Me! Pompoensoepquote:Op donderdag 16 oktober 2014 22:36 schreef Probability het volgende:
Wie deed er veel met ras el hanout? Perruche? En wat?
Ik heb het gekocht!quote:Op donderdag 16 oktober 2014 23:56 schreef An24 het volgende:
[..]
Me! Pompoensoep
Toffe avond! Ben naar een demo/ workshop rund uitbenen geweest LOTS of nomsies
Cool!quote:Op donderdag 16 oktober 2014 23:56 schreef An24 het volgende:
[..]
Me! Pompoensoep
Toffe avond! Ben naar een demo/ workshop rund uitbenen geweest LOTS of nomsies
Als ik slager was, zou ik geen workshop nodig hebbenquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 13:39 schreef zouzomaarkunnen het volgende:
Rund uitbenen...dat klinkt als een workshop waar ik me niet voor zou aanmelden! ben je slager? Of gewoon Hobby - interesse?
Bijzonder 'bedrijfsuitje' In deze categorie heb ik ooit leren 'lammeren' (schaap helpen lammetje ter wereld te brengen. Heel tof.quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 13:56 schreef An24 het volgende:
[..]
Als ik slager was, zou ik geen workshop nodig hebben
Gewoon nieuwsgierig en leuk met collega's. Ik vind ook persoonlijk dat als je vlees eet, je ook moet weten waar het vandaan komt.
Ja ook tof! Ga ik misschien ook nog wel eens doenquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 13:58 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Bijzonder 'bedrijfsuitje' In deze categorie heb ik ooit leren 'lammeren' (schaap helpen lammetje ter wereld te brengen. Heel tof.
Aanrader. Hebben jullie nu ook vlees meegekregen? En zelf een mes in de handen gehad? Of was het echt een presentatie?quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:13 schreef An24 het volgende:
[..]
Ja ook tof! Ga ik misschien ook nog wel eens doen
Een aantal hebben er ontvliest, maar dat moet je doen met het mes naar je toe in plaats van van je af. En met mijn EDS motoriek durfde ik dat toch niet aanquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:36 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Aanrader. Hebben jullie nu ook vlees meegekregen? En zelf een mes in de handen gehad? Of was het echt een presentatie?
Klinkt gaafquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:45 schreef An24 het volgende:
[..]
Een aantal hebben er ontvliest, maar dat moet je doen met het mes naar je toe in plaats van van je af. En met mijn EDS motoriek durfde ik dat toch niet aan
Vlees konden we wel kopen. En we kregen tussendoor drankjes en vleeshapjes uit eigen keuken. De hebben daar de kampioen gelderse worst van Nederland en ook de slagerszoon is een keer kampioen butcher geworden. Erg tof allemaal.
Lavasbrood? Daar heb ik nog nooit van gehoord, is dat dezelfde lavas als de "maggiplant"?quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:59 schreef _aurum_ het volgende:
Klinkt leuk An! Die uitbeenmessen zijn vlijmscherp, da's echt amputatiemateriaal Volgens mij moeten ze ook zo'n ringetjesjurk dragen - wat de ridders vroeger ook droegen om niet neergestoken te kunnen worden
Lijstje voor vandaag:
O: chocomuffins 2x
L: stukjes kip en augurk, huttenkase met kaneel
T: eiwitshake
D: shakshouka, lavas brood en als toetje salted butter caramel- chocolat mousse.
T: bak kwark
Met wedstrijden wel. Maar nu had hij geen speciaal schort aan!quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:59 schreef _aurum_ het volgende:
Klinkt leuk An! Die uitbeenmessen zijn vlijmscherp, da's echt amputatiemateriaal Volgens mij moeten ze ook zo'n ringetjesjurk dragen - wat de ridders vroeger ook droegen om niet neergestoken te kunnen worden
Lijstje voor vandaag:
O: chocomuffins 2x
L: stukjes kip en augurk, huttenkase met kaneel
T: eiwitshake
D: shakshouka, lavas brood en als toetje salted butter caramel- chocolat mousse.
T: bak kwark
Lavash brood, sorryquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 15:21 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Lavasbrood? Daar heb ik nog nooit van gehoord, is dat dezelfde lavas als de "maggiplant"?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |