abonnement Unibet Coolblue
pi_146705441
Een Nederlands team van bergingswerkers is zondagochtend aangekomen op de rampplek van de MH17 in Oost-Oekraïne. Daar zijn zij begonnen met de berging van wrakstukken van het toestel.

Dat heeft de Onderzoeksraad voor Veiligheid laten weten.

De wrakstukken zullen verzameld worden op een plek nabij de crashsite. Later zullen de onderdelen via Charkov worden overgebracht naar Nederland zodat zij onderzocht kunnen worden. De Onderzoeksraad wil hierbij een reconstructie van een deel van het vliegtuig maken.

De berging van de wrakstukken zal, afhankelijk van de veiligheidssituatie, meerdere dagen in beslag nemen. Volgens de Onderzoeksraad zal per dag een beoordeling worden gemaakt van de situatie op de crashsite en gekeken worden of er gewerkt kan worden.

Verlanglijst

Niet alle wrakstukken worden geborgen. De OVV heeft een 'verlanglijst' met specifieke vliegtuigdelen die ze graag wil onderzoeken, omdat die mogelijk meer licht werpen op de toedracht van de crash.

Volgens een woordvoerder bestaat het team bergingswerkers uit dezelfde experts die afgelopen week al hebben gezocht naar menselijke resten. Zij worden bijgestaan door medewerkers van de lokale rampendienst SES.
http://www.nu.nl/vliegram(...)g-rampplek-mh17.html
pi_146708164
Edit:wrong topic
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_146733456
http://www.hartvannederla(...)_si=54694978adb2cfcc
Was dit hier al voorbij gekomen vreselijk om dit te zien
  maandag 17 november 2014 @ 08:54:28 #29
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_146734939
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 14:22 schreef Lavenderr het volgende:
Het moment dat deze raket wordt afgevuurd op vlucht MH17 is te zien op de volgende satellietbeelden.
En waarom zijn ze nu alsnog van de SU-25 afgestapt?

Als we allemaal RT filmpjes hebben gezien waarin men zeker wist dat overal op internet (incl. de Sukhoj site zelf) de specs van de SU-25 aangepast waren?

Blind de MSM van Rusland geloven en zeggen dat je kritisch bent. WTG Niburu! _O-
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  maandag 17 november 2014 @ 11:50:50 #30
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_146737949
Jaa daag eerder op de site lopen ze te melden dat MH17 daar helemaal niet gevlogen heeft. Altijd lekker als een site zich zelf tegenspreekt.
pi_146738752
quote:
6s.gif Op maandag 17 november 2014 08:54 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

En waarom zijn ze nu alsnog van de SU-25 afgestapt?

Als we allemaal RT filmpjes hebben gezien waarin men zeker wist dat overal op internet (incl. de Sukhoj site zelf) de specs van de SU-25 aangepast waren?

Blind de MSM van Rusland geloven en zeggen dat je kritisch bent. WTG Niburu! _O-
Ja, boodschapper he?

en

Het bergen van wrakstukken op de rampplek van vlucht MH17 in Oekraïne is maandagochtend hervat.

Dat meldt de Onderzoeksraad voor Veiligheid maandag. Het is de tweede opeenvolgende dag dat wrakstukken worden geborgen.

De resten van het vliegtuig van Malaysia Airlines worden op een later tijdstip onderzocht om de exacte oorzaak van de crash te achterhalen. De raad wil onder meer een reconstructie maken van een deel van het toestel.

''De wrakstukken gaan eerst naar het plaatsje Torez waar bergers ze in treinwagons laden'', aldus een woordvoerster van de onderzoeksraad. ''Later zullen de wrakstukken via Charkov naar Nederland worden getransporteerd.''

http://www.nu.nl/buitenla(...)oekraine-hervat.html
  maandag 17 november 2014 @ 12:29:23 #32
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_146738858
quote:
0s.gif Op maandag 17 november 2014 02:10 schreef vronie het volgende:
http://www.hartvannederla(...)_si=54694978adb2cfcc
Was dit hier al voorbij gekomen vreselijk om dit te zien
Nee nog niet, wat een flammenzee :o
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_146747412
quote:
0s.gif Op maandag 17 november 2014 12:29 schreef theguyver het volgende:

[..]

Nee nog niet, wat een flammenzee :o
En heel wonderlijk natuurlijk kwam het toestel precies daar terecht waar volgens Niburu al verschroeide plekken waren.

BNW / Vlucht MH17 #8
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_146750991
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 14:22 schreef Lavenderr het volgende:
Net voor het begin van de G-20 topconferentie in Brisbane komen er “toevallig” hele bijzondere satellietbeelden uit Rusland.


Ze zijn gedownload van een Amerikaanse satelliet en laten zien dat een gevechtsvliegtuig vlucht MH17 van Malaysia Airlines uit de lucht schiet.


In een programma op Russische televisie zijn satellietbeelden getoond die er geen twijfel over laten bestaan over hoe vlucht MH17 uit de lucht is geschoten. Niks BUK-raket zoals men ons sinds het begin door de strot wil persen van overheidswege.

De Boeing 777 van Malaysia Airlines is in eerste instantie beschoten door een gevechtsvliegtuig van links schuin achter het toestel. Precies zoals we al lange tijd schrijven.

Dit is gebeurd door middel van een 30 mm boordwapen, bedoeld om de bemanning van het vliegtuig te doden, wat ook lukte. De reden om het vliegtuig op deze manier aan te vallen is omdat de cockpit crew onmiddellijk dood is en geen tijd meer heeft om wat dan ook te doen.

Daarna is er een tweede aanval uitgevoerd waarbij een hittezoekende raket werd afgevuurd op de rechtermotor en vleugel.

Het moment dat deze raket wordt afgevuurd op vlucht MH17 is te zien op de volgende satellietbeelden.

Boven in beeld zie je vlucht MH17 waar op dat moment de bemanning al dood is en linksonder zie je het gevechtsvliegtuig precies op het moment dat de raket wordt afgevuurd. In het rechter vierkant zie je het gevechtsvliegtuig nog eens extra uitvergroot.

http://niburu.co/index.ph(...)et-complot&Itemid=33
Volgens mij hebben ze bij Niburu geen besef van luchtgevechten, of hoe een jager een ander toestel neerhaalt.

Het boordkanon kan gebruikt worden om andere toestellen neer te halen, maar dat doe je niet door dmv precisieschoten de bemanning om te brengen. Het boordkanon brengt schade aan het vliegtuig toe, mogelijk komt ook de bemanning daarbij om.

Wil je de bemanning uitschakel, dan kun je dat denk ik alleen met zekerheid doen door een frontale aanval. En dat valt de piloten vast wel op, dat er een jager aan komt vliegen die gaat schieten. Je kunt er namelijk niet vanuit gaan dat de piloot met één schot de bemanning uitschakelt.
(en bij een frontale aanval kom je dus met een relatieve snelheid van 1600 km/u aanzetten, want de MH-17 gaat met die snelheid, en jezelf ook met zoiets. Nou veel succes).

Buiten dat zie ik de logica niet zo zeer waarom eerst de bemanning uitgeschakeld moet worden. Je kunt er namelijk met grote zekerheid vanuit gaan dat als een gevechtsvliegtuig een lock krijgt op een passagiersvliegtuig, dat de afgeschoten raket het vliegtuig neerhaalt. Een passagiersvliegtuig heeft namelijk geen manieren om te ontdekken dat ze aangevallen worden en kan ook geen countermeasures nemen.

Overigens halen ze links en rechts door elkaar. Volgens hen zeggen ze al de hele tijd
quote:
De Boeing 777 van Malaysia Airlines is in eerste instantie beschoten door een gevechtsvliegtuig van links schuin achter het toestel
Het jachtvliegtuig vliegt rechts van het passagierstoestel, overigens ook vrijwel direct rechts en niet erachter.

De belangrijkste vraag is echter: als dit inderdaad een foto van MH-17 is, van wie is dan het jachtvliegtuig?

Ook een vraag is waarom men het nodig vond om het toestel tot 1 km te naderen om de raket af te vuren. Dat kan ook van veel verder weg.

[ Bericht 2% gewijzigd door Wombcat op 17-11-2014 19:24:36 ]
in a crowd you lose humanity
pi_146789384
Het ministerie van Buitenlandse Zaken gaat onderzoeken of de berichten over een verijdelde aanslag op de Nederlandse delegatie bij een recent bezoek aan Oekraïne op waarheid berusten.
Dat laat een woordvoerder dinsdag weten aan NU.nl.

De Oekraïense veiligheidschef Valentin Nalivaitsjenko heeft tijdens een persconferentie verteld dat er een terroristengroep een aanslag zou plegen op de Nederlandse delegatie tijdens een bezoek aan Charkov. Dit zou in opdracht zijn van de Russische geheime dienst.

Volgens Nalivaitsjenko zou de aanslag plaatsvinden op een datum in november. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders was van vrijdagavond 7 november tot en met zaterdagochtend 8 november in Charkov.

Leden van een terreurgroep zijn volgens het hoofd van de Oekraïense veiligheidsdienst SBU aangehouden. Hun bedoelingen zijn volgens Nalivaitsjenko duidelijk geworden tijdens verhoren.

Volgens de Oekraïense veiligheidsdienst heeft de Russische geheime dienst opdracht gegeven voor een aanslag op een Nederlandse delegatie die de Malisjev-fabriek bezocht. De dienst zou ook explosieven hebben verstrekt. In de fabriek worden geborgen lichamelijke resten en spullen van de slachtoffers van vlucht MH17 verzameld voor terugkeer naar Nederland.

Officiële melding

Via het Russische persbureau Interfax kwam dit nieuws naar buiten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken moest het vernemen via de media. Koenders heeft geen enkele officiële mededeling gehad van de aanslag. ''Ik heb er net, voor ik naar de Kamer ging, iets van gehoord. Daar moet ik echt even naar kijken'', zei hij.

Hoe betrouwbaar deze berichten zijn, wordt onderzocht door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo moet duidelijk worden of de Oekraïense inlichtingendienst daadwerkelijk een bekentenis van een gevangen genomen lid van de terreurgroep heeft verkregen. "Dit is inderdaad een van de dingen waar wij nieuwsgierig naar zijn", aldus de woordvoerder.

Verkenningsgroep

Nalivaitsjenko sprak tijdens de persconferentie verder van een ''gevaarlijke subversieve verkenningsgroep'' die uit twaalf mensen bestond en waarvan de leiders zijn gearresteerd. De groep werd aangehouden op verdenking van andere terroristische activiteiten in Charkov, aldus de veiligheidschef. Tijdens de persconferentie werden beelden getoond van de explosieven en van een verdachte vrouw die 'bekent'.

Ze vertelt dat ze van de Russen de datum in november doorkreeg, waarop de delegatie de fabriek zou bezoeken. De explosieven zouden op de route van de delegatie geplaatst moeten worden. Zeven mijnen zouden in beslag zijn genomen.

Berging

De Nederlandse en andere bergers op de rampplek kunnen volgens Koenders doorgaan met hun werk. Hij heeft nog geen informatie op grond waarvan hij zou besluiten om daarmee te stoppen, al gaat veiligheid voor alles, benadrukte hij.

http://www.nu.nl/buitenla(...)andse-delegatie.html
  woensdag 19 november 2014 @ 14:55:33 #36
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_146809662

Geen idee of deze hier al eerder gepost is, maar zeer boeiende en korte docu over de toedracht van MH17 van verschillende kanten bekeken.

Gepubliceerd op 22 okt. 2014
Three months after Malaysia Airlines Flight MH17 was violently brought down from the skies over Ukraine, there are still no definitive answers to what caused the tragedy. Civil conflict in the area prevented international experts from conducting a full and thorough investigation. The wreckage should have been collected and scrupulously re-assembled to identify all the damage, but this standard investigative procedure was never carried out. Until that’s done, evidence can only be gleaned from pictures of the debris, the flight recorders or black boxes and eye-witnesses’ testimonies. This may be enough to help build a picture of what really happened to the aircraft, whether a rocket fired from the ground or gunfire from a military jet.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_146824297
De overeenkomst die het Openbaar Ministerie (OM) sloot met enkele landen over het internationaal strafrechtelijk onderzoek naar de ramp met vlucht MH17 blijft geheim.
Het ministerie van Justitie weigert een verzoek van Elsevier om op basis van de Wet Openheid van Bestuur (WOB) het verdrag openbaar te maken.

Drie weken na de ramp tekende het OM een overeenkomst met Australië, België en Oekraïne over de instelling van een gemeenschappelijk opsporingsteam (Joint Investigation Team - JIT). Maleisië is geen volwaardig lid van het team. Eerder kregen het CDA en D66 al nul op het rekest toen zij het kabinet vroegen om de afspraken openbaar te maken.

Elsevier wilde onder meer duidelijkheid krijgen of in de overeenkomst clausules zijn opgenomen waarmee deelnemende landen het recht houden om onderzoeksresultaten geheim te houden. ''Het belang van openbaarmaking van de documenten weegt niet op tegen het belang van betrekkingen van Nederland met andere staten en internationale organisaties'', aldus het ministerie van Veiligheid en Justitie.

De Boeing 777 van Malaysia Airlines stortte op 17 juli in het oosten van Oekraïne neer. Vermoedelijk is het toestel neergeschoten. Er vielen 298 doden, onder wie 196 Nederlanders.

Stoffelijke resten

Op de rampplek van vlucht MH17 zijn woensdag behalve wrakstukken ook opnieuw stoffelijke resten geborgen, zo is na het einde van de bergingswerkzaamheden bekendgemaakt.

Leden van de Nederlandse repatriëringsmissie borgen de stoffelijke resten die zijn gevonden tijdens de bergingswerkzaamheden. De resten gaan eerst naar Charkov. Daarna worden ze op een nog nader te bepalen moment naar Nederland gebracht.

Volgens de Onderzoeksraad voor Veiligheid is de berging in het oorlogsgebied woensdag goed verlopen. Het bergingsteam heeft op twee plekken in het rampgebied kunnen werken. De wrakstukken zijn bij de plaats Torez in treinwagons geladen en zullen later worden vervoerd naar Charkov. Uiteindelijk worden ze ook overgebracht naar Nederland.

Reconstructie

De wrakstukken zijn nodig voor het onderzoek naar de oorzaak van de crash. De OVV wil onder meer een reconstructie maken van een deel van het vliegtuig.

De berging van wrakstukken is zondag begonnen. Maandag liet de OVV weten dat dat werk aan het einde van de week afgerond zou kunnen zijn. De veiligheidsomstandigheden moeten dan wel goed blijven. Het is de bedoeling dat de bergingsmissie donderdag doorgaat.

http://www.nu.nl/buitenla(...)7-blijft-geheim.html
  donderdag 20 november 2014 @ 11:02:39 #38
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_146835915
Wel weer frappant dat nu RT's verhalen, aantijgingen en aannames zijn ontkracht (door het Kremlin nog wel) men daar weinig boodschap aan heeft hier. :D

[ Bericht 0% gewijzigd door SicSicSics op 20-11-2014 11:13:31 ]
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 20 november 2014 @ 11:30:28 #39
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_146836601
quote:
14s.gif Op donderdag 20 november 2014 11:02 schreef SicSicSics het volgende:
Wel weer frappant dat nu RT's verhalen, aantijgingen en aannames zijn ontkracht (door het Kremlin nog wel) men daar weinig boodschap aan heeft hier. :D
Ja die docu hier boven is mooi voorbeeld daarvan.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 20 november 2014 @ 12:19:46 #40
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_146837862
quote:
0s.gif Op donderdag 20 november 2014 11:30 schreef theguyver het volgende:
Ja die docu hier boven is mooi voorbeeld daarvan.
Ik zal hem binnenkort even kijken :)

Volgens mij zijn de westerse MSM terughoudender geweest in hun uitspraken dan het door BNW geroemde RT en Niburu bijvoorbeeld. Beiden waaien met winden mee en/ of hebben nu bewezen verkeerde verhalen verspreid. :7
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_146866026
De afsluitende sessie van de parlementaire assemblee van de NAVO in Den Haag begint maandag met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp in het oosten van Oekraïne.
Dat kondigt voorzitter Hugh Bayley van de assemblee vrijdag aan.

''Het neerschieten van het vliegtuig was een ongekende oorlogsmisdaad'', zei hij. Bij de ramp op 17 juli kwamen alle 298 inzittenden om het leven, onder wie 196 Nederlanders.

De zestigste jaarvergadering van de assemblee begint zaterdag. Hoog op de agenda staat de relatie met Rusland en de situatie in Oekraïne. Premier Mark Rutte en de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, spreken maandag op de bijeenkomst.

Prioriteiten

Voor Stoltenberg wordt het zijn eerste toespraak waarin hij zijn prioriteiten voor de NAVO uiteenzet, aldus Bayley. Volgens hem wil Stoltenberg een nauwe band met de parlementaire assemblee.

De NAVO moet opener worden over het beleid en waar het geld aan wordt uitgegeven. Stoltenberg wil dat ook, zei Bayley. Dat het militaire bondgenootschap nu al meer openheid geeft over de financiën, was volgens hem ''niet gebeurd zonder de lobby van de assemblee''.

Adviezen

Op de internationale conferentie worden ruim zevenhonderd mensen verwacht, onder wie 350 parlementariërs uit de 28 NAVO-landen en de 34 geassocieerde of partnerlanden.

De assemblee kan adviezen geven aan de NAVO, maar heeft geen bevoegdheden. De laatste keer dat de jaarvergadering in ons land plaatsvond, was in 1999 in Amsterdam.

http://www.nu.nl/vliegram(...)semblee-in-haag.html
pi_146873570
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 november 2014 12:06 schreef Lavenderr het volgende:
De afsluitende sessie van de parlementaire assemblee van de NAVO in Den Haag begint maandag met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp in het oosten van Oekraïne.
Dat kondigt voorzitter Hugh Bayley van de assemblee vrijdag aan.

''Het neerschieten van het vliegtuig was een ongekende oorlogsmisdaad'', zei hij.
Ik snap dat 'ie het zo noemt, maar het is niet de eerste keer dat 't gebeurd. De russen hebben al eens een Koreaanse Boeing neergehaald. De amerikanen eens een verkeersvliegtuig dat boven Iran of Irak vloog.
in a crowd you lose humanity
pi_146904740
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 november 2014 17:16 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Ik snap dat 'ie het zo noemt, maar het is niet de eerste keer dat 't gebeurd. De russen hebben al eens een Koreaanse Boeing neergehaald. De amerikanen eens een verkeersvliegtuig dat boven Iran of Irak vloog.
Ja, dat is waar.

Laatste nieuws:
Wrakstukken van vlucht MH17 zijn zaterdagmiddag aangekomen in de Oekraïense stad Charkov. Ze werden met twee diepladers overgebracht vanuit het rampgebied, een rit van ongeveer 300 kilometer.
De Onderzoeksraad voor Veiligheid wil ,,in het belang van het onderzoek'' niet zeggen om wat voor onderdelen het gaat.

Het is de bedoeling dat de wrakstukken vanuit Charkov naar Nederland worden gebracht, maar het is nog niet bekend wanneer dat gebeurt. In Nederland willen onderzoekers een deel van het vliegtuig reconstrueren. Zo kunnen ze misschien een beeld krijgen van wat er is gebeurd op 17 juli.

De diepladers vervoerden onderdelen van het ramptoestel die te groot waren om per trein te transporteren. Kleinere delen zitten in wagons in de buurt van de rampplek.

'Stap voor stap'

Volgens de rebellen in Oost-Oekraïne gaat die trein zondag naar Charkov, maar de Onderzoeksraad wil daar pas iets over zeggen wanneer de trein daadwerkelijk rijdt.

"We hebben nog een lange weg te gaan. Het feit dat de eerste wrakstukken nu in Charkov zijn, is de eerste stap in een moeilijke logistieke operatie. De planning hangt van zo veel omstandigheden af, dat het snel kan wijzigen. Daarom werken wij stap voor stap", aldus een woordvoerder.

http://www.nu.nl/buitenla(...)omen-in-charkov.html
pi_146923213
De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft de bergingsmissie van de wrakstukken van de MH17 in het oosten van Oekraïne afgerond.

De onderzoeksraad laat weten dat de laatste geborgen wrakstukken onderweg zijn van Torez naar Charkov.

"Vanmorgen is de trein met twaalf wagons vertrokken vanuit Torez. Met het transport van Torez naar Charkov is de bergingsmissie van de wrakstukken van afgelopen week beëindigd."

Volgens de onderzoeksraad zijn in zeven dagen "binnen de mogelijkheden op de locatie zoveel mogelijk wrakstukken geborgen die relevant zijn voor het onderzoek".

http://www.nu.nl/buitenla(...)smissie-mh17-af.html
pi_146956713
Nog meer geld voor info neerhalen MH17

BERLIJN -
De miljoenenbeloning die de Duitse privédetective Josef Resch in het vooruitzicht heeft gesteld voor informatie over het neerhalen van vlucht MH17 is verhoogd. De anonieme opdrachtgevers van Resch hebben het beschikbare geldbedrag opgetrokken van 30 naar 47 miljoen dollar (bijna 38 miljoen euro). Dat heeft Resch gezegd in een interview met het Duitse zakenblad Capital dat maandag is gepubliceerd.

Het grootste deel van het geld (30 miljoen dollar) is bedoeld voor bewijzen over de daders en opdrachtgevers. Een tweede beloning, van 17 miljoen dollar, is voor informanten die kunnen aantonen dat de autoriteiten in sommige landen opheldering van de ramp tegenwerken. „We zoeken een tweede Edward Snowden”, verwijst Resch naar de klokkenluider die de grootschalige afluisterpraktijken door de Amerikaanse geheime dienst NSA aan het licht bracht.

Resch laat aan Capital weten dat hij en zijn medewerkers al veel reacties hebben gekregen. Maar onder de 'tipgevers' waren ook veel complotdenkers, amateuronderzoekers en mensen die gewichtig willen doen. „99 procent van de tips konden we meteen weggooien”, aldus Resch.

Het Openbaar Ministerie (OM) raadde eerder af om waardevolle informatie over eventuele daders van de aanslag op vlucht MH17 te deponeren bij „een onbekend bureau, waarvan niet vaststaat wie erachter zit”.

„Als mensen informatie hebben, moeten zij zich daarmee melden bij de politie”, aldus een woordvoerder. Politie en justitie in Nederland werken met man en macht aan een strafrechtelijk onderzoek, waarin duidelijk moet worden wie er achter het neerhalen zit.

http://www.telegraaf.nl/b(...)oor_info_MH17__.html

Hij kan nog zoveel geld bieden, ik denk niet dat ze er ooit achter komen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 21:11:41 #46
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_147128765
Vlucht MH17 is door een Oekrainse straaljager uit de lucht geschoten.
Niks geen buk raket.
Nederland moet aangeklaagd worden wegens landverraad.
300 mensen dood en Nederland houd informatie bewust achter.
Er is zelfs een geheimhoudingscontract ondertekend waarin staat dat Oekraine
(1 van de verdachte partijen)
mag beslissen welke informatie officieel naar buiten mag worden gebracht.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_147147890
Van de FP:

Oekraïne aangeklaagd door MH17-nabestaande

De moeder van een van de slachtoffers van vlucht MH17 heeft een rechtszaak tegen Oekraïne aangespannen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Zij vindt dat Kiev het luchtruim boven het oosten van het land had moeten dichtgooien vanwege de oorlog, schrijft de Duitse krant Bild zondag.

De moeder van een van de Duitse slachtoffers is afgelopen week naar het EHRM in Straatsburg gestapt. Ze wil achthonderdduizend euro schadevergoeding van Oekraïne vanwege doodslag door nalatigheid. Volgens haar heeft Oekraïne het luchtruim niet gesloten voor passagiersvluchten, omdat Kiev geen vergoedingen wilde mislopen. Destijds vlogen per dag ongeveer zevenhonderd vliegtuigen over het Oost-Europese land wat volgens Bild miljoenen euro's in het laatje bracht.

Het vliegtuig van Malaysia Airlines werd op 17 juli neergehaald boven Oost-Oekraïne. Waarschijnlijk zitten pro-Russische separatisten achter de aanval. Alle 298 inzittenden kwamen om, onder wie 196 Nederlanders. Aan boord van de Boeing 777 zaten ook vier Duitsers.
  zondag 30 november 2014 @ 15:15:31 #48
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_147148234
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 21:11 schreef Izzy73 het volgende:
Vlucht MH17 is door een Oekrainse straaljager uit de lucht geschoten.
Niks geen buk raket.
Nederland moet aangeklaagd worden wegens landverraad.
300 mensen dood en Nederland houd informatie bewust achter.
Er is zelfs een geheimhoudingscontract ondertekend waarin staat dat Oekraine
(1 van de verdachte partijen)
mag beslissen welke informatie officieel naar buiten mag worden gebracht.
Goede argumenten ook.
  zondag 30 november 2014 @ 15:24:36 #49
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_147148514
quote:
0s.gif Op zondag 30 november 2014 15:15 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Goede argumenten ook.
http://www.wanttoknow.nl/(...)-door-cover-up-mh17/
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  Moderator zondag 30 november 2014 @ 16:14:16 #50
45833 crew  Fogel
pi_147150648
quote:
Zet de bron er voortaan meteen bij aub :)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')