Nou, hier is het precies andersom. Omdat we nu veel minder vaak naar de AH gaan, scheelt het ons gewoon geld. En een heleboel kostbare tijd.quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 13:30 schreef Unites het volgende:
[..]
De bezorgkosten van Albert Heijn variëren tussen de ¤ 4.95 en ¤ 12.95, maar je kunt natuurlijk ook alles online bestellen en het daar ophalen of zelf boodschappen doen. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat je geen tijd hebt om boodschappen te doen. Als je alles echt zelf zou halen, dan kan dat zeker veel schelen.
Nou ik ben ook benieuwd, het leek mij het minste gerecht van heel de week eigenlijkquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 17:59 schreef agter het volgende:
[..]
Oh, daar ben ik ook heel benieuwd naar!
Laat je weten hoe het was?
quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 18:05 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Nou ik ben ook benieuwd, het leek mij het minste gerecht van heel de week eigenlijk
Hij was erg lekker! Had wel een beetje moeite met het koken van de gerst (bij mij had er meer water in gemogen ) maar gelukkig nog weten te reddenquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 17:59 schreef agter het volgende:
[..]
Oh, daar ben ik ook heel benieuwd naar!
Laat je weten hoe het was?
Oh nee dat mag niet zo snel.. ik zou wel even een bericht/email sturen, ik heb 1 keer iets gehad wat niet goed was en zat week erna een extraatjes in de boxquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 19:19 schreef Bleie het volgende:
De boontjes waren beschimmeld. nou hadden we ze niet in de koelkast gelegd, want dat doen we nooit, maar ze zijn zondagavond bezorgd, dan zou er toch niet op dinsdag al schimmel op mogen zitten...
We hebben vanavond dus maar de couscous gegeten (lekker!), morgen even nieuwe boontjes halen.
Niet koken, wellen. Doe ik altijd met couscous, al weet ik wel dat je het eigenlijk hoort te stomen. Maar drie keer? Hoe lang ben je dan wel niet bezig?quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 19:35 schreef TimeJumper het volgende:
Oh da's wel erg slecht dat er al na 2 dagen schimmel op zit
Nou klinkt goed dat het lekker smaakt, ben toch nog een beetje "huiverig" met die gerst of dat smaakvol is. Maar ik kom er vanzelf achter
Het gerecht met couscous vind ik een beetje vreemd dat je dat alleen moet koken. Ik heb gehoord en zo doe ik het altijd dat je het stoomt en tussen de 3 keer stomen de couscous los maakt met olie en dan weer stomen. Maar ja, ik zal het eens proberen te koken.
De box is binnen, tsjeeee 4 dozen sla ben benieuwd of we dat opkrijgen
De drumsticks zijn al gemarineerd, ik ging er van uit dat ze dat bedoelden. Waren wel erg lekkerquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 20:05 schreef Happel het volgende:
Straks die drumsticks eten. Vraag me alleen af waar die marinade was, die er volgens het recept in moet?
Dat bracht mij ook van de wap, maar wat Isa zegt .quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 20:05 schreef Happel het volgende:
Straks die drumsticks eten. Vraag me alleen af waar die marinade was, die er volgens het recept in moet?
Ik dacht inderdaad ook dat ze bedoelden dat je ze niet moest wassen ofzo (sommige mensen doen dat toch met kip?) maar was inderdaad ook wel even in de warquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 20:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
De drumsticks zijn al gemarineerd, ik ging er van uit dat ze dat bedoelden.
Hij was wat flauw. Meer peper & zout toevoegen aan de witlof was een optie geweestquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 20:22 schreef Trusten het volgende:
[..]
Hoe was hij lekkerder geweest moet hem morgen nog maken
Ik wou het net zeggen... Week 46 is 0mg!! O.Oquote:Op woensdag 29 oktober 2014 11:58 schreef Maraca het volgende:
Week 46 ziet er goed uit! Kogelbiefstuk
Ik krijg trouwens morgen een gast die niet van witlof houdt Ga witlof daarom maar vervangen met broccoli. Moet ik dan nog ergens rekening mee houden bij het recept?
Ziet er heerlijk uit maar ben dan helaas op vakantiequote:Op woensdag 29 oktober 2014 11:58 schreef Maraca het volgende:
Week 46 ziet er goed uit! Kogelbiefstuk
Mmmm als dat Ierse biefstuk is die heb ik een keer eerder gehad, heerlijkkkkkkkkkquote:Op woensdag 29 oktober 2014 11:58 schreef Maraca het volgende:
Week 46 ziet er goed uit! Kogelbiefstuk
Ik krijg trouwens morgen een gast die niet van witlof houdt Ga witlof daarom maar vervangen met broccoli. Moet ik dan nog ergens rekening mee houden bij het recept?
Wel fijn dan als je alleen bent en de box voor twee personen besteltquote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:10 schreef TimeJumper het volgende:
Mmmm als dat Ierse biefstuk is die heb ik een keer eerder gehad, heerlijkkkkkkkkk
Maar wel weer een verdomd klein stukje
Ik vond de couscous echt lekker. Wij hadden echt heel veel over, heb ik als lunch opgegeten met wat chilisaus.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wel fijn dan als je alleen bent en de box voor twee personen bestelt
Ik vind de couscous niet zoveel aan. Ben ik nu aan het eten.
Dat dacht ik ookquote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wel fijn dan als je alleen bent en de box voor twee personen bestelt
Ik vind de couscous niet zoveel aan. Ben ik nu aan het eten.
Ik heb ook veel over en moet vannacht weer werken, dus ik neem het mee naar mijn werkquote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:43 schreef Unites het volgende:
Ik vond de couscous echt lekker. Wij hadden echt heel veel over, heb ik als lunch opgegeten met wat chilisaus.
Was het een beetje een vol bord of zo een af gemeten hoeveelheid waardoor je na een uur weer trek hebt...quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 19:22 schreef Trusten het volgende:
Hier vanavond de spaghetti gegeten, was erg lekker. De salade van komkommer met rucola vond ik erg saai maar ja...
Ik heb het zelf niet eens opgekregen Was wel een aardig bord volquote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:01 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Was het een beetje een vol bord of zo een af gemeten hoeveelheid waardoor je na een uur weer trek hebt...
Juist !!! Ik hoop voor je dat het die Ierse biefstuk is!quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wel fijn dan als je alleen bent en de box voor twee personen bestelt
Ik vind de couscous niet zoveel aan. Ben ik nu aan het eten.
Ahhh die heb ik ook al een keer tussendoor klaargemaakt, heerlijk vond ik hetquote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:45 schreef Aventura het volgende:
We hebben de box niet besteld deze week, nu een succesnummer van even geleden, de linguine met avocadosaus!
Ik heb ook leftover vandaag meegenomen als lunch, ik vond het heerlijkquote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb ook veel over en moet vannacht weer werken, dus ik neem het mee naar mijn werk
Top! vind het altijd wel goed hoe ze het oppakken, wij hebben nu sinds januari bijna wekelijks de box en volgens mij is er 1 of 2 keer iets "mis gegaan"quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:58 schreef Bleie het volgende:
Vandaag al een mailtje terug van HF met excuses, en de belofte van iets extra's in de volgende box.
Ja, was k ook blij mee.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 20:46 schreef CountingStars het volgende:
[..]
Ik heb ook leftover vandaag meegenomen als lunch, ik vond het heerlijk
Week 46 ziet er goed uit!
[..]
Top! vind het altijd wel goed hoe ze het oppakken, wij hebben nu sinds januari bijna wekelijks de box en volgens mij is er 1 of 2 keer iets "mis gegaan"
Sinds deze week heb ik de box en ben alleen Heb gekozen voor de 2-persoonsbox.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 21:05 schreef agter het volgende:
Zijn er hier ook mensen die alleen zijn en de box hebben? Heb je dan die voor 1 of voor 2 personen? En vries je dan iets in, of wat is dan handig?
Een vriendin van me is aan het overwegen.
En het verschil tussen de 1 en 2 persoonsbox is maar 5 euro.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 21:05 schreef agter het volgende:
Zijn er hier ook mensen die alleen zijn en de box hebben? Heb je dan die voor 1 of voor 2 personen? En vries je dan iets in, of wat is dan handig?
Een vriendin van me is aan het overwegen.
Het was voor ons prima, maar ben zelf geen megagrote eter dus die kan bij HF altijd wat van mij nemen. Weinig was het zeker niet, maar ook geen 'vol bord' aan pasta.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:01 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Was het een beetje een vol bord of zo een af gemeten hoeveelheid waardoor je na een uur weer trek hebt...
Ja lang en tussendoor de korrels losmaken met olie en dan weer stomen. Dan heb je aan het eind wel hele lekkere losse korrels.quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 19:49 schreef Bleie het volgende:
[..]
Niet koken, wellen. Doe ik altijd met couscous, al weet ik wel dat je het eigenlijk hoort te stomen. Maar drie keer? Hoe lang ben je dan wel niet bezig?
Oh, en ja, natuurlijk stuur ik zo een mailtje naar ze over die bonen.
Ik dacht de couscous niet zoveel te vinden, maar ik vond het wel lekker. Wel een beetje zoetig met die wortels en rode aardappel.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wel fijn dan als je alleen bent en de box voor twee personen bestelt
Ik vind de couscous niet zoveel aan. Ben ik nu aan het eten.
Ziet er lekker uit Is dat de witlofschotel?quote:Op donderdag 30 oktober 2014 21:27 schreef Anne het volgende:
Omnomnom!
[ afbeelding ]
Zaterdag nog de paprika's met parelgerst ( ) en dan is de doos alweer op.
. Gebakken in een springvorm, lekker 10 minuten langer zodat we een krokant korstje hadden van kaas .quote:Op donderdag 30 oktober 2014 22:30 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit Is dat de witlofschotel?
Die van mij was ook niet gaar Beetje jammer.. denk dat 5 min voorkoken toch te kort was (had hem zelfs langer dan 20 min in de oven)quote:Op donderdag 30 oktober 2014 20:54 schreef Bleie het volgende:
Vanavond de witlof. Was lekker, maar helaas waren de aardappels niet goed gaar. Maar ja, dat was de schuld van mijn man, niet van HF .
Inderdaad, huldequote:Op vrijdag 31 oktober 2014 08:34 schreef Isabeau het volgende:
En altijd fijn dat mensen melden dat iets nog niet helemaal gaar was, dan weet ik dat we dat langer moeten koken/bakken/in de oven houden
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |