden met applaus uitgeluid. Supporters hebben de beste speler van het seizoen gekozen. 'Hij kwam, hij zag, hij overwon én hij blijft', schalt de voorzitter van de supportersvereniging. De winnaar is de man van het halve seizoen, Sebastién Haller.

Eind vorige maand heeft FC Utrecht hem voor vier jaar kunnen vastleggen. Voor 750 duizend euro komt Haller over van het Franse Auxerre. Dat lijkt een koopje, gezien de status die Haller in korte tijd heeft opgebouwd.

Edwin de Kruijff, manager scouting en spelerszaken, glimlacht. 'We zijn net op tijd rondgekomen. Al in februari zijn we met Haller tot een akkoord gekomen. Uiteindelijk hebben zich nog andere clubs gemeld, uit Frankrijk, maar ook uit Engeland, die aanmerkelijk meer konden bieden.'

Lieveling

Sebastién Haller voetbalt sinds de winterstop in Utrecht. Oud-speler en scout Didier Martel had de clubleiding attent gemaakt op zijn landgenoot, een talent dat bij eerstedivisieclub Auxerre op een zijspoor was geraakt. De Kruijff ging zelf kijken en sprak de beoogde aanwinst. 'Zelfbewust, maar op een prettige manier. Een jongen die open stond voor verbetering.'

Een bezoek aan de wedstrijd tussen AZ en Utrecht, de laatste voor de winterstop, gaf het laatste zetje. Dat leidde tot een huurovereenkomst met de mogelijkheid tot aankoop. De Kruijff: 'Hij was erg enthousiast over het spel.' Veel beter dan in die wedstrijd, resulterend in een 3-0-zege, zal FC Utrecht ook niet gespeeld hebben.

Sneller dan gedacht ontwikkelde Sebastién Haller zich tot basiskracht en publiekslieveling. Het zo vurig verlangde spektakel bleek te schuilen in een bonenstaak met een verrassend goede techniek. Vooral zijn vier doelpunten in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht, halverwege februari, maakten de geesten rijp voor aankoop.

Zelfbewust, maar op een prettige manier. Een jongen die open stond voor verbetering

Supporters startten zelfs een actie met ludieke T-shirts om een steentje bij te dragen. In het licht van de recente transfer van Memphis Depay mag een bedrag in tonnen een peuleschilletje zijn. Voor het financieel wankele FC Utrecht was het een reusachtige uitgave die toch is gedaan om ze later dubbel en dwars terug te verdienen.

Tot die tijd schittert er weer een nieuwe aanvalsleider in Galgenwaard, tredend in een lange traditie met klinkende namen als Willaarts, Kuijt en Van Loen. Volgens De Kruijff komt Haller beter tot zijn recht in de offensieve traditie van het Nederlandse voetbal. 'In Frankrijk moest hij het vaak doen met lange ballen van achteruit.'

Zelf zoekt de Fransman de succesvolle wending in de ontvangst. 'Iedereen, van spelers tot supporters, gaf me het gevoel welkom zijn.' De aanwezigheid van medespeler en landgenoot Eduard Duplan deed de integratie extra vlot verlopen.

Tegen Excelsior is het spektakel ver te zoeken. De Rotterdamse club hoopt met een gelijkspel het verblijf in de eredivisie te verlengen. Daartoe is een verdediging van vijf man geformeerd. Utrecht moet het bovendien door blessures zonder een echte buitenspeler stellen. Dus kan Haller weinig anders doen dan hoge ballen met borst of hoofd in de richting van een ploeggenoot te sturen.

Een kwartier na rust wordt de nummer 22 voor het eerst in stelling gebracht. Middenvelder Ayoub wordt in het strafschopgebied gehaakt. Onmiddellijk ontfermt Sebastién Haller zich over de bal, klaar om het vonnis te voltrekken.

Zijn medespelers hadden voor de winterstop een potje gemaakt van strafschoppen. Haller bleek er in het trainingskamp geen moeite mee te hebben. Sindsdien heeft hij al een paar keer raak geschoten en dat doet hij zondag ook. Zijn naam echoot door het stadion.

Na afloop staat hij trots met de trofee voor beste speler in zijn handen. De beker is vernoemd naar David di Tomasso, een landgenoot die FC Utrecht eerder aan zich verplichtte en tien jaar geleden plotseling overleed. Eerlijk gezegd was Di Tomasso tot voor kort een onbekende voor hem, maar hij is onder de indruk van de gevoelens die zijn dood nog altijd losmaakt.

Haller is in korte tijd gehecht geraakt aan zijn nieuwe werkomgeving. Nadenken over de verre toekomst wil hij daarom niet. 'Ik heb hier een contract getekend. Hier wil ik slagen.'
  maandag 11 mei 2015 @ 13:06:07 #124
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_152487293
quote:
Trainer Robby Alflen is het gepraat over een ‘topsportcultuur’ bij FC Utrecht zat. Op een topsportcultuur die door de club niet wordt gefaciliteerd, wil hij niet afgerekend worden, zegt hij tegenover RTV Utrecht.

Hij moet naar eigen zeggen een beetje lachen om de term ‘topsportcultuur’ die de laatste weken rondzingt in en om de club. Alflen: “Opeens is dat het toverwoord. Ik ben er ook wel een beetje klaar mee, moet ik eerlijk zeggen. Hoe vaker ik het hoor en lees, hoe meer ik het gevoel krijg dat iedereen denkt dat wij dit seizoen maar wat hebben lopen aanmodderen. Dat is absoluut niet zo.”

Hij vindt dat de club een voorwaardenscheppende rol heeft. “De club moet die topsportcultuur faciliteren en als de club die faciliteert dan kunnen de mensen daarmee werken”, zegt hij in gesprek met RTV Utrecht-verslaggever René van den Berg.

Door de enkel
Alflen suggereert dat de voorwaarden voor een topsportklimaat ontbreken op trainingscomplex Zoudenbalch. “We hebben een heel kleine gym waarvan de hele club gebruik moet maken (…) en een spelershome dat eigenlijk vernieuwd moet worden. En dan hebben we een trainingsveld waarop spelers spontaan door de enkel gaan. Wij hebben dus zo professioneel mogelijk gewerkt dit seizoen met zijn allen, maar meer was er in dit opzicht niet van te maken.”

Afgezien van het trainingsveld heeft Alflen er geen moeite mee om zo te werken. “Dat jeugdspelers in een gang zomaar langs een speler van het eerste elftal kunnen lopen, dat vind ik onze charme. Dat vind ik bij FC Utrecht horen. Wat ik wel vervelend vind is dat ik daar vervolgens op afgerekend ga worden. Nu heb ik het zo vaak gelezen en gehoord. Ik ben er nu wel klaar mee.”
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_152487486
Goh wat toevallig dat een dergelijk interview direct na de laatste thuiswedstrijd naar buiten komt :')

De waarheid zal wel in het midden liggen; maar dat een trainer praat over "hun" ipv "ons" als het over de club gaat vind ik wel een beetje sneu.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')