abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 7 oktober 2015 @ 09:40:53 #301
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156661669
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 09:06 schreef Konijntjuh het volgende:
Dat wijzen naar Rusland komt mij een beetje de bek uit, al zou het een BUK systeem zijn dan ga je de kwestie krijgen wie is de eigenaar?

Dat kan Oekraïne zelf zijn, dat kunnen de separatisten, en dan heb je nog meer mogelijkheden als ik een flinke smak geld neerleg dan heb ik ook een BUK raketsysteem dus het kan ook door een vermogende individuele separatist aangekocht zijn en dan is de vraag is het aankocht van het leger van Oekraïne of is dit aangekocht uit het Russisch Leger.

En is het allemaal belangrijk in strijd of in werk nu dan boven een oorlogsgebied vallen er spaanders.

ik erger me eerder dood dat men in de media de kwestie van het verzwijgen dat het drie dagen van te voren al bekend was en officieel was vermeld aan bepaalde personen in ons Nederlands kabinet dat het bekend was dat er lucht raketsystemen stonden boven het te bevliegen gebied.

Deze mensen hadden pas echt wat kunnen doen ten behoeve van de veiligheid, niet jan of piotr de soldaat die zijn opdrachtjes krijgt van bovenaf om te strijden of te schieten in een gebied waar oorlog heerst.

Maar goed ons kabinet koos voor de money van Oekraïne en niet voor de veiligheid voor de Europese en Nederlandse burgers.

Als je iemand echt de schuld wilt geven en die het echt had kunnen voorkomen moet je bij onze eigen regering zijn die deze vlucht de dood in gestuurd heeft en dit met enige krokodillentranen er na.


Exactemundo, wat onze regering doet is de heilige onschuld uithangen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')