Feestelijk!quote:Op woensdag 28 januari 2015 08:39 schreef Myraela het volgende:
Lekker kleurtje, deze pompoen hummus.
[ [url=http://www.seasonwithlove.nl/wp-content/uploads/2015/01/pompoenhummus.jpg]afbeelding ][/url]
Oe, die mokka crème caramel klinkt goed!quote:Op woensdag 28 januari 2015 12:48 schreef n0a het volgende:
Had nog 2 foto's te goed. Mokka creme caramel en tripple chocolate brownies naar recepten van Yvette van Boven.
[ afbeelding ]
In Home Baked .quote:Op woensdag 28 januari 2015 12:58 schreef minilot het volgende:
[..]
Oe, die mokka crème caramel klinkt goed!
In welk boek van Yvette staat die?
quote:Op zondag 18 januari 2015 23:09 schreef dahippieunicorn het volgende:
Witte Chocolade Cheesecake met Frambozensaus (Die blijkbaar niet Foodgawker-worthy is )
[ afbeelding ]
misschien wel een winner combo.quote:Op donderdag 29 januari 2015 12:40 schreef minilot het volgende:
Vrolijk, wel.
Eerste gedachte was wel: welke malloot doet er nou tomatenketchup op zijn beschuit met muisjes?!
Ik heb nog nooit room gebruikt in chocolademousse. Alleen eiwit.quote:Op donderdag 29 januari 2015 14:16 schreef vinnypassy het volgende:
Avocado in plaats van room gebruikt? Hoe maakt dat? Denk dat ik dat binnenkort ook eens ga proberen.
Vaag Maar zijn het nou verse goji-bessen of echt boksdoorn of is het hetzelfde?quote:De boksdoorn behoort tot de uitgebreide familie van de nachtschades en deelt dus ook diens gifstoffen. De hele plant is dodelijk giftig met stofjes als atropine en dat levert u maag- en darmstoornissen, neurologische problemen en hartritmestoornissen op. Uiteindelijk kan een vergiftiging zeker fataal zijn voor mens en dier. Een plant om met een boog om heen te lopen, zo zou je denken en je zult hem zeker niet als heel gezond willen betitelen. Dat klopt, maar daar weet de commercie wel raad mee. Want die geven zo’n dodelijke plant gewoon een andere naam en vertellen de onwetende consument vervolgens dat hij werkt tegen allerlei lichamelijk ongemak.
Dat is bij de boksdoorn ook gebeurd en in je boodschappenmand liggen dus geen giftige boksdoornbessen, maar heerlijke gezonde goji-bessen.
Alleen de bes is eetbaar en zit inderdaad vol met het gezonde vitamine C, calcium en magnesium.
Verder zijn er nog een aantal meldingen van een gevaarlijke allergische reactie na het eten van boksdoornbessen. Gezond is toch wat anders.
is hetzelfde ja. Maar in het Nederlands noem ik dingen graag bij de Nederlandse naamquote:Op donderdag 29 januari 2015 14:27 schreef Isabeau het volgende:
Ik ging even zoeken op boksdoornbes en kwam dit tegen:
[..]
Vaag Maar zijn het nou verse goji-bessen of echt boksdoorn of is het hetzelfde?
edit: het is hetzelfde: http://nl.wikipedia.org/wiki/Boksdoorn
misschien wel passender ja. Hoewel ik bij pudding denk aan iets dat trilt als je er tegen aan tikt, en dat vind ik viesquote:Op donderdag 29 januari 2015 14:22 schreef minilot het volgende:
Ik eet dat ook geaag, maar noem het gewoon pudding in plaats van mousse
Ja, helemaal mee eens! Maar ik wist dus niet dat de gojibes ook een Nederlandse naam had. Weer wat geleerdquote:Op donderdag 29 januari 2015 14:56 schreef -Mellow- het volgende:
is hetzelfde ja. Maar in het Nederlands noem ik dingen graag bij de Nederlandse naam
quote:Op donderdag 29 januari 2015 12:34 schreef AwayTL het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Heb je recept gebruikt! Hij was heerlijk, bedankt!
ik doe graag wat anders dan beschuit met muisjes en de anijssmaak van de muisjes paste er prima bij!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |