Nog geen 30 jaar geleden! Maar ja, seksistisch en die kapselsquote:Op donderdag 9 oktober 2014 14:55 schreef golfer het volgende:
Ik keek voornamelijk naar die kapsels. Wat takelden de vrouwen zich toch toe in de jaren 80.
En ik tel al niet mee, want ik heb dat spul nog nooit gebruikt. Maar hoeveel gebruik je dan wel niet als je zo'n fles hebt? Toch geen fles per week neem ik aan Kwart fles? omg, dat is 10 miljoen mensen die dat gebruikenquote:Op donderdag 9 oktober 2014 15:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Een kwart miljoen flessen per dag..
2,5 miljoen per week
Gebruiken zoveel mensen die zuut?
Volgens mij gebruikt het grootste deel van Nederland dat spul wel. Zie het echt enorm vaak staan bij mensen. Volgens mij doe je met dagelijks gebruik wel langer dan een week met een fles, ongeveer 8 miljoen huishoudens in Nederland. En dan heb je de pakjes Bak en braad die niet in flesjes zit ook nog. Dus dat is echt heeul veul.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 15:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Een kwart miljoen flessen per dag..
2,5 miljoen per week
Gebruiken zoveel mensen die zuut?
Er gaat misschien ook een deel naar het buitenland? Maar ik denk echt dat meer dan 90% van de mensen dat spul gebruikt. Ze denken namelijk dat het beter voor je is dan boter of olie.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 15:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Een kwart miljoen flessen per dag..
2,5 miljoen per week
Gebruiken zoveel mensen die zuut?
Tja, ik verbaas me ook over de hoeveelheden meuk die er in blik, pot en enveloppe wordt verkocht aan soep, saus, bak en braad producten, houdbare hamburgers in foliepack, groenten.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:10 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Volgens mij gebruikt het grootste deel van Nederland dat spul wel. Zie het echt enorm vaak staan bij mensen. Volgens mij doe je met dagelijks gebruik wel langer dan een week met een fles, ongeveer 8 miljoen huishoudens in Nederland. En dan heb je de pakjes Bak en braad die niet in flesjes zit ook nog. Dus dat is echt heeul veul.
Triest niet, en als je dan bedenkt dat in NL veel gezonder en beter wordt gegeten (gemiddeld) dan in UK en speciaal schotland.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:15 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Er gaat misschien ook een deel naar het buitenland? Maar ik denk echt dat meer dan 90% van de mensen dat spul gebruikt. Ze denken namelijk dat het beter voor je is dan boter of olie.
Die lunchen met chocoladebruin (geverfd) brood met speciale margarine.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:21 schreef Isegrim het volgende:
!
Bij ons hetzelfde qua vriendenkring, maar als ik de eetgewoontes van collega's zie en hoor...
Ja, UK is écht drama. Maar die lijken gewoon op de VS qua slechte gewoonten. Ik werd echt depressief van dat programma van Jamie Oliver over die school lunches.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Triest niet, en als je dan bedenkt dat in NL veel gezonder en beter wordt gegeten (gemiddeld) dan in UK en speciaal schotland.
De gemiddelde brit eet 12 afhaalmaaltijden per maand, 3 per week, zijn er bosjes die nooit kookt en alleen maar afhaal en kant en klaar eet.
Komt omdat het vaak ook helemaal aan snot gekookt is en vaak ook nog vol met zout.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:24 schreef Bosbeetle het volgende:
Het probleem met groenten uit pot of blik vind ik vaak dat het niet meer smaakt naar het product wat erin zit....
Somige dingen verkopen ze niet eens meer gewoon valt me op, ik was laatst bij de jumbo kun je alleen nog maar gesneden rode kool kopen in een zakje... wat een onzin ik wil gewoon een rode koolquote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:26 schreef CrashO het volgende:
[..]
Komt omdat het vaak ook helemaal aan snot gekookt is en vaak ook nog vol met zout.
Ben meer liefhebber (als het dan toch niet vers moet ) van diepvries groenten Altijd handig om wat zakken in de vriezer te hebben liggen voor als ik geen zin/tijd heb om vers te kopen.
Gooi wat spek in de pan en bak dan je eitje in het vet wat daaruit komtquote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:28 schreef Dragonberry het volgende:
Ik heb ook zo'n fles staan Lekker makkelijk voor een eitje bakken.
Ik maak een uitzondering voor tomaten en perzikken uit blikquote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:24 schreef Bosbeetle het volgende:
Het probleem met groenten uit pot of blik vind ik vaak dat het niet meer smaakt naar het product wat erin zit....
Was voor mij ook wel een hele ontdekking toen ik op mijzelf ging dat olijven, champignons, parmezaanse kaas e.d. best lekker kunnen zijn.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, ik verbaas me ook over de hoeveelheden meuk die er in blik, pot en enveloppe wordt verkocht aan soep, saus, bak en braad producten, houdbare hamburgers in foliepack, groenten.
Vrees dat ik en mijn sociale omgeving niet representatief zijn voor wat Nederland eet en drinkt. Heb wel eens bij een collega meegegeten, zijn zoontje luste niet wat mama gemaakt had, ik dacht, gelijk heb je knul. Het is ranzig.
Heb vanmiddag vetspek gekocht, ga ik uitsmelten en heb dan weer heerlijk vetquote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:29 schreef CrashO het volgende:
[..]
Gooi wat spek in de pan en bak dan je eitje in het vet wat daaruit komt
Ik ben niet zo'n grote perzik eter maar perzikken zijn inderdaad wel lekker uit blik. Tomaten alleen als puree nog wel eens uit een blikje...quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik maak een uitzondering voor tomaten en perzikken uit blik
Och hou op, mijn moeder was een ramp in de keuken, met haar eeuwige zeeuws meisje.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:30 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Was voor mij ook wel een hele ontdekking toen ik op mijzelf ging dat olijven, champignons, parmezaanse kaas e.d. best lekker kunnen zijn.
Voor sauzen heb ik liever goed blik dan supermarkt tomaten. Eigen tomaten zijn weer wat anders.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:31 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik ben niet zo'n grote perzik eter maar perzikken zijn inderdaad wel lekker uit blik. Tomaten alleen als puree nog wel eens uit een blikje...
Jumbo heeft speklappen met zwoerd. Maar alleen plofvarkens.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:32 schreef Bosbeetle het volgende:
Sowieso supermarkten worden steeds matiger, je kunt tegenwoordig niet eens meer een fatsoenlijke speklap met zwoerd kopen, daarvoor moet je dan weer naar een slager. Ik snap dat echt niet heb ik dan zo'n rare smaak dat ik een zwoerd lekker vind.
Oh dat moet ik dan eens checken.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:46 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Jumbo heeft speklappen met zwoerd. Maar alleen plofvarkens.
Idem hier. Trouwens ook stukken tomaat uit blik vind ik lekkerder dan ze zelf ontvellen en verwerken.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Voor sauzen heb ik liever goed blik dan supermarkt tomaten. Eigen tomaten zijn weer wat anders.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |