quote:Op zaterdag 11 april 2015 08:29 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Dat werkt, maar niet te lang Marineren... Ik heb ooit eens kip te lang vooraf gemarineerd met ananas... Die was veranderd in een soort van Tsja... Het viel uit elkaar.
Kiwi, papaya en ananas bevatten enzymen die eiwitten afbreken.
Ik vind gepekeld of lang gemarineerd vlees lekkerder
quote:Op zaterdag 11 april 2015 08:54 schreef Spanky78 het volgende:
Dat werkt, maar niet te lang Marineren... Ik heb ooit eens kip te lang vooraf gemarineerd met ananas... Die was veranderd in een soort van Tsja... Het viel uit elkaar.
Kiwi, papaya en ananas bevatten enzymen die eiwitten afbreken.
Ik vind gepekeld of lang gemarineerd vlees lekkerder
Graag gedaanquote:Op zaterdag 11 april 2015 08:51 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ugh, nu moet ik voortaan bij gemarineerde kip denken aan van die lijkensoep.
Werkt ook, is ook zuurquote:Op zaterdag 11 april 2015 08:52 schreef Myraela het volgende:
Ik vind marineren in yoghurt altijd geweldig.
Dat vind ik ook lekker. Ben sowieso fan van de Indiase keuken, die doen dat vaker.quote:Op zaterdag 11 april 2015 08:52 schreef Myraela het volgende:
Ik vind marineren in yoghurt altijd geweldig.
Ik snap de connectie met je quote niet, maar RHPSquote:
Een East Side Press ??quote:Op zaterdag 11 april 2015 09:00 schreef Postbus100 het volgende:
Ik heb een eiwit over. Wat voor lekkers kan je daarmee als je een oven hebt die een minimale temperatuur heeft van 160 graden?
Hij leek in een time warp te zittenquote:Op zaterdag 11 april 2015 09:04 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik snap de connectie met je quote niet, maar RHPS
Ja, dat ging even mis....quote:Op zaterdag 11 april 2015 09:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hij leek in een time warp te zitten
Time warp gemistquote:Op zaterdag 11 april 2015 09:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hij leek in een time warp te zitten
So you got caught with a flat, well, how about that?quote:
Zijn er een heleboelquote:Op zaterdag 11 april 2015 09:09 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Voldoet aan de eisen, maar lijkt me niet lekker iets anders?
Pas ook wel bij industriële vleesverwerking, dat satanic mechanic. Wordt veel gesjoemeld en legaal gesjoemeld (minder vlees verkopen, meer water met zout, fosfaat en verdikkingsmiddelen).quote:Op zaterdag 11 april 2015 09:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
So you got caught with a flat, well, how about that?
Well babies, don't you panic.
By the light of the night when it all seems alright
I'll get you a satanic mechanic.
Analoogham, ik weet het, hier in D hebben we na de analoogkaas daar ook een schandaal over gehad, werden hammen gevonden met minder dan 50% vleesaandeel.quote:Op zaterdag 11 april 2015 09:11 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Pas ook wel bij industriële vleesverwerking, dat satanic mechanic. Wordt veel gesjoemeld en legaal gesjoemeld (minder vlees verkopen, meer water met zout, fosfaat en verdikkingsmiddelen).
Ja en dat is alleen nog het legale gedeelte....quote:Op zaterdag 11 april 2015 09:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Analoogham, ik weet het, hier in D hebben we na de analoogkaas daar ook een schandaal over gehad, werden hammen gevonden met minder dan 50% vleesaandeel.
Volgens mij komt het door de combinatie van dun plakje & marinade.quote:Op zaterdag 11 april 2015 03:43 schreef fespo het volgende:
mijn vraag is hoe komt dit en kan ik dit ook bereiken met gewone kipfilet? ik bedoel dan voornamelijk hoe ik zo'n dressing krijg dat de kip niet droog wordt, niet technieken om een gewone kipfilet sappig te houden.
Ik zie nu een woeste RobinOok haar kipfilet aanvallen.quote:Op zaterdag 11 april 2015 10:04 schreef RobinOok het volgende:
(uurtje of zo, in een plastic zakje en dan elk kwartier even masseren of op slaan, al naar gelang je bui) .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |